24 Şubat 2022 Perşembe

Fransız mahkemesinin "Aşı olmak intihardır!" kararı ve Hindistan'da yüksek mahkemenin Bill Gates'i covid aşıları nedeniyle cinayetle suçlaması..

                                                                        Bill Gates and Law court,representative picture(6,7)
 
Fransa'da bir mahkeme aşı olupda ölen insanlar için "Aşı olmak intihardır!" kararı vermiş ve Hindistan'da yüksek bir mahkeme de ünlü milyarder Bill Gates'i covid aşıları nedeniyle cinayetle suçladmış ve "idam"isteminde bulunulmuş..

Tabii bu yazımızda sadece bunlar yok.. Hayat sigortalarında ödeme alabilmek için, hayat sigortası şirketlerinin artan covid aşı sonrası ölümleri dile getirmesi,aşı sonrası yaralanan insanların trajik hikayeleri ve dünya çapında aşı sonrası yaralanma ve ölümlerle ilgili bazı veriler de var.. Hemen nererdeyse tüm aşılarla ilgili detaylar bulunuyor.. Okursanız bilgi sahibi olabilirsiniz.. Bunların hepsini detaylıca ele aldık..

** Fransız mahkemesi,covid aşısı yaptıranları "intihar etmekle" eşdeğer buldu.Yani ölürseniz sigortadan hak talep edemezsiniz.. 🤔 Gerçekten garip bir durum..

Sosyal medyada dolaşan bu haberin doğruluğunu araştırdık. Yabancı medyada özellikle de covid ve aşıları ile ilgili gerçekleri araştıran yabancı medya sitelerine baktığımızda, bu bilgilere de rastladık. Ancak onlar da bu bilginin tam kaynağını öğrenememişler..Bilginin sahte olması muhtemel olmakla birlikte, doğru da olabilir ve bu nedenle birçok site konuyu titizlikle ele almış. Bazı hayat sigortalarında aşı ölümleriyle ilgili patlamalar yaşandığından da bahsediliyor. Gerçekten de ilginç bir konu..Bunları aşağıda irdeledik..

Bu konuda Türkiye'de durum nasıl? Hayat sigortaları "aşı sonrası ölümlerin yakınlarına ödeme yapıyor mu?" Orasını bilemiyoruz ancak ABD, bazı AB ülkelerinde ve sanmıyorsam Fransa'da da "aşı sonrası yaşanan ölüm ve ciddi yaralanmalar" sonrası devlet tarafından tazminat ödemeleri yapılıyormuş. Yani,keşke Türkiye'de de olsa,ne olur yani? Zira aşı sonrası ölümler dünyanın her yerinde özellikle de ABD,AB'de yaşanırken ve kayıt edilirken, Türkiye'de hiç yaşanmaması hatta SIFIR YAN ETKİ olması gerçekten çok garip bir durum..Bu iş böyle devam etmez,eninde sonunda balon patlar,gerçekler ortaya çıkar,diye düşünüyoruz.. Neyse fazla uzatmayayım,haydi size iyi okumalar..

* Hayat Sigortası şirketlerinin artan covid aşı sonrası ölümlerle ilgili endişeleri..

"Hayat Sigortası Şirketi, Covid-19 Aşısı yaptırdıysanız ve bundan öldüyseniz, ölümünüzü "intihar" olarak gördüklerini ve yararlanıcılarınıza hayat sigortanızı ödemeyeceklerini belirtiyor..
"Çünkü gerçekler aşının sizi öldürebileceği biliniyor ve almayı seçerseniz, intihar ettiniz! (demektir)" France,Telgraf Ailesinin yararına çok sayıda hayat sigortası (milyonlar) olan zengin yaşlı adam, covid jab'dan (aşıdan) ölür (doktorlar ve hayat sigortacıları tarafından tartışılmaz). Sigorta şirketi, deneysel ilaçların, tedavilerin vb Aile sigorta şirketini mahkemeye götürür ama kaybeder. Yargıç, "deneysel aşı yan etkileri kamuoyuna açıklandı ve merhum kendi isteğiyle yumruğu (aşıyı) aldığında bunları bilmediğini iddia edemedi. Fransa'da onu cefa olmaya zorlayan bir kanun yada görev yok. Bu nedenle ölümü esasen intihardır." İntihar da politikasının dışındadır. Eğer birisi bu yumrukların (aşıların) deneysel olup-olmadığı konusunda size meydan okuyorsa ve ne ilaç şirketlerinin, ne hükümetlerin, ne de YZ'den başka birinin onları kabul etmekten sorumlu olmadığını ve ölürseniz, yasal olarak intihar ettiğinizi. Sigorta yok, ödeme yok, para iadesi yok. Tek başınasın!"" (1)

"Fransa'da, çok zengin bir büyükbabanın, Versaylı eski Parisli girişimcinin, çocukları ve torunları için birkaç milyon avroluk hayat sigortası ile aşılanmasından sonra ölmesi, sigorta geri ödemez ve birkaç milyon avroluk primi ödemez.
Fransa'da, çok zengin bir büyükbabanın, Versaylı eski Parisli girişimcinin, çocukları ve torunları için birkaç milyon avroluk hayat sigortası ile aşılanmasından sonra ölmesi, sigorta bunu geri ödemez ve birkaç milyon avroluk primi de ödemez. Mahkeme, "sigortacının, zararsızlığı kanıtlanmış üçüncü aşama deneyine bağlılığının, ölüm de dahil olmak üzere açıklanan yan etkiler nedeniyle yasal olarak dikkate alınacağını kabul eder. Sözleşme kapsamında olmayan ve yasal olarak intihar olarak kabul edilen gönüllü ölümcül risk almıştır." Aile itiraz etti. Ancak sigortacının savunması sağlam temelli ve sözleşmeye dayalı olarak kabul edilir, çünkü bu bilinen ve kamuya açık ölümcül risk alma, yasal olarak intihar gibidir, çünkü müşteri bilgilendirildi ve zorunlu veya zorlama olmaksızın gönüllü olarak ölme riskini almayı kabul etti.

Sonuç olarak, aşılamadan sonra ölüm, mahkemeler tarafından intihar olarak kabul edilir!

Sigortacılar kredileri geri ödemeyecektir, çünkü aşının ölümcül riski sizi sözleşmenin geçersiz ve hükümsüz hale gelmesinden etkili bir şekilde dışlar. Elbette bu bilgiler tüm ulusal medyada defalarca aktarıldı. Değil mi ? İtalya: Tazminat, ölüm sonrası zararlar (otopsi ile teyit edilmiş) için tazminat talep edilmesinin ardından (210/92 sayılı Kanun'a itiraz) adalet kararını verir "Talep, aşı zorunlu olmadığı için kabul edilmedi" Bizi geçelim çünkü hükümetler laboratuvarlarla her şeyden önce istenmeyen etkilerden sorumlu tutulmamalarını talep eden gizli sözleşmeler (leonine) imzalamıştır.

