22 Haziran 2021 Salı

Covid-19 ve aşıların bilinmeyen ve gizlenen tarafları..Dünyaca ünlü bilimadamları anlatıyor..

              Prof.Dr.Luc Antoine Montagnier(14),Prof.Dr.Sucharit Bhakdi(16)

Dünyaca ünlü ve nobel ödüllü bilim adamlarından Fransız virolog,Nobel Fizyoloji/Tıp Ödülü sahibi bilim insanı Prof.Dr.Luc Antoine Montagnier ile ünlü mikrobiyolog Prof.Dr.Sucharit Bhakdi'nin, Covid-19 salgını ve aşıları hakkında gizlenen tüm gerçekleri açıkladılar..Hem Bhakdi'nin hem de Montagnier'in açıklamaları herşeyi değiştirebilir..  Sadece bunlar da değil.. 

NASA’da 10 yıl araştırmacı ve bilim direktörü olarak görev yapan Doç.Dr.Neva Çiftçioğlu Banes ile Göğüs Hastalıkları, Alerji ve Uyku Tıbbı Profesörü Prof.Dr.Serhat Fındık yer alıyor. Bunların da videpları çok önemli vaktiniz varsa izleyin deriz.. Sosyal medyada covid ve aşıları ile ilgili gizlenen bilinmeyen o kadar şey var ki, bunları dile getiren onlarca hatta yüzlerce vinlerce bilimadamı da bulunuyor..Zamanla ara ara bunları da yayınlamaya çalışıcam..

Sorulacak soru şu : "Şimdiye kadar Covid-19 ve aşıları hakkında bizlere anlatılanların hepsi yalan mıydı?" Bilemiyoruz..Okuyalım ve karar verelim,bakalım anlatılanlar yalan mı doğru mu?

İlk önce ilk defa bir Türk televizyon kanalına katılan dünyaca ünlü mikrobiyolog Prof.Dr.Sucharit Bhakdi ile ilgili bilgileri verelim..

                                               sucharit bhakdi bbn turk (1)

Geçenlerde bir televizyon proogramına konuk olan dünyaca ünlü mikrobiyolog Prof.Dr.Sucharit Bhakdi, Covid-19 salgını ve aşıları hakkında gizlenen gerçekleri açıkayınca adeta yer yerinden oynadı. gerçekten duyduklarınıza ve izlediklerinize inanamayacaksınız. 

Programda Prof. Bhakdi'ye sorular yönelten Erkan Trükten, Murat Akan ve Dr.Ramazan Kurtoğlu gibi 3 araştırmacı yazar da vardı. Yazar Murat Özkan ise program ortalarında katıldı. Prof Sucharit Bhakdi akla gelebilecek tüm soruları sordular diyebiliriz.

Neyse,biz programı izledik. Özellikle de Prof Sucharit Bhakdi'nin bulunduğu kısmı pür dikkatle izledik. Tam da tahmin ettiğimiz gibi daha önceden yaptığımız araştırmaları doğrular nitelikte görüşlerini bilimsel veriler ışığında açıklamış oldu. 

* Dünyaca ünlü mikrobiyolog Prof.Dr.Sucharit Bhakdi
* Erkan Trükten, Murat Akan, Dr.Ramazan Kurtoğlu, Murat Özkan

Prof.Dr.Sucharit Bhakdi'den kısa başlıklar;
------------------------------------------------------
* Laboratuarda üretildiğine dair kanıtlar var
* İnsanlarda korku oluşturmak için virüsü kullandılar
* İnsanlığı kontrol etmek için yaptılar
* Virüse yeni kıyafet giydirip ortalığa çıkardılar
* PCR testleri hiçbir zaman virüs için kullanılamaz
* PCR testleri kesinlikle bir yalan ve insanlık suçudur
* İnsanlar PCR testlerinin yalan olduğunu öğrendi
* Bu gripsel bir salgından başka birşey değil
* Koronavirüsten ölümler gripten ölümlerden daha az
* Mutasyonlar insana hiçbir etki yapmaz
* Bu salgının finansmanı Bill Gates
* DSÖ istediği gibi pandemi ilan ederek korku yayıyor
* Kazada kalp krizinde ölenlere bile pozitif yazıyorlar
* İkinci ve üçüncü dalga kesinlikle olmadı
* Virüse karşı alınan tedbirler aldatmaca ve insanlık suçu
* Hiç bu kadar az akciğer enfeksiyonu olmamıştı
* Maske korumaz aksine hasta yapar
* Maske takan 45 çocuk 9 dakika sonra zehirlenme tespit edildi
* Çocuklarına taktıkları maske onları zehirliyor
* Maskelerin zararları gelecekte ortaya çıkacak
* Fazla karbondioksit solursanız vücudunuz zarar görür
* Kesinlikle insanlar deney amaçlı kullanıldı
* Aşılar isnanlık suçudur
* Aşılar öldürür ve hastalıklara yol açar
* Bu aşılar kesinlikle kan pıhtısına yol açıyor
* (İnaktif aşılar insanları korona yapar mı?) Hayır yapmaz ama aşı olmak isteyen Sinovac'ı tercih etsin
* Aşı olmak isteyenler Sinovac aşısını tercih etsin

