10 Eylül 2024 Salı

'Psikiyatri Bir Ölüm Endüstrisidir' serisi hakkında..

                                                                "Psikiyatri: Bir Ölüm Endüstrisi - PSYCHIATRY: AN INDUSTRY OF DEATH" (Psikiyatri, psikiyatrik ilaçlar ve tedavileri konusunda dünyada yapılan bir protestodan..), Pic (1)
 
*'PSİKİYATRİ, BİR ÖLÜM ENDÜSTRİSİDİR' serisi hakkında..

Bu seri 8 bölümden oluşmaktadır. Şu anda tanıtım sayfasında bulunuyorsunuz. 'Psikiyatri, bir ölüm endüstrisi' serisinin diğer bölümleri ile ilgili bilgi ve linkleri en aşağıda, "uyarılar, notlar'dan önce okuyabilir ve linklere tıklayarak bu bölümlere gidebilirsiniz. Yada blog ana sayfasından da, sayfayı aşağıya kaydırarak ulaşabilirsiniz.

8 Eylül 2024 Pazar

Ne Dilediğine Dikkat Et (doktor dedi ki) - Jack Harris

                                         
                                   Ne Dilediğine Dikkat Et "doktor dedi ki" - Jack Harris, pics (1),(3)

Merhaba sevgili dostlar.. Bugün sizlere son zamanlarda oldukça popüler olan ve özellikle de Psikiyatristleri biraz kızdırabilecek bir parçadan bahsetmek istiyorum.. Gerçi hepsi kızmayabilir çünkü, bu şarkıya olumlu olarak bakan bazı psikiyatristler de vardı. 

15 Ağustos 2024 Perşembe

Akıl hastalıklarında ilaçsız tedavide muhteşem bir örnek.. Hani "asla ilaçsız olmaz"dı?

İbrahim bin Havvas Hazretleri hakkında yapılan bir filmden kareler.. (1)

Akıl hastalıklarının İLAÇSIZ Tedavi, Bakım Ve Rehabilitesinde çok güzel bir örnek..
 (İbrahim bin Havvas Hazretlerinden)

9 Ağustos 2024 Cuma

Kendi kendine konuşan insanlar direkt akıl hastanesine mi gönderiliyorlar?

                                                   Zihinsel engelli hastaların akıl hastanelerinde yaşadıkları trajediler.. Representative images (993, 153) Sources (3)

NOT: Başlıkta ve içeriklerde zorunlu değişiklikler oldu, nedenini aşağıda NOTLAR kısmında NOT3'de okuyabilirsiniz.. 

*Zihinsel engelli hastalar, sadece normal ses tonundan biraz daha yüksek ses tonu ile (bağırıp-çağırma, küfür etme de dahil) "kendi kendine konuştukları" için mi (onlar için çok tehlikeli yerler olan) akıl hastanelerine gönderiliyorlar? Ne kadar korkunç bir şey?

27 Temmuz 2024 Cumartesi

Şok Gerçekler.. Akıl hastanelerinde savunmasız hastalara tecavüzler, şiddet, istismar ve ölümler vs (PSYH 1)

                                                   Akıl hastanelerinde savunmasız hastalara tecavüzler, cinsel istismarlar ve çeşitli şekillerdeki şiddet, istismar ve ölümler.. Temsili görseller  (Rapes, sexual abuse and various forms of violence, abuse and deaths of defenseless patients in mental hospitals..) Representative images -(1016)(152)(993)

*'PSİKİYATRİ, BİR ÖLÜM ENDÜSTRİSİDİR' serisi (1)

Bu seri 8 bölümden oluşmaktadır. Şu anda siz ilk bölümde (yani 1.bölümde) bulunuyorsunuz. 'Psikiyatri, bir ölüm endüstrisi' serisinin diğer bölümleri ile ilgili bilgi ve linkleri en aşağıda, "uyarılar, notlar'dan önce okuyabilir ve linklere tıklayarak bu bölümlere gidebilirsiniz. Yada blog ana sayfasından da, sayfayı aşağıya kaydırarak ulaşabilirsiniz. "Psikiyatri ve zararlı psikiyatrik tedaviler (psikiyatrik ilaçlar, Elektroşok (ECT) vb gibi uygulamaları içeren zararlı tedaviler) ile ilgili sizlere anlatılmayanları öğrenmek istiyorsanız, mutlaka okumanız gerekir diye düşünüyoruz.. Ve mutlaka "uyarıları"da okumayı unutmayınız.. Teşekkürler..

