8 Mayıs 2020 Cuma

Covid-19 neyin provası? 1 : Corona diye bir virüs yok mu? Yoksa kandırılıyor muyuz?

                                 Virus and New World Order Pics(83-96; 27,28,30)

(Dünya liderleri "Bu virüs senin!" kavgasını yaparken.. Dünyadaki bazı uzman ve araştırmacılar uyarıyor; "Ölümler, virüsten olmayabilir fakat başka nedenlerle olabilir." Dünyadaki  insanlar "virüs yalanı,yeni dünya düzeni ve özgürlük" için protesto yapıyorlar. Mikroçipler, yeni dünya düzenindeki tüm insanların beyinlerine bağlanacak. ----  World leaders "This virus is yours!" while fighting ...Some experts and researchers in the world warn; "Deaths may not be from the virus, but for other reasons." People around the world are protesting for "virus lie, new world order and freedom". Microchips will be attached to the brains of all people in the new world order.)

ÖNSÖZ

Bu gerçekten uzun bir araştırma yazısı oldu..Ama buna değdi..Çünkü,çok şey öğrendik ve corona ile ilgili bilinmeyen bazı detaylar hakkında daha bilmediklerimiz çok şey varmış..İyi ki de yapmışık..Covid-19 denen coronavirüsün sahte olabileceğini kim bilebilirdi ki?

(Tabii ki şimdilik buna "Bu virüs sahtedir?" diye kesin birşey söylemiyoruz, en azından bizim için çünkü, bizim de bildiklerimiz sizin bildikleriniz kadar, yani medyadan öğrendiklerimiz..Tıpkı sizin gibi "tıp" bilgilerimiz olmadığı için,bunun için kesin birşey söyleyemiyoruz..)

Ama bunu araştırıp-kamuoyuna açıklayan bazı yabancı uzman olan/olmayan hekimler,araştırmacılar vardı,onların anlattıkları gerçekten okumaya değer.. Bunları gün yüzüne çıkarmış oldular..Tabii bize göre bunlar mantıklı..Size göre nasıl olur bilemiyoruz,bunu bu yazıyı sonuna kadar okuyup,ona göre karar verebilirsiniz..Size kalmış..Hadi şimdi başlayalım..

GİRİŞ

COVID-19, "sahte virüs,sahte/yanlış testler,teşhis,tedavi ve sonuçlar(raporlar,bilgiler,belgeler vb),sahte ölümler,sahte panik ve sahte başarılar" ile süslenen sahte bir virüs operasyonu mu? Olabilir mi? Mümkün mü? Bilemiyoruz.. Bakalım,okuyalım "sahte" mi "gerçek" mi,öğrenelim?

Merak edilen başlık sorular;
------------------------------------
* Covid-19 neyin provasıdır? Bir proje midir?
* Covid-19 sahte bir virüs salgını mı? Ne yapılmak isteniliyor?

DSÖ ve doktorlar üzerindeki sorular..
-------------------------------------------------
* DSÖ, covid-19 virüsü hakkında dünyaya, kasıtlı/kasıtsız olarak özellikle de bu virüsün "teşhis ve tedavisi (sağlık uygulama talimatları)" ile ilgili bilgi ve yönlendirmeleri yalan/yanlış/eksik bilgiler olarak servis etmiş olabilir mi?

* Yoksa dünyadaki doktorlar, bilmedikleri bir şey (virüs) üzerinde mi kafa patlatıyorlar? Yani, bilmedikleri bir virüs üzerinde mi mücadele veriyor,teşhis ve tedavi talimatlarını uyguluyorlar? Ölümlerin ve ölüm artışlarının sebebi bu olabilir mi?

* Dünyadaki doktorlar,araştırmacılar bilmedikleri bir virüs üzerinde mi "aşı" çalışmaları yapıyorlar? "Bilmedikleri bir virüsün "aşısı" nasıl bulunacak?" Bu ilerde çok tartışılacak merak edilen bir konu olarak karşımıza çıkacak gibi görünüyor..

* DSÖ,dünyadaki doktorları kullanılabilecek birer "piyon" ve "aptal" olarak mı görüyor?
* "Doktorları kontrol eden,dünyayı kontrol eder!" gerçeğini kimler biliyor?

NOT : Bu tür soruların oluşmasının tek nedeni DSÖ'ye olan güvenin azalmasından kaynaklanıyor..DSÖ,ne yapmaya çalışıyor? Gerçekleri mi söylüyor yoksa birilerine hizmet mi ediyor? Bu konuda herkesin kafası karışmış durumda..Önceki yazılarımız da dünyanın DSÖ'nün yapmış olduğu kasıtlı/kasıtsız hatalarından dolayı, bir "güvensizlik" içerisine girmiş olabileceğini gösteren bazı haber,bilgi ve makaleler vermiştik..Özellikle de ABD'de..

"Yeni dünya düzeni" hakkındaki sorular..
------------------------------------------------------
* Bu virüs aslında yeni dünya düzeninde insanların "aşılanması,çiplenmesi ve izlenmesi(gözetlenmesi)" ile ilgili bir proje olabilir mi? Bu doğruysa eğer;
* Herkese zorla aşı mı yapılacak ve çip mi takılacak?
* COVID-19, insanların beyinlerine çip takma projesi midir? Öyleyse;
* Beyninize çip taktırmaya ve çiple yaşamaya ne kadar hazırsınız?
Büyük Birader/Üst Akıl artık bizi beynimize takılan çiplerle mi gözetleyecek ve kontrol edecek?

Yukarıda belirtilen bu vb sorular,kulağa birer "komplo teorisi" soruları olarak geliyor ancak bunların bir kısmı artık komplo teorisi olmaktan çıkmış durumda.. Özellikle de "yeni dünya düzeni" konusunda geçenler için.. Çünkü, sorularda geçen bazı eylemler, gerçekten de başta bazı AB ülkeleri olmak üzere pek çok ülke de gizli/açık bir şekilde faaliyete geçmiş birer eylemler olarak karşımıza çıkıyor.. Ve bunların daha da geliştirilmesi ve tüm insanlığa uygulanması konusunda da ciddi çalışmalar ve bilgiler de bulunuyor..

ABD'de Obama döneminde "obamacare" olarak da bilinen bir tasarının "insanların aşılanması ve çiplenmesi" ile ilgili bir uygulama yasası olduğu yönünde başlayan bir kamuoyu (komplo terorileri) süreci sonrasında, şimdiler de bazı senato vekilleri ile birlikte bazı uzman kişilerin de sosyal medyada adeta virüs bahane edilerek "insanların aşılanması ve çiplenmesi"nin gerekliliği konusunda bir faaliyete girişmiş durumundalar sanki.. Tabii bu bilgilerin doğru olmadığını ve birer komplo teorisi olduğunu iddia eden bazı uzman olan/olmayan kişilerce medyada köşelerinde bunları izah etmeye çalışıyorlar.. (15,17)

Bunların komplo teorisi olarak görülmesine karşın,ortada kafaları karıştıracak bazı denek kişilerin "aşılandığı" ve "el ve beyinlerine bazı mikro-çiplerin yerleştirildiği", medyada ciddi bilgi ve haberler,videolar da bulunuyordu..(1,2,3 vs) Bu haberler kamuoyuna yansıyan ve youtube gibi videolarda bile bolca gösterilebilen bilgi içerikleriydi.. (Bunlarla ilgili bilgileri sırası geldikçe vereceğiz,aşağıda..) Bu gözle görülen gerçeklere rağmen halen bile bu yöndeki pek çok bilgi, "komplo teorisi" olarak görülmeye devam ediliyor.. (Artık insanlık neye inanacağına şaşırmış durumda ve karar vermekte zorlanıyor,gerçekleri gördükleri halde "inanmamayı" tercih ediyorlar sanki.. 😊

Halbuki yıllardır laboratuvarlarda ve/veya ülkelerde bazı denek hayvanlarının "aşılanması ve çiplenmesi" ile başlayan bir süreç sonrasında tüm dünyada, tüm hayvanların "aşılanması ve çiplenmesi" ile devam eden ve bunda başarı elde edildikten sonra  "bu aşılama ve çiplemenin, insanlara da uygulanabileceği" aşamasına da geçilmiş gibi görünüyor..

