27 Mart 2022 Pazar

Covid aşıları Rus Ruleti gibi ; Milyarlarca insana Rus Ruleti oynattılar. Eğer o aşılardan birine denk geldiyseniz..

                                                     Covid aşılarında milyarlarca insana Rus Ruleti oynattılar. Eğer covid aşılarından zararlı olanını aldıysanız, gelecekte oluşabilecek olası bazı yan etkileri yaşayabilirsiniz. (They made billions of people play Russian Roulette in Covid vaccines. If you have taken the harmful one of the covid vaccines, you may experience some possible side effects in the future.),representative picture,pics-ba2(176)

UYARI: Her zaman olduğu gibi eğer kalp rahatsızlığı,psikoloji rahatsızlığınız vs varsa,buradaki bilgiler sağlığınız açınızdan iyi olmayabilir ve bu nedenle bu araştırmayı okumamanızı tavsiye ederiz. Yok eğer "Kimse karışamaz lan benim okumama,illada okucam!" diyosanız, o zaman bütün sorumluluk size aittir,bunu unutmayın..En aşağıdaki UYARI kısmınıda okuyunuz. Herşey gönlünüzce olsun ve nice mutlu yıllar,sağlıklar dileriz..

NOT: Covid pandemisi ve aşıları konusundaki bu yazımız,büyük ihtimalle son yazımız olabilir.Çünkü artık herşey ortaya çıkmaya başladı. Bu araştırmamız da artık son noktayı koymak için yeterlidir sanırım. Artık devletler pandemiyi bitirmeye başladılar. Çünkü herşey kabak tadı vermeye başladı ve bazı aşı gerçekleri de üzücü bir şekilde ortaya çıkmaya başlayınca, devletler artık bu pandemi ve aşı oyununu bitirmek zorunda kaldılar. Özellikle de batılı ülkeler için bunun geçerli olduğunu söylememiz lazım. Doğu ülkeleri ve 3.dünya ülkeleri için birşey söylemek zor. Onlar sanki batının oynatılabilecek birer kuklaları gibi..Çin ve bazı doğu ülkeleri ara ara yeni pandemiler ortaya çıkarmak için çalışıyormuş gibi bir görüntü veriyorlar ama batıda aşı gerçekleri ortaya çıktığı için, artık onların sahtekarlıklarına pek kimse inanmıyor artık..Bakalım bunun sonucu ilerde nasıl patlayacak..Neyse şimdi devam edelim..

Covid aşılarındaki lotlu ölüm piyangosunu mu aldınız? Yada size öldürücü olmayan daha az zararlı, daha hafif olanı mı denk geldi? İleride başınıza ne gelecek? Büyük ihtimalle bunları bilmiyorsunuz. İleride başınıza ne gelebileceğinin cevabını değil ama buna yakın bir öngörüye sahip olabilirsiniz. Yani olduğunuz covid aşınıza ait parti grubunuzun içerisinde olan diğer covid aşılarını olan diğer insanlara neler olduğunu öğrenerek, olduğunuz aşının (partisinin) ne kadar kötü olduğu hakkında bir fikir edinebilirsiniz. Tüm bunları öğrenebilmek için, ne yapmanız gerektiğini bu yazıda açıklıyoruz. Birazdan bunları vereceğiz,dikkatlice okuyun..

Vay kurnazlar vay! 

Demek milyarlarca insanı kobay faresi yaptınız! Demek sizler bunu biliyordunuz da bu zehirli aşıları olmadınız öyle mi? Ve bunu bildiğiniz halde insanların bu zehirli ve ölümcül aşıları almasını sağlayarak onları birer kobay faresi haline dönüştürdünüz. Şimdi ne olacak? Ne mi olacak?

     "Artık covid aşıları sayesinde ilaç ve aşı şirketlerinin ve hastanelerin bitmek tükenmek bilmeyen milyarlarca hastaları oldu. Önümüzdeki yıllarda sadece devlet hastaneleri değil özel hastaneler bile tıka basa dolup taşacak gibi görülüyor. "

Durum öyle bir hal alacak ki,artık özel hastanelere gitmek bile (hastanelerin kalabalık olması,randevu alınamaması ve çok pahalı olması gibi etkenler nedeniyle) çok zorlaşacak. Parası olan belki bu durumdan (öncelikli olmamadan) kurtulacak. O da belki,zehirli aşıların para ile çalıştığını pek sanmıyoruz. :( Tabii sadece aşılılar değil, aşısızlarda bundan iyice nasibini alacak gibi görülüyor.. Çünkü aşı kaynaklı zehirli viral yüklerden (spike proteini gibi) dolayı, dünyadaki tüm aşısızlar da covid virüsünü iyice tadacak. Artık tüm dünyada covid virüsünü tadmayan insan kalmayacak..

Tüm bunları nereden mi biliyoruz? Daha önceki araşatırmaları okuduysanız, bunun böyle olabileceğini gayet sizler de çok iyi biliyorsunuzdur. Okumadıysanız o araştırmalar halen blogda duruyor. Tabii bunlar sadece küçük bir kısmı. Daha yayınlayamadığımız onlarca,yüzlerce hatta binlerce araştırma bilgisi de var. Onları da sizler kendiniz araştırıp bulun artık. Daha bilmediğiniz,sizlerden saklanan o kadar çok bilgi var ki.. Öğrenmek isteyen araştırıp,bulur. Biz,elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık..Ve işte geldiğimiz son nokta..

Artık tüm dünyada aşılı-aşısız tüm insanlar, büyük çoğunluğu covid aşıları sayesinde bir şekilde covid virüsünü almış olacaklar.. Tabii işin ilginç yanı covid virüsü, bildiğimiz grip virüsüne benzediği için,büyük olasılıkla insanlar (özellikle de aşısızlar) bu covid virüsüne yakalandıklarının farkına dahi varamayacaklar. Aşı gerçekleri tek tek ortaya çıkmaya başladığı için devletlerin aşılı ailelerde aşılı ve aşısızların covid virüsüne yakalanmalarını saklamaları da büyük olasıdır.. Zaten bu, küresel çetelerin istediği bir şeydi. Amaçları bu zehirli covid aşıları ile insanları hemen öldürmek değildi. Yavaş yavaş insanları çeşitli hastalıklara musallat ederek bu soykırımı yapacaklar gibi görülüyor. Ve bunun suçunu da yine covid aşılarına değil başka başka sebeplere bağlayacaklar. Zaten yapıyorlar da.. TIP DÜNYASINDA YALAN HİÇ TÜKENMEZ!

                                                                            Covid aşısı ölümünün 3 aşaması (3 stages of Covid vaccine death),pic(177)

Peki,şimdi ne olacak?

Covid aşılarına şüpheyle yaklaşan bazı yabancı bilim adamları ve araştırmacılar tarafından yapılan bir ADVERS veri ve istatistik değerlendirme çalışmalarına göre bu aşı şişelerinin üzerindeki kodlamalar sayesinde, aşıyı olan kişilerin kendilerine ne tür bir aşı verildiğini bulabilirler yada en azından buna yakın bir sonuç çıkabilir diye düşünebiliriz..  Yani aslında şöyle diyelim bir önceki yazımızda dediğimiz gibi özellikle de ABD ve bazı AB ülkelerinde yapılan bir araştırma da, bir grup bilim adamı ADVERS veri ve istatistikleri kullanılarak, özellikle de Pfizer,Moderna,Johnson-Johnson aşılarında ,aşı şişelerinde bulunan bir takım kodlara göre bir istatistik değerlendirilmesi yapılmış ve hangi kod şişelerde daha çok ölüm ve hangi kodlarda  daha az ölüm olmuş ve hangi kodlarda ciddi yaralanma (yan etkiye) ve hangi kodlarda hafif yaralanmalara sebep olmuş vb gibi önemli sonuçlar ortaya çıkarılmış. 

Bu sonuca göre ise bazı aşı şişe kodlarının çok ölümcül,bazılarının az ölümcülbazılarının çok yan etkili, bazılarının az yan etkili vb gibi bulgular olduğu tespit edilmiş. (Yani aslında aşı üreticilerinin aşıyı olan milyarlarca insanı birer deney faresi gibi kullandıkları da böylece ortaya çıkmış..) Bilim adamları buradan yola çıkarak, bu aşıları alan kişilerin, eğer oldukları aşı şişelerinin üzerinde bulunan bazı kodları, eğer biliyorlarsa, bu kodları kullanarak, bu kodlar üzerinde kaç ölüm gerçekleşmiş, kaç yaralanma (yan etki) gerçekleşmiş vb gibi önemli sonuçlara sahip olabilecekleri ortaya konmuş. 

Yanlız üzücü olan şu ki bu çalışma Türkiye'de milyonlarca insanımıza kullanılan Biontech aşılarını içermiyor. Yada var ama biz bulamadık,bilmiyoruz.. Eğer bu çalışmanın Biontech aşıları için de yapıldığını biliyorsanız, bunu ve kaynağını şimdiden bu sayfaya yorum bırakarak bu çalışmaya yardımcı olabilirsiniz..Teşekkür ederiz..

    "Covid aşısı olanların,oldukları aşının seri no,lot ve/veya batch code gibi numaraları biliniyorsa,aşıyı olanların "hangi lotlu,batch kodlu/seri nolu vb gibi şişelerden verildiğini", (yani insanları öldürmeyen hafif geçirilmesini sağlayan parti şişelerinden mi,yoksa ciddi sakatlanma,yaralanmalara sebep olan parti şişelerinden mi veya aniden /daha sonra öldüren parti şişelerinden mi verildiğini) öğrenmeleri de büyük olasılık dahilinde olabilir.. "

Ancak bu sonuçlar sadece ABD ve bazı AB ülkelerinde kullanılan Pfizer,Moderna ve J-J aşıları için geçerli. Türkiye'de kullanılan Biontech için böyle bir çalışma bulunmuyor. En azından biz bilmiyoruz.. Bunlarla ilgili bilgiyi yazı boyunca irdeledik. Konunun aşı yanlısı olmayan uzmanları büyük ihtimalle böyle bir çalışma yaparak,ülkemizdeki Biontech aşıları için de böyle sonuçlar çıkartabilirler,diye düşünüyoruz..

Böyleceeee sağlıkçılar da dahil "seçilmiş kimselere" gerçek covid aşılarının yapılmamış olma ihtimali de yükselmiş olduuuu..

-Sağlıkçıların hepsinin ve ailelerinin gerçek zehirli covid aşısı olduğunu düşünüyor musunuz? 

İçimizden bir ses özellikle de "zehirli covid aşılarını körü körüne savunan sağlıkçılarda bu işin içerisinde olabilir" diye geçiyor. Bu sağlıkçıların ve onların ailelerinin, bu gerçek zehirli covid aşılarını olmadıklarını ve oldukları şeyin sadece içinde tuzlu su(salin) dedikleri plasebo aşısından yada zararsız olan covid aşılarından başka birşey olmadığını tahmin etmek hiç de zor olmayacaktır. Açıkçası artık onlara da pek güvenmemeye başladık. Bu sağlıkçılar büyük ihtimalle, covid aşılarının hangilerinin zehirli olduğunu biliyorlardı ve kendilerine ve ailelerine zararsız olanını seçtiler ve yaptılar. Yada devlet özellikle seçti ve sağlıkçılara ve ailelerine bu plasebo aşılarını /zararsız olan covid aşılarını tahsis etti. Belki de sağlıkçıların hiç birinin  hiçbirşeyden haberi yoktu. Belki de vardı ve korktuklarından dolayı ses çıkartamadılar. Herşey mümkün..

NOT : "Tabii ki,şunu da söyleyelim..Biliyorsunuz Covid aşısı sonrası hayatını kaybeden hekimler ve sağlıkçılar oldu.. Her ne kadar ana akım medya bu ölümleri "coronaya yakalandı öldü, aşı olmasına rağmen coronaya yakalandı öldü" gibi tamamen çarpıtıcı ve yanıltıcı bilgilerle vermesine rağmen, o ölen sağlıkçıların covid aşı sonrası hayatını kaybettikleri çok açık bir şekilde belli olan birşeydi. Covid aşı sonrası hayatını kaybeden sağlıkçılar olduğu için sağlıkçıların hepsinin bu kirli oyunun içerisinde olabileceğini düşünmek pek doğru birşey değil. Oynanan oyun çok büyük,kirli ve kanlı bir oyun. Devletler,aşı ve ilaç ve firmaları ve ana akım medya, bu oyunun içerisinde olan küresel çetelerin hizmetinde olan küresel oyunculardır. Bu artık yadsınamaz bir gerçek olmuştur. Öyle görülüyor ki bu kirli oyunda sağlıkçılar, devletler tarafından kötü niyetlerle kullanıldı. İşte bu nedenle toplumlar, artık sağlıkçılara karşı biraz daha temkinli davranmakta ve onlarında bu kirli düzenin içerisinde olabileceğine dair şüphelere düşebilmektedir. 

Evet sağlıkçılarda bu işin içerisinde olabilir ama tabii dediğimiz gibi hepsi değil, o seçilmiş elitlerden olanlar olabilir. Sağlıkçılarda o aşıyı oldular,olmayanlar da var ama olanların büyük çoğunluğunun ve ailelerinin o zararlı olan covid aşılarından olmadıklarını da düşünebiliriz. Belki sağlıkçıların hepsi bu kirli oyundan haberi yok ve kendilerine ve ailelerine tahsis edilen covid aşılarının zararsız olup-olmadıklarını belki de bilmiyorlardır. Çünkü,daha öncede dediğimiz gibi covid aşıları konusunda herşey gizli saklı yapılıyor,kimin ne yaptığını, ne aşısı oldukları vb gibi detayları tam olarak bilemiyorsunuz?! Devletlerin ve aşı firmalarının, ülkelerin sağlıkçılarını gözden çıkarmamak ve bu kirli oyunun bozulmaması,ortaya çıkarılmaması adına, sağlıkçılara ve ailelerine bu covid aşılarının zararsız olanının tahsis edilmiş olabileceğini tahmin edebiliriz. Bu nedenle sağlıkçıların bundan haberi olmayabilir,diye düşünebiliriz. Ama yine de sağlıkçılara ve ailelerine tahsis edilen covid aşılarının zararlı mı yoksa zararsız olanından mı olduğunu, önümüzdeki yıllarda gelecek süreçte "ne gibi yan etkiler oluşacak?" şeklinde bekleyip göreceğiz.. Bunu ileride görebilmek mümkün olabilir,diye düşünebiliriz.."

Neyse kaldığımız yerden devam edersek..

Covid plandemisine ve aşılarına, plandeminin başından beri hiç ama hiç güvenmemişizdir. Covid virüsünün aslında bildiğimiz ve yüzyıllardır insanlığın beraber yaşadığı "grip virüsü" olduğunu ve bu covid aşılarının zehirli ve ölümcül olduğunu söyleyen (ve sayıları da gerçekler ortaya çıktıkça dünya genelinde giderek artan) on/yüzbinlerce bilim adamı bulunuyor. Bunlardan biri de AIDS virüsünü keşfinden dolayı nobel alan Prof.Luc Montagnier..Montagnier, neredeyse hayatının büyük kısmını virüslere adamış bir bilim adamı ve O ne dediğini de çok iyi biliyor. Ölümüne kadar (Şubat 2022) bu covid aşılarına hiç güvenmedi ve bu aşıların zehirli ve ölümcül olduğunu, hemen her platformda dile getirmeye çalıştı. 

Ve onunla birlikte Taylandlı-Alman mikrobiyolog Prof.Sucharit Bhakdi ve 1980'lerin sonlarında ve 1990'ların başlarında, RNA aşılarında önemli bir teknik olan m-RNA ile transfeksiyon geliştirilmesi üzerine öncü çalışmaların ortak yazarı olan Amerikalı virolog, immünolog ve moleküler biyolog Prof.Robert W. Malone gibi çok sayıda bilim adamı,araştırmacı uzmanlar da aynı şeyi söylediler. Ve neredeyse hepsi de özellikle de ana akım medya tarafından "komplocu" olarak fişlendi. Ancak bu zehirli ve ölümcül covid aşılarının ölümlerde dahil,ciddi aşı kaynaklı yaralanmalara ait kötü olumsuz  yan etkileri zamanla ortaya çıktıkça, söyledikleri gerçeklerin ne kadar doğru olduğunu şimdilerde daha iyi anlayabiliyorsunuz..

Gerçek zehirli ve ölümcül covid aşılarını herkes olmadı (mı?)

                                                                                     Uğur Şahin : Yasal olarak aşı olmama izin verilmiyor. (Uğur Şahin : I am not legally allowed to be vaccinated.),pic-(178)

Ve bunun yanısıra ayrıca gerçek covid aşılarını seçilmiş kimselere yapılmadığına dair şüphelerde bulunuyordu. Ekranlardaki seçilmiş siyasilerin,hekimlerin,sağlıkçıların,sanatçıların,ünlülerin vs vs seçilmiş kişilerin "aşılanma tiyatrolarına" kimse pek inanmıyordu. Barkodlu ve/veya seri numaralı covid şişelerinin "hepsinin gerçek zehirli ve ölümcül covid aşıları olmayabileceği" ve "herkesin bu zehirli ve ölümcül covid aşısı almamış olabileceği"gibi şüphelerde vardı. Kimlere zehirli ve ölümcül gerçek covid aşıları verildi kimlere insanlara bir zararı olmayan (plasebo gibi) sahte aşılar verildi ve hatta kimlere sanki verilmiş gibi gösterildi? Devletler ve/veya aşı firmaları haricinde kimse bunları bilmiyor gibi gözüküyordu. "Seçilmiş elit kimselerin" zehirli ve ölümcül gerçek covid aşılarını olmadığı, bunlara yaptırılmadığı konusunda da çok ciddi şüphe ve endişeler vardı..

Ve geldiğimiz son nokta.. Aşılama kampanyalarının başladığı tarihten beri ortaya atılan "seçilmiş elitler bu zehirli ve ölümcül gerçek covid aşılarını olmadı" şüphelerin,teorilerin aslında ne kadar doğru olabileceğini şimdiler de yeni yeni gelişmeler ortaya çıktıkça anlayabiliyoruz..Bu yeni gelişmelern biri örneğin aşağıda "Slovenyalı muhbir hemşire"nin açıklamasının ve diğerler şüphelerin hemen ardından ekledik..

Sağlıkçıların ve ailelerinin hiçbiri, bu gerçek zehirli covid aşılarını olmadı mı?

Zehirli covid aşıları hakkında her geçen gün yeni yeni gelişmeler ortaya çıktıkça, dünya genelindeki doktorlar,hemşireler ve diğer sağlıkçıların ve bunların tüm ailelerinin de bu zehirli ve ölümcül gerçek covid aşılarını büyük olasılıkla olmadıklarının da şüphesine düşüyorsunuz. Aşı şişeleri ile ilgili ortaya çıkan yeni gelişmeler, bu şüphelerin de doğru olma olasılığını da arttıyor.  

Eğer öyleyse, sağlıkçılar,"biz de aşı olduk!" diye toplumlara yalan mı söylediler?

Büyük ihtimalle öyle (ama belki yukarıda da anlattığımız gibi hepsi bu işin içerisinde olmayabilir.) Şüpheler ve endişeler, (özellikle de zehirli covid aşılarını körü körüne savunan) sağlıkçıların, toplumlara doğruyu söylemedikleri yönünde. Büyük ihtimalle bu sağlıkçılar kendilerine ve ailelerine tahsis edilen aşı şişelerinin zararsız olanından olduğunu biliyorlardı. Yada bilmiyorlardı.. 

Yani devletler bilerek bunlara bu gerçek zehirli ve ölümcül covid aşılarının yapılmasını sağlamadılar. Bunun nedenini de,çok basit bir örnekleme ile açıklayabiliriz. 

Bir ülkenin sağlık hizmetlerinde görev yapan doktor,hemşire ve diğer sağlık personellerine bu gerçek zehirli ve ölümcül aşılarını yaparsanız ne olur? Tabii ki o ülkenin sağlık sistemi çöker.. Neden? Çünkü,bu gerçek zehirli ve ölümcül aşıları bunlara yaparsanız,bir süre sonra bunlar ya pat pat diye düşmeye başlayacaktır /en azından çok ciddi yan etkilerle mücadele etmeye başlayacaklardır. 

Bu durum sadece ülkenin sağlık sistemini çökertmez, covid aşılarına olan güveninde zayıflamasına sebep olacaktır. Bir ülkenin sağlık ordusunu bu ne idüğü didüğü belli olmayan zehirli ve ölümcül aşıları vererek zayıflatırsanız,artık bırakın o aşı üreticilerinin bu ülkede iş yapmasını, bu aşı üreticileri ile yakından uzaktan ilgisi olan ne kadar hekim varsa,onlarında en az idamla yargılanması anlamına da gelirdi..

Dolayısıyla,bu nedenlerden dolayı büyük ihtimalle devletlerin bilinçli olarak ülkelerinin kendi sağlık ordusuna bu zehirli ve ölümcül gerçek covid aşılarını yaptırtmadığı, ama sanki gerçek covid aşısı yapılmış gibi gösterip, toplumları aldattıkları ve bu aldatma nedeniyle milyonlarca (dünya genelinde milyarlarca) insanı, adeta birer kobay faresi gibi kullanarak, bu zehirli ve ölümcül gerçek covid aşılarını olmalarını sağladıkları, yönünde kanıya varmak çok büyük bir olasıdır.. Bu olasılık, covid aşılarıyla ilgili son zamanlarda ortaya çıkan yeni gelişmelerle daha da güçlenmiş durumdadır..

Peki,bu sağlıkçılar kendilerine ve ailelerine tahsis edilen covid aşılarının, zehirli ve ölümcül olmadıklarını gerçekten de biliyorlar mıydı?

Bilemiyoruz ama yukarıda kısaca anlattık,biraz daha detaylı anlatalım.. Aşı şişeleriyle ilgili kimi şişelerin boş, kimilerinin plasebo,kimilerinin gerçek covid aşısı olabileceğine dair derin şüpheler,bilgiler zaten daha önceleri vardı. Şimdi ise ardından gelen aşı şişeleriyle ilgili yapılan araştırmalara baktığımızda ise, sağlıkçıların büyük olasılıkla "kendilerine ve ailelerine tahsis edilen aşı şişelerinin zehirli ve ölümcül olmadıklarınıbiliyorlardı.. Hatta belki de kimbilir, artık sağlık sektöründe herşey gizli saklı /hile hurdayla işler yapıldığı için bu sağlıkçıların hiç birine iğne dahi vurulmamış da(ama sanki vurulmuş gibi gösterilmiş de) olunabilir,artık herşey mümkün..

Bunun yanısıra bu aşıların gerçek içeriğiyle ilgili bilgileri sadece devletler ve aşı üreticileri biliyor da olabilir. Zararsız olanları sağlıkçılara ve ailelerine tahsis edip, deney amaçlı olan ve zararlı olabilmesi yüksek olanları ise normal sıradan toplumlara tahsis edilmesi gibi olasılık da mümkün..

Sağlıkçılar,soykırım suçundan yargılanabilirler mi?

Buna "bilemiyoruz" diyemiyoruz.Çünkü aşı sonrası ölen ve yaralanan kayıtlı yüzbinlerce kayıtsız yani gizlenen milyonlarca insanın olduğu haberleri şimdiden gelmeye başladı bile. Birkaç yıl sonra herşey ortaya çıktığında ve insanlar herşeyin farkına vardığında, özellikle de aşıyı savunan ve aşı konusunda insanlara baskı yapan,yalan söyleyen,yanlış ve yanıltıcı bilgi veren sağlıkçıların da bundan nasibini alabileceğini düşünebiliriz.. Milyarlarca liralık tazminat davaları ile karşı karşıya kalmaları an meselesi gibi. Soykırımdan  yargılanmaları da ayrı bir mevzu olacak gibi görülüyor..

Tabii işin üzücü tarafı şu ki eğer gerçekten de sağlıkçılar kendilerine ve ailelerine tahsis edilen covid aşılarının (zehirli ve ölümcül olmayan) zararsız olan aşı şişeleri olduğunu biliyorlardı ise, bu sağlıkçılar, kendileri ve aileleri dışındaki diğer tüm toplumlara zararlı olabilmesi muhtemel deneysel gerçek covid aşılarının yapılmasına bilerek,kasti olarak göz yumdukları anlamını da çıkarabiliriz. Ki bu son derece üzücü bir durumdur.  

Çünkü,bu zehirli ve ölümcül olduklarını (ve bu deneysel gerçek covid aşılarının aslında "insanlığın nüfusunu azaltmak" amacıyla bir "soykırım silahı" olarak kullanıldığı gerçeğini);  her yeni gelişmelerle ortaya çıkan sadece AB ve ABD'de resmi kayıtlara geçen aşı sonrası on/yüzbinlerce insanın öldükleri ve bunların daha fazlalarının ise çok ciddi yan etkilere,yaralanmalara maruz kaldıkları bilgileriyle öğrenebilmekteyiz. Tabii bunlar resmi kayıtara geçen veriler. Resmi kayıtkara geçmeyen milyonlarca ölümlerden ve yaralanmalardan da bahsediliyor ve devletlerin, bu bilgileri gizledikleri,verilerle oynadıkları,sahtekarlıklar ,hileler vs yaptıkları çok ciddi bilgilerde bulunuyor.. Bu veriler, bize aslında bu gerçek covid aşılarının "deneysel aşılar" olduklarını, insanların birer kobay faresi gibi kullanıldıklarını ve bu aşıların "soykırım silahı" olarak kullanıldığını da açık bir şekilde göstermektedir. 

Ki,eğer sağlıkçılar bunu bildikleri halde,kamuoyuna ifşa etmedikleri için, bu aşıları olan milyarlarca insanın, aşı sonrası ölümlerinden,yaralanmasından da sorumlu olacaklardır. Ki her geçen gün giderek artan (ama ana akım medyada gösterilmeyen) resmi kayıtlara göre on/yüzbinlerce, resmi olmayan verilere göre ise milyonlarca aşı sonrası ölüm ve yaralanmalar  (ki o da sadece bazı AB ülkeleri ile ABD'deki veriler için geçerli.) sözkonusu .. Dünya genelinde ise durum daha da vahim olabilir. Tabii ki bundan, bu "insan soykırımındansağlıkçılar da 1.dereceden sorumlu olarak görülebilecektir.. 

                                                                                  Aşı onam formunu okumadan mı aşı oluyorsunuz? Bakın ne yazıyor? (Do you get vaccinated without reading the vaccination consent form? Look what it says),Pic-(182)

Tıpta işe yaramayan etik tartışması ve yalan söyleme hastalığı..

Dünyada en çok yalan söyleyen meslekler hangileri derseniz, burada "doktorluk ve hemşirelik" meslekleri başı çeker ve ardından yine "sağlık sektörü" gelir,diyebiliriz herhalde.Çünkü,covid pandemisi döneminde bunu çok yaşadık.Yalan söyleyen söyleyene..Bir de etik tartışması çıktı. Zaten işe yaramayan bir "tıp etiği" kavramı vardı, o da doktorlar,hemşiler ve diğer sağlık personelleri tarafından iyice ayaklar altına alındı. Bunu sosyal medyada çokça gördük. Gerçi sosyal medyaya pek güvenilmez,doğruyu söyleyip söylemediklerini bilemezsiniz. Ama sağlık birimlerinde bizzat yaşananlar öyle değil. 

Örneğin sağlık ocaklarında bile etik kavramını görmek son derece zor hale geldi. Mesela aile hekimleri "artık aşısızları muayene etmeyeceklerini" söylemeye başladılar. Hepsi aynı karardalar mı bilemiyoruz ama bizim aile hekimi böyle saçma birşeye imza attı. Tabii ki yaptığı etik değil ve ayrıca çok ciddi bir suç da. İnsanları aşılı-aşısız diye ikiye ayırmak ve muayene etmemek çok ciddi bir suçtur. Peki neden aile hekimleri /diğer doktorlar böyle bir suçu bile bile işliyorlar? 

Tabii ki en başta devletin ve doktorların bağlı oldukları örneğin "tabipler birliği" gibi kurumların, sağlıkta "etik" kavramını ayaklar altına alması ve yok etmesidir. İnsan sağlığı kavramından uzak olan bu kurumlar ve devletlerin insanların sağlığını tehlikeye atan bir anlayışı içerisinde olması,insanlar arasında aşılı-aşısız ayrımını yapmaları ve/veya buna müsade etmeleri, sadece etik dışı bir eylem değil, son derece tehlikeli bir anlayıştır da. Bu tehlikeli anlayışın ileride nelere mal olabileceğini ve nasıl ölümlere ve ağır yaralanmalara sebep olabileceğini çok yakında göreceğiz gibi görülüyor..

Hele de aşı sonrası ölümlerin ve ağır yaralanmaların artması durumunda, halkın bunların nedeninin "aşılar" olduğunun farkına varması durumunda, ileride olacakları siz düşünün artık.. Aşıyı savunan ve insanları aşılı-aşısız diye ikiye ayıran hekimler ve diğer sağlık personelleri trilyonlarca dolarlık maddi-manevi tazminat davaları ile karşı karşıya kalabilmeleri de an meselesi olacaktır. Bunlar ileride çokça tartışılacağa benziyor.. 

Tıpta etik kavramına geri dönersek..Örneğin aşı şişeleri ile ilgili gerçeği bilen sağlık personellerinin olduğunu düşündüğümüzde;

    "Bir hastayı ne pahasına olursa olsun, onu muayene ve tedavi etmek ve iyileştirmekle yükümlü olan hekimlerin,hemşirelerin ve diğer sağlıkçıların, (en azından kendilerine ve ailelerine tahsis edilen aşı şişeleriyle ilgili gerçeği bildiklerini düşündüğümüzde bu gerçeği kamuoyuna ifşa etmedikleri için), bu soykırıma bilerek,kasti olarak ortak olmaları, gerçekten son derece üzücü bir durum olmuştur.." diyebiliriz..

Sağlıkçıların en önemlisi de doktorların 1.görevi nedir,diye sorduğunuzda, tabiii ki "insan sağlığı" ön plana çıkıyor.Hasta olan insanı muayene edip-ilaç yazarak,onu iyileştirmeye çalışmaktır. Bunu yaparken,her zaman tıbbın etik kurallarına uygun bir şekilde yapar. Tıpda etik kurallarıyararlılık (beneficence)”, “zarar vermeme”, “özerkliğe saygı ve “adalet” ilkeleri (1) olarak 4 şekilde açıklayabiliriz. En eski tıp etiği ilkesi, yararlılık ilkesidir. Bu ilke, sayesinde sağlık çalışanı hastanın yaşamına destek verir, onu tedavi ederek ağrı ve acısını dindirir. Her durumda hastaya yararlı olur. (2) Sağlık bakımının temel amacı; hastanın sağlık ve iyiliğini artırmak iken, hekimin birinci yükümlülüğü hastaya tıbbi bakım yönünden yararlı olabilmektir. (3) Tıp etiğinde olmayan ama olması gereken bir değer,"yalan söylememe" ilkesidir. Aslında yalan söylememe ilkesi,bu 4 ilkenin hepsinde olması gereken bir ilkedir. Tıpta yalan söylemek.. Doktorlar yalan söyler mi? Söylerse neye göre yalan söyler? Amaç ne olabilir? Tıpta yalan söylememe ilkesi,günümüzde o kadar çok önemli hale geldi ki,tıpta gelişen olumsuz gelişmelere baktığımızda artık neye inanacağımızı şaşırmış durumdayız. 

    "Bir hastalık ve o hastalığı tedaviyi sağladığı söylenen bir ilaç konusunda dünya genelinde konunun uzmanı milyonlarca bilimadamı arasında farklı düşünceler oluşmuşsa, tıp sektöründe birilerinin ciddi anlamda "YALAN SÖYLEDİĞİ"ni anlayabilirsiniz." 

Örneğin covid aşıları konusunda durum böyledir. Covid aşıları konusunda birileri yalan söylüyor. "Peki kim yalan söylüyor?",sorusuna mantıklı cevap verebilmek için,akıl süzgecini mantık süzgecinden geçirmek gerekiyor. Eğer bir ilaç/aşı konusunda, OLUMSUZ yönde farklı görüş bildirenler varsa (ki sayıları en az OLUMLU düşünenler kadar ise), o zaman OLUMSUZ düşünenlerin "doğru"OLUMLU düşünenlerin ise "yalan /yanlış"söyleme olasılığı çok yüksektir. Çünkü,bir şey üzerinde "olumsuz" düşünenlerin oranı, "olumlu" düşünenlerin oranı kadar ise, o şeyde yanlış giden birşeylerin olduğunu düşünmemiz gerekebilir. Üstüne üstlük covid aşıları konusunda gizli saklı işler yapılması da, "olumsuz" düşünenlerin "doğruyu" söyledikleri, "olumlu" düşünenlerinse ya "yalan" söyledikleri /"yanlış" bir bilgiye sahip oldukları kanısını daha da artırıyor.

Tabii şunu da söyleyelim.. Bir fikir/buluş üzerinde 1 kişinin OLUMLU, birden fazla (örneğin binlerce) kişinin OLUMSUZ düşünmesinde, durum OLUMLU düşünen 1 kişinin lehine olabileceği gibi, OLUMSUZ düşünenlerin lehine de olabilir. Örneğin, Edison'un lambayı bulması,Louis Pastör'ün kuduz aşısını bulması,Nikola Tesla'nın buluşları gibi buluşlar, o dönemlerin alimleri ve bilim kurullarınca kabul görmemiş ama buluşların uygulanabilir hale gelmesiyle kabul görmüştür. Covid aşıları ise öyle değildir. Herşey gizli saklı yapılıyor ve aşı sonrası milyonlarca yaralı ve ölümlerin olduğuna dair haber ve bilgiler geliyor. Bu durum,covid aşıları konusunda OLUMLU konuşanların YALAN söylediklerini ortaya çıkartıyor.