MADDE 1 Aşıya bağlı zararlar.. Mahkeme, yasal olarak, kanıtlanmış zararsızlığı olmayan üçüncü aşama deneyine bağlılığının, ölüm de dahil olmak üzere açıklanan yan etkiler göz önünde bulundurulduğunda, sigortacının, sözleşmenin kapsamına girmeyen gönüllü ölümcül risk alma olarak nitelendirileceğini kabul eder. sözleşmesi imzalandı ve yasal olarak intihar olarak kabul edildi. Aile itiraz etti. Ancak sigortacının savunması sağlam temelli ve sözleşmeye dayalı olarak kabul edilir, çünkü bu bilinen ve kamuya açık ölümcül risk alma, yasal olarak intihar gibidir, çünkü müşteri bilgilendirildi ve zorunlu veya zorlama olmaksızın gönüllü olarak ölme riskini almayı kabul etti.. Sonuç olarak, aşılamadan sonra ölüm, mahkemeler tarafından intihar olarak kabul edilir! Sigortacılar kredileri geri ödemeyecektir, çünkü aşının ölümcül riski sizi sözleşmenin geçersiz ve hükümsüz hale gelmesinden etkili bir şekilde dışlar. Elbette bu bilgiler tüm ulusal medyada defalarca aktarıldı.

AŞIYLA İLGİLİ ZARAR.. 06 Ekim 2021 - Hukuki ve İdari Bilgiler Müdürlüğü (Başbakan).. Aşıya bağlı yaralanma durumunda zorunlu aşı ise tazminat prosedürü sağlanır. Önerilen bir aşıyla ilgili hasarın tazmini için özel bir prosedür yoktur, ancak farklı çözümler mümkündür. Yasal prosedür, bir aşı kazasının potansiyel kurbanları için karmaşık olmayı vaat ediyor.

MADDE 2.. Fransa'da, aşılamanın zorunlu olması durumunda, aşıyla ilgili yaralanma durumunda bir tazminat prosedürü sağlanmaktadır. Covid-19 için durum böyle değil. Bununla birlikte, çeşitli çözümler mümkündür. Her şeyden önce, mağdurların aileleri Ulusal Tıbbi Kaza Tazminat Dairesi'ne başvurabilirler. Ayrıca tıbbi zarar için yetkili mahkemeye gidebilirler. 1985 tarihli bir Avrupa direktifine göre, laboratuvarlar, ürünleriyle ilgili kusurlar veya ihmaller durumunda, kanıtlamadıkları sürece sorumludurlar. “Bilimsel ve teknik bilgi durumunun […] kusurun varlığını tespit etmeyi mümkün kılmadığı”.

MADDE 3. AB, KOVİD AŞISILARININ YAN ETKİLERİ İÇİN TAZMİNAT FONU OLUŞTURACAK MI? ; Francedossier'deki Covid-19 pandemisiAşıların olumsuz etkilerinin mağdurlarını tazmin etmeyi amaçlayan bir çözüm önerisi bir Fransız MEP tarafından masaya yatırıldı. Başarısız. Fransa'da yan etki mağdurları Ulusal Tıbbi Kaza Tazminat Ofisine başvurabilirler. (....) Sigorta sorumlu değildir, ancak ONIAM (Ulusal Tıbbi Kaza Tazminat Dairesi). » Covid-19 aşısından hastalanırsanız veya istenmeyen yan etkiler geliştirirseniz ne olur? Seni kim telafi edecek? Fransa'da, bir aşının ardından bir hastalığa yakalandığında, hem destek hem de tazminat için devreye giren ulusal dayanışma ilkesidir. Bu nedenle, bir aşıdan sonra bir hastalık, sakatlık geliştirirseniz veya ölürseniz, ortaya çıkan masrafları Oniam (Ulusal Tıbbi Kaza Tazminat Dairesi) karşılayacaktır. (....) Kaynak yok ama bu yazıyı paylaşmışsam, o andan itibaren sigortacılar tarafından düşünülen ölümcül aşı kazalarından tam olarak bahseden senatodan birinin intihar ettiği videoları gördüm!!! doktorların bir kısmı bundan bahsediyor makalenin sonundaki video bundan bahsediyor ve daha da kötüsü AİLELER VEYA L'ONIAM N'EST PAS NEDENİYLE ÖLÜM DURUMUNDA ÖDEMENİN ONIAM olduğunu belirten bir makale paylaştım. Bir SİGORTA, insanların ödemesini veya katkıda bulunmasını engelledi!!"" (2)

"Tüm hayat sigortası şirketlerinde ölüm oranında %40'lık bir artış yaşanıyor. İnsanlar aşıdan ölüyor. "Tüm Aşılar Durdurulmalı"
-Şimdi insanlar aşıdan ölüyor.
-Tüm Aşılar Durdurulmalı
-Kanıt orada. Çocuklarımızı öldürüyorlar.
-Bu Aşılar Gençleri ve Yaşlıları Öldürüyor, Çocuklarımızı Öldürüyor

One America Indianapolis'te büyük bir hayat sigortası şirketidir. İcra kurulu başkanı Scott Davison, politika iddialarına bakılırsa çalışma çağındaki Amerikalıların aniden eşi görülmemiş sayılarda öldüğünü açıkladı. Tüm hayat sigortası şirketlerinin ölüm oranında %40'lık bir artış yaşadığını bildiriyor.  "Bunun ne kadar kötü olduğu hakkında size bir fikir vermek için, üç sigma veya 200 yılda bir felaket, salgın öncesine göre% 10 artış olacaktır. Yani %40'ı duyulmamış bir şey." Bunlar Covid ölümleri değil. Aşının neden olduğu durumlardan kaynaklanan ölümlerdir.

Indiana Hastaneler Birliği Başkanı Brian Tabor, covidden değil, aşının riskleri olduğu bilinen her türlü şeyden hastane vaka yüklerinde büyük bir artış olduğunu bildiriyor. Başka bir deyişle, ölümlerde ve hastaneye yatışlarda olağanüstü artış Covid aşıları ile ilişkilidir. Son bir yıldır ve belki de daha uzun süredir Big Pharma veya Fauci'nin bordrolarında olmayan en iyi tıp bilimcilerinin bulgularını ve tahminlerini bildirdim. Bu bilim adamlarının bulguları Fauci ve basın mensupları tarafından bastırılmıştır. Özetle, aşı insan bağışıklık sistemini baltalar ve kendi vücudunuza karşı bir silaha dönüştürür. Sonuç, kalp krizi ve şimdi aşı ile ilişkili olumsuz etkilerin aralığıdır. Çileden çıkan ve kızgın bir Dr. Sucharit Bhakdi buradaki süreci açıklıyor. Bazı uzmanlar, aşılananların büyük bir kısmının sakatlık ve ölümle karşılanıncaya varmıştır. Dr. Bhakdi'nin de açıkladığı gibi, bu herkesin başına hemen gelmez. Bazıları hemen, bazıları bir ay sonra, bazıları bir yıl sonra ve bazıları daha uzun bir süre boyunca ölüm veya sakatlık yaşar.

    "Anladığım kadarıyla Covid aşısı olan insanların ölüm ve sakatlık oranı zamanla artacak. Süreç hızlı olursa, bunun bir sonucu toplumsal çöküş olabilir. Süreç yavaş olursa, en çok aşılanan popülasyonlar sayısal düşüş yaşar."

