22 Şubat 2022 Salı

Plandemi Gerçekleri : Klaus Schwab'ın Covid Diktatörleri Okulu 'Büyük Sıfırlama' Planı

                                                      Klaus Schwab ve öğrencileri,Küresel Liderler Sınıfı (1)     

   NOTE : Bu yazıyı okumadan, tamamen politik ve çıkara dayalı "covid plandemisini,kısıtlamaları ve zorunlu aşılama faaliyetlerini" anlayabilmeniz mümkün olmayabilir..Ne dolaplar döndüğünü bu yazıyı okuyarak bile anlayabilirsiniz..Umarım..Haydi size iyi okumalar.. :)

"Maruz kalan: Klaus Schwab'ın Covid Diktatörleri Okulu, 'Büyük Sıfırlama' Planı

Ekonomist Ernst Wolff, siyasi ve kurumsal liderlerin gizli bir ittifakının pandemiyi ulusal ekonomileri çökertmek ve küresel bir dijital para birimi getirmek amacıyla kullandığına inanıyor.

Nasıl oldu da dünyanın dört bir yanından 190'dan fazla hükümet, karantinalar, maske zorunlulukları ve aşı kartları artık her yerde olağan hale gelirken COVID-19 salgınıyla neredeyse tamamen aynı şekilde başa çıktı? Cevap, Dünya Ekonomik Forumu'ndan Klaus Schwab tarafından kurulan ve yönetilen Genç Küresel Liderler (Young Global Leaders) okulunda ve günümüzün önde gelen siyasi ve iş dünyasının önde gelen liderlerinin birçoğunun zirveye çıkma yolunda ilerlediği okulda yatıyor olabilir.

Alman ekonomist, gazeteci ve yazar Ernst Wolff, Alman Corona Komitesi podcast'inden bir videoda, Schwab'ın "Genç Küresel Liderler" okulu hakkında pandemi sırasında dünya olaylarını anlamakla ilgili bazı gerçekleri açıkladı. Wolff, esas olarak küresel finans sisteminin bir eleştirmeni olarak bilinirken, son zamanlarda dünya çapında yürürlüğe giren Kovid karşıtı önlemlerin arkasındaki gizli gündem olarak gördüğü şeyi gün ışığına çıkarmaya odaklandı.

Gizemli Başlangıçlar

Hikaye, Alman ekonomist ve makine mühendisi Klaus Schwab tarafından 1971 yılında, henüz 32 yaşındayken İsviçre'de kurulan bir STK olan Dünya Ekonomik Forumu (WEF) ile başlıyor. WEF, her Ocak ayında İsviçre'nin Davos kentinde düzenlediği ve dünyanın dört bir yanından siyasi ve iş liderlerini günün sorunlarını tartışmak üzere bir araya getirmeyi amaçlayan yıllık konferanslarıyla halk tarafından tanınmaktadır. Bugün, yaklaşık bin çok uluslu şirket tarafından finanse edilen küresel güç seçkinleri için dünyanın en önemli ağlarından biridir. Başlangıçta 1987 yılına kadar Avrupa Yönetim Forumu olarak adlandırılan WEF, Şubat 1971'deki ilk toplantısında 31 ülkeden 440 yöneticiyi bir araya getirmeyi başardı ve Wolff'un da belirttiği gibi, Schwab gibi çok önemli bir geçmişi olan biri için beklenmedik bir başarıydı. bundan önce çok az uluslararası veya profesyonel deneyim.

Wolff, sebebin, Schwab'ın üniversite eğitimi sırasında, eski Ulusal Güvenlik Danışmanı ve Dışişleri Bakanı Henry Kissinger'dan daha az bir kişiyle çalışmak da dahil olmak üzere yaptığı temaslardan kaynaklanabileceğine inanıyor. Wolff ayrıca, Schwab oradayken Harvard Business School'un kendi yönetim forumunu planlama sürecinde olduğuna ve Harvard'ın onu organize etme görevini ona devretmiş olabileceğine dikkat çekiyor. Forum başlangıçta sadece ekonomik alanda insanları bir araya getirdi, ancak çok geçmeden politikacıları, medyanın önde gelen isimlerini (BBC ve CNN dahil) ve hatta ünlüleri çekmeye başladı.