Zaten sosyal medya da özellikle de youtube gibi video paylaşım sitelerinde gördüğümüz haber ve videolar da bu çok açık bir şekilde görülebiliyor.. Denek insanlarına özellikle de el/kol ve beyinlerine bazı çipler yerleştirilmiş olduğu görülüyor..(1,2,3 vs)

Aşılamalar (ve ilaçlar) konusunda ise bazı endişe verici bilgi/haberler de bulunuyor..Özellikle de Afrika ve Asya gibi yoksul ülkeler de çok sayıda insanın, zorla aşılama ve bilgisiz rıza nedeniyle henüz daha test aşamasında olduğu iddia edilen pek çok aşı ve ilaçların etkilerine maruz kaldığı ve bu nedenle çok sayıda kişinin hayatlarını kaybettiğine dair çok ciddi bilgiler de bulunuyor.. (8) Bunlarla ilgili bilgileri de sırası geldiğinde ekleyeceğiz..

Şimdi sizlere konularla ilgili bahsedilen haber,bilgi ve makaleleleri birazdan vereceğiz.Neyin gerçek,neyin komplo teorisi,neyin varsayım vb oldup-olmadığını anlayabilmek için yazılanların hepsini okumanız da fayda vardır,diye düşünüyoruz..Zamanınız varsa ve sıkılmıyorsanız okuyabilirsiniz..Hadi size iyi okumalar..

İçerik,Uyarı,Not

                                      Covid-19 GameOver Pics(83-93), İllüstrasyon E.Y.

Şimdi yazılanları çok daha iyi anlayabilmek için, konuyu şu şekilde kategorize ettik;

1.BÖLÜM ; "No Covid-19? /Deaths may not be from covid-19.." görüş/şüphesine sahip olanlar : Bunlar genellikle "Covid-19 diye bir şey yok! /Ölümler covid-19'dan olmayabilir." görüş /şüphesine sahiplerdir.. Bu görüş/şüphelerini (bazı bilimadamı,uzman,doktor vb araştırmacıların) yapmış oldukları bilimsel olan/olmayan görüş,çalışma/araştırmalarla kanıtlamaya çalışıyorlar..

2.BÖLÜM ; Protestocular ve Qanon hareketi (ABD yönetimin baş belası ve politikacıların,yıldızların,işadamlarının korkulu rüyası) : Covid-19 diye bir virüsün olmadığına,bunun yalan olduğuna inanan ve virüs yüzünden kısıtlanan özgürlüklerini yeniden almaya çalışan protestocular ile siyasilerden sanat dünyasına kadar çok sayıda ünlünün işlemiş oldukları yolsuzluk,hırsızlık,çocuk tacizciliği vb gibi her türlü suçları ortaya çıkartan bir grup hareketi hakkında yazılıp-çizilenler yer alıyor..

3.BÖLÜM ; Covid-19 anti-teorisyen avcıları ve Gerçekleşen "komplo teorileri" : Covid-19 hakkında olumsuz yönde haber ve bilgi verenlerin "sahte" ve bunların birer "komplo teorisi" olduğunu iddia edenlerin yer aldığı bilgiler yer alıyor.. Bu bölümün son kısmında ise pek çok komplo teorisi olarak görülen bilgilerin (iddiaların) ise gerçekten de önceden gerçekleşmiş olduğu ortaya çıkan bilgiler ile aslında "komplo teorileri"nin "gerçek" olma olasılığının da bir matematiksel formülü olduğunu gösteren bir bilgi de yer alıyor..

4.BÖLÜM ; COVİD-19'un bir proje olduğunu düşünenler ile yeni dünya düzenine inanan kesimler : Bunlar genellikle "yeni dünya düzenine inanan kesim olarak biliniyor,bu düzende insanların "izleneceği,zorla aşılanacağı ve çipleneceği" yönünde görüş bildirenlerdir.. Bu görüşlerini özellikle de "aşılamalar" ve "çiplenmeler" konusunu, "bazı kişilerin kendilerini çiplemelerini" buna örnek göstererek, çeşitli araştırmalar,bilgiler ve videolarla ortaya koymaya çalışıyorlar..

NOT : Yabancı dillerdeki haber,bilgi ve makalelerde çeviri hataları olabilir..Hatalar düzeltilmeye çalışılsa da ,çevirler de yanlışlar olabilir..Gerçek çeviri bilgilerini öğrenebilmek için kaynağına gidip-okumanız da fayda vardır..

1.BÖLÜM 

"No Covid-19? /Deaths may not be from covid-19.." görüş/şüphesine sahip olanlar..

                                                               Covid-19 (corona) araştırması Pic(95)

Bunlar genellikle "Covid-19 diye bir şey yok! /Ölümler covid-19'dan olmayabilir." görüş /şüphesine sahiplerdir.. Bu görüş/şüphelerini (bazı bilimadamı,uzman,doktor vb araştırmacıların) yapmış oldukları bilimsel olan/olmayan görüş,çalışma/araştırmalarla kanıtlamaya çalışıyorlar..

--------
Sahte bir salgını çalıştırmak için COVID-19 şemsiye terimi: 1 hastalık yok, 1 neden yok.
COVID-19 şemsiye terimi kanıtların sahte bir salgın olduğunu gösteren bu üretilmiş koronavirüs krizini haklı çıkarmak için kesinlikle bilimsel olmayan, manipülatif ve aldatıcı bir şekilde kullanılmıştır. Şu anda yaklaşık 100 ülkeyi ve dünyanın en az %20'sini kapsayan uluslararası kilitlenme, yayılan, enfekte olan ve COVID-19 hastalığına neden olan yeni bir virüs SARS-CoV2 olduğu fikrine dayanmaktadır. Ancak, yeterince cevaplanamayan birçok temel temel soru vardır. Bunlardan en önemlisi, virüsün kendisinin hiçbir zaman izole edilmemiş veya insanların sahip olduğu hastalığa (veya daha doğru hastalıklara) neden olduğu kanıtlanmamıştır! Bu, rakamların yanlış pozitifler ve sadece virüsü “ölü” olarak kabul eden herkesi sayarak sayıları şişirmek gibi diğer el hileleriyle bariz bir şekilde manipüle edilmesine ek olarak. Koronavirüs Koch’un postülalarında başarısız olur. İmparatorun kıyafetleri yoktur - ve tüm güç kepçeleri ve olağanüstü hal kararnameleri yalanlara dayanır. 1 virüs, 1 neden ve 1 hastalığa bakmıyoruz; sahte pandemik anlatıyı körüklemek için COVID-19 şemsiye terimi tarafından gizlenen çeşitli hastalıklar ve çeşitli nedenler arıyoruz.

COVID-19 koronavirüs koch’un postülalarında başarısız olur

Alman bilim adamı Robert Koch (Heinrich Hermann Robert Koch, 1843-1910) mikrobiyoloji alanına büyük katkılarda bulundu. Modern bakteriyoloji alanının kurucularından biri olarak kabul edilir. TB (tüberküloz), kolera ve şarbonun spesifik nedensel ajanlarını tanımladı. TB ile ilgili çalışması için 1905 yılında Fizyoloji veya Tıp alanında Nobel Ödülü'ne layık görüldü. Koch, belirli bir hastalığın etken maddesini tanımlamak için 4 kriter belirledi. Bu kriterler, enfeksiyöz bir ajanın varlığını belirlemek ve bir hastalığa neyin neden olduğunu izole etmek ve doğrulamak için altın bir standart haline gelmiştir. Kriterler, Koch’un postülaları olarak bilinen bir dizi koşuldur. Onlar:

* Mikroorganizma, hastalıktan etkilenen tüm bireylerde tanımlanmalıdır, ancak sağlıklı bireylerde tanımlanmamalıdır.
* Mikroorganizma hastalıklı bireyden izole edilebilir ve kültürde büyütülebilir.
* Sağlıklı bir bireye sokulduğunda kültürlenmiş mikroorganizma hastalığa neden olmalıdır.
* Mikroorganizma daha sonra deneysel konakçıdan yeniden izole edilmeli ve orijinal mikroorganizma ile aynı bulunmalıdır.