Açıkçası, aşılama güdüsü büyük bir hataydı, ya da kasıtlı bir nüfus kontrol operasyonuydu. Ancak şimdi aşıda virüsten daha fazla tehlike olduğu bilindiğine göre, tüm aşılar durdurulmalıdır. Ünlü tıp uzmanlarına sansür son vermeli ki pazarlama propagandasından kaçabilebilsin ve gerçek durumu anlayabilebiliz. Covid, komorbidide olan tedavi edilmemiş kişiler dışında ölümcül değildi. Mevcut varyant, Omicron, soğuk algınlığından daha hafif görünüyor ve aşı her ikisine de karşı koruma sağlamadığı için kullanımı tamamen sorumsuz. İnsanlık mRNA aşılarının maliyetini on yıllar boyunca ödeyecek."" (3)

NOT: Aşağıdaki yazıda, neredeyse tüm covid aşıları sonrası yaşanan ölüm ve yaralanmalarla ilgili veri istatistikleri ele alınmış..Ve bu yazıda covid aşı sonrası yaralanan bazı kişilerin trajik hikayeleri de irdelenmiş,mutlak okumanızı tavsiye ederiz..

"Hayat sigortası ölüm iddiaları hızla artarken, Avrupa veri tabanında covid çekimlerinin ardından 40.000 Ölüm.
Avrupa (AEA ve AEA dışı ülkeler) şüpheli uyuşturucu reaksiyon raporları veri tabanı, Avrupa İlaç Ajansı (EMA) tarafından doğrulanan EudraVigilance'dır ve şu anda dört deneysel COVID-19 enjeksiyonunun enjeksiyonunu takiben 39.997 ölüm ve 3.666.011 yaralanma bildirmektedir:

COVID-19 MRNA AŞISI MODERNA (CX-024414)
COVID-19 MRNA AŞISI PFIZER-BIONTECH
COVID-19 AŞISI ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)
COVID-19 AŞISI JANSSEN (AD26.COV2.S)

Kaydedilen toplam yaralanmaların neredeyse yarısı (1.727.226) ciddi yaralanmalardır.

“Ciddilik, şüpheli istenmeyen etki hakkında bilgi sağlar; ölümle sonuçlanan, yaşamı tehdit eden, hastanede yatış gerektiren, tıbbi açıdan önemli başka bir duruma neden olan veya mevcut hastanede kalış süresinin uzamasıyla sonuçlanan, kalıcı veya önemli sakatlık veya iş göremezlik ile sonuçlanan tıbbi bir olaya tekabül ediyorsa 'ciddi' olarak sınıflandırılabilir. veya doğuştan bir anomali/doğum kusurudur.”

Avrupa'daki bir Health Impact News abonesi, buraya dahil ettiğimiz dört COVID-19 aşısının her biri için raporları yayınladı. EudraVigilance sisteminde tüm sonuçları tablolaştıran bir yer olmadığı için, her bir reaksiyonu yaralanmalar ve ölümlerle tablolamak çok iştir.

Bunu yayınlamaya başladığımızdan beri, Avrupa'dan başkaları da sayıları hesapladı ve toplamları onayladı.*

İşte 12 Şubat 2022'ye kadar olan özet veriler.

** BioNTech/ Pfizer'den mRNA aşısı Tozinameran (kod BNT162b2,Comirnaty) için toplam tepkiler: 12/02/2022'ye kadar 18.185 ölüm ve 1.791.261 yaralanma
50.761 Kan ve lenf sistemi bozuklukları dahil. 254 ölüm
61.233 Kardiyak bozukluklar dahil. 2.638 ölüm
547 Konjenital, ailesel ve genetik bozukluklar dahil. 55 ölüm
23.657 Kulak ve labirent bozuklukları dahil. 12 ölüm
2.077 Endokrin bozuklukları dahil. 8 ölüm
27,111 Göz bozuklukları dahil. 39 ölüm
138.253 Gastrointestinal bozukluklar dahil. 706 ölüm
443.764 Genel bozukluklar ve uygulama yeri koşulları dahil. 5.190 ölüm
2.025 Hepatobiliyer hastalıklar dahil. 95 ölüm
19.243 Bağışıklık sistemi bozuklukları dahil. 99 ölüm
84.884 Enfeksiyonlar ve istilalar dahil. 1.931 ölüm
35.665 Yaralanma, zehirlenme ve prosedürle ilgili komplikasyonlar dahil. 349 ölüm
44.308 Soruşturma dahil. 520 ölüm
11.795 Metabolizma ve beslenme bozuklukları dahil. 289 ölüm
209,669 Kas-iskelet sistemi ve bağ dokusu hastalıkları dahil. 228 ölüm
1.744 İyi huylu, kötü huylu ve tanımlanmamış neoplazmalar (kistler ve polipler dahil) dahil. 166 ölüm
290.349 Sinir sistemi bozuklukları dahil. 1.926 ölüm
2.658 Hamilelik, lohusalık ve perinatal durumlar dahil. 75 ölüm
262 Ürün sorunları dahil. 3 ölüm
32.195 Psikiyatrik bozukluklar dahil. 216 ölüm
6.509 Böbrek ve idrar hastalıkları dahil. 272 ölüm
74.588 Üreme sistemi ve meme bozuklukları dahil. 6 ölüm
75,926 Solunum, göğüs ve mediastinal bozukluklar dahil. 1.932 ölüm
81.815 Deri ve deri altı doku bozuklukları dahil. 146 ölüm
4.127 Sosyal koşullar dahil. 23 ölüm
21.849 Cerrahi ve tıbbi prosedürler dahil. 208 ölüm
44.247 Vasküler bozukluklar dahil. 799 ölüm

** Moderna'dan mRNA aşısı mRNA-1273 (CX-024414) için toplam tepkiler: 12/02/2022'ye kadar 11.138 ölüm ve 573.035 yaralanma
13.383 Kan ve lenf sistemi bozuklukları dahil. 120 ölüm
19.462 Kardiyak bozukluklar dahil. 1.169 ölüm
198 Konjenital, ailevi ve genetik bozukluklar dahil. 12 ölüm
6.688 Kulak ve labirent bozuklukları dahil. 8 ölüm
533 Endokrin bozuklukları dahil. 6 ölüm
7.856 Göz hastalıkları dahil. 35 ölüm
46.468 Gastrointestinal bozukluklar dahil. 416 ölüm
152.534 Genel bozukluklar ve uygulama yeri koşulları dahil. 3.672 ölüm
819 Hepatobiliyer hastalıklar dahil. 55 ölüm
5.683 Bağışıklık sistemi bozuklukları dahil. 21 ölüm
24.462 Enfeksiyonlar ve istilalar dahil. 1.051 ölüm
10.555 Yaralanma, zehirlenme ve prosedürle ilgili komplikasyonlar dahil. 211 ölüm
12.633 Soruşturma dahil. 395 ölüm
4.996 Metabolizma ve beslenme bozuklukları dahil. 268 ölüm
70,107 Kas-iskelet sistemi ve bağ dokusu hastalıkları dahil. 221 ölüm
700 Neoplazmlar iyi huylu, kötü huylu ve tanımlanmamış (kistler ve polipler dahil) dahil. 86 ölüm
95,946 Sinir sistemi bozuklukları dahil. 1.040 ölüm
925 Hamilelik, lohusalık ve perinatal durumlar dahil. 10 ölüm
101 Ürün sorunları dahil. 4 ölüm
9,813 Psikiyatrik bozukluklar dahil. 181 ölüm
3157 Böbrek ve idrar hastalıkları dahil. 218 ölüm
14.047 Üreme sistemi ve meme bozuklukları dahil. 9 ölüm
24.308 Solunum, göğüs ve mediastinal bozukluklar dahil. 1.178 ölüm
29.172 Deri ve deri altı doku bozuklukları dahil. 96 ölüm
2.325 Sosyal koşullar dahil. 45 ölüm
3.585 Cerrahi ve tıbbi prosedürler dahil. 206 ölüm
12.579 Vasküler bozukluklar dahil. 405 ölüm

