25 Ocak 2022 Salı

Nobel Ödüllü Fransız Virolog Luc Montagnier zehirli covid aşılarını anlatmak için Avrupa turunda. Montagnier "Aşılanmamışlar insanlığı kurataracak." diyerek yeni bir tartışmayı alevlendirdi.


                         Nobel ödüllü Luc Montagnier Avrupa turunda. Montagnier tartışmayı yeniden alevlendirdi: “aşılanmamış insanlığı kurtaracak”, Pics(2,5,6,7)

Fransız Virolog Prof.Dr.Luc Montagnier, covid aşılarının zehirli ve ölümcül olduğunu ve acilen durdurulması gerektiğini toplumlara anlatabilmek için Avrupa'yı gezmeye başladı. Önce İspanya'ya uğrayan Montaignier, daha sonra İtalya'ya geçti ve burada binlerce İtalyan halkı tarafından sevgi ve coşkuyla karşılandı. Montagnier "Aşılanmamışlar insanlığı kurataracak." diyerek yeni bir tartışmayı alevlendirdi. İşte Montagnier'in Avrupa turu..

"Nobel ödüllü Luc Montagnier tartışmayı yeniden alevlendirdi: “aşılanmamış insanlığı kurtaracak”

Virolog ve Nobel Tıp Ödülü sahibi Luc Montagnier, bu Cumartesi Milano'da "sağlık pasaportu"na karşı bir protesto bağlamında yaptığı konuşmada Kovid-19'a karşı aşıları bir kez daha sorguladı. Montagnier, aşı dayatmasına karşı bir dilekçeyi desteklemek için 12 Ocak 2022'de Lüksemburg Parlamentosu'nda göründü ve ardından söz konusu gösteriye katılımıyla bir Avrupa turunu tamamladı.

"Başta söylenenin aksine bu aşılar koruyucu değil ve bu gerçek gün yüzüne çıkıyor" dedi. Tartışmalı Nobel Ödülü sahibi, "Bugün itibariyle, bu aşılanmış kişilerin kaçının gelecekte önemli nörolojik sorunları olacağını kimse tahmin edemez" dedi.

    "Bu virüs için aşılarda kullanılan S proteini aslında zehirlidir. Genç sporcular da dahil olmak üzere birçok sporcu bunun sonucunda hayatını kaybetti. Çocuklara bu aşıları yaptırmak suçtur" dedi ve çocukların Kovid açısından düşük risk taşıdığına işaret etti. Beyinde ciddi sinir hastalıklarına da neden olabilir” dedi.

Tüm ilginin aşılara odaklanması için birçok tedavinin bir kenara bırakıldığını da sorgulayan Montagnier, "Birçok ülke aşıların yanı sıra başka ilaçların da olduğunu unuttu" dedi. İlaç endüstrisinin emirlerini eleştirmeden takip etmekle hükümetleri suçladı: 

    “Büyük ilaç şirketleri kâr etmekle ilgileniyor. Bilimsel gerçeğe saygıya dönmeliyiz. Özellikle 1, 2 veya 3 doz aşı yapılan kişilerde, ciddi beyin patolojileri üzerine spesifik bilimsel çalışmalar bulunduğundan, klinik tablonun gelişimi yakından takip edilmelidir. Ve bilim haberlerine musallat olan sis kaldırılmalıdır. Tıbbın ve bilimsel gerçeğin medyada doğru bir şekilde yer alması önemlidir.”

Milano'daki protestonun izleyicilerini sorgulayarak konuşmasını sonlandırdı: 

    “İnsanlığın geleceği tehlikede. Sonrası size bağlı, özellikle de aşılanmamışlar, bir gün insanlığı kurtarabilecekken, aşılananların tıp merkezleri tarafından kurtarılması gerekecek. Yarın insanlığı kurtarmak size, özellikle de aşılanmamış olan sizlere kalmış. Bugün bir genç erkeğe ne söylemek istersin? Her biriniz harekete geçmeli ve yalanların ardındaki gerçeği bulmalısınız. Yaşasın özgürlük!”

