12 Ocak 2018 Cuma

3.Dünya savaşının 4-5 sene içinde başlayabileceğini gösteriyor..Umarız yanılırız.. (HD)

                                                          RESİM 1: 3dünyasavası-worldwar3 2

NOT : 3.dünya savaşı ile ilgili tahmin ve öngörülerimizin yer aldığı önemli açıklamamızı aşağıda en sonda okuyabilir ve HD videomuzu izleyebilirsiniz..

3.Dünya Savaşına 4-5 sene kala..

Tüm dünya 3.dünya savaşının çıkmasını çok farklı "olay ve gelişmelere" bağlamış gibi gözüküyor..Kimi Kuzey Kore'yi işaret ediyor,kimi Çin /Rusya'yı,kimi de Ortadoğu'yu.. Olabilir,zaten bunlar çok yakın öngörüler..Ama bir gerçek de gözden kaçırılıyor gibi..O gerçek de duyduğunuz da gerçekten çok şaşıracaksınız..Tüm veriler 3.Dünya savaşının 4-5 sene içerisinde başlayabileceğini gösteriyor..Umarız yanılırız..

3.dünya savaşının nedeni : İşgal edilen topraklarda Kadim ırkların üstün teknolojilerinin yağmalanması mı?

Dünya ve insanlık tarihi hep kanlı savaşlar,kan ve gözyaşı ile doludur..İnsanlık tarihi boyunca yapılan tüm savaşlar hep "toprakları genişletme ve ülkeleri işgal etme" üzerine kurulmuştur..Nitekim 1. ve 2.dünya savaşları da bu amaçla başlamış ve sona ermiştir..Belki 3.dünya savaşının başlama nedeni de "toprakları genişletme ve ülkeleri işgal etme" üzerine olacaktır..Ve 3.dünya savaşı tarihi de büyük ihtimalle yaklaşıyor,hem de çok yakın gibi..

Ancak bu savaşın sadece "toprakları genişletme ve ülkeleri işgal etme" üzerine kurulu olmayacağı da kesin gibi gözüküyor..

Asıl hedef; "Kadim ırkların üstün teknolojilerinin ele geçirilmesi" olabilir mi?

ABD'nin ardından Rusya ve Çin,bu üstün teknolojileri ele geçirmek için hem Ortadoğu'da hem Asya'da hem de Afrika'da hummalı bir mücadele içerisine girmiş durumdalar..

3.Dünya savaşı, tahminimizden daha kısa süre içinde başlayacak gibi gözüküyor..Çünkü şu an yaşadığımız dünya coğrafyasındaki büyük kanlı karmaşalar,3.dünya savaşının belirtilerini çağrıştırıyor..Tahmini hesaplama ile bu seneden (2018) itibaren son 4-5 sene içerisinde,3.dünya savaşının başlama ihtimali çok yüksek olmuş durumda..Bazı veriler,2020 yılına bile kalınamadan 3.dünya savaşının başlaması ihtimalinin yüksek olduğunu gösteriyor..

Peki neye dayanarak böyle söylüyoruz?

3.dünya savaşının gerçek nedeni "Kadim ırkların üstün teknolojilerinin ifşa edilmesi ve yağmalanması" olabilir..Neden ve nasıl mı?

Dolayısıyla 3.dünya savaşı,dünyanın gördüğü son insanlık savaşı da olabilir ve bunun nedeni de dünya'da insanoğlundan önce yaşamış olduğu varsayılan üstün teknolojilere ve medeniyete sahip Kadim Irkların,"bu gizemli üstün teknolojilerin" deşifre edilmesi ve en önemlisi de yağmalanması,3.dünya savaşının ateşini de fişeklemiş durumdadır..

Başta "Ortadoğu" olmak üzere "Asya" ve "Afrika"'daki bazı ülkelerdeki "iç savaşlar ve kargaşa"nın hüküm sürmesi ve buralarda yabancı ülkelerin ajanları ile askeri birliklerinin cirit atması ve bir takım bilmediğimiz gizli faaliyetler içerisinde olması,şüpheleri "kadim ırkların üstün uzay teknolojilerinin bulunması" yönüne çekmiştir..

Her ne kadar "barış" vb için bu faaliyetlerin yapıldığı izlenimi verilse de,gerçekte bu "üstün teknolojilerin bulunduğu" ve özellikle de ABD tarafından hem "koruma altına alındığı" hem bu "üstün teknolojiler üzerinde araştırmalar yaptıkları,kullandıkları ve hatta bu üstün teknolojileri parça parça söküp kendi ülkelerine götürdükleri" yönünde şüpheler de yok değildir..

Çok fazla mı hayal görüyoruz? 

                                                                       Resim 2: Kadim ırklar 2

Bilemiyoruz ama dünyadaki bu kanlı kargaşalara bakılırsa,anlaşılan başta ABD olmak üzere,İsrail'in de aralarında olabileceği ABD ile birlikte hareket eden İngiltere ve Fransa gibi pek çok batı ülkeleri,Kadim ırkların bu üstün teknolojilerini çok önceleri bulmuş olmalılar..

İnternette dolaşan gayri resmi video ve fotograflara göre,ABD askerlerinin özellikle de Afganistan,Irak ve Aden körfezindeki stargate (yıldız geçidi) portalında faaliyetler içerisinde oldukları görülüyor..

Şu fotograflar yıldız geçidi portalının yıllar önce bulunduğu konusunda internette bilgiler var..

                                                                    Resim 3 : yıldızgeçiti 4.4

Aşağıdakiler de resimlerde (her ne kadar doğruluğunu kanıtlayamasak da) ABD askerlerinin Afganistan,Irak /Aden körfezindeki "yıldız geçidi portalı"ndaki gizli faaliyetleri olduğu tahmin ediliyor..

                                              Resim 4: Irak /Aden körfezindeki yıldız geçidi portalı 4.2

Kadim ırkların bu üstün teknolojilerinden sadece ABD'nin mi haberi var?

Yukarıda dediğimiz gibi,ABD ile birlikte hareket eden İngiltere ve Fransa gibi pek çok batı ülkeleri,Kadim ırkların bu üstün teknolojilerini çok önceleri bulmuş olmalılar..Ancak büyük ihtimalle sadece ABD bu gizemli üstün teknolojilerden haberdar ve diğer müttefik ülkeler ise sadece "kullanılıyor" olabilir..Belki İngiltere'nin bundan haberi olabilir (o da belki) ama ABD'ye destek veren Fransa ve diğer ülkelerin ise bu üstün teknolojilerden haberdar olduklarını pek sanmıyoruz..

Olsaydı herhalde ABD'ye askeri destek veren Türkiye'nin bundan haberi olurdu herhalde..ABD'nin bu üstün tekolojileri diğer ülkelerle paylaşma fikrini benimsediğinden de pek emin değiliz..O da belki,bazıları istisna olabilir..

Tahminimize göre ABD,yanındaki destek kuvvetlerini,onların dahi haberi olmadıkları bu üstün teknolojileri korumak için,bu üstün teknolojilerin bulundukları "Ortadoğu,Afrika ve Asya ülkelerinde barışın sağlanması bahanesi" ile buralarda görevlendirdikleri ve bilmeden bu üstün teknolojilere koruma sağladıkları açık bir şekilde görülebiliyor..

                                                                   Resim 5 : somalikorsanlar

Mesela Aden körfezinde "Somalili korsanlarla mücadale bahanesi" gibi..Destek kuvvetleri (müttefik ülkeler) büyük ihtimalle ABD tarafından yaratılan hayali kağıttan korsanlarla mücadele ederken,ABD gizli gizli hareket ederek,bölgedeki yıldız geçidi portalını büyük ihtimalle parça parça söküp,kendi ülkesine götürmüş olmalı..Çünkü bütün işaret ve şüpheler bu yönde gözüküyor gibi..

Dünya'da varolduğu iddia edilen bu Kadim ırkların sahip oldukları bu üstün teknolojilerini "hiç bir ülkenin öğrenmemesi" için,özellikle de bu üstün teknolojilerin bulunduğu ülkelerde "isyan,iç karışıklık,iç savaşvb gibi kargaşalar çıkartılarak,o ülkelerin daha çok zayıflaması sağlanmış ve böylece o ülkelerin bu tür bahaneler ile işgal edilmesinin önü açılmıştır..

                                                                   Resim 6 : Saddam ve yıldız geçidi

Örneğin Irak'da "kimyasal silah" bahanesi ile Irak'ın işgal edilmesi ile Saddam Hüseyin'in stargate projesine kurban gitmesi gözlerden kaçan önemli bir detay olmuştur..Kadim ırkların üstün teknolojilerinin bulunduğu ülkeleri zayıf düşürüp işgal eden batılı ülkeler,bu üstün tekonojileri diğer dünya ülkelerinden gizleyerek bu üstün teknolojiler üzerinde ciddi "araştırmalarhatta "deneyler" vb yaparak bu üstün uzay teknolojilerini "kullanmaya" çalışmış ve hatta parça parça söküp kendi ülkesine götürmüş dahi olabileceği endişesi bulunmaktadır..

Peki 3.dünya savaşının bununla bağlantısı ne?

                                                                        Resim 7 : military asker

Büyük ihtimalle,Kadim ırkların bu üstün teknolojilerden diğer dünya devletlerinin de (özellikle de Rusya ve Çin'in) haberlerinin oldukları yönünde bilgiler /tahminler,öngörüler var..Ziraa özellikle de Rusya'nın bundan haberdar olduğu ve Rus istihbarat ajanlarını bunu niçin görevlendirdikleri ve hatta askeri birliklerin bir kısmını da özellikle de Suriye tarafına kaydırarak,hem Ortadoğu hem de Arap ve Afrika ülkelerine geçiş aralığı bıraktıkları düşünülüyor..

ABD'nin "Rusya ve Çin'in bu "kadim ırklar ve üstün teknolojiler" ile ilgili gerçekleri bildikleri ve bu nedenle "Rusya'nın askeri birliklerini harekete geçirdikleri yönünde" endişesi olduğu tahmin ediliyor.. Dolayısıyla çok kısa süre içerisinde Çin devletinin de boş durmayacağı ve "Çin istihbarat ajanlarının buralar da faaliyet göstermesi ve daha sonra da Çin askeri birliklerinin de görevlendirilmesi"ni sağlayacağı tahminleri yer almaktadır..

Tabii bu gelişmeler sadece bunlarla sınırlı kalmayacaktır..Kadim ırkların üstün teknolojilerinin bulunduğu ülkelerin de bundan haberdar oldukları ve boş durmayacakları görülüyor gibi..Ancak bu ülkeler bulundukları konum itibari ile hem askeri hem ekonomik hem de teknolojik bakımından zayıf oldukları için,birbirlerine zıt karşı olan bu üç ülkeden (ABD /Rusya /Çin) birini seçmek zorunda kalabilir ve onlardan yardım talebinde bulunabilmesi ihtimali de yüksek olabilir..

Rusya ve Çin'in beraber hareket etme ihtimali de yüksektir ancak ABD ve AB'nin bu birleşmeye ve zayıf ülkelerin bu seçimlerine izin vermeyeceği de açık bir şekilde görülebiliyor..Aynı özellikler Rusya ve Çin için de geçerli..Dolayısyla bu çatışmaların ilerde 3.dünya savaşının çıkmasına yol açma ihtimali de yüksek olabilir..

ABD,işgal ettiği ülkelerdeki Kadim ırkların üstün teknolojilerini parça parça söküp ülkesine mi götürüyor?

                                                           Resim 8 : askeri taşıma 3

NOT: Bu görüntünün fotomontaj olduğunu söyleyenlerde var..Doğruluğunu henüz kanıtlayamadık..Ancak bu görüntü fotomontaj da olsa,bu ABD'nin bu üstün teknolojiler üzerinde gizli çalışmalar yapmadıklarını ve bu teknolojileri parça parça söküp kendi ülkesine götürmediğini göstermez..

Buna rağmen,zaten bu belirtilerin büyük kısmı gerçekleşmiş durumda..Dolayısıyla ABD, "terör,kimyasal silah" vb bu tür bahanelerle hem Asya hem de Ortadoğu'ya yerleşmiş durumda..Rusya, Çin ile birlikte Asya'da ABD'nin işgal ettiği Afganistan'da bir takım gizli faaliyetler içerisin de oldukları zaten biliniyordu..