** Oxford/AstraZeneca'dan AZD1222/VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19) aşısı için toplam tepkiler: 12/02/2022'ye kadar 8.174 ölüm ve 1.170.321 yaralanma
14.038 Kan ve lenf sistemi bozuklukları dahil. 279 ölüm
21,330 Kardiyak bozukluklar dahil. 854 ölüm
241 Konjenital ailesel ve genetik bozukluklar dahil. 9 ölüm
13.580 Kulak ve labirent bozuklukları dahil. 7 ölüm
709 Endokrin bozuklukları dahil. 6 ölüm
20,310 Göz bozuklukları dahil. 32 ölüm
108.425 Gastrointestinal bozukluklar dahil. 447 ölüm
309,230 Genel bozukluklar ve uygulama yeri koşulları dahil. 1.893 ölüm
1.062 Hepatobiliyer hastalıklar dahil. 70 ölüm
5.495 Bağışıklık sistemi bozuklukları dahil. 40 ölüm
43.810 Enfeksiyonlar ve istilalar dahil. 634 ölüm
13.918 Yaralanma zehirlenmesi ve prosedürle ilgili komplikasyonlar dahil. 201 ölüm
26,112 Soruşturmalar dahil. 206 ölüm
13,147 Metabolizma ve beslenme bozuklukları dahil. 132 ölüm
170.055 Kas-iskelet sistemi ve bağ dokusu hastalıkları dahil. 171 ölüm
769 Benign malign ve tanımlanmamış neoplazmalar (kistler ve polipler dahil) dahil. 42 ölüm
236.745 Sinir sistemi bozuklukları dahil. 1.199 ölüm
631 Gebelik lohusalık ve perinatal koşullar dahil. 21 ölüm
199 Ürün sorunları dahil. 1 ölüm
21.273 Psikiyatrik bozukluklar dahil. 73 ölüm
4.416 Böbrek ve idrar hastalıkları dahil. 82 ölüm
17.181 Üreme sistemi ve meme bozuklukları dahil. 3 ölüm
42.021 Solunum, göğüs ve mediastinal bozukluklar dahil. 1.119 ölüm
52.622 Deri ve deri altı doku bozuklukları dahil. 69 ölüm
1.657 Sosyal koşullar dahil. 9 ölüm
2.217 Cerrahi ve tıbbi prosedürler dahil. 33 ölüm
29.128 Vasküler bozukluklar dahil. 542 ölüm

** Johnson & Johnson'dan COVID-19 aşısı JANSSEN (AD26.COV2.S) için toplam tepkiler: 12/02/2022'ye kadar 2.500 ölüm ve 131.394 yaralanma
1.272 Kan ve lenf sistemi bozuklukları dahil. 54 ölüm
2.671 Kardiyak bozukluklar dahil. 211 ölüm
44 Konjenital, ailevi ve genetik bozukluklar dahil. 1 ölüm
1.382 Kulak ve labirent bozuklukları dahil. 3 ölüm
109 Endokrin bozuklukları dahil. 2 ölüm
1.710 Göz hastalıkları dahil. 10 ölüm
9,791 Gastrointestinal bozukluklar dahil. 94 ölüm
35.428 Genel bozukluklar ve uygulama yeri koşulları dahil. 708 ölüm
160 Hepatobiliyer hastalıklar dahil. 15 ölüm
572 Bağışıklık sistemi bozuklukları dahil. 10 ölüm
8.881 Enfeksiyonlar ve istilalar dahil. 211 ölüm
1,230 Yaralanma, zehirlenme ve prosedürle ilgili komplikasyonlar dahil. 26 ölüm
6.393 Soruşturma dahil. 134 ölüm
793 Metabolizma ve beslenme bozuklukları dahil. 63 ölüm
17.493 Kas-iskelet sistemi ve bağ dokusu hastalıkları dahil. 57 ölüm
95 İyi huylu, kötü huylu ve tanımlanmamış neoplazmalar (kistler ve polipler dahil) dahil. 9 ölüm
23.989 Sinir sistemi bozuklukları dahil. 248 ölüm
61 Hamilelik, lohusalık ve perinatal durumlar dahil. 1 ölüm
31 Ürün sorunları
1.844 Psikiyatrik bozukluklar dahil. 24 ölüm
560 Böbrek ve idrar hastalıkları dahil. 32 ölüm
3.189 Üreme sistemi ve meme hastalıkları dahil. 7 ölüm
4.649 Solunum, göğüs ve mediastinal bozukluklar dahil. 314 ölüm
3.894 Deri ve deri altı doku bozuklukları dahil. 12 ölüm
429 Sosyal koşullar dahil. 4 ölüm
932 Cerrahi ve tıbbi prosedürler dahil. 75 ölüm
3.792 Vasküler bozukluklar dahil. 175 ölüm

*Bu toplamlar, EudraVigilance'a gönderilen raporlara dayalı tahminlerdir. Toplamlar, bildirilen advers reaksiyonların yüzdesine bağlı olarak çok daha yüksek olabilir. Bu raporlardan bazıları, ABD VAERS veri tabanı ve Birleşik Krallık Sarı Kart sistemi gibi tek tek ülkenin advers reaksiyon veritabanlarına da rapor edilebilir. Ölümler semptomlara göre gruplandırılmıştır ve bazı ölümler birden fazla semptomdan kaynaklanmış olabilir.

Eski Blackrock Yöneticisi, COVID Aşılarından Sonra Hayat Sigortası Ölüm Ödemelerindeki Artışı Tartışıyor (video)..Edward Dowd, 14 milyar dolarlık bir portföyü yönettiği Blackrock için eski bir Portföy Yöneticisidir. Kısa süre önce Kristi Leigh ile röportaj yaptı ve bu röportajda 2021'in 4. çeyreğinde Hayat Sigortası endüstrisinde kaydedilen ölüm ödemelerindeki dalgalanmayı tartışıyor. Hayat Sigortası şirketleri, COVID-19 aşılarının kullanıma sunulduğu 2021'de sıkıntı yaşarken, cenaze işlerinde satışlarda artış yaşandı. Hayat Sigortası finansal raporlarını tartıştığı röportajın tamamından (yukarıda) bir klip çıkardık ve bu, Odysee Kanalımızda ve Bitchute Kanalımızda. Telegram kanalımızdan da indirebilirsiniz. Röportajın tamamını buradan (rumble.com) izleyin.