Birincisi, koronavirüs SARS-CoV2'nin (COVID-19 hastalığına neden olduğu iddia edilen) sağlıklı kişilerde değil, sadece hasta kişilerde mevcut olduğu gösterilmemiştir. Bu virüsü hafif küçük veya sıfır semptomları olan sayısız insan vakası vardır. Son zamanlarda İzlanda, nüfusunun nispeten büyük bir yüzdesini (364.000'den yaklaşık 5.000 kişi) test etti ve İzlandalıların% 0.86'sının (% 1'e yakın) koronavirüse sahip olduğunu buldu. Semptomlar? Az ya da hiç: “BuzzFeed tarafından bildirildiği üzere Gudnason'a göre, COVID-19 için pozitif test eden kişilerin yaklaşık yarısı semptomatik değildir. Diğer yarısı çoğunlukla “çok ılımlı soğuk algınlığı semptomları” gösteriyor. ”

İkincisi, virüs hiçbir zaman izole edilmemiştir - elektron mikroskopları gibi uygun ekipmanlarla yapılması gereken ve CT taramaları (Çinliler kullandığı gibi) ve kusurlu PCR testi (aşağıda daha fazlası) ile gerçekleştirilemeyen virüs. New England Tıp Dergisi'nde yayınlanan ve Çin'de Pnömoni Hastalarından Yeni Bir Coronavirüs başlıklı 24 Ocak 2020 araştırması, 2019 bilim adamlarının COVID-19 fikrine nasıl geldiğini açıklıyor: akciğer sıvısı örnekleri aldılar ve PCR testi ile onlardan RNA çıkardılar. Koronavirüsün Koch’un varsayımlarında başarısız olduğunu itiraf ediyor:

“Bilinmeyen solunum patojenlerini tanımlamak için doğru ve hızlı yöntemlerin daha da geliştirilmesi gerekmektedir… çalışmamız Koch’un postülalarını yerine getirmemektedir.”

RNA Örnekleri ve Yeni Bir Coronavirüsün Genetik Dizi Kanıtı mı?

David Crowe, bunu bir salgın olarak bıraktığında yeni bir virüs olarak nitelendirmek için yeterli kanıt olduğuna inanmıyor. Coronavirus Pandemi Teorisindeki Kusurlar makalesinde şöyle yazar: “Dünya, RNA için bir testin ölümcül yeni bir virüs için bir test olduğu inancına dayanarak büyük bir yanılgı yaşıyor… Virüs varsa, viral partikülleri saflaştırmak mümkün olmalıdır. Bu parçacıklardan RNA ekstrakte edilebilir ve bu testte kullanılan RNA ile eşleşmelidir. Bu yapılana kadar, RNA'nın hasta bakterileri, mantarları, vb. Hücreleri olabilecek başka bir kaynaktan gelmesi mümkündür. Bu RNA ve hastalığın yüksek seviyeleri ile bir ilişki olabilir, ancak bu RNA'nın bir virüsten geldiğinin kanıtı değildir. Virüs partiküllerinin saflaştırılması ve karakterizasyonu olmadan, bir RNA testinin bir virüsün var olduğunun kanıtı olduğu kabul edilemez.

Önemli hastalıkların tanımları şaşırtıcı derecede gevşek, belki de utanç verici bir şekilde. Birkaç semptom, belki önceki bir hastayla temas ve çoğu zaman ihtiyacınız olan bilinmeyen bir doğruluk testi. SARS'ın tanımı daha önceki bir koronavirüs paniği kendi kendini sınırlarken, yeni koronavirüs hastalığının tanımı açık uçludur ve hayali salgının büyümesine izin verir. Virüsün varlığını bir kenara bırakmak, koronavirüs testinin yanlış pozitiflerle (tüm biyolojik testlerin yaptığı gibi) bir sorunu varsa, enfekte olmamış bir popülasyonun test edilmesi sadece yanlış pozitif testler üretecek ve hastalığın tanımı salgının devam etmesine izin verecektir sonsuza dek. Resmi olarak COVID-19 olarak adlandırılan bu garip yeni hastalığın kendi semptomları yoktur. Daha önce sayılamayan virüsler ve bakterilerin yanı sıra çevresel kirleticilerden sorumlu ateş ve öksürük, en yaygın olanı ve sağlıklı insanlarda bulunanlara rağmen anormal akciğer görüntüleri. ”

Sonuç olarak:

“Koronavirüs paniği, bir virüse hiç bağlanmamış, kanıtlanmamış bir RNA testine dayanan, irrasyonel bir panik. Virüs saflaştırılmadıkça virüs bulaşmaz. Ayrıca, test yeni bir virüsü tespit edebilse bile, bir virüsün varlığı, olumlu deneyimi test eden bazı kişilerin (ancak pozitif testi yapanların hepsinin değil) ciddi semptomların nedeni olduğuna dair kanıt değildir. Son olarak, test bir virüsü tespit edebilse ve tehlikeli olsa bile, yanlış pozitiflerin oranının ne olduğunu bilmiyoruz. Ve %1'lik bir yanlış pozitif oran bile, sadece Wuhan büyüklüğünde bir şehirde 100.000 yanlış pozitif sonuç üretebilir ve bulunan pozitif test sonuçlarının önemli bir kısmının yanlış pozitif olduğu anlamına gelebilir.

Güçlü ilaçların kullanılması, doktorların özellikle önceden mevcut sağlık koşullarına sahip yaşlı insanlarda ellerinde özellikle güçlü bir virüs bulunduğuna ikna olduklarından, muhtemelen birçok ölüme yol açacaktır. SARS'ta olduğu gibi. Çok az bilim oluyor. Viral paradigmayı sorgulamayacak bir şekilde gerçekleşen her şeyi açıklamak için test sonuçlarının anlamlılığını sorgulamayan ve test edilmemiş antiviral ilaçların kullanımını teşvik eden bir acele var. ”

Evet, anti-viral ilaçlar (vücudunuza çok fazla zarar verir) ve daha fazlası zorunlu aşılar noktasına kadar.

Virome ve Bağışıklık Sistemimizin Bir Parçası Olarak Hepimizin Virüsü Var.

“Viral paradigma” dan bahsetmişken, daha önce görmediyseniz, lütfen virüslerin sizin düşündüğünüz şey olmadığı fikrini ortaya koyan "Virüs Tavşan Deliği Sorusunu Derinleştirin" adlı önceki makaleme göz atın. Mütevazi virüs derinden yanlış anlaşılmıştır. İnsan vücudu tahmini 6 trilyon hücreden oluşur 60 trilyon bakteri ve 380 trilyon virüs. Tıpkı bağışıklık sistemimizin temelini oluşturan bir dostu mikrobiyomumuz olduğu gibi ve bağırsaklarımızda 2. beyin de iyileşmemizde rol oynayan bir viroma (virüs topluluğuna ve topluluğuna) sahibiz. Mikrop teorisinin ev sahibi teori / arazi teorisi üzerindeki yükselişi yoluyla artık ana akım paradigma, virüslerin vücudu istila edebilen “kötü adamlar” bulaşıcı ajanlar olduğunu ve böylece Big Pharma ilaçlarına ve aşılarına olan ihtiyacı güçlendirdiğini öğretiyor.

Virüsler, vücudumuzun ürettiği eksozomlardan veya küçük parçacıklardan gelir. Bunlar bulaşıcı ajanlar değildir. Eksozom teorisi, hücreler zehirlendiğinde toksinleri temizlemek için virüsler (salgılar) ürettiklerini belirtir. Bitki krallığının yaptığı budur; Bir ağacın böcek istilası olduğunda, diğer ağaçlara kendilerini savunmasını söylemek hormonal bir salgı yapar.

Bu nedenle, Coronavirus Operasyonu sadece sahte bir pandemi değil, aynı zamanda virüslerin gerçek doğası hakkındaki bilgisizliğimizi sömürmeye dayanan muazzam ve eşi görülmemiş bir dünya çapında psişidir. Ne bir aldatmaca !!

