5 Mayıs 2022 Perşembe

Covid aşıları patladı. İtiraflar başladı. (Twitter seçkileri 2)

                                                            Eski başkan Barack Obama :"Tüm dünyada milyarlarca insan üzerinde test etmemize rağmen..." ; Bill Gates: "Kovid 19 sandığımız kadar öldürücü değilmiş. Arada fark olsa da grip gibiymiş. Sonradan anladık. Korkutucu bir dönemdi." ; ENG ; (Former President Barack Obama: "Even though we've tested it on billions of people all over the world...") ; Bill Gates: "Covid 19 was not as deadly as we thought. Although there was a difference, it was like the flu. We found out later. It was a scary time."  Pics- (1),(2)

*Covid aşıları patladı. Aşı ve yan etkilerle ilgili itiraflar başladı gibi görülüyor.. Videoları izleyin ve özellikle de videolardan sonraki içerikleri okuyun deriz..

* Açık açık itiraf ediyorlar; Eski ABD başkanı Barack Obama,"aşıları insanlar üzerinde test ettik!" diyor, bir başkası (dünyaca ünlü mikrobiyoloji uzmanı hocaların hocası Ordinaryüs Profesör.Dr.!!🤔 ) Bill Gates,"Covidin grip gibi olduğunu!" söylüyor. Ve sadece bunlarda değil, dünyaca ünlü kurum ve kuruluşlardan da itiraflar gelmeye başladı gibi görülüyor. Eee yani daha ne söylesinler ki, adamlar kendilerini garantiye almaya çalışıyorlar, "bir *ok çukuruna düşersek" diye, böyle itiraf ediyorlar.. Peki,ya hiç sorgulamadan aşı olanlara ne olacak? Bilemiyoruz ama size bu zehirli covid aşılarını tavsiye edenlere (tazminat gibi) davalar açma ve suç durusunda bulunma hakkınız da olabilir. Bu konuda size yardımcı olabilecek değerli hukukçular ve sivil toplum örgütleri bulunabilir. Mesela bu konularda mücadele veren araştırmacı yazar Erkan Trükten ile gazeteci yazar Ali Osman Önder'in de içinde olduğu bazı sivil toplum örgütleri bulunuyor. Örneğin onlarla irtibata geçebilirsiniz. Tabii buralarda işlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyoruz, kendilerini sadece sosyal medyadan tanıyoruz, onlarla irtibata geçip, "size yardımcı olabilirler mi olamazlar mı, dava açabilir misiniz açamaz mısınız" gibi gerekli bilgileri alabilirsiniz. Tabii bu konuda size yardımcı olabilecek kaç tane STÖ var onu da tam olark bilmiyoruz, araştırmanız gerekebilir ama ilk bunlardan başlayabilirsiniz. Diğer twitter seçkilerine de bakabilirsiniz, orada da olması lazım. * Bu arada Dr.Neva Çiftçioğlu Banes hanımı duymuşsunuzdur, onun bir tewitine rastladım, aşı olan yakınlarını ve onların komşularını üst üste kaybetmiş..Aşağıda içerikde haberini verdim..Başı sağolsun,üzücü bir durum..🙏

NOT: Tweetlerin açılması biraz zaman alabilir. Lütfen biraz bekleyiniz. Tweetlerin kullanımı hakkında daha detaylı bilgi için için en aşağıdaki NOTLARI okuyunuz..(İlk sırada videolar,ikici sırada içerikler bulunuyor.)

NOT: İngilizce bilmeyenler için yabancı twitlerin video ve içeriklerinin çat-pat Türkçe çevirisi yapıldı ve twitlerin üstüne eklendi,buradan metin içeriğini okuyabilirsiniz.. Orjinal çeviri için Translate kullanabilirsiniz..

*Dr Robert Malone: ​​​"Covid19 genetik enjeksiyonları yarardan çok zarara neden oldu… Aşı yaptırmamış insanlara kıyasla aşı olmanız veya hastalanmanız, hatta ölmeniz daha olasıdır.👇 ""ACİL PFIZER HABERLERİ: Pfizer ve CDC, kritik verileri kasten kamudan saklayarak binlerce kişinin zarar görmesine ve ölmesine neden olacak şekilde dolandırıcılık yaptı. CDC tıbbi yanlış bilgiler yayıyor. Yaptıkları ayıp. Tamamen haklıyız. Pfizer ve CDC, enjeksiyon yoluyla zarar ve ölüm olduğunu gösteren verileri saklıyordu. Burada olan şey suçtur. Verileri bilen, ancak hiçbir şey söylemeyen insanlar için yasal sonuçları olacaktır. Ya tanık olacaksınız ya da sanık olacaksınız. Verileri yayınlamak için FDA ve CDC'ye dava açılması gerekiyordu. Herkesin alması istenen biyolojik bir ürünle ilgili verileri açıklamadaki isteksizlik herkesi endişelendirmelidir. DOD verileri, enjeksiyondan sonra hastalıkta net bir artış olduğunu göstermektedir." Robert W. Malone (Amerikalı virolog,immünolog ve moleküler biyolog.. RNA aşılarında önemli bir teknik olan m-RNA ile transfeksiyon geliştirilmesi üzerine öncü çalışmaların ortak yazarıdır.)"👇

NOTLAR:
NOT1 SADECE VİDEOLU TWİİTLER İÇİN ; İki kullanıcılı bağlantılı tweet hesapların,2.kullanıcısındaki tweet videoları, RT yapıldığından dolayı burada izlenmiyor. Tıklarsanız,sizi direkt videonun bulunduğu tweet alanına yönlendirir. Videoya tıklarken buna dikkat edin. Tek kullanıcılı videolar ile kullanıcı altına yapılan yorumlardaki videolar izleniyor,RT videoları ise izlenmiyor.

NOT2 NİYE BU TWİTTER İÇERİKLERİ?: Ulusal ve uluslararası ana akım medyada (tv,gazete,internet medyası vb gibi halkın haber alma mecralarında) ,insanlara gösterilmeyen,anlatılmayan özellikle de "Küresel ısınma,Orman yangınları,Plandemi,Salgın ve Covid aşıları" vb hakkındaki gerçekleri göstermek amacıyla bu paylaşımları,değerli bilgileri veriyoruz. Ana akım medyada sizlere anlatılmayan,gösterilmeyen tüm bu gerçekleri ortaya çıkartan,araştıran bu değerli insanlara minnet ve saygı duyuyor ve bu paylaşımları sizlerle paylaşarak, sizlerinde bunlardan bilgi sahibi olmanızı ve sizlerinde bunları diğer bilmeyenlerle paylaşamanızı rica ediyoruz..Bilmeyenler öğrensin, bilenler de diğer bilmeyenlere öğretsin,paylaşssın. Umarız faydasını

sources;
--------
(1)https://twitter.com/ErkanTrukten/status/1520847628107460608
(2)https://twitter.com/ErkanTrukten/status/1526286099735363584

✔Researchs and Reviews Author by Ertuğrul Yıldırım 🙂💓

1 yorum:

YORUM UYARISI : Yorumlara link ve telefon numarası bırakmak,küfür,hakaret vb gibi suç unsuru olabilecek ve herhangi bir sorunda yasal soruşturma sözkonusu olabilecek bir isim vermek vb gibi yazılar yazmak yasaktır.Özellikle de bunları Unknow olarak yayınlayan yorumlar dikkate alınmayacaktır.Tespit edilirse yayınlanmaz yada silinir..