Tıpta yalan söylendiğinin en güzel kanıtlarından biri de,sadece ABD ve bazı AB ülkelerinde bile "tıbbi hatalar"la ilgili açılan binlerce "tıbbi hata ve tazminat davaları"nı örnek gösterebiliriz. Tıbbi hatalar konusunda açılan davalar,tazminat davaları, tıpta yalan söylendiğinin en belirgin örneğidir. Covid pandemisi öncesinde "sadece ABD'de yılda 200 ile 400 bin insanın tıbbi hatalardan dolayı öldüğü" (175) söyleniyordu ve buna bağlı olarak binlerce tıbbi hata ve tazminat davalarıda açılmış durumdaydı. AB ülkelerinde de durum pek farklı değil gibiydi. Türkiye'de ise tıbbi hatalarla ilgili kesin birşey söyleyebilmek pek mümkün değil. Çünkü tıbbi hatalar konusunda yeterince bilinçlenmiş değiliz. Ve bu nedenle kimin ne yaptığı belli değil. Ölenin öldüğü, kalanın kaldığı ile kalan acımasız bir tıp sektörünün içerisindeyiz.

Tıbbi hata kavramı, covid pandemisi ve aşıları döneminden önce çok önemli bir yere sahipti. "Tıp etiği" kavramı ve buna bağlı olarak "tıp hukuku", o dönemlerde mükemmel bir şekilde çalışıyordu. Bunu o dönemlerde açılan binlerce tıbbi hata ve tazminat davlarından anlayabiliyordunuz. Ama şimdi, covid ve aşı pandemisi döneminde ,"tıp etiği" kavramı adeta askıya alınmış durumda. Tıbbi hata davalarında inanılmaz bir düşüş var. Hatta deyim yerindeyse açılmasına dahi izin verilmiyor gibi..Bunun nedeni de, ülkelerin mesela bu konuda öncü olan ABD'de bile mahkemelerin, ülkelerin yönetimlerinin "salgın bahanesi"ni kullanarak "tıbbi hata" davalarına izin verilmemesidir,diyebiliriz..

Dünyada tıbbi hataların en çok yapıldığı dönem,bu covid pandemisi dönemi olmuştur,diyebiliriz... Hele de aşı sonrası yaşanan vaka,varyant ve ölümler ise tam bir felaket olmuştur. Ülke yönetimleri, salgını bahane ederek, ülkelerdeki sağlıkçıların "ölümcül tıbbi hatalar" işlemesine dahi adeta yeşil ışık yakmış durumdadır. Peki,bunu nereden anlıyoruz? Tabii ki bu covid ve özellikle de aşılar konusunda tereddütü olan binlerce uzmanın,hekimin,araştırmacıların yapmış oldukları araştırmaların sonuçlarından anlayabiliyoruz. Bu araştırma sonuçlarında,haberlerde öyle bilgiler var ki,bunlardan en basit örneği, aşı sonrası artan vaka,varyant ve ölümlerin gözle görülür bir şekilde yer almasıdır.  Ölümlerde dahil milyonlarca yan etkilerin oluşması da buna dahildir. Sansürcü devletler ve ana akım medyada gösterilmeyen bu sonuçlar, her geçen gün katlanarak artmaya devam ediyor. İşte bu nedenle, bu covid pandemisi dönemi, dünyada ençok yapılan tıbbi hata dönemi olmuştur. Ölenler öldüğü ile kalanlar kaldığı ile kalmıştır.

Devletlerin ve ana akım medyanın covid ve aşıları konusunda pek çok şeyi gizlemesi ve bu gizlenen gerçekleri ortaya çıkaranları ise sansürlemeye çalışması artık bilinmeyen birşey değil. Burada sözkonusu olan sağlıkçıların, bu gerçeği bildikleri halde buna sessiz kalmaları ve hatta bazı konularda örneğin "covid aşıları" konusunda sanki çok şey biliyorlarmış gibi "yalan,yanlış /yanıltıcı bilgi" ile insanları kandırmaya çalışmaları olmuştur. Bu aşıların yaratıcları bile bu aşılar konusunda şüphelerini dile getirirken, sağlıkçıların sanki kendileri bulmuş gibi bu zehirli covid aşılarını savunmaya çalışmaları, trajikomik bir hadiseden öteye gitmemektedir.

                                                                                             Uğur Şahin ve eşi Özlem Türeci, AIDS ve Kansere karşı aşı geliştiriyormuş. Covid salgınından sonra kanser vakalarında artış bekleniyormuş. Ne tesadüf ama! (Uğur Şahin and his wife Özlem Türeci were developing vaccines against AIDS and Cancer. After the Covid epidemic, an increase in cancer cases was expected. What a coincidence!) ,Pic-(179)

Neyse, tıpta etik kavramı ve yalan söyleme hastalığı daha çok tartışılacak gibi..Şimdi asıl konumuza geri dönersek..
 
*Covid aşı şişelerinde barkodlu,seri numaralı lotlu ölüm piyangosu..Kimler aldı? /Kimlere verildi?

Her covid şişelerin içerisinde bulunan maddelergerçek zehirli ve ölümcül covid aşıları içeren maddeler olmayabilir. Neden? Çünkü.. Son gelişmeler, Covid şişelerinin hemen hepsinin barkodlu ve/veya seri numaralı oldukları ortaya çıktı. Yani her bir kişiye ayrı ayrı zimmetlenebilen bir özelliğe sahip ve bu barkodlu ve/veya seri numaralı covid şişelerinin hangisinde gerçek zehirli ve ölümcül covid aşı maddeleri var, hangisinde plasebo aşı maddeleri var ve hangisinde başka insana zararı olmayan aşı maddeleri var, bunları ancak "aşı firmaları ve/veya devletler"in bildiğini, ortaya çıkarılan araştırma sonuçlarıyla tahmin edebiliyoruz..

Peki neden böyle yapsınlar? ; Aklını kullanan insanlar için bu çok basit bir durumdur aslında. Bu gerçek zehirli ve ölümcül covid aşılarını milyarlarca kişiye yaptığınız da, (ortaya anında çıkabilecek) yüz milyonlarca hatta milyarı aşan bir insan topluluğunun bir anda, ölümde dahil zarar görmesi, ne ilaç firmalarının nede devletlerin işine gelir. Ortaya çıkarılan gerçeklere baktığımızda bu covid şişelerinin hepsinde bu gerçek zehirli ve ölümcül olabilen covid aşı maddelerinin olmayabileceğini anlayabiliyorsunuz..

Peki nasıl hareket ediyorlar? ; Araştırma sonuçlarına bakılırsa aşı firmaları ve/veya devletlerbüyük olasılıkla barkodlu ve/veya seri numaralı sahte ile gerçek covid aşılarını, her insana ayrı ayrı zimmetleyerek, kimlere sahte zararı olmayan covid aşısı, kimlere gerçek zehirli ve ölümcül covid aşısı yapıldığını, kendi sistemlerine kaydederek, özellikle de gerçek zehirli ve ölümcül covid aşısı olanları kendi sistemlerinden bu şekilde takip ederek, onların ölümde dahil herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaştıklarında, bunu kendi sistemlerine kayıt ettiklerini ancak bunu yaparken halkın öfkesini çekmemek için bunu çok gizlilik içerisinde yaptıklarını tahmin edebiliyoruz. Tabii gerçekler, yetkili kişiler/kurumlarca açıklanmadığı sürece, bunlar birer olasılık,tahmin olarak kalacaktır..

Bu olasılık, "Ben aşı oldum bana birşey olmadı!" diyen çok sayıda insanın yanısıra, aşı sonrası hayatını kaybeden ve zarar gören (yaralanan) ama devletler tarafından gizlenen yüzbinlerce (hatta milyonlarca) insanın olmasından dolayı çok kuvvetli bir olasılıktır. Tabii,bu tek başına yeterli bir geçerlilik olmayabilir ve başka nedenler de olabilir,bu ayrı bir konu..

"Seçilmiş kişilere gerçek covid aşısı yapılmamış olması" olasılığı.. Eğer öyleyse bu seçilmiş kişiler kim?

    Açıkçası özellikle de mRNA aşılarının tehlikelerini bilen ve "aşı yanlısı" olarak gözüken dünyadaki siyasilerin,devlet başkanlarının,seçilmiş hekimlerin,sağlıkçıların,sanatçıların,sporcuların,aydınların,gazetecilerin vs vs seçilmiş kişilerin ve ailelerinin, bu gerçek covid aşısını almadıklarını ve medyaya servis ettikleri "aşı olmayı" gösteren foto ve video görüntülerinin ise birer aldatmacadan ibaret olduğunu ve bunların gerçek covid aşısı almadıklarını tahmin edebiliriz. 

-Tabii hiçbir şeyden haberi olmayıp-aşı sonrası ciddi oranda zarar gören ve hatta ölen ama "aşı yanlısı" gözüken siyasiler,hekimler,sağlıkçılar,sanatçılar,aydınlar vb kişileri hariç olarak görebiliriz. Bunlar da diğer milyonlarca vatandaşlarımız gibi kandırıldıkları için maalesef aşıya koştular ve aşı sonrası ciddi oranda yaralandılar ve hatta içlerinde ölenler de oldu. 

-Tabii gerçek covid aşısı olmadıkları halde,numaradan "hasta olduk,zarar gördük" numaralarına yatan bazı numaracı politikacılar,hekimler,sağlıkçılar,sanatçılar,gazeteciler,aydınlar vb gibi seçilmiş kişileri bunların dışında tutmak gerekir. Çünkü,bu kişiler büyük olasılıkla gerçekte hastalanmadılar (yani koronaya falan yakalanmadılar),sanki yakalanmış gibi medyaya servis ettiler.. 

-Peki neden böyle yapsınlar? Çok basit,çünkü bu zehirli ve ölümcül covid aşılarıyla ilgili gerçekler bir gün ortaya çıktığında, bunlar da "Valla biz de kandırıldık!" ayaklarına yatacaklar ve delil olarak da bu hastalıklarını gösterecekler..Bunlar hep planlı,programlı tiyatro oyunları gibi gözüküyor..Ve maalesef bunlara kanan zavallı toplumlar ise koşa koşa gittiler,bu zehirli ve ölümcül covid aşılarını oldular ve aşı sonrası ise çok ciddi zarar görenler ve hatta ölenler oldu. Ama ana akım medya ise her zaman yaptıkları gibi bunları hep sakladı,gerçekleri olabildiğince çarpıttılar..Ve halen de çarpıtmaya,insanları kandırmaya devam ediyorlar..

-Peki kim bunlar? : Eee yani o kadarını da siz bulun? Nereden bilelim? Herşey gizli saklı yapılıyor? Sadece yabancıların ortaya koyduğu araştırma,belge vb bilgileri ortaya koyuyoruz. Onların da kendilerine göre suçladıkları kimseler var. Örneğin tahmini olarak işte bu "aşı yanlısı" gözüken bu aşı lobisine hizmet eden seçilmiş politikacılar,hekimler,sağlıkçılar,sanatçılar,aydınlar vb kişiler olabilir diyebiliriz..

İşte bu yüzden,şu soruların doğru olarak cevaplanması gerekiyor,diye düşünüyoruz..

- Kimler gerçek covid aşısı oldu, kimler olmadı, kimler olmuş gibi gösterildi?
- Kimlere plasebo aşısı yapıldı? Kimlere gerçek covid aşısı yapılmadı,torpil geçildi?

-Deneysel Gen Terapisi altındaki bu gerçek covid aşılarını kimlere yaptılar,kimlere yapıyor gibi gösterip,plasebo aşısı yaptılar/hiç yapmadılarKimlere torpil geçildi,kimlere kobay faresi gibi davranıldı? Artık gerçekleri bilmek istiyoruz çünkü ölenler var.

Covid aşılarının özellikle de mRNA aşılarının tehlikelerini bilen "dünyadaki siyasi liderlerin,devlet adamlarının ve ailelerinin bu ölümcül covid aşılarını gerçekte olmadıkları ve medyaya servis ettikleri foto ve video görüntülerinin ise hileli ve aldatmacalı görüntüler olduğu ve insanların kandırıldıkları" ve aynı şekilde devletlerin özellikle de özel olarak seçilmiş bazı "hekimlerin,sanatçıların,gazetecilerin ve diğer aydın kesiminin büyük çoğunluğunun" sosyal medyada "aşı yanlısı" diye görünmelerine karşılık hem kendilerinin hem de ailelerinin bu ölümcül covid aşılarını almadıkları ve devletler tarafından "covid aşısı almış gibi kaydedildikleri" ve hileli ve aldatmacalı foto ve video görüntüleri ile insanların ölümcül covid aşılarına maruz kalmaları sağlandığı şüpheleri her zaman vardı.. Ve bu şüpheler,birer komplo teorisi olarak ana akım medyada sürekli olarak yer aldı..

Ama "gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir huyu vardır!" denir ya, işte bu komplo teorilerinin hemen hemen neredeyse büyük çoğunluğunun yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlamasıyla, yazılıp-çizilenlerin aslında komplo teorisi olmadığı,gerçeğin ta kendisi olduğunu görebiliyoruz..

*Seçilmişlerin "Aşı olduk!" tiyatrosundaki oyunları ; Gerçeklerin ortaya çıkma konusunda garip bir huyu vardır..

                                                 Aşı üreticileri dakikada 65 bin dolar kazanıyor. Ne tesadüf! (Vaccine manufacturers make $65,000 per minute. What a coincidence!),pic-(180)

    "Ve inanıyorum ki onlar ve bu sahtekarlığa karışan diğer herkesaşıları olmadığı için tamamen güvende olacaklarını varsaydılar.  Seçkinlerin çoğuna ve daha önemli ünlülere deneysel aşılardan biri yerine plasebo verildiğinden şüpheleniyorum. Hiçbir zaman aşı tarafından öldürülme, aşı tarafından ciddi şekilde yaralanma veya patojenik priming geliştirme riski altında olmadılar ve daha sonra virüs enfeksiyonuyla bir sonraki temaslarında inanılmaz derecede savunmasız hale geldiler. Bence seçkinler güvende olduklarını düşündüler. Milyonlarca ölümle sonuçlanacak ama kendilerine zarar vermeyecek bir plan yaptıklarını düşünüyorum. " dr. vernon coleman (4)

   "Bazıları diyebilir… ama annemle (ya da her kimseyle) sıkıldıktan sonra birçok kez birlikte oldum ve bana böyle bir şey olmadı!" Lütfen herkesin deneysel bir vax almadığını unutmayın. Başkan Trump, "şişelerin çoğunu salinle değiştirmek için orduyla anlaşmıştı!" Yani, herkes sahip olduğunu düşündüklerini almamıştır." dr marilynj williams (5)

   "Sahte başkan Biden kısa süre önce arkasında sahte bir Oval Ofis seti ile sağlam bir sahnede otururken sahte bir aşı güçlendirici çekimi aldı ve şu soruya başladı: Sahte bir aşı güçlendirici fotoğrafı için Beyaz Saray'ı neden taklit etmeleri gerekiyor? sahte salgın? Olay yerinden bazı fotoğraflara göz atın, her şeyin sahte pencerelerle ve her şeyle sahnelendiğini ortaya koyuyor: Şu soruyu soruyor: Eğer Joe Biden (o bile o mu?) Beyaz Saray'a gerçekten erişebiliyorsa, neden daha fazla aşı propagandası yapmak için sahte bir tane inşa etmek zorunda olsunlar?"  (6)

** Slovenya'da Vera Kanalec ismindeki muhbir hemşire, covid aşılarında oynanan skandal bir gerçeği ortaya koydu.. Ve olayın derinine gittiğimizde bakın nasıl bir sonuç ortaya çıkıyor?

* Covid aşı şişelerinde numaralı ölüm piyangosu olasılığı..

Olayı kısaca şöyle açıklayalaım; "Slovenya'da bir hemşire,covid aşı şişelerinin 1,2,3 şeklinde numaralı olduklarını ve;

-1 numaralı şişenin PLASEBO (tuzlu su,salüsyon),
-2 numaralı şişenin klasik RNA (mRNA) aşısı,
-3 numaralı şişenin ise kanserojen (yani kanser gelişimine katkıda bulunan adenovirüsle bağlantılı ONCO genini) içeren bir RNA (mRNA) çubuğu olduğunu ve 3 numaralı şişeyi alanların 2 yıl içinde yumuşak doku kanserine yakalanacağını iddia etti. Hemşire, ayrıca seçilmiş politikacıların ve işadamlarının (insanlara hiç zarar vermeyen) 1 numaralı şişeyi aldıklarını da söyledi."

Olayın kısa özeti bu,kaynaklarını birazdan vericez,aşağıda bununla ilgiyi bilgileri ekledik. Tabii bu sadece biri.. Aşı şişeleriyle ilgili araştrımalarda söz konusu,bunların hepsini aşağıda verdik.. Şimdi hemşirenin böyle bir iddiada bulunup-bulunmadığı konusunda bir şüphler de vardı ancak hemşireye ait olduğu söylenen bir video, sosyal medyada viral olmuş durumda. Videoyu Slovenca'dan İngilizceye çevirenler olmuş. İngilizceden de tüm ülkeler kendi dillerine çeviri yapmışlar ve tabii ki Türkçe'yede çevirmişler. Türkçe çevirilerinin doğru olup-olmadığını kontrol ettiğimizde "doğru" olduğu sonucuna vardık. :) Ve bazı yabancı sitelerde de video içeriğinin transkripleri de hemen hemen aynıydı.

Olayın derinine gittik..

Şimdi bu söylenenlerin "saçmalık ve sahte" falan olduğunu söyleyenler de vardı. Biz de biraz tereddüte düşmüştük, bu nedenle araştırmayı biraz daha derinleştirdik. Yani olayın (aşı şişelerinin numaralandırılmasıyla ilgili şüphelerin) biraz daha derinine gittik. Aşı şişelerinin, (hemşirenin dediği gibi gerçekten de numaralandırıldığını ancak bu numaraların,öyle basit bir şekilde değil de), LOT ve/veya BATCH şeklinde numara/kodlardan oluşan Lot/Batch partilerin olduğunu gördük. (Gerçi bu basit numaralama olayı da doğru olabilir ve aşıyı vuran hemşilerin (kimlere hangi aşının vurulacağını bilebilmesi açısından) işini kolaylaştırmak için yapılmış olunabilir..Bunun nedenini de bu Lot/Batch numara/kodlamaların çok karışık olmasıdır,şeklinde açıklayabiliriz..)

Covid aşılarına karşı şüpheyle yaklaşan ve tereddütü olan çok sayıda yabancı bilim adamları,araştırmacılar  tarafından yapılan ADVERS veri ve istatistikleri değerlendirme araştırmasında, özellikle de Pfizer,Moderna,J&J aşılarının uygulandığı ABD ve bazı AB ülkelerindeLOT/BATCH numaralı/kodlu partilere ait covid aşı şişelerinin her bir partilerle ilgili ADVERS olaylar ele alınmış. Bu advers olaylarda hangi Lot/Batch partilerde YARALANMA (aşının neden olduğu /aşı sonrası ölüm haricinde kalp krizleri,nörolojik hasarlar,beyin hasraları,kanser,aids vb gibi yan etkiler), hangi Lot/Batch partilerde ÖLÜM oranları (ne oranda ve hangi yan etkiden) gerçekleşmiş, hepsi isttaiksel olarak incelenmiş. Lot/Batch partilerin ülke/illere dağılımı bile ele alınmış. Ve sonuç olarak korkunç bir gerçeğin ortaya çıktığına şahit olmuşlar..

Buradan anladığımız kadarıyla, hemşirenin de iddia ettiği gibi seçilmiş bir takım elit kimselerin, insan sağlığına zararı olmayan bu 1 numaralı aşı şişelerini almış olduklarını/olabilecekleriniLot/Batch parti şişeleriyle ilgili yapılan bu araştırma sonuçlarından da çok iyi anlayabiliyorsunuz..Ölüm ve yaralanma oranlarına bakıldığında, Lot/Batch partilerinin daha çok gözden çıkarılmış sıradan vatandaşlara verilmiş olabileceğini de tahmin edebiliriz herhalde..Bilemiyoruz,bir de siz okuyun bakalım,nasıl bir kanıya varacaksınız?

Şimdi önce hemşirenin ortaya attığı iddia edilen haberleri verelim. Daha sonra da bu Lot/Batch numara/kodlamalarıyla ilgili yapılan ADVERS veri ve istatikleri değerlendirme araştırmalarını verelim. Hadi size iyi okumalar..

                                                     Slovenyalı hemşire Vera Kanalec,covid  aşı şişelerindeki oyunu anlatıyor.. (9)

"Emekli Sloven hemşire, nüfusun %30'unun plasebo aşısı olduğunu söylüyor. (AUGUST 2021)
Neden bazılarında yan etki görülmezken bazılarında ölüm gibi yan etkiler görülmektedir. Sonuçta aşılananlar tıbbi bir araştırmanın parçasıdır ve şimdiye kadar yapılmış her tıbbi araştırmanın bir plaseboya ihtiyacı vardır. Plasebo olsun ya da olmasın tüm aşılar nanoteknoloji içerirse, bu nedenle aşılanan kişi her iki şekilde de ölecektir." (10)

"PLACEBO aldınız mı? Şimdi dolandırıcılık ortaya çıktı!
Yılların tecrübesine sahip emekli bir hemşire olan Vera Kanalec, medyadan çok gizli olan GERÇEĞİ anlatıyor. Farklı ampullerle nasıl farklı verdiklerini açıkça anlatıyor. Son derece ilginç: Sloven başhemşire iğneler hakkında ıslık çalıyor! Bugün, bir başhemşire istifa edip dışarı çıkıp balmumu şişelerinin nasıl numaralandırıldığını anlattıktan sonra tüm Slovenya balmumu hakkında konuşuyor. Bu doğruysa, korkunç! Dün Slovenya'da skandal:

Dün Slovenya'da büyük bir skandal patlak verdi ve bugün tüm Slovenya büyük bir aşıdan bahsediyor. Ljubljana'daki bir klinik merkez olan Üniversite Tıp Merkezi'nde şişelerin teslim alınmasıyla ilgilenen ve her şeyle ilgilenen başhemşire istifa etti, kameraların önüne çıktı ve sıvı şişelerini çıkardı. Şişelerin üzerinde bulunan ve içinde 1, 2 veya 3 rakam bulunan kodları insanlara gösterdi ve ardından bu rakamların anlamını açıkladı.

* 1 numara plasebosalin solüsyonudur.
* 2 numara klasik bir RNA şişesidir.
* 3 numara, kanser gelişimine katkıda bulunan adenovirüs ile bağlantılı onco genini içeren bir RNA çubuğudur. Bu şişeler için 3 numara, onu alan kişilerin 2 yıl içinde yumuşak doku kanserine yakalanacağını söylüyor.

Tüm politikacıların ve iş adamlarının sopalarına şahsen tanık olduğunu ve herkesin 1 numaralı sopayı aldığını, sonra tuzlu bir çözüm, plasebo aldıklarını söylüyor."  (7)

"PLACEBO aşısını yaptırdınız mı, yaptırmadınız mı?
Uzun yıllara dayanan deneyime sahip emekli hemşire Vera Kanalec, medyadan çok gizli olan GERÇEĞİ anlatıyor. Farklı ampullerde nasıl farklı verdiklerini açıkça anlatıyor.

1 ile işaretlenmiş şişeler: Plasebo
2 ile işaretlenmiş şişeler: Aşı
3 ile işaretlenmiş şişeler: Kanserojen

Açıkçası, politikacılar bunu biliyor ve bunun bir çalışma olduğunu ve bu nedenle plaseboya dahil edildi. Orada çok daha uzun bir video var ama Slovence, İngilizceye çevrildiğini gördüğüm tek bölüm bu ve şimdi onu İsveççeye çevirdim." (8)

"Slovenya'da kriz mi? Muhbir hemşire, politikacıların mrna jab yerine salin aldığını söyledi.
Doğu Avrupa ülkesi Slovenya, muhbir hemşire olduğunu iddia eden bir kişi, politikacıların ve diğer yüksek rütbeli vatandaşların mRNA deneysel ilacı yerine salin aldığını iddia ediyor. Facebook'ta YouTube tarafından silinen bir videoda, Ljubljana'daki politikacılar için ilaç şişelerini almak ve yönetmekle ilgilenen Ljubljana'daki Üniversite Tıp Merkezi'nin baş hemşiresi olduğunu iddia eden kadın istifa ederek skandala ilişkin bir basın toplantısı düzenledi. . Konferans sırasında her biri 1, 2 veya 3 rakam içeren şişelerin üzerindeki kodları gösterdi ve ardından bu sayıların anlamlarını açıkladı. (Not: Daily Telegraph, Slovenya'daki kaynaklarımızdan orijinal videonun artık Facebook'tan kaldırıldığını anlıyor.)

1 numara plasebo salindir. 
2 sayısı bir mRNA'dır. 
3 sayısı, kanser gelişimine katkıda bulunan adenovirüs ile bağlantılı onco genini içeren bir mRNA çubuğudur. 3 numaralı şişeyi alanların, iğneyi aldıktan sonraki iki yıl içinde yumuşak doku kanseri geliştireceğini söyledi. 

Tüm politikacıların, kodamanların ve 1 numaralı şişeyi alan herkesin, plasebo olan tuzlu solüsyonu aldıklarını iddia etmesine bizzat tanık olduğunu söylüyor. Bu, medya için fotoğraf çekerken aynı kişinin neden politikacılara baskı uyguladığını açıklıyor. Ancak bazı kaynaklar, iddianın asılsız olduğunu ve kadının tesiste çalışmaya devam ettiğini ve hikayeyi yalan olarak kabul ettiğini söylüyor." (9)

"NELER OLUYOR? KATLİAM BU
1) Slovenya'da bir başhemşire istifa etti; kurumdan dışarı çıktı ve aşı şişelerinin nasıl numaralandırıldığını anlattı. Slovenya'da skandal Üniversite Tıp Merkezi'nde,Ljubljana'da şişelerin alınmasıyla ve aşılamanın yapılmasıyla ilgilenen bir klinikte.

2) İstifa etti ve sonra kameraların önüne çıktı ve sıvı dolu şişeleri çıkardı. Şişelerin üzerinde bulunan ve içinde 1, 2 veya 3 rakamları bulunan kodları insanlara gösterdi ve ardından bu rakamların anlamını açıkladı.

3) 1 numara aşı şişesi plasebo, salin solüsyonu. 2 numara aşı şişesi klasik bir RNA şişesidir. 3 numaralı aşı şişesi, kanser gelişimine katkıda bulunan adenovirüs ile bağlantılı onco genini içeren bir RNA çubuğudur.  Ovv ölecek insanlar

4) Bu şişeler için 3 numara, 2 yıl içinde alan kişilerin yumuşak doku kanserine yakalanıp öleceğini söylüyor. 

5) Tüm politikacıların ve iş adamlarının aşı vuruluşuna bizzat tanık olduğunu ve herkesin 1 numaralı şişeyi aldığını, yani tuzlu bir solüsyon, plasebo aldıklarını söylüyor. . Tanrı yardımcıları olsun dedi. Son." (11)


"Slovenya hemşirenin Türkçe çevirisi;
 Şu anda kullanılan bu aşı. Onu alan insanlardır. Plasebonun %30'u aşılardır. Ve böylece plasebo alıp almadığınızı bilmiyorsunuz. Johnson's aldığınızdan o kadar emin olmayın, bir şişe isteseniz bile Astrazeneca'nız olduğundan o kadar emin olmayın. İstediğin şişeyi sana getirebilirler, ama onunla aşı olman şart değil. Bu her yerde olmuyor, ancak Slovenya'dan meslektaşlarımdan aldığım bazı bilgiler bu da oluyor.

Bu yüzden şimdi başladılar: "Birine aşı olduysanız, diğeriyle de olabilirsiniz vb. Ama ne olduğunu asla bilemezsiniz. Ama bir fark var, burada aşı olan var mı bilmiyorum. Temelde kartı alıp çıkartmayı alanlar. Orada 1,2,3 sayıları var. Plasebo alanlar bunu hatırlasınlar, üzerindeki sayı sadece 1 numaradır. 2 değil, 3 değil. Ama sanki... Üzgünüm

-Plaseboyu kime verdiklerini biliyorlar mı?
-Biliyorlar! Ama sen bilmiyorsun. Şu andan itibaren biliyorsun. Herkesin aşı olmasını bekliyorlardı."

                                                    Dünyaca ünlü mikrobiyolog Prof.Dr. Sucharit Bhakdi diyor ki; "Kanda aşırı pıhtilaşmaya sebep oldukları için Covid aşıları ölümcüldür." (World-renowned microbiologist Prof. Sucharit Bhakdi says: "Covid vaccines are deadly because they cause excessive clotting in the blood."),Pic-(181)

* ADVERS veri ve istatistiklerin değerlendirilmesi araştırması..

* COVİD AŞILARI RUS RULETİ GİBİ..

Lotlu Ölüm Piyangosu.. Kimlere denk gelirse?

-Covid aşı şişelerinde lotlu ölüm piyangosu mu var? Varsa bu nedir?

NOT: Olduğunuz covid aşısının (bulunduğu parti grubunun) ne kadar kötü olduğunu öğrenebilmek için bu yazıyı okuyun ve yazı sonundaki linklere gidin. En azından bir fikir edinebilirsiniz.

"Parti numarasına göre bölümlere ayrılmış aşı plasebo/Öldürücü dozlar. 13 ABD eyaleti hedef alındı.- EK9231/03920A
Her Farmasötik aşı için ölüm oranının istatistiksel analizi: (21)
-LOT özet bulguları paylaşımına göre VAERS verileri (21.1) - PDF
-Tehlikeli Lotlar. (21.2) - PDF

"Kamuya Açık Verilerdeki Olumsuz Olayların Çoğunluğundan Bazı COVID-19 Aşı Partileri Suçlanacak.
Kamuya açık bilgilerden toplanan veriler, belirli COVID-19 aşı partilerinin son derece tehlikeli olduğunu ima ediyor. COVID-19 için Telegram grubumuzun bir üyesi olağandışı bir model gözlemledikten sonra, yöneticilerimizden biri COVID-19 aşılarıyla ilişkili advers olay raporları ile VAERS raporlarında kaydedilen aşıların lot sayısı arasındaki ilişkiyi analiz etti . Veriler, orantılı olarak az sayıda lotun yüksek sayıda yan etki ve ölüme yoğunlaştığı, Pfizer ve Moderna COVID-19 aşıları için lot bazında bildirilen advers olaylarda yüksek bir değişkenlik olduğunu ve tek bir lot ile ilişkili 3.500 kadar advers reaksiyonun olduğunu göstermektedir. Bir Moderna partisi için Pfizer ve 4.900.

Başka bir bulgu, çok sayıda ABD eyaletinde çok sayıda rapor edilen advers olay bildiren lotların kaydedildiğini, daha az eyalette ise birkaç advers olay raporuyla ilişkili lotların bulunduğunu göstermektedir. Kamuya açık bilgilerden toplanan veriler, belirli COVID-19 aşı partilerinin halk için oldukça tehlikeli olduğunu ima ediyor. VAERS'ın varlığının belirtilen nedeni, tam olarak burada yaptığımız şey olan “olağandışı kalıpları tanımlamak”tır. Bununla birlikte, kontaminasyondan formülasyondaki veya farklı partilerin boyutundaki bir değişikliğe kadar çok çeşitli faktörlerin neden olabileceği bu değişkenliğin bir nedenini önermek için parti büyüklüğü, menşei ve dağıtım yollarını içeren ek verilere ihtiyaç vardır. Bunlardan biri, genel halkın erişebileceği bilgilerdir." (22)

"Tehlikeli Lotlar
Lotlar.. VAERS veri tabanından bir grup covid aşısı lot numarası "tehlikeli" görünürken, lotların çoğu "iyi huylu".

Rus ruleti oyunu,herkese?

Tanıtım: ABD'de ve dünya çapında yaklaşık bir yıldır covid aşılarıyla toplu aşılama yapılıyor. Milyarlarca doz uygulandı, çoğunluğu Pfizer, Moderna, Johnson&Johnson, AstraZeneca ve birkaç küçük oyuncu tarafından üretilen sözde mRNA aşılarıdır. ABD'de aşıların çoğu Pfizer ve Moderna tarafından sağlanmıştır. Bu raporun odak noktası onlar.

1990 yılında kurulan Aşı Olumsuz Olay Raporlama Sistemi (VAERS), ABD lisanslı aşılardaki olası güvenlik sorunlarını tespit etmek için ulusal bir erken uyarı sistemidir. VAERS, Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC) ve ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) tarafından ortaklaşa yönetilmektedir. VAERS, bir kişi aşı olduktan sonra advers olayların (olası yan etkiler) raporlarını kabul eder ve analiz eder. Herhangi biri bir advers olayı VAERS'a bildirebilir. Sağlık profesyonellerinin belirli advers olayları bildirmeleri ve aşı üreticilerinin dikkatlerine gelen tüm advers olayları bildirmeleri gerekmektedir.

VAERS pasif bir raporlama sistemidir, yani bireylerin deneyimleriyle ilgili raporları CDC ve FDA'ya göndermesine dayanır. VAERS, bir aşının bir sağlık sorununa neden olup olmadığını belirlemek için tasarlanmamıştır, ancak özellikle bir aşıyla ilgili olası bir güvenlik sorununu gösterebilecek olağandışı veya beklenmedik advers olay raporlama modellerini tespit etmek için yararlıdır. Bu şekilde, VAERS, CDC ve FDA'ya, olası bir güvenlik sorununu daha fazla değerlendirmek için ek çalışma ve değerlendirmenin gerekli olduğu konusunda değerli bilgiler sağlayabilir.