** İşte hala COVID yanlısı aşı olanlardan birkaç trajik hikaye.

Ross Wightman: Sağlıklı İki Çocuk Babası AstraZeneca COVID-19 Aşısını Aldıktan Sonra Hayatlarını Değiştiren Yaralanma Aldı
COVID Dünyası tarafından.. Kanada'dan iki çocuk babası bir çocuğa, AstraZeneca COVID-19 aşısının ilk dozunu takiben geçen yıl Guillain-Barré Sendromu teşhisi kondu. Lake Country, B.C'den Ross Wightman, aşıdan sonra yürüyemedi ve vurulduktan sonra felç olmasına rağmen tıbbi muafiyet alamadı. Ross Wightman'a ilk doz AstraZeneca COVID-19 aşısından kısa bir süre sonra Guillain-Barré sendromu teşhisi kondu. Wightman, AstraZeneca COVID-19 aşısının ilk dozunu Nisan 2021'de aldı. Aşıyı izleyen günlerde, dayanılmaz bir sırt ağrısı geliştirdi. Daha sonra yüzünün yan tarafında belden aşağısı felce dönüşen karıncalanma hissetti. Bu onu yürüyemez hale getirdi. "Bir anda beni çok etkiledi. Belden aşağı felç geçirdim, tam yüz felci. Çiğneme ve yutma güçlüğü çekiyordum.” Wightman hastaneye götürüldü ve doktorlar ona sinir sistemini etkileyen bir durum olan Guillain-Barré Sendromu (GBS) teşhisi koydu. Toplamda iki ay hastanede yattı. AstraZeneca aşısına ciddi bir olumsuz tepki vermesine rağmen, Wightman'ın vakasını inceleyen bir sağlık görevlisi, GBS teşhisinin aşıdan kaynaklandığını kanıtlayamadıkları için aşı muafiyeti için uygun olmadığını söyledi. Durumu daha da kötüleştirmek için, kendisine Pfizer veya Moderna aşısının ikinci dozunu alması söylendi. Wightman, GBS teşhisi konduktan sonra iki çocuğuyla birlikte. Wightman şu anda hareketini ve ağırlığını geri kazanmak için fizyoterapi görüyor. Henüz Kanada'nın Aşı Yaralanmaları Destek Programı'ndan (VISP) herhangi bir destek almadı. İlk olarak Haziran 2021'de başlatılan program, ailelere aşılamayı takiben kaybedilen ücretler, yaralanmalar ve ölümler için tazminat sağlıyor. Her başvuru bir sağlık kurulu tarafından incelenir. Wightman'ın davası, farklı vaka çalışanları arasında geçti. Durumu ve aşı durumu arasında beklerken, yalnız başına çok zaman harcıyor. “Çocukların beyzbol oynamasını izleyemem, buz pateni yapmalarını izleyemem. Belki haftalık bir olay olduğu için biraz hissizleşiyorum ama kesinlikle acıtıyor."(....) Makalenin tamamını COVID World'de okuyun.

Luiz Guilherme: Sağlıklı 11 Yaşındaki Çocuk Pfizer COVID-19 Aşısını Aldıktan 3 Hafta Sonra Öldü, Yetkililer “COVID Enfeksiyonunu” Suçluyor
COVID Dünyası tarafından.. Haber kaynağı R7'ye göre, Brezilya'dan 11 yaşında sağlıklı bir erkek çocuk, ilk doz Pfizer COVID-19 aşısını aldıktan sadece üç hafta sonra öldü. Juiz de Fora sakinlerinden Luiz Guilherme 21 Ocak'ta iğnesini yaptı ve kısa bir süre sonra nefes darlığı çekmeye başladı. 11 yaşındaki Luiz Guilherme, Pfizer COVID-19 aşısını aldıktan üç hafta sonra öldü. Ailesine göre, altta yatan bir sağlık sorunu yoktu. İlk aşısından 18 gün sonra, 8 Şubat'ta Luiz grip belirtileri göstermeye başladı ve büyükannesi tarafından Santa Cecília'daki bir sağlık merkezine götürüldü. Sağlık ünitesinde hızlı bir COVID testi yapıldı ve pozitif test edildi. Sağlık çalışanları grip semptomları için ilaç yazdı ve serbest bırakıldı. Ancak, yorgunluk seviyesi o kadar yüksekti ki eve taşınması gerekiyordu. Eve vardığında Luiz dinlendi ve ertesi gün büyükannesi tarafından ölü bulundu. Ölüm belgesi, bir “koronavirüs enfeksiyonu” sonucu öldüğünü belirtiyor. Bir aile üyesi dedi ki: “Komorbiditesi yoktu. Son derece aktifti ve her zaman sokakta oynardı. Neredeyse hiç grip olmadı.” Luiz'e 21 Ocak'ta ilk doz Pfizer aşısı yapıldı, ancak şu ana kadar ani ölümü ile enjeksiyon arasında bir bağlantı kurulamadı. UFMG'de (Federal Minas Gerais Üniversitesi) bir pediatri profesörüne göre, Luiz sadece bir iğne aldığı için “aşılanmamış” olarak kabul edildi. “Bir doz aşı çok az korur. İkinci doz ile aşının etkinliği daha fazladır. Pandemi döneminde maskeyi kullanmaya devam etmek ve korumayı genişletmek için tüm protokolleri takip etmek önemlidir.” Juiz de Fora, Brezilya Juiz de Fora belediye başkanı yaptığı açıklamada, ölümle ilgili soruşturma talimatı verdiğini söyledi.(....) Makalenin tamamını COVID World'de okuyun.

Cícera Santos: 39 yaşındaki Brezilyalı kadında ciddi kan pıhtıları oluştu, Pfizer mRNA enjeksiyonundan 15 gün sonra bacağı kesildi
COVID Blog tarafından.. Bayan Cicera Santos.. ARAGUATİNLER, TOKANTİNLER - 39 yaşında bir eş, iki çocuk annesi ve kredi analisti, yeni normalini isteksizce kabul ediyor ve platformunu, şu anda ölümcül enjeksiyonlara karşı yaygın bir olumsuz tepki olan şey hakkında başkalarını uyarmak için kullanıyor. Tam adı Raimunda Cícera Alves do Santos olan Bayan Cícera Santos, hiçbir zaman yoğun bir Instagram kullanıcısı olmadı. İlk gönderisi 26 Nisan 2021'deydi. Güneş gözlüklü, hayattan zevk alıyormuş gibi görünen bir fotoğrafı. Bayan Santos, Feirão dos Moveis Magazine adlı bir şirkette çalıştı ve bir medya kuruluşu orada kredi analisti olduğunu söyledi. 2 Haziran'da iş arkadaşları tarafından kendisi için sürpriz bir doğum günü partisi gibi görünen bir şey yayınladı. 18 Ağustos Instagram fotoğrafı bir ofiste çalışıyor gibi görünüyor. Bayan Santos diş telleriyle kendine özgü gülümsemesini sergiledi ve yakın ailesi ve arkadaşlarıyla mutlu bir kadın gibi görünüyordu. Yukarıdaki fotoğrafın büyük önemi var çünkü bu, Bayan Santos'un Instagram'da o parlak, kaygısız gülümsemesini yaptığı son seferdi. Jab veya iş kararı? Instagram sayfasına göre, Bayan Santos ilk Pfizer mRNA enjeksiyonunu 25 Ağustos'ta aldı. Çekimin işvereni tarafından yapılıp yapılmadığı belli değil. Ancak enjeksiyonu aldığı fotoğrafta iş üniforması giyiyor gibi görünüyor. Bayan Santos, çekimi aldığı 25 Ağustos'ta fotoğrafı/videoyu yayınlamadı. Aslında bir sonraki Instagram güncellemeleri, enjeksiyondan yaklaşık bir ay sonra 20 Eylül'deydi. 20 Eylül tarihli bir gönderi, o ve kocasının birlikte olduğu bir gönderi. Diğeri kocası ve oğullarından biri. 30 Eylül'deki bir sonraki güncellemesi, sanki hayatındaki eski parlak, güzel zamanları anıyormuş gibi, aile fotoğraflarının bir video montajıydı. Ve bu tam olarak buydu. Aşı fotoğrafını ilk kez 15 Ekim'de yayınladı. Ardından 21 Ekim'de tüm hikayesini anlattı. Bayan Santos, aşı gününde (25 Ağustos) enjeksiyon bölgesinde ağrı hissettiğini bildirdi. 28 Ağustos'ta sol bacağı şişmeye başladı. Bayan Santos 2 Eylül'de "çok şiddetli" mide ağrıları ve sol bacağında dayanılmaz ağrılar olduğunu bildirdi. O gün Araguatins Hastanesine gitti. Ancak doktorlar sorunu çözemediler. Ona ağrı kesici verdiler ve onu Augustinópolis'teki bir hastaneye gönderdiler. Doktorlar ona morfin ve kan sulandırıcı verdi. 3 Eylül'de ultrason yaptılar. Bu sırada sol ayağı şişmiş ve morarmıştı. Ultrason, sol bacağında venöz tromboz (kan pıhtıları) ortaya çıkardı. Bayan Santos, Araguaina'daki başka bir hastaneye nakledildi. Doktorlar bacağındaki kan pıhtılarını temizlemeye çalıştı, ama boşuna. Bu sefer, sadece birkaç saat sonra sol ayağı daha da şişmiş ve morarmıştı. “Ondan ampute etmemesini istedim… Tedavi olabileceğimi düşündüm” Doktorlar, 5 Eylül'de hayatını değiştiren haberlerle Bayan Santos'a yaklaştı. Bayan Santos'a sol ayağının öldüğünü ve kesilmesi gerektiğini söylediler. Haber onu çaresizliğe ve ağlamaya sevk etti. 