1.BÖLÜM : ŞOK GERÇEKLER.. Akıl hastanelerinde savunmasız hastalara tecavüzler, cinsel istismarlar (saldırılar) ve çeşitli şekillerdeki şiddet, istismar ve ölümler..

26 Temmuz 2024 Cuma

İlaçsız Tedavi, Bakım ve Rehabilitasyon Yöntemleri vs (PSYH 2)

                                                     Tek kişilik modern odalı psikiyatrik tedavi, bakım ve rehabilitasyon merkezleri /tek kişilik modern odalı engelli bakım evleri, temsili görseller.. (Modern single room psychiatric treatment, care and rehabilitation centers. Modern single room disabled care homes.) representative images. (1210)

*'PSİKİYATRİ, BİR ÖLÜM ENDÜSTRİSİDİR' serisi (2)

Bu seri 8 bölümden oluşmaktadır. Şu anda siz 2.bölümde bulunuyorsunuz. 'Psikiyatri, bir ölüm endüstrisi' serisinin diğer bölümleri ile ilgili bilgi ve linkleri en aşağıda, "uyarılar, notlar'dan önce okuyabilir ve linklere tıklayarak bu bölümlere gidebilirsiniz. Yada blog ana sayfasından da, sayfayı aşağıya kaydırarak ulaşabilirsiniz. "Psikiyatri ve zararlı psikiyatrik tedaviler (psikiyatrik ilaçlar, Elektroşok (ECT) vb gibi uygulamaları içeren zararlı tedaviler) ile ilgili sizlere anlatılmayanları öğrenmek istiyorsanız, mutlaka okumanız gerekir diye düşünüyoruz.. Ve mutlaka "uyarıları"da okumayı unutmayınız.. Teşekkürler..

2.BÖLÜM :  İLAÇSIZ TEDAVİ, BAKIM VE REHABİLİTASYON YÖNTEMLERİ..

25 Temmuz 2024 Perşembe

Psikiyatri olan ve olmayan reçeteli ilaçların olası zararları, etkileri vs (PSYH 3)

                                                   "Bir sınıfta cinayet", "Psikiyatrik ilaçlar intihar riskini artırır. Gerçekleri öğrenin! cchr. org. au", "Psikiyatrik ilaçlar öldürebilir!", "Psikiyatrik ilaçlar özel insani nitelikleri devredışı bırakır  ve öldürür." (Psikiyatri ve tedavilerine karşı yapılan protestolardan..),  ("Murder in a classroom", "Psych drugs increase Suicide risk. Get the facts! cchr. org. au", "Psychiatric drugs can kill!", "Psychiatric drugs dehumanize disable, and kill." (From a protest againsts psychiatry and its treatments..),  Representative images -Temsili görseller (1161), (1187), (1160), (1016)

*'PSİKİYATRİ, BİR ÖLÜM ENDÜSTRİSİDİR' serisi (3)

Bu seri 8 bölümden oluşmaktadır. Şu anda siz 3.bölümde bulunuyorsunuz. 'Psikiyatri, bir ölüm endüstrisi' serisinin diğer bölümleri ile ilgili bilgi ve linkleri en aşağıda, "uyarılar, notlar'dan önce okuyabilir ve linklere tıklayarak bu bölümlere gidebilirsiniz. Yada blog ana sayfasından da, sayfayı aşağıya kaydırarak ulaşabilirsiniz. "Psikiyatri ve zararlı psikiyatrik tedaviler (psikiyatrik ilaçlar, Elektroşok (ECT) vb gibi uygulamaları içeren zararlı tedaviler) ile ilgili sizlere anlatılmayanları öğrenmek istiyorsanız, mutlaka okumanız gerekir diye düşünüyoruz.. Ve mutlaka "uyarıları"da okumayı unutmayınız.. Teşekkürler..

3.BÖLÜM : Psikiyatri olan ve olmayan reçeteli ilaçların olası zararları, etkileri vs vs..