Sahte Bir Salgın için Sahte Testler

Insider Exposes COVID-19 Coronavirus Scam makalesindeki gibi içeriden gelenler ve bilgi uçurucular, belirli SARS-CoV2 suşunu bile test etmeyen koronavirüs test kitlerinin nasıl dağıtıldığını ortaya çıkardı! Sadece genel koronavirüs için test ederler (koronavirüs, tıbbi ansiklopedilerde "soğuk algınlığı" olarak tanımlanır) ve elbette daha yanlış pozitif (NWO gündemi belirlediği gibi) üretecektir. Bu arada, Medikal Endüstrisi, diğer makalelerde tamamen yetersiz kaldığım PCR testine dayanmaktadır. PCR Testi, virüsü gerçekten izole etmediği için bir vekil testtir.

PCR testinin kurucusu Kary Mullis, bulaşıcı etiyolojiyi kanıtlamak veya bulaşıcı bir hastalığı teşhis etmek için PCR kullanamayacağınızı itiraf etti. Ayrıca, kaç döngü (amplifikasyon) çalıştırılacağını seçerek PCR'nin vereceği sonuçları manipüle edebilirsiniz.

Bazı hastalıklarda, döngü sayısını 35'e düşürürseniz, herkesin negatif görünmesine neden olurken, 35'in üzerine çıkarsanız, herkesin pozitif görünmesine neden olabilir.

COVID-19 Şemsiye Terim: Unutmayın 1 Neden Yok ve 1 Hastalık Yok

Birçok insan yukarıdaki tüm bilgilerin önemini kavramakta ve şimdi haklı olarak sormaktadır: virüsler yayılamazsa gerçekte ne oluyor? İnsanlar neden hastalanıyor?
Tüm hastalığa neden olan nedir?

Bu noktayı anlamanın çok önemli olduğunu ele almadan önce: 1 virüs yok, 1 neden yok ve 1 hastalık yok..

NWO (Yeni Dünya Düzeni"New World Order") propagandistleri, insanların 1 bulaşıcı ajanın neden olduğu 1 hastalık fikrini de içeren birçok yaygın varsayımdan yararlanarak uluslararası bir pandemi görünümü yarattılar. COVID-19 şemsiye teriminin, herhangi bir sayıda şeyden kaynaklanabilecek sayısız semptomu (öksürük, nefes darlığı, artmış mukus, yorgunluk, vb.) kapsayabileceğini unutmayın. Jon Rappaport bu parçayı 1 Nisan'da April Fools Day  (Nisan Aptallar Günü) olduğundan çok uygun bir şekilde yazdı:

“Ben bunu sürekli vuruyorum, çünkü ana yanılsama ve ortadan kaldırılması en zor yanılsamadır. İnsanlar ona bir cankurtaran salı gibi takılırlar. Sahne sihirbazları “pandemi” yi tek bir nedenden dolayı tek bir hastalık olarak sunar ve insanlar hemen satın alırlar. Koronavirüsü neden olarak reddeden bazı insanlar, başka bir tek temel nedene düştüklerini gösterir. Wuhan'da şehirdeki korkunç hava kalitesi nedeniyle zatürree olan insanlar var. New York'ta sıradan grip benzeri hastalıkları olan insanlar var. İtalya'da toksik ilaçlarla tedavi yoluyla çoklu, uzun süreli, ciddi sağlık koşulları pnömonisi, grip, kalp problemleri, böbrek problemleri çok daha kötüye giden öyküsü olan insanlar var.

Dünyanın dört bir yanındaki hastanelerde, COVID tanısı konulduktan sonra güçlü toksik antiviral ilaçlarla dozlanan insanlar var. Solunum ventilatörlerinde çok fazla oksijen ve çok fazla basınç verilen insanlar var ve akciğerleri çöküyor. Virüs için pozitif test eden mükemmel sağlıklı insanlar var çünkü test onarılamaz bir şekilde kusurlu… Tüm bu insanlara “COVID vakaları” deniyor.

Taktikleri kavradığınızda sahne sihirini görmek kolaydır: Yeni bir virüs keşfettiğini iddia edin. Diyelim ki yayılıyor ve içerilmesi gerekiyor. Salgın için bir şemsiye etiketi icat edin: COVID-19. Şemsiyesi altında her türlü farklı koşula sahip her türlü insanı çekmeye başlayın ve hepsinin “vaka” olduğunu söyleyin. "Enfekte" birçok kararı otomatik olarak ortaya çıkaracak bir tanı testi kullanın. Ve bir pandemi yanılsaması var.

Ya da şunu alabilirsiniz: “Hayır, insanları hastalayıp onları öldüren şey aslında 5G teknolojisi olan koronavirüs değil.” STILL sihir numarası için düşüyor. Bazı yerlerde 5G insanlara zarar verebilir. Aslında. Ve bu insanların bazıları COVID olarak etiketlenmiş olabilir. Evet. Ama “her şey” 5G değil çünkü orada bir şey yok. “O” yok. ”

Bu ortadan kaldırmamız gereken yanılsama: 1 neden yok ve 1 hastalık yok.

COVID-19 şemsiye terimi fakery: Tüm farklı hastalık türleri yanlış bir şekilde covid-19'a atfediliyorsa ne oluyor?

Bu cephe NYC doktoru Cameron Kyle-Sidell burada ve burada ilk elden deneyimlerinde, çok sayıda hastanın getirildiğini ve irtifa hastalığına benzeyen şeyin şiddetli bir nefes darlığı ve oksijen eksikliğinden muzdarip olduğunu görüyor. ARDS (solunum yolu hastalığı tanımı ile Akut Solunum Sıkıntısı Sendromu) için değil, hipoksemi (arteriyel kandaki oksijen içeriğinin irtifa hastalığı gibi normalin altında olduğu bir durum) için tedavi edilmesi gerektiğini düşünmektedir. Bu, ventilatörlerin ve solunum tüplerinin daha az kullanılması anlamına gelir, çünkü ventilatörlerden gelen baskının hastaların akciğerlerine zarar verebileceğini söyledi. Basınca değil oksijene ihtiyaçları vardır. Görünen COVID-19 hastalarının viral pnömoniye benzeyen bir şeyden muzdarip görünmediğini belirtiyor.

Birçok kişi aynı bölgedeki bir hastalıktan çıktığında, birbirinden “yakaladıklarını” varsaymak kolaydır. Bill Gates-Netflix propagandası (The Next Pandemic adlı Netflix Açıklamalı dizi bölümü) bu programlamayı güçlendiriyor. Bu bir varsayım olsa da. Belirli bir coğrafi bölgedeki insanların hepsi aynı zehire maruz kalıyor ve böylece aynı şekilde tepki veriyor. Başka bir deyişle, bulaşıcı bir ajandan ziyade lokal bir kirletici olabilir. Bulaşma gibi görünen şey aslında kitlesel uzun süreli zehirlenmenin bir sonucu olabilir, ancak hükümetler ve şirketler, günah keçisi öldürücü virüsleri olduğunda suçlayamayacaklarını asla itiraf etmeyeceklerdir.

Peki nedenleri nelerdir?