Luc Montagnier bir Fransız virologdur ve hem İnternet "Doğruluk Denetleyicileri" hem de büyük küresel medya tarafından Covid-19'a karşı aşılara karşı iddiaları nedeniyle sert bir şekilde eleştirilmiştir. Montagnier, tıp doktorasını Poitiers Üniversitesi'nde tamamladı ve 1967'de viroloji araştırmalarına başladı. 1972'de Pasteur Enstitüsü Viral Onkoloji Birimi başkanlığına atandı ve 1974'te Ulusal Bilimsel Araştırma Merkezi'nin (Fransızca CNRS) direktörlüğüne atandı. 2008 yılında Françoise Barré-Sinoussi ile birlikte AIDS'e neden olan insan immün yetmezlik virüsünün (HIV) keşfinden dolayı Nobel Tıp Ödülü'ne layık görüldü." (1)

Luc Montagnier'in Lüksemburg Parlamentosu'ndaki konuşması (01/12/2022):
Nobel ödüllü Luc Montagnier Lüksemburg Parlamentosu'nda (1,1)

Luc Montagnier'in Milano'daki protesto gösterisinden önceki konuşması (01/15/2022):
Nobel ödüllü Luc Montagnier'in Milano'daki konuşması (01/15/2022) (1,2)

"Nobel ödüllü, doktorları uyardı:'Aşılar Öldürmek İçin Değil Korunmak İçindir' 

Koronavirüs “aşısını” eleştiren Fransız Virolog Luc Montagnier, daha önce aşıların varyantları oluşturduğu konusunda uyarmıştı. Fransız virolog ve Nobel Ödüllü Luc Montagnier aşıyı kınadı ve doktorları, aşıları güvenen hastalara uygulamaya devam etmeleri halinde "insanlığın geleceğinden sorumlu" oldukları konusunda uyardı. 89 yaşındaki virolog, İtalya'daki "Italexit" hareketine öncülük eden gazeteci ve politikacı Gianluigi Paragone tarafından davet edildi. Brexit'ten sonra modellenen Italexit hareketi, otoriter Avrupa Birliği'nden bir kopuşu destekliyor.

Yorumlar, Milano'da Piazza XXV Aprile'de düzenlenen “Birlikte Yeterince Söylemek İçin Birlikte” etkinliği sırasında yapılmış ve yalnızca RAIR Foundation USA için tercüme edilmiştir. Etkinlik, kurallara uymayan vatandaşların seyahat, bankacılık, iş, alışveriş vb. faaliyetlere katılmasını engelleyecek olan Yeşil Geçit'e direnmek için yapıldı. İtalyan hükümetinin web sitesinden bir ekran görüntüsüne bakın (çevrilmiş):

Nisan 2020'de RAIR Vakfı, Prof. Luc Montagnier'in açık bir şekilde koronavirüs virüsünün (SARS-CoV-2) "Çin'deki bir Wuhan laboratuvarından HIV (AIDS) DNA'sı ile üretildiğini ve sızdırıldığını" belirttiğini bildirdi. Yorumlar, Facebook'un Hakikat Bakanlığı'ndan, healthfeedback.org'dan Singapur merkezli Flora Teoh tarafından "gerçek kontrol edildi". O sırada RAIR, Flora Teoh'un "saatte sadece 30 $ karşılığında bilim alanında 'zorlayıcı anlatılar üretmeye' müsait olduğunu" kaydetti.

Tüm gezegeni aşılama stratejisinin yanı sıra uzun süredir aşı eleştirmeni olan Nobel Ödüllü, daha önce “aşıların” varyantları yarattığı konusunda uyarmıştı. Montagnier, yaptığı açıklamalarda aşıların “başlangıçta açıkladıklarının aksine” “bulaşmaya karşı koruma sağlamadığının” artık aşikar olduğunu belirtti.

Aşı sadece koronavirüs için bağışıklık sağlamaz, aynı zamanda hastalığa neden olmaktan da sorumludur. Luc Montagnier, "Bu sadece klinik kanıtlar nedeniyle değil, aynı zamanda tüm sonuçlar, bu aşının neden olduğu tüm hastalıklar nedeniyle" dedi.

Montagnier, "Aşıda bulunan haberci RNA tarafından sentezlenen başak proteini hücreler için toksiktir" diye uyardı. “Aşı”nın “zehir” olduğunu söylemeye devam etti ve sporcuların nasıl etkilendiğini yineledi. Ayrıca, koronavirüs aşılarının "nörolojik hastalıklara, çok ciddi beyin hastalıklarına neden olma olasılığının yüksek olduğunu" belirtti (ve Montagnier tutarlıydı).