VAERS veritabanının bu özel nedenini vurguluyorum çünkü aşağıda açıklanan her şey, HHS'nin bu veritabanına sahip olarak elde etmek istediklerini iddia ettiği şeydir - bir sorunu gösteren olağandışı kalıpların tanımlanması.

Covid Aşısı Veri Kümesi: Analizimin veri seti, analizimi kopyalamak isteyen herkesle paylaşmaktan mutluluk duyduğum adımlar kullanılarak VAERS web sitesinden (15 Ekim 2021 sürümü itibariyle) alınmıştır. Nihai veri seti, VAERS'da bulunan birkaç dosyadan aşağıdaki bilgilerle birleştirildi:

• Aşı lot numarası
• Üretici firma
• Bu Lot Numarasını içeren Advers Olay Raporlarının Sayısı
• Bu Lot Numarasını içeren Ölüm raporlarının sayısı
• Bu Parti Numarasını içeren Hastaneye Yatış Sayısı
• Bu Lot Numarasını içeren Raporların sunulduğu ABD eyaletlerinin sayısı

Toplam veri seti yaklaşık 11.900 kayıt (benzersiz Lot Numaraları) içeriyordu. J&J aşısı ABD'de çok yaygın bir şekilde dağıtılmadığından, analiz Pfizer (4522 lot numarası) ve Moderna (5510 lot numarası) üzerine odaklandı.

Kontrol Veri Kümesi: Karşılaştırma için, tüm mevsimsel grip aşıları için dosyalanan tüm VAERS raporları için mevcut tüm lot numaralarını çekerek benzer bir veri seti oluşturduk. Veri seti toplam 494 kayıt içeriyordu.

Analizin Sınırlandırılması: Herhangi bir veri seti için parti büyüklükleri hakkında bilgimiz yoktu.

Sonuçlar: Analizimiz, hem Pfizer hem de Moderna'dan covid aşıları için iki bulgu ortaya çıkardı:

• Bulgu 1: Tüm advers olay raporlarında (AE Raporları) ve ölüm raporlarında (Ölümler) oldukça önemli farklılıklar, farklı lot numaraları (Lotlar) arasında mevcuttur:

• Partilerin küçük ama çok farklı kısımları alışılmadık derecede yüksek AE Raporlarına ve Ölümlere sahip

• Bulgu 2: Yüksek AE Raporları ve Ölüm sayılarına sahip partiler bölünerek birçok ABD eyaletine (13-50) gönderilirken, partilerin büyük çoğunluğu birkaç eyalete (13'ten az) gitti.

Buna karşılık, grip aşısı verilerinde partiden partiye değişkenlik çok daha düşüktü (lot başına rapor aralığı 1-26 iken, Pfizer için aralık 1-3563 ve Moderna 1-4967 içindi. Coğrafi olarak, grip aşı lotları (kontrol verileri) birkaç eyalete dağıtıldı (sadece 2 lot 494 12 eyalete ve 219 - 1 eyalete gitti).

Bu sonuçlar, belirli lot numaralarıyla ilişkili covid aşılarından bildirilen advers olay ve ölümlerde alışılmadık derecede yüksek değişkenliğe işaret etmektedir. Bu daha fazla araştırma gerektirir.

Grafikler:

1. Kontrol Veri Kümesi – Tüm Üreticiler için Grip Aşısı Olumsuz Olay Raporları, özet istatistikler

                                                              controldataset-control veri kümesi

KONTROL VERİ SETİ – GRİP AŞISI

2. Kontrol Veri Kümesi – Tüm grip aşıları için Advers Olay Raporlarının lota göre değişimi. (GRAFİK)
3. Kontrol Veri Kümesi – Lot Bazında Grip Aşısı Olumsuz Olay Raporları. (GRAFİK)
4. Kontrol Veri Kümesi – Grip Aşıları: Ölümlere/Lotlara Göre Parti Sayısı. (GRAFİK)
5. Kontrol Veri Kümesi, Grip Aşıları – 12'den fazla duruma lot gönderilmedi. (GRAFİK)

COVID AŞISI SONUÇLARI

6. Covid Aşıları: Pfizer Veri Kümesi – Özet İstatistikler

                                                                covidvaccines-Pfizer veri kümesi

7. Pfizer Veri Kümesi – Lot Numarasına Göre AE Raporlarının Olağandışı Yüksek Değişimi. (GRAFİK)

8. Covid Aşıları: Moderna Veri Kümesi Özet İstatistikleri.

                                                         covidvaccines-Moderna veri kümesi

9. Moderna Veri Kümesi – Lot'a Göre Olağandışı Yüksek Rapor Değişimi. (GRAFİK)
10. Bulgu 1: Pfizer – Lot başına çok yüksek AE Raporları ile ilişkili bazı lotlar. (GRAFİK)
11. Bulgu 1: Pfizer – Lot başına çok yüksek Ölümlerle ilişkili bazı lotlar. (GRAFİK)
12. Bulgu 1: Moderna – Lot başına çok yüksek AE Raporları ile ilişkili bazı lotlar. (GRAFİK)
13. Bulgu 1: Moderna – Lot Başına çok yüksek Ölümlerle ilişkili bazı lotlar. (GRAFİK)

14. Bulgu 2: 13-50 eyalete gönderilen Pfizer Lotları Olağandışı Yüksek AE Raporlarına ve Ölümlere Sahip

                                                covidvaccines-Pfizer Lots

15. Bulgu 2: Pfizer – 13-50 eyalete giden Lotlardan Olağandışı Yüksek AE Raporları. (GRAFİK)
16. Bulgu 2: Pfizer – 13-50 Eyalete Gönderilen Lotlardan Olağandışı Yüksek Ölümler. (GRAFİK)
17. Bulgu 2: Moderna – Lotlardan 13-50 Eyalete Gönderilen Olağandışı Yüksek AE Raporları. (GRAFİK)
18. Bulgu 2: Moderna – 13-50 Eyalete Gönderilen Lotlardan Olağandışı Yüksek Ölümler. (GRAFİK)" (23)

"Lot Numarasına Göre COVID Aşıları VAERS Verileri
Ön analiz.. Arkaplan ve Özet..
• Veri kümesi, 15 Ekim 2021 itibarıyla genel VAERS veri tabanından alınmıştır. (işlem adımları istek üzerine sağlanır)
• Pfizer, Moderna ve Janssen'i içerir, Pfizer ve Moderna'ya odaklanan ön analiz.
• VAERS'ın tüm üreticilerinden grip aşıları için oluşturulan kontrol veri seti.
• Bulgu 1: Tüm advers olay raporlarında (AE Raporları) ve ölüm raporlarında (Ölümler) oldukça önemli farklılıklar, farklı lot numaraları (Lotlar) arasında mevcuttur:
• Partilerin küçük ama çok belirgin kısımları alışılmadık derecede yüksek AE Raporlarına ve Ölümlere sahiptir.
• Bulgu 2: Yüksek AE Raporları ve Ölüm sayılarına sahip partiler bölünerek birçok ABD eyaletine (13-50) gönderilirken, partilerin büyük çoğunluğu birkaç eyalete gitti. (13'ten az)
• Not: Standart lot büyüklüğü hakkında güvenilir bilgiye sahip değiliz, haber makaleleri ortalama 1000 flakon lot büyüklüğünü gösteriyor. (yaklaşık 6000 doz)

- Kontrol Veri Kümesi – Tüm Üreticiler için Grip Aşısı Olumsuz Olay Raporları, özet istatistikler.

                                                               controldataset-Kontrol veri kümesi

- Kontrol Veri Kümesi – Tüm grip aşıları için Lot bazında Advers Olay Raporlarının Varyasyonu. Tüm Grip Aşıları: Lota Göre Alfabetik Olarak Sıralanmış RAPORLAR. (grafik) 
Aralık= lot başına 1-26 rapor.

- Kontrol Veri Kümesi – Lot Bazında Grip Aşısı Olumsuz Olay Raporları. FLU VAX, ALL MANUF: Rapor/Lot Sayısına göre parti sayısı. (grafik)
- Kontrol Veri Kümesi – Grip Aşıları: Ölüm/Lot bazında Lot Sayısı. Grip Vax, Tüm Manuf: Ölüm Sayısına Göre Lot Sayısı. (grafik)
- Kontrol Veri Kümesi, Grip Aşıları – 12'den fazla eyalete lot gönderilmedi. Grip aşısı, Tüm üretim, ABD eyaletlerinin sayısı başına Lot sayısı. (grafik)

- Covid Aşıları: Pfizer Veri Kümesi – Özet İstatistikler

                                                                             covidvaccines-Pfizer veri kümesi

- Pfizer Veri Kümesi – Lot Numarasına Göre AE Raporlarının Olağandışı Yüksek Değişimi. Pfizer Lot Tarafından Bildirilen Advers Olayların Sayısı (Lota Göre Alfabetik Olarak Sıralanmıştır). (grafik)
Bu çizginin altında grip aşısı değişkenliği.
Aralık= lot başına 1-3563 rapor.

- Covid Aşıları: Moderna Veri Kümesi Özet İstatistikleri.

                                                                             covidvaccines-Moderna veri kümesi

- Moderna Veri Kümesi – Lot'a Göre Olağandışı Yüksek Rapor Varyasyonu. Lot Numarasına Göre Alfabetik Olarak Sıralanmış Moderna için Bildirilen Advers Olaylar. (grafik)

Bu çizginin altında grip aşısı değişkenliği.
Aralık= lot başına 1-4967 rapor.

- Bulgu 1: Pfizer – Lot başına çok yüksek AE Raporları ile ilişkili bazı lotlar. Pfizer: AE Raporları Aralığı ile parti sayısı. (grafik)
2 farklı dağıtım? “tehlikeli” vs “iyi huylu” partiler?

- Bulgu 1: Pfizer – Lot başına çok yüksek Ölümlerle ilişkili bazı lotlar. Pfizer: Ölüm/Lot bazında Lot Sayısı. (grafik)
Çok Sayıda Bildirilen Ölüm Aralığı

- Bulgu 1: Moderna – Lot başına çok yüksek AE Raporları ile ilişkili bazı lotlar. Moderna: Advers Olay Raporlarının Aralığına Göre Lot Sayısı. (grafik)
2 farklı dağıtım? “tehlikeli” vs “iyi huylu” partiler?

- Bulgu 1: Moderna – Lot Başına çok yüksek Ölümlerle ilişkili bazı lotlar. Moderna Ölümlere/Lotlara Göre Parti Sayısı. (grafik)

- Bulgu 2: 13-50 eyalete gönderilen Pfizer Lotları Olağandışı Yüksek AE Raporlarına ve Ölümlere Sahip

                                                                                        covidvaccines-Pfizer Lots

* VAERS'ta yanlış yazılan durum adları nedeniyle maksimum durum sayısı =57'ye dikkat edin.
** Grip aşısı veri setinden en yüksek #durum/lot temel alınarak 12 durumlu kesim seçilmiştir.

- Bulgu 2: Pfizer – 13-50 eyalete giden Lotlardan Olağandışı Yüksek AE Raporları. (grafik)

Pfizer: LOT Tarafından 13'ten fazla ülkeye Gönderilen AE Raporlarının Sayısı.
Pfizer: AE'ye Göre Lot Sayısı, lot başına 13'ten az eyalete gönderilen Raporlar.

- Bulgu 2: Pfizer – 13-50 Eyalete Gönderilen Lotlardan Olağandışı Yüksek Ölümler. (grafik)

Pfizer: 13+ eyalete kura ile gönderilen ÖLÜMLER.
Pfizer: 13'ten daha az eyalete gönderilen Ölüm/lot bazında Lot Sayısı.

- Bulgu 2: Moderna – Lotlardan 13-50 Eyalete Gönderilen Olağandışı Yüksek AE Raporları. (grafik)

Moderna: Partiye Göre Toplam RAPOR 13+ eyalete gönderildi.
Moderna: AE Raporu/Lot tarafından 13'ten az eyalete gönderilen parti sayısı.

- Bulgu 2: Moderna – 13-50 Eyalete Gönderilen Lotlardan Olağandışı Yüksek Ölümler. (grafik)

Moderna: 13+ eyalete kura ile gönderilen ÖLÜMLER.
Moderna: 13'ten daha az eyalete gönderilen Ölümlere/lotlara göre Lot Sayısı." (24)

"ÖZEL – Covid-19 Aşı Ölümlerinin %100'ü, resmi Hükümet verilerine göre üretilen serilerin yalnızca %5'inden kaynaklanmıştır.
ABD'nin Aşı Olumsuz Olay Raporlama Sisteminde (VAERS) bulunan veriler üzerinde yapılan bir araştırma, Covid-19 aşılarının belirli lot numaralarına karşı birkaç kez son derece yüksek sayıda advers reaksiyon ve ölüm rapor edildiğini ortaya çıkardı; yani deneysel enjeksiyonların ölümcül grupları artık tanımlanmıştır.

   "Ama belki daha da endişe verici olan, "ölümcülpartilerin Amerika Birleşik Devletleri'nde geniş çapta dağıtılması ve diğer "iyi huylu" partilerin sadece birkaç yere gönderilmesidir."

Soruşturmada kullanılan veriler, burada görüntülenebilen herkese açık VAERS veritabanından alınmıştır. Aşı Olumsuz Olay Raporlama Sistemi (VAERS), ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC) ve Gıda ve İlaç İdaresi (FDA) tarafından ortaklaşa yönetilen bir ABD aşı güvenliği programıdır. Program, risk-fayda oranının belirli herhangi bir aşının sürekli kullanımını haklı çıkaracak kadar yüksek olup olmadığını belirlemek için, aşıların uygulanmasından sonra ortaya çıkan advers olaylar (olası zararlı yan etkiler) hakkında doktorlar, hemşireler ve hastalar tarafından hazırlanan raporlar aracılığıyla bilgi toplar.

Veritabanından alınan raporlar, 15 Ekim 2021'e kadar gönderilen raporlardı ve Pfizer ve Moderna mRNA Covid-19 enjeksiyonlarına karşı bildirilen tüm advers reaksiyonların yanı sıra influenza aşılarına karşı bildirilen tüm advers reaksiyonları içeriyordu; bir kontrol veri seti oluşturmak için kullanıldı.

- VAERS veri tabanı, 15 ölüm ve 73 hastaneye yatışla birlikte grip aşılarına karşı toplam 1.608 advers olay raporu gösterdi. Döndürülen toplam lot numarası sayısı 494'tür.

- "Parti numarası", belirli bir aşı serisini üretimden bir kişinin koluna kadar takip eden belirli bir sayı ve harf dizisidir ve genellikle bir aşı etiketinde veya beraberindeki ambalajda bulunur.

- Yukarıdaki tablo, advers olaydan önce uygulanan aşının lot numarasına göre sıralanmış influenza aşılarına karşı VAERS'a yapılan advers olay raporunun sayısını göstermektedir.

- Birkaç ani artış dışında, tek bir grip aşısı lot numarasına karşı 26'dan fazla rapor yapılmadığı için, lot numarası başına advers olay sayısı genel olarak aynıydı.

- Yukarıdaki çizelgeler, influenza aşıları için lot başına advers reaksiyon raporlarının sayısına göre lot sayısını göstermektedir. Lotların %33'ünün (165/494) kendilerine karşı yapılmış tek bir advers reaksiyon raporuna sahip olduğunu, lotların sadece %0,6'sının (3/494) kendilerine karşı yapılmış en az 20 advers reaksiyon raporuna sahip olduğunu göstermektedir.

- Yukarıdaki çizelge, kişinin Grip aşısının ardından öldüğü bir advers reaksiyon raporunda belirli bir lot numarasının kaç kez tanımlandığını gösterir. Partilerin yüzde doksan yedisi (480/494) sıfır ölümle ilişkilendirilirken, 13 lot tek bir ölümle ve 1 lot 2 ölümle ilişkilendirildi.

- Yukarıdaki çizelge, grip aşısının belirli bir günlük numarasının dağıtıldığı ABD içindeki eyaletlerin sayısını göstermektedir.

- VAERS verileri, partilerin %44'ünün (219/494) ABD'de yalnızca tek bir eyalete gönderildiğini gösterirken, bir başka eyalette; %17'si (86/494) 2 eyalete, %10'u (50/494) 3 eyalete, %5'i (24/494) 4 eyalete, %3'ü (17/494) 5 eyalete gönderildi. ABD'de 6 eyalete %2 (11/494) ve 12 eyalete sadece 0,4 (2/494) gönderildi.

- Yukarıdaki verilerin tümü daha sonra Pfizer ve Moderna mRNA Covid-19 aşıları için VAERS verileriyle karşılaştırmak için bir kontrol veri seti olarak kullanıldı.

- VAERS veri tabanı, 2.828 ölüm ve 14.262 hastaneye yatışla birlikte Pfizer Covid-19 aşısına karşı toplam 171.463 advers olay raporu gösterdi. Döndürülen toplam lot numarası sayısı 4.522'dir. 

- Tek başına bu veri, Pfizer Covid-19 aşısı nedeniyle diğer tüm grip aşılarının birleşiminden kaynaklanandan 106 kat daha fazla yan etki, 189 kat daha fazla ölüm ve 195 kat daha fazla hastaneye yatış olduğunu gösteriyor.

- Yukarıdaki tablo, advers olaydan önce uygulanan aşının lot numarasına göre sıralanmış olarak Pfizer Covid-19 aşısına karşı VAERS'a yapılan advers olay raporlarının sayısını göstermektedir. Standart lot boyutu hakkında güvenilir bilgiye sahip değiliz, ancak haber makaleleri ortalama 1000 flakon (yaklaşık 6000 doz) lot boyutunu belirtmektedir.

- İnfluenza aşısının tek bir lot numarasına karşı VAERS'a yapılan en yüksek advers olay raporu sayısı 26'dır. Bu, 15 Ekim 2021'e kadar tek bir Pfizer Covid-19 aşısı lot numarasına karşı VAERS'a yapılan en yüksek advers olay raporunun 3.563 olduğunu keşfetmeyi daha da şok edici hale getiriyor ve bu bir anormallik değil.

- Pfizer Covid-19 aşısının tek bir lot numarasına karşı defalarca binlerce olumsuz olay raporu yapıldı ve ne yazık ki Moderna Covid-19 aşısı daha iyi sonuç vermedi.

- VAERS veritabanı, 2.603 ölüm ve 10.225 hastaneye yatışla birlikte Moderna Covid-19 aşısına karşı toplam 188.998 advers olay raporu gösterdi. Döndürülen toplam lot numarası sayısı 5,510'du.

- Tek başına bu veri, Moderna Covid-19 aşısı nedeniyle diğer tüm grip aşılarının birleşiminden kaynaklanandan 118 kat daha fazla yan etki, 174 kat daha fazla ölüm ve 140 kat daha fazla hastaneye yatış olduğunu gösteriyor.

- Yukarıdaki tablo, Moderna Covid-19 aşısına karşı VAERS'a yapılan advers olay raporlarının sayısını, advers olaydan önce uygulanan aşının lot numarasına göre sıralanmış olarak göstermektedir ve Moderna aşısının Pfizer aşısından bile daha kötü olduğunu göstermektedir. Bu departmanda tek bir parti numarasına sahip Moderna Covid-19 aşısına karşı en yüksek advers olay raporu sayısı şaşırtıcı bir şekilde 4,967'dir.

- Yukarıdaki çizelge, lot sayısını, Pfizer Covid-19 aşısı lotu başına bildirilen advers olay aralığına göre göstermektedir. Veriler, 2,908 lotun (%64) kendilerine karşı yapılmış tek bir advers olay raporuna sahip olduğunu, 2 spesifik lotun ise 3000'den fazla advers olay raporuna sahip olduğunu ortaya koymaktadır.

- Şaşırtıcı bir şekilde, verilerden de görebiliriz ki 30 lot Pfizer aşısı lot başına 1.000 ila 1.499 arasında advers olay raporuna sahipken, diğer 20 lotta 1.500 arasında; ve lot başına 1.999 advers olay raporu ve diğer 23 lotta lot başına 2.000 ila 2.499 advers olay raporu vardı. 

- Bu, Pfizer Covid-19 aşısının az miktarda tehlikeli partisi ve büyük miktarda (en azından kısa vadede) zararsız görünen Pfizer Covid-19 aşısı partisi olduğunu gösteriyor.

- Ancak VAERS verilerinin araştırılması, Pfizer aşısı nedeniyle bildirilen ölümlerin yine yalnızca belirli aşı gruplarıyla ilişkili olduğunu ortaya çıkardı. Yukarıdaki tablo, çok sayıda Pfizer aşısının %96'sının kendilerine karşı sıfır ölüm raporu bulunduğunu göstermektedir. Yani bildirilen 2,828 ölüm, çok sayıda Pfizer aşısının sadece %4'üyle ilişkilendirildi.

- Beş lot numarası her biri 61-80 ölümle ilişkilendirildi, 5 lot numarası her biri 81-100 ölümle ilişkilendirildi ve sadece 2 ayrı lot numarası her biri 100'den fazla ölümle ilişkilendirildi.

- Aynı şey Moderna Covid-19 aşısı için de görülebilir. Pek çok Moderna aşısının yüzde doksan beşinde kendilerine karşı sıfır ölüm raporu vardı. Yani 2.603 ölüm, birçok Moderna aşısının sadece %5'i ile ilişkilendirildi.

- On üç lot numarası her biri 41-60 ölümle, 2 lot numarası her biri 61-80 ölümle ve 1 lot numarası 81-100 ölümle ilişkilendirildi.

- VAERS verilerinin araştırılması ayrıca, 13 arasında dağıtılan pfizer ve Moderna Covid-19 aşılarının belirli partilerinin; ve ABD genelinde 50 eyalette, ABD genelinde 12 veya daha az eyalete dağıtılan partilere kıyasla alışılmadık derecede yüksek sayıda advers olay raporu ve ölüm vardı.

- Yukarıdaki tablodan görebileceğiniz gibi, ABD genelinde 12 veya daha az eyalete 4.289 farklı parti Pfizer aşısı dağıtıldı ve 99 ölüm ve 657 hastaneye yatışla birlikte bunlara karşı 9.141 advers olay raporu kaydedildi. Bu, lot başına ortalama 2 advers olay raporuna ve 0 ölüm ve hastaneye yatışa eşittir.

- Bununla birlikte, 130 farklı parti Pfizer aşısı ABD genelinde 13-50 eyalete dağıtıldı ve 166.170 advers olay raporu, 2.799 ölüm ve 14.155 hastaneye yatış kaydedildi. Bu, 22 ölüm ve 109 hastaneye yatışla birlikte lot numarası başına ortalama 1.278 advers olay raporuna eşittir.

- Dolayısıyla bu veriler, 13'ten fazla eyalete dağıtılan 130 farklı Pfizer Covid-19 aşısı lot numarasındaki her bir lotun ortalama 639 kat daha fazla kişiye zarar verdiğini, ortalama 109 kat daha fazla hastaneye kaldırıldığını ve ortalama 22 kat daha fazla insanı öldürdüğünü gösteriyor. .

- Soldaki yukarıdaki tablo, ABD genelinde 13 veya daha fazla eyalete gönderilen lot numarasına göre advers olay raporlarının sayısını göstermektedir. Bu çizelge, ABD'de en fazla zarara neden olan Pfizer aşısının gerçek lot numaralarını belirlemiştir. En zararlısı 'EK9231' parti numarasıdır; 3.500'den fazla advers olay raporuna neden oluyor.

- Soldaki yukarıdaki çizelge, ABD genelinde 13+ eyalete gönderilen lot numarasına göre Pfizer aşısına ters tepki olarak bildirilen ölümlerin sayısını göstermektedir. Bu çizelge, ABD'de en çok ölüme neden olan Pfizer aşısının gerçek lot numaralarını tanımlamaktadır. En ölümcül olanı, neredeyse 120 ölüme neden olan 'EN6201' parti numarasıdır.

- Soldaki yukarıdaki çizelge, Moderna aşısına karşı ABD genelinde 13 veya daha fazla eyalete gönderilen lot numarasına göre advers olay raporlarının sayısını göstermektedir. Bu çizelge, ABD'de en fazla zarara neden olan Moderna aşısının gerçek lot numaralarını belirlemiştir. En zararlısı ‘039K20A’ lot numarası; 4.000'den fazla advers olay raporuna neden oluyor.

- Moderna aşısının ikinci en zararlı partisine "041L20A" lot numarası verildi ve basında çıkan haberlere göre, alerjik reaksiyon raporlarının ardından Ocak 2021'de Orange County Sağlık Kurumu tarafından geri çağrıldı.

- Soldaki yukarıdaki tablo, ABD genelinde 13+ eyalete gönderilen lot numarasına göre Moderna aşısına ters tepki olarak bildirilen ölümlerin sayısını göstermektedir. Bu çizelge, ABD'de en çok ölüme neden olan Moderna aşısının gerçek lot numaralarını belirlemiştir. En ölümcül olanı, neredeyse 100 ölüme neden olan '039K20A' parti numarasıdır.

Çözüm

VAERS verilerinin bu araştırması, daha fazla araştırmayı garanti eden birkaç ilgili bulguyu ortaya koyuyor, ancak aynı zamanda ABD'deki Covid-19 aşılarının güvenliğini izlemesi gereken yetkililerin bunu neden kendilerinin keşfetmediğine dair sorulara yol açıyor.

Veriler, Covid-19 aşı kampanyasının grip aşısı kampanyasından önemli ölçüde daha zararlı ve ölümcül olduğunu açıkça gösteriyor. Bu gerçek bile, FDA danışma komitesinin 5 ila 11 yaş arası çocuklarda kullanılmak üzere Pfizer aşısının onaylanması lehinde Onyedi'den Sıfır'a nasıl oy verebileceği sorusunu akla getiriyor.

Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) danışma komitesinin oy kullanan bir üyesi, Pfizer aşısının uygulanmaya başlayana kadar 5 ila 11 yaşındaki çocuklar için güvenli olup olmadığının tam olarak bilinmeyeceğini itiraf etti.

Harvard Üniversitesi'nden Dr Eric Rubin, "Aşı vermeye başlamadıkça aşının ne kadar güvenli olduğunu asla öğrenemeyeceğiz ve bu böyle devam ediyor" dedi.

Ancak VAERS'ın araştırması, ABD genelinde en fazla zarara neden olan belirli Pfizer ve Moderna aşı serilerini de belirledi ve bu da acil yanıtlar gerektiren diğer son derece ciddi sorulara yol açtı.

-Neden bazı aşı serilerinin diğerlerinden daha zararlı olduğu kanıtlanmıştır?

-Neden bazı Covid-19 aşı serilerinin diğerlerinden daha ölümcül olduğu kanıtlandı?

-Neden en zararlı ve ölümcül Covid-19 aşıları tüm ABD'ye dağıtılırken, en az zararlı ve ölümcül olanlar sadece birkaç eyalete dağıtıldı? Bu bilerek mi yapıldı?

Bu sadece bir kalite kontrol sorunu olabilir mi? Kansas'taki bir üretim tesisinden bir Pfizer muhbiri, sonuçta, "İnsanlara normalde yapmayacakları şeyleri imzalamaları isteniyor ve sonra neden kendi çalışanlarının bunu kabul etmeyeceğini merak ediyorlar" dedi." (29)

"Partim ne kadar kötü
-Bazı partiler diğerlerinden daha mı zehirli?
-Covid 19 Aşıları için toplu kodlar ve ilişkili ölümler, sakatlıklar ve hastalıklar

    (Bu site yüksek trafik nedeniyle yavaşlayabilir. Bir yedekleme sitesi oluşturuldu - HowBadisMyBatch. com aşırı yükü azaltmak için Teşekkürler.)

-Haftalık aşı döngüsü - aşılanan kişi sayısıyla doğru orantılı ölümler: Bkz. Bir Aşı Haftası ve ayrıca VİDEO: Yedi Günlük Ölüm Döngüsü
-Alexandra Latypova ve Oliver Schubert'in lottan lota değişkenliği hakkında video. Lot Değişkenliğine Bakın : en son video
-Ölümlerde ikinci bir zirve tespit edildi - aşılamanın uzun vadeli etkileri Bkz. Uzun vadeli etkiler
-Gençler iki kat daha hızlı ölür. Gençlerin Daha Erken Öldüğünü Görün
-Ölüm Oranı. Açıklanan hükümet verilerine dayalı olarak 2021'in her günü için aşılanan başına ölümlerin kesin hesaplaması. Bunun sabit olması bekleniyordu - gerçek başkaydı - Bakınız Aşılanan Kişi Başına Ölümler Daha fazla bilgi Beden Önemlidir sayfasında bulunabilir.
-E-postaların ortaya çıkardığı şey. EMA Sızıntılarına Bakın
-C19 Vax vs Flu Vax. VİDEO'ya bakın : C19 v Grip . Ayrıca bkz. pdf - PDF : C19 v Grip
-Sonuçlarımızın Lehçe kopyası. Polonya Çalışmasına Bakın
-Sonuçlarımızın Almanca kopyası. Almanca Çalışmasına Bakın
-Bozulmamış RNA yüzdesi nedeniyle toksisite değişimi. Bölüm 1 ve Bölüm 2'ye bakın
-Parti boyutundan bağımsız toksisite ölçümü - Ölümcüllüğe Bakın
-Ek Arama Araçları - Arama Aracına Bakın
-Benim Partim Ne Kadar Kötü tartışma grubu - Telegram Tartışma Grubuna Bakın
-Belçika'nın Tuhaf Hikayesi - Raporların %70'i ciddi! PDF'ye bakın : Belçika
-Şiddetli raporların yüzdesinde ülkeler arasında büyük farklılıklar. Uluslararası Bkz .
-Şiddetli Raporların Yüzdesi olarak Doz 1, 2 ve 3 arasındaki varyasyon. Doz 1, 2 ve 3'e bakın
-C19 Aşısının Ardından Felç Çalışması. Felç görmek
-Boyut önemlidir - yaralanmaların aşılanan sayılarla doğru orantılı olarak nasıl arttığı - nedensel bir bağlantı. Boyut Önemlidir
-Aşı yaralanması / ölümü duruma göre değişir. Eyaletleri Gör
-Lot son kullanma listesi, hangi lotların biyolojik olarak aktif olduğunu plaseboya karşı gösterir. Parti Son Kullanma Tarihleri ​​sayfasına bakın .
-Aşıya yanıt olarak cinsiyet farklılıkları. Cinsiyete Bakın
-İsveç'ten Açıklamalar Bkz. İsveç
-Gönderilen belgeler "İnsanlara Karşı MHRA" Bkz. Savcılık belgeleri
-mRNA teknolojisinin mucidi Robert Malone, aşı yaralanmasından bahsediyor.

Bazı partiler/lotlar aşırı ölümler, sakatlıklar ve advers reaksiyonlarla ilişkilidir. Bu varyasyon nedeniyle olabilir -

1) miktardaki değişiklik, yani belirli bir parti için dağıtılan doz sayısı. VEYA
2) dozların toksisitesindeki değişiklik.

Her iki faktör de rol oynayabilir. Kesin olarak öğrenene kadar, dikkatli olmak en iyisidir.

Bu web sitesini, belirli parti kodunuzla ilişkili ölüm, sakatlık ve hastalık sayısını öğrenmek için kullanabilirsiniz. Eşit büyüklükteki grip aşısı partileriyle ilişkili yan etkilerin çok üzerinde olan ölüm ve sakatlıkların sayısı endişe vericidir.

-Parti kodunuzu kontrol edin (lot numarası)
----------------------------------------------
Moderna Toplu Kodları (Batch Codes)
Pfizer Toplu Kodları
Janssen Toplu Kodları
Moderna (ABD dışında)
Pfizer (ABD dışında)
Janssen (ABD dışında)

-Güçlendiriciler Hakkında En Son Bilgiler
Ayın Kötü Partileri

-Toksisitede Değişiklik
Mike Yeadon: Toksisite Kalibrasyonunun Kanıtı
Craig Paardekooper ile C-VAR hakkında röportaj
C19 Vax vs Grip Vax
% Önem Moderna Lotları arasında değişir
% Önem Pfizer Lotları arasında değişir
Zaman İçinde Kümülatif Toksisite PDF
VİDEO : Partiler Arasındaki Toksisite Değişimi
Piyangodan Ölüm PDF
VİDEO : Ölüm ve Sakatlıkla İlişkili GMP Uyumlu Olmayan Gruplar
VİDEO : Team Enigma - Covid Vax Değişkenliği
VİDEO : VAERS süper toksik grupları ortaya çıkardı

-Parti Kodları(Batch Code) Toksisite Kodu mu?
Moderna'nın 20A-21A Covid Aşıları için Toksisite Sınıflandırması PDF
Moderna : Farklı Toksisitelerin Alfabetik Olarak Etiketlenmesi PDF
Pfizer : Farklı Toksisitelerin Alfabetik Olarak Etiketlenmesi PDF
VİDEO: Toksisite Bölüm 1 için Pfizer Parti Numaraları Kodlanıyor mu?
VİDEO: Toksisite Bölüm 2 için Pfizer Parti Numaraları Kodu Var mı?
VİDEO : Moderna Parti Numaraları Toksisite Kodluyor mu ?

-VAERS Veritabanı
Covid Bilim Kütüphanesi
Tıp doktorları VAERS hakkında konuşuyor
VaersAnalysis.info

-Veri kaynağı
ABD Verileri : Tüm veriler, ABD'deki Moderna, Pfizer ve Janssen Covid 19 aşıları için 700.000'den fazla advers reaksiyon raporunun yer aldığı halka açık bir veri tabanı olan VAERS'tan alınmıştır.