24 Temmuz 2024 Çarşamba

Bilimsel Tıp Dergileri, İlaç Firmaları ve Doktorlar arasındaki Kirli (Mali) İlişkiler ve Olumsuz Etkileri (PSYH 4)

                                                  "Tıp dergilerinde hayalet yazarlık.. ; Uçtan uca şifreli haberci.. 'Saygın tıp dergilerinde hayalet yazarlık yapılır. İlaç firmaları için hayalet klinik çalışmalar, hayalet veriler hazırlanılır. Ücretim dolgundur.' Dr. Jekyll !) İllüstrasyon, Temsili görseller (Ghostwriting in medical journals.. ; End-to-end encrypted Messsenger.. 'Ghostwriting is done in prestigious medical journals. Ghost clinical studies and ghost data are prepared for pharmaceutical companies. My fee is high.' Dr. Jekyll ! ), illustration,  Representative images (1205)d

*'PSİKİYATRİ, BİR ÖLÜM ENDÜSTRİSİDİR' serisi (4)

Bu seri 8 bölümden oluşmaktadır. Şu anda siz 4.bölümde bulunuyorsunuz. 'Psikiyatri, bir ölüm endüstrisi' serisinin diğer bölümleri ile ilgili bilgi ve linkleri en aşağıda, "uyarılar, notlar'dan önce okuyabilir ve linklere tıklayarak bu bölümlere gidebilirsiniz. Yada blog ana sayfasından da, sayfayı aşağıya kaydırarak ulaşabilirsiniz. "Psikiyatri ve zararlı psikiyatrik tedaviler (psikiyatrik ilaçlar, Elektroşok (ECT) vb gibi uygulamaları içeren zararlı tedaviler) ile ilgili sizlere anlatılmayanları öğrenmek istiyorsanız, mutlaka okumanız gerekir diye düşünüyoruz.. Ve mutlaka "uyarıları"da okumayı unutmayınız.. Teşekkürler..

4.BÖLÜM :  Bilimsel Tıp Dergileri, İlaç Firmaları ve Doktorlar arasındaki Kirli (Mali) İlişkiler ve Olumsuz Etkileri

23 Temmuz 2024 Salı

Pskiyatri bir ölüm endüstrisi (PSYH 5)

                                             "Psikiyatri Öldürür" (Psikiyatri ve tedavilerine karşı yapılan bir protestodan..),  Kampüs Saldırısında Katliam 14 ölü, Jack Nicholson'un 1975 yapımı "Guguk Kuşu" filminden bir elektroşok (ECT) sahnesi ("Psychiatry Kills" (From a protest against psychiatry and its treatments..), Carnage on Campus Attack kills 14, An electroshock (ECT) scene from Jack Nicholson's 1975 film "The Cuckoo's Nest"),  Representative images -Temsili görseller (1203) (1016) (1201) (1133)

*'PSİKİYATRİ, BİR ÖLÜM ENDÜSTRİSİDİR' serisi (5)

Bu seri 8 bölümden oluşmaktadır. Şu anda siz 5.bölümde bulunuyorsunuz. 'Psikiyatri, bir ölüm endüstrisi' serisinin diğer bölümleri ile ilgili bilgi ve linkleri en aşağıda, "uyarılar, notlar'dan önce okuyabilir ve linklere tıklayarak bu bölümlere gidebilirsiniz. Yada blog ana sayfasından da, sayfayı aşağıya kaydırarak ulaşabilirsiniz. "Psikiyatri ve zararlı psikiyatrik tedaviler (psikiyatrik ilaçlar, Elektroşok (ECT) vb gibi uygulamaları içeren zararlı tedaviler) ile ilgili sizlere anlatılmayanları öğrenmek istiyorsanız, mutlaka okumanız gerekir diye düşünüyoruz.. Ve mutlaka "uyarıları"da okumayı unutmayınız.. Teşekkürler..

5.BÖLÜM :  PSİKİYATRİ, BİR ÖLÜM ENDÜSTRİSİ..