Ama anlaşılan oradaki saklı üstün teknolojileri Rusya ve Çin halen bulamamış gibi gözüküyor..Çünkü ABD'nin bu teknolojileri kendi ülkesine götürme ihtimali de yüksek..Yada halen orada bir yerde saklı durumda..ABD'nin üstün teknolojileri "kamufle etme" ihtimali de var..

                                                        Resim 9 : askeri taşıma 4,5 (temsili resim)

Ancak ABD'nin Afganistan'ı yavaş yavaş terk etmeye başlaması,ABD'nin bu üstün teknolojileri zamanla parça parça söküp,dev askeri lojistik uçaklar ve gemilerle ülkesine götürmüş olabileceği gerçeği de var..Rusya ve Çin'in bu üstün teknolojileri bulamamasının altında yatan neden de bu olabilir..

Ancak ABD'nin "Ortadoğu,Arap ve Afrika" ülkelerindeki varlığından rahatsız olan Rusya ve Çin'in,"ABD'nin Kadim ırkların bu üstün teknolojileri kendi ülkesine götürmesine" pek izin verecekler gibi gözükmemektedir..

ABD,eğer Afganistan'daki Kadim ırkların üstün teknolojilerini kendi ülkesine götürme ihtimali yüksekse,Ortadoğu'da işgal etmiş olduğu Irak ve Libya'daki bu teknolojileri de parça parça söküp götürme ihtimali de yüksektir demektir..Rusya ve Çin'in bu nedenle Ortadoğu'daki bu üstün teknolojileri ABD'nin kendi ülkesine götürmesine izin vereceklerini düşünmemek gerekir..Ki zaten Rusya bu gerçeğin farkına varmış olmalı ki,ABD'nin bu oyununu bozacak gibi gözüküyor..Ardından Çin kuvvetlerinin de Ortadoğu'ya gelerek,ABD'nin bu üstün teknolojileri kendi ülkesine kaçırmasına pek izin vermeyecektir..

Dolayısıyla,bu durum ABD,AB,Rusya ve Çin arasında ciddi anlaşmazlıklara neden olabileceği gibi Ortadoğu ülkelerini de ciddi anlamda rahatsız edecektir..Bu nedenle araya BM ve BMGK'de girip ABD'nin yanında yer alması durumunda tüm ülkelerin ciddi bir dünya savaşına dönüşmesi ihtimali de yüksek olabilecektir..Ancak BM ve BMGK'ye gerek kalmadan,3.dünya savaşının da başlaması büyük ihtimal gibi gözüküyor..

Tahminler yalan söylemez sadece yanıltabilir..Umarım biz de bu konuda yanılırız..

Daha önce de dediğimiz gibi "Acaba çok mu hayal görüyoruz?" diye düşünüyoruz zaman zaman..Olabilir ama yukarda bu anlattıklarımıza yakın bazı "olaylar ve gizemler" de var..Çoğu bunları destekleyici olay /gizemlerle ilgili..Şimdi isterseniz bu "gizemlere bir yolculuk" yapalım..Bakalım bu yukarda anlattıklarımızla ilgili tekrar "bir hayal ürünü" deyimi kullanabilecek miyiz? 🙂

Tabii ki bu durum "bizim savaş istediğimiz" anlamına gelmemelidir.. "Savaş bazen zorunlu ve gerekli olabilir" ama "kan ve gözyaşı"ndan başka hiç bir şey getirmediği için hiç bir zaman iyi birşey olmamıştır..O nedenle biz de bu konuda umarız yanılıyor olabiliriz..Umarız..

Yukarıda 3.dünya savaşının yakın zamanda olabileceğini gösteren gelişmeleri,elimizden geldiğince irdelemeye çalıştık..Şimdi ise 3.dünya savaşının başlamasına neden olabilecek bazı gizemlere göz atmak yerinde olacaktır..

Hadi bu gizemlere yolculuk yapalım biraz..

A1) Dünya düzdür tartışması.. (Ne alaka!) 🤔🙂

Aslında bunun konumuzla hiç alakası yok gibi gözüküyor ama belki de olabilir..Belki diyorum çünkü ben bu gizemi halen bile çözebilmiş değilim.."İnsanlar oyalansın diye mi ortaya atıldı acaba?" diye düşünemeden de edemiyorum..

Herneyse aslında bu tartışma Dünya'nın "düz" olduğunu iddia edenlerle, "yuvarlak" olduğunu iddia edenlerin yapmış oldukları tartışmadır..Ne yalan sölim,bu konuda ben de zaman zaman tartışmalara katılmıştım,bazı forum sitelerinde..Hatta ben biraz daha farklı yaklaştım bu konuya..

"Dünya hem yuvarlak hem de düzdür.." Bitmiştir o kadar.. 🤔😀

Aslında ben "Dünya hem yuvarlak hem de düzdür" diyerek kökünden çözmüştüm bu problemi..Belki de dünya da ilk defa biz atmıştık böle bir teoriyi..Bilemicem artık ama demek ki "biz Türklerden de birşeyler çıkabiliyormuş",dedim kendi kendime.. 🙂

Neyse şaka bir yana teorimiz neye dayanıyordu,onu açıklayayım kısaca..Gerçi tartışma sitelerinde ben konuyu uzunlamasına anlatmıştım ama buna gerek bile yokmuş..Herkesin anlayabileceği dilde çok kısa bir şekilde anlatayım şimdi..

Kanıt şöyleydi;

                                                                               Resim 10 : küredünya2

"Dünya atmosferini bir küreye ve içindeki kıta ve denizleri de düz bir düzleme benzettiğim için "dünya'nın yarı oranda küre (yuvarlak),yarı oranda ise düz olduğunu" iddia etmiştim.. Tabii buna destek verenler olduğu gibi karşı çıkanlar da olmuştu..

İşte herkesin anlayabileceği dilde bu kadar basitti aslında bu konu.. "Yok dünya yuvarlakmış!,Yok dünya düzmüş!" 🤔 Aslında konu üzerinde tartışmak iyi bir şey,böylece yeni yeni şeyler,yeni yeni bilgiler öğrenmiş oluyoruz böylece..

Aslında dünyanın bu şekildeki hali aklıma geldikçe ben şu gerçeği de anlamıştım..

"Dünya'da bulunan tüm canlılar özellikle de insanlık,bu dünyaya hapsedilmiş gibiydi..Kaçış yoktu..Kim nereye gidebilecekti ki?"

A2) Gelecekteki halimiz..Gelecekteki dünya nasıl olacak?

"Gelecek" denince benim aklıma ilk gelen nedense "internet" oluyor..Çünkü "internet alemi öyle bir alem ki,adeta boyutlararası başka bir alem gibi.."

Boyutlararasındaki alemlerden biri mi İnternet alemi?

İnternet alemi gerçekten çok gizemlerle dolu.. Ne isterseniz hatta ne istemeseniz bile hemen herşey karşınıza çıkabiliyor. Kısaca "istediğiniz ve istemediğiniz" ne varsa hepsi hemen hemen hepsini bu alemde bulmak mümkün..İnternet alemi,boyutlararasındaki başka bir alem gibi adeta.. İnternet icat edildi,mertlik bozuldu! 🤔

"İnternet icat edildi,mertlik bozuldu!" hikayesi..(Benim ilk hikayem herhalde..) 🙂

"Taş devri zamanında elle yada taştan/sert ağaçtan yapılmış bıçakla avlanan insanlık,mızrak icat edilince "Mızrak icat edildi,mertlik bozuldu Aga Uga!" diye sızlanmış..Sonra "yay ve ok" icat edilince,"Ok icat edildi,mertlik bozuldu Han hun!" demiş..Sonra silah icat edilince,"Silah icat edildi,mertlik bozuldu ey Köroğlu!" demiş..Sonra da füzeler icat edilince,"Füze icat edildi,mertlik bozuldu hey Corc!" diye sızlanmış..Yakında lazer silahı gibi silah icat edilirse,onun için de büyük ihtimalle "Lazer silahı icat edildi,mertlik bozuldu ya efendi Sirus!" diye sızlanır herhalde..😀

Aynı şeyler günümüz teknolojileri için de geçerli olabilir mi acaba? Taş devri zamanında teknoloji neydi? Mızrak,Yay ve Ok'muydu acaba? Bilinmez ama çok yakın zamanımızda "telsiz ve telefon" diye iki önemli şey icat edilmişti..Ardından bu icat çalışmaları kullanılarak "radyo" diye bir icat daha yapıldı..Sonra da "televizyon" icat edildi..Daha sonra da "bilgisayar" denen bir şey icat edildi.."Bilgisayar" icadı şimdilik son noktaydı herhalde..Ancak "bilgisayar"la birlikte çalışan "internet" denen bir zımbırtı daha icat edilince,kıyamet kopuvermişti.."İnternet icat edildi,mertlik bozuldu!" diye feryatlar edilmeye başlanmıştı..

Aslında her yeni icatlara alışık olmayan toplumlar,bu yeni icatlardan kaynaklandığını düşündüğü bir takım olumsuzluklardan dolayı,bu yeni icatlara hep tek yanlı gözlerle bakmaya çalışmıştır..Bu nedenle her yapılan yeni icatlara karşı biraz mesafeli davranmıştır..Bu da tabii ki normal birşeydir..Çünkü,yeni icatların insanlık için "faydalı/zararlı " olup olmadığı bilinmediği için bu tür tepkiler normal olabilir..Normal olmayan belki "olumlu /olumsuz" tepkilerde aşırıya kaçmak olabilir..

İnterneti gezerken (Gelecekteki dünya nasıl olacak?) gibi bu yönde bilgi ve görseller ile karşılaşıyoruz.."Gelecekte nasıl bir dünya ile karşılaşacağız?" En merak edilen konulardan biri de bu vb sorulardı..İnsanlık,bu konudaki sorgulamalarını sürekli yapıyordu..

Yardımcı kaynaklar olarak önceleri film endüstirisinden yararlanılıyordu..Yani aslında daha önceleri Holywood filmleri bu konudaki sorgulamalara liderlik yapıyordu ancak daha sonra "internet" denen icat ortaya çıkınca,bu liderliği "internet"e kaptırmış durumda..

İnternet,dünyanın en büyük ansiklopedik bilgi kaynağı..

İnternet ortamı,"dünyanın en büyük ansiklopedik bilgi kaynağı" olduğu için hemen her şeyle karşılaşmak "yalan,yanlış,doğru,eksik" her türlü bilgiyi bulmak mümkün.. Tabii bu yanlış ve doğru bilgileri "doğru mu yanlış mı" olup olmadığını sorgulamak,ayıklamak,insanın kendisine kalıyor..İnternetteki her türlü bilgilere "doğru /yanlış" olarak kesin bir yargıyla hükmetmemek gerekir..Sonuçta sadece internet ortamında varolan ve doğruluğu/yanlışlığı belli olmayan "şüpheli bilgiler"dir bunlar.. Her türlü bilgiye şüpheli gözlerle bakmak daha doğrudur..Mesela şu an okuduğunuz bu konuya şüpheli gözlerle bakmak da buna dahil..

Herneyse,şimdi asıl konumuza gelelim..

Biraz daha konuşursam,konuyu tamamen dağıtmış olucam.. Zaten sanmıyorsam iyice dağıttık konuyu..🤔 İnsanlık internetteki bu tür bilgileri okurken çok fayda sağlıyor aslında..Yeni yeni bilgiler öğreniyor..Bilmediği gizem dolu bilgilere de sahip olabiliyor bu sayede.."Gelecekteki dünyanın nasıl olacağı",gibi gizemli sorgulamalar ve konuyla ilgili bilgi ve görsel içeriklerde buna dahil oluyor..

Mesela,internetten edindiğim bilgiler ile şu an aklıma şöyle sıralamaları getirebiliyor;

1.Konuşan ve insanımsı gibi hareket eden syborg robotlar,insanlık yaşamının neresinde olacak?
2.Robotlarla birlikte mi yaşayacağız?
3.Diğer uzaylı varlıklarla da birlikte yaşama olasılığımız olacak mı?
4.Uzaylıların istilasına maruz kalma olasılığımız ne?
5.Mars ve diğer gezegenlere yolculuk nasıl olacak? Kaç saniyede /dakikada gidip 6.gelebileceğiz?
7.İnsanlığın ölümsüz olma ihtimali ne kadar yüksek?
8.Hastalıklara ve ölüme çare bulunabilecek mi?
9.Uzay savaşları yaşanacak mı?