Neva Çiftçioğlu: Virüs izole edilmedi |Erkan Trükten, Ramazan Kurtoğlu, Murat Akan, Neva Çiftçioğlu|


Bu kişilere aşı vurulamaz araştırmaları yazılı gönderdim Türk bilim kadını Doç.Dr. Neva Çiftçioğlu


Her Açıdan 16 Haziran 2021 | Murat Akan - Serhat Fındık


HEPSİ PLAN, VARYANTLARIN NEDENİ AŞILAR


Gizli Dosya - Tıp Doktoru Her Şeyi Açıkladı! | Hamza Yardımcıoğlu & Prof. Dr. Serhat Fındık


Haberler,Araştırmalar

NOT : Yabancı sitelerden alınan haber,makale gibi yabancı dillerin Türkçe çevirilerinde hatalar olabilir. Gerçek çevirileri öğrenmek için kaynaklarına gidip okuyabilirsiniz..

İşte konuyla ilgili haberler..

"Kara mantar: Hindistan'da 9000'e yakın mukormikoz vakası görüldü, hastalığın 'salgın ilan edilmesi' çağrısı yapılıyor
Hindistan, ülkede giderek yayılan ölümcül 'kara mantar' hastalığıyla bağlantılı 8.800'den vaka görüldüğünü duyurdu. (...) Doktorlar, Covid tedavisinde kullanılan stereoidlerle bağlantısı olduğunu söylüyor. Özellikle diyabet hastaları risk grubunda görülüyor. BBC'ye konuşan doktorlar, kara mantar enfeksiyonunun, Covid-19 hastalarında iyileştikten 12-18 gün sonra ortaya çıktığını ifade etti.(....)" (2)

"Hindistan'da yayılan 'kara mantar' hastalığı nedir?
Hindistan'da Covid-19 salgını ile tetiklenen ve "kara mantar" olarak bilinen "mukormikoz" nedeniyle 219 kişi yaşamını yitirdi.(...) Doktorlar, bu hastalığın Covid-19 hastalarına uygulanan steroid destekli tedavilerin bağışıklık sistemini baskılamasından dolayı yaygınlaşmış olabileceği tezi üzerinde duruyor.(....)" (3)

"Kara mantar hastalığı: Belirtileri neler, Hindistan'da neden yayılıyor?
Hindistan'da Covid-19 salgınıyla birlikte "kara mantar" (mukormikoz) hastalarının sayısı da arttı. (....) Covid-19 tedavisinde kullanılan ve bağışıklık sistemini baskılayan steroid türü bazı ilaçların kullanımındaki artışın bu enfeksiyonun artmasına yol açtığı sanılıyor. Bu nadir hastalığın son haftalarda Hindistan'da 5 binden fazla kişiyi etkilediği biliniyor.(....)  Bulaşıcı mı? Hastalık bulaşıcı değil; yani insandan insana veya hayvandan insana bir bulaşma söz konusu değil. Fakat havadaki veya ortamdaki mantar sporları ile bu küf mantarı yayılabiliyor.(....)" (4)

"Covid: Hindistan varyantı İngiltere'de 'baskın tip koronavirüs haline geldi'
İngiltere'de Sağlık Bakanlığı'na bağlı İngiliz Kamu Sağlığı Birimi (PHE), Hindistan varyantının ülkede baskın koronavirüs tipi haline geldiğini açıkladı. PHE'nin açıklamasında Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından "Delta" olarak adlandırılan Hindistan varyantının, "Alfa" olarak adlandırılan İngiltere varyantını geride bıraktığı ve daha yüksek hastane yatışlarına yol açtığı ifade edildi. Bunun ilk bulgularla ortaya çıkan bir sonuç olduğunun altını çizen PHE, daha güvenilir bir sonuç için daha fazla veriye ihtiyaç olduğunu aktardı. İngiltere Kamu Sağlığı Ajansı CEO'su Dr. Jenny Harries, Delta varyanta karşı herkesin daha dikkatli olması gerektiğini söyledi. Harries, "Varyantlarla mücadele etmenin yolu, bir bütün olarak Covid-19'la mücadele etmekten geçiyor" diye konuştu.(...)" (5)