Dış Veriler : VAERS veritabanı artık ABD dışındaki ülkelerdeki Moderna, Pfizer ve Janssen Covid 19 aşılarına ilişkin verileri de içeriyor. Bu veriler burada bulunabilir - Aşı Olumsuz Olay Raporlama Sistemi (VAERS) - listelenen son tablo. Bu yerel olmayan veriler, yabancı düzenleyici kurumlar tarafından sunulmuştur ve yaklaşık 1.000.000 advers reaksiyon raporundan oluşmaktadır.

Amacımız, VAERS verilerini aşağıdaki bağlantılar kullanılarak kolayca doğrulanabilecek erişilebilir ve katkısız bir biçimde sunmaktır.

Aşı Olumsuz Olay Raporlama Sistemi (VAERS)
Eğitim Videosu 1: VAERS'tan Kötü Toplu Verileri Çıkarma - Ölümler, Sakatlıklar, Hastaneye Yatışlar
VAERS'tan yerel olmayan verilerin çıkarılması - attığım adımlar" (28)

"Pfizer - ABD Dışında
Bu site yavaş yükleniyorsa, bunun nedeni şu anda 1 milyondan fazla kişinin siteye erişmesidir. Lütfen bu aşırı yüklenmeyle başa çıkmak için kurulmuş olan HowBadisMyBatch. com yardımcı sitesini kullanın. Teşekkür ederim. Sağlık uyarısı : VAERS'da rapor edilen ve burada yayınlanan verilere göre, Pfizer serileri tarafından tetiklenen yan etkiler çok çeşitlidir. Serilerin %70'i seri başına yalnızca 1 veya 2 ölümle ilişkilidir, ancak serilerin küçük bir yüzdesi, ölümlerin 10x, 20x, 30x , 40x, 50x, 100x ve hatta 200x ile ilişkilendirildiği için daha toksik görünmektedir. partilerin %70'i daha az zararlıdır. Bu nedenle, halk, aldıkları seriye karşı dikkatli olmalı ve doktorlar ve hemşireler, aşırı sayıda ölümle ilişkili olduğunu görmek için, uygulamadan önce HER ZAMAN seri numarasını kontrol etmelidir." (27)

*Olduğunuz covid aşınızın bulunduğu partinin ne kadar kötü olduğunu öğrenmek mi istiyorsunuz? Buyrun..

"Partim ne kadar kötü?
Bazı partiler diğerlerinden daha mı zehirli? Covid 19 Aşıları için toplu kodlar ve ilişkili ölümler, sakatlıklar ve hastalıklar" (26) "Aşı olan varsa ve aşınızın Pfizer batch (parti mal) numarasını biliyorsanız bu sayfadan o batchte kaç kişi ölmüş, yan etki raporlanmış görüyorsunuz:"(25)

Bir covid aşısı oldunuz? Ve bu olduğunuz aşının bulunduğu parti grubundan olan diğer insanlara neler olduğunu merak ettiniz! Olduğunuz aşı grubunun (partinin) aslında ne kadar kötü / ne kadar iyi huylu (yani bu parti gruplarında ne kadar ölüm ne kadar hafif/ağır yaralanma ne kadar az/çok yan etki vs) olduğunu öğrenebilmek hemen hemen mümkün gibi. Araştrımacılar bunun formulünü bulmuş gibiler. Ancak bu şimdilik sadece Moderna,Pfizer ve Janssen aşıları için geçerli. ABD ve ABD dışı olmak üzere gruplara ayrılmış. 

Olduğunuz aşının şişedeki parti kodunu biliyorsanız,belirtilen yere kodu giriyorsunuz, ve size bu parti gurubunda ne kadar ölüm,yaralanma vs olmuş gösteriyor. Bu da olduğunuz aşınızın ne kadar kötü olduğu hakkında size bir fikir verebiliyor. 

Tabii bunlar sadece kayıtlı resmi rakamlara göre belirlenenler. Bir de kamuoyuna açıklanmayan,gizlenen veriler de var,bunlarda eklenirse herşey tamamlanır. Ki bu da biraz zor görünüyor çünkü,asıl ölümcül olan parti gruplarının gizlendiği yönünde şüpheler,endişeler bulunuyor. Zaten pfizere açılan "veri" davalarından da bunu anlayabiliyorsunuz..

Neyse fazla uzatmayalım,işte eğer o covid aşılarından olduysanız,buyrun..

*Olduğunuz aşının partisi ne kadar kötü?

-Parti kodunuzu kontrol edin (lot numarası)

Nasıl kullanacaksınız?

Araştırmacılar özellikle de ABD'de kullanılan Moderna,Pfizer ve Jannsen aşıları için verileri "ABD içi ve dışı" olmak üzere iki gruba ayırmış. ABD dışında yaşıyor ve bahsedilen aşılardan birini olduysanız ve olduğunuz aşınızın şişe batch/lot kodunu biliyorsanız, bu kodu aşağıdaki resimde görülen yere giriyorsunuz. Resimde Moderna aşı şişeleri için örnek verildi. Diğerleri için de aynı şeyi yapıyorsunuz.. Bunun için aşağıdaki Moderna,Pfizer ve Jannsen aşıları için verilen ABD içi ve dışı linklerine giderek,kodlarınızı girebilirsiniz..

                                                                                       Moderna Batch Code (33)  

Moderna Toplu Kodları (ABD İÇİ)- GİT (33)
"Enter Moderna Batch Code" yazan yere Moderna parti kodunu girin..

Pfizer Toplu Kodları (ABD İÇİ)- GİT (34)
"Enter Pfizer Batch Code" yazan yere Pfizer parti kodunu girin..

Janssen Toplu Kodları (ABD İÇİ)- GİT (35)
"Enter Janssen Batch Code" yazan yere Janssen parti kodunu girin..

Moderna (ABD dışında)- GİT (36)
"Enter Moderna Batch Code" yazan yere Moderna parti kodunu girin..

Pfizer (ABD dışında)- GİT1 GİT2 (37)
"Enter Pfizer Batch Code" yazan yere Pfizer parti kodunu girin..

Janssen (ABD dışında)- GİT (38)
"Enter Janssen Batch Code" yazan yere Janssen parti kodunu girin..

*Bir başka veriler..

""Sıcak partileri" tanımlamak için aşı lot numaranızı buraya girin.
Covid-19 Aşı Grubunuz Ne Kadar Kötü?
 
   "Covid-19 Aşı Ölümlerinin %100'ü, resmi Hükümet verilerine göre üretilen serilerin sadece %5'inden kaynaklandı!"

ABD'nin Aşı Olumsuz Olay Raporlama Sisteminde (VAERS) bulunan veriler üzerinde yapılan bir araştırma, Covid-19 aşılarının belirli lot numaralarına karşı birkaç kez son derece yüksek sayıda advers reaksiyon ve ölüm rapor edildiğini ortaya çıkardı; yani deneysel enjeksiyonların ölümcül grupları artık tanımlanmıştır.

Şimdi Craig-Paardekooper, aldığınız Covid-19 aşısının toplu kodunu (veya herhangi bir toplu kodu) aramanıza ve bu kodla kaç ölüm, yan etki, sakatlık ve hastaneye yatış olduğunu görmenize olanak tanıyan bir çevrimiçi uygulama oluşturdu. .
 
"Parti numarası", belirli bir aşı serisini üretimden bir kişinin koluna kadar izleyen belirli bir sayı ve harf dizisidir ve genellikle bir aşı etiketinde veya beraberindeki ambalajda bulunur.

Bilim adamları, Grip aşısı lotları arasındaki değişkenliği Covid aşısı lotları arasındaki değişkenlikle karşılaştırdı ve farklı Covid aşıları lotları arasında AŞIRI ve ÇOK OLAĞANÜSTÜ derecelerde varyasyon bulmak için şok oldular. 22.000 grip aşısı lotu incelendiğinde, hemen hemen hepsi lot başına 5 veya daha az ciddi advers reaksiyon üretti. Sadece 2 lot bunu aştı (22 SAE ve 37 SAE). Aynı sayıda Covid aşısı karşılaştırıldığında, çok sayıda lotun 5 veya daha az ciddi advers reaksiyon ürettiği, ancak birçoğunun 1000-5000 arasında ciddi advers reaksiyon ürettiği çok büyük farklılıklar olduğu bulundu. Dolayısıyla, grip aşılarının varyasyon katsayısına kıyasla (%99 olan) Covid aşılarının varyasyon katsayısı %1000'dir.

Yani Covid aşısı içerikleri grip aşılarından 10 kat daha fazla değişiyor!

FDA düzenlemelerine göre, farklı lotlar ve farklı üreticiler arasındaki bu kadar yüksek çeşitlilik, ilaçların SULANDIRILDIĞI anlamına gelir ve önemli yasal cezalar taşır. Bu tür bir değişiklik, yalnızca ürünün tutarlılığına dayalı olarak verilen EUA yetkisini de geçersiz kılabilir.

COVID PARTİ NUMARANIZLA ARAMA YAPMAK İÇİN BU BAĞLANTIYI TAKİP EDİN (44)

Toplu iş kodunuzu (batch code) kontrol edin
---------------------------
Moderna Toplu İş Kodları -(45)
Pfizer Toplu İş Kodları - (46)
Janssen Toplu İş Kodları - (47)

Ve daha da kötüsü… Soruşturma, ilaç düzenleyicilerinin çocuklara sayısız sakatlık ve ölüme neden olan en tehlikeli covid-19 aşısı gruplarını bilinçli olarak uygulamaya devam ettiğini ortaya koyuyor.

Araştırmada kullanılan veriler, herkese açık VAERS veri tabanından alınmıştır. Aşı Olumsuz Olay Raporlama Sistemi (VAERS), ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC) ve Gıda ve İlaç İdaresi (FDA) tarafından ortaklaşa yönetilen bir ABD aşı güvenliği programıdır.
 
5 Kasım 2021 itibarıyla çocuklardaki advers olayların VAERS raporlarına toplam 802 lot numarası girildi ve bunlar 6-17 yaş arası çocuklar arasında Pfizer Covid-19 enjeksiyonlarına karşı bildirilen tüm advers reaksiyonları içeriyordu.

VAERS veri tabanı, aşağıdakiler dahil olmak üzere çocuklar arasında toplam 2.082 advers olay raporu gösterdi:

278 ACİL ODA ZİYARETİ
45 HASTANE
11 HAYATI TEHDİT EDEN OLAY
17 KALICI ENGELLER VE
2 ÖLÜM.

*Araştırmalar şu anda 670 lot numarası olduğunu gösteriyor. Çocuklarda sürekli olarak yaşamı tehdit eden advers olay üreten

COVİD GERÇEK OLSA BİLE ÇOCUKLARIN RİSK ALTINDA OLMADIĞINI HERKES BİLİYOR. Ebeveynler. SİZİN covid korkularınız çocuğunuzun hayatına değer mi?"  (48)

"Soruşturma, İlaç Düzenleyicilerinin çocuklara sayısız Sakatlığa ve Ölüme neden olan en tehlikeli Covid-19 Aşısı gruplarını bilinçli olarak uygulamaya devam ettiğini tespit ediyor.
ABD'nin Aşı Olumsuz Olay Raporlama Sisteminde (VAERS) bulunan veriler üzerinde yapılan bir araştırma, Kovid-19 aşılarının belirli lot numaralarına karşı çocuklar arasında çok sayıda advers reaksiyonun, hastaneye yatışların, yaşamı tehdit eden olayların, kalıcı sakatlıkların ve ölümlerin birkaç kez rapor edildiğini ortaya çıkarmıştır. .

Yani çocuklara uygulanan deneysel enjeksiyonların en tehlikeli ve en ölümcül grupları artık belirlendi ve birkaç yıl içinde grip aşılarına karşı çocuklar arasındaki olumsuz tepkileri karşılaştırarak, Kovid-19 enjeksiyonlarının çocuklar için son derece tehlikeli olduğunu kanıtladığını görebiliriz.

Soruşturmada kullanılan veriler, burada görüntülenebilen herkese açık VAERS veritabanından alınmıştır. Aşı Olumsuz Olay Raporlama Sistemi (VAERS), ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC) ve Gıda ve İlaç İdaresi (FDA) tarafından ortaklaşa yönetilen bir ABD aşı güvenliği programıdır.

Program, risk-fayda oranının belirli herhangi bir aşının sürekli kullanımını haklı çıkaracak kadar yüksek olup olmadığını belirlemek için, aşıların uygulanmasından sonra ortaya çıkan olumsuz olaylar (olası zararlı yan etkiler) hakkında doktorlar, hemşireler ve hastalar tarafından hazırlanan raporlar aracılığıyla bilgi toplar.

Veritabanından alınan raporlar 5 Kasım 2021'e kadar gönderilen raporlardı ve 6-17 yaş arası çocuklar arasında Pfizer Covid-19 enjeksiyonlarına karşı bildirilen tüm olumsuz reaksiyonları içeriyordu.

Ancak önce, 2019 ve 2020 yıllarında, iki yıllık bir süre boyunca 6-17 yaş arasındaki tüm çocuklara uygulanan tüm influenza aşılarına karşı bildirilen tüm advers reaksiyonlar kullanılarak bir kontrol veri seti oluşturuldu.

Hastalık Kontrol Merkezleri (CDC) tarafından yayınlanan resmi verilerdeki teyit nedeniyle, 2021 yılında çocuklara uygulanan Covid-19 enjeksiyonlarından çok daha fazla sayıda influenza enjeksiyonunun bu zaman çerçevesinde çocuklara yapıldığından emin olabiliriz.

CDC tarafından Ekim 2020'de yayınlanan yayın (buraya bakınız) 19/20 grip mevsiminde 6 ay-17 yaş arasındaki çocukların %63.8'inin bir doz grip aşısı aldığını doğrulamaktadır.

Çıkardığımız veriler ayrıca, 6 ay-17 yaş arasındaki çocukların %62.6'sının grip aşısı olduğu 18/19 grip mevsiminden ve grip aşısı olacak bilinmeyen çocuk sayısının 20/21 grip mevsiminden elde edilen rakamları içerir.

VAERS veri tabanı, 278 acil servis ziyareti, 45 hastaneye yatış, 11 yaşamı tehdit eden olay, 17 kalıcı sakatlık ve 2 ölümün yanı sıra çocuklar arasında grip aşılarına karşı toplam 2.082 advers olay raporu gösterdi. Döndürülen lot numaralarının toplam sayısı 802 idi.

"Parti numarası", belirli bir aşı serisini üretimden bir kişinin koluna kadar takip eden belirli bir sayı ve harf dizisidir ve genellikle bir aşı etiketinde veya beraberindeki ambalajda bulunur.

Yukarıdaki tablo, advers olaydan önce uygulanan aşının lot numarasına göre sıralanmış olarak, çocuklar arasında influenza aşılarına karşı VAERS'a yapılan advers olay raporlarının sayısını göstermektedir.

Lot numaraları alfabetik olarak sıralanmıştır ve birkaç ani artış dışında, lot numarası başına advers olay sayısı eşit olarak dağıtılmıştır ve genellikle aynı olup, tek bir grip aşısı lot numarasına karşı 17'den fazla rapor yapılmamıştır.

Yukarıdaki çizelge, ABD genelinde gönderilen lot numarasına göre Pfizer aşısına karşı advers reaksiyon olarak rapor edilen hastaneye yatış sayısını göstermektedir. Bu çizelge, çocukların hastaneye yatırılmasına neden olan influenza aşısının gerçek lot numaralarını tanımlamıştır.

Gördüğünüz gibi, sadece tek bir lot numarası olan '3GG33' buna karşı 1'den fazla hastaneye yatış raporuna sahipti ancak bu sadece 2 hastaneye yatış anlamına geliyordu. 33 lot numarası ise tek bir hastaneye yatışa neden oldu.

İki yıllık bir süre boyunca çocuklar arasında grip aşısına karşı olumsuz reaksiyonlara ilişkin yukarıdaki verilerin tümü, Pfizer Covid-19 aşısı için VAERS verileriyle karşılaştırmak için bir kontrol veri seti olarak kullanıldı.

VAERS veri tabanı, 6-17 yaş arası çocuklar arasında Pfizer Covid-19 aşısına karşı toplam 16.880 advers olay raporu gösterdi. Bunlara 5.161 acil servis ziyareti, 1.365 hastaneye yatış, 264 yaşamı tehdit eden olay, 120 kalıcı sakatlık ve 29 ölüm dahildir. Döndürülen toplam lot numarası sayısı 748'dir.

Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), 10 Mayıs 2021'de 12 yaşından büyük çocuklara uygulanacak Pfizer Covid-19 enjeksiyonu için acil kullanım izni verdi.

Bu, 6 aylık bir süre içinde -

-8 kat daha fazla advers reaksiyon,
-18 kat daha fazla acil servis ziyareti,
-30 kat daha fazla hastaneye yatış,
-24 kat daha fazla yaşamı tehdit eden olay,
-7 kat daha fazla kalıcı sakatlık ve

Pfizer aşısına bağlı ölümler, iki yıllık bir süre içinde grip aşılarına karşı çocuklar arasında kaydedilenden 15 kat daha fazla. Yukarıdaki çizelge, çocuklar arasında Pfizer Covid-19 aşısına karşı VAERS'a yapılan advers olay raporlarının sayısını, advers olaydan önce uygulanan aşının lot numarasına göre sıralanmış olarak göstermektedir. 

İnfluenza aşısının tek bir lot numarasına karşı VAERS'a yapılan en yüksek advers olay raporu sayısı 17'dir. Bu da 5 Kasım 2021'e kadar tek bir Pfizer Covid-19 aşısı lot numarasına karşı VAERS'a yapılan en yüksek advers olay raporunun 428 olduğunu ve bunun bir anormallik olmadığını keşfetmeyi daha da şok edici kılıyor. Pfizer Covid-19 aşısının tek bir lot numarasına karşı birçok kez yüzlerce advers olay raporu yapılmıştır.

Yukarıdaki çizelge, lot sayısını, Pfizer Covid-19 aşısı lotu başına bildirilen advers olay aralığına göre göstermektedir. Veriler, 511 lotun (%68) kendilerine karşı yapılmış tek bir advers olay raporuna, 2 spesifik lotun ise bunlara karşı 401'den fazla advers olay raporuna sahip olduğunu ortaya koymaktadır. Şaşırtıcı bir şekilde, verilerden, 30 lot Pfizer aşısının 12 ayrı lotta (%1.6) lot başına 151-250 arasında advers olay raporu olduğunu, diğer 11 lotta (%1.5) ise 251-350 arasında advers olay raporu olduğunu görebiliriz, lot ve diğer 7 lot (%0,9) lot başına 350 – 400 arasında advers olay raporuna sahipti.

Bu, çocuklara uygulanan Pfizer Covid-19 aşısının az miktarda tehlikeli serileri ve görünüşte zararsız (en azından kısa vadede) büyük miktarda Pfizer Covid-19 aşısı serileri olduğunu gösteriyor.

Pfizer aşısının yalnızca birkaç ayrı lot numarasının çok yüksek sayıda acil servis ziyareti, hastaneye yatış, yaşamı tehdit eden olaylar, kalıcı sakatlıklar ve ölümlerle ilişkili olmasıyla, daha ciddi advers reaksiyonlarda da aynı modelin meydana geldiğini görebiliriz. 356 parti (%48) çocuklarda sıfır acil servis ziyaretine neden olurken, 311 parti (%42) çocuklarda 1 ila 4 acil servis ziyaretine neden oldu. Ancak 7 parti (0.9), parti başına çocuklar arasında 100'den fazla acil servis ziyaretine neden oldu. Toplamda, çocuklara uygulanan çok sayıda Pfizer aşısının %52'si, acil servis ziyaretiyle sonuçlanan advers reaksiyondan sorumluydu.

Pfizer aşısının 585 lotu (%78) çocuklarda sıfır hastaneye yatışa neden oldu ve 87 lot (%12) çocuklar arasında sadece 1 hastaneye yatışa neden oldu. Ancak 5 parti Pfizer aşısı (%0,7) çocuklar arasında parti başına 30'dan fazla hastaneye yatışa neden oldu. Toplamda, çocuklara uygulanan çok sayıda Pfizer aşısının %22'si hastaneye yatışla sonuçlanan advers reaksiyondan sorumluydu.

Çocuklarda 670 lot (%90) sıfır yaşamı tehdit eden olayla ve 40 lot (%5) çocuklarda 1 yaşamı tehdit eden olayla ilişkilendirildi. Ancak sadece 8 parti (%1) çocuklar arasında parti başına 5 ila 8 yaşamı tehdit eden olayla ilişkilendirildi. Toplamda, çocuklara uygulanan çok sayıda Pfizer aşısının %10'u yaşamı tehdit eden bir olaydan sorumluydu.

700 lot (%94) çocuklarda sıfır kalıcı sakatlığa neden olurken, 29 lot (%4) çocuklarda tek bir kalıcı sakatlığa neden oldu. Ancak 4 lot (0,5) lot başına 4 kalıcı sakatlığa neden oldu, bu da çocuklar arasında Pfizer aşısına karşı olumsuz reaksiyon olarak bildirilen tüm kalıcı sakatlıkların %33'üne (16/48) eşittir. Toplamda, çocuklara uygulanan çok sayıda Pfizer aşısının sadece %6'sı, çocuğun kalıcı olarak sakat kalmasına neden olan olumsuz bir reaksiyondan sorumluydu.

733 lot çocuklar arasında sıfır ölümle ilişkilendirildi, ancak 15 lot çocuklar arasında tek bir ölümle ilişkilendirildi. Ayrıca parti numarası bilinmeyen 14 ölüm daha bildirildi. Bu, bir ölümden sorumlu minimum parti sayısının 15'e eşit olduğu ve mümkün olan maksimum sayının 29 olduğu anlamına gelir. Toplamda, çocuklara uygulanan Pfizer aşı partilerinin %2'si (15 lot) ile %4'ü (29 lot) ölümle sonuçlanan bir advers reaksiyondan sorumluydu.

VAERS'tan 6-17 yaş arası çocuklar arasında Pfizer Covid-19 aşısına karşı olumsuz reaksiyonlar hakkında elde edilen veriler, en tehlikeli Covid-19 aşısı serilerinin hepsinin birbirine çok yakın lot numaralarına sahip olması gibi sıra dışı bir şeyi de ortaya çıkardı.

Parti numaralarını bir tür düzende atamak mantıklıdır, örn. A1, A2, A3, örneğin A1, Z5, T7 gibi rastgele farklı lot numaraları üretmek yerine. Bu nedenle, aşağıdaki veriler çocuklara uygulanan Pfizer aşısının en tehlikeli ve en ölümcül serilerini önermektedir; Tehlikeli bir serinin 1. günde ve bir sonraki tehlikeli serinin 86. günde üretilmesi yerine, tümü birbirine yakın olarak üretilmiş ve halen çocuklara uygulanmaktadır.

Yukarıdaki tablo, ABD genelinde 6-17 yaş arası çocuklar arasında parti numarasına göre advers olay raporlarının sayısını göstermektedir. Bu çizelge, ABD'de çocuklara en fazla zararı veren Pfizer aşısının gerçek lot numaralarını belirlemiştir. En zararlısı “EW0187” lot numarasıdır; 428 advers olay raporunun yapılmasına neden oldu. Ancak, onlara karşı yapılan olumsuz olay raporlarıyla ilk 20 lota daha yakından bakalım.

Yukarıdaki tablo, en olumsuz olay raporlarına sahip ilk 20 lot numarasını göstermektedir ve gördüğümüz gibi, 20 lottan 19'u EW0167 ile EW0217 arasında değişen "EW" lot numaralarıdır. Bunun tek istisnası, kendisine karşı 344 advers olay bildirimi yapılmış olan FA6780 lot numarasıdır. 

Yukarıdaki tablo, ABD genelinde 6-17 yaş arası çocuklar arasında parti numarasına göre acil servis ziyaretlerinin sayısını göstermektedir. Bu kategorideki en zararlı Pfizer lotu, kaydedilen advers olay raporlarının sayısında üçüncü sırada yer alan "EW0185" lot numarasıdır. EW0185 partisi, çocuklar arasında 137 acil servis ziyaretine neden oldu.

Yukarıdaki tablo, en çok acil servis ziyaretine neden olan ilk 20 lot numarasını göstermektedir ve gördüğümüz gibi, 20 lottan 17'si EW0168 ile EW0217 arasında değişen 'EW' lot numaralarıdır. Üç istisna, FA6780, FA7485 ve ER8735 parti numaralarıdır ve bunlara karşı 92, 83 ve 80 acil servis ziyareti raporu yapılmıştır.

Yukarıdaki tablo, ABD genelinde 6-17 yaş arası çocuklar arasında parti numarasına göre hastaneye yatış sayısını göstermektedir. Bu kategorideki en zararlı Pfizer lotu, kaydedilen advers olay raporlarının sayısında birinci ve bildirilen acil servis ziyaretlerinin sayısında dördüncü sırada yer alan "EW0187" lot numarasıdır. EW0185 Pfizer partisi, çocuklar arasında 34 hastaneye yatışa neden oldu.

Yukarıdaki tablo en çok hastaneye yatışa neden olan ilk 20 lot numarasını göstermektedir ve gördüğümüz gibi 20 lottan 17'si EW0167 ile EW0217 arasında değişen 'EW' lot numaralarıdır. Üç istisna, FA7485, FD8448 ve UNKNOWN parti numaralarıdır ve bunlara karşı 14, 15 ve 19 hastaneye yatış raporu yapılmıştır.

Yukarıdaki çizelge, ABD genelinde 6-17 yaş arası çocuklar arasında lot numarasına göre yaşamı tehdit eden olayların sayısını göstermektedir. Bu kategorideki en zararlı Pfizer lotu, hem rapor edilen advers olay raporlarının sayısında hem de bildirilen acil durum ziyaretlerinin sayısında on dördüncü ve rapor edilen acil servis ziyareti sayısında ikinci sırada yer alan "EW0182" lot numarasıdır. EW0182 Pfizer partisi, çocuklar arasında 8 yaşamı tehdit eden olaya neden oldu.

Yukarıdaki tablo, yaşamı tehdit eden olaylara neden olan ilk 20 lot numarasını göstermektedir ve görebileceğimiz gibi, 20 lottan 16'sı EW0167 ile EW0202 arasında değişen 'EW' lot numaralarıdır. Dört istisna, lot numaraları EN6204, 5317, FE3592 ve kendilerine karşı 2, 2, 3 ve 5 yaşamı tehdit eden olay bildirimi yapılmış UNKNOWN(BİLİNMEYEN)'dur.

Yukarıdaki çizelge, ABD genelinde 6-17 yaş arası çocuklar arasında parti numarasına göre kalıcı sakatlık sayısını göstermektedir. Bu kategorideki en zararlı Pfizer lotu, bildirilen advers olay raporlarının sayısında onuncu, acil servis ziyaretlerinin sayısında on altıncı, hastaneye yatış sayısında onuncu ve yaşamı tehdit edenlerin sayısında üçüncü olan lot numarası 'EW0191'dir. Etkinlikler. EW0191 Pfizer partisi, 5 çocuğun kalıcı olarak engelli kalmasına neden oldu.

Yukarıdaki tablo, en kalıcı sakatlıklara neden olan ilk 20 lot numarasını göstermektedir ve gördüğümüz gibi, 20 lottan 13'ü EW0162 ile EW0217 arasında değişen 'EW' lot numaralarıdır. Yedi istisna, kendilerine karşı 1, 1, 1, 2, 2, 2 ve 2 kalıcı maluliyet raporu bulunan EL3246, 220395, 10606, FC3182, FC3180, 5317, FE3592, ER8735 ve EN6207 lot numaralarıdır.

Yukarıdaki tablo, ABD genelinde 6-17 yaş arası çocuklar arasında parti sayısına göre ölüm sayısını göstermektedir. Her biri tek bir ölüme neden olan toplam 15 farklı lot numarası vardır ve 15'ten 11'i yine EW010 ile EW0217 arasında değişen EW numaralarıdır.

                                                               Çocuklarda parti lotlu ölümler..

Yukarıdaki çizelge, yan etkilerin, acil servis ziyaretlerinin, yaşamı tehdit eden olayların, kalıcı sakatlıkların ve kendilerine karşı en çok yaşamı tehdit eden olayların olduğu ilk 10 lot numarasındaki ölümlerin sayısını göstermektedir. Bunların tümü, EW0167 ile EW0191 arasında değişen EW lot numaralarıdır.

Çözüm.. VAERS verilerinin bu araştırması, daha fazla araştırmayı garanti eden birkaç ilgili bulguyu ortaya koyuyor, ancak aynı zamanda ABD'deki Covid-19 aşılarının güvenliğini izlemesi gereken yetkililerin bunu neden kendilerinin keşfetmediğine dair sorulara yol açıyor. Veriler, Covid-19 aşı kampanyasının çocuklar için grip aşısı kampanyasından önemli ölçüde daha zararlı ve ölümcül olduğunu açıkça göstermektedir. Bu gerçek bile, FDA danışma komitesinin 5 ila 11 yaş arası çocuklarda kullanılmak üzere Pfizer aşısının onaylanması lehinde Onyedi'den Sıfır'a nasıl oy verebileceği sorusunu akla getiriyor. Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) danışma komitesinin oy kullanan bir üyesi, Pfizer aşısının uygulanmaya başlayana kadar 5 ila 11 yaşındaki çocuklar için güvenli olup olmadığının tam olarak bilinmeyeceğini itiraf etti.

Harvard Üniversitesi'nden Dr Eric Rubin, "Aşı vermeye başlamadıkça aşının ne kadar güvenli olduğunu asla öğrenemeyeceğiz ve bu böyle devam ediyor" dedi. Ancak VAERS verilerinin incelenmesi, ABD genelinde çocuklara en fazla zarar veren belirli Pfizer aşı serilerini de belirledi ve bu da acil yanıtlar gerektiren diğer son derece ciddi sorulara yol açtı.

Neden bazı aşı serilerinin diğerlerinden daha zararlı olduğu kanıtlanmıştır?
Neden belirli Covid-19 aşı serilerinin diğerlerinden daha ölümcül olduğu kanıtlandı?

Çocuklara uygulanan bilinen 748 seriden en zararlı 20 Pfizer aşı serisinin hepsinin lot numaraları birbirine çok yakındır? EW0162'den EW0217'ye kadar.

Bu sadece bir kalite kontrol sorunu olabilir mi?

Kansas'taki bir üretim tesisinden bir Pfizer muhbiri, sonuçta, "İnsanlara normalde yapmayacakları şeyleri imzalamaları isteniyor ve sonra neden kendi çalışanlarının bunu kabul etmeyeceğini merak ediyorlar" dedi." (49)

*DİĞER DETAYLAR..

* LOT ve LOT NUMBER nedir
"Lot",genellikle İngilizce de tek başına kullanılan bir kelime değil ama kullanıldığında genellikle "çok" gibi anlam içeren fiiller veriyor. Örneğin GoogleTranslate (GT) çoğu zaman tek kelime çevirilerini bozuk çeviriyor ve "Lot" diye yazarsanız "çok güzelsin" :(( , "Lots" diye yazarsanız "çok" çevirisini veriyor. (Bunun böyle olmasının nedeni büyük olasılıkla,GT'de çeviri yapmaya yetkili Türklerin/ Türkçe bilen Yabancıların kendi kafalarına göre bu bozuk kelimeleri kayıt etmelerinden kaynaklanıyor olabilir,diyebiliriz..Yani, siz GT'de birşeyin çevirisini yaptırdığınızda, işte bu kişilerin bozuk çevirileriyle karşılaşıyorsunuz.Durum bu..) Lot, İngilizce de "çoğul,herşey" anlamlarında kullanılacağı gibi "çoğul isim"de içerebiliyor. Mesela "Çok Güzelsin" isim olarak eklenmiş!! Çeviride isim ve fiil olarak örnekler verilmiş;

-Isim : çok,bir sürü,arsa,hisse,kısmet,kader,nasip
-Fiil : taksim etmek, böüştürmek,kura ile paylaştırmak

* Lot kelimesi,ayrıca borsadaki işlemler içinde kullanılıyormuş;

     "Özellikle para ve sermaye piyasalarında işlem yapan yatırımcıların sıklıkla karşılaştığı ‘lot’ terimi ‘pay’ anlamını taşımaktadır. Peki, borsada ne anlama gelmektedir? Lot kısaca, borsada işlem birimini anlatır. Yani, 1 lot 1 adet hisse senedini ifade eder. Tüm pay ve yeni pay alma hakkı işlemlerinde işlem birimi olarak '1,00 TL (nominal) = 1 adet = 1 lot' eşitliği uygulanır.(....)" (30)

* Bunun haricinde Lot numarası (Lot Number) diye bir terim de bulunmaktadır..

-Lot numarası (Lot number),"Parti numarası" olarak da adlandırılır..

   "Lot Number; Bir parti numarası, tek bir üreticiden belirli bir miktar veya malzeme partisine atanan bir tanımlama numarasıdır. Parti numaraları genellikle ambalajın dışında bulunabilir. Arabalar için, Araç Kimlik Numarasını oluşturmak için bir seri numarası bir seri numarası ile birleştirilir. 
   
   Parti numarası, bir ürünün imalatında yer alan işçilik ve ekipman kayıtlarının yanı sıra, bileşen parçalarının veya bileşenlerin izlenmesini sağlar. Bu, üreticilerin ve diğer kuruluşların kalite kontrol kontrolleri yapmalarına, son kullanma tarihlerini hesaplamalarına ve üretim çıktılarının alt kümelerine düzeltmeler veya geri çağırma bilgileri yayınlamalarına olanak tanır.