Daha bunlar gibi şu an aklıma gelmeyen onlarca,yüzlerce hatta binlerce gelecek ile ilgili sorular cevaplanmayı bekliyor..Tabii bunun da 3.dünya savaşıyla ne alaka olduğunu düşündüğünüzü tahmin ediyorum..Evet aslında yok gibi gözüküyor ancak belki de olabilir..Belki de sıralamayı yanlış yapmış olabilirim bu konuda ama bence ilgisi olabilir..Aşağıdakileri de okursanız belki ne demek istediğimi iyice anlayabilirsiniz..

NOT: National Graphic'in gelecekle ilgili videolarını izlemenizi tavsiye ederim..Belki aradığınızın yanıtı bu videolarda bulabilirsiniz..İşte bunlardan bir tanesi;
 Geleceğe Doğru - Kozmosun Ötesi

A3) Geçmişte insandan önce yaşayan canlılar,mesela Kadim ırklar var mıydı? 

                                                         Resim 11 : kadim ırklar

Günümüzde en çok üzerinde tartışılan en büyük gizemlerden birisi de buydu..Şimdiki insanlığın kullanmış olduğu teknolojilerden kat kat üstün teknolojilere ve medeniyete sahip olan bu gizemli Kadim ırkların var olup olmadığı,şu sıralar internet aleminde çok popüler tartışma konusu haline gelmiş durumda..

Bunun bu şekilde popüler olmasının altında yatan nedenler ise daha çok "ABD'nin bu konu üzerinde gizli çalışma ve faaliyetler içerisinde olması ve bu nedenle dünyanın belli başlı yerlerinde bu teknolojilerin bulunduğu ülkeleri işgal etmesi ve hali hazırda işgal planlarını devam ettirmesi olmuştur" diyebiliriz..

Rusya ve Çin'in de bu faaliyetlere gizli bir şekilde katılması da bu şüpheleri daha çok çekmeye başlamıştır..Yukarıda anlattığımız şekilde,bu gizem halen bile çözülebilmiş değil ancak bu gizemin 3.dünya savaşını çıkartabileceği çok aşikar gibi gözüküyor..

Kadim ırkların üstün teknolojilerinin bulunması iddiası..

Şu sorular insanlığın kafasını karıştırıyor;

1.Kadim ırklar varsa eğer bunlar nasıl ve ne tür varlıklardı?
2.Bunlar günümüz teknolojisinden ve medeniyetinden daha üstün bir teknoloji ve medeniyete sahip olan "kadim ırklar" mıydı?
3.Dünya'da yaşamış olan kadim ırkların üstün teknolojileri var mıydı?
4.Varsa bunlar neydi,ne işe yarıyordu ve şimdi neredeler?

Daha bunlar gibi "Kadim ırklar ve teknolojileri" hakkında öğrenilmesi gereken çok sayıda sorular bulunuyor..

Mesela bunlardan birisi;

Yıldızlarası yolculuk yapmaya yarayan teknolojiyi ABD'nin ele geçirdiği ve ülkesine kaçırdığı iddiası..

                                                                    Resim 12 : military asker 2

Kadim ırkların bıraktıkları varsayılan Stargate (yıldız geçidi) diye bir üstün teknolojinin dünyamızda olması iddiası son yıllarda internet aleminde en çok tartışılan konulardan biri olmuş durumda..

Yıldızlar (boyutlar) arası yolculuk yapmaya yarayan "stargate -yıldız geçidi" teknolojisinin dünyamızda bulunması iddiası ,ABD'nin hem gizli servis ajanlarını hem de askeri birliklerini bu yönde faaliyete geçirmiş olması nedeniyle bu konu öyle yabana atılacak bir hadise /hayal ürünü gibi gözükmüyor..

                                                         Resim 13 : yıldızgeçiti 6 (temsili resim,yıldızgeçidi filminden)

İnternet aleminde öyle konular var ki,bunlardan biri de dediğimiz gibi bu "Kadim ırkların kullanmış oldukları varsayılan bu üstün teknolojilerden biri olan ve Yıldızlar (boyutlar) arası yolculuk yapmaya yarayan "stargateolarak da bilinen "yıldız geçitleri" teknolojilerinin dünyamız da varolduğu ve askeri bölgelerde koruma altına alındığı iddiası idi..

"Stargate -yıldız geçidi" diye bilinen "yıldızlararası yolculuk yapmaya" yarayan,"solucan deliği" diye de adlandırılan,bir "paralel boyut kapısı" açabilen bu "yıldız geçitleri"nin varlığı,şu sıralar internet ortamında en çok tartışılan konulardan biri olmuş durumda..

Bununla beraber kafaları karıştıran bir soru ve bir iddia daha vardır..

                                                            Resim 14 : yıldızgeçiti 7 (temsili resim)

1.Boyutlararası yolculuk yapmaya yarayan bir kapı açabilen bu üstün teknoloji ("stargate - yıldız geçidi" makinesi) varsa ve birden fazlaysa bu teknolojiler,peki bunlar dünyanın nerelerinde bulunmaktadır? Yani varsa eğer bu yıldız geçitleri,dünyanın nerelerinde bulunuyor? 

2.ABD,bu teknolojiden haberdar ve bu teknolojiyi herkesten saklıyor ve hatta üzerinde ciddi çalışmalar yapıyor ve ülkesine parça parça söküp götürüyor" iddiası..

Bunlar cevap bekleyen soru ve iddialar..ABD'nin bu teknolojileri gizlediği ve hatta ülkesine kaçırdığı iddiaları gündemde yer alırken,geçen yıllarda ortaya atılan ve tartışılan iddialar,bunları kanıtlar derecesinde olmuştur..Bunları Türk ve yabancı kaynaklı pek çok yayın ve videolarda görebilirsiniz..

Aden Körfezinde neler oluyor?

                                                            Resim 15 : Aden körfezi vortex  3 (temsili resim)

Stargate (yıldız geçidi) teknolojisi Aden körfezinde mi bulundu?

Bulunduysa şimdi nerede?

Bundan bir kaç yıl önce Kadim ırkların bu üstün teknolojisinin Aden Körfezi'nde bulunduğu iddiası gündeme bomba gibi düşerken, Aden körfezine sınırı olan ülkelerde iç karışıklardan dolayı kimsenin bununla ilgilenmemesi ile ortaya çıkan boşluktan dolayı "ABD'nin bu teknolojiyi zamanla parça parça söküp,ülkesine askeri gemilerle götürdükleri" şüpheleri iyice gün yüzüne çıkmış gibi gözüküyor..

Bunun en önemli kanıtlarından biri de o dönemlerde "ABD askeri gemilerinin GE uydu haritalarında bölge de tespit edilmesi" olmuştur..

Bundan birkaç yıl önce bu konuda ciddi bir tartışma yaşanmıştı internet ortamında..Bazı GoogleEarth (GE) kullanıcıları "Aden körfezi"nde bir yerde bu "stargate - yıldız geçidi" denilen yeri tespit etmişler ve bunu hem GE resimleri hem de koordinatları ile birlikte internet ortamına vermişlerdi..Aslında konu ile ilgili videoları şimdilerde bile görmek mümkün.. (6),(7) Youtube'de konu ile ilgili çok yerli ve yabancı videolar bulunuyor..

Doğrusu biz bunu daha yeni duymuştuk..Verilen koordinatlara gittiğimizde (2018),birkaç yıl önceki çekilen GE resimleriyle pek uyuşmuyor gibiydi.. Uyuşmamasının nedeni büyük ihtimalle "ABD askeri varlığı ile gemilerinin,teknolojiyi parça parça söküp ABD'ye götürerek, bölgeyi boşaltmış olabilecekleri" ihtimali olabilir..Yada tam olmayabilir çünkü GE uydu verilerinde ABD askeri varlığı ile ilgili tam bir netlik kazanılmış değil..

İşte tarif edilen bölgenin koordinatları..

Bu bölge ile ilgili iki resim bulunuyor..

1.Biri bundan birkaç yıl önce (2010-2012) GE'den alınan görsele göre yıldız geçidi vortexin olduğu bölge net şekilde farkediliyor..(2017-2018) yılına ait görselde ise bu bölge sanki belirsiz hale getirilmiş gibi..

Aden körfezi vortex  (yıldız geçiti) koordinatı ; 14°00'48.73"N 48°21'16.39"E

Bölgede 2010-2012 yıllarında GE ile çekilen bir fotograflar var..Bir de şimdilerde (2017-2018) GE ile çekilen fotografa bakın..Bazı yerler belirsiz hale getirilmiş gibi..Aden körfezindeki o yıldız geçidine siz de BURADAN  / BURADAN bakabilirsiniz..

                               RESİM 16 - Aden körfezi vortex  1-2 (Doğruluğu kanıtlanamayan stargate portalı bölgesi görüntüsü)

Aden körfezindeki gariplik sadece stargate (yıldız geçidi) ile ilgili değildi..

2.Aynı durum,aynı tarihlerde elde edilen diğer görüntüler içinde geçerli. Burada da(2010-202) dönemine ait 3 tane garip şekil ve çevresinde ABD askeri varlığı görülüyor, diğeri ise (2017-2018) yılına ait ABD askeri varlığı bulunmuyor yada haritada belirlenmeyecek şekilde izole edilmiş gibi gösteriyor..

Aden körfezinde 3 tane dev garip şekil ve o şekilleri koruma altına alan ABD askeri gemilerinin GE /Nasa tarafından belirsiz hale getirilmesi de kafaları karıştırmış durumda..Yoksa ABD askeri varlığı,bölgeden mi ayrıldı? Tam olarak bilinmemektedir..

Ancak Aden körfezi ile ilgili GE resimlerinde yapılan oynamaları kanıtlayan bir fotograf daha ortaya çıkmıştı mesela..İşte 2017 senesine ait GE kayıtlarına BURADAN / BURADAN bakabilirsiniz..

Bunlar da 2 ayrı GE resim kayıtları;

                                             RESİM 17 : Aden körfezinde 3 tane garip sekil ve askeri gemiler

Konu ile ilgili yabancı kaynaklardaki videolardan birine BURADAN ulaşabilirsiniz..Ayrıca Google'da  "Aden körfezi yıldız geçidi , stargate gulf Aden" vb gibi aramalar yaparsanız,karşınıza çok sayıda konuyla ilgili bilgi ve video çıkacaktır..

GoogleEarth /Nasa'nın hileleri..Sanki anlaşılmayacaktı.. 🤔🙂

Google /Nasa,"yıldız geçidi" makinesi/portalının olduğu bölge olarak bilinen Aden körfezindeki bölge (haritası) ile oynama yapmış olabilir mi? Öyle gözüküyor gibi sanki..

Sanki,GE /Nasa resimlerle oynama yapmış gibiydi..İyi de neden? Sanki insanlığın bunu öğrenmesini istemiyor gibi bir durum vardı ortada.. ABD istihbaratının baskısı olabilir mi? Olabilir,ziraa yukarda anlattığımız hadiseler bize bunların da olabileceğini gösteriyor gibi..ABD'nin bu gibi konularda ne kadar hassas olduğunu öğrenmiş olduk bu sayede.. "ABD'nin o bölge de ne işi var",diye halen soruyorsanız,işte cevabı budur herhalde..

Ortadoğu'da karışıklığın çıkarılması boşuna değilmiş demek ki..

Türkiye'de dahil Ortadoğu ve Arap dünyası terör ve iç savaşlar ile boğuşurken,ABD (ve belki haberleri de olmayabilir ama bir ihtimal AB ülkeleri de buna dahil olabilir,özellikle de İngiltere ve Fransa) karışıklık çıkan bu bölgelerde,yıldız geçiti gibi gizemli üstün teknojiler konusunda gizli gizli bir takım çalışmalar,faaliyetler gerçekleştiriyor olabilir..

Ortadoğu'da karışıklıkların çıkarılması BOP'un bir parçası olsa da,bu gizemli üstün teknolojilerin diğer uluslardan saklanılması,kontrol edilmesi ve hatta bu üstün teknolojilerin kullanılması konusunda gizli ama Ortadoğu ve Arap dünyasında kanlı bir faaliyet gösterdikleri açık bir şekilde görülebiliyor..

Yabancı güçlerin askeri varlıkları, istihbarat ajanları ve terör örgütlerinin bölgeleri mesken tutması,oralarda cirit atması,bölgelerde iç savaşlar çıkartılması boşuna değil gibi..Gerçekten garip şeyler dönüyor Ortadoğu ve Arap dünyasında..Özellikle de Aden körfezinde..

