13 Ocak 2022 Perşembe

Dünyadaki veriler Aşılananlar Pandemisinin hızla yayıldığını gösteriyor.Aşısızlar da bundan kötü etkileniyor.

                                                                       Aşılananlar Pandemisi (Pandemic of the Vaccinated),Temsili Resim (Representative Picture),(3)

Her ne kadar ana akım medya dünyadaki bu verileri çarpıtmaya çalışsada,herşey apaçık ortada. Başka diyecek birşey yok. Bir önceki araştırmamızı doğrulayacak, dünyadaki veriler kullanılarak elde edilen 2 yeni bilgi,araştırma/haber daha geldi..

Aslında bu aşılananların pandemisi ile ilgili çok sayıda bilgi vardı daha önceden ve bizim bir önceki yayınladığımız yazımızdaki verilerden bile daha çok. Şimdi 2 tanesini daha verelim,bunlar enson çıkan veriler.

"Aşılananlar Pandemisi - 188 ülkeye ilişkin dünya çapındaki veriler, en yüksek Covid-19 vaka oranlarının en çok aşılanan ülkelerde olduğunu kanıtlıyor.

188 ülkenin dünya çapındaki analizi, aşılama ile daha yüksek Covid-19 vaka oranları arasında büyük bir küresel korelasyon olduğunu gösteriyor ve dünyanın şu anda bir aşılı pandemisi yaşadığını kanıtlıyor.

YÖNTEM

Johns Hopkins Üniversitesi'nin "Our World in Data" sitesinden, pandeminin başlangıcından 31 Ekim 2021'e kadar 247 milyon Covid-19 vakasına ilişkin veriler analiz edildi; Hem aşılanan kişilerin yüzdesi hem de milyonda kümülatif teyit edilmiş vakalar hakkında veriye sahip oldukları 188 ülkenin tümü için.

Aşılanan yüzdeye karşı milyon kişi başına ortalama vaka sonuçları aşağıdaki gibidir:




ÇÖZÜM

Yukarıdakiler, vakaların insidansının, aşılanan kişilerin yüzdesiyle, ekstra aşılanan yüzde başına milyonda 800 vaka oranında oldukça doğrusal olarak arttığını göstermektedir. En düşük vaka oranlarına sahip ülkeler neredeyse sadece Afrika'da bulunuyor ve bu ülkeler aynı zamanda en düşük aşı oranlarına sahip. En yüksek vaka oranlarına sahip ülkeler aynı zamanda en yüksek aşılama oranlarına sahiptir. 31 Ekim'e kadar elimizdeki tüm verilerden çıkan kaçınılmaz sonuç, aşıların vaka sayılarını artırdığıdır. Bu, bir ulustan birkaç bin vakanın temsili bir örneği değildir. Raporlama yapan her ülkedeki şimdiye kadarki tüm vakaların eksiksiz bir çalışmasıdır.

Sonuçlar geldi. Aşılama yüzdesi ile vaka sayıları arasında pozitif yönde büyük bir korelasyon var. Aşılar açıkça virüsün kapısını açıyor.

Birleşik Krallık gibi ağır aşılı ülkelerde, 30'lu yaşların üzerinde tam olarak aşılanmış vaka oranı, şu anda aşılanmamış vaka oranından sadece %23-55 daha yüksektir. Ancak aşısızlarda vaka oranı aşılı kişilerden enfeksiyon kapması nedeniyle yükselmektedir.

Medya anlatısı aşısızların aşılıları enfekte ettiği yönünde. Bu veriler tartışmasız bunun tersinin olduğunu gösteriyor. Bu artık aşılıların pandemisi haline geldi. Bağışıklık sistemleri aşılardan zarar gördüğü için aşısızlarda vaka sayılarını artırıyorlar. Yukarıdaki oldukça düz ve çok dik çizginin bildirdiği şey budur. Birleşik Krallık'ta aşı olmasaydı, rakamlar şimdi yukarıdaki grafiğin sol alt kısmında görüldüğü gibi Afrika ülkelerininkine daha çok benzerdi.

Aşılıların aşısızlara bulaştığını görmenin en net yollarından biri, İsrail'de aşılanmış %71 ile Filistin'de aşılanmış %27'yi karşılaştırmaktır. Grafik, İsrail'in davalarda Filistin'e liderlik ettiğini ve onları dünya ortalama vaka seviyesinin üzerine sürüklediğini gösteriyor.


