28 Haziran 2017 Çarşamba

Türkiye,zombi virüs salgını ve istilasına hazır değil..

zombi istilası ;  awesomwallpaper.com (1)

Türkiye,zombi virüs salgını,saldırısı ve istilasına karşı tedbir almadığı için gerçekten çok savunmasız..Deyim yerindeyse Türkiye diken üstünde..

Dünya,(özellikle de ABD ve İngilterezombi istilası için ciddi tedbirler alırken Türkiye,maalesef siyasi ve çıkar kavgalarından dolayı bu istilaya karşı herhangi bir tedbir almadığından dolayı çok ciddi bir tehtid ile karşı karşıyadır..

Dünya'da zombi virüsü çalışmaları ve zombilerin dünyayı istilası..

Kimyasal silahlar ile zombi virüsü saldırısı yapılırsa..

Zombi virüsünün 3.dünya savaşına etkisi olur mu?

Şimdi size ilginç bir bilgi vereceğim..Çok absürük bir bilgi gibi gözükebilir ama olmayacak bir şey de değil.. "Zombi virüsü,3.dünya savaşını başlatabilir.." Bu bilgiye stratejik uzmanlar,"bir ülkeye gizli virüs saldırısın da bulunmak bir savaş nedenidir." şeklinde açıklayabilir..

Peki,ama sadece zombi virüsü mü? Diğer virüsler savaş nedeni olabilir mi?

                                            zombi virüsü saldırısı ;  awesomwallpaper.com (2)

"Bir virüsün her çeşidini bir ülkeye saldırı şeklinde bulaştırmak,bir savaş nedeni" şeklinde görülebilir.. Burada bir virüs saldırısı söz konusudur.. Bu virüs saldırısını "hangi ülkelerin yapacağı" da belli değil. "Düşman devlet" olarak tanımlanan devletler /terör ve illegal aşırı örgütler.

Geçmişte böyle saldırılar yaşanmış. Ancak bu "virüs" olarak değil,"kimyasal silah" olarak algılanmış. Tabii,bu yanlış bir şey. Bu tip saldırılar çok ciddi saldırılardır. Ve kimyasal silahlardan bile çok daha tehlikeli ve öldürücüdür. Milyonlarca insanı "bir saniye içinde öldüren virüsler" var. Bunlar "düşman devletlerin / illegal aşırı sol ve sağ örgütlerin ellerine geçerse dünya çok büyük tehtid altına girer. "

Bazı virüsler mesela "zombi virüsleri" bir saldırı biçimin de kullanılırsa,bunun ölümcül tarafı yıllar sonra değil virüsün bulaştığı o andan itibaren ortaya çıkabilir..Bu da insanlığın sonu demektir..Bu nedenle insanlık son derece dikkatli olmak zorundadır.

Ve maalesef "uluslararası devletler" henüz bu konuda yeterince bir adım atmış değiller. "Birleşmiş milletler ile Dünya sağlık örgütünün" acil olarak toplanması gerekiyor.

Özellikle ABD ve Avrupa virüs saldırısı altında olabilir mi?

Düşman devletlerin /aşırı illegal terör örgütlerinin özellikle "geçiş yolları" olan "göçmenler ve turistler" yolu ile ABD'ye bu tür saldırıları düzenleme ihtimali yüksek. Özellikle başta "zombi virüsü" olmak üzere "AIDS,Hepatit,Kuş gribi,şarbon,deli dana" gibi bulaşıcı türdeki öldürücü salgın virüsleri bu geçiş yolları,sadece ABD halkına değil Avrupa halkına da bulaştırmaları,tehlikenin boyutunu ortaya koyuyor. Gerekli tedbirlerin alınması gerekebilir..

İnsanı zombi yapan virüsler gerçekten ortaya çıkarsa..

"İnsanları zombi haline getiren bir virüsün,kısa zamanda bulunması halinde,dünya insanlığının çok büyük tehtid altına girebileceği" endişeleri de bulunmaktadır..Bu konuda ABD savunma bakanlığı 2014 yılında çok ciddi bir rapor hazırlamış ve bu rapora göre askeri okullarda şimdiden bunların eğitimleri verilmeye başlanmıştır..


ABD askeri okullarda verildiği iddia edilen CONPLAN 8888 adlı "zombilerle mücadele" kitapçığının ön resmi.. (PDF) KAYNAK

Ancak işin ilginç yanı,bundan 1 yıl önce (2013) bir blog sitesinde yayınlanan "zombi virüsünün kimyasal silah olarak kullanılması ve virüsün dünyayı istilası durumunda neler yapılması gerektiği" hakkındaki yazısı sonrası bu raporun hazırlanması ve askeri okullarda okutulması olmuştur..Bu da çok garip bir durumdur..

ABD'nin ardından ise İngiltere'nin bu konuda ciddi hazırlıklara başlaması da,işin bir diğer ilginç tarafıdır..ABD ve İngiltere'nin bu konuda çok önemli ciddi kaygıları olduğu ortaya çıkıyor..

Aslında bu hareketler ABD'nin "zombi virüsü" üzerinde ciddi çalışma ve deneyler yaptıklarının da bir kanıtı oluyor..Asıl önemli olan ise "bu deneylerin insanlar üzerinde kullanıp kullanmadığı" kuşkusudur..

ABD'de son yıllarda ortaya çıkan "zombileşmiş gerçek insanlar" hakkındaki haber ve videoları ise ,bu deneylerin insanlar üzerinde kullanılmış olabileceği şüphesini güçlendirmektedir..Bu konu hakkındaki gerçek video görüntüleri aşağıda göreceksiniz..

Hollywood yapımı "zombi" temalı ("zombi virüsü ve dünyayı istilası" hakkındaki) filmler,bilinçli olarak yapılıyor..

Öyle ki,ABD "zombi virüsü ve dünyayı istilası" hakkındaki tehlikenin ciddiyetini yıllar önce anlamış olmuş ki,ABD savunma Bakanlığına bağlı Pentagon'un (büyük olasılıkla "ulusal savunma projesi" kapsamında),dünyanın bu konuda yeterince bilinçli olmadığı ve bu nedenle "dünyanın bilinçlendirilmesi" projesi içinde Hollywood filmlerinde ,"zombi virüsü ve dünyanın istilası" teması işlenerek bu konu hakkında dünya halkı bilinçlendirilmeye çalışılmıştır.. Ve bu çalışmanın ciddi şekilde halen bile devam ettiği görülüyor.. Bu da,bu tehlikenin henüz bertaraf edilmediği yani tehlikenin halen devam ettiği anlamına da geliyor..

                                             Zombi temalı bir Hollywood filmi - dunyasavaşız (3)

ABD'nin Hollywood yapımı filmlerindeki "zombi" temalı filmlerin "dünya halklarının bilinçlendirilmesi" olduğunu bilen çok az sayıda ülkenin,daha şimdiden kendi ülkelerinde bu ciddi tehtid üzerinde tedbirler aldığı iddia ediliyor..Bunlardan biri de İngiltere'dir..Her ne kadar ABD ve İngiltere bu konudaki var olan çalışmalarını kamuoyu ile yeterince bilgi paylaşımı yapmasa da,bu iki ülkenin bu tehtid konusunda birlikte hareket ettikleri ve bu konuda gizli de olsa ciddi tedbirler aldıkları anlaşılıyor..

İnsanlar,"zombi" temalı filmleri bir "eğlence ve efsane" olarak görüyor..

ABD ve İngiltere'nin gizli olarak yürüttükleri düşünülen bu çalışmaların gizli olmasının nedeni ise (tıpkı Türkiye'de olduğu gibi) insanların "zombi" efsanesine inanmadıkları olmuştur..İnsanlar,Hollywood yapımı "zombi" temalı filmleri birer "eğlence ve efsane" olarak görüyor. Bu nedenle bu tür projelerin gizli olarak yürütülmesi bana da mantıklı gibi geldi..

Şimdi benden bu çalışmaların kaynağını isteyeceksinizdir..Kaynak olarak size sadece sosyal medyada geçen bu konu hakkındaki ABD ve İngiltere'nin faaliyetlerini gösterebilirim..Onu da aşağıda kısa kısa haberler şeklinde verdim..Okumaya devam ederseniz,konu ile ilgili haber ve linkleri de görebilirsiniz..

Son söz olarak "zombi virüsü ve dünyayı istilası" hakkındaki Hollywood filmlerinin,dünyayı bilinçlendirmek amacıyla bilinçli olarak çekildiklerini öğrenmiş oluyoruz..

Devletlere düşen şey ise bu filmlerden dersler çıkarmak ve gereken tedbirleri almaya çalışmaktır..Gerçekten bunlar, çocuk oyuncağı ve eğlence olsun diye çevrilmiyor..Dünya halkları bilinçlendirilmeye çalışılıyor..Uyanalım artık..

Uyan Türkiye uyan..Çok geç kalmadan..

Şimdi yazımıza kaldığımız yerden devam edelim..

Zombi virüsü saldırısı hakkında hayali flash bir haber;
--------------------------------------------------------------------------
<"Flash Haber: El-Kaide,insanı zombi yapan virüsü buldu.

Tüm dünya ayaklandı..Dünya,en büyük tehlike içerisinde.

Genetik mühendisi bir bilim adamının,Afganistan'ın kuzey-batı tarafında,İran ve Pakistan sınırına yakın gizli bir yerde El-Kaide ile birlikte "insanı zombi yapan,bir virüsü ürettikleri" tahmin ediliyor.

Adı açıklanmayan stratejik araştırmalar uzmanı tarafından verilen bu bilgiye göre,"El-Kaidenin bu virüsü ABD ve Avrupa başta olmak üzere kendilerine karşı gelen tüm ülkelere karşı ciddi bir şekilde saldırı silahı olarak kullanabileceğini" tahmin ediyor..

Tüm dünya korku içinde.Savaş için ayaklandı. ABD,dünyayı tehtid eden virüsü karşı en yüksek düzeyde alarm verdi.  BM,savaş için hazırlıklara başladı bile.">
----------------------------------------

Bu haber aslında bir kurgu..Böyle bir haber "gerçek" olsaydı ne olurdu? İnsanlık ne gibi tehlike altına girerdi? Tüm bunlar cevaplanması gereken şeyler ancak bu haberin "gerçekleşmeyeceğini" kim tahmin edebilir?