** Fransız Nobel Ödüllü virolog Profesör Dr.Luc Montagnier'in Covid-19 ve aşıları hakkındaki söyledikleri..

"BombShell: Nobel Ödülü Sahibi Açıkladı - Covid Aşısı 'Varyant Yaratıyor'
Prof. Luc Montagnier, epidemiyologların "Antikor-Bağımlı İyileştirme" (ADE) olarak bilinen fenomen hakkında bildiklerini ancak "sessiz" olduklarını söyledi. Virüslerin mutasyona uğrayarak varyantlara neden olduğu anlaşılırken, Fransız Virolog ve Nobel Ödüllü Luc Montagnier, “varyantları yaratanın aşı olduğunu” iddia ediyor. 2008 Nobel Ödülü sahibi, bu ayın başlarında Hold-Up Media'dan Pierre Barnérias ile yaptığı daha büyük bir röportajın parçası olarak patlayıcı yorumları yaptı. Klip, yalnızca RAIR Foundation USA için çevrildi ve gündem odaklı sol düzen için oldukça can sıkıcı. Geçen yılın Nisan ayında RAIR'de bildirildiği üzere Prof. Montagnier, koronavirüsün bir laboratuvarda yaratıldığına dair güçlü bir vaka sundu. O sırada yaptığı yorumlar, solcu düzeni o kadar rahatsız etti ki, saldırgan bir şekilde ifadesini itibarsızlaştırmaya çalıştılar. Şimdi, önde gelen bilim adamlarının daha fazla inceleme çağrısında bulunmasının ardından medya, koronavirüsün kökeni konusunda geri adım atıyor.

Aşılar Varyantları Yaratıyor.. Prof. Montagnier, koronavirüs aşı programını “kabul edilemez bir hata” olarak nitelendirdi. Toplu aşılamalar "tıbbi bir hata olduğu kadar bilimsel bir hatadır" dedi. "Kabul edilemez bir hata. Tarih kitapları bunu gösterecek, çünkü varyantları oluşturan aşıdır,” diye devam etti Prof. Luc Montagnier. Ünlü virolog, "aşı tarafından oluşturulan antikorlar var" diyerek virüsü "başka bir çözüm bulmaya" veya ölmeye zorladı. Varyantların oluşturulduğu yer burasıdır. “Üretim olan ve aşıdan kaynaklanan” varyantlardır.

Antikora Bağımlı Geliştirme.. Prof. Montagnier, epidemiyologların “Antikor Bağımlı İyileştirme” (ADE) olarak bilinen fenomen hakkında bildiklerini ancak “sessiz” olduklarını söyledi. ADE'den bahseden makalelerde Prof. Montagnier'in dile getirdiği endişeler reddediliyor. Medpage Today'de Mart ayında yayınlanan bir makale, "Bilim adamları, ADE'nin COVID-19 aşılarıyla hemen hemen bir sorun olmadığını söylüyor" dedi. Prof. Montagnier, eğilimin “aşılama eğrisini ölüm eğrisi takip ettiği” “her ülkede” gerçekleştiğini açıkladı. Nobel Ödülü Sahibi'nin amacı, uzun bir tıp doktoru listesinden Avrupa İlaç Ajansı'na gönderilen bir açık mektupta açıklanan bilgilerle vurgulanıyor. Mektupta kısmen “dünyanın dört bir yanından, sakinlerin aşılandığı günlerde COVID-19 tarafından bakım evlerinin vurulduğuna dair çok sayıda basında yer alan haberler var.”

Bu ayın başlarında, RAIR Fransız Virolog Christine Rouzioux tarafından yapılan bir açıklamada şunları bildirdi: “…Montpellier, Sarte, Rheims, Moselle'deki huzurevlerindeki aşılı hastalarda yeni vakalarda artış meydana geliyor…” Prof. Luc Montagnier, aşı olduktan sonra koronavirüse yakalananlarla kendi deneylerini yaptığını söylemeye devam etti. “Aşıya dirençli varyantlar yarattıklarını size göstereceğim” dedi. Klibi izleyin (yazısı aşağıdadır): (....)" (8)