Tevekkili ki  Aden körfezi ülkeleri olan Yemen ve Somali bölgelerinin sürekli karıştırılıp,iç savaşlar çıkartılmasını şimdi çok iyi anlayabiliyoruz..Terör örgütleri ve istihbarat ajanları bölgelerde boşuna cirit atmıyor gibi..Nedeni belli olmaya başladı şimdi..Garip şeyler dönüyor oralarda..

Peki ya,Türkiye?

Türkiye bu kanlı oyunun neresinde?
İçinde mi ortasında mı dışında mı?

Türkiye,terörle mücadele ederken, ABD acaba Kandil'de gerçekte neyin peşinde olabilir?

Kandil'de boyutlararası bir kapı açabilen bir yıldız geçidi vortexi olabilir mi?

"Hayda..! Yok daha neler?! Nereden çıkartıyorsunuz şimdi bunu?"

Niye,olamaz mı yani? Biz böyle uyurken ABD,belki de kim bilir bu teknolojiyi kullanıyor /parça parça söküp ülkesine götürüyor dahi olabilir..Neden olmasın ki?

Bizler ülkemizdeki "terörle mücadele" gibi sorunlara hep "terörle mücadele,ülkeyi bölme" vs gibi algılarla baktık..Tabii ki de öyle bakacağız,bundan sonra da aynı gözle bakmaya devam etmeliyiz ama bu varsayımları ve iddiaları da pas geçmemeliyiz..

Çünkü,elalem bizleri kanlı terörle mücadele vs gibi iç sorunlarla oyalarken,onlar belki de bu üstün teknolojileri gizli gizli kullanıyor ve hatta ülkelerine parça parça söküp götürüyor dahi olabilir..Bu şekilde düşünmek insanın hiç mi aklına gelmez? Bunları da düşünmeli ve konu üzerinde ciddi anlamda durmalıyız..Yoksa işimiz harap demektir..

                                             Resim 18 : askeri taşıma 1,2  (Tırlarla götürülen ufolar)

NOT: Bu görüntülerin gerçek olup olmadığını ve nerede çekildiklerini tam olarak doğrultamadık..

Yabancı güçlerin ve terör örgütlerinin bölgelerde oynadıkları kirli kanlı oyunlar aklımıza geldikçe,kendi ülkemizdeki olayları da pas geçmeden etmemeliyiz..Biliyorsunuz pkk terör örgütü yaklaşık 30-35 yıldır bu ülkenin başına bela edilmiş durumda..Diğer terör örgütleri de vardır ancak nedense pkk ile birlikte şimdilerde "ypg ve işid" denen terör örgütlerinin, Türkiye ve Suriye sınırlarına da yakın olan İran ve Irak sınırlarının bulunduğu Kandil dağları bölgesinde boy göstermeleri gerçekten çok ilginç bir durum ortaya çıkartıyor..

Kandil dağları,bilindiği gibi,"Irak-İran sınırında yer alan ve yaklaşık 1.500 km uzunluğundaki Zagros Dağları'nın bir bölümünü oluşturan sıradağlardır. Dağın büyük kısmı Irak tarafındaki Erbil ilindedir." (8) Ancak Kandil dağlarının sıra sıra takip ettiği dağlık bölgeler,aslında Tükiye ve Suriye bölgelerini de içine alan bir coğrafya içerisinde olduğu için,bu Kandil dağlarının bulunduğu bölge,aslında İran,Irak,Suriye ve Türkiye'nin sınırlarınıda içine alan çok önemli kesişen noktalara sahiptir..

                                                              Resim 19: Kandil sıra dağları (GE)

Bunlardan biri de Türkiye'nin doğu bölgesinde yer alan Hakkari ilimizin sınıra yakın kısmında olan dağlık bölgesidir..Her ne kadar bu dağlık bölge Kandil ile ilişkilendirmese de,Kandil dağının uzantısı konumunda sıralandığı kısım ,ülkemizin bu bölgesine kadar ilerlemektedir..Bu dağlık bölge,Irak ve İran'daki Kandil dağına kadar eşlik etmektedir..Ve hatta Suriye sınırındaki dağlara da eşlik etmektedir..Bunun en önemli kanıtını Kandil'de yuvalanan pkk terör örgütünün ,bu dağları takip ederek sınırı aşmaları ve çeşitli eylemlerde bulunabilmelerini gösterebiliriz..Başka mantıklı bir açıklaması olabilir mi? Bilemiyorum varsa söyleyin o zaman..

Kandil Dağı - Hakkari - Türkiye bölgesi koordinatı: (aşağı yukarı)
37°38'13.09"E  43°57'25.98"N

GE kayıtlarından sizlerde bakmak istiyorsanız,işte BURADAN / BURADAN bakabilirsiniz..Burası aşağı yukarı Kandil dağlarının ülke sınırlarındaki uzantılarını gösteriyor..

Herneyse bu kadar coğrafya dersi yeter..🙂 Şimdi kaldığımız yerden devam edelim..

ABD'nin amacı ne? Kandil'de ne işi var? BOP mu yoksa başka birşey mi?

Tamam belki bölgede "bir Kürt devletinin kurulması /Büyük İsralin oluşturulması" çalışılıyor olabilir..Yada bölgede bu yıldız geçiti vb gibi üstün teknolojilerin yerinin öğrenilmemesi için "böyle bir izlenim yaratılıyormuş" gibi bir "algı operasyonu" da yapılıyor olabilir..Neden olmasın ki? Olmaması için bir sebep yok ki? Belki de "Kürt devletinin kurulması /Büyük İsrail'in oluşturulması" da bu planın (algı operasyonlarının) birer parçaları da olabilir..

Yani eğer böyle birşey varsa ortada,o zaman bölgedeki Kürt nüfusunun da açıkça bu kanlı oyunlara alet edildiğini görebiliriz..Aslında bölgede bulunan tüm ülkeler ve halklarının bu kanlı oyunda kullanıldıkları çok açık bir şekilde görülebiliyor..Türkiye'de buna dahil maalesef..

Dediğimiz gibi asıl neden "bu saklı,gizli üstün teknolojilerin başkaların özellikle de Türklerin eline geçmesini engellemek olabilir.."

Mesela "Yıldız geçitleri"nden bir tanesinin bahsettiğimiz bu Türkiye,İran,Irak ve Suriye bölgelerin kesiştiği bir bölgede (ki o kesişen noktada büyük ihtimalle Kandil dağları) olabileceği varsayımını ortaya koyabiliriz..

                                                               Resim 20 : yıldızgeçiti 5 (temsili resim)

Varsayımın doğru olmasını,bu bölgede şu an terör örgütleri ile birlikte yabancı istihbarat ajanlarının cirit atmasına bağlayabiliriz herhalde..Ortadoğu'da en çok karışıklığın olduğu bölge olarak bilinen Suriye,Irak,Türkiye ve İran'ın bölgelerinin kesiştiği bu "ortak bölge"sinin daha çok "kandil dağı" bölgesi olduğunu tahmin edebiliriz.. Çünkü,hemen hemen bölgedeki tüm olayların bu bölgede ceryan etmesi,tüm şüphelerin bu bölgeye çekilmesine neden olabiliyor..Tabii bizim ki bir ihtimal..

Dediğimiz gibi eğer gerçekten de doğruysa bu bilgiler, "yıldız geçitleri" vb gibi gizemli üstün teknolojilerin saklanılması vb açısından "bu ve diğer terör örgütlerinin Türkiye'nin başına musallat edilmesinin en büyük nedeni" olabileceği düşüncesini de getiriyor akıllara..

Türkiye'nin "yıldız geçiti" ile ne işi olabilir ki?

Yabancı güçler terör örgütlerini Türkiyenin başına bunun için neden musallat etsin?

Bu da karışık bir durum tabii..Asıl neden "bu saklı,gizli üstün teknolojilerin Türklerin eline geçmesini engellemek de olabilir,tabii.." Öyle olduğunu varsayalım..

Türkiye,bu üstün teknolojiyi nasıl kullanacak ki?
Bunları kullanabilecek bilgi ve beceriye sahip midir?

                                                                            Resim 21 : yıldızgeçiti 3 (yıldız geçidi portalı)

Bunlarda cevaplanması gereken önemli sorular..Tabii şahsen Türkiye'nin bu bilgi ve becerilere sahip olduğunu pek sanmıyorum..Ama tabii öğrenilemeyecek bir şey de değil bu..Ancak bunun için çok uzun bir zamana ihtiyaç olacaktır..Ama yabancı gizli servisler boş durmayacaktır..Bu teknolojinin Türkler tarafından öğrenilmesini,binbir türlü kanlı oyunlarla engellemeye çalışacaklardır..Bunlardan biri de ülkenin işgal edilmesidir..

Yani ABD yine kendi kendini bombalarsa ve "bunu Türkiye yaptı! Türkiye,aşırı radikal islamcı terör örgütlerine destek veriyor! Türkiye'de nükleer silahlar,kimyasal silahlar var!" vs diyerek,işgal planları yaparsa o zaman hiç şaşırmayalım.."Görünen köy klavuz istemez" misali..

Bu gibi soruların dışında bir de yabancılara özellikle de ABD,AB,İngiltere,İsrail gibi ülkelere hizmet eden çok sayıda gizli ajanlar var,mesela ülkemizde..Dediğimiz gibi Türkiye'nin bu üstün teknolojileri kullanmasına izin vereceklerini de pek sanmıyoruz..Yine karışıklık çıkartıp,kan dökecekler ve bir şekilde bu üstün teknolojilerin kullanılmasına izin verilmeyeceklerdir..

Dediğimiz gibi "Türkiye terör örgütlerine destek veriyor" vb algısı ile işgal edilme tehlikesi ile bile karşı karşıya kalabilir.."Olmaz!" demeyin,ABD yine kendi kendini vurup,kendi insanlarını bunun için feda eder,sonra da "Türkiye yaptı!" der,iş biter..Irak,-Libya,Afganistan vb zayıf ülkelerin nasıl işgal edildiklerini herkes biliyor..Bir tek biz mi bilmiyoruz?


                                              RESİM 22: military and afgan (gizemli bölgelerdeki yabancı askeri varlıklar)

"Karışıklıkların çıkarıldığı,işgallerin yapıldığı,savaş,terör ve iç savaşların hüküm sürdüğü ülkeler de kimsenin bilmesini istenmediği gizli teknolojilerin varlıkları mı var?"

Bu da çok kafa karıştıran sorulardan biridir..Aslında yukarıda anlatığımız konularla da yakından ilgili bir şey bu durum..Önce Afganistan sonra da Irak ve Libya..Ve iç savaşların yaşandığı Suriye,Mısır,Yemen ve diğer Ortadoğu,Arap ve Afrika ülkeleri..Tabii bunların içerisinde Türkiye'de var..Her ne kadar ülkemizde iç savaş falan olmasa da,yıllardır devam edegelen bir terör sorunu bulunuyor..Bu terör sorunu da yabana atılacak bir durum değil..Burada nedense doğu bölgelerimizin dağlık alanları ile sınır bölgesindeki Kandil dağları çok büyük önem kazanmış durumda..

                                                                Resim 23 : yıldızgeçiti 2 (temsili resim)

Özellikle de Kandil dağlarında bilmediğimiz gizli saklı üstün teknolojiler mi saklı? ABD,büyük olasılıkla bunu biliyor olmalı..Türkiye'nin bu teknolojiyi ele geçirmemesi için yıllardır bu pkk terörünü ve bölgedeki Kürt nüfusu kendi çıkarı için kullanıyor gibi..Ancak herhalde pkk pek yeterli gelmemiş olacak ki,ypg ve işid denen terör örgütlerinin de buralarda cirit atmasını sağlamış görünüyor..Velhasıl terör örgütleri de dahil hemen hemen bölgedeki tüm ülke ve halkların bu nedenle kullanıldıkları açık bir şekilde görülebiliyor gibi..

Herneyse,konuyu yine dağıttık galiba.. 🤔 Kaldığımız yerden devam edelim şimdi..Zaten bitmek üzere..

Gelecekle ilgili sorular bu şekilde cevaplanmayı beklerken,insanlık öncesi geçmişle ilgili sorularda bu şekilde kafaları karıştırmaya devam etmektedir..Bunlar sadece ikisidir..Daha bunlar gibi cevaplanması gereken çok sayıda sorular vardır..