Ya gerçekleşirse? Bu konu üzerinde çalışan ve araştırmalar yapan çok sayıda uzman bulunuyor.."İnsanı zombi yapan virüsün çok kısa zamanda bulunabileceği ve düşman devletler / terör örgütlerin eline geçmesi halinde insanlığın çok tehlikeli bir döneme girebileceği" uyarısında bulunabiliyorlar..

Peki zombi virüsü üretme çalışmasını hangi ülkeler yapıyor?

Zombi virüsü üretme çalışmaları..

İnsanlığı tehtid eden "zombi virüsü araştırmaları",ciddi bir şekilde "ABD ve Avrupa" başta olmak üzere pek çok ülke de yapılıyor.Ortadoğu,Afrika ve Asya ülkelerinde de bu çalışmaların başlamış olabileceği endişesi de var..

Bu aslında çok "tehlikeli olmak" ile birlikte "düşman devletlerin / terörist grupların" eline geçmesi durumunda ileride ne gibi tedbirler alınması gerektiğini de ortaya çıkarıyor.

Ama buna gerek var mı?
Bu araştırmalar gerekli mi?

Peki,bu araştırmalar hangi insanlar üzerinde deneniyor?
Şimdi öğrenilmesi gereken sorun bu?

"İnsanlığı tehtid altına alan",böyle bir tehlikeyi kimler yapıyor?
Ya gerçekten "zombi virüsü" bulunduysa?

"Zombi Virüsü" nedir?

                                                           zombie virus (6)

Zombi virüsü; "İnsanları beyinsiz birer ölüm makinesine çeviren şey bir virüs" anlamına geliyor..Bir çeşit deli dana hastalığı gibi..Ancak gerçek zombi virüsü,bu deli dana hastalığına sebep olan virüsten çok daha tehlikeli bir yapıya sahiptir..

"Zombi virüsü" insanı hemen öldürmez.Çünkü,virüsü kapan ve zombileşen insanın "vücut fonksiyonları" çalışır durumdadır.Vücut fonksiyonları faaliyettedir ancak insani özelliklerini yitirmiştir..Bu nedenden dolayı,hayvanımsı bir "yaşayan ölüye" dönüşür..İnsanların yiyip içtiği "yiyecek ve içecek" gibi temel gıdaları kullanamaz..Hayvanımsı bir yapıda olduklarından dolayı,canları "et" ister..Yani zombiler ,"etçil" bir yapıya sahiptir..

"Et parçaları" onların yiyeceği olur..Yedikleri her et,vücut fonksiyonlarının daha uzun süre ayakta kalmasını sağlar..Uzun süre yiyecek bulamamaları,vücut fonksiyonlarının giderek çürümesine neden olur..Sonrasın da ise kuvvetten düşerler..Bu ise onların "hareket kabiliyetlerinin yitirmesidir.." Hareket kabiliyetlerini yitiren zombiler,artık "yürüyemez ve saldırgan" bir tutum içerisinde olamaz..

"Zombi virüsü" nasıl bulaşır ve belirtileri..

İnsana "zombi virüsü" bulaştığında,insan "zombi" denilen "yaşayan ölüye" dönüşür..Zombiye dönüşen insan,artık "insani özelliklerini yitirir" ve "et yiyen hayvanımsı bir canavara" dönüşür. Dizi ve filmlerde görülen "zombi" görüntü algısının aksine,gerçek zombiler "öksürür,hızlı koşar,burunları akar ve saldırgandır."

                                                                     zombie (7)

"Zombi'den insana geçen virüs" olayı ise,virüs nedeni ile insani özelliklerini yitirip-zombiye dönüşen "yaşayan ölünün","yaşayan insanı" ısırması ile olur.."Zombi" denilen bu yaşayan ölüye bulaşan "zombi virüsü",yaşayan ölünün tüm vücuduna yayılır..Bu virüsün,"yaşayan bir insana" bulaşabilmesi için bu virüsün bolca bulunduğu daha çok "kan,ağız içi,burun akıntısı ve ter" gibi "sıvı temaslar" gerekir.."Yaşayan bir insanı" ısıran bir zombi,ağzındaki o "zombi virüsünü"de o insana bulaştırmış olur..

"Zombiler,aslında etçil değil ve hiç bir şey yiyip-içmiyor!" görüşü..

Bazı görüşlere göre ise"aslında zombilerin "etçil olmadığı" ve "hiç bir şey yemedikleri" ; sadece "harekete ve ses'e karşı duyarlı" olduklarından dolayı,saldırı iç güdülerinin oluştuğu ve avını,yemek için değil,sadece "parçalamak" için ısırdığı" kanısı yaygındır..

"Avustralyalı Matematik profesörü Dr.Smith bakın bu konu da ne diyor;

“Zombi istilası olursa, başımız büyük belada demektir. Bir bölümünü öldürebiliriz ama onları kökten ortadan kaldırma konusunda pek başarılı değiliz. Olacak olan şu: Zombiler kazanır ve kazanır. Çünkü çok büyük bir hızla yayılıyorlar. En iyi çözüm, herkesin kendisini savunmasındansa, stratejik bir saldırı" KAYNAK 
Bu haberin diğer kaynağı ise; (blogs.cdc.gov)

Bir araştırmada şöyle bir sonuç ortaya çıkmış: "hesaplamalara göre, bir zombi 500 bin kişinin yaşadığı bir şehre girerse, bir hafta içinde ya her insan zombi olur ya da ölür." KAYNAK
Bu haberin diğer kaynağı ise; (blogs.cdc.gov)

İnsanlık bu konuda ne gibi tedbirler alıyor?
Zombi istilasına dünya toplumları hazır mı?

Peki ya Türkiye? Zombi istilasına ne kadar hazır?

Tek kelimeyle,korkarım ki Türkiye,henüz buna hazır değil..Aşağıdaki "zombi virüsü" hakkındaki haber ve bilgileri okursanız,ne demek istediğimi anlamış olursunuz..

Türk insanı,klasik hale gelmiş Hollywood yapımı "zombi" filmlerini bir eğlence olarak görüyor..Bir Türk vatandaşına "zombi"den bahsettiğiniz de,büyük olasılıkla suratında hafif bir gülümseme görürsünüz..Tabii zombinin ne olduğunu biliyorsa.. :)

Veya şöyle cevaplarla da karşılaşabilirsiniz;

                                                           sabanoglusaban - kadırgalı (4)

* Elhamdülillah müslümanız,Allah'tan başka kimseden korkmayız..
* Biz de iman kuvvetimiz vardır kardeş..Allah'ımız bizi korur..
* Biz Türküz bize bişey olmaz..Adamın şişhanesinden girer köprühanesinden çıkarız.. :))
* Zombi mi dedin brader biz adamın ciğerini söker,kebap yaparız.. :))

Şaka ile karışık bu ifadeler gerçekten de Türk insanının ne kadar korkusuz! olduğunu gösteriyor..Acaba "gerçek bir zombi virüs saldırısı ve istilası" olduğunda, gerçekten yine bu şekilde korkusuz! tavırlar sergilenebilecek midir? Hiç sanmıyorum..Zombileşmiş insanların bu iafdelerden,imandan falan anlayacağını düşünebilir misiniz?

Yukarıda Hollywood yapımı "zombi" filmlerinin dünya halklarını bu ciddi tehtid konusunda bilinçlendirmeye çalıştıklarını izah etmiştim..Bence Türkiye'nin biran önce bu konuda bir şeyler yapması gerekir kanımca..Çok geç kalmadan..

Bakın "zombi" temalı Hollywood yapımı filmler de,insanlığın nasıl bir tehtid altında olduğu irdelenirken,yine insanlığın bu tür istila karşısında "zombileşmiş insanlarla" nasıl mücadele edilmesi gerektiği konusunda da ciddi anlamda "öğretici bilgiler"  vermektedir..

Bu bilgilerin bir an önce derlenip toparlanıp,Türkiye'nin savunma mekanizması içerisine alınması çok yerinde olacaktır,diye düşünüyorum..Hatta gerekirse bu konu okullarda ders olarak bile okutulabilir..

Hatta "her eve silah kampanyası.." yapılması da gerekir..

Çok itici ve kızdırıcı gelecek ama,bu ciddi tehtid nedeniyle "her eve bir silah ve binlerce mermi kampanyası"nın yapılmasının da yerinde olabileceğini düşünüyorum..

Evet,şimdi aklınıza "Erdoğan’ın arşiv müdüründen ‘silahlanma çağrısı’: Her eve bir otomatik tüfek ve 1000 mermi şart"  haberi gelmiştir..KAYNAK

CB başdanışmanının bu çağrıyı niçin yaptığını tam olarak anlayabilmiş değilim..Başka bir darbe/ isyan çıktığında silahların "halkın kendi arasında kullanılması" ile alakalı olduğunu tahmin ediyorum..Ama tabii ki bunu kabul etmemiz pek mümkün değil..Halkın "kendi arasında silah kullanması,birbirlerine kurşun sıkması" taraftarı olamayız..Ne olursa olsun..

"Geçek silahlanma" amacı şunlar olmalıdır..

                                                    zombimücadele silahlanma  (5)

Haa "yabancı dış düşmanlar ülkemizi istila ederse" o zaman başka..Benim bahsettiğim de buna benzer bir şey.. Bu istila sadece düşman ülkelerin istilası ile ilgili değil,"zombi istilası" içinde geçerlidir..

Eğer gerçekten ülkede "silahlanma" yapılmak istenilirse,kanımca sadece bu amaçlarla silahlanma yapılması yerinde olur..Buna hangi normal insan karşı çıkabilir ki? Ben silahlanmayı şahsen bu nedenlerle tasvip eder ve kabul ederim..Ve bu aslında yapılması gereken zorunlu bir durum da içermektedir,kanımca..Hem de çok geç kalmadan..

Zombi virüsü ve istilası (/saldırısı) hakkında bazı haber ve bilgiler..

