1 Mayıs 2022 Pazar

Dünya Plandemi Oyunları (Twitter seçkileri 1)

                                               Güneşi karartma projesi. Jeff Bezos ve Bill Gates'in planı milyonlarca insanı öldürebilir. ; (Sun dimming project. Jeff Bezos and Bill Gates' plan could kill millions of people.)(1)

* Güneşi karartma projesi ne kadar müthiş komplo teorisi olarak görülüyor,değil mi? Peki, hiç, "efendim durduk yerde başım ağrımaya başladı, kıçım da ağrıyor, ne oldu bana anlamadım bugün çok halsizim, ya hiç böyle olamazdı nereden çıktı bu hastalık" vs gibi rahatsızlıklara durduk yerde (birden bire gibi) yakalanmanızın sebebinin ne olabileceğini düşündünüz mü? 

Bunların, bu komplo teorisi olarak gördüğünüz şeylerden dolayı olabileceği aklınıza gelmiş miydi hiç? Örneğin sadece güneş karatma projesi değil, bu projenin de dahil olduğu, işte ne bileyim havadan zehirli kimyasalların salınması gibi.. Bu kimyasalların işte bu yukarda anlattığımız sebeplerde dahil, kalıcı olan/olmayan bir takım ciddi hastalıklara da sebep olabildiği de söylenen iddialar arasındaydı. Tabii bunları ispat edebilmeniz hemen neredeyse hiç yok gibi,bizler de dahil. Ama hiç değilse,bu konuda bir şeylerin yapılmaya başladığını öğrenmiş oluyoruz. Bu konuda bazı bilimsel veriler konmaya başlanmış. Hiç değilse bu konuda biraz bilgi sahibi olabilirsiniz,diye düşünebiliriz..

NOT: Tweetlerin açılması biraz zaman alabilir. Lütfen biraz bekleyiniz. Tweetlerin kullanımı hakkında daha detaylı bilgi için için en aşağıdaki NOTLARI okuyunuz..(İlk sırada videolar,ikici sırada içerikler bulunuyor.)

NOT: İngilizce bilmeyenler için yabancı twitlerin video ve içeriklerinin çat-pat Türkçe çevirisi yapıldı ve twitlerin üstüne eklendi,buradan metin içeriğini okuyabilirsiniz.. Orjinal çeviri için Translate kullanabilirsiniz..

"Bill Gates, okulları kapatmanın kötü bir karar olduğunu kabul ediyor; vaka büyümesini durdurmadı ve eğitim açığının iyileşmesi yıllar alacak. Kilitleme şüphecileri yine haklıydı ve bunun için cezalandırıldı." 👇 "Bu bir sosyal deney. Kimsenin bir şey yapmaması TUHAF! Kimse gözünü kırpmamakla kalmadı, polisi arama zahmetine bile girmediler." 👇

NOTLAR:
NOT1 SADECE VİDEOLU TWİİTLER İÇİN ; İki kullanıcılı bağlantılı tweet hesapların,2.kullanıcısındaki tweet videoları, RT yapıldığından dolayı burada izlenmiyor. Tıklarsanız,sizi direkt videonun bulunduğu tweet alanına yönlendirir. Videoya tıklarken buna dikkat edin. Tek kullanıcılı videolar ile kullanıcı altına yapılan yorumlardaki videolar izleniyor,RT videoları ise izlenmiyor.

NOT2 NİYE BU TWİTTER İÇERİKLERİ?: Ulusal ve uluslararası ana akım medyada (tv,gazete,internet medyası vb gibi halkın haber alma mecralarında) ,insanlara gösterilmeyen,anlatılmayan özellikle de "Küresel ısınma,Orman yangınları,Plandemi,Salgın ve Covid aşıları" vb hakkındaki gerçekleri göstermek amacıyla bu paylaşımları,değerli bilgileri veriyoruz. Ana akım medyada sizlere anlatılmayan,gösterilmeyen tüm bu gerçekleri ortaya çıkartan,araştıran bu değerli insanlara minnet ve saygı duyuyor ve bu paylaşımları sizlerle paylaşarak, sizlerinde bunlardan bilgi sahibi olmanızı ve sizlerinde bunları diğer bilmeyenlerle paylaşamanızı rica ediyoruz..Bilmeyenler öğrensin, bilenler de diğer bilmeyenlere öğretsin,paylaşssın. Umarız faydasını görürsünüz.Saygılarımıssla..

sources;
----------
 (1)https://twitter.com/aliosmanonder34/status/152140035127812915

✔Researchs and Reviews Author by Ertuğrul Yıldırım 🙂💓

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUM UYARISI : Yorumlara link ve telefon numarası bırakmak,küfür,hakaret vb gibi suç unsuru olabilecek ve herhangi bir sorunda yasal soruşturma sözkonusu olabilecek bir isim vermek vb gibi yazılar yazmak yasaktır.Özellikle de bunları Unknow olarak yayınlayan yorumlar dikkate alınmayacaktır.Tespit edilirse yayınlanmaz yada silinir..