"Ayağımı kaybetmek istemediğim için ampüte etmemesini istedim ve hala ampütasyona gerek kalmadan tedavi olma şansım olduğuna inandım" diye yazdı. Doktorlar, Bayan Santos'u, hastanede daha fazla kaynağa sahip olduğu için Teresina, Piauí'deki başka bir hastaneye naklettiler. Ancak 6 Eylül'de o doktorlar ayağı kurtarmanın bir yolu olmadığını söylediler. Ayrıca bacağını diz altından kesmek de gerekliydi. Ama Bayan Santos savaşmaya devam etti ve doktorlara bacağını kurtarmak için her şeyi denemeleri için yalvardı. Doktorlar, pıhtıları temizlemenin olası bir yolu olup olmadığını görmek için sol baldırını ameliyat ettiler. Ama Bayan Santos'un sol ayağı tamamen ölü olduğundan ve kangren her geçen saat daha da kötüleştiğinden yapabilecekleri bir şey yoktu. Amputasyon ameliyatı 9 Eylül'de gerçekleşti. Bayan Santos 22 Ekim'de ameliyattan sonraki ilk videosunu yayınladı. Pix, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Zelle'nin Brezilya eşdeğeri gibi görünüyor. Bayan Santos'a bağışta bulunmak ve protez bacak almasına yardımcı olmak ve takip muayeneleri için ödeme yapmak için gereken sayı 63991056787'dir. Bayan Santos'un şu anda 16.000 Instagram takipçisi var ve platformunu başkalarını bu enjeksiyonların tehlikeleri hakkında uyarmak için kullanıyor. Ayrıca Brezilya televizyonu, radyosu ve podcast'lerinde insanları uyarıyor. Instagram, elbette, ölümcül enjeksiyonlar hakkında doğruyu söylediği için Bayan Santos'un gönderilerinin çoğunu sansürliyor. Bayan Santos'un 18 Ağustos'tan önceki her Instagram fotoğrafı gülümsediğini gösteriyor. Eski fotoğrafları yeniden yayınlamadığı sürece, o gülümseme artık nadiren ortaya çıkıyor. Ampütasyonlar artık yaygın yan etkilerdir. Oldukça sık olmaya başladıkları için bugün The COVID Blog'a bir "Amputasyonlar" kategorisi ekliyoruz. Tüm bu hikayeler hafta sonu söz konusu kategoriye eklenecek. Bu blogcunun arkadaşı ve meslektaşı Angela Bininger, yakın zamanda başka bir ampütasyon vakasına dikkat çekti. Las Vegas'tan Bay Jeff Diamond, Johnson & Johnson viral vektör DNA enjeksiyonunun ellerinde, bacaklarında ve ayaklarında kan pıhtılarına neden olmasından sonra birkaç parmağını kesti. Bu hikayenin en üzücü yanı, Bay Diamond'ın bir gitarist ve müzisyen olmasıdır. Böylece bütün geçimi ondan çalınmıştır. Kan pıhtıları, kontrol edilemeyen kasılmalar, miyokardit, Guillain-Barré sendromu, felç, spontan düşükler, ani ölüm ve şimdi ampütasyonlar. Aklı başında hiçbir insan, yukarıdakilerin tümüne ve hiçbir somut faydaya maruz kalmaz. Bu noktada, eldeki tüm bilgilerle birlikte, Şubat 2022'de ilk enjeksiyonunu alan herkes ya tam bir moron, zihinsel engelli ya da ölüm arzusu olan bir mazoşisttir. Elbette milyonlarca insan, insanlık tarihindeki en güçlü küresel psikolojik operasyonun kurbanları. Bu vakalardan bazıları bu blogcuyu diğerlerinden daha fazla etkiledi. Bayan Santos Portekizce konuşuyor. Ancak beden dili evrenseldir. Mutlu, kaygısız bir anne, eş, arkadaş vs. idi. Bunu yüzünde görebilirsiniz. Artık ruhundaki aynı kişi değil. Çok üzücü.(.....) Makalenin tamamını COVID Blog'da okuyun.