Şimdi sizlere yaptığım kısa bir araştırma ile (bu yaklaşık 3 tam günümü aldı) dünyada ve Türkiye'de "zombi virüsü ve dünyayı istilası" hakkındaki gerçek ve gerçekdışı bazı haber ve bilgileri vermek istiyorum..Bu haber ve bilgilerden sonra bu tehtid hakkında yeterince bilgileneceğinizi umuyorum..İyi okumalar dilerim..E.Y.

ABD’den 'Zombi istilası'na karşı plan
ABD ordusunun herhangi bir şekilde oluşacak zombi istilasına karşı savunma stratejisi hazırladığı ortaya çıktı. "İnsan hayatının korunması" için hazırlandığı belirtilen plan kademeli olarak zombi tehlikesinin nasıl ortadan kaldırılacağını açıklıyor. Amerikan Foreign Policy dergisinin ele geçirdiği ve "CONOP 8888" adı verilen "zombi hayatta kalma planı"nda "vejetaryen siyahilerden", "şeytani zombilere" kadar pek çok türde hedef belirlenmiş. (A1)

Pentagon'un zombi raporu!
ABD Savunma Bakanlığı Pentagon'un zombilere karşı yazılı bir savunma planı olduğunu biliyor musunuz? Zombi istilasına karşı önlem almanın sadece filmlerde yaşandığını mı sanıyorsunuz? Pentagon'un CONOP 8888 adını verdiği zombilerle mücadele belgesi internete sızdırıldı ve bu resmi belge, oyun senaryolarına oldukça benziyor. (A2)

Zombi Planı!
ABD'den tüyler ürperten uyarı!
Sağlık Bakanlığı’na bağlı çalışan “Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi”nin intenetteki blogunda yayınlanan mesajda, “olası bir zombi istilasına karşı” yapılması gerekenler sıralandı!..
Merkez bağlı çalışan bulaşıcı hastalık uzmanı Doktor Ali Khan’ın yazdığı mesajda, Amerikan vatandaşlarından “zombi istilası” riskine karşı bir acil durum planı yapmaları, ilaç, gıda ve sudan oluşan acil durum çantası hazırlamaları ve zombilerin ulaşamadığı kamplardan birisine ulaşmaları isteniyor. (A3)

İngiliz ordusu zombi istilasına hazırlanıyor
İngiltere Savunma Bakanlığı'nın, olası afet senaryoları arasına eklediği zombi istilasına karşı hazırlık yaptığı ortaya çıktı. İngiltere’de bilgi edinme yasası kapsamında yöneticilerin olası bir 'zombi istilasına' karşı ne gibi hazırlıklar yaptığını merak eden bir vatandaş, ummadığı bir yanıt aldı. Telegraph Gazetesi’nin haberine göre soruya hükümet adına cevap veren savunma bakanlığı, potansiyel afet senaryoları arasına alınan zombi istilası durumunda ordu güçlerinin kabinenin kontrolüne verileceğini açıkladı. (A4)

                                                     zombiistilası harapşehir  (9)

ABD'DEN ZOMBİ İSTİLASI'NA KARŞI PLAN !
Zombi Projesi ve Fema Toplama Kampları ile milyarlarca (yanlış duymadınız) insanı ortadan kaldıracaklar. Bu konuda yeterince paylaşım yaptık. İlgili paylaşımların linkleri aşağıdadır.

World War Z filminin fragmanı, tehlikenin boyutlarını gözler önüne seriyor.
https://www.facebook.com/photo.php?v=610351675713435

ABD ordusunun bilim kurgu filmlerine sıkça konu olan zombilere karşı güvenlik önlemleri hazırladığı ortaya çıktı. Pentagon'un varlığını kabul ettiği rapora göre zombiler sınıflara bile ayrılmış. ABD ordusunun herhangi bir şekilde oluşacak zombi istilasına karşı savunma stratejisi hazırladığı ortaya çıktı. "İnsan hayatının korunması" için hazırlandığı belirtilen plan kademeli olarak zombi tehlikesinin nasıl ortadan kaldırılacağını açıklıyor. Amerikan Foreign Policy dergisinin ele geçirdiği ve "CONOP 8888" adı verilen "zombi hayatta kalma planı"nda "vejetaryen zombilerden", "şeytani zombilere" kadar pek çok türde hedef belirlenmiş.(A5)

Gerçekleştirmek istedikleri Zombi Projesi'ne uygun, "oyundan bir sahne"dir. Zombilere silah işlemiyor ve çok güçlüler.
Zombi Projesi'ni, Sahte Ufo İstilası ile birlikte gerçekleştirip, sıkıyönetim ilan ettikten sonra insanları Fema Toplama Kampları'na göndermeyi düşünüyorlar. İnsanları zombileri dönüştüren Zohydro hapındaki maddeleri Chemtrail Spreyler ile yaydıklarında ortalık savaş alanına dönecek ve bu plana göre milyonlarca insan zombiye dönüşecek, bundan istifade edecek olan silahlı kuvvetler de zombileri öldürecek. Bu sayede insan nüfusunu önemli ölçüde azaltmak istiyorlar. (A6)

Fema Toplama Kampları Projesi için Zombi Projesi tatbikatlarıyla hazırlıklarını tamamladılar.
Filme göre Dünya Savaşı oluyor, milyonlarca insan öldürülüyor, Biz İnsanız yazılı tablolar kaldırılıyor. Filmdeki bir haritada İstanbul'un da karıştığı görülüyor. Akp'nin seçim reklam klibindeki gibi insanlar üst üste binip kurtulmaya çalışıyor. Filmin isminin "World War Z" yani "Son Savaş" olması dikkat çekici. Z harfinin seçilmesi, Zionizm yani Sionizm'i simgelemesi açısından oldukça önemli. B Planı şeklinde bir ifadenin kullanılması da manidar. Filmin 21 Haziran 2013'te yayınlanması da düşündürücü. Dünya Savaşı için çok az bir vakit kalmış olabilir. İstanbul'un karışmış olması, akıllara Büyük İstanbul Depremi ve İstanbul'u alacağız diyen 500 bin kişilik El Kaide ordusunu getiriyor. Filmde insanları zombilere dönüştürüyorlar, sonra onları öldürüyorlar. Sionizm'in en büyük planlarından biri de budur. (A7)

Zombi Virüsü (LQP-79 virüsü)
ABD yeraltı labaratuarlarında gizlice bu virüsü geliştiriyor Peki nedir bu LQP-79 virüsü,
bulaşan insanlarda şuursuzluk,bilinç kaybı ve tuz'a olan ihtiyaç artmakta davranışlar
kontrolden çıkıp hırçınlık gözlemlenmekte virüs ileri safhada kişide, kandaki tuz oranından
dolayı çiğ et yeme hadiseleri gözlemlekte. En son Miami'de bu virüsün bulaştığı kişi otobanda uluorta bir sokak dilencisinin yüzünü tamamiyle yemiş ve yapılan kontrollerde ilk defa rastlanan bu virüs görülmüştür (A8)

LQP-79 Gerçek Zombi Virüsü
Miamide yaşanan kamera kayıtlarına yakalanan LQP-79 virüsü bulaşmış birinin çıplak bir insana saldırması(Sol üst tarafalara bakın, köprürünün altına) Miami'de inanılmaz bir olay yaşandı. Şehrin göbeğinde gerçekleşen yamyam dehşetini gören polis yamyamı öldürmek zorunda kaldı... (....) (A9)

zombi virüsü yayılıyor lqp 79
ABD yeraltı labaratuarlarında gizlice bu virüsü geliştiriyor Peki nedir bu LQP-79 virüsü,bulaşan insanlarda şuursuzluk,bilinpç kaybı ve tuz'a olan ihtiyaç artmakta davranışlar kontrolden çıkıp hırçınlık gözlemlenmekte virüs ileri safhada kişide, kandaki tuz oranından dolayı çiğ et yeme hadiseleri gözlenmekte (A10)

Zombi virüsü için korkunç öngörü
Bilim insanları, olası bir zombi salgınında insanlığın kaç günde son bulacağını açıkladı
İngiliz bilim insanları olası bir zombi salgınının vebadan daha hızlı bir şekilde yayılacağını söylerek, 100 gün içerisinde dünyada sadece 273 sağlıklı insan kalacağı tahmininde bulundu. Leicester Üniversitesi’ndeki akademisyenler, film ve dizilere sıklıkla konu olan zombi virüsünün, ortaya çıkmasının üzerinden yarım yıl geçmeden insanlığın sonunu getireceğini ifade etti.(A11)

İspanya zombi istilasına hazır değil
İspanya'da siyasi tarihin en tuhaf diyaloglarından biri yaşandı. Muhalefetteki bir senatör hükümetin sorulan sorulara yetersiz yanıt vermesini protesto amacıyla Kongre'ye 'Zombi istilası durumunda hükümetin izleyeceği protokoller nedir? diye soru yöneltti. Hükümet böyle bir durum karşısında hazırlıksız olduğunu açıkladı.(A12)

Ayşe Deniz: Zombi felaketinde sağ kalmak için yapılması gerekenler
Bu zombi kültürü Batı‘da oldukça enteresan noktalara ulaşmış olduğundan Yaşayan Ölüler ile başa çıkma yöntemleri konusunda İngilizce başta olmak üzere her türlü yabancı dilde cilt cilt, sayfalar dolusu döküman bulmak mümkün. Demek Allah korusun bir mendebur virüs çıksa da dünyayı zombiler sarsa, bütün Amerika‘lı Avrupa‘lı hayatta kalacak, CNBCE‘de “Yürüyen Ölüler‘i“ seyretmiş ve bu konuda bilinçlenmiş bir avuç insan dışında, Türk milleti olarak külliyen Zombilere yem olacağız.(A13)

Zombiler bilimi ele geçirdi!
Bilim dünyasına bir şeyler oluyor. Otoriteler ciddi ciddi zombi istilasından söz ediyor, üniversite hocaları zombi beynini araştırıyor, matematikçiler yeni modellemeler oluşturuyor. Pozitif bilimde zombilere yer olabilir mi? Harvardlı ‘zombi otoritesi’ Dr. Steven Schlozman, tıbbi bilim kurgu romanı ‘Zombi Otopsileri’ni Tempo’ya anlattı. Biz de böylece, bu fantastik yaratıkların bilimle nasıl yan yana geldiğini öğrendik.(A14)