Geçmişte insanlık öncesinde yaşamış olduğu tahmin edilen,insan üstü varlıkların bu denli gündemde olmasının iki nedeni vardı herhalde;

1.si konu hakkında geçmişe ait bir takım tarihi verilerin bulunmuş olması idi..

Bir takım dev iskelet yapıları,Mısır piramitleri vb gibi ne oldukları günümüzde bile tam olarak tarif edilemeyen pek çok tarih (insanlık) öncesi olduğu gözlemlenen gizemli nesnelerin bulunması,bu yöndeki kuşkuları iyice artırmaktadır..(BK)

2.si ise Kur'an'ı Kerim'de insanlığın yaratılması esnasında yaratıcı Allah(cc) ile Melekler arasında geçen bir dialog, bu yöndeki düşünceye adeta bir kanıt olmuştur..

Ayet şöyledir; "Ve Rabbin meleklere: “Bir zamanlar Rabb'in meleklere: «Ben yeryüzünde bir halife yaratacağım» demişti. (Melekler): «A!.. Orada bozgunculuk yapacak ve kan dökecek birisini mi yaratacaksın? Oysa biz seni överek tesbih ediyor ve seni takdis ediyoruz» dediler. (Rabb'in): «Ben sizin bilmediklerinizi bilirim.» dedi." Bakara 30" (1)

Burada meleklerden birinin "A!.. Orada bozgunculuk yapacak ve kan dökecek birisini mi yaratacaksın?" Bakara 30  (1) diye belirttiği ayeti kerime hususunda özellikle de İslam aleminde çok farklı tartışmalar yaşanmasına neden olmuştur..

Geleceği sadece Allah(cc)'ın bilmesi söz konusu ise meleklerin geleceği (gelecekte kan döküleceğini bildiren bir sözle) bu şekilde ima etmesi,çoğu tartışmaları da beraberinde getirmiş ve bu nedenle insanlık öncesi bir takım canlıların/varlıkların yaşamış olduğu anlamı çıkartılmaya çalışılmıştır..

Tabii burada gözden kaçan bir durum daha vardır..Bu da,bu bahsedilen bu varlıkların "dünyada mı yoksa başka bir gezegende mi yaşadıkları" henüz netlik kazanamamıştır..Başka bir gezegen de olabilir burası henüz tam net değil..Çünkü Allah(cc) ile melekler arasında geçen söz konusu dialog,insan yaratılmadan önce nerede olduğu bilinmeyen cennet /ahiret ortamında gerçekleşiyor..

Her ne kadar Bakara suresinin 30.ayetindeki "Ben yeryüzünde bir halife yaratacağım.." (1) ifadesinde geçen "yeryüzü" kelimesi belirtilse de,bu kelimeden "dünya mı kastedilmiştir yoksa başka gezegenlerin yeryüzülerinden biri mi kastedilmiştir" bu da netlik kazanılamamıştır..Bu kelimeyi bildiğimiz ve üzerinde yaşadığımız "dünya" olarak algılayanlar da vardır ancak tam doğrusu nedir tam olarak net değildir..

Ve ayrıca dolayısıyla meleklerin,"insanın ıslah edilmesi için gönderildiği dünya gezegeniortamından haberleri olduğu da çok şüphelidir.. Ziraa "geleceği bilemeyen melekler,nasıl olur da insan yaratılmadan önce insanın dünyaya gönderilebileceğini bilebilsin ki?" Bu da kafaları karıştıran başka bir meseledir.. Bu nedenlerden dolayı dünya üzerinde,insanlıktan önce bir takım kadim varlıkların yaşamış olabileceği algısı daha çok ön-kabul görmeye başlamıştır diyebiliriz..

A4) Kayıp Kıtalar : Mu,Lemurya ve Atlantis

Bu kayıp kıtaları bilmeyeniniz yok gibidir..Yukarıda tarif ettiğimiz Kadim ırkların üzerinde yaşamış oldukları düşünülen kıtalardır bu kayıp kıtalar..Bu konu üzerinde durulacak pek çok durum var ancak ben pek fazla durmucam..Çünkü,her ne kadar konumuzla alakalı da olsa bu kayıp kıtalarla ilgili bilgileri buraya aktarmak,konumuzu iyice dağıtmak anlamına gelebilir..Zaten ara ara konumuzu zamanla dağıtmış durumdayız çoğu zaman..Kayıp kıtalar ile ilgili bilgiler edinmek isteyen olursa,internette konu ile ilgili çok sayıda makale ve bilgi var,ordan edinebilirler..

Dünya dışı varlıklar mı?

Aslında yeri gelmişken ben şu gerçeği de belirtmek istiyorum.. Bu kayıp kıtalarda bildiğimiz düşündüğümüz insan türündeki canlı ırkların olduğu konusunda biraz şüphelerim var..Bu varlıklar sanki daha çok üstün medeniyet ve teknolojilere sahip olan,"dünya dışı varlıklar" olabilir gibi geliyor bana..Öyle ise insanın aklına "Öyleyse ne işi vardı bu dünya dışı varlıkların bu dünyada?" sorusunu da getiriyor..En azından benim aklıma.. 🤔

A5) Deccal ve Yecüc ve Mecüc hadisesi..

"Deccal ile Yecüc ve Mecüc'ün 3.dünya savaşına etkisi olur mu?" bilemeyiz ama sanki yavaş yavaş bu varlıkların bulunduğu döneme doğru hızla gidiyoruz gibi geliyor bana..Her taraf kan gölüne dönüyor hatta dönmüş olduğu halde "Deccal çıktı da biz mi bilmiyoruz?" gibi bir durumla karşı karşıyayız sanki..Neyse Deccal ile Yecüc ve Mecüc var mı ve varsa neredeler?  Bunun cevaplarını kısaca bir arayalım bakalım..

Deccal ile Yecüc ve Mecüc var mı ve varsa neredeler? 

İnternet ortamında daha henüz gizemi çözülemeyen iki hadise daha vardır ki,bunlar da Kur'an'da da adı geçen "Yecüc ve Mecüc" ile adı geçmeyen "Deccal"dir..

Deccal nedir?

"Deccal" terimi daha çok bazı İslam alimlerinin,bazı hadis ve ayetleri yorumlama şekilleri ile alakalı olmuştur..Örneğin peygamber(sav) efendimizin "varolduğu iddia edilen "Deccal" ile ilgili" pek çok hadisi,bazı ayeti kerimelere göre yorumlanmaya çalışılmıştır..Bu da "deccal'in dolaylı olarak Kur'an'da da geçtiği" imasına neden olmuştur..

Bunlardan biri de Araf suresinin 167.ayetidir..""Ve Rabbin, onları en kötü azaba sürükleyip-düşürecek kimseyi kıyamet gününe kadar üzerlerine mutlaka göndereceğini ilan etti...."  (10) /

 "Hani Rabbin, elbette kıyamet gününe kadar onlara azabın en kötüsünü tattıracak kimseleri göndereceğini bildirmişti..." A'raf 167 (11)

Bu ayette geçen "kıyamet gününde /gününe yakın bi zamanda onlara azap edecek kimse /kimseleri gönderme" ifadesinden,"Deccal /Yecüc ve Mecüc taifesi" olarak çıkaranlar olmuştur..Daha bunlar gibi pekçok hadis ve ayeti kerimeleri,"Deccal ve Yecüc ve Mecüc" olarak yorumlamalar da yer almaktadır..

Deccal,kısaca "Deccal,İslam mitolojisine göre ahir zamanda, Mesih'in ikinci kez yeryüzüne gelmesinden önce insanları dini inancından saptırarak kötülüğe ve sapkınlığa yönelteceğine inanılan ve şeytanı temsil eden varlıktır." (12)

"Hristiyan eskatolojisinde Antichrist, Yahudi eskatolojisinde ise Armilus karşılığı olarak bilinir.Deccal karakteri ile ilgili uydurma, ekleme ve yorumlar ile zenginleştirilen birçok hadis bulunmaktadır. Emeviler ve hadis ehli ise Emevi otoritesine tehdit oluşturan İslam yorumcusu Ebu Hanife'yi deccal ilan etmişlerdir. " (12)

Bir diğer konu ise Kur'an'da da adı geçen Yecüc ve Mecüc hadisesidir..

Kur'an'da Yecüc ve Mecüc'den bahsedilir..Bunlardan en çok bilineni Enbiya 96-97.ayetleri (2) ile Kehf 93-99 ayetleridir..(3) Yecüc ve Mecüc ırkıAsya kültüründe de hemen hemen iyi bilinen bir ırktır..Özellikle de Çin ve Kore kaynakların da sıkça geçmektedir..

Peki,Yecüc ve Mecüc nedir?

Yecüc ve Mecüc,bazı kaynaklara göre şöyle tarif edilir; "Yecüc ve Mecüc, Allah'ın kendilerine musallat edeceği bir tür ile helak edileceklerdir. Yecüc Mecüc öylesine kalabalık bir topluluktur ki ırmakların ve göllerin suyunu içerek tüketebilirler. Hepsi birden tek bir insanın ölümü gibi ölecekler, öldüklerinde leşlerinin kaplamadığı bir karış yer bulunamayacak." (13)

Kur'an'a göre Yecüc ve Mecüc, "yeryüzünde fesat çıkaran" olarak tabir edilir..Bu iki varlığın "iki kişi mi yoksa bir topluluk mu" olduğu konusunda tam bir net cevap yoktur..

Kehf suresinin 93-99.ayetlerinde Yecüc ve Mecüc şu şekilde geçer;

"93.İki sed arasına ulaştığı zaman o ikisinden (o iki kavimden) başka, (neredeyse hiç) söz anlamayan bir kavim buldu.
94.“Ey Zülkarneyn! Muhakkak ki yecüc ve mecüc, yeryüzünde fesat çıkaranlardır. Bu sebeple, onlarla bizim aramıza bir set yapman için, sana harç verelim mi?” dediler.
95.(Zülkarneyn): “Bu konuda Rabbimin beni kuvvetlendirdiği (desteklediği) şeyler daha hayırlıdır. Şimdi (siz) bana kuvvet ile yardım edin. Onlarla sizin aranıza çok sağlam bir engel yapayım.” dedi.
96.“Bana demir parçaları getirin. İki dağın arası aynı seviye olunca üfleyin (körükleyin).” dedi. Onu ateş haline koyunca, “Bana erimiş bakır getirin, onun üzerine dökeceğim.” dedi.
97.Artık ona zahir olmaya (onu aşmaya) güçleri yetmez ve onu delmeye muktedir olamazlar.
98.(Zülkarneyn): “Bu, Rabbimden bir rahmettir. Ama Rabbimin vaadi geldiği zaman, onu kırıp ufalar (yerle bir eder). Ve Rabbimin vaadi haktır.” dedi.
99.Ve izin günü onları, birbirlerine karışmış halde bıraktık. Ve sur’a üfürüldü. O zaman onların hepsini topladık. " Kehf 93-99; (3)

Burada görüldüğü gibi Yecüc ve Mecüc,sadece "yeryüzünde fesat çıkaran" olarak tabir edilir..Ancak bazı İslam alimleri,Yecüc ve Mecüc'ün "bir ırk ve topluluk" olduğu konusunda hem fikirdir..Bunu da büyük olasılıkla Enbiya 96-97 suresindeki "onlar her dere ve tepeden akın edip çıkarlar" ayetine bağlıyor olabilirler..Ayet şöyledir;

"Nihayet Ye'cûc ve Me'cûc(un seddi) açıldığı zaman, ki onlar her dere ve tepeden akın edip çıkarlar." Enbiya 96-97 ; (2)

Buradaki "onlar her dere ve tepeden akın edip çıkarlar" kelimesine baktığımız da,Yecüc ve Mecüc'ün iki kişiden çok daha fazla olduğu tahmin edilebiliyor. "Her dere ve tepeden akın etme" eylemi iki kişiden çok daha fazla kişinin yapabileceği bir eylem olduğu için,Yecüc ve Mecüc'ün iki kişiden çok daha fazla olduğu anlaşılabiliyor..Tabii bu bir ırk /topluluk da olabilir..Yada iki büyük bir ordu da..Tabii ki doğrusunu Allah(cc) bilir diyelim..