Kayıtlı Hemşire ve Bir Aşı İnananının Destekleyici Aşı Yaptıktan Sonra Perikardit Geliştiği
Ağ Geçidi Uzmanı tarafından.. Kayıtlı bir hemşire ve aşıya inanan Juanita Charter, sosyal medyasına gitti ve 21 Ocak'ta perikardit teşhisi konulduktan sonra aşı hakkındaki görüşlerinin nasıl değiştiğini paylaştı. Juanita, 23 Aralık'ta Pfizer mRNA'nın güçlendirici aşısını oldu. Ocak ayının ilk haftasında deneyimlemeye başladığı semptomlar nedeniyle 21 Ocak'ta bir kardiyolog görmeye gitti. Ekokardiyogram sonucu perikardit gösterdi. Kardiyologu ona bunun aşıdan kaynaklandığını ve son zamanlarda birkaç vaka gördüğünü söyledi. Doktor, başka bir destek iğnesi almaması gerektiğini ekledi. Onun tanıklığını burada ve aşağıda okuyun:  "FB'de bundan bahsedip bahsetmeme konusunda tartıştım, ancak Twitter'daki deneyimimi paylaştıktan ve 14.700'den fazla yanıt aldıktan sonra bir şeyler söylemem gerektiğine karar verdim. Arkadaşlarımın çoğu hemşire olduğumu biliyor. Şu anda Gastroenterolojiye odaklanan klinik araştırmalarda çalışıyorum. Geçmişim Yenidoğan Yoğun Bakım ve Onkoloji alanında. İnsanların aşı olması için sıkı bir savunucu oldum. Nisan ve Mayıs 2021'de aldığım ilk iki Pfizer aşısından (bildiğim kadarıyla) hiçbir yan etkim olmadı… kolumda ağrı bile olmadı. Oldukça sağlıklıyım ve adını duyduğum veya okuduğum hiçbir "risk altında" kategorisine girmiyorum. Tanıdığım ve güvendiğim her doktor aşı yaptırmayı teşvik ediyor ve ben onların kararlarına güvenme eğilimindeyim. Ayrıca herkese aşı yaptırmanın aciliyetini anlıyorum, çünkü virüs etrafta ne kadar uzun süre kalırsa, mutasyona uğramak için o kadar çok fırsatı olur. Aşı olma fikri bana tamamen mantıklı geldi ve olası yan etkiler konusunda herhangi bir araştırma yapmadım. 23/12/21 tarihinde bir destek aldım. Bununla, birkaç saat sonra, kolum o kadar acıdı ki zar zor hareket ettirebildim, ama bu yaklaşık 36 saat sonra çözüldü. 01/03/22'de nefes darlığı, göğüs ağrısı ve sürekli, yüksek HR (106-131 BPM'den) yaşamaya başladım.
Üst üste üç gece uyuyamadım çünkü kalbim çok hızlı çarpıyordu; Nabzımın hızlandığını hissedebiliyordum ve neredeyse “gergin” olurken, aynı zamanda aşırı derecede yorgun ve “doğru değil” hissediyordum. PCP'mi gördüm ve birkaç gün içinde hepsi negatif olan birkaç Covid testi (PCR ve hızlı testler) yaptırdım. Hiç Covid olmadım. PCP'm daha sonra kardiyak konsültasyon için beni bir kardiyoloğa yönlendirdi. Kardiyologu gördüğümde, hemen bir ekokardiyogram yapmanın çok önemli olduğunu düşündü. Ekokardiyogram perikardit olduğumu gösterdi. Kardiyologum, son zamanlarda aşıyla ilgili olduğuna inandığı birkaç vaka gördüğünü söyledi. Ayrıca aşıyla ilgili olduğuna inandığı son zamanlarda miyokardit vakaları gördüğünü de belirtti. Gelecekte herhangi bir güçlendiriciye karşı bana tavsiyede bulundu. Bunu öğrendiğimden beri kendi araştırmamı yapıyorum ve öğrendiğim bilgilerin çoğuyla aydınlandım. Konuştuğum bir doktor bir benzetme girişiminde bulundu: "Ofisteki herkes aşı olduysa ve bir kişi araba kazası geçirdiyse, bunun aşı yüzünden olduğunu söyler misiniz?" Buna cevabım, bu bir benzetme DEĞİLDİR. Başka bir doktor, “Aşı ile perikardit riskinde hiçbir artış görmediler, sadece miyokardit gördüler. Bu, %100 aşıdan olamayacağı anlamına gelmez, ancak istatistiksel olarak inanılmaz derecede düşük bir ihtimal.”" GERÇEKTEN??? Tek yapmanız gereken, "Tam Reçete Bilgi İçeriği" prospektüsüne bakmaktır. "Uyarılar ve önlemler" bölümünün yanında. Madde Miyokardit ve perikardit. Perikarditime aşının neden olduğunu kesin olarak söyleyemem, ancak geçen hafta öğrendiklerime dayanarak, her gün daha fazla vaka hakkında bilgi edindiğim için (insanlar arasında dahil olmak üzere) bunun “istatistiksel olarak inanılmaz derecede olası” olduğunu söyleyemem. bizzat biliyorum). Ben uzman değilim ve bununla ilgili veri toplamaya yeni başladım. Ayrıca aşılara karşı değilim. Çoğumuzun farkında olduğundan daha yüksek bir insidansla başkalarının başına geldiğini düşündüğüm için deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Daha fazla araştırmaya değer olduğunu düşünüyorum.(.....) Hikayenin tamamını Gateway Pundit'te okuyun."  (4)

* VE BİLL GATES..Bakalım Bill idam edilecek mi?

"Bill Gates, Hindistan Yüksek Mahkemesinde COVID-19 Aşısı Ölümünden Cinayetle Suçlandı - Ölüm Cezası isteniyor.
Hindistan Barolar Birliği, AstraZeneca'nın COVID-19 aşısı Covishield'den sorumlu olan iki milyarder hakkında Hindistan Yüksek Mahkemesi'nde iğne enjekte edilen 23 yaşındaki bir adamı öldürmekten cinayet suçlaması yapıldığını bildiriyor. Adı geçen iki sanık, Bill Gates ve Hindistan Serum Enstitüsü'nün (SII) CEO'su Adar Poonawalla, bildirildiğine göre dünyanın en büyük aşı üreticisi. Kurumsal haber kaynaklarına göre Adar Poonawalla'nın şirketi sadece COVID-19 aşısı Covishield'i değil, aynı zamanda dünyadaki bebeklere enjekte edilen aşıların %50'den fazlasını üretiyor. Adı açıklanmayan sanıklar, “aşı nedeniyle hayatını kaybeden 23 yaşındaki bir adamın öldürülmesine karışan diğer hükümet yetkilileri ve liderleri”.

   "Merhum Covishield aşısını, aşının tamamen güvenli olduğuna dair yanlış rivayete inanarak ve Demiryolları tarafından sadece çift aşılı kişilerin seyahat etmesine izin verileceği yönündeki uygunluk şartı nedeniyle aldı." Makale ayrıca Hindistan Hükümeti AEFI (Aşılamanın Ardından Olumsuz Olay) Komitesinin yakın zamanda 33 yaşındaki Dr. Snehal Lunawat'ın ölümünün Covishield aşısının yan etkilerinden kaynaklandığını kabul ettiğini belirtiyor.   "Hindistan Hükümeti AEFI (Aşılamanın Ardından Olumsuz Olay) Komitesi, yakın zamanda Dr. Snehal Lunawat'ın ölümünün Covishield aşısının yan etkilerinden kaynaklandığını kabul etti. Söz konusu rapor, aşı sendikasının aşıların tamamen güvenli olduğu iddiasının yanlışlığını ortaya çıkarmıştır."

Dr. Snehal Lunawat'ın COVID-19 enjeksiyonu ile öldürülmesi hakkında daha fazla bilgiyi buradan okuyabilirsiniz. Makale, Hindistan'daki içtihatlardan alıntı yaparak devam ediyor: "“Bir kişiye aşı veya herhangi bir tedavi vermeden önce, ilacın yan etkileri ve ayrıca mevcut alternatif ilaçlar hakkında bilgilendirilmesi gerektiğini açıkça belirtir. Herhangi bir kişi, gerçekler gizlenerek veya söz konusu aşıların tamamen güvenli olduğu yalanı söylenerek aşılanırsa, aldatma yoluyla alınan rıza anlamına gelir. Hindistan'da, aldatarak veya zorla/zorla ya da belirli boğucu koşullar koyarak aşılama, hukuki ve cezai bir yanlıştır.”"