Beynin kontrolünü ele geçiren zombi
Kosta Ricka'nın yağmur ormanlarında, kendi ağını bırakıp bambaşka bir ağ ören Anelosimus octavius isimli bir örümcek türü yaşıyor. Bu örümcek, yeni ağı kendisi için değil, içinde yaşayan parazit bir yaban arısı için yapıyor. Beyni istilacı tarafından kontrol edilen zombi örümcek daha sonra ölüyor v e yaban arısının larvası, vücudunun dışına çıkıyor. Deneysel Biyoloji Dergisi'nin son sayısı, doğadaki bu tür zombilere adanmış.(A15)

10 Maddeyle Zombi İstilasında Hayatta Kalma Rehberi
Uzun süren bilgi toplamalarla harmanlanan bu galeriyle siz de bir Rick Grimes, Daryl Dixon olabilirsiniz!
1-) İlk ve önce önemli kural: Panik yok millet.
2-) İstila öncesi Amerikan ordusunda falan değilseniz pompalı tüfek vb. ağır ve kullanımı zor silah sevdanızdan kurtulun.(A16)

                                    Ankara Zombi İstilası Altında - Sanatçı Cihan Engin Digital Arts  (8)

Türkiye'de Zombi İstilası Başladığında Yaşanacak 19 Hadise
Zombi istilası illaki Amerika'da, Avrupa'da olacak diye bir şey yok. Her ne kadar böyle bir istilayı olası görmesek, buna karşı hazırlık yapmasak da, böyle bir istila başladığında Türkiye'de yaşanacak gelişmeleri tahmin etmek pek de güç değil.
1. Haber kanalları zombi istilası haberlerine başlar, akabinde mahkeme kararı ile zombi haberlerine yayın yasağı getirilirdi (A17)

Zombi İstilasında Hayatta Kalma Rehberi
Zombi istilası her ne kadar fantastik gelse de, bir virüs salgını olarak düşünüldüğünde gerçekleşme olasılığı olan bir olaydır. Ölen bir insanın diriltilmesi şuan için bilimsel olarak mümkün gözükmese de, yaşayan bir insanın zombiye dönüşme ihtimali...(A18)

Zombi istilasında hayatta kalma rehberi
Walking Dead (Yürüyen Naaş)’ın yeni sezonunun başladığı şu günlerde yaşanılanlar şerefine olası bir zombi istilasında hayatta kalmak istiyorsanız, gelin zombileri biraz tanıyalım ve neler yapıp neler yapmayacağınızı konuşalım...(A19)

Şehrin göbeğinde yamyam dehşeti
Şok edici olay Amerika'nın en gözde şehirlerinden birinde gerçekleşti ABD'nin Miami şehrinde inanılması güç bir olay gerçekleşti. Görgü tanıklarından gelen telefonlarla olay yerine gelen polis ekipleri kan donduran görüntüyle karşılaştı. Yerde yatan iki çıplak adam vardı ve bir tanesi diğerinin suratını çiğniyordu.(A20)

Amerika'da Çıplak Zombi Dehşeti!
Akıllara durgunluk veren olay Amerika'nın Pennsylvania eyaletinde gerçekleşti. Richard Crimino Jr. isimli, henüz herhangi bir ilacın ya da uyuşturucunun etkisinde olup olmadığı belli olmayan adam, akşam saatlerinde arabasını küçük bir mahalleye çekti.(A21)

Bilim insanları araştırdı: Zombi salgını gerçek olabilir mi?
The Walking Dead dizisini herkes bilir. Dizide insanları zombiye dönüştüren bir virüsten bahsedilir. Argonne Ulusal Laboratuvarı'nda araştırmalar yapan bilim insanları dizide bahsedilen bu virüsü mercek altına almışlar ve ne kadar hızlı yayıldığını araştırmışlar.(A22)

Zombi Salgını Gerçek Olur Mu; Olursa Ne olur?
Araştırmacılar, belki biraz da eğlenmek için, olası bir zombi salgınının sonuçlarını ortaya koyan, özel bir simülasyon geliştirdi... Yedinci sezonu 8. bölümüyle sezon arasına giren popüler TV dizisi "The Walking Dead" gerçek olabilir mi? Argonne Ulusal Laboratuvarı'nda yürütülen bir araştırmaya göre, dizinin senaryosunda, insanları zombiye dönüştüren virüsün ne kadar hızlı yayıldığı mercek altına alınmış. (A23)

Bu son...
Yürüyen ölülerin ardında yatan gerçeği ve nasıl hayatta kalınacağını açıklıyoruz!
Hollywood filmlerinde ve popüler kültürde zombiler kendilerini kontrol edemeyen, yarı çürümüş ve insan etine susamış canavarlar olarak tasvir edilir. Zombilerin maruz kaldığı virüs, insanlar arasında hızla yayılıp, çoğunlukla kaynakların son derece kıt olduğu, güvensiz bir dünya yaratır. National Geographic'in ekranlara getirdiği "Zombiler Hakkındaki Gerçek" (The Truth About Zombies) belgeseli ile zombi karakterinin ardında yatan gerçekler gün yüzüne çıkarılıyor. Vudu büyüsüyle bağlantılı olduğu düşünülen zombilerin dünyasına yolculuk edip bu efsanevi kurguya esin kaynağı olabilecek diğer ihtimalleri araştırıyoruz. (A24)

Zombilerin imkânsızlığının 10 bilimsel kanıtı
Sinema ve dizi dünyasının popüler korku temalarından biri olan zombi gerçeğiyle yüzleşmeye hazır mısınız? Gerçekten bir gün sokaklara çıkıp beynimizi kemirmek isteyecek zombiler söz konusu olabilir mi? Zombi efsanesinin bilimsel olarak imkânsızlığı bu yazımızda.(A25)

Bir Türlü Bitmemesiyle Meşhur 2016 Yılına Yakışır 10 Alternatif Final
Bu kadar zombi filmi, dizisi boşa çekilmiyor, bu kadar zombi kitabı boşuna yazılmıyor. Bizi bir şeye hazırlamaya çalıştıkları kesin, (A26)

Stephen Hawking: İnsanoğlu Dünya'yı terk etmeli
Stephen Hawking: Burada yerimiz giderek daralıyor ve gidilebilecek tek yer diğer dünyalar.(A27)

Yabancı kaynaklardaki bazı ilginç haber ve araştırmalar..

Araştırmada daha çok köpeklerde görülen ve insanlara da bulaşabilen "kuduz virüsü"nün,mutasyona uğrayıp,"zombi virüsü"ne dönüşmesi irdelenmiş..

"Zombie Virus" Possible via Rabies-Flu Hybrid?
Highly improbable genetic tweak could create mutant virus. In the zombie flicks 28 Days Later and I Am Legend, an unstoppable viral plague sweeps across humanity, transforming people into mindless monsters with cannibalistic tendencies. (A28)

Bu araştırmada Sibirya'da keşfedilen 30.000 yaşındaki bir zombi virüsü üzerindeki araştırmalar irdelenmiş..

Scientists Are Awakening a 30,000-Year-Old Siberian Zombie Virus
What could go wrong? In what sounds like the summary of a sci-fi horror movie, scientists have discovered a super old "giant" virus frozen in the Siberian ice and they've decided to bring it back to life.  (A29)

Bu haberde ise Zombi salgının mümkün olduğu ve gerçekleşmesi için sadece bir virüs /parazitin gelişimine ihtiyaç duyduğu dile getiriliyor..

REVEALED: Zombie outbreak IS possible - and only needs evolution of ONE parasite to happen
A ZOMBIE outbreak could occur, and it would only take the evolution of a certain virus or parasite to make it happen. (A30)

Bu araştırmada ise Sibirya'da bulunan 30.000 yıllık zombi virüsü irdeleniyor.."Ölüm bile bu virüsün yayılmasını durduramaz" diye başladığı yazıda,Sibiryanın taze amip ile donmasından sonra zombi virüslerinin amoebeye saldırdığı ve virüsün isteklerine boğun eğdiği  ve zombi virüslerinin, bilinen diğer yaşam biçimlerinin aksine olağandışı ve ilginç genetik materyallere sahip olduğu irdeleniyor..

Zombie Virus (Pithovirus Sibericum)
Even death won’t stop this virus from replicating! When lured out of Siberian frost with fresh amoeba, zombie viruses attacked the amoeba and bent them to their will! These 1 micrometer viruses are enormous for a virus, as large as many bacteria. Zombie viruses have unusual and intriguing genetic material, unlike other known lifeforms. (A31)

Bu haberde,CDC'nin zombi virüsünü teyid ettiği,virüsün adının da LQP-79 olduğunu doğruladığı dile getiriliyor..Haberde LQP-79'un hafif semptomları yüksek ateş, kusma, öksürük, göğüs ağrısı, artmış kan basıncı ve artmış kalp hızı içerdiği,daha sonra ve daha şiddetli belirtiler psikotik davranış ve aşırı saldırganlığı içerdiği belirtiliyor..

BREAKING ALERT: CDC confirms Zombie virus, it is called LQP-79.
Mild symptoms of LQP-79 include high fever, vomiting, coughing, chest pains, increased blood pressure, and increased heart rate. Later and more severe symptoms include psychotic behavior and extreme aggression. (A32)

Bu haberde ise zombi virüsü diye birşeyin olmadığı ,bu durumun insanı zombi davranışı içerisine sokan bir çeşit uyuşturucudan kaynaklandığı ispat edilmeye çalışılmış..

Don’t Be Gullible! There Is No LQP-79 Zombie Virus (DETAILS)
Attention: there is NO such thing as the virus known as the LQP-79, which causes “zombie-like” cannibalistic behaviors in humans. STORY: The Walking Dead! 10 Drugs That Will Turn You Into A Zombie  After Rudy Eugene was shot and killed by Miami police when they found him feasting on 65-year-old homeless drifter Ronald Poppo, an internet rumor began to circulate, saying that the virus LQP-79 was responsible for Eugene’s cannibal behavior. (A33)

Zombi haberleri..
Burada ise bir sağlık sitesinde "zombi virüsü ve zombiler" hakkında bir dizi araştırma sonuçları ve haberleri listelenmiş..Mutlaka göz atmalısınız..  (A34)

BİLGİLENDİRME; Ne Nedir?