Schwab'ın Genç Küresel Liderleri: Büyük Sıfırlamanın İnkübatörü?

1992'de Schwab, 2004'te Genç Küresel Liderler olarak yeniden kurulan Yarının Küresel Liderleri okulu adlı paralel bir kurum kurdu. Okula katılanların kabul için başvurmaları ve ardından titiz bir seçim sürecine tabi tutulmaları gerekir. Okulun 1992'deki birinci sınıfının üyeleri arasında Angela Merkel, Nicolas Sarkozy ve Tony Blair gibi önemli liberal siyasi figürler haline gelen pek çok kişi vardı.

Şu anda bu okulun yaklaşık 1.300 mezunu var ve mezunların listesi, kendi ülkelerinin sağlık kurumlarının lideri olmaya devam edenlerin birkaç ismini içeriyor. Bunlardan dördü, 2018'den beri Federal Sağlık Bakanı olan Jens Spahn da dahil olmak üzere Almanya'nın eski ve mevcut sağlık bakanlarıdır. 2009'dan 2011'e kadar Sağlık Bakanı olan Philipp Rösler, 2014 yılında Schwab tarafından WEF'in Genel Müdürü olarak atanmıştır.

Okulun kadrosundaki diğer önemli isimler, sıkı karantina önlemleri küresel sağlık yetkilileri tarafından övgüyle karşılanan Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern; Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron; yakın zamana kadar Avusturya Şansölyesi olan Sebastian Kurz; Macaristan Başbakanı Viktor Orbán; Jean-Claude Juncker, Lüksemburg eski Başbakanı ve Avrupa Komisyonu Başkanı; ve bu yılki federal seçimlerde partinin ilk Şansölye adayı olan ve hala Merkel'in halefi olmak için yarışan Alman Yeşiller'in lideri Annalena Baerbock.

Ayrıca listede 2005 sınıfı için seçilen California Valisi Gavin Newsom ile 2019 sınıfı için seçilen eski başkan adayı ve şu anki ABD Ulaştırma Bakanı Peter Buttigieg'i de yeni mezun olarak görüyoruz. . Son iki yılda görevde olan tüm bu politikacılar, COVID-19 pandemisine sert tepkilerden yana oldular ve bu da kendi hükümetlerinin gücünü önemli ölçüde artırdı.

Ancak okulun mezunlar listesi siyasi liderlerle sınırlı değil. Ayrıca Microsoft'tan Bill Gates, Amazon'dan Jeff Bezos, Virgin'den Richard Branson ve Clinton Vakfı'ndan Chelsea Clinton da dahil olmak üzere özel sektör kaptanlarının birçoğunu burada buluyoruz. Yine hepsi, pandemiye küresel müdahaleye desteklerini ifade etti ve birçoğu önlemler sonucunda önemli karlar elde etti.

Wolff, kimin siyasi lider olacağına gerçekten karar verenlerin WEF ve Küresel Liderler okulunun arkasındaki insanlar olduğuna inanıyor, ancak Schwab'ın bu kararları verenin kendisi olmadığına, sadece bir kolaylaştırıcı olduğuna inandığını vurguluyor. Ayrıca, okulun mezunlarının sadece Amerikalıları ve Avrupalıları değil, aynı zamanda Asya, Afrika ve Güney Amerika'dan insanları da içerdiğine ve erişiminin gerçekten dünya çapında olduğunu belirtti.

2012 yılında, Schwab ve WEF, dünyanın dört bir yanından 30 yaşın altında liderlik potansiyeline sahip olarak belirledikleri kişileri bir araya getiren bir başka kurum olan “Global Shapers Community”yi kurdular. Bu programdan bugüne kadar yaklaşık 10.000 katılımcı geçti, ve düzenli olarak 400 şehirde toplantılar yapıyorlar. Wolff, geleceğin siyasi liderlerinin dünyanın siyasi aygıtında konumlanmadan önce seçildiği, incelendiği ve tımar edildiği bir başka kanıtlama alanı olduğuna inanıyor.