İşte bu tür ayetlerden dolayı,Yecüc ve Mecüc taifesinin gerçek olduğunu anlayabiliyoruz..Ancak tabii ki Yecüc ve Mecüc olayını,"insanın kendi nefsi" olarak da yorumlayanlar olmuştur..Bilemicem olabilir /olmayabilir de..

Yecüc ve Mecüc nasıl bir şeydir?

Yecüc ve Mecüc tarifi ve hadisesini başka başka farklı türde gösterenler de olmuştur..Mesela bunlardan bazıları şöyledir;

1.Yecüc ve Mecüc,"İnsandan biraz farklıdırlar. Yüzleri yassı, gözleri küçük, kulakları çok büyük, boyları kısadır. Herbirinin bin çocuğu olur. Cin ve insanların sayılarının onda dokuzu bunlardır. Arkasında kaldıkları duvarı her gün oyarlar. Geceleri eskisi gibi olur." (13)

2.Yecüc ve Mecüc,saldırgan et yiyen uzaylı varlıklardır.. Dünyaya gelerek /dünyada hapsedildikleri yerden çıkarılarak insanlığı yemeğe başlayacaktır.. (BK)

3.Yecüc ve Mecüc,saldırgan et yiyen cüce /dev varlıklardır.. Bunlar genellikle insan-cin birleşiminden oluştukları varlıklar olarak da biliniyor.. Hapsedildikleri yerden çıkma izni verildiğinde dünyayı istila edecekler ve insanları yemeğe başlayacaklardır.. (BK)

4.Yecüc ve Mecüc,aslında yukarıda da dediğimiz gibi zombileşmiş insanlık türüdür.. Bir zombi virüsünün yayılmasıyla zombiye dönüşen insanlık,birbirlerini yemeğe başlayacaktır.. (BK)

Zombilerin,Yecüc ve Mecüc taifesi olabileceği ihtimali,"zombilerin virüslü beyinlerinin mantıklı düşünememesi nedeniyle" çok düşük gibi gözüküyor ancak buna olmayacak gözle de bakmak pek doğru olmayacaktır.. Ziraa eğer Yecüc ve Mecüc taifesi var ise,onların da birer vahşi olmalarından dolayı,mantıklı düşündüklerini de pek düşünemeyiz herhalde..

Peki bu tür bir zombi virüsü nasıl ortaya çıkacak ve nasıl yayılacaktır? Bu konuda da çok kafa karışıklığı var aslında..Bu zombi virüsünün, "dünya dışından gelen bir virüs olabileceği gibi,insanın kendi kendine ürettiği bir virüs türü de olabileceği" görüşü de vardır.. (BK)

Peki Yecüc ve Mecüc varsa bunlar kimlerdir ve yeri nerededir?

İnternette Yecüc ve Mecüc'ün bulunduğu yerler konusunda çok sayıda bilgi ve çok sayıda kafa karışıklığı bulunuyor..Bunlardan bazıları şöyledir;

1.Yecüc ve Mecüc, İran'ın İsfahan kentinde zuhur edecektir..Bu şehir de,"Deccal" olarak bilinen varlığın,kendisine tabii olan 70.000 kişi vardır.. (9),(14)   Deccal'e tabii olan bu 70.000 kişinin büyük çoğunluğunun Yahudi olduğu yönünde de bilgiler bulunmaktadır..  (9),(14)

Bu 70.000 kişilik orduyla birlikte dünyayı istila edeceği bilgileri de bulunmaktadır..(BK)  Bu 70.000 kişinin Yecüc ve Mecüc olduğu /aslında Yecüc ve Mecüc'ün bulunduğu dağı tahrip ederek,Yecüc ve Mecüc'ü (Allah(cc)'ın izniyle) serbest bırakacakları bilgileri de vardır..(BK)

2.Yecüc ve Mecüc, aslında Türklerdir /Türkiye'de bir yerdedir..(BK) İran'daki hadise gibi aynı özelliklerin /daha farklı yaklaşımların Türkler içinde düşünüldüğünü belirtmemiz lazım..Konuyla ilgili araştırmayı,internette kendiniz de yapabilirsiniz..

3.Yecüc ve Mecüc,Ortadoğu'dan çıkacaktır..En yaygın görüş bu taifenin İsrailliler (yahudiler) olduğu yönündedir.. (BK) Ancak bu başka bir ırk da olabilir..Ziraa Ortadoğu'da şu an kan döken ve bozgunculuk yapan sadece İsrail değildir.. Müslüman ülkelerde malesef bu bozgunculuğu yaparak kan ve gözyaşı sergileyebilmektedir..Terör örgütleri ve istihbarat ülkeleri de bölgede cirit atmakta,kan döküp bozgunculuk yapmaktadır..Tabii ki doğrusunu Allah(cc) bilir..

4.Yecüc ve Mecüc,Afrika'dadır..Özellikle halen savaş ve kıtlığın pençesinde olan fakir ülkeler Yemen ve Somali taraflarında olduğu rivayet ediliyor. (BK) Ancak tabii ki bu çok farklı ırklar da olabilir..Ziraa savaş ve kıtlık sadece bu ülkeler de yok,Afrika'nın pek çok yerinde aynı manzaralarla karşılaşmak mümkündür..

NOT : Tabii başta Suudi Arabistan olmak üzere ABD gibi dev ülkelerin neden Yemen ve Somali gibi zayıf ülkelerle uğraştıklarına da pek bir anlam veremiyorduk doğrusu..Ama eminiz bu Yecüc ve Mecüc taifesi yüzünden değildir herhalde..Olaylara Yecüc ve Mecüc vs deyip,sıyrışmak,aslında işin kolayına kaçmak gibi bişey..Ne de olsa bu tür fakir ülkeler,hemen hemen "yer altı zenginlikleri" ile bilinen fakir ülkelerdir..Anladınız değil mi? Daha başka birşey aklıma gelmiyor..Ancak hem Ortadoğu'daki hem de dünyadaki karışıklıklara bakılırsa,Deccal ile birlikte Yecüc ve Mecüc'ü ortaya çıkartacak veriler yavaş yavaş belirmeye başlamış gibi..

5.Yecüc ve Mecüc,Amerika ve Avrupa'dadır..Başka bir görüşe göre ise Yecüc ve Mecüc taifesinin aslında "Amerikalılar ile Avrupalılar" olabileceği bilgisi yer almaktadır.. (BK)

Bunun başka versiyonları da vardır ancak benim ilgimi çeken kısım,Yecüc ve Mecüc ile ABD ve AB isimlerinin birbirlerine benzerlik göstermesidir..Olabilir mi acaba,düşünmeden edemiyorum doğrusu?

Yecüc - Mecüc
Amerika - Avrupa
America - Europa

İki büyük kıta..Başka başka ırklardan oluşsalar da,kıtaların aralarındaki benzerlik dikkatimi çekti doğrusu..Aslında bunu "Asya ve Afrika" olarak da algılayabiliriz..İki dağdan kasıt,"kıtaların birbirlerinden ayrılması olabilir mi,acaba?" Herneyse benim ki sadece bir fikirdi işte..

Ve son olarak Asya'yı ele alacağız..Asya'yı en son ele almamızın nedeni ise birçok İslam ve Çin vb kaynaklarında "Yecüc ve Mecüc" ile bilgilerin daha çok bu bölgede geçmesi idi..

6.Yecüc ve Mecüc,Asya'dadır..Özellikle bunların içinde en yaygın olanı herhalde "Çin ve Rusya" taraflarıydı..Çünkü internette dolaşan bilgilere göre,Yecüc ve Mecüc'ün olduğu yer olarak bilinen bir harita yeri buraları işaret ediyordu..Bu yer, daha çok Çin kaynaklarına göre ele alınmış "Kırgız dağlarında" olduğu söylenen bir yerdi.. (4)

Çin kaynaklarına göre bu yer Kırgızistan ile Özbekistan arasında bir yerdir..Burası tarihte Yueci (Yecüc) bölgesi olarak da biliniyormuş.. Ayrıca Çin  ve Goguryo (bugünkü Güney Kore) kaynaklarına göre de Zülkarneyn aslında Türklerin atası Mete Kagandir..Çünkü Kağan,o bölgede büyük bir savaş yapmış ve nereden geldiği belli olmayan üstün teknolijiler ile fikirlerle topraklar alarak geri dönmüştür..Çin kaynaklarına göre yecuc (Yuechi); mecuc ise (Magug) olarak bilinir..(4),(BK)

Verilen yerin koordinatlarına biz de bir göz atmıştık ama..

                                            RESİM 24 :  Yecüc ve Mecüc'ün hapsedildiği yer,Kırgız dağları (GE)

İnternette "Yecüc ve Mecüc'ün hapsedildiği yer" olarak verilen iki dağın olduğu bölgenin koordinatlarına şahsen ben de bir göz atmıştım..Ama nedense GE,bu bölgelerle de ciddi anlamda oynama yapmış gibi gözüküyor..Bilemiyorum belki bana öyle geliyordur..

"Yecüc ve Mecüc'ün hapsedildiği yer olarak iddia edilen dağın koordinatları ;
41°55'19.2"N 70°48'24.7"E

Siz de BURADAN / BURADAN Yecüc Mecüc'ün hapsedildiği iddia edilen dağa bir göz atabilirsiniz..

Bazı bilgilere göre de  Yecüc ve Mecüc seddinin Çin seddi olduğu rivayettedir..(13) Çin kaynaklarının,bu gerçeği gizlemek için Kırgız dağlarını ortaya attığı iddiası bulunuyor.. (BK)


                                                             RESİM 25 : çin seddi (GE)

Çin seddinin (Great Wall of China)  koordinatları : 40°25'45.5"N 116°34'04.1"E

Siz de BURADAN  / BURADAN Büyük Çin Duvarı (seddini) GE uydu haritasıdan bakabilirsiniz..

Bazı bilgilere göre de "Japonya ve Kore yarımadasında bir yerde" ortaya çıkacakları ifade ediliyordu.. (BK) Aslına bakarsanız,benim bu bölgeler de dikkatimi çeken daha çok kayıp kıtalar "Mu,Lemurya ve Atlantis" kıtalarının bu bölgeler de olması ihtimalinin yüksek olmasıdır..Çünkü,bildiğim kadarı ile daha önceleri bu bölgelerin denizlerinde yapılan bir araştırma da,kayıp şehirlerle ilgili bazı kalıntılar bulunmuştu..Bu kalıntıların kayıp kıtalardan biri olabileceği varsayımlarıda vardı..

Bazı bilgilere göre de Kuzey Kore'yi işaret ediyorlardı..Yecüc ve Mecüc'ün hapsedildiği dağın Kuzey Kore'de olduğu ve Kuzey Kore'nin bu nedenle bilerek /bilmeden yanlışlıkla Yecüc ve Mecüc'ün bulunduğu dağı tahrip ederek,Yecüc ve Mecüc taifesini serbest bırakacağı öngörülerinde bulunuyorlardı.. (BK)

Bazı bilgilere göre de bu yer aslında Vietnam'da garip olayların yaşandığı ve askeri koruma altına alınan büyük bir "son doong" dedikleri bir mağarasıdır..Yecüc ve Mecüc,aslında bu mağaradadır..Bu mağaradan gelen ve nerden geldiği tam tespit edilemeyen garip seslerin nedenini buna bağlayanlar olmuştur.. (BK)

GoogleEarth'dan (GE) bölgeyi ziyaret ettik ama sadece boğuk bir yeşil alan resminden başka birşey göremedik..Sizde BURADAN / BURADAN bakabilirsiniz..

Son Doong Mağarası - Vietnam GE uydu koordinatları: 17°32'32.41"N 106° 8'43.43"E
17°32'32.41"K 106° 8'43.43"D

A6) Zombi / Uzaylı istilasının ihtimalinin yüksek olması..

Bunlar da internette en çok tartışılan ve takip edilen konular arasında..Özellikle de zombi virüsü hakkında çok ciddi tartışmalar yaşanıyor..

Gelecekte insanlık bu virüs tehtidi ile ne zaman karşılacak ve nasıl bir mücadele verecek?

Biliyorsunuz Holywood filmlerinde son zamanlarda gündemden düşmeyen birçok yapım var..Bunlardan biri de zombi temalı filmler..Zombi temalı filmler o kadar çok sayıda yapıldı ki,insan "acaba gelecekte böyle bir tehlike ile karşılaşma olasılığımız çok mu yüksek?" diye düşünemeden edemiyor..