Prof.dr.Luc Antoine Montagnier: "Varyantları yaratan aşıdır. Aşılama eğrisini ölüm eğrisi izler."
"Nobel Ödüllü Luc Montagnier - Kovid aşısının 'nörodejeneratif hastalığa' yol açabileceği konusunda uyardı (video)
Tanınmış virolog ayrıca, koronavirüs aşısının varyantların nedeni olduğuna dair ilk olarak Fransızcadan RAIR Foundation USA'da çevrilen viral gözleminden dikkati dağıtmak için tasarlanmış bir çevrimiçi söylentiye de itiraz etti. Çarpıcı bir röportaj sırasında Nobel Ödülü sahibi Luc Montagnier, koronavirüs aşısının orta vadeli, uzun vadeli ve hatta nesiller boyu sonuçları hakkında güçlü endişelerini dile getirdi. Montagnier, "nörodejeneratif hastalığın" koronavirüs aşısının potansiyel bir yan etkisi olduğu konusunda uyardı ve çocukların yaygın olarak aşılanması konusunda kesin olarak "öfkeli" olduğunu söyledi. Tanınmış virolog, ilk olarak Fransızca'dan RAIR Foundation USA'de çevrilen viral gözleminden dikkati dağıtmak amacıyla, koronavirüs aşısının varyantların nedeni olduğuna dair çevrimiçi bir söylentiye de itiraz etti. Prof. Montagnier, France Soir gazetesi muhabiri Xavier Azalbert ile yaptığı röportajda, aşı gözlemleriyle ilgili söylentilerin asılsız olmasına rağmen, aşı eleştirisinin çok gerçek olduğunu açıkladı. Montagnier kısmen şunları söyledi: "Bilinmeyen bir bölgedeyiz ve herkes için zorunlu aşılar ilan ediyoruz. Bu delilik. Kesinlikle kınadığım aşı çılgınlığı."

“Tartışmayı değil, gerçeği aradığını” açıkladı... RAIR Foundation USA için özel olarak tercüme edilen röportajın bir klibinde belirtilen bazı noktalar, Prof. Montagnier'in çocukların yaygın olarak aşılanmasının nesiller boyunca korkunç sonuçlara yol açabileceği konusunda “öfkeli” olduğunu ortaya koyuyor. “Nesiller Arası Epigenetik Kalıtım” olarak bilinen bir süreçte gelecek nesillere aktarılabilen herbisit glifosat örneğini veriyor. Prof. Montagnier, “Glifosat üzerine yapılan son çalışmalar epigenetik etkilerin olduğunu gösterdi” dedi. "Bu, diyetlerinde glifosat yiyen insanların gelecek nesilleri etkileyecek bir şey aktardığı anlamına geliyor. Çocukları, torunları ve torunlarının torunları acı çekecekler” dedi. Nobel Ödüllü, “Messenger RNA”nın uygun bir çalışma yapılmadan feci sonuçlara yol açabileceğini açıkladı. Dedi ki: "Bugün aşılara enjekte edilen bu Messenger RNA, eğer biz onları araştırmazsak, gelecek nesiller üzerinde tespit edilemeyen etkilere sahip olabilir." Montagnier'in dile getirdiği bir başka endişe de, aşıların "nörodejeneratif hastalık" ile ilgili "beş ila on yıl" içinde görülebilecek yan etkilerinin olma olasılığıdır. Nörodejeneratif hastalık, "öncelikle insan beynindeki nöronları etkileyen bir dizi koşul için bir şemsiye terimdir" ve "sinir hücrelerinin ilerleyici dejenerasyonu ve/veya ölümüyle sonuçlanan tedavi edilemez ve zayıflatıcı koşullar" olarak tanımlanır. Montagnier, "koronavirüsün RNA'sındaki prion dizilerine benzeyen diziler olduğunu" ve bu nedenle "beyindeki doğal proteinleri bozarak onları prion yapmak üzere değiştirebileceğini" belirtiyor. "RNA düzenleme değişiklikleri, prion hastalıklarının tezahürünü tanımlar" başlıklı bir araştırma makalesi, "Prion hastalıkları, hızla ilerleyen demans ile karakterize ölümcül nörodejeneratif bozukluklardır" diye açıklıyor. (...)" (9)

"Nobel ödüllü bilim adamından kafa karıştıran iddia: Coronada HIV kesitleri var
Fransa'da Nobel Ödüllü virolog Profesör Luc Montagnier, Covid-19 hastalığına neden olan SARS-CoV-2 virüsünde AIDS'e yol açan virüsten parçalar olduğunu iddia etti. Virüsün bu nedenle ancak laboratuvarda üretilmiş olabileceğini öne süren Montagnier'in açıklamaları tartışmalara neden oldu. Corona virüsünün laboratuvar ortamında üretilip üretilmediğine yönelik tartışmaya Fransız bilim imsanı Profesör Luc Montagnier de katıldı. Fransız basınına konuşan Montagnier, SARS-CoV-2 virüsünün genlerinde (RNA’sında), HIV RNA’sına ait parçaların bulunduğunu söyledi.  