Wolff, Küresel Liderler okulundan mezun olan çok az kişinin özgeçmişlerinde bunu listelediğine dikkat çekiyor. Sadece bir tanesinde listelendiğini gördüğünü söylüyor: yani, düzenin bilinen bir eleştirmeni olan Alman ekonomist Richard Werner. Wolff, okulun sistem eleştirmenlerini bile kendi saflarına dahil etmeyi sevdiğini, mezunları arasında bir diğer ismin de 2010 sınıfında olan Change.org'un Alman şefi Gregor Hackmack olduğunu öne sürüyor. Wolff bunun, örgütün kendisini eleştirenlerin kontrollü muhalefet olmasını sağlamak istemesine rağmen, kendisini adil ve dengeli olarak sunmak istemesinden kaynaklandığına inanıyor.

Küresel Liderler mezunlarının bir başka ortak noktası da, çoğunun, güçlü pozisyonlara yükselmeden önce programa katılımları dışında çok seyrek özgeçmişlere sahip olmalarıdır; bu, belirleyici olanın Schwab'ın kurumlarıyla olan bağlantıları olduğunu gösterebilir. kariyerlerini başlatan faktör. Bu, okul mezunlarına önceden konuşmaları talimatı verilmeyen konular hakkında kamuoyu önünde soru sorulduğunda ve yanıt bulma mücadeleleri genellikle oldukça belirgin olduğunda bu en belirgindir. Wolff, rollerinin yalnızca arkalarında gölgede kalanların kamusal tartışmalarda tartışılmasını istedikleri konuların sözcülüğünü yapmak olduğunu iddia ediyor.

Schwab'ın Evet Adamları Eylemde

Wolff, şu anda ulusal lider olan okul mezunlarının uygulamaya koyduğu Covid karşıtı önlemlere yönelik artan hoşnutsuzluk göz önüne alındığında, Wolff, bu kişilerin kendilerine söylenen her şeyi yapmaya istekli olmaları nedeniyle seçilmelerinin mümkün olduğuna ve belirlenmekte olduklarına inanıyor. Başarısızlığa kadar, böylece müteakip geri tepme, yeni bir küresel hükümet biçiminin yaratılmasını haklı çıkarmak için kullanılabilir.

Gerçekten de Wolff, benzersiz kişiliklere ve güçlü, özgün görüşlere sahip politikacıların nadir hale geldiğini ve son 30 yılın ulusal liderlerinin ayırt edici karakterinin, onların uysallıkları ve yukarıdan dikte edilen katı bir küresel çizgiye bağlılıkları olduğunu belirtiyor.

Bu, özellikle iki yıl önce virüsler hakkında hiçbir şey bilmeyen politikacıların birdenbire Covid'in insanları evlerine kapatmayı, işletmelerini kapatmayı ve tüm dünyayı mahvetmeyi haklı çıkaran ciddi bir sağlık krizi olduğunu ilan ettiği pandemiye çoğu ülkenin tepkisinde belirgindi. ekonomiler.

Okulun nasıl işlediğini tam olarak belirlemek zordur, ancak Wolff bu konuda bir şeyler öğrenmeyi başarmıştır. Okulun ilk yıllarında, Harvard Business School'da on günlük bir "yönetici eğitimi" oturumu da dahil olmak üzere, her sınıfın üyeleri bir yıl boyunca birkaç kez toplantı yaptı.

Wolff, mezunların sınıf arkadaşlarıyla tanışarak ve daha geniş bir ağın parçası olarak daha sonraki kariyerlerinde güvenecekleri bağlantılar kurduklarına inanıyor. Bugün, okulun programı, düzensiz aralıklarla beş yıl boyunca sunulan ve bazı durumlarda katılımcılarının bazılarının siyasi veya profesyonel kariyerlerinin başlangıcıyla örtüşebilecek - yani düzenli olarak Davos'u ziyaret edecekleri kursları içermektedir.

Örneğin, Emmanuel Macron ve Peter Buttigieg, okul için beş yıldan daha kısa bir süre önce seçildiler; bu, siyasi görevdeyken düzenli olarak Genç Küresel Liderlerle ilgili programlara katılmalarının mümkün olduğu ve aslında bugün hala bu programlara katılabilecekleri anlamına geliyor.

Dünya Çapında Zenginlik ve Etki Ağı

Genç Küresel Liderler okulundan ve onlardan önceki Yarının Küresel Liderlerinden mezun olanlar, daha sonra WEF'in iletişim ağına erişimleri olduğu düşünüldüğünde, kendilerini çok iyi bir konumda buluyorlar.