Listelenecek çok fazla var. Yeni başlayanlar için birçok COVID-19 yanlış pozitif vakalardır ya da virüsle öldü, ancak virüsten değil. Diğer birçok COVID-19 hastası yaşlıdır, bağışıklık sistemlerinden ödün vermiştir veya yandaş hastalıklara sahiptir. Bunun üzerine aşağıdakileri göz önünde bulundurun:

1. Hava kirliliği: Wuhan Çin ve Milano İtalya'daki hava kötüdür. İnsanların orada yaşadığı semptomların çoğu, iğrenç hava kalitesi nedeniyle mükemmel bir şekilde açıklanabilir;
2. GDO'lar: GDO'lu ürünler ve dolayısıyla glifosat küresel gıda arzını uzun zamandır kirletmiştir;
3. GM mısır ile yapılan biyoyakıt: Dr. Thomas Cowan'ın bu videoda spekülasyon yaptığı gibi GM mısır biyoyakıt artık normal yakıt yerine kullanılmaktadır. Herkesin tüm GDO'larda ve glifosatta nefes alması için yakıldığında ve havaya yayıldığında ne olur ?;
4. Aşılar: Wuhan sakinlerinin salgından önce toplu aşılandığı bildirildi; ve
5. EMF (örn. Wi-Fi ve 5G): 5G 60GHz frekansının oksijen emilimini engellediği anlaşıldı. Yukarıdaki NHY belgesinin insanların şimdi hipoksemi veya hipoksi belirtileri olduğunu ortaya koyması bir tesadüf mü?
6. Chemtrails / Jeomühendislik: Gökyüzümüzün sürekli püskürtülmesi insanlığa karşı en ciddi suçlardan biridir. Alüminyum, stronsiyum ve baryum artı mikotoksinler ve sentetik yaşamın aerosol karışımları, dünyanın hemen hemen her yerinde en az 10-15 yıldır havaya püskürtülmüştür. Bu partiküllerin vücudumuzu istila etmesi için yeterli zaman olmuştur. Bu nedenle hangi korkunç uzun vadeli etkiler olacak?

Daha çok var. Bu ayrıntılı bir liste değildir. Mesele şu ki, şiddetli bir salgın hastalığının yanılsamasını desteklemek için COVID-19 terimi altında toplanmakta olan birçok neden ve birçok hastalık var.

Son Düşünceler: Bu bir salgın mı yoksa bir aldatmaca mı?

Sahte pandemilerin tarihini bilmiyorsanız, DSÖ'nün (Dünya Sağlık Örgütü) USG (Amerika Birleşik Devletleri Hükümeti) ve diğer dünya hükümetlerinin sağlık acil durumları için sağlam kanıtlara sahip olacağını düşünebilirsiniz. Yapmazlar. COVID-19 hastalığının doğası ve virüsün nasıl izole edilip test edildiği hakkında temel sorular sormak bir kart evini ortaya çıkarır. Pandemi propagandasında ciddi temel kusurlar var. Bu katkısız COVID-19 şemsiye terimidir. Burada olan şey, vahşi bir katil virüsü değil, dünya çapında bir krizi tasarlamak ve varlığı henüz bulaşıcı bir ajan olarak kesin olarak kanıtlanmamış küçük görünmez bir parçacığa uzun vadeli zehirlenmeyi suçlamak için özenle hazırlanmış bir senaryodur.

Bu bir salgın mı yoksa bir aldatmaca mı?"  (59)

Yazı altındaki ilginç yorum..
"Daha önce ülkemizi devirmeye çalışan hain kurtçukların bir aracı olarak düşünce projeksiyonu hakkında yazmıştınız. Bize karşı sessiz savaşlarının kurbanı olarak işaretlerini görebiliyorum. Dün gece yatmadan önce kolayca nefes alıyordum ve aniden vücutta bir "nefes nefese" durumu yaratmak için bir anahtara geçmiş gibi nefes almak zorlaştı. Hemen dua moduna girdim. Neredeyse yarı uyanık ve yarı uykuda olmak gibi uygun bir uyku gecesiydi ve bunun koruyucu bir önlem mi yoksa saldırının bir parçası mı olduğundan emin değilim. Bu sabah mukus şehri gibiydi, bir sürü şey öksürüyordu. Zatürree gibi mi? Hala dua ediyoruz. Biz hiç kamuoyuna girmedik. Nefes alma problemleri hafifledi.

Birkaç yıl önce sıcak basmaları için bir neden olmadan sıcak basmaları başladı. Kaldık. Daha sonra sıcak basmaları durdurmak için bir çeşit ilaç veya aşı için reçete üzerinde çalıştıkları bir makaleyi okuduk. Bu düşünce projeksiyonu muydu? Bir ihtiyaç yaratın ve doldurun. Yıllar önce hassas bir kadınla tanıştı ve Kaliforniya'da yaşıyordu ve biyolojik silahları test ettiklerinden emin olduklarını düşündü. Gökyüzü püskürttüler ve sonra sizi açık bırakarak ve yaydıkları hastalıklara karşı daha savunmasız olan belirli bir çakrayı denemek ve kapatmak için elektroniği ışınlayacaklarını söyledi.

Bize karşı çalışan şeytani akıllar, vücudun birçok hastalığına neden olabilir, duygusallığı acı çekerek insanların kendilerini öldürmelerine neden olabilir, bazılarını zihninizi simüle edebilecek ve sizin olmayan ama kullandıkları projeksiyon düşüncelerine göre almanız gerekir. size karşı ve pek çok kişi düşüncelerin kendilerinin olmadığını göremez. Virüsler vücutta kalabilir ve yıllarca, hatta tüm yaşamda bile tezahür edemez. Tanıdığımız bir adam, ona herpes virüsü olduğunu söyleyen alternatif doktor tarafından test edildi. Adam asla tezahür ettirmedi. Neden bazıları yapıyor, bazıları yapmıyor? Düşüncemiz mi, korkuya vermemiz mi yoksa kontrol edemediğimiz dış etkiler mi?

Wvwtv.com'dan Brannon Howse, BM Dünya Ekonomik Forumu ve bunun merkezinde Covid-19 ile birlikte grafikler hakkında ilginç bir video yayınladı. Her şeyin arkasında kim var? Bunu görmek kolay."" Daniel Miner"  (59)

Video: Solunum doktoru sahte virüs salgını ortaya çıkarır.
Bu cesur ve akıllı solunum doktoru, COVID-19 olan sahte pandemide düdüğü çaldı.
Ön cephede giderek artan sayıda doktorun saflarına katılan bu sözde pandemi örneklerinin çeşitli nedenlerden dolayı toplanmamasını rapor eden  bağımsız ve yurttaş gazeteciler tarafından rapor edilmiştir; boş hastaneler rakamları şişirdi ve insanlar yanlış COVID-19 vakaları olarak sayıldı. Bu solunum doktoru ayrıca COVID-19 testinin kendisini işe yaramaz olarak ortaya koyar. Virüs için test değil, virüse karşı reaksiyon. İzolasyon ve saflaştırma vs.'nin altın standardı değil bir PCR testi olduğundan (burada tartışılan Koch’un postülaları) sadece korkunç bir yeni koronavirüs suşu olmayan başka birçok şeyin neden olabileceği RNA dizilerini test ediyor.

PCR testi işlev açısından sınırlıdır ve geniş tanı için kullanılırsa kusurludur; RNA dizisini yükseltmek için döngüleri kullanır, bu da birçok insanın gerçekte kanser, radyasyon veya diğer birçok şeyden olabileceği “pozitif” hale gelmesine yol açar. Ayrıca, programa devam eden doktorları hakkında söyleyecek bazı korkutucu şeyler vardı ve tanınmış insanlar doktorlara baktıklarından ve algılanan otoriteye güçlerini verdikleri için zor soruları mesleğe üzücü bir şekilde sormadılar.

“İyi akşamlar YouTube. Bu bizim geleceğimiz ve insanlarla olan güç. Sadece bir solunum terapisti olduğumu bilmeni istedim ve bunu 21 yıldır yapıyorum. Bunu her yerde yaptım. Size burada ekipman odamızı göstermek istedim. Birkaç dakika boyunca COVID-19 hakkında konuşmak istiyoruz ve söylemek istediğim ilk şey: bir ventilatör sıkıntısı varmış gibi mi görünüyor? Yok, tamam! Aslında şu anda normalde çalıştığımızdan daha az ventilatör kullanıyoruz ve bu yüzden insanlar sadece evde kalıyorlar. Seçmeli ameliyatları yok. Bir COVID hastasının veya araştırılan bir hastanın (PUI olarak da adlandırılan) ne olduğuna dair rakamlar ve kriterler hakkında konuşmak istiyorum.