Makaleye göre, bu Bill Gates ve Adar Poonawalla'yı toplu katliamın ortak komplocuları yapıyor. "Covishield (AstraZeneca) aşısının üretimindeki ortaklar Bill Gates ve Adar Poonawalla, komploya karışmakla suçlanıyor. Hindistan'da, ürününün yanlış pazarlanmasına izin veren kişi, komisyon ve ihmal eyleminden dolayı da suçlu kabul edilir. Bu bağlamda, IPC'nin 120(B), 34, 109 vb. Bölümlerinin hükümleri, Bill Gates ve Adar Poonawalla'yı toplu cinayetlerden, yani IPC'nin 302, 115. Bölümleri vb. suçlu yapmak için cezbedilir."

Suçlu bulunurlarsa ölüm cezasına çarptırılırlar. "Uzman görüşüne göre, sterlin niteliğinin kanıtları dikkate alınarak Bill Gates ve Adar Poonawalla ölüm cezasına çarptırılacak."

Hindistan'da HPV aşısı Gardasil için aşı denemeleri sırasında 8 kız çocuğu öldürdüğü için Bill Gates aleyhine daha önce açılmış bir davadan da söz ediliyor. "Davacı ayrıca, Hindistan'da HPV aşılarının yetkisiz olarak denenmesiyle 8 kız çocuğunu öldürmede Bill Gates'in cezai öncüllerine ve Kalpana Mehta Davası'nda Yüksek Mahkeme Anayasa Mahkemesi'nin kararına (2018) 7 SCC 1 dayanmıştır; bu, aleyhine güçlü bir kanıttır. Bill Gates ve aşı sendikası."

Suçlamalarda Bill Gates'in sponsor olduğu Hindistan Çocuk Felci aşı programına da atıfta bulunuluyor. "Davacı ayrıca Bill Gates'in çocuk felci programında Hindistan'da yeni tip felç geçiren 4.5 lakh çocuğun hayatını mahveden sinsi planının kanıtlarına atıfta bulunmuştur. Bu aynı zamanda Bill Gates'in sapık ve suçlu zihniyetinin ek bir kanıtıdır."

Makalede, Bill Gates'in kefaletle serbest bırakılacağı ve Hindistan'daki varlıklarına yakında el konacağı belirtiliyor. "Uzmanlara göre davada Bill Gates'in kefaletle serbest bırakılması söz konusu değil ve sanığın tüm taşınır ve taşınmaz mallarına kısa süre içinde el konulacak."

Görünüşe göre Hindistan vatandaşları, onları yetkililere teslim etmek için hem Bill Gates hem de Adar Poonawalla'nın Yurttaş Tutuklamalarını yürütme yetkisine sahipler. "Çeşitli sosyal kuruluşlar ve sıradan insanlar, Cr.P.C.'nin 43. bölümünde belirtildiği gibi, vatandaşın sanıkları tutuklama hakkını kullanmaya karar verdi. Söz konusu bölüme göre, herhangi bir vatandaş Bill Gates, Adar Poonawalla ve diğer sanıkları tutuklayabilir ve polise teslim edebilir."  Hint Barosu'ndaki makalenin tamamını okuyun. Gen değiştiren COVID-19 enjeksiyonları için insanlığa karşı işledikleri suçlar nedeniyle milyarder Küreselcilere karşı toplu katliam suçlamalarının yöneltildiğini okumak cesaret verici olsa da, bu davanın yargılanıp yargılanmayacağı sorusu hala devam ediyor. Hindistan, örneğin Bill Gates'i ABD'den çıkarmak ve onu Hindistan'da yargılamak için gizli bir askeri operasyon yürütme yeteneğine sahip mi?" (5)

NOT VE UYARI : Unutmayın, bu sayfadaki tüm bilgiler sizlere sadece bilgi vermek amacıyladır.. Burada verilen (ve medyada yeralan) konu ve virüs hakkındaki bazı bilgi,haber ve makalelerin ve tıbbi bilimsel çalışmaların doğru ve bilimsel geçerliliği olup-olmadığını da bilmiyoruz..Bu teorilerin,bilgilerin gerçek olup-olmadığını yada ilerde gerçekleşip-gerçekleşmeyeceğini bilemiyoruz.. Bizim yaptığımız sadece bilgi vermektir..Tıbbi olan/olmayan tüm bilgiler,hiç bir şekilde tavsiye niteliğinde ve herhangi bir sağlık yönlendirmesi amacıyla verilmemiştir.. Daha geniş bilgi ve genel uyarılar için BURADAKİ bilgileri okuyun..

NOT : Yabancı sitelerden alınan haber,makale gibi yabancı dillerin Türkçe çevirilerinde hatalar olabilir. Gerçek çevirileri öğrenmek için kaynaklarına gidip okuyabilirsiniz..

Sources;
------------
(1) Life Insurance Company States If You Have Had The Covid-19 Vaccine and Die From It They Consider Your Death As Suicide And Won't Pay Your Beneficiaries Your Life Insurance
Medea Greere,13 January 2022
https://amg-news.com/archives/8443
ET:22.02.2022
(2) En France, décès après la vaccination d’un grand-père très fortuné, ancien chef d’entreprise parisien de Versailles, avec assurance vie de plusieurs millions d’euro pour le bénéfice de ses enfants et petits-enfants, l’assurance ne rembourse pas et ne paye pas la prime de plusieurs millions d’euro…. 
Par anne,6 janvier 2022 
https://ns2017.wordpress.com/2022/01/06/en-france-deces-apres-la-vaccination-dun-grand-pere-tres-fortune-ancien-chef-dentreprise-parisien-de-versailles-avec-assurance-vie-de-plusieurs-millions-deuro-pour-le-benefice-de-ses-enfants/
ET:22.02.2022
(3) All Life Insurance Companies Are Experiencing a 40% Rise In The Death Rate. People Are Dying From the Vaccine. “All Vaccinations Must be Stopped”
by Medeea Greere,January 7, 2022
https://amg-news.com/archives/7467
ET:22.02.2022
(4) 40,000 Deaths Following COVID Shots in European Database as Life Insurance Death Claims Skyrocket
Brian Shilhavy,February 18, 2022
https://healthimpactnews.com/2022/40000-deaths-following-covid-shots-in-european-database-as-life-insurance-death-claims-skyrocket/
https://rumble.com/vv1adx-breaking-exclusive-former-blackrock-portfolio-manager-exposes-pfizer-fraud.html
ET:23.02.2022
(5) Bill Gates Charged with Murder for COVID-19 Vaccine Death in India’s High Court – Death Penalty Sought
Brian Shilhavy,November 26, 2021
https://healthimpactnews.com/2021/bill-gates-charged-with-murder-for-covid-19-vaccine-death-in-indias-high-court-death-penalty-sought/
ET:23.02.2022
(6) Bill Gates, Türkiye'de çiftlik kurmak istiyor' iddiası
https://tr.sputniknews.com/20211103/bill-gates-turkiyede-ciftlik-kurmak-istiyor-1050448722.html
ET:26.02.2022
(7) https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Legal_Gavel_(27571702173).jpg

✔Researchs and Reviews Author by Ertuğrul Yıldırım 🙂💓

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUM UYARISI : Yorumlara link ve telefon numarası bırakmak,küfür,hakaret vb gibi suç unsuru olabilecek ve herhangi bir sorunda yasal soruşturma sözkonusu olabilecek bir isim vermek vb gibi yazılar yazmak yasaktır.Özellikle de bunları Unknow olarak yayınlayan yorumlar dikkate alınmayacaktır.Tespit edilirse yayınlanmaz yada silinir..