WEF'in şu anki Mütevelli Heyeti, Uluslararası Para Fonu'nun eski Genel Müdürü ve Avrupa Merkez Bankası'nın şu anki Başkanı olan Christine Lagarde; Forbes tarafından dünyanın en güçlü 100 kadını arasında gösterilen Ürdün Kraliçesi Rania; ve uluslararası alanda en büyük yatırım yönetimi şirketi olan ve yılda yaklaşık 9 trilyon doları yöneten BlackRock'un CEO'su Larry Fink.

Wolff, okul mezunları arasındaki bağlantıların izini sürerek, Küresel Liderler programlarına katıldıktan çok sonra da girişimlerine destek için birbirlerine güvenmeye devam ettiklerini görebileceğinizi iddia ediyor.

Wolff, DEF'in belirlediği süreçte birçok seçkin üniversitenin rol oynadığına ve artık siyaset ve ekonomi alanlarının dışında faaliyet gösteriyor olarak görülmemeleri gerektiğine inanıyor.

Her yıl bağışçılardan milyonlarca dolar alan Harvard Business School'dan ve Hong Kong'dan 350 milyon dolar aldıktan sonra Harvard TH Chan Halk Sağlığı Okulu olarak yeniden adlandırılan Harvard Halk Sağlığı Okulu'ndan örnek veriyor. -doğmuş milyarder Gerald Chan.

Aynı şey, medya patronu Michael Bloomberg'in 2018'de okula 1.8 milyar dolar bağışlamasının ardından Johns Hopkins Bloomberg Halk Sağlığı Okulu olan Johns Hopkins Halk Sağlığı Okulu için de geçerlidir.

Wolff, WEF'in etkisinin Küresel Liderler ve Küresel Şekillendiriciler programlarından geçenlerin çok ötesine geçtiğini, ancak yıllık Davos konferanslarına katılan insan sayısının birçok şüpheliden çok daha fazla olduğunu belirtiyor; Her yıl yaklaşık 1.500 özel jetin etkinliğe katılımcı getirdiği ve İsviçre havaalanlarına aşırı yük bindiği konusunda bilgilendirildiğini belirtiyor.

Büyük İşletme ve Hükümet İttifakı

Wolff, WEF'in faaliyetlerinin temel amacının, büyük şirketler ve ulusal hükümetler arasında üst düzey işbirliğini kolaylaştırmak ve daha da ilerletmek olduğuna inanıyor, ki bu zaten gerçekleşiyor. Corona Komitesi podcast'inin bir başka katılımcısı olan Viviane Fischer, İngiliz merkezli Serco şirketinin İngiliz hükümeti için göçmenleri işlediğine ve diğer pek çok faaliyetinin yanı sıra dünyanın dört bir yanındaki hapishaneleri yönettiğine dikkat çekiyor.

İlaç endüstrisinin uluslararası erişimi de dikkate değerdir: Wolff, örneğin Küresel Liderler mezunu Bill Gates'in, tartışmalı mRNA anti-Covid aşılarının ana üreticilerinden biri olan Pfizer ile Vakfının halk sağlığı girişimleri aracılığıyla uzun süredir iş yaptığından bahseder. Pandemi başlamadan çok önce Afrika.

Gates, kullanıma sunulduğundan beri karantina ve Kovid aşılarının en önde gelen şampiyonlarından biri haline geldi ve The Wall Street Journal, Vakfının pandemiden önce aşı dağıtarak yaklaşık 200 milyar dolarlık “sosyal fayda” elde ettiğini bildirdi. başladı bile. Bugün aşı karlarının ne olduğunu ancak hayal edebilirsiniz.

Artık her yeri kaplayan dijital teknoloji, seçkinlerin küresel tasarımlarında da önemli bir rol oynuyor. Wolff, Küresel Liderler mezunu Larry Fink tarafından yönetilen BlackRock'un şu anda dünya merkez bankalarının en büyük danışmanı olduğunu ve 30 yılı aşkın bir süredir dünya finans sistemi hakkında veri topladığını ve şüphesiz sistemin nasıl çalıştığına dair daha fazla anlayışa sahip olduğunun altını çiziyor. Merkez bankalarının kendisinden daha fazla çalışıyor.

