10 Ekim 2021 Pazar

Covid-19 aşıları,Küresel Planlar vb hakkında size anlatılmayanlar 11 (Twitter Seçkileri-Sadece İçerik)

NOT: Tweetlerin açılması biraz zaman alabilir. Lütfen biraz bekleyiniz. Tweetlerin kullanımı hakkında daha detaylı bilgi için için en aşağıdaki NOTLARI okuyunuz..
 

NOTLAR:
NOT1 SADECE VİDEOLU TWİİTLER İÇİN ; İki kullanıcılı bağlantılı tweet hesapların,2.kullanıcısındaki tweet videoları, RT yapıldığından dolayı burada izlenmiyor. Tıklarsanız,sizi direkt videonun bulunduğu tweet alanına yönlendirir. Videoya tıklarken buna dikkat edin. Tek kullanıcılı videolar ile kullanıcı altına yapılan yorumlardaki videolar izleniyor,RT videoları ise izlenmiyor.

NOT2 NİYE BU TWİTTER İÇERİKLERİ?: Ulusal ve uluslararası ana akım medyada (tv,gazete,internet medyası vb gibi halkın haber alma mecralarında) ,insanlara gösterilmeyen,anlatılmayan özellikle de "Küresel ısınma,Orman yangınları,Plandemi,Salgın ve Covid aşıları" vb hakkındaki gerçekleri göstermek amacıyla bu paylaşımları,değerli bilgileri veriyoruz. Ana akım medyada sizlere anlatılmayan,gösterilmeyen tüm bu gerçekleri ortaya çıkartan,araştıran bu değerli insanlara minnet ve saygı duyuyor ve bu paylaşımları sizlerle paylaşarak, sizlerinde bunlardan bilgi sahibi olmanızı ve sizlerinde bunları diğer bilmeyenlerle paylaşamanızı rica ediyoruz..Bilmeyenler öğrensin, bilenler de diğer bilmeyenlere öğretsin,paylaşssın. Umarız faydasını görürsünüz.Saygılarımıssla..

✔Researchs and Reviews Author by Ertuğrul Yıldırım 🙂💓