Bilindiği gibi Holywood filmlerinde birbirlerine benzer aynı temalı filmler,sürekli olarak yer alıyorsa eğer,bu "bir şekilde bu temada söz konusu olan konu/olayın bir şekilde dünya da gerçekleşebileceği" anlamına geliyor olabilirdi ki,bunu dünyaya duyurabilmek ve dünya halkalarının bilinçlenmesini sağlayabilmek için bu şekilde film endüstrisi kullanıyordu..

"Zombi" temalı filmler ile "uzaylıların istilası"nı konu alan filmlerin ön planda olması da bize bu gerçeği gösteriyor gibiydi..Yukarıda saydığımız "gelecek" ile ilgili bilgilerde buna dahil.


Şimdilik bizden bu kadar diyoruz..Başka başka soru ve detaylarda olabilir ama şimdilik bizim aklımıza gelenler bunlar..Belki ilerde olursa,onları da buraya ekleyebiliriz..

3.Dünya Savaşı ile ilgili önemli açıklama;

"3.dünya savaşı" gibi ne zaman olacağı belli olmayan sofistik,gizemli ve birazda gayptan haberler şeklindeki bu girişimler,tabii ki 3.dünya savaşının başlayacağı yönünde kesin bir yargı içermemektedir..Sosyal medyada 3.dünya savaşı ile ilgili çok sayıda öngörüler,bilgiler ve hatta videolar bile hazırlanmış durumda..

Sosya medya'da geçen "3.dünya savaşı" vb gibi "gelecekte olması muhtemel olaylar" ile ilgili bilgiler bulmak her ne kadar müneccimlik gibi gözükse de,bu haber ve bilgilerin pek azı gerçeği yansıtabilmekte ve büyük çoğunluğu ise hayalden öteye gidememektedir. 3.dünya savaşının çıkmasını sağlayabilecek muhtemel olayları değerlendirirken,biz de bu gerçeği gözönüne alarak konuları aşırıya kaçabilecek şekilde zaman zaman engellemek zorunda kaldık..

Belki sizler de,burada paylaştığımız "3.dünya savaşı" ile ilgili içeriğimize bu nedenle pek inanmayacak,hayalden öteye gitmeyen bir paylaşım olarak görebileceksinizdir.."Bir olayın gelecekte olması" ile ilgili bilgileri okumak,doğal olarak herkesin ilgisini çeker,ancak doğruluğu konusunda insanlar olaya çoğu zaman kuşkucu gözlerle bakabilir..Bu da gayet tabii ki normal birşeydir..O nedenle bu yazımızı okuduğunuzda aynı kuşkucu gözlerle bakmanız gayet tabii ki normal olacaktır..

Biz sadece 3.dünya savaşının çıkmasını sağlayabilecek muhtemel bazı gelişmeleri sıralayarak,konuyu irdelemeye çalıştık ve bu gelişmeleri ele alarak,"3.dünya savaşının tahmini olarak 4-5 sene içerisinde yaşanabileceği" konusunda bazı öngörülerde bulunmaya çalıştık..Yaptığımız şey sadece bu..Umarız öngörülerimiz doğru çıkmaz..Umarız yanılırız..Savaş iyi bir şey değildir..

Bu çalışmayı hazırlamak yaklaşık 1-2 haftamızı aldı ve kaynaklarını da verdiğimiz internet ortamında bu tür bilgileri bulmak mümkün..Bunları irdeleyip,hangisinin doğru /yanlış olduğunu bulmak için bilgileri süzgeçten geçirmek ve ayıklamak sizlere düşüyor..

Büyük bir iddia mı olur onu bilemem ancak bizim hazırladığımız teori /öngörüler,internet ortamındaki "3.dünya savaşı ile ilgili teoriler /öngörülerden çok daha farklı olduğunu söyleyebiliriz..Bunu yazıları okuduğunuz da ve hatta videoyu izlediğinizde anlayabilirsiniz..

HD videoyu mutlaka izleyin..

Bir de bu konuda kısa bir video hazırladık..Özellikle GoogleEarth kullanılarak konudaki bazı bilgileri bulup,yayınlamaya çalıştık..Ancak video HD olduğu için yaklaşık 350 mb boyutundaydı,o nedenle videoyu biraz hızlandırdık ve 154 mb kadar falan indirebildik..Umarım videomuzu izler ve umarm hızdan dolayı anlaşılmamazlık olmaz.. :)

Haydi şimdi sizi sizler için hazırladığımız videomuz ile baş başa bırakıyoruz..Sağlıcakla kalın..🙂



Parça    : Action Hero
Sanatçı  : Jingle Punks
Kategori : Sinematik | Dramatik
Açıklama : Bu videoyu herhangi bir videonuzda kullanmakta serbestsiniz.
Kaynak   : https://www.youtube.com/audiolibrary/music

KAYNAKLAR;
-------------
BK (Bilinmeyen Kaynak) ; Eskiden yaptığım bir araştırmaydı,kaynağını pek bulamadım..Aklımda kalanları açıklamaya çalıştım..
(1) Bakara 30 ; http://www.kuranmeali.org/2/bakara_suresi/30.ayet/kurani_kerim_mealleri.aspx
Elmalılı (sadeleştirilmiş - 2) 
ET:07.01.2018
(2) Enbiya 96-97 ; http://www.kuranmeali.org/21/enbiya_suresi/96.ayet/kurani_kerim_mealleri.aspx
Elmalılı (sadeleştirilmiş - 2) 
ET:07.01.2018
(3) Kehf 93-99 ; http://www.kuranmeali.org/kuran/kehf-suresi/
ET:07.01.2018
(4) HZ ZÜLKARNEYN'İN YECÜC MECÜC SEDDİ KIRGIZİSTAN ÖZBEKİSTAN SINIRINDA !!!!!!!!!!
https://tr-tr.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/pb.203310399750900.-2207520000.1509966201./1520981067983820/?type=3
https://www.youtube.com/watch?v=sn5w_YdldZc
ET:07.01.2018
(5) Dağın koordinatları - Kırgız dağları
Dağın koordinatları.
41°55'19.2"N 70°48'24.7"E
https://www.google.com.tr/maps/place/41°55'19.2"N+70°48'24.7"E/@41.922004,70.8046724,558m/data=!3m2!1e3!4b1!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d41.922!4d70.8068611
(6) Navy ships surround UFO's Stargate in the Gulf of Aden
https://www.youtube.com/watch?time_continue=144&v=4RuiAzxPKFs
(7) Aden körfezinde garip üçlü ve koruyucu askeri gemiler 2
https://www.youtube.com/watch?v=6adbs_l1K0c
(8) Kandil_Dağları : https://tr.wikipedia.org/wiki/Kandil_Dağları
(9) 70.000 TAYLASANLI İMAM DECCALE TABİ OLUR https://www.islambirligi.org.tr/dergi/oku/70000+taylasanli+imam+deccale+tabi+olur_69.html
(10) http://www.insandergisi.com/kuranda-deccale-isaret-var-mi-47h.html
(11) http://www.kuranmeali.org/kuran/araf-suresi/ayet-167/2-diyanet-isleri-meali.aspx
(12) Deccal; https://tr.wikipedia.org/wiki/Deccal
(13) KIYAMET ALAMETi YECÜC VE MECÜC NEDiR ? : http://oguzhanhazan.blogspot.com/2014/01/kiyamet-alameti-yecuc-ve-mecuc-nedir.html
(14) Hz. Mehdi (a.s.) zamanındaki cahil alimlerin durumu
http://harunyahya.org/tr/Ahir-Zamana-ait-Yeni-Bilgiler/19756/hz-mehdi-(as)-zamanindaki-cahil
RESİMLER;
-----------
(GE) : GoogleEarth verileri,görselleri
Resim 1 : 3dünyasavası-worldwar3 2
https://pixabay.com/tr/savaş-mekan-savaş-kıyamet-494345/
https://pixabay.com/tr/photos/world%20war/
Resim 2 : kadim ırklar 2
https://pixabay.com/tr/fantezi-moon-beste-atmosferik-2328462/
Resim 3 :yıldızgeçiti 4.4
--------------------------
A Stargate Was Open On The Gulf Of Eden
https://www.youtube.com/watch?v=GmhN79IJbs0
Resim 4: Irak /Aden körfezindeki yıldız geçidi portalı 4.2
A Stargate Was Open On The Gulf Of Eden
https://www.youtube.com/watch?v=GmhN79IJbs0
Discovered: the Stargate in Iraq - real Stargate portal, Iraq Stargate conspiracy, Zecharia Stitchin
https://www.youtube.com/watch?v=grY3RZkFJDY
Resim 5 : somalikorsanlar
---------------------------
Başka Bir Boyuta Açılan Kapı / Gizemli Vorteks
https://www.youtube.com/watch?v=bK2iN-BwiOk
Resim 6 : Saddam ve yıldız geçidi
------------------------------
A Stargate Was Open On The Gulf Of Eden
https://www.youtube.com/watch?v=GmhN79IJbs0
Resim 7 : military asker
---------------------------
http://glavred.info/mir/v-nato-obsuzhdayut-razmeschenie-novyh-batalonov-v-polshe-i-pribaltike-342136.html
Resim 8 : askeri taşıma 3
---------------------------
Yıldız Geçitleri Hakkında Herşey ve Akılalmaz Teori
https://www.youtube.com/watch?v=f18yLWpQkDU
Resim 9 : askeri taşıma 4,5
---------------------------
En büyük 10 askeri uçak - 10 largest military aircrafts
https://www.youtube.com/watch?v=_tjy8z09r5E
Türkiye'nin dev helikopteri CH-47F Chinook, dünyanın gözü bu füzede
https://www.youtube.com/watch?v=MSED4zHZpPY
Resim 10 : küredünya2
---------------------------
seffafcamküre 2
https://pixabay.com/tr/crystal-ball-cam-küre-cam-top-32381/
orman 1
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Hatfield_Forest_2.png
Resim 11 : kadim ırklar
---------------------------
https://pixabay.com/tr/bilimkurgu-robot-hale-asker-savaş-965256/
Resim 12 : military asker 2
---------------------------
Başka Bir Boyuta Açılan Kapı / Gizemli Vorteks
https://www.youtube.com/watch?v=bK2iN-BwiOk
Resim 13,14,20 : yıldızgeçiti 6,7,5
---------------------------
yıldızgeçiti 1,2,4,5,6,7 (PNG)
Yıldız Geçidi Atlantis dizisi/filminden
Stargate Atlantis - Departure
https://www.youtube.com/watch?v=RA7VCaeYlB8
Resim 15 : Aden körfezi vortex  3
---------------------------
Navy ships surround UFO's Stargate in the Gulf of Aden
https://mysteriousearth.net/2016/07/23/the-biggest-conspiracy-theory-of-all-times-stargate-gulf-of-aden/
Navy ships surround UFO's Stargate in the Gulf of Aden
https://www.youtube.com/watch?time_continue=144&v=4RuiAzxPKFs
Resim 16 : Aden körfezi vortex  1-2
(GE),Aden Stargate and Wilton Windmill crop circles.wmv
https://www.youtube.com/watch?v=L4-cHDjGKBo
Resim 17 : Aden körfezinde 3 tane garip sekil ve askeri gemiler
Aden körfezi 3 sekil koruyucu askeri gemiler
(GE),Navy ships surround UFO's Stargate in the Gulf of Aden
https://www.youtube.com/watch?time_continue=144&v=4RuiAzxPKFs
Resim 18 : askeri taşıma 1,2
---------------------------
Almanların Türkiye'den Kaçırdıkları UFO - Ağrı Dağı
https://www.youtube.com/watch?v=uTHuuAVuWpQ
Resim 19 : Resim 3: Kandil sıra dağları, KANDİLSS
(GE)
Resim 21 : yıldızgeçiti 3
---------------------------
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Stargate-Legende.png
Resim 22:  gizemli bölgelerdeki yabancı askeri varlıklar
military and afgan ,
A Stargate Was Open On The Gulf Of Eden
https://www.youtube.com/watch?v=GmhN79IJbs0
Resim 23 : yıldızgeçiti 2
---------------------------
https://pixabay.com/tr/fantezi-mağara-bilim-kurgu-2789102/
Resim 24 : yecücmecüc kırgız,
Yecüc ve Mecüc'ün hapsedildiği yer,Kırgız dağları
(GE),
Resim 25: çin seddi
(GE),

✔Researchs and Reviews Author by Ertuğrul Yıldırım 🙂💓

23 yorum:

  1. Hepsini okuyamadım.Okuyabilecekleri de kutluyorum. Kendimi uzun yazanlardan bilirdim. Unvanı kaptırdım gibi gözüküyor :))

    Dünyanın hali zaten ortada. Teşekkürler...
    ilgiler.