‘AŞI İÇİN OLABİLİR’ Euronews’ün aktardığına göre 2008’de Nobel Tıp Ödülü alan araştırmacı, “Araştırmalarımızda bu virüsün değiştirildiği sonuçlarına vardık. Yarasadan gelen klasik bir virüs modeli var. Bu modelin üzerine HIV kesitleri eklenmiş” şeklinde konuştu. Kimin bu değişikliği yaptığını bilmediğini ama Wuhan’daki laboratuvarda üretilmiş olabileceğini söyleyen Montagnier, amacın “belki de yeni virüsü AIDS’e karşı aşı çalışmalarında kullanmak” olduğunu belirtti.(...)" (10)

"AİDS aşısı 4-5 yıla kadar hazır olabilir
Bu yıl Nobel tıp ödülünü Françoise Barre-Sinoussi ile paylaşan Fransız Profesör Luc Montagnier, AİDS'i tedavi edici aşının 4-5 yıla kadar hazır olabileceğini söyledi. Stockholm'de basın toplantısında konuşan Fransız Profesör Luc Montagnier, AİDS aşısının ne zaman hazır olacağını söylemenin aslında zor olduğunu belirttikten sonra, "Belki 4-5 sene sonra tedavi edici aşı geliştirilmiş olur" dedi. Profesör, bunu "fazla iyimser" bulan gazetecilerin sorusu üzerine, "Ama arkamızda 10 yıllık birikim var. Aslında tedavi amaçlı aşı geliştirmek, önleyici aşıdan daha kolay..." diye konuştu.(....)" (11)

** Bu haber'de Prof.Dr.Luc Montagnier hakkında ortaya atılan bir iddia /sahte haber hakkında..

"Nobel ödüllü yazarın 'aşılanan insanlar iki yıl içinde ölecek' mesajı SAHTE
Sahte mesaj Fransız virolog ve Nobel Ödülü sahibi Luc Montagnier'e atfedildi ve WhatsApp'ta dolaşıyordu. WhatsApp'ta Fransız virolog ve Nobel Ödülü sahibi Luc Montagnier'in "aşılanan tüm insanların iki yıl içinde öleceğini" ve COVID-19 aşılama girişiminin "büyük bir gaf" olduğunu söylediğini iddia eden viral bir mesaj dolaşıyor. Bu mesaj SAHTE. Sahte mesaj, “Nobel Ödüllü Luc Montagnier, herhangi bir aşı almış kişilerin hayatta kalma şansının olmadığını doğruladı. Şok edici röportajda, dünyanın en iyi virologu boş bir şekilde belirtti.”  Sahte mesaj, Kanadalı bir aşırı sağ kürtaj karşıtı savunuculuk ve haber yayını olan LifeSiteNews'deki bir raporla bağlantılıydı. Bu ayın başlarında, web sitesi Facebook tarafından COVID-19 hakkında yanlış bilgi yaydığı için yasaklandı. Bir gerçek kontrol kaynağı olan Snopes.com, daha önce web sitesini "yanıltıcı bilgilerin bilinen bir tedarikçisi" olarak tanımlamıştı. LifeSiteNews iddiasını ABD merkezli bir STK olan RAIR Vakfı'nın internet sitesinde yayınlanan bir makaleye bağladı: "İslami üstünlükçülerden, radikal solculardan ve onların müttefiklerinden gelen tehditlerle mücadele etmek için." Makale, Fransız virologun COVID-19 aşı programını kötülediği iki dakikalık bir video içeriyordu. TNM, çok fazla kesintisi olan orijinal 11 dakikalık Fransızca videoyu inceledi. Ancak aşı karşıtı duruşuyla tanınan Luc Montagnier, toplu aşılamayı "büyük bir hata" olarak nitelendirirken, mesajda iddia edildiği gibi "aşılanan insanlar iki yıl içinde ölecek" ifadesini açıkça belirtmedi.(...)" (6)

** Sahte haberin kaynağı olarak gösterilen sitede bu haberi yalanladı ve suçu aşı zorlama aktivistlerin üzerine attığı görülüyor..