Zombie (ENG)
Bir zombi (Haiti Fransızcası: zombi, Haiti Kleolü: zonbi), bir insan cesetinin hayata geçirilmesi yoluyla yaratılan kurgusal bir ölümsüz adamdır. Zombiler en çok korku ve fantezi tür çalışmalarında görülür.Terim, bir zombi çeşitli yöntemlerle, en yaygın olarak sihirli olarak canlandırılan ölü bir cisim olan Haiti folklorundan gelmektedir.Modern zombi tasvirleri, sihir içermez; ancak taşıyıcılar, radyasyon, zihinsel hastalıklar, vektörler, virüsler, bilimsel kazalar gibi bilimsel kurgusal yöntemleri uygularlar.  (A35)

Zombi (TUR)
Popüler kültürde zombiler
Popüler kültürde zombilere korku ve fantastik temalı, kurgu ve eğlencede düzenli olarak rastlanmaktadır. Zombiler genellikle akılsız, aç, insan eti düşkünü ve bazı durumlarda insan beyni düşkünü olan bozulmaya yüz tutmuş cesetler olarak tasvir edilir. 2009 itibarıyla, zombiler popülerlikleri açısından vampirlerle kıyaslanabilir. Filmlerdeki zombi kavramına göre, zombiler öldükten sonra dirilir ve beyin fonksiyonları sadece et ihtiyacını gidermeye programlanır. Zombileri öldürmek için kafa bölgesine sert bir vuruş yapmak yeterlidir.  (A36)

CONOP (ENG)
Konsept Operasyonlar - Concept of operations
CONOPS askeri, hükümet hizmetleri ve diğer alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Bir CONOPS genellikle bir kavramdan evrimleşerek, kısaca elinde tutuyor ve istenen hedefleri veya bitiş halini elde etmek için nasıl bir dizi yetenek kullanılıyor olabileceğinin bir açıklaması. Ortak askeri operasyonlar alanında, DoD terminolojisinde bir CONOPS, müşterek kuvvet komutanının neyi amaçladığını ve mevcut kaynakları kullanarak nasıl yapılacağını açıkça ve özlü olarak ifade eden sözlü veya grafik bir bildiridir.  (A37)

CONOP 8888 (ENG)
CONOP 8888, Counter-Zombie Dominance olarak da bilinir; Amerika Birleşik Devletleri Savunma Bakanlığı Stratejik Komutanlığı CONOP belgesinde, zombilere karşı savunma amaçlı bir plan açıklanmaktadır. 30 Nisan 2011 belgesi, askeri planlamada öğrencilerin eğitimi için zombi saldırılarının kurgusal senaryolarını tasvir ediyor.  (A38)

İşte Pentagon'un dünyayı ayağa kaldıran ve ABD askeri okullarda okutulduğu iddia edilen CONOP8888 "Dod zombie kıyamet planı.." kitapçığı.. (ENG)
Unclassified CONOP 8888 document (PDF)
dod zombie apocalypse plan. (Dod zombie kıyamet planı.)  (A39)

İstanbul ve Ankara'da kıyamet manzaraları..

                   İstanbul - İstiklal Caddesi Zombi İstilası - Sanatçı Cihan Engin Digital Arts(10)

8 İnanılmaz Çalışmayla Ankara'dan Kıyamet Manzaraları
Ankara'lı sanatçı Cihan Engin, photoshop ve tablet kullanarak Başkent'te kıyameti resmetti.
Şehrin simgelerinden Atakule, Kızılay Meydanı, Sheraton Hotel ve Kavaklıdere bölgesi'nin sular altında kaldığı, buzul çağı ve kum fırtınalarına teslim olduğu hatta uzaylı ve zombi istilası altında kaldığı kareler gerçekten tüyler ürpertici.  (A40)

7 Korkunç Senaryo İle İstanbul'dan Kıyamet Manzaraları
Ankaralı sanatçı Cihan Engin, photoshop ve tablet kullanarak İstanbul’da kıyameti resmetti.
Şehrin simgelerinden Kız Kulesi, Boğaz Köprüsü, FSM Köprüsü ve Galata Kulesi’nin dev tsunami dalgaları ve buzullar altında kaldığı, kasırgalarla yerle bir olduğu, zombie istilasına uğradığı hatta çöle döndüğü bu senaryolar gerçekten tüyler ürpertici.   (A41)

KİTAPLAR;

The Zombie Survival Guide (Zombi Hayatta Kalma Rehberi)
Amerikan yazar Max Brooks tarafından yazılmış ve 2003 yılında yayınlanan Zombie Survival Guide, bir zombi saldırısının kurgusal potansiyeliyle ilgilenen hayatta kalma kılavuzudur. Değişik yoğunluk ve erişime sahip zombi ayaklanmalarından sağ kurtulmak için ortalama bir vatandaş için ayrıntılı planlar içeriyor ve Roanoke Kolonisinin bir yorumu da dahil olmak üzere, tarihteki zombi salgınlarının "vakaları" nı anlatıyor. Zombie Hayatta Kalma Rehberi, New York Times'ın En Çok Satan'ın listesinde de yer aldı. Brooks'un The Zombie Survival Guide'a ilham kaynağı ilham kaynağı çocuklukların zombi ilgisini çekti ve ilk gördüğü zombi filmi olan 10 yaşlarında ortaya çıktı: Zombilerin İntikamı   (A42)

Zombiler İstanbul'da
Zombiler İstanbul'da... Birbirinden ilginç karakterleri ve yüksek temposu ile bir zombi romanından çok daha fazlası. Bir solukta okuyacaksınız.   (A43)

III. Dünya Savaşı: Zombilerin Çağı
Her şey Amerika'nın başının altından çıktı. Bu lanet virüs Dünyanın % 87'sini ele geçirmiş durumda. Tanrı yardımcımız olsun..   (A44)

3 dünya savaşı zombilerin çağı
Askerler gözden kaybolunca silah sesleri gelmeye başladı. Bir çatışma vardı. Ben bir gazeteciydim ve böyle bir durumda sadece oturmak bana yakışmazdı. Yavaşça araçtan indim ve
askerlerin olduğu bölgeye doğru gizlice baktım. Gördüğüm kadarıyla yine Türk askeri olduğunu anladığım 30 kişi, haddinden yavaş bir şekilde, tüm vücutları kan içinde, beni koruyan askerlere doğru geliyorlardı. Üstelik ellerinde silah yoktu. Fakat anlamadığı şey, neden kendi askerlerini
öldürüyorlardı.   (A45)

Zombi Salgını
Korktuğu için çıkarmıştı silahını , zarar vermek istemiyordum onlara. Komutan'a doğru doğrultmaya çalıştı silahını fakat Ozan ikisinide neredeyse şarjörün yarısını boşaltarak öldürmüştü." Napıyorsun lan ? " diye bağırdım Ozan'a. "Ben yapmasam o yapıcaktı. " dedi Ozan." Kahretsin , korktu sadece lan - " daha cümlemi bitirmeden ikinci bir silah sesi duydum arkamdan. Ardından ise kolumda çok büyük bir acı hissettim.Bir kaç saniye sonraysa yere yığıldım. Hayatımda canım hiç bu kadar yanmamıştı , vurulmuştum.   (A46)

VİDEOLAR

NOT: Bu videolar özenle seçilmesine rağmen, aralarında saçma olarak niteleyebileceğimiz (özellikle türkçe yapımı) bazı videoların da olduğunu sonradan farkettim..Ancak onları da birer bilgi olarak kalmasında yarar gördüm..Değerlendirmeleri sizlere bırakıyorum..İyi seyirler..

Gerçek zombi görüntüleri..

Dünyadan saklanan (ve flakka uyuşturucusunun kullanıldığı iddia edilen) zombi virüsü deneyleri sonucu zombileşen gerçek insan görüntüleri..

UYARI: Lütfen 18 yaşından küçükler bu videoyu izlemesin..

WARNING!!! EXTREMELY DISTURBING!!! 'FLAKKA' - TERRIFYING DEMON ZOMBIE DRUG SWEEPING THE NATION!!!



9 May 2016 ET: 25,26,27.06.2017

Diğerleri için youtube'deki adreslerine gidip izlemeniz gerekiyor..

ABD,Miami,deki köprü altında zombi belirtisi..
Surveillance video of police shooting attacker in Miami face-eating attack
https://www.youtube.com/watch?v=7eOdHrKixz0
29 May 2012 ET: 25,26,27.06.2017

Gerçek Zombi virüsü ve zombiler hakkında diğer bilgiler..

ABD'nin Zombi Salgını Planı ''CONOP 8888''
https://www.youtube.com/watch?v=zW2oZDB29ug
25 Tem 2016 ET: 25,26,27.06.2017

Zombi Gerçek Oldu! (LQP 79 Virüsü ve Miami'deki Zombi Vakası)
https://www.youtube.com/watch?v=EtOZpFdmwAo
9 Eki 2016 ET: 25,26,27.06.2017

Solanum - The Zombie Virus (Genuine footage)
https://www.youtube.com/watch?v=8V2PjbnvCmM
24 Tem 2012 ET: 25,26,27.06.2017

Kaydedilmiş Zombi Görüntüsü | Ve Çernobil Nükleer Patlama
https://www.youtube.com/watch?v=FGRFN0AV58k
24 Eyl 2016  ET: 25,26,27.06.2017

Rusya’nın Yasaklı Bölgesi Çernobil’de Görülen Zombiler Gerçek mi?
https://www.youtube.com/watch?v=BA86Flj7Se4
18 Tem 2016  ET: 25,26,27.06.2017

Kan Donduran Sovyet Döneminden Kalma Biyolojik Silahlar (Belki Zombi Virüsü)
https://www.youtube.com/watch?v=YDUlWIysfGM
1 Ara 2016  ET: 25,26,27.06.2017

Dünyada Bilinen 5 Zombi Olayı
https://www.youtube.com/watch?v=Rht5wut_Gxo
1 Şub 2016  ET: 25,26,27.06.2017

Kameralara Yakalanmış 5 Gerçek Zombi Saldırısı
https://www.youtube.com/watch?v=T3DFFJ2jCVY
30 Kas 2016  ET: 25,26,27.06.2017

Zombileşmenin formülü;  "Flakka uyuşturucusu"

Zombiler Gerçek Oldu ! Flakka Uyuşturucusu
https://www.youtube.com/watch?v=1QPuUB7OcfQ
23 Eyl 2016  ET: 25,26,27.06.2017

İNSANI ZOMBİYE ÇEVİREN UYUŞTURUCU! | FLAKKA
https://www.youtube.com/watch?v=S3tvpHcsLbs
21 Haz 2017  ET: 25,26,27.06.2017

Zombi istilası ile ilgili öğrenilmesi gereken diğer ilginç bilgiler..