Wolff, birçok hükümet tarafından takip edilen mevcut politikaların hedeflerinden birinin, Amerika Birleşik Devletleri ve Çin merkezli çok uluslu şirketlerin her yerde işleri tekelleştirebilmesi için küçük ve orta ölçekli girişimcilerin işlerini yok etmek olduğuna inanıyor.

Yakın zamana kadar özellikle Küresel Liderler mezunu Jeff Bezos tarafından yönetilen Amazon, orta sınıfı harap eden karantina önlemlerinin bir sonucu olarak muazzam karlar elde etti.

Wolff, büyük platformlar tarafından bu tahakkümün nihai amacının dijital banka para biriminin girişini görmek olduğunu iddia ediyor. Sadece son birkaç ay içinde, Çin'in WEF'e benzeyen Uluslararası Finans Forumu, Diem blok zinciri tabanlı para birimi ağı tarafından uluslararasılaştırılabilecek dijital yuanın tanıtımını önerdi.

İlginç bir şekilde Diem, ilk olarak Mark Zuckerberg'in Facebook'u tarafından duyurulan, doların veya yuanın gücünü aşacak ve Çin, Avrupa ve Amerika'nın işbirliğiyle yönetilen küresel bir para birimi olduğunu belirten bir kripto para birimi olan Libra'nın halefidir. iş ağları, şu anda tartışılıyor.

Uluslararası Finans Forumu'nun denetleme kurulu, WEF'ten Christine Lagarde; Avrupa Merkez Bankası eski Başkanı Jean-Claude Trichet; ve Uluslararası Para Fonu eski Başkanı Horst Köhler.

Wolff ayrıca, son iki yılda dünya çapında görülen karantinaların ve müteakip kurtarmaların birçok ülkeyi iflasın eşiğine getirdiğini açıklıyor.

Ekonomik bir felaketten kaçınmak için dünya hükümetleri, Uluslararası Para Fonu tarafından yönetilen ek döviz rezerv varlıkları olan 650 milyar özel çekme hakkı veya SDR'ye başvurdu.

Bunların vadesi geldiğinde, aynı hükümetleri zor durumda bırakacak, bu yüzden dijital para biriminin tanıtımı ani bir öncelik haline gelmiş olabilir - ve bu, baştan beri karantinaların gizli amacı olmuş olabilir.

Wolff, iki Avrupa ülkesinin dijital para birimini kullanmaya şimdiden hazır olduğunu söylüyor: İsveç ve İsviçre. İsveç'te pandemi nedeniyle neredeyse hiç tecrit kısıtlaması olmaması ve İsviçre'nin sadece çok hafif önlemler alması tesadüf değil.

Wolff, bunun nedeninin, iki ülkenin pandemi başlamadan önce dijital para birimini kullanmaya başlamaya hazır oldukları için karantina önlemleri yoluyla ekonomilerini çökertmeye gerek duymamış olabileceğine inanıyor.

Dünya ekonomilerini temelli bitirecek, kitlesel işsizliğe ve karşılığında Evrensel Temel Gelirin getirilmesine ve bir merkez bankası tarafından yönetilen dijital bir para biriminin kullanılmasına yol açacak yeni bir sokağa çıkma yasağının hazırlanabileceğini iddia ediyor. Bu para birimi, hem bireylerin harcayabilecekleri hem de harcamak zorunda olduğu zaman çerçevesi açısından kısıtlanabilir.

Ayrıca Wolff, şu anda dünya çapında görülen enflasyonun, ulusal hükümetlerin merkez bankalarından kredi aldıktan sonra iki yıldan kısa bir sürede küresel ekonomiye yaklaşık 20 trilyon dolar kazandırmasının kaçınılmaz bir sonucu olduğunu belirtiyor.

Daha önceki kurtarma paketleri piyasalara yönlendirilirken, bu son tur sıradan insanlara gitti ve sonuç olarak bu, sıradan insanların parasını harcadığı gıda gibi ürünlerin fiyatlarını artırıyor.