188 ülkenin dünya çapındaki analizi, aşılama ile daha yüksek Covid-19 vaka oranları arasında büyük bir küresel korelasyon olduğunu gösteriyor ve dünyanın şu anda bir aşılı pandemisi yaşadığını kanıtlıyor.

VERİ ; İşte analizde kullanılan verilerin tablosu. -"  (1)



"Çalışma: Aşılar covid salgınlarını durdurmaz (ve aslında daha fazlasına neden olur)

(Natural News) Avrupa Epidemiyoloji Dergisinde (European Journal of Epidemiology) yayınlanan yeni araştırma, insanları Wuhan koronavirüsü (Covid-19) için toplu olarak "aşılayan" insanların devam eden salgınları durdurmaya yardımcı olmadığını buldu. Hükümetler ve aşı şirketleri, enjeksiyonların şu anda “yayılımı durdurmak” için mevcut en iyi araç olduğunu iddia etseler de, veriler, yeni “varyantlar” ve hastalık ve ölüm dalgalarından en çok etkilenen bölgelerin, enjeksiyon oranlarının en yüksek olduğu bölgeler olduğunu gösteriyor. . Vermont bunun mükemmel bir örneğidir. Şu anda ülkedeki en yüksek aşılı eyaletlerden biri ve aynı zamanda hastaneye yatışlarda en büyük artışları görüyor. İsrail diğer bir öne çıkan örnektir ve vaka incelemesinde, baskıların iddia edildiği gibi “işe yaramadığını” göstermek için bahsedilen ülkelerden biri – iş derken soykırımı kastetmiyorsanız.

Araştırma ekibi, ülkeler arası analiz için Our World in Data tarafından sağlanan verileri kullanarak, belirli raporlama kriterlerini karşılayan 68 farklı ülkedeki sağlık sonuçlarını inceledi. Ayrıca, özellikle Amerika Birleşik Devletleri'ndeki verilere de baktılar. Çalışma, “COVID-19 vakalarında artış yaşayan ilçelerin sayısını ve yüzdelerini, her ilçede tam olarak aşılanmış kişilerin yüzdesi seviyelerine göre hesapladık” diye açıklıyor. “COVID-19 vakalarındaki yüzde artış, son 7 gün ile önceki 7 gün arasındaki vakalardaki farka göre hesaplandı.”

Buldukları şey, "son 7 gün içinde tam olarak aşılanmış nüfusun yüzdesi ile yeni COVID-19 vakaları arasında fark edilebilir bir ilişki olmadığıdır." Makale, "Aslında eğilim çizgisi, tam olarak aşılanmış nüfus yüzdesinin daha yüksek olduğu ülkelerde 1 milyon kişi başına daha yüksek COVID-19 vakasına sahip olacak şekilde marjinal olarak pozitif bir ilişki olduğunu gösteriyor" diye açıklıyor.

Yüksek aşılı İsrail şu anda yeni covid vakalarında dünyaya liderlik ediyor..

Nüfusun yüzde 60'ından fazlasının aşılarının tamamlandığı İsrail'de ise bir milyon kişi başına düşen yeni covid vakalarında en kötü artış gözlendi. İsrail bir değil iki "artırıcı" atış yapmış olsa da, vatandaşlar ve bölge sakinleri rekor sayılarda hastalanıyor ve ölüyor. Hemen hemen aynı durum, her ikisi de yüzde 75'ten fazla enjeksiyon oranına ulaşan İzlanda ve Portekiz'de yaşanıyor. Her iki ülkede de şu anda bir milyon kişi başına düşen covid vakası, nüfusun yalnızca yüzde 10'unun aşılandığı Vietnam ve Güney Afrika ülkelerinden daha fazla. ABD verilerine tekrar bakan ilçe düzeyinde bile, araştırmacılar, nüfusun neredeyse yüzde 100'ünün enjekte edildiği ilçeler de dahil olmak üzere, en yüksek oranda aşılanmış ilçelerde bile covid vakalarında önemli bir azalma olmadığını buldular.