Temel olarak şu anda ve bizi kilitlediklerinde son birkaç aydır geçen bir solunum problemi olan herhangi bir hastanın COVID olarak etiketlenmiş olmasıdır. Şimdi bu, evre 4 akciğer kanseri, pankreatit, kalp hastalığı, karaciğer yetmezliği ve nefes alma sorunlarıyla karşılaştığınız için hala her şeyiniz olması önemli değil, bir COVID hastası olarak etiketlenmişsiniz.

Şimdi ilk önce testi yapabilecek bir bayanımız var ... bu testler CDC'ye gitti. Sadece bir kişi bunu tüm yer için test etmeye hak kazandı. Bu yüzden soruşturma altındaki bu hastaların birçoğu hiçbir zaman test edilmedi ve belki öldüler ya da her neyse. Sonra evre 4 akciğer kanseri veya bu tür şeylerden değil, COVID'den ölürlerdi. Buradaki ekipman parçalarımızdan birine ihtiyaç duyan her bir hastanın ortaya çıktığı açıktır ... bu şeylerden herhangi birine ihtiyaç duyarlarsa, bunlardan herhangi biri, tamam, o zaman kural dışı bir COVID. Ve bu testlerin geri dönmesi 2 veya 3 hafta kadar sürdü. Sonunda iddia ettiklerini alıyoruz; bunu bir aydır iddia ediyorlar ama sonunda oyunu değiştirecek şirket içi testler alıyoruz.

Sanırım çoğu yerde olan budur ve bunun da anlamı şu ki, şimdi sayıların yukarı çıktığını ya da aşağı gittiğini göreceksiniz ve onların yukarı doğru yükseldiklerini ve aşağı doğru yükseldiklerini göreceğimizden şüpheleniyorum çok hızlı ve ölümlerin sebebi de bu. Yani, her bir hasta COVID araştırması altındaysa ve ölürse, bu bir COVID ölümüne girer ve sizi korkutmak için bir futbol oyunu gibi sayıları gösteriyorlar. Sizi korkutmak için bir traktör römorkuna ceset yüklediğinizi gösteriyorlar.

Kariyerimde hiç traktör römorkuna yüklenen cesetler görmedim. Sadece olmadı. Merak ediyorum ki bunlar ceset mi? Gerçekten inanmıyorum! Bütün bunlar sahte, tamam mı?

Ventilatörlerimize bakın. Ventilatörler ve neden ventilatör sıkıntısı olabileceği hakkında konuşalım. Bu, invaziv olmayan bir ventilasyon. CPAP veya BiPAP: Bu, nefes almanıza yardımcı olabileceğimiz bir maske. Bunları kullanma iznimiz yok mu? Sonunda onları biraz kullanabileceğimiz yere açıyoruz, ancak çoğunlukla COVID ortaya çıktığından beri kesinlikle hayır dediler; bu, virüsün her yere hava tokatlarını püskürterek her yere yayılmasına neden olacak ve bu yüzden onu kullanamayız, hastanın çökmesine ve doğrudan ventilatöre gitmesine izin vermelisiniz, tamam mı?

Geleneksel olarak bir hastayı tedavi etme şeklimiz bu değildir. Hava kaydırak ilaçlarımız da (bronkodilatörler) var - bunları da kullanmamıza izin verilmiyor. Yani geleneksel olarak yapacağımız her şeye izin verilmiyor. Geçmişleri ne olursa olsun gelen her hasta araştırılıyorsa COVID olarak adlandırılır, bu nedenle eğer bu hasta COVID ölümüne dönüşürse, tamam mı?

Yani, testin kendisi söz konusu olduğunda çok garip şeyler oluyor. Buna yaklaşık bir aydır bakıyorum ama siz de kendiniz arayabilirsiniz. Geçen gece bu konuda CBS News'te açıktılar. Virüs için test yapmıyorlar, eğer hastalanırsanız hastaneye gidiyorsunuz; geleneksel olarak grip A ve B için test edilirsiniz. Bu arada grip A H1N1'dir (2008'de herkesi öldüren). Sizi RSV için test edecekler. Bunlar, sizi test edeceklerini bildiğiniz gerçek virüslerdir. Bu COVID testi farklıdır. Virüse verilen reaksiyondan bir RNA sekansı test ediyorlar.

Şuna bak! Lütfen bak! Bir virüs testi yapmıyorlar! Bir virüsü test etmek için tek bir test yok mu? Sonra bir PCR içine koydu. Bu bir PCR testidir, bu da onu güçlendirir, bu nedenle akciğerlerinizde veya burun geçişinizde hasarlı bir hücreden bu RNA dizisinden küçük bir parça varsa pozitif test edersiniz. Şimdi bu kanserden gelebilir, bu birkaç şeyden gelebilecek radyasyondan gelebilir ... ve sonra antikor terapisi ile ilgili haberlerde tüm bu konuşmaları duyuyorsunuz ve hepimiz insanların plazmayı bağışlamak istedikleri şeyleriz virüsün kendisinden bahsetmiyorum. Virüsün kendisini test etmiyorlar ve bu büyük bir sorun, çünkü bu size şunu söylüyor: “Bu bize söyledikleri kadar bulaşıcı mı?” çünkü bize bunların hepsinin kullanımda olacağını ve herkesin öleceğini söylediği kadar bulaşıcı olsaydı, biz bunu görmeyiz, tamam mı? Bu inanılmaz - bunun her bir kısmı iyi yaratıldı mı?

(.....)

Sahte Testler, Sahte Bedenler, Sahte Pandemi: İnsanları Korku İçinde Tutmak İçin

Bu solunum doktorunun da gösterdiği gibi, bu dolandırıcılıkla devam eden çok fazla sahtekarlık seviyesi var. Şimdi COVID-1984'ün Cesur Yeni Dünyasına girdik. Herkesin şüpheli veya asemptomatik bir taşıyıcı olduğu yeni bir Bioterror Savaşı'ndayız ve PCR testi, masumiyetinizi veya suçluluğunuzu kanıtlamak için hakimin yerini alabilir. Gerçekten tehlikeli ve eşi görülmemiş zamanlar var. Herkesin sadece hükümeti sorgulamakla kalmayıp aynı zamanda doktorlarını da yeterince insanı sorgulaması hayati önem taşımaktadır.

Bu bilgileri paylaşın. Bilgi korkuyu giderir. Yeterince insan korkudan tırmandığında, doğal olarak özgürlük talep etmek için birleşmeye ve öfkeyle yükselmeye başlarlar.

Bu saygıyı yönetecek NWO manipülatörleri, birleşik ve bilinçli bir vatandaş kitlesel olarak protesto edip korkuyu satın almayı ve daha fazla kilitlenmeyi tolere etmeyi reddettiğinde planlarını uygulamaya koymakta çok daha zorlanacak. tutuklama veya karantina. Bu makale ilk olarak Özgürlük Makaleleri'nde yayınlanmıştır." (58)

Goop uzmanı, koronavirüsün var olmadığını söylüyor: Potansiyel olarak böyle bir şey yoktur.
Kelly Brogan 'herhangi bir patojenin ölüme neden olduğunu kanıtlamak mümkün değil' diyor. Bir Goop katılımcının sosyal medya yayınları, koronavirüsün var olmayabileceğini ve virüsden ölümlerin muhtemelen korkudan kaynaklandığını iddia ettikten sonra kaldırılıyor. Kelly Brogan'a göre daha önce blog yazıları ve Goop için Soru & Cevap yazan web sitesine göre “bütünsel bir psikiyatrist” ve Gwyneth Paltrow’un yaşam tarzı markası için panellerde uzman olarak göründüğü için virüsün gerçek olduğunu düşünmüyor çünkü “mikrop bazlı bulaşmaya” inanmıyor.

Brogan, akıl yürütmesini geçen hafta The Daily Beast tarafından bildirildiği gibi sosyal medyada paylaşılan uzun videolarda paylaştı. "Ne oluyor?" başlıklı bir videoda: Vimeo'da hâlâ görülebilen Brogan, virüse atfedilen ölümlerin “muhtemelen korkunun kendisi tarafından hızlandırıldığını” söylüyor. “Ve eminim ki tüm bunlarda korkunun rolünü anlıyorsunuz” diyor Brogan.