"UYARI: Luc Montagnier aşının insanları iki yıl içinde öldüreceğini söylemedi - işte söylediği şey (video)
Aşı zorlama aktivistleri, Prof. Luc Montagnier'e atfedilen sahte ifadeyi, aşı çeşitlerinin temel nedeni olduğu konusundaki geçerli bilimsel gözlemlerini itibarsızlaştırmak için kullanıyor. Fransız Virolog Luc Montagnier hakkındaki yalanlar, RAIR Foundation USA'de yayınlanan bir makalenin viral hale gelmesinden sonra internette dolaşmaya başladı. Sosyal medya aktivistleri, Nobel ödüllü koronavirüs aşısını alanların iki yıl içinde öleceğini iddia ettiğine dair kısır bir söylenti yayıyorlar. Prof. Montagnier'in ifadesinin düpedüz yanlış beyanı, tam metnin okunabileceği RAIR'de bildirildiği üzere, koronavirüs aşısının “varyantlar yarattığını” açıklamasının ardından geldi. Söylentinin Prof. Montagnier'i itibarsızlaştırmak için alaycı bir girişim olarak mı yoksa aşının tehlikesine vurgu yapmak için mi başlatıldığı belli değil. Her iki durumda da, Nobel Ödüllü böyle bir şey söylemedi. Aşı zorlama aktivistleri, Prof. Luc Montagnier'e atfedilen sahte ifadeyi, aşı çeşitlerinin temel nedeni olduğu konusundaki geçerli bilimsel gözlemlerini itibarsızlaştırmak için kullanıyor. Söylenti o kadar yaygın ki, 25 Mayıs 2021'de bu yazının yazıldığı sırada Twitter'da önceden dolduruluyor: Bu söylentinin Prof. Montagnier'in varyantlara neden olan aşılarla ilgili önemli mesajını çalmasına izin vermeyin. Metni buradan okuyun ve yalnızca RAIR Foundation USA için doğru bir şekilde çevrilmiş videoyu izleyin: (....)" (7)

** Ve diğer Covid-19 ve aşıları ile ilgili bazı gelişmeler..

"Google, ünlü doktorun etkili covid ilaçları hakkındaki bulgularını gizliyor - savaşıyor (izleyin)
Ünlü bir doktor, Google'ın etkili koronavirüs tedavileri konusundaki çalışmalarını kasıtlı olarak bastırmasının ardından savaşıyor. Amerikalıların tüm bilgileri tartmalarına ve kendi kararlarını vermelerine izin vermek yerine, Google ve solcu müttefikleri, ilgili bilgileri saygın bir kaynaktan saklamaya çalışıyor. Federal hükümet, koronavirüs için bir aşı çıkarmak için büyük kaynaklar akıttı ve belki de daha da fazlasını herkesi aşı almaya ikna etmeye çalıştı. Alternatiflere yer yok. Aşağıdaki güçlü videoda, MD Peter McCullough, Google'ı koronavirüsün erken tedavisinin etkinliği konusunda sağlam, hakemli bilimi bastırmakla suçluyor. Dünyanın en çok yayınlanmış dahiliye uzmanı ve kardiyologu olan McCullough, işe yaradığı kanıtlanmış ve bu şekilde hakemli tıp dergilerinde yayınlanan mevcut, ucuz ve oldukça etkili ilaçların kullanımının faydalarını net bir şekilde açıklıyor.(....)" (12)

"Kara Liste Açık: En çok yasaklanan yedi koronavirüs sorusu
Ana akım medyadan gelen bir anlatıyı asla körü körüne kabul etmeyin, özellikle de bir “komplo teorisinin” “çürütüldüğünü” küçümseyerek alay ettiklerinde. Vatandaşları Çin koronavirüsünün belirli yönlerini çok yakından araştırmaktan uzaklaştırmak için koordineli bir sindirme çabası gerçekleştirildi. Sol, pandemiyi o kadar politize etti ki, yanıtla ve hatta virüsün kendisiyle ilgili herhangi bir şeye güvenmek zor. Ayrıca, New York City yetkililerinin hala söylemesinden bir ay önce, 31 Ocak 2020'de uygulanan son derece uygun seyahat yasağı da dahil olmak üzere, Başkan Trump'ın koronavirüs yanıtına yönelik herhangi bir övgüyü bastırmak için vergi mükellefleri tarafından finanse edilen teknolojiyi kullanan şok edici bir uyumlu çaba olduğu da biliniyor. İnsanlar Chinatown'da yemek yiyip toplu taşıma araçlarını kullanıyor.(....)" (13)