Montagnier, "Bazen nörolojik belirtiler ikinci takviye atışından sonra kendini gösterir," diye uyardı. "Ve hiç kimse bu nörolojik sendromlardan kaç tane aşılanmış insanın muzdarip olacağını tahmin edemez" diye devam etti.

Aşıların hastalığa karşı bağışıklık sağlaması gerekiyordu. Ancak koronavirüs aşısı insanlara zarar veriyor. Virolog, "Buna müsamaha edilemez" dedi. “Aşılar öldürmek için değil, korunmak içindir” diye devam etti. Montagnier, aşının çocuklara verilmesi konusuna gelince, bunun bir “suç” olduğunu söyleyen pek çok başkasını tekrarladı. Koronavirüs aşısının pandemiye son vermesi gerekiyordu. Zararlı olduğu kanıtlanmıştır ve koronavirüse yakalanmaya karşı koruma sağlamaz. Bu, dikkat eden herkes için açıktır. Bu noktada, başarısız aşıyı uygulamaya devam eden sağlık çalışanları suç ortağıdır.

Montagnier, "Bu nedenle, tüm meslektaşlarımdan insanlara bu aşıyı aşılamayı bırakmalarını istiyorum" diyor. İnsanlara aşı yaptıran hekimler bunun [aşının olumsuz etkisinin] kesinlikle farkındadır” dedi. Nobel ödüllü yazar, “Dikkat edin, insanlığın geleceğinden sorumlular” uyarısında bulundu.

Transcript:

   "Bu zavallı aşı yürüyemiyor. Çünkü bu aşılar sentezlendi, yanlış olan bir strateji temelinde oluşturuldu. Kötü bir hata. Bu strateji büyük bir hatadır. Bu strateji, bir aşı, bir genetik geçiş ürünü olan bu ürünü tanıtmaktan başka bir şey olmadı. Dolayısıyla doğa ve tüm deneyler bu aşıların bulaşmaya karşı koruma sağlamadığını göstermiştir. Başlangıçta açıkladıklarının aksine.Böyle…Bu, günümüzde bilimsel olarak herkes tarafından kabul edilmektedir. Sadece klinik kanıtlar nedeniyle değil, aynı zamanda tüm sonuçlar, bu aşının neden olduğu tüm hastalıklar nedeniyle.

Aşıların, hastalığın daha ciddi hale gelmesini önlemek yerine, genellikle tam tersi bir etki yaptığı görülür: Yeni enfeksiyonları tercih ederler. Ne yazık ki daha ciddi etkileri var. Aşının içerdiği haberci RNA tarafından sentezlenen spike proteini, hücreler için toksiktir.Bu zehir. Örneğin, bu protein kalp gibi organları etkiler ve bazı genç sporcular aşıları nedeniyle öldü.

Tolere edilemez. Aşılar öldürmek için değil, korunmak içindir. Dolayısıyla bu aşıyı çocuklara uygulamak suçtur. Bundan daha ciddi etkileri var. Bu aşıların nörolojik hastalıklara, çok ciddi beyin hastalıklarına neden olması muhtemeldir. Aşının bu uzun vadeli etkilerinden dolayı zaten onlarca insan öldü. Bazen nörolojik belirtiler, ikinci güçlendirici atıştan sonra kendini gösterir. Ve hiç kimse bu nörolojik sendromlardan kaç tane aşılı insanın muzdarip olacağını tahmin edemez.

Bu yüzden tüm meslektaşlarımdan insanlara bu aşıyı aşılamayı bırakmalarını istiyorum. Tutan doktorlar…Ondan sonra bazı soruları cevaplayıp cevaplayamayacağını sorun. Bazı soruları cevaplayabilir misin? Evet. İnsanları aşılamaya devam eden doktorlar bunun kesinlikle farkındadır. Daha önce değillerse, şimdi varlar. Dikkat, dikkat, insanlığın geleceğinden onlar sorumludur. Tedavileri unuttular ve sadece önlemeye odaklanmamalılar. Yani sadece aşı değil, çok işe yarayan ilaçlar da var. Kullanılmayan ilaçlar antibiyotiklerdir. (...)" (3)

"Pr Luc Montagnier: Creutzfeldt-Jakob vakaları Covid aşısıyla bağlantılı mı? 