Gerçek ZOMBİ VİRÜSÜ LQP-79 ! Büyük Felaket Geliyor Mu ?
https://www.youtube.com/watch?v=mqMm3-GPJ0I
25 Mar 2017  ET: 25,26,27.06.2017

ZOMBİ Virüsü(LQP-79)
https://www.youtube.com/watch?v=C_3-TeZuuD4
25 Şub 2016  ET: 25,26,27.06.2017

Zombi virüsü gercekleşiyor mu ?
https://www.youtube.com/watch?v=yrUUqGcDqZA
16 Mar 2015  ET: 25,26,27.06.2017

Zombi Nedir? Zombi Olmak Mümkün Mü?
https://www.youtube.com/watch?v=-TjRGA836tc
11 Haz 2016  ET: 25,26,27.06.2017

İnsan Nasıl Zombileşebilir?
https://www.youtube.com/watch?v=BL4S-y_F1b4
30 May 2014  ET: 25,26,27.06.2017

Zombilerin Gerçekliği
https://www.youtube.com/watch?v=-MmLGNDZc9E
7 Ağu 2016  ET: 25,26,27.06.2017

GERÇEK ZOMBİLER VE TARİHLERİ
https://www.youtube.com/watch?v=lymyCQnXnQY
3 Ara 2015  ET: 25,26,27.06.2017

İlluminati Kartları Nedir ? Ve Dünyayı Basacak Zombiler
https://www.youtube.com/watch?v=Raf5RQbBrcQ
10 Eyl 2016  ET: 25,26,27.06.2017

Zombi Salgını ve İstilasının Olma ihtimalinin 13 Kanıtı
https://www.youtube.com/watch?v=QYBqEBwFQqc
5 Mar 2017  ET: 25,26,27.06.2017

Zombiler Gerçek Olsa Gidilecek 10 Güvenli Mekan
https://www.youtube.com/watch?v=MuSburwijKI
24 Kas 2016  ET: 25,26,27.06.2017

Zombiler Dünyayı ele geçirse ne olurdu
https://www.youtube.com/watch?v=I5Ldo9HVDbE
15 Oca 2017  ET: 25,26,27.06.2017

Zombi İstilası Esnasında Sığınabileceğiniz 10 Yapı
https://www.youtube.com/watch?v=CjfKo4y9Gh0
27 Şub 2017  ET: 25,26,27.06.2017

Zombi Kıyameti İçin 5 Bilimsel Sebep
https://www.youtube.com/watch?v=ARoEJqyIyr4
26 Mar 2017  ET: 25,26,27.06.2017

Kıyamette Hayatta Kalma Rehberi
https://www.youtube.com/watch?v=kA3PV-fObeU
15 Nis 2017  ET: 25,26,27.06.2017

Olası Bir Zombi Saldırısında Hayatta Kalmak | Hayatta Kalma Teknikleri #12
https://www.youtube.com/watch?v=z7ERiJMor14
6 Kas 2016  ET: 25,26,27.06.2017

Olası Bi Zombi Saldırısında Hayat Kurtaracak 12 Tavsiye
https://www.youtube.com/watch?v=xv99N9NKG8U
15 Eyl 2015  ET: 25,26,27.06.2017

Zombi Saldırısı Hayatta Kalma Kiti | (Doğal Afet Hayatta Kalma Kiti)
https://www.youtube.com/watch?v=oCXT39Hez7M
10 Ara 2015  ET: 25,26,27.06.2017

Eğer Zombi Salgını Başlasaydı Ne Olurdu?
https://www.youtube.com/watch?v=cm-FGrZEh8A
25 Haz 2016  ET: 25,26,27.06.2017

Zombi kıyametinde hayatta kalma rehberi
https://www.youtube.com/watch?v=2GAZOBucBNE
2 Kas 2015  ET: 25,26,27.06.2017

Olası Bir Zombi İstilasında Hayatta Kalmak İçin Bilmeniz Gereken 21 Şey
https://www.youtube.com/watch?v=rgbNtwRpT60
21 Eki 2016  ET: 25,26,27.06.2017

Zombi İstilasında Ne Yapmalıyız
https://www.youtube.com/watch?v=XnneTnTUrwE
26 Tem 2015  ET: 25,26,27.06.2017

En Dayanıklı 10 ZOMBİ-GEÇİRMEZ Ev
https://www.youtube.com/watch?v=pg58lPbwYdA
12 Kas 2016  ET: 25,26,27.06.2017

Olası zombi istilasına karşın 10 tedbir
https://www.youtube.com/watch?v=a61eKbxhp5w
1 Kas 2015  ET: 25,26,27.06.2017

ZOMBİ İSTİLASI İÇİN HAZIRLANMIŞ 30 GERÇEK ARABA
https://www.youtube.com/watch?v=DmyWpfHQqo0
12 Haz 2015  ET: 25,26,27.06.2017

Olası zombi istilasına karşın 10 tedbir
https://www.youtube.com/watch?v=a61eKbxhp5w
1 Kas 2015  ET: 25,26,27.06.2017

ZOMBİ KIYAMETİ Mİ UZAYLI İSTİLASI MI ? Hangisi Daha Olası ?
https://www.youtube.com/watch?v=EgZ69R04JqQ
17 Şub 2017  ET: 25,26,27.06.2017

Olası bir zombi saldırısı #3 SON!...
https://www.youtube.com/watch?v=SsCHeYM6D1o
3 Kas 2016  ET: 25,26,27.06.2017

Zombiler istilasından son görüntüler
https://www.youtube.com/watch?v=kkUAAkzDNRU
26 Eki 2010  ET: 25,26,27.06.2017

Video ve PC Oyunlarından zombilerle "mücadele taktikleri" öğrenme..

Aslında bence mantıklı bir şey.. :)

Zombi avlama timi - Last Empire War Z video oyunu..(Türkçe altyazılı)
Intense Zombie Action POV - Last Empire War Z
https://www.youtube.com/watch?v=TvICHck3PIg
28 Eki 2016  ET: 25,26,27.06.2017

İlginç "Zombilerden kaçma taktikleri" videosu..Tabii başarabilirsen.. :)
Dying Light - Zombie Parkour POV
https://www.youtube.com/watch?v=jPhuefvauuk
9 Oca 2015  ET: 25,26,27.06.2017

ZOMBİ SIĞINAĞI İNŞA ETMEK - Garry's Mod
https://www.youtube.com/watch?v=H4JiDA3vmgI
17 Haz 2016  ET: 25,26,27.06.2017

Dying Light - Zombilerle Serbest Takılma
https://www.youtube.com/watch?v=uYbuKzUFQlU
2 Tem 2015  ET: 25,26,27.06.2017

Türkiye'de durum..

Türkiye'de Zombi İstilası Başladığında Yaşanacak 10 Hadise
https://www.youtube.com/watch?v=VI7lc6H5cBA
11 Nis 2016  ET: 25,26,27.06.2017

Türkiye de Zombi İstilasına Karşı Önlemler
https://www.youtube.com/watch?v=e_TJuFjZZto
26 Kas 2016  ET: 25,26,27.06.2017

Türkiye'de Zombi Salgını Başladığında Yaşanabilecek 10 Olay
https://www.youtube.com/watch?v=aP9JAl2ya0c
19 Tem 2014  ET: 25,26,27.06.2017

Zombi Salgını - Türkiye'ye ulaşmadan önce Yapılması Gerekenler Top 5
https://www.youtube.com/watch?v=MvKMEUyQdS4
17 Tem 2014  ET: 25,26,27.06.2017

İstanbul'a ebola virüsü taşıyan Afrikalı kadın geldi
https://www.youtube.com/watch?v=BVOo9ne7P2I
13 Ağu 2014 ET: 25,26,27.06.2017

Gençlerimiz şimdiden zombilerle mücadeleye hazırlanmaya başlamışlar bile.. :)

Zombi Salgını ( Zombie Infection ) - Kısa Film / Short Film 2012
https://www.youtube.com/watch?v=Wzag15kpqUo
13 Ağu 2012  ET: 25,26,27.06.2017

TÜRK İŞİ ZOMBİ DİZİSİ - KAÇIŞ YOK (1.BÖLÜM)
https://www.youtube.com/watch?v=715MbULElnY
11 Eyl 2013  ET: 25,26,27.06.2017

Zombi İstilası Türkiyede Olsaydı :D
https://www.youtube.com/watch?v=6ATv8JDnzdw
5 Tem 2015  ET: 25,26,27.06.2017

Zombilerin Ortaköy'deki Uyanışının İlk Görüntüleri
https://www.youtube.com/watch?v=gkvBiAlJyLI
26 Eki 2010  ET: 25,26,27.06.2017

ACABA OLABİLİR Mİ?

Yecüc Mecüc,acaba "zombi ırkı" olabilir mi?

Yecüc Mecüc - Kuran'da Dünya İstilası / Bölüm 1
https://www.youtube.com/watch?v=jn06zbuiljI
21 Nis 2017  ET: 25,26,27.06.2017

Yerin 12.000 Metre Altında Kaydedilen Sesler
https://www.youtube.com/watch?v=3VVFpQRmmpk
30 May 2017  ET: 25,26,27.06.2017

Bazı zombi filmleri

Fido
Resident Evil
Ölülerin Şafağı
Planet terror
Yaşayan Ölülerin Gecesi
Braindead
Ölülerin Şafağı
Zombilerin Şafağı
The Dead
Rec
Dawn Of The Dead
28 hafta sonra
The return of living dead
Dünya Savaşı Z
I am legend
Shaun of the dead
Zombieland
28 gün sonra
Ben efsaneyim

En İyi 10 Zombi Filmi
https://www.youtube.com/watch?v=O1lEUCsNOm8
29 Tem 2015  ET: 25,26,27.06.2017

Hepsi bu kadar..Umarım bu konu hakkında yeterince bir bilgi sahibi olmuşsunuzdur..Sevgi ve saygılarımla..E.Y.