New York Times'ın en çok satan yazarı da bulaşıcı virüsü, burun akıntısı olan çocuğuyla, camlarından içmesi muhtemel olduğunu açıklayan çocuğuyla karşılaştırır, çünkü bulaşma “içinde çalıştığım kavramsal bir çerçeve değildir”. Virüsün gerçek bir tehdit olduğuna inanmak yerine, Brogan takipçilerini, ABD hükümetinin pasaportlarımızı aşımızla bağlamayı planladığını önermeden önce, koronavirüsün tehlikeli bir salgın olduğunu söyleyen ana akımın ötesinde “diğer anlatıları denemeye” teşvik ediyor. “Holokost'tan önceki bölün ve fethetmek insanlık dışılaştırma gündemlerinden farklı olarak totaliter hükümet kontrolü” kazanma yöntemi olarak kaydediyor." (56)

Gwyneth Paltrow, çılgın koronavirüs komplolarını iten doktoru onayladı.
Bir Goop katılımcısı ve Goop'un kurucusu Gwyneth Paltrow'un ortağı Kelly Brogan, büyük olasılıkla koronavirüsün var olmadığını iddia ettikten sonra büyük çevrimiçi videolarını yayınlıyor. Geçen hafta, Gwyneth Paltrow’un “modern yaşam tarzı markası” Goop, şu anda dünyayı süpüren yeni koronavirüsün yayılmasını engellemeye yardımcı olmak için ABD ve İngiltere'deki mağazaları kapattığını duyurdu.

Bu arada, yüksek profilli bir Goop katkısı olan Paltrow'un psikiyatrist-ortağı Kelly Brogan, sosyal medyada on binlerce görüşünü rafine etti ve yalancı bilginin koronavirüsün bile bulunmayabileceğini ve virüse atfedilen semptomların büyük olasılıkla yaygın korkudan kaynaklandığını söyledi.. İddialar, geçen hafta Brogan'ın Facebook, Instagram (Facebook'a ait) ve Vimeo'da yayınlanan yaygın olarak paylaşılan bir videoda yapıldı; New York Eyaleti lisanslı bir psikiyatrist New York Times'ın en çok satan yazarı AIDS inkârcı, anti-vaxxer ve Goop'a göre, “güvenilir bir uzman” ve yakın zamanda sitesine ve canlı etkinliklere katkıda bulunan kişi.

Son yıllarda Paltrow’un tartışmalı markasındaki en son leke, son yıllarda şüphe uyandıran ürünlerle eşanlamlı hale geldi. Yeşim Yumurtası, vajinaya sokulduğunda “enerji çalışmalarının kristal iyileştirme gücünü ve Kegel benzeri fiziksel bir uygulamayı” kullanan bir yumurta şekilli taştır. Başlangıçta Brogan'ın “sağlık geri kazanımı” programı Vital Life Project'in ücretli aboneleriyle paylaşılan ve o zamandan beri çevrimiçi olarak 75.000'den fazla kez izlenen videoda, Brogan “koronavirüs diye bir şey olma potansiyeli olmadığını” iddia etti çünkü “kanıtlamak mümkün değil herhangi bir patojenin ölüme yol açtığını ”ve virüsün neden olduğu artan ölümün“ büyük olasılıkla [virüsün] kendisinin korkusuyla hızlandığını ”söyledi." (57)

Coronavirus… Ya Olursa?
"Farzedelim…? Coronavirus vakalarının sayısı doğru değilse ve aslında birçok kez abartılırsa ne olur? Tahminler hatalı bir bilgisayar modeline dayanıyorsa ne olur? Modelin geliştiricisi bunu kabul ettiyse ne olur? Ölüm sertifikaları, gerçekte olduğundan daha fazla Coronavirüs ile ilişkili ölümleri gösterecek şekilde değiştirilirse ne olur? Kalp hastalığı, diyabet veya KOAH gibi ciddi durumlardan ölmekte olan insanlar, ölüm anında sözde Coronavirus varlığı nedeniyle şimdi Coronavirus ölümleri olarak sayılıyorsa ne olur? Hastaneler, gerçek bir laboratuvar testi yapılmamasına rağmen, öksürük veya ateş gibi bir veya daha fazla semptom gösterdikleri için insanların Coronavirüs olduğunu varsayarsa (olası tanı)?" (61)

Coronavirus İstatistiklerinin Gizemini Kaldırma. Dikkatle Okuyun: Riskler Son Derece Düşük! 
Lütfen televizyon radyosu ve ulusal bölgesel ve yerel yazılı basın da dahil olmak üzere her medya kuruluşunda neyin yayıldığına aykırı olan aşağıdaki istatistiksel gerçeklere dikkat edin: Sadece bir örnek olarak, çoğumuzun başarılı bir şekilde Çin'in tüm nüfusunun risk altında olduğunu düşünmesini sağlayan iyi yayılmış medya raporlarına rağmen, Çin nüfusunun sadece yüzde birinin küçük bir kısmının COVID aldığını belirtmek gerekir. Nisan ayı ortasından itibaren COVID almanın risklerine ilişkin istatistik çeşitleri, eğer doğruysa beni endişelendirebilecek 100'den 1'inden (medyanın müjdelendiği gibi) çok daha azdır. İpucu: Riskler çok daha az.

1] ABD'de (bugün itibariyle) bildirilen COVID enfeksiyonu sayısı (hepsi laboratuvarda doğrulanmadı!) 564.000 vakadır. ABD 330.000.000 (330 milyon) nüfusa sahiptir ve 564.000 hesaplandığında (0.0017'de) COVID ile enfekte olma şansını (her 100.000 Amerikalıdan 170 enfeksiyon) temsil etmektedir.

2] ABD'de COVID'in ölme riski (şimdiye kadar 23.000 ölüm, yine çok sayıda yanlış pozitif PCR testi ve ölüm belgelerinin doldurulmasıyla ilgili gerçek aşırı sayım "tahmin" nedeniyle şişirilmiş bir sayı) bile daha düşük olasılıkla % 0.007 (23.000 bölü 330.000.000 eşittir 0.0000696 veya her 100.000 Amerikalıdan COVID'den ölen 7 Amerikalı).

3] Vurgulanması gereken bu minik riskte ölenlerin çoğu zayıf, kronik hasta, yaşlı, yetersiz beslenen, aşırı ilaçlı, aşırı aşılanmış ve genellikle bakım evlerinde hasta ve ölümcül hastalığa yakalanan terminal (yatalak) hastaları tarafından karşılanmaktadır.vb.

4] Önemli ancak nadiren bahsedilen bir istatistik, herhangi bir ulusun milyon nüfus başına [COVID-19 enfeksiyonunu bile kanıtlamamış olduğu tahmin edilen COVID-19 ölümlerinin sayısıdır]. ABD'de Nisan ortasından itibaren bu sayı 15 (milyonda), yani her 1.000.000 kişiden sadece 15'inin COVID'den öldüğü anlamına geliyor. Bu, her milyon Amerikalıdan 999.985'inin COVID'den ÖLMEDİĞİ anlamına gelir.

5] ABD'nin tahmin edilen COVID ölümlerini milyonda bir perspektife oturtmak için İskandinav ülkelerindeki sayı milyonda yüksek gençler veya yirmilerdedir.
İtalya’nın milyon nüfus başına COVID ölümü 218; İspanya’nın 201 olduğunu; Almanya’nın 11 olduğu; Kanada’nın 3 olduğu; İsrail’in 3’ü; Çin’in 2’si Brezilya’nın 1’i; vesaire vesaire!!)

6] Anlaşılması gereken bir diğer önemli sayı, belirli bir ülkede her gün meydana gelen ölümlerin sebeplerinin sayısıdır ve son on yıllar boyunca ortalanmış bir sayıdır. Örnek olarak, her gün 2.500 Alman ölüyor ve her gün 7.755 Amerikalı ölüyor. Doğal olarak ölümlerin büyük çoğunluğu, her yıl meydana gelen viral influenza pandemilerinin her biri sırasında neler olduğu da dahil olmak üzere, çoğunlukla terminal öncesi hasta olan yaşlı popülasyonda meydana gelir.