“Tam olarak aşılanmış en yüksek nüfus yüzdesine (%99,9-84,3) sahip ilk 5 ilçeden ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC), bunlardan 4'ünü 'Yüksek' İletim ilçesi olarak tanımlamaktadır. Gazete, Chattahoochee (Gürcistan), McKinley (New Mexico) ve Arecibo (Porto Riko) ilçelerinin nüfusunun %90'ından fazlasının tamamen aşılandığını ve üçünün de 'Yüksek' bulaşma olarak sınıflandırıldığını açıklıyor. “Tersine, CDC tarafından 'düşük' bulaşma ilçeleri olarak sınıflandırılan 57 ilçenin %26.3'ü (15) tamamen aşılanmış nüfus yüzdesi %20'nin altında.”

Tüm bunların anlamı, elbette, bu sözde “aşılar”la ilgili güçler tarafından dünyaya yalan söylenmesidir. Sadece "eğriyi düzleştirmeye" yardımcı olmuyorlar, aynı zamanda insanları, korunmak için kendi doğal bağışıklıklarına güvenmeleri durumunda olabileceklerinden daha fazla hasta ediyor. Makale, "COVID-19'u ve bunun olumsuz sonuçlarını hafifletmek için birincil strateji olarak aşılamaya olan tek güven, özellikle Delta (B.1.617.2) varyantı ve gelecekteki varyantların olasılığı göz önünde bulundurularak yeniden incelenmelidir" diye sonlandırıyor makale." (2)

NOT VE UYARI : Unutmayın, bu sayfadaki tüm bilgiler sizlere sadece bilgi vermek amacıyladır.. Burada verilen (ve medyada yeralan) konu ve virüs hakkındaki bazı bilgi,haber ve makalelerin ve tıbbi bilimsel çalışmaların doğru ve bilimsel geçerliliği olup-olmadığını da bilmiyoruz..Bu teorilerin,bilgilerin gerçek olup-olmadığını yada ilerde gerçekleşip-gerçekleşmeyeceğini bilemiyoruz.. Bizim yaptığımız sadece bilgi vermektir..Tıbbi olan/olmayan tüm bilgiler,hiç bir şekilde tavsiye niteliğinde ve herhangi bir sağlık yönlendirmesi amacıyla verilmemiştir.. Daha geniş bilgi ve genel uyarılar için BURADAKİ bilgileri okuyun..

NOT : Yabancı sitelerden alınan haber,makale gibi yabancı dillerin Türkçe çevirilerinde hatalar olabilir. Gerçek çevirileri öğrenmek için kaynaklarına gidip okuyabilirsiniz..

Aşılananlar Pandemisi ile ilgili bir arama; (4)

Sourcess
--------
(1)Pandemic of the Vaccinated – Worldwide data on 188 countries proves the highest Covid-19 case rates are in the most vaccinated countries
BY THE EXPOSÉ ON NOVEMBER 2, 2021 •
https://dailyexpose.uk/2021/11/02/worldwide-data-proves-the-highest-covid-19-case-rates-are-in-the-most-vaccinated-countries/
https://ourworldindata.org/covid-cases
(2)Study: Vaccines don’t stop covid outbreaks (and actually cause more of them)
Ethan Huff,Wednesday, January 05, 2022
https://www.naturalnews.com/2022-01-05-vaccines-dont-stop-covid-outbreaks-cause-them.html
ET:12.01.2021
(3)Pics;https://www.msn.com/en-us/news/us/these-charts-show-that-covid-19-is-still-the-pandemic-of-the-unvaccinated/ar-AASHCcg
ET:13.01.2021
(4) Pandemic of the Vaccinated
https://dailyexpose.uk/?s=Pandemic+of+the+Vaccinated
ET:13.01.2021

✔Researchs and Reviews Author by Ertuğrul Yıldırım 🙂💓

1 yorum:

  1. Yine şahane bir yazı Ertuğrul Bey veriler gerçekten çok ilginç, maalesef çıkarımlar acı durumu yansıtıyor, elinize sağlık teşekkür ederiz

    YanıtlaSil

YORUM UYARISI : Yorumlara link ve telefon numarası bırakmak,küfür,hakaret vb gibi suç unsuru olabilecek ve herhangi bir sorunda yasal soruşturma sözkonusu olabilecek bir isim vermek vb gibi yazılar yazmak yasaktır.Özellikle de bunları Unknow olarak yayınlayan yorumlar dikkate alınmayacaktır.Tespit edilirse yayınlanmaz yada silinir..