Profesör Luc Montagnier'in FranceSoir'e geri dönmesi yine "ihbarcı" kostümünü onaylamak içindir. 2008 Nobel Ödülü sahibi setimize ilk geldiğinde, Covid-19 virüsünün laboratuvar manipülasyonunun sonucu olduğunu açıklamıştı. İkincisi, Covid-19'a karşı aşıların ciddi yan etkileri olacağı konusunda uyarmıştı. O zamanlar entelijansiya tarafından iki hipotez bir kenara itildi. O zamandan beri zaman, analiz ve bilgiler bu analizlere güven verdi.

Bu kez, 89 yaşında ama "her zaman entelektüel olarak aktif" ve hızlı bir şekilde fikrini bildiren tıp profesörü, özellikle "insan hayatı tehlikedeyse", aşılar ve prion hastalıkları arasındaki bağlantılara dikkat çekiyor.

Tam olarak nedir?

"Bir prion hastalığı, konformasyonu değiştiren bir proteindir. […] Patoloji, protein anormal bir şekil aldığında [olur]. Beta sayfaları denilen yapının bir tür düzleşmesidir. Bu noktada, bu yapı hücrelerde çözünmez hale gelir ve artık işlev görmez” diye açıklıyor Luc Montagnier. Daha basit bir şekilde ifade etmek gerekirse, prion hastalıkları, merkezi sinir sisteminin dejenerasyonu ile karakterize edilir. "Ölümcüller ve tedavi edilemezler." Bunlardan en bilineni, 1980'lerin başında Fransa'da meydana gelen bir sağlık skandalı ile bağlantılı olan Creutzfeldt-Jakob'unkidir.“ 120 çocuk bu hastalıktan öldü. Niye ya ? Çünkü huzurevindeki yaşlılardan alınan hipofiz bezleri onlara enjekte edilmişti. »

Ancak Covid-19 aşılarıyla bağlantısı nedir? 

Institut Pasteur'deki AIDS ve retrovirüs bölümünün eski başkanı şöyle açıklıyor: "İspanya'da yapılan bir çalışma sayesinde, aşılarda bulunan alüminyumun kendi başına prion hastalıklarını tetikleyebileceği gösterildi." Ancak Covid aşılarında alüminyum bulunma ihtimali çok yüksek. Grip aşılarında olduğu gibi. "Bazı yaşlılar tarafından geliştirilen prion hastalıklarının gribe karşı tekrarlanan enjeksiyonlarla bağlantılı olup olmadığını merak ediyorum, çünkü her yıl grip aşısı oluyoruz. Böylece beyinde alüminyum biriktirir.

"Aşıyı durdurmalıyız. En erken en iyisi olurdu"

Şimdiye kadar, Profesör Montagnier, Pfizer enjeksiyonlarını aldıktan sonraki haftalar içinde genç, sağlıklı insanlarda beş prion hastalığı vakasını pozitif olarak tespit ettiğini iddia ediyor. Ve ona göre, "onlarca ve düzinelerce" olabilir. "Benimle aynı fenomeni tanımlayan insanlar var ama 'Aşı olamaz' diyorlar. Bu delilik. Bu aşı. Durdurulmalı. En erken en iyisi olurdu. Hayat kurtaracağız. Özellikle çocukları aşılamaktan bahsettiğimizde. "

Ancak, Luc Montagnier bir "aşı karşıtı" olmaktan çok uzaktır. Covid-19 ile mücadele için, hücresel bağışıklığı uyardığı için Fransa'da 2007'den beri zorunlu olmayan BCG aşısının (tüberküloza karşı) kullanılmasını tavsiye ediyor.  “BCG'nin hala zorunlu olduğu Mayotte'de, Fransız yetkililer ARNm aşılarının kullanılması gerektiğine karar verene kadar çok az sayıda Covid-19 vakası vardı. O andan itibaren vaka sayısında bir artış oldu." Profesör, araştırmasının sonuçlarını bir grup araştırmacıyla birlikte imzaladığı bir mektupla BMJ'nin (British Medical Journal) yayıncısına (baş editörü) göndermeyi planlıyor. Bu sefer dinlenecekler mi? (...)" (4)