22 Temmuz 2024 Pazartesi

Bazı Tartışmalar, Faydalı Siteler ve Kitaplar (PSYH 6)

                                                  Uluslararası Vatandaşlar İnsan Hakları Komisyonu "CCHR" -Operasyonlar Bölümü (Citizens Commission on Human Rights - "CCHR" -Operations Division) -Books - Representative images -Temsili görseller (1016) (1198)

*'PSİKİYATRİ, BİR ÖLÜM ENDÜSTRİSİDİR' serisi (6)

Bu seri 8 bölümden oluşmaktadır. Şu anda siz 6.bölümde bulunuyorsunuz. 'Psikiyatri, bir ölüm endüstrisi' serisinin diğer bölümleri ile ilgili bilgi ve linkleri en aşağıda, "uyarılar, notlar'dan önce okuyabilir ve linklere tıklayarak bu bölümlere gidebilirsiniz. Yada blog ana sayfasından da, sayfayı aşağıya kaydırarak ulaşabilirsiniz. "Psikiyatri ve zararlı psikiyatrik tedaviler (psikiyatrik ilaçlar, Elektroşok (ECT) vb gibi uygulamaları içeren zararlı tedaviler) ile ilgili sizlere anlatılmayanları öğrenmek istiyorsanız, mutlaka okumanız gerekir diye düşünüyoruz.. Ve mutlaka "uyarıları"da okumayı unutmayınız.. Teşekkürler..

6.BÖLÜM : BAZI TARTIŞMALAR, FAYDALI SİTELER VE KİTAPLAR

21 Temmuz 2024 Pazar

Bazı Kısa Alıntılar ve Fikir ve Düşünceler (PSYH 7)

                                               "Psikiyatri bir insan hakları istismarıdır." (Psikiyatri ve tedavilerine karşı yapılan bir protestodan), Düşünen kadın heykeli..Evet, 'ilaç yoksunluk belirtileri' diye birşey var ama bunun nedeni büyük olasılıkla "ilaçların bırakılması" v ("Psychiatry is a human rights abuse." (From a protest against psychiatry and its treatments..),  Thinking woman statue..-Representative images -Temsili görseller (1016),(1197) 

*'PSİKİYATRİ, BİR ÖLÜM ENDÜSTRİSİDİR' serisi (7)

Bu seri 8 bölümden oluşmaktadır. Şu anda siz 7.bölümde bulunuyorsunuz. 'Psikiyatri, bir ölüm endüstrisi' serisinin diğer bölümleri ile ilgili bilgi ve linkleri en aşağıda, "uyarılar, notlar'dan önce okuyabilir ve linklere tıklayarak bu bölümlere gidebilirsiniz. Yada blog ana sayfasından da, sayfayı aşağıya kaydırarak ulaşabilirsiniz. "Psikiyatri ve zararlı psikiyatrik tedaviler (psikiyatrik ilaçlar, Elektroşok (ECT) vb gibi uygulamaları içeren zararlı tedaviler) ile ilgili sizlere anlatılmayanları öğrenmek istiyorsanız, mutlaka okumanız gerekir diye düşünüyoruz.. Ve mutlaka "uyarıları"da okumayı unutmayınız.. Teşekkürler..

7.BÖLÜM :  BAZI KISA ALINTILAR VE FİKİR VE DÜŞÜNCELER 

20 Temmuz 2024 Cumartesi

İçindekiler, Sözlük ve Kaynaklar (PSYH 8)

                                                                İçindekiler, Sözlük ve Kaynaklar  (Contents, Dictionary and Resources) -Pics(1196)

*'PSİKİYATRİ, BİR ÖLÜM ENDÜSTRİSİDİR' serisi (8)

Bu seri 8 bölümden oluşmaktadır. Şu anda siz son bölümde (yani 8.bölümde)  bulunuyorsunuz. 'Psikiyatri, bir ölüm endüstrisi' serisinin diğer bölümleri ile ilgili bilgi ve linkleri en aşağıda, "uyarılar, notlar'dan önce okuyabilir ve linklere tıklayarak bu bölümlere gidebilirsiniz. Yada blog ana sayfasından da, sayfayı aşağıya kaydırarak ulaşabilirsiniz. "Psikiyatri ve zararlı psikiyatrik tedaviler (psikiyatrik ilaçlar, Elektroşok (ECT) vb gibi uygulamaları içeren zararlı tedaviler) ile ilgili sizlere anlatılmayanları öğrenmek istiyorsanız, mutlaka okumanız gerekir diye düşünüyoruz.. Ve mutlaka "uyarıları"da okumayı unutmayınız.. Teşekkürler..

8.BÖLÜM : İçindekiler, Sözlük ve Kaynaklar..