** Twitter'dan seçtiklerimiz.. 

References (sources)
----------------------
(1) sucharit bhakdi bbn turk
https://odysee.com/@Soninsanlar:1/HYZJ5471:3
ET:01.06.2021
(2) Kara mantar: Hindistan'da 9000'e yakın mukormikoz vakası görüldü, hastalığın 'salgın ilan edilmesi' çağrısı yapılıyor
Soutik Biswas,BBC Hindistan Muhabiri,24 Mayıs 2021
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-57224991
ET:09.06.2021
(3) Hindistan'da yayılan 'kara mantar' hastalığı nedir?
Euronews,24/05/2021
https://tr.euronews.com/2021/05/24/hindistan-da-yay-lan-kara-mantar-hastal-g-nedir
ET:09.06.2021
(4) Kara mantar hastalığı: Belirtileri neler, Hindistan'da neden yayılıyor?
BBCTurkçe,2 Haziran 2021
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-57332292
ET:09.06.2021
(5) Covid: Hindistan varyantı İngiltere'de 'baskın tip koronavirüs haline geldi'
BBCNews,3 Haziran 2021
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-57351976
ET:09.06.2021
(6) Message claiming ‘vaccinated people will die in two years’ by Nobel Laureate is FAKE
Sanyukta Dharmadhikari ,MAY 26, 2021
https://www.thenewsminute.com/article/message-claiming-vaccinated-people-will-die-two-years-nobel-laureate-fake-149525
ET:09.06.2021
(7) ALERT: Luc Montagnier Did NOT Say Vaccine Would Kill People in Two Years - Here's What he DID Say (Video)
Renee Nal,May 25, 2021
https://rairfoundation.com/alert-luc-montagnier-did-not-say-vaccine-would-kill-people-in-two-years-heres-what-he-did-say-video/
ET:09.06.2021
(8) Bombshell: Nobel Prize Winner Reveals - Covid Vaccine is 'Creating Variants'
Renee Nal,May 18, 2021
https://rairfoundation.com/bombshell-nobel-prize-winner-reveals-covid-vaccine-is-creating-variants/
ET:09.06.2021
(9) Nobel Laureate Luc Montagnier - Warns Covid Vaccine May Lead to 'Neurodegenerative Illness' (Video)
Renee Nal,May 29, 2021
https://rairfoundation.com/nobel-laureate-luc-montagnier-warns-covid-vaccine-may-lead-to-neurodegenerative-illness-video/
ET:09.06.2021
(10) Nobel ödüllü bilim adamından kafa karıştıran iddia: Coronada HIV kesitleri var
Sözcü,18/04/2020
https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/nobel-odullu-bilim-adamindan-kafa-karistiran-iddia-coronada-hiv-kesitleri-var-5756852/
ET:09.06.2021
(11) AİDS aşısı 4-5 yıla kadar hazır olabilir
Cumhuriyet,06 Aralık 2008
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/aids-asisi-4-5-yila-kadar-hazir-olabilir-26844
ET:09.06.2021
(12) Google Conceals Acclaimed Doctor's Findings on Effective Covid Medications - He Fights Back (Watch)
RAIR Foundation,April 21, 2021
https://rairfoundation.com/google-conceals-acclaimed-doctors-findings-on-effective-covid-medications-he-fights-back-watch/
ET:09.06.2021
(13) Blacklist Exposed: Top Seven Banned Coronavirus Questions
Renee Nal,May 20, 2020
https://rairfoundation.com/blacklist-exposed-top-seven-banned-coronavirus-questions/
ET:09.06.2021
(14) Luc Antoine Montagnier
https://tr.wikipedia.org/wiki/Luc_Montagnier
ET:10.06.2021
(15) Sucharit Bhakdi
https://en.wikipedia.org/wiki/Sucharit_Bhakdi
ET:10.06.2021
(16) https://www.fuldaerzeitung.de/panorama/corona-massnahmen-bhakdi-sucharit-professor-covid19-immuniteat-pandemie-karina-reiss-kiel-90028917.html
ET:10.06.2021
(17) Sucharit Bhakdi MD
https://www.chelseagreen.com/writer/sucharit-bhakdi-md/
ET:12.06.2021

UYARILAR : Unutmayın, bu sayfadaki tüm bilgiler sizlere sadece bilgi vermek amacıyladır.. Burada verilen (ve medyada yeralan) konu ve virüs hakkındaki bazı bilgi,haber ve makalelerin ve tıbbi bilimsel çalışmaların doğru ve bilimsel geçerliliği olup-olmadığını da bilmiyoruz..Bu teorilerin,bilgilerin gerçek olup-olmadığını yada ilerde gerçekleşip-gerçekleşmeyeceğini bilemiyoruz.. Bizim yaptığımız sadece bilgi vermektir..Tıbbi olan/olmayan tüm bilgiler,hiç bir şekilde tavsiye niteliğinde ve herhangi bir sağlık yönlendirmesi amacıyla verilmemiştir..  Aşı olup-olmama hakkınız size aittir. Buradaki bilgilerde, size aşınızı olup /olmama konusunda herhangi bir yönlendirme sunulmamaktadır.  Ve size aşı olun /olmayın diye bir tavsiyede de bulunmuyoruz.. Çünkü neyin, ne olduğunu bizlerde tam olarak bilmiyoruz,biz sadece konu hakkındaki bilgi,haber,makale,araştırma vb bilgileri veriyor ve bunlarala ilgili düşüncelerimizi,tahmin ve öngörülerimizi açıklıyoruz.. Aşı olup-olmama kararı sizindir.. Her zaman olduğu gibi virüs ve aşılar konusunda sizin için en iyi olan devletinizin ve hekimlerinizin sağlık yönlendirme talimatlarına uymanız, en doğru olanıdır. Bu hem sizin hem de çevrenizdekilerin iyiliği ve sağlığı içindir..  BURADAKİ genel uyarı kısmınıda okuyabilirsiniz..  Saygılarımızla..