Ayrıca tüketicilere, üreticiyle iletişim kurarken ve alınan malların üretimini araştırırken kullanabilecekleri bir tanımlayıcı verir. Örneğin, bir halk sağlığı sorunu durumunda balık veya etin kökeninin izini sürmek. Belirli bir lotu tanımlamaya yardımcı olmak için tarih ve zaman damgalarının kullanılmasıyla bazı lot numaraları oluşturulur. (....)" (31)

BİLGİ : Bu terim,  özellikle de covid aşıları (yukarıda da nedenlerini verdiğimiz) ile ilgili ortaya atılan ilginç iddialar ile de gündeme gelmiştir. Yani lot numaralı covid aşı şişelerinin hepsinde gerçek covid aşısı olmadığı /hepsinde mg olarak aynı oranda (özellikle de mrna) aşısı olmadığı vb gibi iddialar,şüpheler yer almıştır.. 

   Ekşi sözlükte konu (lot numarası) ile ilgili bir yazıya da denk geldik. Aslında "lot numarası" terimini çok iyi özetlemiş. Buradan covid aşı şişelerindeki lot numaraları hakkında da birşeyler öğrenebiliriz.Yani covid aşı şişelerindeki durumu, daha iyi anlayabilmek için "lot numarası" kavramını sadece bu yazıyı okuyup-anlamak bile yeterli olabilir,herhalde..

   "lot numarası, üretilen bir ürünün hangi emirle imal edildiğinin (hangi müşteriye ait hangi sipariş emir numarasını takiben veya hangi stok emri numarasını takiben), bu üretim emrini hangi beyaz yakalının verdiğinin, üretim prosesi boyunca üretime konu parça/ürün ile alakalı hangi mavi yakalının hangi tezgahın başında bulunduğunun ve buna benzer tüm takibin yapılabilmesine, üretim sürecinin tüm safhalarının bilinirliğinin sağlanabilmesine yönelik ürün grup veya parti numarasıdır .." (32)

* DİGER BİLGİLER..

*Pfizer sahtekarlığı
55 yıl saklanması istenilen veriler bile sahteymiş! Sırf insanları ve kamuoyunu aldatmak amacıyla 55 yıl saklanması istenilen verilerde,tüm veriler manipüle edilerek "kötü olan veriler" çıkarılırken, "iyi olan veriler" eklenmiş ve mahkemeler aracılığıyla inanılmaz bir tiyatro sahnelenmiş.  Bu verilerin şimdilerde açıklanması istenildiğinde ise, bu 55 yıl saklanılması istenilen ve manipüle edilen bu veriler ortaya konularak, "İşte bakın bu verilerde hiçbirşey yok!" dedirtmek ve insanları ve kamuoyunu bu şekilde kandırmak amacı güdülmüş. İşte o detaylar..

"Pfizer'in 55 YILDIR Saklamak İstediği Bazı Verilere Bir Bakış!
Tamam, bugün ele alınacak çok şey var…
 
-Eski bir Pfizer çalışanı olan Dr. Chris Martenson, bir FOIA talebiyle Pfizer'den alınan bazı çok açıklayıcı belgeleri paylaşıyor. İçeriğini gördüğünüzde, Pfizer'in neden bir yargıçtan önümüzdeki 55 yıl boyunca tüm covid aşısı güvenlik verilerini gizli tutmalarına izin vermesini istediğini anlamak kolaydır.

-RFK Jr., Jessica Rose ile VAERS verileri, göz ardı edilmemesi gerekenlerin nasıl göz ardı edildiği ve veritabanının misyonu açısından nerede başarısız olduğu hakkında röportaj yapıyor.

-Bir biyoteknoloji analisti, covid atışlarının immün yetmezliğe neden olan bir HIV glikoproteini içerdiğini kanıtlamak için öne çıkıyor.

-Bana daha çok Elon Musk'ın Neura-link teknolojisini tanıtan transhümanist yanlısı bir reklam gibi görünen mükemmel bir bilgilendirici parçayı paylaşacağım.

-Avustralya'dan paylaşacağım bir röportaj klibim var, Avustralya'nın askeri tarzdaki covid toplama kampına zorla defnedilen, mülayim bir tabirle Howard Springs adlı bir kadın, herhangi bir doğrulanabilir sağlık nedeni olmaksızın kendisine uygulanan iki haftalık hapis cezasının ayrıntılı hesabını veriyor.

-Ayrıca, Last American Vagabond'dan Ryan Christian, Catherine Austin Fitts ile röportaj yaptı. Bu klip, bence, ABD mali tablosunu takip eden herkesin görmesi gereken bir klip ve merkez bankacılarının bizi para birimi sıfırlaması açısından nereye götürdüğünü ortaya koyuyor.

Bu kliplerin bazıları uzun, bu yüzden zamanınız kısıtlıysa, tüm bilgileri almak için birkaç kez geri gelmek isteyebilirsiniz. Ayrıca BitChute'un klipleri hızlandırmanıza izin verdiğini unutmayın. Bu özelliği, normalde alacağından çok daha kısa sürede çok fazla bilgi ile yarışmak için rutin olarak kullanıyorum ve harika çalışıyor.
 
Dikkat edilmesi gereken çok önemli olduğunu düşündüğüm diğer bazı ilginç makalelerden kısaca bahsederek bitireceğim.

Öyleyse bununla başlayalım…

* Dr. Chris Martinson, Foia tarafından elde edilen Pfizer güvenlik belgelerini inceliyor (pfizer'in önümüzdeki 55 yıl boyunca gizli tutmak istediği bilgilerin bir kısmı)

İncelediği belge, Aralık 2020'de Pfizer'in covid aşısının yaygın olarak bulunmasının hemen ardından üç aylık bir süre için advers reaksiyon raporları dahil olmak üzere kümülatif aşı güvenliği verilerini içeriyor; yani bunlar, Şubat 2021'in sonu itibarıyla toplanan ve Pfizer'in kullanımına sunulan verilerdir. Pfizer tarafından sunulan bilgiler, hiç kimsenin belgenin kendisi için konuştuğu herhangi bir uzak sonuca varmasını gerektirmez. Bu, Pfizer'in olumsuz olay raporlarında ciddi kırmızı bayrak uyarılarını gizlese bile kasıtlı olarak görmezden geldiğini gösterir.

Genel olarak, sahip oldukları açık bir şekilde sahip oldukları belirli bilgileri atlayarak çeşitli istatistikleri derleyerek çok kalitesiz bir iş yapıyorlar ve bu, her durumda tutarlı bir şekilde "burada görülecek hiçbir şey yok" sonuçlarının sahte olduğunu göstermeyi kolaylaştıracaktır. Bu, gerçekleri paylaşmak yerine gizlemek için yazılmış bir raporun maskaralığıdır; ve FDA tarafından bu nedenle Pfizer'e geri gönderildi ve Pfizer'in kibirli bir şekilde temelde "tekrar bakın şurada" diyen üç satırla yanıt verdi.

İşte zaman damgalı bazı önemli noktalar:

4 dk - Bu belgede yer alan bilgilerin gizli olduğu ve şirket dışında paylaşılmayacağı uyarısına dikkat ediniz! Kötü Başlangıç. Başka bir deyişle, Pfizer'e göre herhangi bir güvenlik verisini görme hakkınız yoktur.

6 dk - FDA, raporun, EUA'larını yenilemek için gereken FDA tarafından istenen bilgileri sağlamadığından şikayet ediyor. Pfizer temelde 'evet öyle' ile yanıt verir.

8 dk - Pfizer herhangi bir güvenlik verisi toplama konusunda proaktif değildi, sadece kendilerine hangi şikayetlerin sunulduğunu görmek için beklediler. Pfizer, biyolojik uygulamalarının onaylanmasında koşullar olarak ortaya konan ve uymaları gereken belirli veri toplama yönergelerini takip etmeme konusunda halka ve FDA'ya karşı sorumluluklarını yerine getirmedi. Başka bir deyişle, kendilerine sunulan AE raporlarının veya şikayetlerinin hiçbirini takip etmediler.

11 dk - gerçek AE insidans oranları sağlanmaz ve bu veri eksikliğinden raporları gönderen kişiler sorumlu tutulur.

13 dk - Veriler, kadınların dahil olduğu sunulan raporların verilerin ÜÇÜNCÜ KISMI olduğunu açıkça göstermektedir, bu nedenle kadınlar erkeklere göre çok daha sık yaralanmaktadır, ancak bu Pfizer, bunun önemli olmadığını ve hiçbir şey ifade etmediğini söyledi. Raporlar ayrıca aşının hamile kadınlara, yeni doğanlara ve o zamanlar yasa dışı olan 10 yaşın altındaki çocuklara verildiğini gösteriyor.

Bu açıklanmadı ve toplam sayının kabaca dörtte biri olan 9400 rapor, vaka sonuçlarıyla ilgili olarak "BİLİNMEYEN" bir kategoride toplandı.

Dolayısıyla bu, Pfizer'in aşılar halka sunulurken ortaya çıkan herhangi bir güvenlik endişesini araştırmak için hiçbir çaba göstermediğini açıkça gösteriyor, yasaklanmış gruplara ve hariç tutulması gereken belirli insan kategorilerine aşı yapılması söz konusu olduğunda bile.

23 dak - Hamile kadınları içeren 276 AE raporu (açık bir güvenlik sinyali) tamamen kabul edilmedi. Pfizer, bu raporda, hamile kadınların aşılanmaması gerektiği için göze batan hamilelikle ilgili hiçbir güvenlik sinyali olmadığını söyleyecek kadar ileri gitti.

27 dk - Her türlü ciddi kalp sorunu rapor edildi, yine aşıların 24 saatten kısa sürede ölüm dahil ciddi yaralanmalara neden olduğuna dair açık bir uyarı. Yine Pfizer bu raporda bunların hiçbirinin konuyla ilgili olmadığını belirtiyor ve bu da neyle ilgili olduğunu düşündüklerini merak ediyor.

Göz kamaştırıcı ihmallere ve Pfizer'in herhangi bir endişeyi kabul etmedeki isteksizliğine ilişkin benzer örnekler, yukarıdakileri takip eder. Aslında, ürünlerinin aynı gün içinde ölümler de dahil olmak üzere çok sayıda önemli zarara yol açtığına dair açık kanıtlara rağmen, Pfizer bu raporun tamamında "Kümülatif güvenlik incelemesi herhangi bir yeni güvenlik endişesi doğurmaz" dışında başka bir sonuca varmaz.
 
Anlamanız gereken şey, advers reaksiyon raporları gibi pazarlama sonrası sağlık anketi verilerini derlemenin tüm amacının, deneysel bir ilaç almaya karar vermeden önce insanlara iletilebilecek bilgilendirilmiş rıza bilgilerini sağlamaktır. bunu yapmanın riskleri. Bunun gibi dosyalamalar tamamen faydalı sonuçlardan yoksun olduğunda veya bu durumda olduğu gibi halktan gizlendiğinde, bu karar bilinçli bir şekilde verilemez. Bu, Pfizer'in sağlığınızla çelişme konusunda burada bir önceliğe sahip olduğunu gösteriyor. Pfizer, tehlikeleri bariz bir şekilde gizleyerek, düzenleyici kurumların çabalarını sekteye uğratarak ve farmakovijilans sistemleri tarafından toplanan açık uyarıları göz ardı ederek tehlikeli bir ürünün yalnızca olumlu şekilde güçlendirilmesine izin veren bir durum yaratıyor.

"Pfizer'in covid aşısı güvenli veya etkili DEĞİLDİR!"

Pfizer'in yıllardır ne kadar güvenilmez olduğunun tam bir özeti için şunu okuyun:
 
-PFIZER'IN BİLİNÇSİZ SUÇLARI

-DR.Jessica Rose vaers hakkında rfk jr ile konuşuyor

Rose, Kennedy'ye “VAERS çok korkutucu bir hikaye anlatıyor” dedi. VAERS verileri 618.548 advers olay raporu gösteriyor (29 Ekim itibariyle), ancak bu sayı eksik raporlamayı hesaba katmıyor, diye açıkladı Rose. (19 Kasım itibariyle, en son VAERS verileri, yabancı raporlar hariç 664.745 yan etki göstermektedir). "Pfizer 3. aşama klinik verilerine dayandırdığım eksik raporlama faktörünü göz önünde bulundurursanız - ki bu muhtemelen zaten şüpheli verilerdir - eksik raporlama faktörü 31'dir" dedi. Bu nedenle, olumsuz olayların doğru bir sayısını elde etmek için "VAERS sayılarını en az 31 ile çarpmanız gerekir" diye açıkladı Rose. "Gerçekten şaşırtıcı. Milyonlarcayız." Rose, VAERS verilerinin "çocuklara bu ürünlerin uygunsuz şekilde enjekte edildiğini" gösterdiğini söyledi. Kennedy'ye VAERS'a sunulan raporların, küçük çocukların yaş grupları için henüz yetkilendirilmemiş COVID aşıları aldığını gösterdiğini söyledi. 29 Ekim itibariyle aşıdan sonra ölen çocukların %38'i 2 yaşın altındaydı. "Yani biri bana bunu açıklamalı, çünkü bebeklere enjeksiyon yapmamamız gerekiyor" dedi.

Covid aşılarının bağışıklık yetmezliğine neden olduğunun kanıtı

Fauci patenti: Vaxxed kaynaklı yardımcılar, biyoteknoloji analisti: vaxx'ta bulunan hiv glikoprotein 120.

Bir Pfizer muhbiri olan Karen Kingston'ın burada açıkladığı çok şey var, aşağıdaki kısa özetim adaletini yerine getirmiyor, bu yüzden lütfen bu 14 dakikalık klibi izleyin. mRNA covid enjeksiyonlarının sadece vücudu tehlikeli bir biyosentetik başak proteini oluşturmak için kullanan talimatlar vermediğini, birçok gönderi boyunca ana noktasından defalarca bahsettim. HIVgp120, etkisi tüm aşı alıcılarında yapay olarak bir otoimmün hastalığı indükleyen bu glikoproteini oluşturmak için talimatlar olan aşılarının bir parçası olan birkaç mRNA dizisinden biridir. Basit bir ifadeyle, bu covid ürünleri yalnızca hiçbir koruma sağlamakla kalmaz, vücudun bağışıklık savunmasını her yönden zayıflatarak, esasen insanları, aksi takdirde zararsız olabilecek herhangi bir sayıda patojenik hastalığa karşı savunmasız hale getirir; çünkü asla sağlıklı bir bağışıklık sistemi olan bir insanda gördüğümüz ölçüde gelişmezler.
 
Bu etki, hepsi tamamen temelsiz olan başka bir covid varyantı hakkında hikaye üzerine hikaye tarafından karıştırılıyor. Şu anda WHO ve CDC tarafından bile kabul edilen bir gerçektir ki, dünyadaki hiç kimse tüm bu histeriyi başlattığını iddia ettikleri orijinal virüsün gerçek bir izolasyonuna sahip değildir. Yani hiç kimse size bu virüsü gösteremez, testi pozitif çıkan canlı bir insanda, virüsten öldüğü söylenen bir ölüde, masa üstünde, klozet kapağında veya petre üzerinde değil; Hiç kimse üretemiyorsa, bu ölümcül virüs nasıl olduğunu söyledikleri her yerde olabilir. Gerçek virüs izole edilemiyorsa, herhangi bir test bir virüsünüz olduğunu nasıl kanıtlayabilir? Açıkçası, covid testleri covid virüslerini bulamıyor veya herkes bir örneğine sahip olacaktı.

Gerçek şu ki, yok ve asla var olmadı, tek açıklama bu.
 
Öyleyse, var olduğunu iddia etmenin gerçek nedeni nedir? Pekala, sebebin deneysel aşıları zorlamakla ilgisi var gibi görünüyor, yani doğal olarak bunu takip eden soru; Gerçek deney nedir? Burada aşı savunucuları açıkça yanlış yönlendiriliyor ve aşı karşıtları, aşıların neden olduğu ölüm ve ciddi yaralanmalar için ne kadar çok kanıt olduğuna işaret ettikleri için saldırıya uğruyor. 

Bu çekimlerin gerçekte ne içerdiği hakkında çoğu kişiden çok daha fazlasını bilen benim gibiler için, bunların radikal öjenist örgütler tarafından serbest bırakılan nüfus azalması biyolojik silahları olduğu ve bir biyoteknoloji analisti ve eski Pfizer içeriden biri olarak iddiaları desteklemek için fazlasıyla yeterli kanıt var; Karen Kingston, bu aşıların HIVgp120 içerdiğine dair kesin kanıtlar göstermek ve aşılanmış popülasyonlar için sonuçları hakkında konuşmak için fazlasıyla yeterli. Yeminli ifadesi Reiner Fuellmich'in hukuk ekibinde kayıtlı.

Moderna patenti korkuyu ortaya çıkarır: biyolojik silahta bulunan nanosansür.

İşte biraz daha onay.
 
Geleceği tahmin etmek için bir falcı veya medyum gerekmez ve bu tahminle kayda geçeceğim: Çok yakın bir gelecekte olacağını ve yıllarca devam edeceğini göreceğiniz şey, dünyanın her yerinden nadir hastalıkların salgınları hakkında, uçuktan Marburg'a, maymuna kadar her şeyi konuştuğu raporların gelmeye başlayacağı bir modeldir. çiçek hastalığı, muhtemelen çocuk felci ve çiçek hastalığı ve bunu her gördüğünüzde, yeni bir covid varyantının, bahsettikleri vebaya neden olduğu söylenecek. Bunların hepsi, mümkün olan herkesi aşılamaya zorlamak için ateşin yakıtı olarak kullanılacak ve tüm bunlar devam ederken, bariz olanı işaret eden herkesi sansürlemeye ve bastırmaya devam edecek: Tüm bunların yalnızca aşılanmış popülasyonlar içinde gerçekleştiği ve insanları ölümcül covid aşı formülasyonlarıyla enfekte etmeye devam etmeyi haklı çıkarmak için aşılanmamışlar sahip olmadıkları her şeyi yaymakla suçlanacaklar.

Bu sorunu daha da karmaşık hale getiren, yetkin tıbbi bakımın tamamen yokluğu olacak ve bunların yerini, sorunu daha da kötüleştiren dronish iğneli tugay orduları alacak; ve ne zaman yeni bir covid güçlendirici bu salgınları bastırmada başarısız olursa, başka bir zorunlu aşı ilan edileceğinden, bunların toplam etkinlik eksikliği için aynı topal mazeretler öne sürülecek. Bu senin geleceğin, eğer aklını başına toplayıp buna delilik demezsen ve insanlığa karşı bir suçtur.

Devam edelim, bakalım daha nereye varacak…

Neuralink'in yeni beyin implantı: Hype vs bilim.

Bunu görene kadar Musk'ın grafen bazlı beyin implantlarını kullanarak ne icat etmeye çalıştığına dair temel bir anlayışa sahiptim ve onun deneylerinin ve ne gibi ilerlemeler kaydedildiğinin ve bunların çoğunun şu varsayım altında yapıldığının farkındayım. engellileri bu araçlarla etkinleştirmeye çalışıyor. Ancak her zamanki gibi, çok daha az dikkat çeken karanlık bir tarafı var. Söyleyeceklerimin ne kadar alakalı olduğunu görmek için bu klibin tamamını izlemeniz gerekecek, o yüzden belki önce onu izleyin. O kadar uzun değil, ama öğreneceğiniz şey bu teknolojinin sınırları ve bu deneylerde denek olan insanlara yönelik bazı tehlikeler. Bunlar, bu teknolojinin yaygın olarak kullanılabilir hale gelmesi için bir tür çözüm gerektiren önemli engellerdir. Elon'un halkla ilişkiler çalışanları, onun körlerin görmesini, sağırların duymasını ve topalların yürümesini sağladığını, tıpkı İsa gibi olduğuna inanmanızı isterdi... o, günümüzün mucizelerini gerçekleştiriyor.

Ancak, tüm bu covid aşılarında bulunan grafen oksit gibi ilgili tüm nanopartikülat maddeler hakkında yapılan bazı keşifleri ve bunların sağlık üzerindeki korkunç etkilerini göz önünde bulundurursanız, Pharma'nın başka ne açıklamaları olabileceğini merak etmeye başlarsınız. covid çekimlerinde bu malzemenin bu kadar müstehcen toksik miktarları dahil. Tüm covid aşılarında bulunan bu paramanyetik metalik nano malzeme, insan vücudunun damar sistemini kelimenin tam anlamıyla parçalayan ciddi hematolojik bozukluklara neden olur. Hayatı tehdit eden kan pıhtılarına, nörolojik bozukluklara ve kalıcı sakatlıklara ve birçok durumda ölüme yol açan aşırı inflamatuar yanıtlara neden olurlar.

Yalnızca ABD'de VAERS, aşıların başlamasından bu yana resmi ve gayri resmi olarak 19,886 ölüm bildirdi, Jessica Rose, PhD tarafından atanan eksik raporlama faktörünü de dahil ederseniz, 800.000'den fazla ölüm.

-Her neyse, Neuralink'in gerçekte nasıl çalıştığına dair bu açıklamayı izledikten sonra aklıma şu geldi:
 
Neuralink en iyi haliyle bir sabit hat gibidir. Covid aşılarında bulunan grafen oksit, tüm vücuda ve özellikle beyne yayılan mikroskobik iplikler halinde kendi kendine bir araya gelmeleri ve elektromanyetik özellikleri nedeniyle, cep telefonlarını mümkün kılan bir altyapı sağlar. Kafatasına delikler açmak ve beyne yüzlerce sabit hat yerleştirmek biraz barbarcaydı ve fiziksel sınırlamalar nedeniyle başından beri DOA idi, ama bunu üzerinde çalışan hiç kimseye söyleme. Çünkü beyin Wi-Fi alımını çalıştırmak, birçok insanı onları öldürmeye yetecek kadar zehirlemeyi içerir ve muhtemelen bu yükseltmeye sahip olmanızı isteyen insanlar onu yüklemeye çalışırken sizi öldürecektir. En iyisi, tamir etmeye devam etmeleri için kablolu dinozorlara ödeme yapmaya devam etmek ve herkesin bir gün oraya iyi düşünmesini sağlamak. Bu arada, gerçek deney, tüm bu deneme yanılmaları gizlice yürütmenin bir yolu olarak herkesi sahte aşılarla zehirlemeyi içerir ve ek bir fayda ile, dünyayı küreselci ülke kulübünün bir üyesi olamayacak kadar içler acısı ve yoksul olan herkesi ayıklayın. . Ve bunların hepsinin size bir şekilde fayda sağlamak için olduğunu düşünme hatasına düşmeyin. Hayır, tüm bu çılgın bilim adamlarına, yokluğu düzeltmeleri için ödediği büyük paranın son şeyi, bir grup süper yurttaş askeridir. Evet, elbette birkaçı iyi olurdu, eğer onları kale kapılarını korumak veya yüzünüze yumruk atmak için programlayabilirlerse, diye düşünürdüm, belki üremek için birkaç tane daha çekici, ama geri kalanınız harcanabilir, onların tali hasarı. KENDİNİ tanrı benzeri ölümsüz her şeyi bilme düzeyine yükseltme arayışı. Tüm bu araştırmalarla tırmandıkları harcanabilir merdiven sizsiniz.
 
Tüm bu eğlenceli elektroşok aletleriyle oynamak seçkinler için eğlenceli bir yolculuk olacak. Serseri Dövüşleri başlasın!

-Tuzlu suda (saline/plasebo) grafen oksit bulundu.

Buradaki herkese burada daha önce bildirdiğim bir şeyi hatırlatmak istiyorum, Pfizer tarafından sağlanan ve aşılarının nasıl düzgün bir şekilde uygulanacağını açıklayan talimatlarda, aşının yalnızca Pfizer tarafından sağlanan özel bir salinle seyreltilmesi gerekir.
 
Sevillano: "Hiçbir şey olmamalı. Unutmayalım ki tuzlu suda bunların hiçbiri olmamalı. Tuz ve su. Ve tuzlu suya mikroskopla baktığınızda hiçbir şey görmüyorsunuz. Sadece şok edici. . Her şeye bu nanomateryali koyuyorlar ve bu kadar. Bu insanlar alçaklar. Gerçekten utanmazlar."

-Teknolojik parazitlik [elektromanyetik kablosuz nano-biyo-sensör ağları]

Burada Richard Delgado, patent araştırmalarında ek bulgular sunuyor.
 
-Aşılamadan sonra verileri izleyen zihinsel bozukluklara atlayın.

Veriler, Kovid aşılarının yüz binlerce insanda ruh sağlığı sorunlarına neden olduğunu gösteriyor.

Dünya Sağlık Örgütü'nden (WHO) VigiBase şu anda Covid-19'a karşı “aşılanan” en az 121.559 kişinin şu anda bir veya daha fazla zihinsel bozukluktan muzdarip olduğunu gösteriyor. En sık görülen problem uykusuzluk olup, bunu anksiyete, konfüzyon, uyku bozuklukları, sinirlilik, oryantasyon bozukluğu, akut stres bozukluğu, anksiyete, halüsinasyonlar, depresyon, depresif ruh hali, panik ataklar, kötü uyku kalitesi, deliryum, ajitasyon, kabuslar, anormal rüyalar, yemek yeme izlemektedir. bozukluk, psikotik bozukluk, akut psikoz veya psikotik davranış. VigiBase ayrıca enjeksiyondan sonra ölüme yakın deneyimlere ilişkin 213 rapor, 57 tamamlanmış intihar ve 25 patlayan kafa sendromu vakası, LifeSiteNews'in "patlama silahı sesi veya hemen yanlarındaymış gibi şıngırdayan ziller gibi çok yüksek bir ses olarak tanımladığı bir durum" olarak tanımlıyor. ”

Bunu okuyan birine sormam gerekiyor: Pharma'nın bunun gibi raporların "nadir ve olağandışı" olduğuna dair öngörülebilir açıklamasını bir kez daha kabul edecek misiniz? Yoksa "patlayan kafa sendromu", vücudunuza bir grup yüksek EMF reaktif, paramanyetik, beyin kısa devre yapan nano metal enjekte etmenin makul bir yan etkisi gibi mi geliyor? (....)"  (39)

"Eski Pfizer çalışanı planla ilgili ayrıntılara giriyor.(VİDEO)
EUA ve kanıtları gizleme. Bu utanç verici. Bu aylık raporlar, gerçekte neler olduğunu gizlemek için yaralanmaları gözden geçirmiyor." (40)

"Pfizer'in Akılalmaz Suçları 
Dr. Mercola'dan: Bir bakışta hikaye
-9 Kasım 2021'de Atlantic Council CEO'su Frederick Kempe ile yapılan bir röportajda, Pfizer başkanı ve CEO'su Albert Bourla, "profesyonellerin küçük bir bölümünün" kasıtlı olarak "yanlış bilgi yaydığını… böylece endişeleri olanları yanlış yönlendireceklerini" iddia etti. Bu tür tıp uzmanları sadece kötü insanlar değil, dedi Bourla, "Onlar suçlu, çünkü kelimenin tam anlamıyla milyonlarca cana mal oldular."

-Suçluların oyun kitabı, kendilerinin suçlu oldukları şey için her zaman diğer tarafı suçlamak için bir özdeyiş içerir.

-Pfizer, uzun bir suç faaliyeti geçmişine sahiptir. Şirket, etik olmayan uyuşturucu testi, yasa dışı pazarlama uygulamaları, birden fazla ülkede rüşvet, çevre ihlalleri - PCB'lerin ve diğer zehirli atıkların yasadışı olarak boşaltılması dahil - işçi ve işçi güvenliği ihlalleri ve daha fazlası nedeniyle birçok yerde dava edildi. Ayrıca epilepsi gibi kronik hastalıkları olan hastaların hayatını tehdit eden fiyat oymacılığı nedeniyle de eleştiriliyor.

-2002 ve 2010 yılları arasında Pfizer, Amerikan tarihinin o zamanki en büyük sağlık hizmeti dolandırıcılığı cezası olan 2009'daki 2.3 milyar dolarlık para cezası da dahil olmak üzere, cezai mahkûmiyetler, sivil cezalar ve jüri ödülleri olmak üzere 3 milyar dolar para cezasına çarptırıldı. 2011'de Pfizer, yasadışı pazarlama suçlamalarını çözmek için 14,5 milyon dolar ödedi ve 2014'te böbrek nakli ilacı Rapamune'nin yasa dışı pazarlanmasıyla ilgili suçlamaları 35 milyon dolara çıkardı. Bunların hiçbiri gelecekteki kötü davranışları caydırmadı.

-2020 sonbaharında Pfizer'in Aşama 3 COVID aşı denemesi üzerinde çalışan bir muhbire göre, veriler tahrif edildi, hastaların körlüğü kaldırıldı ve bildirilen yan etkilerin takibi çok geride kaldı.

9 Kasım 2021'de Atlantic Council CEO'su Frederick Kempe Pfizer'in başkanı ve CEO'su Albert Bourla ile yapılan bir röportajda, "profesyonellerin küçük bir bölümünün" kasıtlı olarak "yanlış bilgi yaydığını… böylece endişeleri olanları yanlış yönlendireceklerini" iddia etti.

Bourla'nın dediğine göre bu tür tıp uzmanları sadece kötü insanlar değil "Suçlular çünkü kelimenin tam anlamıyla milyonlarca hayata mal oldular." Bourla, adı kurumsal suçla eş anlamlı olan bir şirketin CEO'su olarak konuşulacak kişidir.

Bourla'nın yorumları aynı gün yapıldı, Pfizer ve ortağı BioNTech, ABD Gıda ve İlaç İdaresi'nden güçlendirici aşılar için yetkisini 18 yaşın üzerindeki herkese genişletmesini istedi.

Tencere su ısıtıcısına siyah diyor.

Yine de, Bourla gibi insanların sahip olduğu birincil savunma stratejisi, muhalefeti kendi hataları için suçlamak olduğundan, çok şaşırmamalıyız. Şirketin, fonları konusunda şeffaf olmayan kuruluşlar anlamına gelen “karanlık kuruluşlar” tarafından hedef alındığını bile iddia ediyor.

Ürettikleri, COVID atışlarının tehlikeli olduğunu gösteren kanıtlar sunanların pandemi ölümlerini daha da kötüleştirmeye çalışan yerli teröristler olduğu şeklindeki resmi anlatıyı desteklemek için kullanılan Dijital Nefretle Mücadele Merkezi (CCDH) tam da budur.

Kimse bu grubu kimin finanse ettiğini bilmiyor ama savaş şahinleriyle ve Bourla'nın bu açıklamaları yaptığı Atlantik Konseyi de dahil olmak üzere Great Reset destekçileriyle pek çok bağlantısı var.

CCDH, yönetim kurulu üyeleri aracılığıyla, Üçlü Komisyon, Atlantik Konseyi, Avrupa Dış İlişkiler Konseyi, Çocukları Kurtarın Fonu (Gates Vakfı tarafından finanse edilmektedir ve Gates'in GAVI Aşı İttifakı'nın bir ortağı) ile bağlantılı olabilir. İngiliz Parlamentosu, CIA ve Event 201 Microsoft ve Center for American Progress (kara parayla finanse edilen başka bir kuruluş).

Ve Bourla, Pfizer'in kara para gruplarının saldırısına uğradığına inanmamızı mı istiyor? Yine, bu kurtların oyun kitabı, kendilerinin suçlu oldukları şey için her zaman diğer tarafı suçlamak için bir özdeyiş içerir.

Atlantik Konseyi hakkında daha fazlası

Ağustos 2018'de Facebook, 2018 ara seçimlerine kadar platformunda Rus "kötü aktörler" tarafından bir "etki kampanyası" yürütüldüğünü iddia etti. Ancak bu sayfaların Facebook tarafından tanınmadığı ortaya çıktı. Öncelikle Atlantik Konseyi'nin Dijital Adli Araştırma Laboratuvarı'ndan geldiler.

Araştırmacı muhabir Whitney Webb, “Yeni Ortaya Çıkan Facebook Üzerinden Histeri 'Etki Kampanyası' Gerçeklere Uymuyor” başlıklı makalesinde, bu anlamsız propaganda çabasını derinlemesine inceleyerek şunları belirtti:

“… milletvekillerinin iddialarına rağmen, Facebook Rus hükümetiyle ve hatta Rus vatandaşlarıyla hiçbir bağlantı kurmadı.

Rusya'nın dahil olduğu iddiasını destekleyen tek 'kanıt', tanımlanan sayfalardan birinin yöneticilerinden biri olarak bir IRA [İnternet Araştırma Ajansı, bir Mueller soruşturması iddianamesine göre bir Rus 'trol çiftliği'] hesabına sahip olduğudur. 'sadece yedi dakika' ve '2017'de devre dışı bıraktığımız IRA hesaplarından biri, sayfalardan birinin ev sahipliği yaptığı bir Facebook Etkinliğini paylaştı.

Mevcut kanıtların eksikliği göz önüne alındığında, Rus katılımına ilişkin suçlamaların oldukça politize olmasının ötesinde, bu “etki kampanyasının” etkili olduğuna dair neredeyse hiçbir belirti yok.

Gerçekten de, 'kötü oyuncu' sayfalarının ve hesaplarının çoğunun neredeyse hiç takipçisi yoktu ve çoğunun takipçisi yoktu. Örneğin, Facebook'un açıklamalarına göre, toplam 32 sosyal medya sayfası ve hesabından sadece dördü 10'dan fazla takipçiye sahipti ve diğer tüm sayfalar - yani kalan 28'i - 10 ile sıfır arasındaydı.

Belirlenen Instagram hesaplarının hepsinin sıfır takipçisi vardı ve bu yedi hesaptan sadece biri platformda tek bir gönderi yaptı. Facebook'un kendi kabulüne göre, adlandırılan sayfalardan sadece dördü takipçiler ve dolayısıyla 'etki' açısından uzaktan bile önemliydi.

Bunu neden belirtiyorum? Çünkü bu, sınırlı sosyal medya erişimi olan az sayıda kişiyi sadece COVID pandemisi hakkında karşı anlatıları paylaşmak için yerli terörist olarak çerçevelemek için kullanılan taktikle aynı.