Demokrasi İptal Edildi

Wolff'a göre, tüm bunlardan çıkarılması gereken nihai sonuç, bildiğimiz şekliyle demokrasinin sessizce iptal edildiği ve ülkelerimizde demokratik süreçlerin görünümü korunuyor olsa da; gerçek şu ki, bugün dünya çapında yönetişimin nasıl çalıştığına dair bir inceleme, süper zengin ve güçlü bireylerden oluşan bir seçkinin, özellikle pandemi yanıtıyla ilgili olarak açıkça görüldüğü gibi, siyasette olup biten her şeyi etkin bir şekilde kontrol ettiğini gösteriyor.

Wolff, tasarımlarıyla mücadele etmenin en iyi yolunun, insanları neler olduğu konusunda eğitmek ve "süper tehlikeli virüs" anlatısının, onları bir şeyleri kabul etmeleri için manipüle etmek için tasarlanmış bir yalan olduğunu anlamaları olduğunu söylüyor. kendi çıkarlarına aykırı işler.

Sıradan vatandaşların %10'u bile bunun farkına varır ve harekete geçmeye karar verirse, seçkinlerin planlarını bozabilir ve belki de sıradan vatandaşlara kendi kaderleri üzerinde kontrolü geri almaları için bir pencere açabilir.

Görüntülü Röportaj

Ernst Wolff, Alman hükümetinin pandemiye tepkisini eleştirel bir şekilde inceleyen Corona Ausschuss (Korona Komitesi) adlı bir podcast'e ev sahipliği yapan Alman avukat ve politikacı Dr. Reiner Fuellmich ile bu video dizisinde röportaj yapıyor. Bu videolar podcast'lerinden birinden alınmıştır.

Grup sohbetinde ayrıca, Corona Komitesi'ne düzenli olarak katılan, Berlin'de yaşayan bir iş avukatı ve ekonomist olan Viviane Fischer; ve Alman hükümetinin tecrit ve aşı önlemlerine karşı çıkmakta sesini yükselten eski Alman Sosyal Demokrat Parti Parlamento Üyesi Wolfgang Wodarg." (1)

NOT VE UYARI : Unutmayın, bu sayfadaki tüm bilgiler sizlere sadece bilgi vermek amacıyladır.. Burada verilen (ve medyada yeralan) konu ve virüs hakkındaki bazı bilgi,haber ve makalelerin ve tıbbi bilimsel çalışmaların doğru ve bilimsel geçerliliği olup-olmadığını da bilmiyoruz..Bu teorilerin,bilgilerin gerçek olup-olmadığını yada ilerde gerçekleşip-gerçekleşmeyeceğini bilemiyoruz.. Bizim yaptığımız sadece bilgi vermektir..Tıbbi olan/olmayan tüm bilgiler,hiç bir şekilde tavsiye niteliğinde ve herhangi bir sağlık yönlendirmesi amacıyla verilmemiştir.. Daha geniş bilgi ve genel uyarılar için BURADAKİ bilgileri okuyun..

NOT : Yabancı sitelerden alınan haber,makale gibi yabancı dillerin Türkçe çevirilerinde hatalar olabilir. Gerçek çevirileri öğrenmek için kaynaklarına gidip okuyabilirsiniz..

Sources;
-----------
(1) Exposed: Klaus Schwab's School For Covid Dictators, Plan for 'Great Reset' (Videos)
Michael Lord,November 10, 2021
https://rairfoundation.com/exposed-klaus-schwabs-school-for-covid-dictators-plan-for-great-reset-videos/
ET:22.02.2022

✔Researchs and Reviews Author by Ertuğrul Yıldırım 🙂💓

1 yorum:

  1. Selamlar, yazıdan sonra kripto paraya bakış açım değişti. İnternetin fişi çekilebilse dünyada ne çok şey değişirdi düşünmeden edemedim. Davos toplantılarına da daha farklı bakacağım bundan sonra. Kurtlar sofrası diyesim geliyor...

    YanıtlaSil

YORUM UYARISI : Yorumlara link ve telefon numarası bırakmak,küfür,hakaret vb gibi suç unsuru olabilecek ve herhangi bir sorunda yasal soruşturma sözkonusu olabilecek bir isim vermek vb gibi yazılar yazmak yasaktır.Özellikle de bunları Unknow olarak yayınlayan yorumlar dikkate alınmayacaktır.Tespit edilirse yayınlanmaz yada silinir..