VIDEOLAR

 Luc Montagnier'in Milano'daki protesto gösterisinde (2)
"Fransız virolog ve Nobel ödüllü Profesör Luc Montagnier, bugünkü protestoya vardıklarında bir kahramanca karşılandı. Montagnier: "Aşılanmamışlar insanlığı kurtaracak". "(6) "Milan, Nobel ödüllü Luc Montagnier: "Bu aşı korumaz, daha doğrusu diğer enfeksiyonlara iyi gelir. Kullanılan protein zehirlidir. Bu aşı yüzünden çok sayıda ölüm ve kalp sorunu olan çok sayıda genç sporcu var" (5) "Dr. Luc Montagnier, Virolog, Nobel Tıp Ödülü VOC'lerin toksisitesini kınıyor. ve Lüksemburg Temsilciler Meclisi önünde gelecek nesillere yönelik bu ölümcül tehdit konusunda uyarıda bulunur. 12 Ocak 2022" (7)
NOT VE UYARI : Unutmayın, bu sayfadaki tüm bilgiler sizlere sadece bilgi vermek amacıyladır.. Burada verilen (ve medyada yeralan) konu ve virüs hakkındaki bazı bilgi,haber ve makalelerin ve tıbbi bilimsel çalışmaların doğru ve bilimsel geçerliliği olup-olmadığını da bilmiyoruz..Bu teorilerin,bilgilerin gerçek olup-olmadığını yada ilerde gerçekleşip-gerçekleşmeyeceğini bilemiyoruz.. Bizim yaptığımız sadece bilgi vermektir..Tıbbi olan/olmayan tüm bilgiler,hiç bir şekilde tavsiye niteliğinde ve herhangi bir sağlık yönlendirmesi amacıyla verilmemiştir.. Daha geniş bilgi ve genel uyarılar için BURADAKİ bilgileri okuyun..

NOT : Yabancı sitelerden alınan haber,makale gibi yabancı dillerin Türkçe çevirilerinde hatalar olabilir. Gerçek çevirileri öğrenmek için kaynaklarına gidip okuyabilirsiniz..

Sources-Prefences
------------------
(1) El premio Nobel Luc Montagnier volvió a encender el debate: “los no inoculados salvarán a la humanidad”
POR KONTRAINFO · 18 ENERO, 2022
https://kontrainfo.com/el-premio-nobel-luc-montagnier-volvio-a-encender-el-debate-los-no-inoculados-salvaran-a-la-humanidad/
(1,1) https://odysee.com/@kontrainfo:5/Luc-Montagnier-audiencia-ante-el-Parlamento-de-Luxemburgo:1
(1,2) https://odysee.com/@kontrainfo:5/LucMontagnierMilan15-01-2022:6
ET:23.01.2022
(2) https://twitter.com/LucMmontagnier
https://twitter.com/LucMmontagnier/status/1482464493674409988?cxt=HHwWiMC9mcjm4pIpAAAA
ET:25.01.2022
(3) Nobel Laureate Warns Doctors: 'Vaccines are Not for Killing, They are for Shielding' (Video)
https://rairfoundation.com/nobel-laureate-warns-doctors-vaccines-are-not-for-killing-they-are-for-shielding-video/
https://rumble.com/vsrpfl-nobel-laureate-warns-doctors-vaccines-are-not-for-killing-they-are-for-shie.html
https://www.youtube.com/watch?v=7umMmW9bZ-4
Renee Nal,January 17, 2022
ET:23.01.2022
(4) Pr Luc Montagnier : des cas de Creutzfeldt-Jakob liés au vaccin contre le Covid ?
Neyer Valeriano 19/11/2021-23/11/2021
https://www.francesoir.fr/videos-le-defi-de-la-verite/pr-luc-montagnier-vaccination-prions
https://videos.francesoir.fr/items/b05a0af0-bb22-41a0-bc0d-72bbf3abadd9
ET:23.01.2022
(5) https://twitter.com/albernap/status/1482482924335288322
(6) https://twitter.com/NerumWim/status/1483271834330148870
(7) https://twitter.com/iradialberto/status/1483571357363453956

✔Researchs and Reviews Author by Ertuğrul Yıldırım 🙂💓

1 yorum:

YORUM UYARISI : Yorumlara link ve telefon numarası bırakmak,küfür,hakaret vb gibi suç unsuru olabilecek ve herhangi bir sorunda yasal soruşturma sözkonusu olabilecek bir isim vermek vb gibi yazılar yazmak yasaktır.Özellikle de bunları Unknow olarak yayınlayan yorumlar dikkate alınmayacaktır.Tespit edilirse yayınlanmaz yada silinir..