İfade Özgürlüğünü Söndürmek İçin Kullanılan Yanlış İddialar

CCDH'ye göre, ben de dahil olmak üzere bir düzine kişi, sosyal medyadaki tüm aşı karşıtı içeriğin %65'inden sorumluydu ve bu nedenle tüm platformlardan yasaklanmalıdır. Çoğu sosyal medya şirketi o zamandan beri çoğumuzun platformunu bozarak buna uydu. Bu, Facebook içerik politikası başkan yardımcısı Monika Bickert tarafından CCDH'nin suçlamalarının kamuoyuna açıklanmasına rağmen, şunları söyledi:

“… bu 12 kişi, Facebook'ta aşıyla ilgili içeriğin tüm görüntülerinin yaklaşık %0,05'inden sorumludur. Bu, doğru veya yanlış olsun, paylaştıkları aşıyla ilgili tüm gönderileri ve bu kişilerle ilişkili URL'leri içerir.

Hatalı anlatımın dayandığı rapor, bazıları 2500 kullanıcı kadar küçük olan sadece 30 gruptan altı hafta boyunca yalnızca 483 parçalık içeriği analiz etti.

İnsanların geçtiğimiz aylarda Facebook'ta COVID-19 aşıları hakkında paylaştığı yüz milyonlarca gönderiyi hiçbir şekilde temsil etmiyorlar.

Ayrıca, raporun arkasındaki kuruluşun 'vaks karşıtı' olarak tanımladıkları içeriği nasıl tanımladığına veya analizlerine dahil ettikleri 30 grubu nasıl seçtiklerine dair bir açıklama yok. Verilerinin, uygulamalarımız arasında paylaşılan içeriğin "temsili bir örneğini" oluşturduğuna dair iddialarının hiçbir gerekçesi yok."

Bilgi Savaşı

Atlantik Konseyi'ne geri dönen Webb, şunları kaydetti:

"Facebook, sözde 'sahte haberlerle' mücadele etmek için geçtiğimiz Mayıs ayında Atlantik Konseyi ile resmi olarak ortaklık kurdu ve şahin düşünce kuruluşunun iddia edilen yabancı nüfuz operasyonlarını tespit etmede 'gözleri ve kulakları' olarak hizmet edeceğini de sözlerine ekledi…

Atlantik Konseyi, emekli subaylar, eski politikacılar ve Batılı iş dünyası seçkinlerinden oluşan bir karışım tarafından yönetiliyor. Ve düşünce kuruluşunun mali sponsorları arasında en iyi ABD savunma müteahhitleri; Washington ve Pentagon ile uyumlu ajanslar; Birleşik Arap Emirlikleri; büyük ulusötesi şirketler; ve Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü (NATO).

Böyle bir grubun Rus karşıtı histeriyi körüklemekle ilgilenmesinin birkaç nedeni düşünülebilir… Atlantik Konseyi'nin çıkar çatışmaları kesinlikle akılda tutulmaya değer…”

Aynı şey CCDH ve Pfizer için de söylenmelidir. Her ikisi de bariz bir şekilde önyargılı ve neyin yanlış bilgi olup neyin olmadığını yargılayacak konumda değiller. Ama sonuçta bu bir savaş. Bir bilgi savaşındayız ve el bombaları yerine "yanlış bilgi" terimi kullanılıyor. Kurban olmaktan kaçınmak için ayırt etme ve bazı temel bilgelik gerekir.

Gerçek kontrol kuruluşları, anlatıyı kontrol etmek için tasarlanmış ve konuşlandırılmış başka bir silahtır. Okuyucuları ve izleyicileri resmi anlatıya yönlendirmek için kapı bekçileri olarak ve uygunsuz sorulara yol açabilecek her şeyden uzak dururlar. En büyük ve en etkili bilgi denetleyicisi, web sitelerine "güvenilirlik" derecelendirmeleri veren NewsGuard'dır.

NewsGuard'ın kurucu ortağı Louis Crovitz, Dış İlişkiler Konseyi'nin bir üyesidir - bir başka Büyük Sıfırlama destekçisi - ve birincil danışmanlar arasında İç Güvenlik eski sekreteri Tom Ridge ve Ret. General Michael Hayden, hem CIA hem de NSA'nın eski direktörü.

Bunu bilmek, resmi anlatıdan farklı bilgileri paylaşan sıradan insanların nasıl ulusal güvenlik tehdidi olarak etiketlenip muamele görebileceğini anlamayı kolaylaştırır.

COVID salgını askerileştirilmiş bir operasyondur. Savaştayız ve tayin edilen düşman (kimseye söylemeden bu savaşı başlatan taraftan bakıldığında) özgürlüğüne ve insan haklarına sahip çıkmak isteyen dünya vatandaşlarıdır.

Pfizer'in Uzun Bir Suç Davranışı Geçmişi Vardır

Pfizer diğer tarafta - küresel bir biyogüvenlik, biyo-gözetim aygıtına ihtiyacımız olduğu veya hepimizin öleceği fikrine dayanan seçilmemiş bir teknokratik rejim kurmaya çalışan taraf.

Bu onlar için yeni bir pozisyon değil. 1862'de başlayan Amerikan İç Savaşı sırasında, çok miktarda ağrı kesici ve antiseptik ihtiyacı, Pfizer'in savaş sırasında gelişmesine ve genişlemesine izin verdi. Bugün, COVID-19 aşısı için üretilen “ihtiyaç”, Pfizer'in bir kez daha haydut gibi davranmasına izin veriyor ve daha önce de belirttiğim gibi, ilan edilmemiş de olsa yine savaşın içindeyiz.

Bunu başarmak için, Pfizer, yukarıdaki Gravitas raporunda incelendiği gibi, ülkelere COVID çekim şartlarını kabul etmeleri için "şantaj yapmaya" hazırdır - Pfizer'in her zaman en üstte çıkmasını sağlayan şartlar.

Pfizer'in COVID aşısının neden olduğu zararın miktarı göz önüne alındığında anlaşılabilir bir durum olan sorumluluk yoktur. Pfizer, COVID aşılarından kaynaklanabilecek herhangi bir aşı yaralanması davasını ödemek için ulusları askeri üsler gibi bağımsız varlıkları teminat olarak kullanmaya zorlayacak kadar ileri gitti.

Bu yasa dışı olmasa da etik değildir ve bilgilendirilmiş onay olmadan insanlar üzerinde araştırma yapmak da öyle. Bu acil kullanım onaylı enjeksiyonları alan herkes bu araştırmanın bir parçasıdır ve aynı zamanda propagandadan başka bir şey görmesi engellenir.

Hem risklerin hem de faydaların doğru ve şeffaf bir şekilde ifşa edilmesi olmadan, bilgilendirilmiş onay yoktur. Pfizer, geçmişte uyuşturucu deneyleri için yasak olan iki kategori olan, bilgilendirilmiş onam olmadan çocuklar ve hamile kadınlar üzerinde deneyler bile yapıyor.

İhbarcı İddiaları Verileri Sahte Oldu

2020 sonbaharında Pfizer'in 3. Aşama COVID jab denemesinde çalışan bir muhbire göre, veriler tahrif edildi ve hastaların körlüğü kaldırıldı. Bildirilen yan etkilerin takibi de geride kaldı. Bu, Pfizer'e karşı ilk kez bu kadar tatsız bir uygulama değil.

2014 yılında, Pfizer'in, kritik derecede hasta Nijeryalı çocuklar üzerinde yeni bir geniş spektrumlu antibiyotiği yasa dışı olarak test etmesine ilişkin suçlamaları çözmek için 75 milyon dolar ödemesine karar verildi. O sırada Independent tarafından bildirildiği üzere Pfizer, menenjit salgınının ortasında Nijerya'ya bir doktor ekibi gönderdi.

Ekip, iki hafta boyunca, Sınır Tanımayan Doktorlar tarafından işletilen bir tıbbi istasyonun hemen yanına yerleşti ve deneysel ilaç Trovan'ı dağıtmaya başladı. Seçilen 200 çocuğun yarısı deneysel ilacı, diğer yarısı ise halihazırda ruhsatlı antibiyotik Rocephin'i aldı.

Pfizer ekibi tarafından tedavi edilen çocuklardan 11'i öldü ve birçoğu beyin hasarı ve organ yetmezliği gibi yan etkiler yaşadı. Pfizer yanlış yaptığını reddetti. Şirkete göre, Rocephin verilen altı çocukla karşılaştırıldığında, Trovan verilen çocuklardan sadece beşi öldü, bu yüzden ilaçları suçlanmadı.

Sorun şu ki, ebeveynlere, çocuklarının denemeye katılmasını isteyip istemediklerini sormak şöyle dursun, çocuklarına deneysel bir ilaç verildiğini asla söylemediler.

2010 tarihli makalesinde, “Suç Üzerine Zor mu? Pfizer and the CIHR”, Robert G. Evans, Ph.D., Vancouver School of Economics Fahri Profesörü, Pfizer'i “sürekli olarak yasa dışı ve yozlaşmış pazarlama uygulamalarına bulaşan, doktorlara rüşvet veren ve olumsuz deneme sonuçlarını bastıran bir 'alışılmış suçlu' olarak tanımladı. ”

Dahası, Pfizer Nijeryalı bir etik komitesinden bir izin mektubu sunarken, mektubun tarihi geçmişe ait olduğu ortaya çıktı. Etik kurulun kendisi, denemenin gerçekleşmesinden bir yıl sonrasına kadar kurulmamıştı.

Dışişleri Bakanlığı kabloları ayrıca, Pfizer'in Nijeryalı bir başsavcıyı çerçevelemek ve onu ebeveynlerin davasını düşürmesini sağlamak için casus tuttuğunu ortaya çıkardı. Pfizer, Sınır Tanımayan Doktorlar'ı deneysel ilacı dağıtmakla haksız yere suçlayarak sorumluluktan kaçınmaya bile çalıştı.

Bir 'Alışılmış Suçlu'

2010 tarihli makalesinde “Suç Üzerine Zor mu? Pfizer and the CIHR”, Robert G. Evans, Ph.D., Vancouver School of Economics Fahri Profesörü, Pfizer'i “sürekli olarak yasa dışı ve yozlaşmış pazarlama uygulamalarına bulaşan, doktorlara rüşvet veren ve olumsuz deneme sonuçlarını bastıran bir 'alışılmış suçlu' olarak tanımladı. ”

Pfizer, etik olmayan uyuşturucu testi, yasadışı pazarlama uygulamaları rüşvet, birçok ülkede çevre ihlalleri - PCB'lerin yasadışı olarak boşaltılması ve diğer toksik atık işçi ve işçi güvenliği ihlalleri ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok yerde dava edildi. Ayrıca epilepsi gibi kronik hastalıkları olan hastaların hayatını tehdit eden fiyat oymacılığı nedeniyle de eleştiriliyor.

Yalnızca 2002 ve 2010 yılları arasında Pfizer ve yan kuruluşları, cezai mahkûmiyetler, para cezaları ve jüri ödülleri olmak üzere 3 milyar dolar para cezasına çarptırıldı. Bu, 2009 yılında alınan artrit ilacı Bextra'nın yasadışı pazarlanması için 2.3 milyar doları içeriyordu. Bu, Amerikan tarihindeki en büyük sağlık hizmeti dolandırıcılığı anlaşmasıydı.

Küresel Adalet raporuna göre, "Büyük İlaçların Korkunç Tarihi: Neden İlaç Şirketlerini COVID-19 Müdahalesinin İtici Koltuğuna Bırakamıyoruz:"

"Bir muhbir, satış personelinin, ilacın onaylanmadığı koşullar için ve önerilenin sekiz katına kadar dozlarda Bextra'yı doktorlara satmaya teşvik edildiğini iddia etti. 'Pfizer'de, satışlar hayatları tehlikeye atmak anlamına gelse bile, her ne pahasına olursa olsun karı artırmam bekleniyordu. Bunu yapamam' dedi.

2011'de Pfizer, yasadışı pazarlamaya ilişkin federal suçlamaları çözmek için 14,5 milyon dolar daha ödemeyi kabul etti ve 2014'te, böbrek nakli ilacı Rapamune'nin uygunsuz pazarlanmasıyla ilgili federal suçlamaları 35 milyon dolara çıkardılar.

Bu yasal işlemlerin hiçbiri gelecekteki kötü davranışları caydırmadı. Pfizer'e göre, yasadışılıkları halının altına süpürmek için para cezası ödemek, iş yapmanın maliyetinin bir parçası haline geldi ve bunu karşılayabilirler. Para cezaları kulağa olağanüstü gelse de, şirketin kârıyla karşılaştırıldığında çok küçük.

Pfizer, 16 milyar dolara ulaşan kârıyla 2020'de dünyanın en karlı 30 şirketi arasında yer aldı ve tek başına COVID aşısının 2021'de 13 milyar dolar kazanması bekleniyor.

Hukuk firması Matthews and Associates tarafından belirtildiği gibi, "Pfizer'in tarihi o kadar çok hile ve masa altı işlerle dolu ki, şirketin alelacele bir araya getirdiği COVID aşısına olan güveni artırmak için alabileceği her türlü yardıma ihtiyacı olacak." Ne yazık ki, güveni artırmanın temel stratejisi sansürdür.

Pfizer Hangi 'Yeni Yaşam Biçimi' Vaat Ediyor?

Bourla, Atlantic Council röportajında ??normale dönmenin en hızlı yolunun herkesin aşı yaptırdığını iddia ediyor. Muazzam aşılama oranlarına rağmen hiçbir şeyin ne kadar az değiştiği göz önüne alındığında, Büyük Sıfırlama'dan sorumlu küreselcilerin - ve Pfizer bu paketin bir parçası - hiçbir şeyin normale dönmesine izin verme niyeti olmadığı açık görünüyor. Kaç kişinin uyduğu ya da kaç kez uyduğumuz önemli değil

Avustralya belki de tüm dünyanın neyle karşılaşacağının en açık örneğidir. Çoğunluk “aşılanmış” olsa da, özgürlükleri iade edilmedi ve şimdi güçlendiricilere boyun eğmek ya da ilk atış turunun onlara verdiği özgürlük görüntüsünü kaybetmek zorundalar. Avustralya hükümeti, insanların banka hesaplarına el koyuyor ve bloke ediyor, işsizlik yardımlarını kesiyor ve daha fazlasını - hepsi “kamu sağlığı” adına.

Bourla, “Yeni yaşam biçimi ile mevcut yaşam biçimi arasında duran tek şey… aşılara karşı tereddüttür” derken eski normale dönüşün olmadığını bile belirtiyor.

Yeni yaşam biçimi. Bu “yeni yaşam tarzı” neye benziyor? Avustralya'ya benziyor. İsrail'e benziyor. Sık sık restoranlara, mağazalara, alışveriş merkezlerine, güzellik salonlarına, kütüphanelere, bankalara, sigorta acentelerine ve üniversitelere "hakkınızın" ve yatarak tıbbi bakım ve seyahat "hakkınızın" tümünün, katılma isteğinize bağlı olduğu Litvanya'ya benziyor. sizi öldürebilecek veya etkisiz hale getirebilecek tıbbi bir deney.

Bourla'nın bahsettiği "yeni yaşam tarzı", sırf toplumun bir parçası olma hakkını "kazanmak" için defalarca ölümcül Rus Ruleti oynamayı içerir. Hayır teşekkürler. Bourla “yeni yaşam tarzını” koruyabilir." (41)

*Sosyal Medyadan sahte aşılar ve diğer gelişmeler..

"Tuzlu sudaki(plasebo/saline) yüksek grafen oksit şüpheleri.
Takipçilerinin zaten bildiği gibi, La Quinta Columna bir aydan biraz daha uzun bir süre önce bir optik mikroskop satın aldı. Bununla birlikte, ellerine geçebilecekleri enjekte edilebilir maddeler hakkında kendi gözlemlerini yapıyorlar.

Son zamanlarda, biyoistatistikçi Ricardo Delgado, tuzlu su içinde şüphesiz grafen oksit gibi görünen şeyin bir fotoğrafını paylaştı. Bu, özel bir önem taşımaktadır, çünkü resmi İspanyol hükümeti web sitelerinde resmi olarak tescilli patentlerin varlığı göz önüne alındığında, bu nanomalzemenin seruma eklenmesiyle ilgili bir geçmiş zaten mevcuttu.

İspanyol araştırma ikilisinin aşılanmadığını iddia eden ve zaten oldukça çekici olan kişiler hakkında topladığı ifadeler olduğunu hatırlatalım. Birçoğu, serum verildiği hastanede tek bir gece geçirdi.

Orwell City daha sonra La Quinta Columna'nın sonraki programlarda genişleteceği değerli bilgileri getiriyor. Daha önce de belirtildiği gibi, sahip oldukları her enjekte edilebilir madde için ilgili spektroskopileri gerçekleştirmek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar ve böylece optik mikroskopi altında klasik özellikleri göz önüne alındığında şu an için mevcut olduğundan şüphelenilen bu nanomalzemenin varlığını gerektiği gibi doğrulayacaklar. .

Ricardo Delgado: Bugün biraz zamanım oldu ve mikroskobu elime aldım. Örneği daha önce almıştım ama mikroskop uygulamasını hatırlayamadım. Bu yüzden, burada sahip olduğum şeye bakıyordum: fizyolojik tuzlu su. Görmek? Grafen oksiti de dahil ettikleri fizyolojik serum üzerinde patentler olduğunu biliyoruz. Aslında, İspanya Hükümeti Sanayi, Ticaret ve Turizm Bakanlığı'nın web sitesinde yayınlanıyorlar. Bunun ne kadar ileri gittiğine bir bak. Ve bazı fotoğraflar çektim ve küçük bir video klip kaydettim. Hadi izleyelim çünkü çabuk görülecek bir şey ve daha fazlası için zamanım yok. Ama burada gördüğümüz şeyi buldum. Bakalım siz ne düşünüyorsunuz. Bak, bu fizyolojik serumdaydı, José Luis. Grafene benziyor mu, görünmüyor mu?

Dr. Sevillano: Hadi dostum!
Ricardo Delgado: Öyle görünüyor, değil mi?
Dr. Sevillano: Gerçekten. Tabii ki öyle.

Ricardo Delgado: Aşağıda başka bir fragman var. Ama burada gördüğümüz şeyi biraz araştırdıktan sonra buldum.

Dr. Sevillano: Hiçbir şey olmamalı. Tuzlu su içinde bunların hiçbirinin olmaması gerektiğini hatırlayalım. Tuz ve sudur. Ve tuzlu suya mikroskop altında baktığınızda hiçbir şey göremezsiniz. Bu sadece şok edici. Her şeye bu nanomateryali koyuyorlar ve hepsi bu. Bu insanlar hainler. Gerçekten utanmaz." (42)

"Tuzlu sudaki yüksek grafen oksit şüpheleri.(video)
High suspicions of graphene oxide in saline(43)

"PLASEBO ATIŞLARI AŞI SAVUNUCULARI OLUŞTURMAK İÇİN KULLANILIYOR
Cenaze Direktörü John O'Looney, aşı savunucuları oluşturmak için plasebo kullanımını tartışıyor." (12)

"İlk aşı, AntiVaxxers'ı susturmak için bir plasebo olabilir mi?
Yeni Covid 19 covid aşıları, Antivaxxers'ı susturmak için plasebo olabilir mi? Herkese tavsiyem, geldiği her şekilde aşıya direnin. Bu trend olmalı Chables'ın orijinal müziği.." (13)

"Robert F. Kennedy: "Gerçek aşıyı alan insan, plasebo olandan daha fazla öldü...
Kovid tarafından ölümden kurtarılan her bir kişiye karşılık, kalp krizinden ölen üç kişi vardı" (14)

"Büyük Tıbbi Öjeni Deneyi Onaylandı 
Bir Vax Öldürür, Bir Mutasyona Geçirir, Bir Plasebo BİLGİLENDİRME" (15)

"BK HÜKÜMETİ BAZILARINA PLACEBO VERDİĞİNİ KABUL ETTİ
Evet, zaten biliyorduk, bazılarını öldürün ve bazılarına plasebo verin, ya da belki sadece 5G ile teğet olarak çalışacak farklı çekimler yapın. Her türlü aşıyı boşver." (16)

"Kobaylara 2. tur bindirme başlıyor.." (17)

"Başta corona ilacını üreten uğur şahin güvenlik gerekçesi ile aşı olmamış. 
Hani bir lâf vardır, imam osurursa cemaat sıçar diye. Işte o mesele. Elitler zaten olmadı." (18)

"Bazı aşıların boş bazılarının da fazlasıyla dolu olabileceği iddiası MANTIKLI.
Unutmayalım: Tarih 14 Ocak 2021: "Koronavirüs aşısı ismine tahsis edilen kişi dışında kullanılmayacak" Peki Neden? Denek ve kontrol grubu olduğu için mi?" (19)

"Koronavirüs aşısı ismine tahsis edilen kişi dışında kullanılmayacak
Sağlık Bakanlığı, uygulanmaya başlanan koronavirüs aşıları için kişiye özel karekod uygulaması başlattı. Uygulamayla, hangi aşının kime, nerede, ne zaman yapılacağı işlenecek. Böylece her aşı adına tahsis edildiği kişiye yapılacak.(....) Aşıların üzerindeki karekod sayesinde, ismine tahsis edilen kişi dışında aşının kullanılması mümkün olmayacak. Karekod uygulamasıyla, aşı için randevu alanların her gün takibi yapılacak.(...)" (20)

#KanadaBaşbakanıSahteAşılı

"KANADA'LI HEMŞİRE DOĞRULADI; Başbakan Justin TRUDEAU ve eşi Sophie, TUZLU SU(PLASEBO) olarak bilinen SAHTE AŞILARDAN yaptırdı. SORUYORUZ Milleti aşıya yönlendiren Cumhurbaşkanı ve bir takım devlet yetkilileri acaba gerçek aşı mı oldular #KanadaBaşbakanıSahteAşılı" (60)

"Efsaneyi hatırlayalım. Ne demişti Uğur Şahin?  Aşı olmam etik değil ve çalışanlarım ve ben deneye katılamayız. #KanadaBaşbakanıSahteAşılı" (152)

"Sadece kanada başbakanımı? Fazla açık konuşmak istemiyorum ama dünyadaki bütün üst düzey devlet adamlarının tuzlu su vururduğuna eminim hepsi kameralara oynuyor eğer aşı olduysan oldum dersin olur biter kamera önünde olunca inanacağız mı sanıyorsunuz! #KanadaBaşbakanıSahteAşılı" (61)

"Halk için zorunlu,dayatmalı olan sıvıların,üst tabakaya sahtesi yapıldı şüphesi her ülkede gerçerli, biz de merak ediyoruz, insanlar okulundan,işinden olmuşken sizler bu zehirlerin  PR çalışmalarını yaptınız, bunun bedelini ödemelisiniz #KanadaBaşbakanıSahteAşılı" (153)

"Kendilerine kameralar önünde sahte aşı (tuzlu su) yaptıran seçilmiş elitler, vatandaşlarına tavsiye, baskı ve zorlama ile deneysel sıvılara yönlendirip kobay muamelesi yapamaz. #KanadaBaşbakanıSahteAşılı" (62)

"Kimi Cumhurbaşkanlığı sarayından, kimi muhalefet kürsüsünden, kimi cezaevinden, kimi kiliseden, kimi camiden ortaklaşa aşı çağrısı yaptı. Hiç birisi de halka yapılan sıvıları olmadı. Sadece Kanada Başbakan'ı değil. Hiç bir siyasi lider aşı olmadı. #KanadaBaşbakanıSahteAşılı" (63)

"Elit ve seçilmiş sisteme hizmet edenlerin, ruhsatsız, izole edilmemiş kobay sıvısı, aşıyı olduklarına inanmıyorum diyenler Retweet etsin
 #KanadaBaşbakanıSahteAşılı" (64)

"Kanada başbakanı sahte aşılı acaba merak ediyorum Türkiye’deki siyasetçilerin zenginlerin medya artislerinin kaçı sahte aşılı ve amaç neydi normal masum  halka zulmetmek miydi bütün bu yalan senaryo bunun için miydi ? #KanadaBaşbakanıSahteAşılı" (65)

"Bana "1. dozu oldum,  2. dozu oldum" deyip  "NE OLACAĞIM? ÖLECEK MİYİM?" diye soranlar var.  Aşıların önemli bir kısmının Deney maksadıyla BOŞ olduğundan eminim. Kişiye özel barkod bunun bir deliliydi. O yüzden daha az doz daha az risk. Bize katılın! Daha fazla köle olmayın!" (67)

"Size Üzücü bir haberim var, sizi aşıya yönlendiren sanatçı, kanaat önderi ve bilim adamlarının önemli bir kısmı AŞI OLMADI. DÜMENDEN AŞI OLDU. GEÇMİŞ OLSUN. Aslında Antikor testinden bu anlaşılabilirdi." (68)

"Yazilan plandemi senaryosunu bahsettiginiz kişiler "aşı olma rolünü" çok iyi oynadı ve sezon finali bitti.. ve şimdi bunların ne kadar düzenbaz ne kadar çıkarcı ne kadar yalancı ne kadar maddiyatçı oldukları para için neler yaptıkları gün yüzüne çıkacak.."(69)

"Buradaki veri doğru mu değil mi bilmem ama  KONTROL ve DENEY grubu olduğu ve birilerine AŞI diye başka bir şeyin vurulduğu GERÇEK.  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın "Herkesin Aşısı Kişiye Özel. Bir Kişiye Tanımlanmış Aşı Başkasına Vurulamaz" sözünü UNUTTUNUZ MU YOKSA?" (70)

"En çok kim eşek gibi aşı olun diye anırdıysa,salyalarını akıttıysa BİLLin ki o aşıyı olmamıştır.Sadece Justin Truadeau değil! Ne kadar bürokrat,sanatçı,sporcu ve Dr var hepsi ifşa olacak ve yargılanacak! #KanadaBaşbakanıSahteAşılı" (154)

"#KanadaBaşbakanıSahteAşılı Türkiye'deki durumu çok merak ediyorum.. gerçekten yürekli birkaç sağlık çalışanı, hemşire çıkıp da gerçekleri açıklar mı" (155)

"Daha durun size söz verdiğim gibi  sahte sağlık şirketlerin maskesi bir bir düşecek. Bizleri zehirleyen, kanser eden hepsinin.Bir ilaç firması Tarım zehri üretiyor.Aynı zamanda kanser ilacı üretiyor. Saçmalığı gören var mı belki 100 kişi. #KanadaBaşbakanıSahteAşılı" (156)

"Crisis in Slovenia ismindeki ihbarcı Hemşire konferans sırasında her bir aşı şişesinin 1,2,ve 3 basmak sayılardan oluştuğunu ve hepsinin ne anlama geldiğini söylüyor " (150)

"CRISIS IN SLOVENIA? WHISTLEBLOWER NURSE SAYS POLITICIANS RECEIVE SALINE INSTEAD OF MRNA JAB(151)

*LOTLU AŞILAR

"Kısacası, aşıların seri üretim numaraları "lot"a göre, %4'ü diğer %96'sından farklı etkilere sahip..Yan etkileri ve ölümleri oluşturan aşıların sadece %4'ü > Şimdilik!" (53)

"ABD Resmi VAERS Verileri, Covid-19 Aşı lot serilerinin sadece %5'inin Aşı Ölümlerinin %100'ünden sorumlu olduğunu gösteriyor..Bir lot 1000 şişe 6000 doz" (54)

"ABD Resmi VAERS Verileri, Covid-19 Aşı lot serilerinin sadece %5'inin Aşı Ölümlerinin %100'ünden sorumlu olduğunu gösteriyor.. Bir lot 1000 şişe 6000 doz
-Çizelge, Pfizer Covid-19 aşısı lot başına bildirilen advers olayların aralığını göstermektedir. Veriler, 2,908 lotun (%64) tek bir advers olay raporuna sahip olduğunu, 2 spesifik lotun ise 3000'den fazla advers olay raporuna sahip olduğunu gösteriyor.
-Veriler; 30 lot Pfizer aşısının lot başına 1.000 ila 1.499 arasında advers olay raporu, 20 lotta lot başına 1.500 ila 1.999 arasında advers olay raporu, 23 lotta lot başına 2.000 ila 2.499 arasında advers olay raporu olduğunu gösteriyor.
-VAERS verilerinin araştırılması, Pfizer aşısına bağlı bildirilen ölümlerin yalnızca belirli aşı gruplarıyla ilişkili olduğunu ortaya çıkardı. Veriler Pfizer aşısının %96'sından kaynaklı sıfır ölüm raporu bulunduğunu göstermektedir.
-2,828 bildirilen ölüm, Pfizer aşısının sadece %4'ü ile ilişkili!
-5 lot her biri 61-80 ölümle ilişkili, diğer 5 lot her biri 81-100 ölümle ilişkili ve sadece 2 ayrı lot her biri 100'den fazla ölümle ilişkili!
-Kör bir kurşun değil, hedef gözeten suikast!
-Kısacası, aşıların seri üretim numaraları "lot"a göre, %4'ü diğer %96'sından farklı etkilere sahip..
-Yan etkileri ve ölümleri oluşturan aşıların sadece %4'ü > Şimdilik!" (72)

"2- Pfizer/Biontech mRNA aşısı olanların bildirdiği Advers vakalar incelendiğinde %5'lik lot numaralı aşılarda lot başına yüzlerce ölüm binlerce yan etki rapor edilirken %95 lik diğer lot grubu aşılardan tek bir ölüm dahi rapor edilmemiştir Aşılar neden farklı sonuçlar doğuruyor?" (73)

"Onam belgesi gönüllü denekliğin kabulüdür. Her lot aşı 1000 şişe, 6000 doz. ABD VAERS verileri: Her lot Pfizer-BioNTech mRNA aşısı bir diğerinden farklı içeriklere sahiptir. Ölümlerin tamamı %5'lik seri numaralı lotlardan kaynaklıdır. Küresel deneyin verileri toplanıyor!
-Sağlık Bakanı Koca: Aşıların üzerinde bulunan karekod sebebiyle ismine tahsis edilen kişi dışında aşının kullanılması mümkün değildir" (74)

"Her mRNA dozu aynı olacak diye birşey yok!..izole edilmemiş kanıtı olmayan sözde virüsün, kanıtlanmamış sözde bilmem ne, bilmem ne türü varyantları bahanesiyle zaten her doz mRNA farklı içeriklerde olacak! varyant bahanesiyle planladığı gibi uygulanarak amaca hizmet edecek.." (75)

"SON ZAMANLAR KOMEDİSİ: Sahte başkan Biden SAHTE Beyaz Saray aşı foto-op'u yaparken NY Valisi Hochul, Tanrı'nın aşıları yarattığını ve yeni kurtarıcılarımız olarak Big Pharma'ya ibadet etmemiz gerektiğini söylüyor." (76)

* Doktorların "aşısızları muayene etmemesi" üzerine..

"Doktorlar hasta ayırımı yapabilirler ama hekimler için böyle bir şey mevzu bahis olamaz; can düşmanlarını bile tedavi etmekle yükümlüdürler." (160)

"Aynen katılıyorum Ahmet Rasim dostum. İçlerinde yakın arkadaşlarımın da olduğu bazı hekimlerin aşısızları muayene etmiyorum demesi canımı çok yakmıştır. Yine bazı hekimlerin aşı olmayanlara dair önerdikleri insanlık ve tıp etiğine uymayan dayatmaları sözün bittiği yerdir bence." (161)

"Muktedirlerin tüm dayatmalarına, yasaklarına, eylem birliği içinde olduğumuz ttb ne yazık ki sesini çıkarmadı. Hekimler yasakları, cezaları, insan sağlığını bozan dayatmaları değil, çözümü, yaşamı savunurlar. Aşısızları muayene etmiyorum diyen arkadaşım gibilere ne diyeyim." (162)

"Cizre Devlet Hastanesi aşı olmadan muayene etmiyor diye iddia vardı, ben de teyit amaçlı ve tepki vermek için hastaneyi aradım.. Maalesef doğru... "aşı olmayanı muayene etmiyoruz" dediler.. Sağlık bakanlığı zorlama yok diyor, Hastane ise aşısız muayene yapmıyoruz diyor.." (163)

"Yahu kardeşim insanları aşısız diye muayene etmeyenlerin ya da ilgilenmeyenlerin varlığına hala inanmak istemiyorum ama polkliniğe bu nedenle başvuran taaa izmirlerden muayeneye gelen insanlar çıkıyor. Böyle zulüm olur mu? Etmeyin." (164)

"Şırnak’ın Cizre ilçesinde hastanede aşısız muayene yapmıyorlar. Zorla mecburiyetle aşı olmaz. Aşağıdaki aşı bilgilendirme formunda dediği gibi  kişinin istemesi halinde yapılmalıdır..." (165)

"Cizre devlet hastanesinden başlayalım mesela adamlar aşısız muayene yapmıyorlarmış" (166)

"Hastaneler aşı olmayanları tedavi etmiyor. Hakkari - yüksekova ve şemdinli de bu yaptırımlar var" (167)

"Onların isimlerini burda verirseniz bağlı oldukları üst makam-mercilerden taltif alırlar emin olun. Hatta belki de görevlerini ifâ ediyorlar. Kendilerine verilen direktif (milletin nabzını ölçme) belki öyle.Yoksa wc ye gitme dense üst makam tarafından, gitmeyecek şahsiyetler var." (168)

"Vekil aile hekimi,aşısız olduğumu duyunca boğazıma bakmadı. Aşısızları muayene etmiyormuş!Böyle bir hakkı var mı?Aşılı da hastalık yayıyor dedim.Evet ama bunu sizinle tartışmayacağım dedi. Baştan sona çelişki.#NedenAsiOlmamaliyiz" (169)

"Aşısız gelen hastaya bakmam diyen, yanına yaklaştırmadan uzaktan muayene eden, birseferde 8 tane hapı verip insanları entübe eden, sosyal medyadan ahkam kesip sıvıyı yücelten doktorlara neden destek vereyim kiii" (170)

"Ben 2 gün önce görüştüm ve bir-çok diğer arkadaşlarımda görüştü. Hepimize aşısız muayene etmiyoruz dediler.  Gelen tepkiler üzerine geri adım atmış olmaları onlari masum ve sizi de haklı kılmıyor.  Onların bu yaptığı ikiyüzlülüktür ve duruma göre pozisyon almaktır." (171)

"Aşı mecbur değilse beni bugün neden sağlık ocağındaki doktor aşısız muayene etmem dedi  11 yaşındaki kızıma test yaptırın dedi ben kabul etmeyince muayene bile etmeden rapor verip gönderdi kızima ve bana vebâlı gibi benden uzak durun diyor" (172)

Twitter araması
-aşısızları muayene(173)
-Aşısız muayene(174)

*BUNLARDA DİĞERLERİ..