✔Researchs and Reviews Author by Ertuğrul Yıldırım 🙂💓

11 yorum:

  1. Bu detaylı derleme için teşekkürler. İlk iki videoyu izledim ve söylenenleri gerçekçi bulduğumu söylemeliyim. Neva Hanım'ın yaşamı ve görüşleri tam bir efsane zaten.

    YanıtlaSil
  2. Şarkı sözlerinin olduğu bir blogunuz vardı.O blogunuzu göremedim...

    YanıtlaSil
  3. Bugün delta varyantı yarın başka varyant. Bu varyant olayı hiç durmazsa ne olacak? Korona ebediyen kalacak o zaman.

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar.
    Covid-19 denen bu belanın laboratuvarlarda üretilmiş yapay bir virüs olduğu kanaati ta işin başından beri oluşmuştu zaten. Bir de bu virüse bulaşmış insanlara evlerindeki tedavilerinde verilen sıtma ilaçlarını kullanan bir öğretmen arkadaşım, söz konusu ilaçların hiçbir işe yaramadığı gibi bedeninde bir sürü arazlar bıraktığından şikayetçi.
    Hadi biz unu eledik eleği duvara astık. Bundan sonra göverip bostan olacak değiliz, ancak bu genç yetişen neslin durumu ne olacak? Allah yar ve yardımcıları olsun.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  5. Great article. Stay safe and healthy, my friend

    YanıtlaSil
  6. yazıyı okudum. ilginç tabii. videolar çok uzunmuş, iki videoyu izledim. en sondaki gizli dosyayı, bir de üstten ikinci neva çiftçioğlunu, bu bilim insanını duymamışım daha önce hiç, çok sevdim kendisini, ne güzel bir hikayesi var vallahi bravo ona. bu bbn kanalını da hiç duymamışım, sadece film ve dizi baktığım için tv kanallarında. bilgiler şaşırtıcı tabii. ne bileyim vallahi, bu bilgiler gerçek olsa da yani yapılacak bir şey yok. dünyayı yönetenler böyle işte. herhalde büyük çıkar çatışmaları vardır bu işin içinde de :)

    YanıtlaSil
  7. Aşı olmadım henüz ben. Bu haberleri okudukça olasım da gelmiyor, beklemeye devam. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne zaman ki iyice kısıtlarlar çalışma alanımı vs. o zaman gidip aşımızı oluruz tıpış tıpış. :(

      Sil
  8. çok emek vermişsiniz, öncelikle bunun için bir okur olarak teşekkür etmeliyim. sonrasında da şunu söyleyeceğim covidin yarasadan çıktığına inanılıyor ya şöyle bir şey okumuştum yarasalardaki genler üzerinde laboratuvar ortamında çalışıyormuş amaç, insanlarda yaşlanmayı ve hastalıkları azaltan genetik çözümleri saptamak. yaşlanmanın önüne geçmek için çocuk derisi enjeksiyonu yaptıranları duymuşsunuzdur. insanoğlu o kadar doyumsuz ki artık üst sınıfın tüm çabası ölümsüzlüğü bulmak üzerine. tüm bunlar ütopik gelse de tarihte de örnekleri var. 17.yüzyılda, sanırım adı bathory idi, bir kontes ergen kız çocuklarının kanlarını kullanıyormuş. bu yorum, aşı konusundan bağımsız oldu ama temelde dönen cidden çok pis oyunlar var. dehliz gibi okudukça insanı içine çekiyor.

    YanıtlaSil
  9. Çok geçmiş olsundu ben oldum aşı biontech hemde :) Ne yapcaz şimdi....Hayırlısı olsun demekten başka çarem yok.

    YanıtlaSil

YORUM UYARISI : Yorumlara link ve telefon numarası bırakmak,küfür,hakaret vb gibi suç unsuru olabilecek ve herhangi bir sorunda yasal soruşturma sözkonusu olabilecek bir isim vermek vb gibi yazılar yazmak yasaktır.Özellikle de bunları Unknow olarak yayınlayan yorumlar dikkate alınmayacaktır.Tespit edilirse yayınlanmaz yada silinir..