KAYNAKLAR;

Haber ve Metinler;
--------------------------
(A1) ABD’den 'Zombi istilası'na karşı plan 
http://www.sabah.com.tr/dunya/2014/05/16/abdden-zombilere-karsi-savas-hazirligi
16.5.2014 ET: 25,26,27.06.2017
(A2) Pentagon'un zombi raporu!
https://www.chip.com.tr/haber/pentagon-un-zombi-raporu_47310.html
03 Haziran 2014 ET: 25,26,27.06.2017
(A3) Zombi Planı!
http://www.haberturk.com/dunya/haber/632911-zombi-plani
22 Mayıs 2011 ET: 25,26,27.06.2017
(A4) İngiliz ordusu zombi istilasına hazırlanıyor
http://www.haberturk.com/dunya/haber/806751-ingiliz-ordusu-zombi-istilasina-hazirlaniyor
27 Aralık 2012 ET: 25,26,27.06.2017
(A5)  ABD'DEN ZOMBİ İSTİLASI'NA KARŞI PLAN !
https://tr-tr.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/a.498754633539807.1073743390.203310399750900/641248362623766
22 Mayıs 2014 ET: 25,26,27.06.2017
(A6) Gerçekleştirmek istedikleri Zombi Projesi'ne uygun, "oyundan bir sahne"dir. Zombilere silah işlemiyor ve çok güçlüler.
https://tr-tr.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/videos/640263136055622/?fref=mentions
20 Mayıs 2014 ET: 25,26,27.06.2017
(A7) Fema Toplama Kampları Projesi için Zombi Projesi tatbikatlarıyla hazırlıklarını tamamladılar.
https://tr-tr.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/videos/610351675713435/?fref=mentions
20 Mart 2014 ET: 25,26,27.06.2017
(A8) Zombi Virüsü (LQP-79 virüsü)
http://zombihayranlari.blogspot.com/2014/04/zombi-virusu-lpq-79-virusu.html
10 Nisan 2014 ET: 25,26,27.06.2017
(A9) LQP-79 Gerçek Zombi Virüsü
https://forum.donanimhaber.com/lqp-79-gercek-zombi-virusu--86274744
09 Ocak 2014 ET: 25,26,27.06.2017
(A10)  zombi virüsü yayılıyor lqp 79
 http://www.incisozluk.com.tr/w/zombi-virüsü-yayılıyor-lqp-79/
29.05.2016  ET: 25,26,27.06.2017
(A11) Zombi virüsü için korkunç öngörü 
https://www.aydinlik.com.tr/bilim-ve-teknoloji/2017-ocak/zombi-virusu-icin-korkunc-ongoru
4.1.2017 ET: 25,26,27.06.2017
(A12) İspanya zombi istilasına hazır değil 
https://www.aydinlik.com.tr/dunya/2017-nisan/ispanya-zombi-istilasina-hazir-degil
20.4.2017  ET: 25,26,27.06.2017
(A13) Ayşe Deniz: Zombi felaketinde sağ kalmak için yapılması gerekenler 
 http://odatv.com/zombi-felaketinde-sag-kalmak-icin-yapilmasi-gerekenler-2111121200.html
21.11.2012 ET: 25,26,27.06.2017
(A14) Zombiler bilimi ele geçirdi!  
http://www.milliyet.com.tr/zombiler-bilimi-ele-gecirdi--pembenar-detay-genelsaglik-1446674/
2011/10/04  ET: 25,26,27.06.2017
(A15)  Beynin kontrolünü ele geçiren zombi  
http://www.e-psikiyatri.com/beynin-kontrolunu-ele-geciren-zombi-38815
25 Aralık 2017 ET: 25,26,27.06.2017
(A16)  10 Maddeyle Zombi İstilasında Hayatta Kalma Rehberi  
https://onedio.com/haber/zombi-istilasinda-hayatta-kalma-rehberi-446050
1 Şubat 2015  ET: 25,26,27.06.2017
(A17) Türkiye'de Zombi İstilası Başladığında Yaşanacak 19 Hadise
https://onedio.com/haber/turkiye-de-zombi-istilasi-basladiginda-yasanacak-19-hadise-331574
7 Temmuz 2014 ET: 25,26,27.06.2017
(A18) Zombi İstilasında Hayatta Kalma Rehberi 
https://www.wattpad.com/42388318-zombi-istilasında-hayatta-kalma-rehberi
Eyl 19, 2014 ET: 25,26,27.06.2017
(A19) Zombi istilasında hayatta kalma rehberi 
 http://www.birgun.net/haber-detay/zombi-istilasinda-hayatta-kalma-rehberi-133735.html
01.11.2016 ET: 25,26,27.06.2017
(A20) Şehrin göbeğinde yamyam dehşeti 
http://www.sabah.com.tr/dunya/2012/05/28/sehrin-gobeginde-yamyam-dehseti
28.5.2012 ET: 25,26,27.06.2017
(A21) Amerika'da Çıplak Zombi Dehşeti!
http://haberkibris.com/amerikada-ciplak-zombi-dehseti-2012-09-16.html
16/09/2012  ET: 25,26,27.06.2017
(A22) Bilim insanları araştırdı: Zombi salgını gerçek olabilir mi?
http://www.gzt.com/teknoloji/bilim-insanlari-arastirdi-zombi-salgini-gercek-olabilir-mi-2583601
20 Aralık 2016  ET: 25,26,27.06.2017
(A23) Zombi Salgını Gerçek Olur Mu; Olursa Ne olur? 
https://www.chip.com.tr/haber/zombi-salgini-gercek-olur-mu-olursa-ne-olur_65931.html
18 Aralık 2016  ET: 25,26,27.06.2017
(A24)  Bu son...  
http://www.natgeotv.com/tr/zombiler-hakkindaki-gercek/hakkinda
http://www.natgeotv.com/tr/zombiler-hakkindaki-gercek/videolar/bu-son
ET: 25,26,27.06.2017
(A25) Zombilerin imkânsızlığının 10 bilimsel kanıtı http://www.gazeteduvar.com.tr/bilim/2016/08/08/zombilerin-imkansizliginin-10-bilimsel-kaniti/
08 Ağu 2016  ET: 25,26,27.06.2017
(A26) Bir Türlü Bitmemesiyle Meşhur 2016 Yılına Yakışır 10 Alternatif Final  http://listelist.com/2016-yili-finali/
December 20, 2016 ET: 25,26,27.06.2017
(A27)  Stephen Hawking: İnsanoğlu Dünya'yı terk etmeli  http://www.gazeteduvar.com.tr/bilim/2017/06/22/stephen-hawking-insanoglu-dunyayi-terk-etmeli/
2016/11  ET: 25,26,27.06.2017
(A28)  "Zombie Virus" Possible via Rabies-Flu Hybrid?  http://news.nationalgeographic.com/news/2010/10/1001027-rabies-influenza-zombie-virus-science/
OCTOBER 27, 2010  ET: 25,26,27.06.2017
(A29) Scientists Are Awakening a 30,000-Year-Old Siberian Zombie Virus  https://www.vice.com/en_us/article/exqaqm/scientists-are-awakening-a-30000-year-old-siberian-zombie-virus-so-that-should-go-well-vgtrn-095
Sep 9 2015  ET: 25,26,27.06.2017
(A30)  REVEALED: Zombie outbreak IS possible - and only needs evolution of ONE parasite to happen http://www.express.co.uk/news/science/721328/Zombie-outbreak-evolution-parasite
Oct 14, 2016  ET: 25,26,27.06.2017
(A31) Zombie Virus (Pithovirus Sibericum)  https://www.giantmicrobes.com/us/products/zombievirus.html
02/28/15  ET: 25,26,27.06.2017
(A32)  BREAKING ALERT: CDC confirms Zombie virus, it is called LQP-79. http://investmentwatchblog.com/breaking-alert-cdc-confirms-zombie-virus-it-is-called-lqp-79/
JUNE 7, 2012 ET: 25,26,27.06.2017
(A33) Don’t Be Gullible! There Is No LQP-79 Zombie Virus (DETAILS)  https://globalgrind.cassiuslife.com/1842019/lqp-79-virus-zombie-rudy-eugene-cannibal-attack-in-miami-details/
2012/06 ET: 25,26,27.06.2017
(A34) Zombi haberleri..  https://search.cdc.gov/search?query=zombie&utf8=%E2%9C%93&affiliate=cdc-main  ET: 25,26,27.06.2017
(A35) Zombi (ENG)  https://en.wikipedia.org/wiki/Zombie
13 June 2017 ET: 25,26,27.06.2017
(A36) Zombi (TUR) https://tr.wikipedia.org/wiki/Zombi
24 Nisan 2017 ET: 25,26,27.06.2017
(A37)  CONOP (ENG)  https://en.wikipedia.org/wiki/Concept_of_operations
20 February 2017  ET: 25,26,27.06.2017
(A38) CONOP 8888 (ENG)  https://en.wikipedia.org/wiki/CONOP_8888
11 June 2017 ET: 25,26,27.06.2017
(A39) İşte Pentagon'un dünyayı ayağa kaldıran ve ABD askeri okullarda okutulduğu iddia edilen CONOP8888 "Dod zombie kıyamet planı.." kitapçığı.. (ENG)  http://i2.cdn.turner.com/cnn/2014/images/05/16/dod.zombie.apocalypse.plan. pdf
https://en.wikipedia.org/wiki/CONOP_8888
11 June 2017  ET: 25,26,27.06.2017
(A40)  8 İnanılmaz Çalışmayla Ankara'dan Kıyamet Manzaraları  
https://onedio.com/haber/ankara-dan-kiyamet-manzaralari-243792
30 Ocak 2014 ET: 25,26,27.06.2017
(A41) 7 Korkunç Senaryo İle İstanbul'dan Kıyamet Manzaraları
https://onedio.com/haber/7-harika-calisma-ile-istanbul-dan-kiyamet-manzaralari-262019
3 Mart 2014 ET: 25,26,27.06.2017
(A42) The Zombie Survival Guide (Zombi Hayatta Kalma Rehberi)
Yazarın resmi web sitesi; http://www.maxbrookszombieworld.com
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Zombie_Survival_Guide
15 June 2017 ET: 25,26,27.06.2017
(A43) Zombiler İstanbul'da  https://www.wattpad.com/story/22134011-zombiler-istanbul%27da
24.08.2014  ET: 25,26,27.06.2017
(A44) III. Dünya Savaşı: Zombilerin Çağı https://www.wattpad.com/story/16564199-iii-dünya-savaşı-zombilerin-çağı
Aug 14, 2016 ET: 25,26,27.06.2017
(A45) 3 dünya savaşı zombilerin çağı  http://www.incisozluk.com.tr/w/3-dünya-savaşı-zombilerin-çağı/populer/1/
16.12.2015 ET: 25,26,27.06.2017
(A46) Zombi Salgını  https://www.wattpad.com/story/75597652-zombi-salgını
18 Haziran, 2016 ET: 25,26,27.06.2017
Resimler;
-------------
(1)  zombi istilası ;  awesomwallpaper.com 
http://awesomwallpaper.com/img2/8C0F23AD202F58AD/imogen-poots-weeks-later.jpg ; http://awesomwallpaper.com/wallpapers/zombie+city ;
(2) zombi virüsü saldırısı ;  awesomwallpaper.com  
 http://awesomwallpaper.com/img1/9A4837E94B53/destroyed-city-zombie-apocalypse.jpg ; http://awesomwallpaper.com/wallpapers/zombie+city
(3) Zombi temalı bir Hoolywood filmi - dunyasavaşız http://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-56197/
(4) sabanoglusaban - kabadayı 
http://medyascope.tv/2016/07/14/sinemamizin-iyi-adamlari-2-tatli-kabadayi-dincer-cekmez/
(5)  zombimücadele silahlanma 
http://www.concorde-movie-lounge.de/fileadmin/Moviefiles/W/Warm_Bodies/Szenenbild_08%283508x2338%29.jpg ; http://www.concorde-movie-lounge.de
(6)  zombie virus  
http://jaircaraveounsolvedfiles.blogspot.com.tr/2009_12_01_archive.html
(7) zombie - Attack of the zombie firms
http://www.economist.com/blogs/buttonwood/2017/01/productivity-slowdown
(8) Ankara Zombi İstilası Altında - 8 İnanılmaz Çalışmayla Ankara'dan Kıyamet Manzaraları 
Ankara'lı sanatçı Cihan Engin, photoshop ve tablet kullanarak Başkent'te kıyameti resmetti.
https://onedio.com/haber/ankara-dan-kiyamet-manzaralari-243792
Sanatçı Cihan Engin Digital Arts : https://www.facebook.com/pages/Cihan-Engin-Digital-Arts/168841789932052
(9)  zombiistilası harapşehir - Did you say SQL-SERVER? Yes, I did!
https://www.linkedin.com/pulse/did-you-say-sql-server-yes-i-longhow-lam
(10) İstanbul -   İstiklal Caddesi Zombi İstilası - 7 Korkunç Senaryo İle İstanbul'dan Kıyamet Manzaraları  
Ankaralı sanatçı Cihan Engin, photoshop ve tablet kullanarak İstanbul’da kıyameti resmetti.
https://onedio.com/haber/7-harika-calisma-ile-istanbul-dan-kiyamet-manzaralari-262019
Sanatçı Cihan Engin Digital Arts : https://www.facebook.com/pages/Cihan-Engin-Digital-Arts/168841789932052