"Pfizer/ Biontech, Artık Milyarlarca hastamız var . Hadi bakalım 3 yıl içinde mecburen bu aşılara hücum edilecek ama pahalı olacak Eeee demiştik.... Bunlar hasta eder sonra ilaç satar, en karlı sektör.. Birde hükümetler elindeyse hastalık garanti" (157)

"Bu kadarda alçaklar!  Covid aşılarının yan etkilerini böyle mi örteceksiniz? 20 ay önce yazdım; Covid'in yan etkileri dedikleri ne varsa, piyasa sürecekleri aşıların yan etkileri ve aşı ile yarattıkları gerçek salgının sonuçlarıdır." (158) Kovid’in uzun etki alarmı: Kalp krizi, böbrek yetmezliği ve kısırlık artacak! Tunca Bengin yazdı... (159)

"Reziller aşıların uzun vadeli etkilerini kovide bağlamışlar.. Yalan oldugu nerden belli sen kaç sene geçtiki böyle bir tespit yapabildin,  Uyanmak isteyen burdan bile uyanır" (160) Kovid’in uzun etki alarmı: Kalp krizi, böbrek yetmezliği ve kısırlık artacak! Tunca Bengin yazdı..."(161) 

"Hükümetim bana yapmamı söylüyor diye ve karşılığında bana özgürlük sağlayacağını vaad ediyor diye; Deneysel bir ilaçla aşı olarak bir kobay faresine indirgenmeyeceğim. Ve kesinlikle aşı olmayacağım. Avrupa Komisyonu'na ve Alman Hükümetine meydan okuyurum. Beni hapse atın.." (55)

"MASKE! solunum yollarınızı tıkadığı için, hem hiperkapniye (solunan hava solunması nedeniyle vücutta karbondioksit artışı ve birikimi) hem de hipoksiye yol açtığı (dokularda oksijen eksikliği) BİLİMSEL BİR GERÇEKTİR..."(56)

"TOKSİK AŞI ADJUVANLARI: 1. FLOOD ... AŞILARA KATKI MADDESİ OLARAK ONAYLANAN HAYVAN DNA'sı  (CDC wep sitesinden)" (57) (57.2)

"Pfizer/BioNTech mRNA aşısı için MHRA Sarı Kart verisi: ilk aşının 9 Aralık 2020'de uygulanmasında 8 132 kişinin aşı nedeniyle kör olduğunu ve 8 Aralık 2021 itibariyle advers reaksiyon olarak rapor edilen 6.682 göz bozukluğu ve körlük olduğunu bildiriyor.." (52)

"Aşılar neden Pandemide kullanılmamalıdır? Bill'in adamlarının da  anlayabileceği kadar basit anlatacağım. ADE nedir? Antikora Bağlı Güçlendirme: ADE'ye aşılar mı neden olur? Evet, kesinlikle ADE aşılamadan kaynaklanır: SARS-CoV-2'de ADE? mRNA ve diğer Aşıların ADE farkı:" (58)

"Sürekli, tiz, metalik bir uğultu veya çınlama duyan birçok insandan biri misiniz? Kulak çınlamasının birçok nedeni olsada.. Şu anda yaşadıkları şey kulak çınlaması değil! .."(59)

"Parisli zengin milyonlarca dolarlık yaşam sigortası yaptırıyor. Aşı yan etkisiyle ölüyor. Ancak sigorta ödeme yapmıyor. Mirasçıları mahkemeye verdiğinde mahkeme deneysel sıvı olması nedeniyle sigorta lehine karar veriyor. Yüksek Mahkeme kararı onaylıyor." (66)

"Aşı olup ölenlerin aşı kayıtları siliniyor mu? İnsan hayatı istatistikten başka bir anlam ifade etmiyorsa, evet! Covid testi pozitif çıktıktan 60 gün sonra ölen bile covid ölüm rakamlarına ekleniyor ama covid aşısından 60 dakika sonra birisi ölürse bu sadece bir tesadüf!
"Ulan sahtekar @drfahrettinkoca . Hani aşı kovitten koruyordu?  Babamı kandırdınız.  3 doz aşı oldu. Ve vefat etti. Ölüm nedeni covit diye yazıldı.  Alçak herif, babam 3 doz aşı oldugu halde aşı kaydını neden sildiniz?  Bu cinayetin peşini bırakmayacağım" (71)

"Hasta olup olmadığınızı veya ölüp ölmediğinizi açıkça söylüyorlar, yumruklandıktan sonra risklerden haberdar olup olmadığınız sizin hatanız. Doktorlar sorumlu tutulamaz." (77)

"#CovidVaccination sonra kollarda ve ayaklarda geniş sol kanama ve tromboz  :   37 yaşında bir kadın. O öldü." (78)

"(Reuters) - Pfizer Cuma günü yaptığı açıklamada, ilaç düzenleyicinin tam güvenlik ve immünojeniklik çalışması talebini karşılayamamasının ardından Hindistan'da COVID-19 aşısının acil kullanım yetkisi başvurusunu geri çektiğini söyledi. Şimdi Hindistan ve Çin'de mevcut değil. Herkesi sorgular!." (79)

"İhtiyaç duydukları NHS tedavisini yaptıramayan milyonlarca insan katarina'yı içeriyor. Pfizer aşısı nedeniyle ağır yaralandı ve şimdi özel tedavi olmak için bağış topluyor. Ona iğne yaptırmasını söyleyen sistem tarafından terk edildiğini bilmemizi istiyor." (80)

"Sakın çocuklarınızı aşılamayın! Eğer çocuğunuzu aşılarsanız, BİR SUÇ İŞLERSİNİZ. Prof. Dr. Sucharit Bhakdi" (81)

"Tıbbi bir SALGIN YOK. Aşı Güvenli DEĞİL" Dr.Piotr Rubas  Dr.Natalia Prego Cancelo  Dr.Rashid Buttar Dr.Nour De San Dr.Kelly Brogan" (82) 

"Senatör Bob Hall "4 AYDA Corona Aşısından ölenlerin sayısı 15 YILDA tüm a$ılardan ölenlerin sayısından DAHA FAZLA" aşılardan ölenleri niye söylemiyorsun " (83)

"MASKE ZARARLI VE GEREKSİZDİR.   DR. WILLIAM SCHAFER"(84)

"Aşılar hakkında! Herkes izlesin Dikkat? Mike Adams: - Etrafa virüs saçan, mutant virüs fabrikalarından uzak durun." (85)

"YENİ, DÜNYA, DÜZENİ! Bugün Yeni Dünya Düzeni'nin İlk tam günü. Size karşı dürüst olmak istiyorum. Öngörülebilir gelecekte, eski normale geri dönüş olmayacaktır. – DSÖ Genel Direktörü, Tedros Adhanom 28 Nis 2021" (86)

"İngiliz avukat ve emekli subay Anna de Buisseret: "Bu aşılar yasal değil ve insanlığa karşı suç teşkil ediyor."" (87)

"Aşı kampanyalarıyla baskı oluşturuluyor. İnsanlar aşılanıyor ama gerçekler söylenmiyor." — Hannes Loacker, Alman Eczacı - İş Adamı " (88)

"Bu Pandemi, gerçek bir medikal Pandemi değildir. #COVID19 Aşısının güvenilirliği ve etkinliği ispatlanmamıştır. – Andrew Kaufman" (89)

"Christiane Northrup Konuşuyor. Aşı olmak için tekrar düşünün!" (90)

"Biyofizikçi, 2013 Nobel ödüllü, Stanford profesörü Michael Levitt: "-Tehlike olarak gripten hiçbir farkı olmaya bir virüsle savaşıyorlar! -İsveç hariç bütün ülkeler kendi elleriyle ekonomilerini mahvettiler!"" (91)

"Sahte bir pandemi covit movit yok hiç olmadı da. Bu bildiğiniz grip üzerinden dünyaya ekonomik reset çekme projesidir Activistler ise bellidir. Rockefeller Bill Gates fauci Soros türeci aşı firmaları vb Tanrı olmak isteyenler Robert David Steele (eski cia ajanı)" (92)

"pcr testi hastalık tespit etmez.  kovid'den ölüm riski yüzbinde bir...  100.000 de 1  aşı olmaya gerek yok.  Prof. Dr. Serhat Fındık " (93)

"Aşılı-Aşısız Kan taşıması
1-Aşılı-Aşısız Kan Karşılaştırması
Almanya'nın Sachsen(Saksonya) eyaletinde bir doktor muayenehanesinde 4 tam aşılı,4 aşısız toplam 8 denek kişiden alınan kanların karanlık alan mikroskopu ile yapılan kan tahlillerine dair bir videodan kesitler.
Denek 1.
2-Denek 2 ve 3.
Kendilerine güveniyorlarsa bu tahlilleri herkesin huzurunda yaptırsınlar.Yapılan aşımtırak sıvıların rastgele alınan şişelerinin herkese açık bir şekilde laboratuvarlarda insanların tahlil yaptırmasına müsaade etsinler.
Yiyorsa tabii!
3-Denek 4-5-6.
Aşısız olanların kanına bakın alyuvar ve akyuvarlar vs net bir şekilde belli ve rahatça hareket ediyor.Bir de aşılı olanların kanına bakın birbirine nasıl bağlanmış adeta çamur gibi.Videoda doktor kandaki oksiyen yetersizliğine dikkat çekiyor.
4-Denek 7 ve 8.
Çok uzun olan bu videodan sadece mukayese yapılması için gerekli yerleri kesip aldık ve altyazı ekledik. 
Test çubukları ile ilgili kısım da  var.O da komplo teorisi diye akılları sıra dalga geçtikleri şeyleri doğrular nitelikte.
Yatacak yerleri yok bunların!" (94)

"Dünya Bankası Başkanı David Malpas; Pfizer bazı ülkelere aşı vermiyor. Çünkü o ülkeler çıkacak yan etkilere karşı Pfizer'a hukuki yönden tazminat istemeyeceği garantisini vermiyor Sağa doğru ok Sıvıların kalıcı yan etkileri yoksa Phizer neden hukuki garanti istiyor?" (95)

"Jacinda Ardis müjdeyi verdi: "Artık tekrar arkadaş ve akrabanızı ziyaret edip tuvaletlerini kullanabilirsiniz... Bu bir lüks!" Pandemi bahanesiyle hayatın en mahrem detaylarının bile kontrol edilmesi, ve emir almanın normalleştirilmesi..." (96)

"Virolog Geert Vanden Bossche: Milyonlar aynı anda aşılanınca virüs devamlı mutasyon yapıyor.İnsanların bağışıklık sistemlerini mahvederek küresel felakete yol açacak. Bunun için ağır bedel ödeyeceğiz.Kitle aşılamalarının hemen durdurulması gerekiyor. 25 dk " (97)

"Batı neden Afrika'nın fakirleştirilmesini istiyor?İyiliğini istese kasıtlı olarak fakirleştirmezdi. İyiliğini istemediği Afrikalı insanlara sahiden iyilik olsun diye aşı yapar mı? Hayır. Başka gizli bir sebebi olmalı. Tamamen aynı "Batı" bizi neden aşı olmaya zorluyor?" (98)

"Batı'nın Afrika'nın Yoksul Kalmasını Bu Neden İstiyor - Afrikalılar Dikkat Etmeli" (99)

"Agenda 21 ve Agenda 30 dünyanın envanterini çıkartıp, tamamını idare etme planı. Halkları kırsaldan kopartıp yoğun nüfuslu kontrol altındaki şehirlere istiflemek. Rosa Koire adlî ticarî emlak uzmanı.Agenda 30 tipi yaşamı anlatıyor.  Tamamı Telegramda 10 dk" (100)

"Pandemi propagandası değişti. İğneler sağlık için, yaptırmayan canidir, teröristtir deniyordu. Artık özgürlük bileti olmuş. En temel haklarımıza el koyulmuş, kavuşabilmek için iğne şart diyorlar.   İğne özgürlük biletimizmiş Ben böyle pis şantaj görmedim.  ABD Sağlık Dairesi" (101)

"İsrail kendi halkına neden kötülük yapsın ki? Yapar mı? Cevabını bu konuşmadan bulabiliriz. İdare ve halk aynı kökten mi geliyor, amaçları aynı mı? Hayır! Merak edenler için tekrar paylaşıyorum. David İcke" (102)

"TERSİNE ÇEVİRMEK(iyiye kötü, zararlıya faydalı demek) üzerine kurulu karanlık oluşum 17. yüzyılda Sabetaycılar olarak ortaya çıkmış ama tarihi çok daha eski. Kavramları, bilgileri çarpıtıp eğitim sistemine sokmuşlar. Sahip oldukları medya, onların yalan makinası. Devamı yorumdaAşağıyı işaret etmek İsrail kendi halkına hiç kötülük yapar mı? "Biliyorum, eminim, okulda öğrettiler, TV'de anlattılar, bunu herkes bilir" dediğimiz şeyler sahiden öyle mi? Tarihi kimler yazmış, bilimi, üniversiteleri kim finanse ediyor? İskenderiye kütüphanesi neden yanmış? Aynısı şimdi de oluyor!" Davidİcke-Sabetay (103)

"Tekrar aşı yaptırmak istemeyen bir milyondan fazla İsrailli, pazar günü aşı pasaportunu kaybedecek. Onlara "Aşı Karşıtı" denemeyeceğini iyi biliyoruz. İnandılar, aşılandılar...ama "Devam Dozu" diye bir sürpriz çıktı.Halbuki iğneler en baştan, devamlı yapmak üzere planlanmıştı." (104)

"DSÖ Ağustos'ta Marburg Virüs vakaları görüldüğünü açıklamış. Daha sonra da, Gine tarafından vakaların bittiği haber verilmiş. Güncel olarak paylaşılıyor, aklımızın köşesinde olsun. Açıklama yorumda" (105)

"Bu aşıyı kullanmaya izin vermek kriminaldir." drsurch bahti" (106)

"Profesör Christian Perronne: "Aşılananlar karantinaya alınmalı ve toplumdan izole edilmelidir. Aşılanmamış insanlar değil, tam tersine, aşı yapılmış insanlar başkaları için tehlikelidir. Şu anda İsrail'de büyük sorun yaşıyorlar, hastanelerdeki ağır vakaların çoğu aşılı insanlar"." (107)

"Pensilvanya Üniversitesi Bulaşıcı Hastalıklar Direktörü, Prof. Andrew F. Read'in 2015'de hayvan çifliklerinde yaptığı çalışmaya görede aşılanmış popülasyon varyant oluşturduğu gibi aynı zamanda dağıtıcı konumdalar." (108)

"Hükümet bana yalan söyledi. Güvenli dedi... Riske değer dedi. 16 yaşındaki oğlum Pfizer aşısı oldu ve öldü.  Lütfen bu zorunlu aşılama dursun. Devam ederse daha çok çocuk ölecek. Ernest Ramirez" (109)

"Aşılar konusunda çok iyi ilerlersek (dünya nüfusunu) belki yüzde 10-15 kadar düşürebiliriz" Bill Gates TED 2010 konuşmasından ,bu adamın aşı şirketlerine ortak olduğunu bilmeyenler bize komplocu diyor" (110)

"Dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz,zehirli aşılar ve pandemi konusunda patladı : Yeter artık!
"FOX NEWS canlı yayında konuşan Dr. Mehmet Öz'den önemli açıklamalar:
- Pandemi döneminde birçok doktorun çok daha iyi çareleri vardı ama susturuldular; zorbalığa maruz kaldılar. 
- 2 hafta işe gitmeyelim, vakaları düşürelim diye bir laf ettiler. Parkları, plajları kapattılar. Ama hiçbir işe yaramadı. Bu tür diktatörlükler çare olmaz; Amerikan halkı nasıl davranacağına kendi karar vermelidir.
- Ben büyük ilaç şirketlerine ve tarım kartellerine karşı durdum; insanların sesini kesen Big Tech şirketleri ile savaşım var. 
- Beni kimse ama kimse satın alamaz
- Başkan Trump aşıların herkese ulaşması için gayet güzel bir çalışma grubu kurdu. Ama aşılar zorunlu olamaz.
- En önemli onceliklerimden biri de güvenliktir. Hem sağlık uygulamaları hem de sokaklar güvenli olmalıdır. 
- Ben bu yarışa halkın hizmetçisi olmak için girdim." (111)

"Böyle toplu bir şekilde olursa göze batar. Şimdilik tesadüf, kalp krizi, beyne pıhtı atması vs. denilerek seneler içinde azaltılacağız. Ama bunları kutsal sıvıya bağlayanlar bu yeni dinden aforoz edilecek." (112)

"Çok güzel bir uyarlama..  İnsanların anlamadıkları (anlamak dahi istemedikleri) şeyleri nasıl inkâr etme eğiliminde oldukları ve buna karşı direnen bir avuç insanın geçtiğimiz süreçte çaresiz çığlıklarını anlatıyor.." (113)

"Profesör Christian Perronne: "Aşılananlar karantinaya alınmalı ve toplumdan izole edilmelidir. Aşılanmamış insanlar değil, tam tersine, aşı yapılmış insanlar başkaları için tehlikelidir. Şu anda İsrail'de büyük sorun yaşıyorlar, hastanelerdeki ağır vakaların çoğu aşılı insanlar"." (114)

"Artık kanallar aşıyı tek kurtuluş olarak göstermeyen doktorları çıkardığına göre bu iş bitmiştir !? Sunucuya bakarmısınız ben niye aşı oldum der gibi üzüntüsü yüzüne vurmuş ??" (115)

"Dr.Ben Marble  Erken tedavi vardır MRNA aşısı zehirlidir ve yasaklanmalıdır.  Fauci,Bill Gates, Soros ve Klaus  Schwab, Nuremberg 2.0'da adalete teslim edilmelidir." (116)

"Arkadaş adam ilk aşıyı bulduğunda BBC ye röportaj veriyor. Sunucunun aşılar ne işe yarıyor sorusuna buna şimdi cevap veremem birkaç ay içinde belli olacak diyen şu TİPSİZE inanıp aşı olanlara zerre üzülmüyorum.. Adam aşısının ne işe yaradığını bilmiyor " (117)

"Plandemi bitsin istemiyorlar.Başka bir virüs gelsin istiyorlar Böylece deney sıvılarını sürekli zerk edecekler. Sizi "aşılarınız çöp oldu" diyerek fare gibi kullanmaya devam edecekler." (118)

"9 milyon aşısız Büyü Deneyde kontrol grubu oldu. Fareler insanlar. Aşı olduktan sonra kalp krizleri patladı mı?  " (119)

"Pfizer ile masaya oturan doktorlar. Pfizer/Biontech daha fazla deneysel sıvı satsın ve denek bulsun diye nasıl çalışır? Devlet içinde klikleri var mı? İzleyin efendim. En çok da Uğur Dündar izlesin." (120)

"Atatürkçü Düşünce Derneği'nin. Bilim ve sağlık alanında "yılın Atatürkçü'sü ödülüne layık gördüğü  Ahmet Saltık Emre DSÖ'nün küresel corona darbesine çanak tutan bir isim. Ödülünü Bilim adına Ahmet Necdet Sezer'den aldı. Uğur Dündar da aynı yerden yılın Atatürkçü gazetecisi oldu." (121)

"Hatırlayanlar? "BİZİ KÜRESELCİLERE SATTINIZ" Kanada Başkanı yüzünü yere çevirdi çünkü halkını sattığını o da biliyor. En azından utanma hissini hala kaybetmemiş. Halkını satanları halk da satar." (122)

"SON DAKİKA: Kanada Başkanı Justin Trudeau Başkanlık Konutundan kaçtı! Donald Trump: "Haberlerde görmüşsünüzdür, Kanadalı tır şöförleri, bu kanunsuz zorlamalara cesurca direniyorlar. Kanadalı şöförler bilsinler ki, sonuna kadar onların yanındayız." (123)

"İyi haber şu ki elitler birbirine daha çok güveniyor..."  "Ama bir de kötü haber var..." (124)

"Elon Musk:  Dünyadaki canlıların hepsinin yok olma olasılığı % 100 Başka Gezegenlere kaçmalıyız.
Bakara 11: Onlara: Yeryüzünde (küfür ve günah işleyerek, müminleri aldatarak) fesad çıkarmayın, denildiği zaman: “-Bizim işimiz, ıslâh etmektir.” derler." (125)

"Anayasaymış, deneysel sıvıymış, gen terapisiymiş, sorumluluk alınmıyormuş, insanlar işten atılıyormuş, seyahat hürriyetini kısıtlanıyormuş, yan etki kaydı tutulmuyormuş, KİMİN UMRUNDA Kİ?  Zaten CHP aşı zorunlu olsun diye defalarca yasa tasarısı sunmuş. İtiraz yok. Faşizme oy mu?" (126)

"Patır Patır Gidiyorlar Yok Böyle Bir Kalp Krizi Tufanı" (127)

"Şimdide İtalyan kamyoncular kovid pasaportlarına karşı konvoy yapıyor." (128)

"Bir ilaç firması ciro yükseltmeyi hedefine koymuşsa, bundan ne anlaşılmalıdır?" (129)

"ÇOK ÖNEMLİ TÜRK HEKİMLERİN DİKKATİNE LÜTFEN EKTEKİ VİDEOYU iZLEYİN Dr. Jane Ruby, Adli Tabib Richard Hirschman Roportajı * Damar Sistemini Tamamen Dolduran Garip Lifler * Doğal olmayan kan pıhtısı . Aşı Denen Şey Biyolojik Silahtır linki İzleyin" (130)

"Hangi Partiyi Tutarsanız Tutun Liderinizi Övmekten Çok Great Reset ile Alım Gücünü Dini  Devleti Aileyi Yoketmek İnsan Sayısını Azaltmak İsteyen Küresel Çeteye Odaklanın Uygulanan Yasakları Aşı İle İnsanların İtilaf Edilmesini Görün *Fullbright *DSÖ *İklim Anlaşmalarını Araştırın" (131)

"Güleriz Ağlanacak Halimize Aşı İllede Aşı Denilen Günleri Hatırladınızmı ??? Bu Sıvıyı Vücuduna Sokturmayanlara Selam Olsun Bizden Oy İsterken HES KODU, PCR Testi veya AŞI Zorunluluğu Koyacaklarını SÖylemeyen Tüm Siyasilere Hakkımı Helal Etmiyorum" (132)

"Pagan Küreselciler, Her Yerden Her Koldan Geliyorlar * Kendini Rahatsız Huzursuz Hissedenlerin İzlesin Kraliyet Donanması  Mikrodalga Silah Uzmanı Barrie Trower * Mikrodalgayı Silah Olarak Kullanıyor,Göstericileri K.İrlandada İstemediklerimizi Yavaş Yavaş  Kanser Yapıyoruz" (133)

"2 Eylül 2018'de Teke Tek'te yayınlanan "Aşı karşıtlığı" konulu programda Mehmet Ceyhan, Esin Şenol ve Önder Ergönül konuk. M. Ceyhan'ın aşı karşıtlığının sermayeye nasıl hizmet ettiği hakkında söylediklerini dinleyin. Özellikle saydığı ikinci sebebe bakın. İnanılmaz gerçekten." (134)

"Binlerce insan dunyanin heryerinde asi pasaportunu ve cocuklara asiyi protesto ederken, binlerce hekim “yetti artik’” diye isyan konusmalari yaparken dikkat dagitmak icin yapilacak tek sey haberlere sansur ve toplum dikkatini dagitacak subuk konulari ortaya sunmaktir!" (135)

"Kanda aşırı pıhtılaşmaya sebep oldukları için Corona aşıları ölümcüldür. Acil kullanım onayı bile alınmadan piyasa aşı sunmak sahtekârlıktır, büyük bir insanlık suçudur Prof. Dr. Sucharit Bhakdi" (136)

"TAYVANLI BİLİM ADAMLARI AŞISIZ SPERMLER ARTIK ÇOK DEGERLİDİR...küreselci olmayan bilimadamları sabah programında RNA virüsleri aşıyla önlenemez.aşı sonrası ade antikorlarina bağlı artışı arttırır süper yayıcı olurlar.aşı bilesenlerinde çok gizli tehlike var diyerek halkı uyrdılar" (137)

"Sürekli #BizBosunamıAsıOlduk diyenlere CDC Başkanı Anthony Fauci bakın nasıl güven veriyor." (138)

"Günün Kapaklık Videosu Benden '' Aşılıların Covid 19 Salgınını İzliyoruz'' ' Aşılılar Covid Oluyor'' '' Aşısızlar Çok Nadir Geliyor''" (139)

"AMERİKADA 17,000 DOKTOR BIR OLUP CDC FDA VE DSÖne AYAKLANDILAR.. BU OYUNU ARTIK DURDURMALIYIZ DEDİLER." (140)

"Şeytanilerin ne planı olursa olsun CENABI HAK'kın dediği olacak. Onların oyunları varsa oyunlarını başlarına geçirecek bir güç var. ''Biz gerçekten insanı en güzel biçimde yarattık, [Tin, 95/4.] '' Başaramayacaklar. ??#BizBoşunamıAşıOlduk" (141)

"BİZ KAZANDIK ! İngilter Başbakanı Boris Johnson: Kapalı mekanlara girişte aşı pasaportu kullanımı, mağazalarda ve toplu taşımada maske takma zorunluluğu kaldırıldı." (142)

"Dinleyin Kally Mullis virüs tesbit etmez diyor, size hasta olup olmadığınızı söylemez diyor, hal böyleyken neyin pozitifi negatifi, komik oluyorsunuz, grip olmuşsunuzdur, geçmiş olsun, ama artık biraz akıl ve mantığınızı kullanıp plandemicilerin ocağına odun taşımayın." (143)
 
"#SıvılardaKanserAidsTehlikesi - Bu tag'a itiraz ederek, yok öyle bir şey diyenler olur mu..? - Olur.. SORU BASİT..?? Aşı Onam Formunda:"BU AŞININ UZUN SÜRELİ ETKİLERİ ve VERİMLİLİĞİ İLE HENÜZ BİLİNMEYEN OLUMSUZ ETKİLERİNİN OLABİLECEĞİNİ" Neden Yazdınız..?" (144)

"çocukların maske takmasına gerek yok.  aklımızla dalga geçmeyin.  yüz binde bir ölme riski olan hastalık için aşıya gerek yok  Prof. Dr. Serhat Fındık" (145)

"JOSEPH SPENCER eski CIA ajanı! Videoda anlattıkları:???? “1994 yılında Kahire'deki dünya nüfus zirvesine, Mısır'ın 160 ulusu katıldı ve hepsi insan nüfusunun kontrolden çıktığı ve durdurulması gerektiği konusunda hemfikirdi. çünkü dünyanın +??" (146)

"#SıvılardaKanserAidsTehlikesi Dr. Johan Denis diyor ki; bu sahte bir pandemi?????? Bizdeki organize örgütü, Bengi, Mehmet, Esin, Cenk, Tutku, Tevfik, Bingür vb.    Ekip sağlam, ??????" (147)

"#SıvılardaKanserAidsTehlikesi    Kankaları mı gerçekten bilim insanına benziyor, ???+? ,  yoksa dünya ülkelerinde tanınmış doğruları paylaşan bu doktorlar mı gerçek bilim insanına benziyor??? Karar sizin" (148)
 
"Tüm bu karantinaları, kısıtlamaları ve dayatmaları hatalı bir PCR testine dayandırıyoruz  Şu anda, bir yanlış pozitif salgınımız var  Dr. Ben Tapper test yoksa salgın yok!!! aşı olmaya gerek yok zorunlu aşı yı savunanlar katildir #DeneyselGenTerapisi #PCRFaşizmi" (149)

Bazı Twitter tagları
------------------
#BizBoşunamıAşıOlduk
#AsıDeğilBiyolojikSilah
#SıvılardaKanserAidsTehlikesi #SıvılarlaHIVSoykırımı
#SıvılarlaZihinKontrolü #epphilia
#EPPHİLİA
#TürkiyedeHerkesOmicron
#AşıOlmuyorumÇünkü
#PandemicGameOver
#UçaklardaPcrNedir
#embesilpandemisi
#covirgin
#KalpKrizleriSalgını
#asıhakkında
elitler aşı olmadı
#organizesalgın
#PfizerYargılanıyor
#epphiliapkenedy
#DeneySonuçlarıSaklanıyor
#KureselOyunBitti

 *Sağlık sektörünün geldiği son nokta..

Kitap tanıtımı..

"Doktorlar kanserden daha çok insanı neden ve nasıl öldürüyor? (Why and How Doctors Kill More People Than Cancer)
Doktorlar ve hemşireler kanser ve dolaşım hastalıklarının yanı sıra ilk üç katilimizden biri; enfeksiyonlardan, trafik kazalarından, teröristlerden ve suçlulardan çok daha fazla insanı öldürürler. Doktorlar ve hemşireler şimdi neredeyse kesin olarak kanserden daha fazla insanı öldürüyor. Dr Coleman MB ChB DSc FRSA, ilaç endüstrisi kontrollü tıbbi kuruluşlar arasında popüler olmayan, sağlık riskleri hakkında diğer doktorlardan daha fazla sayıda doğru uyarı ve tahmin yayınladığı kabul edilmektedir. Bu kitap, doktorların ve hemşirelerin neden bu kadar ölümcül olduğunu, tıbbi araştırmaların çoğunun neden yararsız olduğunu, orijinal düşüncenin neden bastırıldığını ve hastane personelinin hastalarına nasıl ve neden ihanet ettiğini açıklıyor.. Yazar, Dr Vernon Coleman MB ChB DSc, kayıtlı bir tıp doktorudur. British Clinical Journal'ın kurucu editörüdür, bütünsel tıp bilimi profesörüdür ve halen kayıtlı bir pratisyen hekimdir. Birleşik Krallık'ta ciltli ve ciltsiz ciltli iki milyondan fazla satan, 24 dile çevrilen ve dünya çapında satılan 100'den fazla kitap yazdı. Televizyon ve radyoda çok sayıda program sunmuş ve birçok ulusal dergi ve gazetede köşe yazıları yazmıştır.

"İngiliz tıp kurumunun yaşayan terörü." - Irish Times

Gazeteler yazar ve kitapları hakkında ne diyor:
---------
Vernon Coleman harika kitaplar yazıyor - The Good Book Guide
O, Yalnız Korucu, Robin Hood ve Ekolayzer bir araya geldi - Glasgow Evening Times
Düşünen kimse onu görmezden gelemez - Ekolojist
Aklın en sakin sesi - The Observer
Bir nimettir - Daily Telegraph
Superstar - Pazar günü bağımsız
Medya dokümanlarının kralı - The Independent
İngiltere'nin önde gelen tıp yazarı - The Star
İngiltere'nin önde gelen sağlık hizmetleri kampanyacısı - The Sun
Zorunlu okuma - The Guardian
Parlak - İnsanlar
Adam ulusal bir hazinedir - Doktorların size söylemediği şey
Saygıdeğer tıp gurusu - Hemşirelik Zamanları
Tavsiyesi iyimser ve coşkulu - British Medical Journal
Harikulade bir şekilde özlü, canlandırıcı derecede duyarlı - The Spectator
Hastaların şampiyonu - Birmingham Post
Belki de bugün dünyadaki genel kamuoyu için en iyi bilinen sağlık yazarı - The Therapist
Anlaşılır ve zekice yazıyor - İyi Ev İdaresi
Aklını söylemeye cesaret eden doktor - Oxford Mail
Etkilenmemek imkansız - Western Daily Press
Muhtemelen bugün yaşayan en zeki adamlardan biri - Irish Times
vs vs" (50)

"COVID-19 aşısını yapan doktorlar ve hemşireler savaş suçlusu olarak yargılanacak.
Son aylarda, Dr Coleman videoları yalanlar, iftiralar ve yanlış bilgiler yayan troller tarafından hedef alındı ve bu nedenle Dr Coleman yorumları devre dışı bırakmak zorunda kaldı. Umarız anlarsınız. Duygusal bir videoda, Dr Vernon Coleman MB ChB DSc FRSA, covid-19 aşısını yapan doktorların ve hemşirelerin neden savaş suçlusu olarak yargılanacağını açıklıyor." (51)

* Başka bir kitap : Vaccination Roulette..