    Çok önemli b

    YanıtlaSil
  2. Aman Allah'ım "Kadim Irkların Yüksek Teknolojisi" ile başlayan yolculuğumuz "Yecüm Mecüc" ve Zombi ile devam etti :) Bunları dalga geçmek için söylemiyorum, bunların hepsi ileride gerçekleşecek ama biz görür müyüz göremez miyiz bilmiyorum.

    Şöyle ki şu an sırrı çözülemeyen piramitler, mayalıların gök biliminde günümüz teknolojisinden çok çok ileri olması bizi düşündürmeli, geçmiş uygarlıklar nasıl oldu da bunların hepsini yapabildiler ve daha niceleri... Bizden daha zeki olsalar bile ellerinde yeterli araç gereç yokken bu kadar yol alamazlardı. Demek ki bizim bilmediğimiz bir bilgiye veya teknolojiye sahiptiler, teknoloji deyince sadece telefon ya da makineler olarak düşünmemeliyiz.

    Savaş ise kaçınılmaz bir gerçek ve siber saldırılar, insanı zombileştiren bombalar ve en nihayetinde Yecüc Mecüc'ün çıkışı ve Mehdi'nin Deccal'i yenmesi. Belki Deccal bu teknoloji olabilir, bilmediğimiz o derinlerde saklanan teknoloji...

    Yazınınız çok geniş ve detaylı olmuş, emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. Bence şu an 3. Dünya savaşı yaşanıyor. İnsanları paniğe sevk etmemek için
    adına terör,iç karışıklık,rejim değişikliği diyorlar.

    YanıtlaSil
  4. Kötü senaryolar.dileyelim olmasin savas güzel bir sey degil.

    YanıtlaSil
  5. Çok geniş kapsamlı, tam bir araştırma yazısı olmuş tebrik ederim.Hepsi belki bir kitap konusu olabilecek başlıkları derlemişsin.Son günlerde ben de sürekli, Anunakiler, yani gökyüzünden dünyaya gelenlere dair yazılarla karşılaşıyorum.Kadim ırklar, tabletler, geçmişin gizemi hep dikkatimi çekmiştir.Şu anda da Çiçek Sekban Tüfekçi'nin "Ari" adlı kitabını okuyorum.Okumadıysan bu kitabı okumanı öneririm.Mu kıtasına dair okuduklarım inanılmazdı.
    Bu arada umarım savaş, olasılık olarak kalır.

    YanıtlaSil
  6. İnsanlık var oldukça savaşlar hep oldu maalesef ve olmaya da devam edecek. İnsan ırkı hırsın,sahip olmanın,egonun ötesine geçemediği sürece ve barış içinde yaşamayı,başkalarının değerlerine saygı duymayı öğrenemediği sürece yeni bir savaş olasılığı beni hiç şaşırtmıyor.
    Tüm bunlar teori de olabilir gerçekte..Ama şu an mevcut durumu düşününce teknolojinin,nükleerin kullanıldığı bir yıkım olur herhalde..Zombi de olabilir dediğin gibi:) değişik virüsler falan..
    Çok kapsamlı bir yazı olmuş,emeğine kalemine sağlık...

    YanıtlaSil
  7. emeğinize sağlık, önemli ve emek gerektiren bir çalışma olmuş.
    Benim kişisel kanaatım: Üçüncü dünya savaşı başlayalı çok oldu aslında. insanoğlu her zaman bildiği gördüğü şeylerden yola çıktığı için toplu, tüfekli ya da kılıçlı kalkanlı bir savaş bekliyor. Gelecek tek dinli bir dünyaya ve robotik yönetime doğru gidiyor. teknolojiyi yaratan ve kullananların hakimiyeti olacak bu savaşın galibi; diğer konular bence cehaletin yaygınlaştırılmasına yönelik çabalar ve oldukça da işe yarıyor; Türkiye en açık örneğini yaşıyor bu durumun. :)

    YanıtlaSil
  8. Nostradamus kehanetlerinde bu sene için; 3.Dünya savaşının Fransa ve Avrupadan başlayıp tüm dünyaya yayılacağını, şiddetli depremlerin olacağını, Asteroid çarpacağını, küresel ısınma yüzünden dev yangınların çıkacağını öngörmüş. Yani bu yıl ölmezsek biraz zor ölüyoruz arkadaşlar (İşin şakası tabii ki)

    YanıtlaSil
  9. yok bence üçüncü savaş olmaz artık. o eski büyük savaşlar bitti, artık yerel olarak iş bitiriyorlar. böyle daha çok silah ve para demek yani :)

    YanıtlaSil
  10. Çocukken biz de 3.Dünya Savaşı çıkacak diye korkardık :) Artık bize o dönemler nasıl bir korku verilmişse :) Bakalım gelecek bize ne gösterecek?

    YanıtlaSil
  11. 3. Dünya Savaşı 3-5 sene içerisinde olacaksa halimiz duman...
    Bu arada çok kapsamlı ve emek gerektiren bir yazı olmuş, kutlarım, herkes bu kadar uzun yazamaz, emeğiniz büyük :)

    Ben daha çok evrenin ya da daha doğrusu şöyle diyeyim; bizim şu an üzerinde yaşadığımız gezegenin belirli zaman dilimlerinden geçtiğini düşünüyorum. Bununla ilgili bir belgesel izlediğimde çok mantıklı gelmişti. Dünya ilk var olduğu günden beri sürekli farklı kavimlere ve ırklara ev sahipliği yapmış deniliyordu bu belgeselde. Dünya'da yaşamış, insan ırkından önce yaşamış, çok çok farklı türde ırklar var, belki bizim aklımızın alamayacağı hatta bizim erişemeyeceğimiz teknolojilere erişmiş ve sonunda kendi kıyametlerinde yok olmuş bu ırklar...

    Bilmiyorum ama bana çok mantıklı geldi. Evrende yalnız olmadığımızı zaten düşünüyorum ve Dünya'nın da sadece bize ait olmadığı düşüncesi de aklıma yatıyor...
    Zaten yapay zeka ile ilgili bir gelecekten çok korkuyorum ve istemiyorum; niçin bir ırk kendinden daha akıllı başka bir sistem yaratmaya çalışır ki...
    Bu Amerika yine dünyanın sonunu getirecek zaten, ya yapay zeka ile ya da süper güç olma sevdası ile...
    Halimiz ne olacak kim bilir...

    YanıtlaSil
  12. Üçüncü Dünya Savaşı, "su" yüzünden çıkacağını okumuştum. Yazdığınız gibi "Kadim Milletlerin sırları" üstüne olacaksa, iki ayrı bölgenin üzerine yerleşiyor. Hatta üçüncü yer de Meksika bölgesi Mayalar filan giriyor.
    Gerçi ondan öncesi, dünya minik bir buzul devre giriyormuş. Yaşarsak göreceğiz...

    YanıtlaSil
  13. Uzun bir yazı yazmışsın tebrikler,emeğine sağlık.
    3.dünya savaşının çıkmasıyla kıyamet alametlerinin tamamlanacağı ve kıyametin kopacağını bize öğretmişlerdi.Yazını okurken olacaklardan biraz ürperdim doğrusu.İnşallah görmeyelim o günleri😊

    YanıtlaSil
  14. 3. Dünya savaşı olduğunda o kadar silahlar yerini kılıç, sopa ve taşlara bırakacak gibi görünüyor. Gidişat hiç iyi değil. Sonumuz hayır olsun. İnş çıkmaz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ertuğrul seni bloğumda mimledim bir ara göz atmalısın :)

      Sil
  15. Çok kapsamlı bir yazı olmuş.Baya bilmediğim bilgiler edindim çok teşekkürler valla çoğu bilim kurgu filmler gerçekmiş aslında.Hakkımızda hayırlısı olsun gerçekten zor günlerden geçiyoruz.

    YanıtlaSil
  16. Bana göre 3.Dünya savaşı başlayalı çok oldu.Eski gibi silahlarla,toplu tüfekli değil.En başta gıda terörü yıllardır uygulanıyor.Yavaş yavaş zehirleniyoruz.Yediğimiz hiç bir şey sağlıklı değil.Maalesef tüketmeden de yapamıyoruz.Daha farklı şeylerde var gözlemlediğim ama siyasete girmek istemiyorum.Yine bol araştırmalı,bol bilgili bir yazı olmuş.Emeklerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  17. Çok uzun bir yazı olmuş, hepsini okumadım:) Konu olarak da sınırlı kafa yorduğum bir konu. Dünya değişiyor sürekli, dünyanın kaynaklarını tüketiyoruz ve bu da elbet bir noktaya doğru ilerliyor. Teknoloji belki de çoğunluğun söylediği gibi dünyanın sonunu getirecek. Sonuçta teknolojinin girdiği her yerde insana ihtiyaç azalıyor veya kalmıyor. Sürekli çoğalıyoruz, ya doğal afetler ya da savaşlarla azalmamız gerekiyor. Çok acı bir tablo çizdim sanırım:))

    YanıtlaSil
  18. Emeğinize sağlık diyorum. Uzun bir çalışma olmuş. Dileğimiz savaşsız, barış dolu bir dünya.

    YanıtlaSil
  19. Savaşcak insan bulabileceklermi acaba. Cünkü Dünyayı robotlar işgal edecek bu gidisle bize yer kalmicak.

    İnsanligin sonunu yine biz insanlar getirecegiz malesef. Sürekli hırs, daha fazla toprak arzusu pesinde olanlar yüzünden masumlarda ölüyor ne yazikki.

    Ve savas baslarsa Türkiye acik ara ilk hedef olur. Bir kac ülke tarafindn. İnsallah bunlarin hic biri olmaz ama gidişata güvenmiyorum. Ha 4 yıl sonra ha 10 yıl sonra.

    Ellerinize saglik bu arada. Baya bir konu hakkinda bilgilendirmissiniz yine :)

    YanıtlaSil
  20. Çok detaylı, olasılıkları ve eldeki verilerden giderek tüm versiyonları ele alınmış bir yazı olmuş, kutlarım seni Ertuğrul. Ben Amerika ile Rusya'dan her şeyi beklerim. Çin de hafife alınmaması gereken çekik gözlü insanlar topluluğu. Vallahi içime korku saldın... Gerçekler acıtır derler ya, çok doğru. Alttaki video yok, çıkmadı bende. Sen yazarsın bana, neden görünmedi o diye. Aklına, bilgine ve eline sağlık kardeşim.Organize işler bunlar. Türkiye bu fotoğrafın neresinde bilmem ama umut verici bir yerde olmadığı kesin bence, çok değer ve prestij kaybına uğradı zira Başımıza gelenleri çekmeklten başka çare görünmüyor Ertuğrul. Tarih bilgine, genel kültürüne ve olanları inceleme ve sonuca gitme gayretlerine, aklına ve emeğine sağlık Ertuğrul.Takdirlerimle kardeşim.

    YanıtlaSil
  21. Hayatımda okuduğum en detaylı yazılardan biriydi bu. Çok teşekkürler Ertuğrul Bey. Bu konular benim çok ilgimi çeker ve gerçekten de kadim bir ırkın varlığının saçma olmadığını düşünüyorum. Verdiğiniz bilgiler son derece etkileyiciydi. Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  22. Bu arada The Walking Dead dizisini takip eden biri olarak zombi virüsü hakkında yazılanlar da son derece ilgimi çekiyor. Malum filmlerde gördüğümüz birçok şey, sonradan gerçek olabiliyor. Böyle bir virüsün üretilmesi insanlığın sonu demek... Zaten insan kendi sonunu kendisi hazırlayacak bunu hep söylüyorum.

    YanıtlaSil

YORUM UYARISI : Yorumlara link ve telefon numarası bırakmak,küfür,hakaret vb gibi suç unsuru olabilecek ve herhangi bir sorunda yasal soruşturma sözkonusu olabilecek bir isim vermek vb gibi yazılar yazmak yasaktır.Özellikle de bunları Unknow olarak yayınlayan yorumlar dikkate alınmayacaktır.Tespit edilirse yayınlanmaz yada silinir..