✔Researchs and Reviews Author by Ertuğrul Yıldırım 🙂💓

15 yorum:

  1. Çok fazla profesyonelsin. :D Eline sağlık emek dolu bir yazı olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Çok korkunç!!!!! İşimiz gerçekten Allah'a kalmış, çok iyi bir derleme yapmışsın, eline sağlık ama eğer gerçekten böyle korkunç biyolojik silahlar yapıyorlarsa insanlığın da, dünyanın da sonu gelir:((( moral bozucu:((((

    YanıtlaSil
  3. Türkiye neye hazır ki zombi istilasına hazır olsun. Sayınlar! davet bile ederler, akılları tersten çalışıyor ya. Ama ben harbiden ürktüm, atladım bazı yerlerini zira moralim bozuk bugünlerde. Bir de kabus falan çöker. Kalemine sağlık. Çok ilginç bir konuydu valla...

    YanıtlaSil
  4. Aslında zombi dediğiniz bir nevi insanlara zarar veren insanlar değil mi ? Ki buda hersekilde heryerde mevcut. Bir virüse maruz kalmadan da yapabiliyorlar bunu. Mesela kimyasal saldirilarda yada savaslarda öldürülenler. Ve hatta normal yaşamda bile birbirlerine zarar verenleri gördükce kimin zombi kimin normal olduğunu bile anlamiyorsunuz.

    Detayli bir yazi olmus. Ama ben hersekilde olma ihtimalini düsnüyorum. İnsanlar kendi sonlarini kendileri getirecek cnkü. Birde the walking deadı severek izlesemde gercegine hazir deglm 😁

    YanıtlaSil
  5. Baya uzun araştırma içeren bir yazı.Biraz şaşkınım,bilemedim ne yazayım...

    YanıtlaSil
  6. Yaşadığımız vahşi ve bencil bu günlerde her türlü saldırıya açık bir şekilde yaşıyoruz... Yazık ki bu acımasız planları hazırlayanlar, elbette kendi sonlarını da getireceklerdir.

    Saygılarımla...

    YanıtlaSil
  7. Çok uğraşılmış bir yazı ancak bu kadar uzun yazıyı kimse okumamıştır. Benim gibi ana başlıklara bakıp geçmişlerdir. O yüzden bu tarz yazıları yazı dizisi haline getirmekte fayda var.

    Emeğinize kaleminize sağlık...

    YanıtlaSil
  8. Galiba, öncelikli olarak "Walking In TheDeath" izlemeye başlamalı. Video korkunçtu. Bilemiyorum, yazdıklarınızdan şunu düşündüm. Tıbbi deneyler adı altında denek olmayı kabul eden insanlar ile hiç bir şeyi ve kimsesi olmayan kişiler üzerinden korkunç şeyler yapılmakta.
    Yine yazdıklarınızın doğruluğu üzerinden hükümet olarak ülkemize ne tohum ne ithal hayvan sokmalı. Ben en çok gıda üzerinden saldırıya uğradığımızı düşünüyorum.
    Bonzai, extacy veya diğer uyuşturucular üzerinde ilginç bir denetim mekanizması kurulmalı. Bizim ikinci olarak gençliğimiz bu şekilde zehirleniyor.
    Son olarak kim çıkartmaya kalkıyorsa beddua ediyorum, o kişi bu virüs yüzünden kendisi de sevdikleri de ölsün. Vicdansız yaratıklar!
    Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  9. Acı patlıcanı kırağı çalmaz, der bizim milletimiz. Aids'i de öyle atlatmadık mı?

    Müslümanların asıl derdi; şu dünyadan hayırlısıyla imanla gidebilmek.
    Bazı insanlar o kadar kötüleşti ki; zaten burada yazılanların çoğu olmuş gibi. İnsanlara yapılan zulümler, akan kanlar sel gibi.

    YanıtlaSil
  10. zombi filmlerine bayılırım. en iyileri, george romero'nun "dead" serisi. gerçek hayatta aman allahım olmasın tabikide. bu yazı bilimkurgu gibi tam. bizim ülkeye bi zombi istilası eksikti zaten :) ankara ve istanbulda zombiler. bunlara bakayım. öyküler, onedio filan. ah yazmak için ne güzel konu. kuğulu parkta zombiler :) piyer lotide filan :)

    YanıtlaSil
  11. İlk kez yazınızda okumuş oldum ve hiç de bu açıdan düşünmemiştim, tüylerim ürperdi. Çok ciddi bir konu ve içinde yaşadığımız çağa uygun etkili bir silah :)

    YanıtlaSil
  12. pusova yazımda size cevap vaar :)

    YanıtlaSil
  13. Ne kadar detaylı bir yazı hazırlamışsın şok oldum hala da kurtulamadım

    YanıtlaSil
  14. 18 yaşından küçük olduğum için 😀😀😀videoya asla bakmadım. Nerde bende o yürek? Aslan burcuyum ama fareden bile çoook korkarım. Aman inşallah olmaz böyle şeyler ama zombi olursam birinden derhal intikam almak isterim. Kafa çalışmıyordu değil mi, hay Allah... Dün gece oturduğumuz semtte ki, irtifası yüksek bir yerdir, doğalgaza benzer bir koku hissettim. Hemen camları sıkı sıkı kapattım. Aklıma, dünyada artık hiç güvende olamayacağımız ve çeşitli nükleer gazlarla; sabaha başka yerde uyanma tehlikemiz olduğu geldi. Boş vermeye çalıştım. Amma araştırmışsın Ertuğrul, tebrik ederim :))

    YanıtlaSil
  15. Yazı tamam ama sanırım başlıkta dalga geçiyorsun çünkü türkiye yangına bile hazır değil sen zombi saldırısından bahsediyorsun maden çöke 302 kişi ölür, apartman çöker 21 kişi ölür bayramda trafik kazalarında 200 kişi ölür, hükümet ekonumiyi çökertir emekliler soğan kuyruklarında telef olur aslında o açıdan bakınca en hazır olan biziz :) yeriz biz o zombileri :D

    YanıtlaSil

YORUM UYARISI : Yorumlara link ve telefon numarası bırakmak,küfür,hakaret vb gibi suç unsuru olabilecek ve herhangi bir sorunda yasal soruşturma sözkonusu olabilecek bir isim vermek vb gibi yazılar yazmak yasaktır.Özellikle de bunları Unknow olarak yayınlayan yorumlar dikkate alınmayacaktır.Tespit edilirse yayınlanmaz yada silinir..