                                                                                 Aşı Ruleti :Deneyimler, riskler ve alternatifler (Vaccination Roulette :Experiences, risks and alternatives),pic-(183)

Aşının 'Gizli Gerçeği' ortaya çıktı. Bu kitap çocukların aşılanması hakkındadır. Özünde bu kitap, aşı ile ilgili herkesin aşılar hakkında bir sonuca varmadan önce tam olarak bilgilendirilmesini ve farklı bir karara varabilecek başkalarının haklarına saygı duymasını teşvik eder. (183)

NOT VE UYARI : Unutmayın, bu sayfadaki tüm bilgiler sizlere sadece bilgi vermek amacıyladır.. Burada verilen (ve medyada yeralan) konu ve virüs hakkındaki bazı bilgi,haber ve makalelerin ve tıbbi bilimsel çalışmaların doğru ve bilimsel geçerliliği olup-olmadığını da bilmiyoruz..Bu teorilerin,bilgilerin gerçek olup-olmadığını yada ilerde gerçekleşip-gerçekleşmeyeceğini bilemiyoruz.. Bizim yaptığımız sadece bilgi vermektir..Tıbbi olan/olmayan tüm bilgiler,hiç bir şekilde tavsiye niteliğinde ve herhangi bir sağlık yönlendirmesi amacıyla verilmemiştir.. Daha geniş bilgi ve genel uyarılar için BURADAKİ bilgileri okuyun..

NOT : Yabancı sitelerden alınan haber,makale gibi yabancı dillerin Türkçe çevirilerinde hatalar olabilir. Gerçek çevirileri öğrenmek için kaynaklarına gidip okuyabilirsiniz..

NOT : Covid aşısı sonrası hayatını kaybeden hekimlerin ve sağlıkçıların olması, sağlıkçıların hepsinin içerisinde olmayabileceğini gösteren üzücü ama önemli bir gelişmedir. Bu durum,sağlıkçıların büyük ihitmalle büyük çoğunluğunun covid aşılarındaki kirli oyunlardan haberi olmayabileceğini bize göstermektedir.. Tabii ki hepsi değil ama bazıları istisna olabilir. O istisnalı kişilerin ise büyük ihtimalle ekranlarda ve sosyal medyada covid aşısını körü körüne savunan hekimler ve onlara bağlı çalışan diğer sağlıkçıların (o da belki) olabileceğini düşünebiliriz. Bu hekimlerin, küresel çetelere hizmet ettikleri tahmin edilen ülkelerin devletlerine ve tabip odalarına bağlı olduklarını unutmamak lazım. Yani devletlerin de bilahare bu işin içerisinde olabileceğini ve covid aşıları ile ilgili gerçekleri bilenin sadece devletler ve aşı firmaları olabileceğini ve bu nedenle (covid aşıları konusunda herşey gizli-saklı yapıldığı için) devletler,büyük ihtimalle sağlıkçılara ve ailelerine covid şişelerinin zararsız olanını tahsis etmiş olabileceğini de tahmin edebiliriz..

Öyle ki devletler,tabip birlikleri ve/veya aşı firmaları, covid aşı sonrası hayatını kaybeden sağlıkçıların durumunu (ölümlerini) ana akım medyada çarpıtarak,"aşı olmasına rağmen covidden öldü" vs gibi yanıltıcı bilgileri kamuoyuna servis ettiler ve bu durumu kendi lehlerine kullandılar. (Ters psikoloji ile toplumların kandırılması) Bu durum sadece devletlerin,tabip birliklerinin ve aşı firmalarının değil ana akım medyanın da bu kirli işlerin içerisinde olduğunu bize göstermektedir. Bu kirli oyun o kadar büyük ki, sağlıkçıları kendi çirkin emellerine alet etmiş olmaları da toplumların "bu işin içerisinde sağlıkçılarında oabileceği" şüphesine düşmesini sağlamış olduklarını görebiliyorsunuz.. Medyayı kullanarak topluma ters psikoloji uygulayarak, yaptıkları kirli işlerin üzerini örtmeye çalıştıkları görülüyor. Yani herşey olabilir çünkü covid aşıları konusunda çok gizli saklı işler yapılıyor,insanlara toplumlara yalan,yanlış ve yanıltıcı bilgiler veriliyor..Maallesef..

Sources
--------
(1)Tıp etiği
https://tr.wikipedia.org/wiki/T%C4%B1p_eti%C4%9Fi
wikipedi,22 Şubat 2021
ET:23.03.2022
(2)MESLEK ETİĞİ VE İLKELERİ
http://www.megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/moduller/Meslek%20Eti%C4%9Fi%20ve%20%C4%B0lkeleri.pdf
ET:23.03.2022
(3)Tıp Etiği Nedir?
http://akalegal.net/tip-etigi/
ET:23.03.2022
(4) Covid-19 Vaccines Are Weapons of Mass Destruction - and Could Wipe out the Human Race
dr.vernon coleman,13th March 2021
https://vernoncoleman.org/videos/covid-19-vaccines-are-weapons-mass-destruction-and-could-wipe-out-human-race
ET:04.10.2021
(5) Shedding Experience – Symptoms To Watch Out For Now!
Marilyn Williams,September 23, 2021
https://marilynjwilliams.com/shedding-experience-symptoms-to-watch-out-for-now/
ET:01.10.2021
(6) END TIMES COMEDY: Fake president Biden FAKES White House vaccine photo-op while NY Gov. Hochul says God created vaccines and we must worship Big Pharma as our new saviors
Mike Adams,September 29, 2021
https://www.naturalnews.com/2021-09-29-end-times-comedy-fake-president-biden-fakes-white-house-vaccine-photo-op.html
ET:04.10.2021
(7) Fick du PLACEBO? Nu avslöjas bluffen!
bakomnyheterna,1 december, 2021
https://prickigahuset.com/2021/12/01/fick-du-placebo-nu-avslojas-bluffen/
https://rumble.com/vpqpff-fick-du-placebo.html
ET:02.03.2022
(8) Fick du PLACEBO vaccinet eller inte?
Jag lydde bara order är inte gott nog,November 23, 2021
https://rumble.com/vpppvr-fick-du-placebo-vaccinet-eller-inte.html
ET:02.03.2022
(9) CRISIS IN SLOVENIA? WHISTLEBLOWER NURSE SAYS POLITICIANS RECEIVE SALINE INSTEAD OF MRNA JAB
Daily Telegraph NZ,November 24, 2021
https://dailytelegraph.co.nz/covid-19/crisis-in-slovenia-whistleblower-nurse-says-politicians-receive-saline-instead-of-mrna-jab/
ET:28.02.2022
(10) RETIRED SLOVENIAN NURSE SAYS 30% OF POPULATION GETTING VACCINE PLACEBO (AUGUST 2021)
channel image
The White Rose Ireland,August 6th, 2021
https://www.bitchute.com/video/WEnEy0jEjhDJ/
ET:28.02.2022
(11) https://twitter.com/hanifhuman/status/1463216975463829511?s=20
https://twitter.com/hanifhuman/status/1463218409152331777?s=20
https://twitter.com/hanifhuman/status/1463219370403020801?s=20
https://twitter.com/hanifhuman/status/1463221346461179906?s=20
https://twitter.com/hanifhuman/status/1463222596451938307?s=20
ET:28.02.2022
(12) PLACEBO SHOTS ARE BEING USED TO CREATE VACCINE ADVOCATES
Terra Times,October 11th, 2021
https://www.bitchute.com/video/5ahlNT0fiHmM/
ET:28.02.2022
(13) COULD THE FIRST VACCINE BE A PLACEBO TO SILENCE ANTIVAXXERS?
ClarkChables,December 2nd, 2020.
https://www.bitchute.com/video/afDpmx43DTx1/
ET:28.02.2022
(14) ROBERT F. KENNEDY: "MORE PEOPLE DIED WHO GOT THE REAL VACCINE THAN THOSE WHO GOT THE PLACEBO...
Freedom of Information,August 28th, 2021.
https://www.bitchute.com/video/QRayI8u8Y6FI/
ET:28.02.2022
(15) MASSIVE MEDICAL EUGENICS EXPERIMENT CONFIRMED - ONE VAX KILLS, ONE MUTATES, ONE A PLACEBO INFOWARS
1984equals1776,January 23rd, 2022.
https://www.bitchute.com/video/0ByHimPmLwnu/
ET:28.02.2022
(16) UK GOV ADMITS GIVING PLACEBOS TO SOME
2-mirror, August 7th, 2021.
https://www.bitchute.com/video/ZGgHauP8gidW/
ET:28.02.2022
(17)https://twitter.com/karaali_oglu/status/1483291726605434880
(18)https://twitter.com/orhun_gokce/status/1469795857675530244?s=20&t=ofyOCERzlnHhcHMXhS_tcA
(19)https://twitter.com/ErkanTrukten/status/1483289306630393856?s=20&t=8VdKwBE2m_DVcTMiCCQsaw
ET:28.02.2022
(20) Koronavirüs aşısı ismine tahsis edilen kişi dışında kullanılmayacak
trthaber,14 Ocak 2021
https://www.trthaber.com/haber/saglik/koronavirus-asisi-ismine-tahsis-edilen-kisi-disinda-kullanilmayacak-547159.html
ET:01.03.2022
(21) VACCINE PLACEBO/LETHAL DOSES SEGMENTED BY LOT NUMBER. 13 US STATES TARGETED - EK9231/03920A
jack.foobar,November 1st, 2021.
https://www.bitchute.com/video/kQfFbFhgq6E0/
(21.1)https://covid19up.org/wp-content/uploads/2021/10/VAERS-data-by-LOT-summary-findings_share.pdf
(21.2)https://covid19up.org/wp-content/uploads/2021/10/Dangerous-Lots.pdf
ET:28.02.2022
(22) Certain COVID-19 Vaccine Lots Are to Blame for Majority of Adverse Events in Public Data
COVID-19 Up,OCTOBER 27, 2021
https://covid19up.org/covid-19-vaccine-lots-adverse-events/
ET:28.02.2022
(23) Dangerous Lots
covid19up,10.2021
https://covid19up.org/wp-content/uploads/2021/10/Dangerous-Lots.pdf
ET:01.03.2022
(24) COVID Vaccines VAERS Data by Lot Number
covid19up,10.2021
https://covid19up.org/wp-content/uploads/2021/10/VAERS-data-by-LOT-summary-findings_share.pdf
ET:01.03.2022
(25)https://twitter.com/OzcanArtar1/status/1483346823779602432?s=20&t=8VdKwBE2m_DVcTMiCCQsaw
https://howbad.info/pfizerforeigndeaths.html
ET:01.03.2022
(26)How Bad is My Batch
https://www.howbadismybatch.com/
https://howbad.info/pfizerforeigndeaths.html
ET:25.03.2022
(27) Pfizer - Outside of the USA
https://howbad.info/pfizerforeigndeaths.html
ET:01.03.2022
(28) How Bad is My Batch
https://www.howbadismybatch.com/
ET:01.03.2022
(29) EXCLUSIVE – 100% of Covid-19 Vaccine Deaths were caused by just 5% of the batches produced according to official Government data
THE EXPOSÉ ON OCTOBER 31, 2021
https://dailyexpose.uk/2021/10/31/100-percent-of-covid-19-vaccine-deaths-caused-by-just-5-percent-of-the-batches-produced/
ET:01.03.2022
(30) Lot nedir?
hürriyet,10.11.2021
https://bigpara.hurriyet.com.tr/yatirim-sozlugu/lot-nedir_ID1472160
ET:01.03.2022
(31) Lot Number
wikipedi, 24 December 2021
https://en.wikipedia.org/wiki/Lot_number
ET:01.03.2022
(32) lot numarası
edit akbayram,16.04.2020
https://eksisozluk.com/lot-numarasi--6297985
ET:01.03.2022
(33)Moderna batch codes
https://www.howbadismybatch.com/moderna.html
ET:01.03.2022
(34)Pfizer batch codes
https://www.howbadismybatch.com/pfizer.html
ET:01.03.2022
(35)Janssen batch codes
https://www.howbadismybatch.com/janssen.html
ET:01.03.2022
(36)Moderna - Outside of the USA
https://www.howbadismybatch.com/modernaforeigndeaths.html
ET:01.03.2022
(37)Pfizer outside of USA
https://www.howbadismybatch.com/pfizerforeigndeaths.html
https://howbad.info/pfizerforeigndeaths.html
ET:01.03.2022
(38)Janssen - Outside of the USA
https://www.howbadismybatch.com/janssenforeigndeaths.html
ET:01.03.2022
(39) A Peek At Some of the Data Pfizer Wanted To Hide For 55 YEARS!
estateartistry,12/16/2021
https://estateartistry.com/blog/a-peek-at-some-of-the-data-pfizer-wanted-to-hide-for-55-years
ET:03.03.2022
(40) EX PFIZER EMPLOYEE GETS INTO THE NITTY GRITTY ABOUT THE PLAN....
SHTF.tv,December 16th, 2021.
https://www.bitchute.com/video/XUiHqsRiI7qp/
ET:03.03.2022
(41) Pfizer’s Unconscionable Crimes
By Derek Knauss -December 11, 2021
https://prepareforchange.net/2021/12/11/pfizers-unconscionable-crimes/
ET:03.03.2022
(42) High suspicions of graphene oxide in saline
December 5, 2021
https://www.orwell.city/2021/12/saline.html
https://world-signals.com/news/2021/12/05/high-suspicions-of-graphene-oxide-in-saline/
ET:03.03.2022
(43)High suspicions of graphene oxide in saline
ORWELLITO ,December 5, 2021
https://rumble.com/vq8ri7-high-suspicions-of-graphene-oxide-in-saline.html?mref=lveqv&mc=48pz1
ET:03.03.2022
(44)https://dailyexpose.uk/lotindex/
(45)https://dailyexpose.uk/lotmoderna/
(46)https://dailyexpose.uk/lotpfizer/
(47)https://dailyexpose.uk/lotjanssen/
(48) Enter Your Vaccines Lot Number Here To Identify "HOT LOT's"
12/18/20218 Comments
https://estateartistry.com/blog/enter-your-vaccines-lot-number-here-to-identify-hot-lots
ET:03.03.2022
(49) Investigation finds Medicine Regulators are knowingly continuing to administer the most dangerous batches of Covid-19 Vaccine to Children causing countless Disabilities and Deaths
BY THE EXPOSÉ ON DECEMBER 12, 2021
https://dailyexpose.uk/2021/12/12/medicine-regulators-harming-children-with-dangerous-batches-of-covid-vaccine/
ET:03.03.2022
(50) Why and How Doctors Kill More People Than Cancer
vernoncoleman,AMAZON,March 6, 2014
https://www.amazon.com/Doctors-Kill-More-People-Cancer-ebook/dp/B00IUGHO3M
ET:02.05.2021
(51) Doctors and Nurses Giving the Covid-19 Vaccine Will Be Tried as War Criminals
Dr Vernon Coleman,02 Feb 2021
https://brandnewtube.com/watch/doctors-and-nurses-giving-the-covid-19-vaccine-will-be-tried-as-war-criminals_7tNEBnZogbdlEXu.html
ET:02.05.2021
(52)https://twitter.com/desi_athena/status/1472208923549646850?s=20&t=iB_77JgiOVBA84WJsIx3sg
(53)https://twitter.com/desi_athena/status/1455987520110465026?s=20&t=iB_77JgiOVBA84WJsIx3sg
(54)https://twitter.com/desi_athena/status/1455933852283772931?s=20&t=iB_77JgiOVBA84WJsIx3sg
(55)https://twitter.com/desi_athena/status/1454857889210933248?s=20&t=iB_77JgiOVBA84WJsIx3sg
(56)https://twitter.com/desi_athena/status/1319634193798844416?s=20&t=iB_77JgiOVBA84WJsIx3sg
(57)https://twitter.com/desi_athena/status/1382034580702646274?s=20&t=iB_77JgiOVBA84WJsIx3sg
(57.2)https://twitter.com/desi_athena/status/1382034708352077830?s=20&t=iB_77JgiOVBA84WJsIx3sg
(58)https://twitter.com/desi_athena/status/1397981782667038724?s=20&t=iB_77JgiOVBA84WJsIx3sg
(59)https://twitter.com/desi_athena/status/1391778766507159560?s=20&t=iB_77JgiOVBA84WJsIx3sg
(60)https://twitter.com/CovIDGercekleri/status/1490732906100178945?s=20&t=wX33iEG2kA3oyozoiipXGA
(61)https://twitter.com/FakePandemi1/status/1490740606917881856?s=20&t=wX33iEG2kA3oyozoiipXGA
(62)https://twitter.com/beran_dr/status/1490737323155374095?s=20&t=wX33iEG2kA3oyozoiipXGA
(63)https://twitter.com/aliosmanonder34/status/1490792369293348868?s=20&t=wX33iEG2kA3oyozoiipXGA
(64)https://twitter.com/hanifhuman/status/1490734434135519240?s=20&t=wX33iEG2kA3oyozoiipXGA
(65)https://twitter.com/Ulutasomer61/status/1490733703542226945?s=20&t=wX33iEG2kA3oyozoiipXGA
(66)https://twitter.com/drcetiner/status/1484631273419296768?s=20&t=wX33iEG2kA3oyozoiipXGA
(67)https://twitter.com/ErkanTrukten/status/1484799350899453952?s=20&t=wX33iEG2kA3oyozoiipXGA
(68)https://twitter.com/ErkanTrukten/status/1484085758118055937?s=20&t=wX33iEG2kA3oyozoiipXGA
(69)https://twitter.com/hKAPTANh/status/1484092487748706305?s=20&t=qLkLHlkazoGDM0AKKsZaRA
(70)https://twitter.com/ErkanTrukten/status/1483296183556755456?s=20&t=wX33iEG2kA3oyozoiipXGA
(71)https://twitter.com/desi_athena/status/1473013495125925889?s=20&t=pCmAKbPobt7Oc0UfqJfZAw
(72)https://twitter.com/desi_athena/status/1455933852283772931
(73)https://twitter.com/desi_athena/status/1490030912955994112?s=20&t=pCmAKbPobt7Oc0UfqJfZAw
(74)https://twitter.com/desi_athena/status/1482774902889398280?s=20&t=pCmAKbPobt7Oc0UfqJfZAw
(75)https://twitter.com/desi_athena/status/1428785781364174854?s=20&t=pCmAKbPobt7Oc0UfqJfZAw
(76) END TIMES COMEDY: Fake president Biden FAKES White House vaccine photo-op while NY Gov. Hochul says God created vaccines and we must worship Big Pharma as our new saviors
Mike Adams,September 29, 2021
https://www.naturalnews.com/2021-09-29-end-times-comedy-fake-president-biden-fakes-white-house-vaccine-photo-op.html
ET:04.10.2021
(77)https://twitter.com/PaulTTEaster/status/1494263681949048833?s=20&t=OjQ7fKBOf6fXBa89d1pqmg
(78)https://twitter.com/DrJohnB2/status/1492235105422745603?s=20&t=OjQ7fKBOf6fXBa89d1pqmg
https:// sciencedirect.com/science/articl e/pii/S0344033822000395?via%3Dihub
(79)https://twitter.com/PaulTTEaster/status/1492810258661748738?s=20&t=OjQ7fKBOf6fXBa89d1pqmg
(80)https://twitter.com/Taka_tut/status/1491878607349760008
(81)https://twitter.com/SahteKahraman10/status/1464868341772963848?s=20
(82)https://twitter.com/SahteKahraman10/status/1465599746840662020?s=20
(83)https://twitter.com/SahteKahraman10/status/1465382549493067778?s=20
(84)https://twitter.com/SahteKahraman10/status/1465220651761950722?s=20
(85)https://twitter.com/mansurbayka/status/1459989803890618379?s=20
(86)https://twitter.com/mansurbayka/status/1466094610669838344?s=20
(87)https://twitter.com/mansurbayka/status/1465391155030466569?s=20
(88)https://twitter.com/mansurbayka/status/1463173888800604171?s=20
(89)https://twitter.com/mansurbayka/status/1462091403048144897?s=20
(90)https://twitter.com/mansurbayka/status/1461055491140902918?s=20
(91)https://twitter.com/SahteKahraman10/status/1329498470307205124
(92)https://twitter.com/hanifhuman/status/1465696693593120770?s=20
(93)https://twitter.com/SahteKahraman10/status/1465029944992542720?s=20
(94)https://twitter.com/av_ahmetyildiz/status/1467276355243028481?s=20
https://twitter.com/av_ahmetyildiz/status/1467276416832184328?s=20
https://twitter.com/av_ahmetyildiz/status/1467276480862371845?s=20
https://twitter.com/av_ahmetyildiz/status/1467276543474995200?s=20
https://odysee.com/@AhmetYildiz:3/Sachsen:e
https://cdn.lbryplayer.xyz/api/v4/streams/free/Sachsen/e5cf43fc741e3ca948fec07b3f0b01b930ce0a03/8230a1?download=true
(95)https://twitter.com/a_hatunoglu/status/1467600289918242819?s=20
(96)https://twitter.com/bernayenisey/status/1466080614969446404?s=20
(97)https://twitter.com/bernayenisey/status/1464839809940312067?s=20
(98)https://twitter.com/bernayenisey/status/1375361063479300097?s=20
(99)https://www.youtube.com/watch?time_continue=41&v=6WnEKXVaKX8
(100)https://twitter.com/bernayenisey/status/1378912822466318342?s=20
(101)https://twitter.com/bernayenisey/status/1444849835086131207?s=20
(102)https://twitter.com/bernayenisey/status/1444666650976980993?s=20
(103)https://twitter.com/bernayenisey/status/1444681797867118596?s=20
https://twitter.com/bernayenisey/status/1444683831076925442?s=20
(104)https://twitter.com/bernayenisey/status/1444546202549243906?s=20
(105)https://twitter.com/bernayenisey/status/1444003834171375623?s=20
(106)https://twitter.com/1rtyapilir/status/1404726791781158914?s=20
(107)https://twitter.com/bernayenisey/status/1440579390488793095?s=20
(108)https://twitter.com/casparweinberg/status/1440719251925463041?s=20
(109)https://twitter.com/SahteKahraman10/status/1465236878030946304?s=20
(110)https://twitter.com/SahteKahraman10/status/1464493159883231233?s=20
(111)https://twitter.com/TanyeriMustafa/status/1465892322239991808
https://twitter.com/TanyeriMustafa/status/1465892336458682370
https://twitter.com/TanyeriMustafa/status/1465892337364738053
https://twitter.com/TanyeriMustafa/status/1465892322239991808?s=20
(112)https://twitter.com/ErkanTrukten/status/1477050457931624460?s=20
(113)https://twitter.com/H_Ciloglu/status/1476508716623183879?s=20
(114)https://twitter.com/bernayenisey/status/1440579390488793095?s=20
(115)https://twitter.com/Cemil03458/status/1487026811297009669
(116)https://twitter.com/Cemil03458/status/1486816158351347720?s=20
(117)https://twitter.com/Cemil03458/status/1487063901829222402?s=20
(118)https://twitter.com/ErkanTrukten/status/1488500229322293248?cxt=HHwWgIC-jc_Em6gpAAAA
(119)https://twitter.com/ErkanTrukten/status/1488801074769190912?s=20
(120)https://twitter.com/ErkanTrukten/status/1488661077227360256?s=20
(121)https://twitter.com/ErkanTrukten/status/1488473328419491847?s=20
(122)https://twitter.com/ErkanTrukten/status/1487833012393984001?s=20
(123)https://twitter.com/ErkanTrukten/status/1487810457771679745?s=20
(124)https://twitter.com/ErkanTrukten/status/1487730716960038912?s=20
(125)https://twitter.com/ErkanTrukten/status/1487720588739239936?s=20
(126)https://twitter.com/ErkanTrukten/status/1487573066834194434?s=20
(127)https://twitter.com/a_cerkesoglu/status/1482279306759913476
(128)https://twitter.com/Cemil03458/status/1488262219662045186?s=20
(129)https://twitter.com/Ebsofuoglu/status/1488440525799796741
(130)https://twitter.com/HSYNYILMAZ09/status/1488764745687748609
(131)https://twitter.com/HSYNYILMAZ09/status/1488838781818052610?s=20
(132)https://twitter.com/HSYNYILMAZ09/status/1488833076163760136?s=20
(133)https://twitter.com/HSYNYILMAZ09/status/1488742602232975361?s=20
(134)https://twitter.com/NevaCiftcioglu/status/1487259073921830918?s=20
(135)https://twitter.com/NevaCiftcioglu/status/1485641361898491911?s=20
https://twitter.com/JamesMelville/status/1485537352718110720
(136)https://twitter.com/SahteKahraman10/status/1464877257961488388?s=20
(137)https://twitter.com/Neco_istanbul_/status/1488756630909038592
(138)https://twitter.com/ErkanTrukten/status/1483132576579702786?s=20
(139)https://twitter.com/HSYNYILMAZ09/status/1482960669691547653
(140)https://twitter.com/TayancKaraduman/status/1485345694516977667
(141)https://twitter.com/OLDWOLF29318210/status/1485333057074876422?s=20 
(142)https://twitter.com/herseyyyboss/status/1483922258351607811?s=20
(143)https://twitter.com/14_huzur/status/1483773650583097345?s=20
(144)https://twitter.com/prizma44444/status/1493330529940230144?s=20 
(145)https://twitter.com/hicbirseyim/status/1493310783291285509?s=20
(146)https://twitter.com/moraine_n/status/1473420174715936773?s=20
(147)https://twitter.com/seda_artu/status/1493335484701069316?s=20
(148)https://twitter.com/seda_artu/status/1493339675855101953?s=20
(149)https://twitter.com/hicbirseyim/status/1423967416443363331?s=20
(150)https://twitter.com/geniusheads00/status/1474824827575975937?s=20 
(151)CRISIS IN SLOVENIA? WHISTLEBLOWER NURSE SAYS POLITICIANS RECEIVE SALINE INSTEAD OF MRNA JAB(
Daily Telegraph NZ,November 24, 2021
https://dailytelegraph.co.nz/covid-19/crisis-in-slovenia-whistleblower-nurse-says-politicians-receive-saline-instead-of-mrna-jab/
ET:28.02.2022
(152) https://twitter.com/nhlzkyy/status/1490797425392590851?s=20
(153)https://twitter.com/O_dilek74/status/1490736047386513408?s=20
(154)https://twitter.com/YasinEmreAkbab1/status/1490748855608037378?s=20
(155)https://twitter.com/SuatKocyigit/status/1490748585369034756?s=20
(156)https://twitter.com/CanAnl/status/1490827794322161664?s=20
(157)https://twitter.com/hanifhuman/status/1489866820261715972?s=20&t=3DdSo3aU01cvJoAJwi_W5Q
https://www.indyturk.com/node/410076/sa%C4%9Flik/biontech-mrna-kanser-tedavisini-insanlarda-denemeye-ba%C5%9Flad%C4%B1
(158)https://twitter.com/desi_athena/status/1488558835778342917?s=20&t=3DdSo3aU01cvJoAJwi_W5Q
(159)https://twitter.com/cnnturk/status/1488039355302227968
(160)https://twitter.com/drahmetrasim/status/1452885036588490756?s=20
(161)https://twitter.com/kadirdaghan10/status/1452991997741092888
(162)https://twitter.com/kadirdaghan10/status/1451871058265522184?s=20 
(163)https://twitter.com/CEMLBLG/status/1416059947910053899?s=20
(164)https://twitter.com/Ferhatarslandr/status/1496817144448921605?s=20 
(165)https://twitter.com/Sevgidevrim33/status/1418405117745840131?s=20 
(166)https://twitter.com/vphakespeare/status/1415998704595750913?s=20 
(167)https://twitter.com/seferi_4/status/1415998531001794566?s=20 
(168)https://twitter.com/berkanty1406/status/1416011918280626178?s=20 
(169)https://twitter.com/2007Sade/status/1487055570628755457?s=20 
(170)https://twitter.com/Sevkocan2/status/1491068430015156227?s=20
(171)https://twitter.com/CEMLBLG/status/1416684203505291264?s=20 
(172)https://twitter.com/tokurnurcan55/status/1493510353464053767?s=20 
(173)https://twitter.com/search?q=a%C5%9F%C4%B1s%C4%B1zlar%C4%B1%20muayene&src=typed_query&f=top
(174)https://twitter.com/search?q=A%C5%9F%C4%B1s%C4%B1z%20muayene&src=typed_query
(175)https://researches-reviews.blogspot.com/2019/03/turkiye-gizlenen-tbbi-hatalar.html
resimler;
----------
(176)https://www.msn.com/tr-tr/yasam/other/bilim-insanlar%C4%B1-uyard%C4%B1-ba-2-omicron-dan-daha-ciddi-hastal%C4%B1%C4%9Fa-neden-oluyor/ss-AAU5lmd?ocid=msedgdhp&pc=U531
https://www.ntv.com.tr/galeri/saglik/bilim-insanlari-uyardi-ba-2-omicrondan-daha-ciddi-hastaliga-neden-oluyor,myrryVMJoEmdBKQpV6C1Ng
ET:20.02.2022
(177)https://twitter.com/geniusheads00/status/1484637069091774464?s=20&t=3DdSo3aU01cvJoAJwi_W5Q
(178)https://twitter.com/krBalaban41/status/1484642720652177415?s=20&t=3DdSo3aU01cvJoAJwi_W5Q
(179)https://twitter.com/AYESAZAK3/status/1493708431680851969?s=20&t=05vWUirzlkmNnBiq3iOx6A
https://twitter.com/pirireisbudak11/status/1493480195411652614?s=20&t=05vWUirzlkmNnBiq3iOx6A
(180)https://twitter.com/kekillimurat/status/1484803453289484290?s=20&t=xdw5WVUXibTxH1hYX0QcMQ
(181)https://twitter.com/SahteKahraman10/status/1464877257961488388?s=20
(182)https://twitter.com/prizma44444/status/1493330529940230144?s=20&t=05vWUirzlkmNnBiq3iOx6A
(183)https://www.amazon.com/Vaccination-roulette-experiences-risks-alternatives/dp/B000M193DC

✔Researchs and Reviews Author by Ertuğrul Yıldırım 🙂💓

20 yorum:

  1. Hocam yine çok sağlam araştırmalar yapıp uzun bir yazı ortaya çıkarmışsınız. Tebrik ederim. Ben de zorunluluktan 2 defa aşı olanlardanım. Umarım kötü huylu aşılar bana denk gelmemiştir. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin. Bu arada belirteyim ki eşim hiç aşı olmadı ve hiç Covid-19 da geçirmedi.

      Sil
    2. Rica ederim, her daim. #blogculartakipleşiyor :)

      Sil
  2. Resmi olarak açıklanmansa da ülkeler pandemiyi bitirdi gibi

    YanıtlaSil
  3. ooo etulu bey yine harikalaa çıkamasıın elize emegnize saglik zaten eşim ben hiç guvenmediik bu assilaaa ama istee olann oduu atık evttt insannlaa rusian ruletiii oynadı istyerk yaptilarr maalsef Allah yardıcılaıı olsunnn ne diim asi kodlarrrı iginmişş aşi kodu olaan baksıın bencee ne oluu olmazz ileeede basimmaa ne geliii diye kontol edsinnlee bencee müthişi bii arastimaa bence etulu bey tekaarrra emeginize saglik.. :))

    YanıtlaSil
  4. Sağlıkçıların bu işin içinde olduğunu pek sanmıyorum.Çünkü ben de sektörün içinde biriyim.Şu an özelde çalışıyorum ama devlette çalışan çoğu arkadaşımdan haberleri alıyorum ve onlar da aşı oldular.
    Araştırmanız ve düşünmeye yönelttiğiniz için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaman içinde tüm gerçeklikler ortaya çıkacaktır.Yaşarsak göreceğiz inşallah :)

      Sil
  5. Çok korkunç gerçekten, ne zaman bitecek bu kabus diyorum, elinize sağlık Ertuğrul Bey yine müthiş bir araştırma olmuş:)

    YanıtlaSil
  6. Vallahi biraz korkarak ama yine de merak ederek okudum yazınızı :) Emeğinize araştırmanıza sağlık Ertuğrul Bey. Allah sonumuzu hayır etsin.

    YanıtlaSil
  7. bir türlü bitiremedim yazıyı tekrar geleceğim, benim şahsi görüşüm aşı adı altında su gönderdikleri ilaç şirketlerinin :D

    YanıtlaSil
  8. Dört doz aşı olup covid'e yakalanmak saçma geliyor bana. Emekli hemşire çok çarpıcı bir açıklama yapmış. Tüm dünyanın kobay yapıldığının bariz ispatı bence. Yazıya ikinci kez geldim ama yine tamamını okuyamadım. Sağlık sigortası olupta ölen adama sigortacıların verdiği cevapta şok edici... İlaç şirketleriyle ilgili bir dizi izlemiştim Dopesick. Dizi bir de Together (2021) yönetmeni Stephen Daldry olan bu film dikkatini çeker diye düşündüm, not olarak bıraktım. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Together filminde sadece ilişkiler değil ayrıca İngiltere'deki covid yaklaşımı da eleştiriliyor. Dopesickte de ilaç şirketinin foyasını meydana çıkarmak için savcıların uğraşları, firmanın ilaç satış politikası gözler önüne serilmiş. Oynanan oyunlar kurulan düzenler vs...
      Yazıdaki gazete küpüründeki rakamları gün bazında hesapladım, 94 milyon dolara tekabül ediyor. Pandemiye sebep olanlar, bu kazançtan nasiplenenler Allahlarından bulsun inşallah.

      Sil
    2. Yazıya ben de defalarca geldim ama hiç tamamını okuyamadım. :)

      Sil
  9. Selamlar yeni yazı var mı diye bakmıştım:)

    YanıtlaSil
  10. Ben de yeni bir yazı var mı diye bakmıştım ama yokmuş :(

    YanıtlaSil

YORUM UYARISI : Yorumlara link ve telefon numarası bırakmak,küfür,hakaret vb gibi suç unsuru olabilecek ve herhangi bir sorunda yasal soruşturma sözkonusu olabilecek bir isim vermek vb gibi yazılar yazmak yasaktır.Özellikle de bunları Unknow olarak yayınlayan yorumlar dikkate alınmayacaktır.Tespit edilirse yayınlanmaz yada silinir..