7] Amerika’nın Tüm Sebepli Günlük Ölüm Sayısı 7.755'tir (= yılda 2.830.690 ölüm); Hindistan’ın Günlük Ölümleri 26.670 Ölüm; Japonya’nın 3.630; İtalya’nın 1.737; Fransa’nın 1.647; Rusya’nın 1.444; Kanada’nın 780'i; Brezilya’nın 920; Avustralya’nın 447; İsveç’in 250’si; İsrail’in 122 olduğu; vesaire vesaire.

8] Ve Amerika'da ölüm yerlerinin bir hastanede zamanın% 60'ını, bakım evlerinde% 20'sini ve diğer% 20'sinin genellikle evde kurumların dışındaki yerlerde meydana geldiğini fark etmek önemlidir.

9] Minnesota için (nüfus 5.600.000), COVID ile sözleşme yapma riski (Nisan ortası = 1621 vakadan itibaren toplam Minnesota vakası) minik bir% 0.00289'dur (1641, 5.600.000 = 0.0000289). Vakaların büyük çoğunluğu eyaletin güney yarısında bulunan yüksek yoğunluklu metropol bölgelerde.

10] Duluth evim St Louis County'de (nüfus = 199.000). 18 Nisan itibariyle, 8 ölümlü ve 0.000026 (veya% 0.026 COVID enfeksiyonu geçirme şansı veren; her 100.000 ilçede 26 kişiye bulaşmış) insidans ve 0.000042 (veya COVID'den% 0.004 ölme şansı = Her 100.000 ilçede 4 kişi ölüyor).

11] Minnesota'nın kuzey yarısında yaşayanlar için COVID ile sözleşme yapma riski daha da azdır. Mart ortasına kadar kuzeyde sıfır vaka vardı ve bunu takiben sayıların her gün bir avuç vaka tarafından sıfırdan yavaşça kandığı görüldü.

12] CDC'nin İstatistik Bürosu'nun tüm Amerikalı doktorları “COVID” i test pozitif veya basit olan her hastanın taburculuk ve ölüm belgelerinde ölüm nedeni olarak listelemeye şiddetle teşvik ettiği (aslında siparişi verdiği) akılda tutulmalıdır. Evde ya da sokakta hastaneye yatma hastalığı ya da ölümü sırasında COVID olduğundan şüpheleniliyor. Hasta aslında ölümcül olan "resüsitasyon yapma (DNR)" yaşlı bir hasta olsa bile, önceden var olan kardiyak, pulmoner, renal, immünolojik ve / veya hepatik hastalıklarına yenik düşmesi beklenen bu durum için de geçerlidir. potansiyel olarak toksik reçeteli ilaçlarla “tedavi” edilmek.

13] Hatalı ve onaylanmamış PCR testlerinin önemli insidansı nedeniyle, bilinmeyen, ancak önemli bir koronavirüs testi pozitif vaka yüzdesinin aslında yanlış pozitif vakalar olduğu ve bu nedenle yaygın soğuk algınlığı (veya hepsi) yanlışlıkla COVID-19 olarak kolayca doğrulanabilir! Ayrıca iyi huylu koronavirüs hastalığı vakalarının belirli bir yüzdesi olduğu da bilinmektedir.

A] bir koronavirüsün neden olabileceği soğuk algınlığı vakaları;
B] MERS veya SARS tipi koronavirüs enfeksiyonu vakaları; veya
C] benign koronavirüslerin COVID-19 olmayan diğer birçok suşundan birinin asemptomatik taşıyıcıları.
14] İzlanda’nın kapsamlı tarama sisteminde, hiç asemptomatik olan İzlandalılarda grip benzeri hastalıklara hiç yakalanmayan% 50 yanlış pozitif oranı vardır. Bu insanlar sadece iyi huylu bir COVID-19 olmayan koronavirüsün soğuk algınlığı taşıyıcılarının eşiğinde miydi yoksa test kusurlu muydu?

15] Diyorum ki kuzey Minnesota gibi metropol olmayan bölgelerde yaşamak için yeterince şanslı olanlarımıza derin bir nefes alın, yürüyüşe çıkın, maskelenmemiş yürüyüşünüzde birisini geçerken bakkal nefes verin bile düşünün son birkaç hafta boyunca kendisini karantinaya alan, enfekte olmayan sarılmakla uyumlu bir arkadaşa büyük bir sarılmak vermek ve endişelenmeyi bırakmak.

İşte birkaç önemli makale:

1] Peter Koenig’in COVID “kriz” konulu 3.500 kelimelik güçlü Global Araştırma makalesi.
2] Spiro Skouras’ın COVID “kriz” ve Yeni Dünya Düzeni hakkındaki 45 dakikalık güçlü videosu; ve
3] Scott Tips’in COVID “kriz” ile ilgili güçlü 6650 kelimelik makalesi.
Yukarıdaki metin, Dr. Kohl’un Okuyucularına e-postayla gönderilen daha uzun bir makalenin düzenlenmiş bir sürümüdür. Dr. Kohls'a çok borçluyuz

Dr. Kohls, Duluth Minnesota'dan emekli bir kırsal aile hekimi olup, 2008'deki emekliliğinden bu yana Reader Haftalık Duluth’un alternatif haber haftası dergisi için haftalık bir sütun yazmıştır. Duty to Warn adlı sütunu tüm dünyada yeniden yayınlanmaktadır."  (62)

Covid-19 Üzerine İsviçreli Bir Doktor 
İsviçreli bir tıp doktoru, okuyucularımızın gerçekçi bir risk değerlendirmesi yapmasını sağlamak için mevcut durum hakkında aşağıdaki bilgileri sağlamıştır. (Aşağıda tıbbi ve politik gelişmeler hakkında düzenli fakat günlük olmayan güncellemeler bulacaksınız.) İtalyan Ulusal Sağlık Enstitüsü ISS'nin son verilerine göre, İtalya'da pozitif olarak test edilen vefat edenlerin ortalama yaşı şu anda yaklaşık 81 yıldır. Ölenlerin% 10'u 90 yaşın üzerindedir. Ölenlerin% 90'ı 70 yaşın üzerindedir. Ölenlerin% 80'i iki veya daha fazla kronik hastalıktan muzdaripti. Ölenlerin % 50'si üç veya daha fazla kronik hastalıktan muzdaripti. Kronik hastalıklar özellikle kardiyovasküler problemler, diyabet, solunum problemleri ve kanseri içerir.

Ölenlerin % 1'inden daha azı sağlıklı kişilerdi, yani önceden kronik hastalıkları olmayan kişilerdi. Ölenlerin sadece % 30'u kadındır. Ayrıca İtalyan Sağlık Enstitüsü, koronavirüsten ölenler ile koronavirüs ile ölenler arasında ayrım yapmaktadır. Birçok durumda, kişilerin virüsten mi yoksa önceden var olan kronik hastalıklarından mı yoksa her ikisinin bir kombinasyonundan mı öldüğü henüz net değildir.

40 yaşın altında (her ikisi de 39 yaşında) ölen iki İtalyan, bir kanser hastası ve ek komplikasyonları olan bir diyabet hastasıydı. Bu vakalarda da ölümün kesin nedeni henüz net değildi (yani virüsden veya önceden var olan hastalıklarından). Hastanelerin kısmi aşırı yüklenmesi, hastaların genel telaşı ve özel veya yoğun bakım gerektiren hasta sayısının artmasından kaynaklanmaktadır. Özellikle amaç solunum fonksiyonunu stabilize etmek ve ciddi vakalarda anti-viral tedaviler sağlamaktır.

(Güncelleme: İtalyan Ulusal Sağlık Enstitüsü test pozitif hastalar ve ölmüş, yukarıdaki verileri doğrulayan bir istatistik raporu yayınladı.)

Doktor ayrıca aşağıdaki hususlara dikkat çeker: Kuzey İtalya, geçmişte artan sayıda solunum yolu hastalığı ve ölümüne yol açan ve mevcut salgında muhtemelen ek bir risk faktörü olan Avrupa'daki en eski popülasyonlardan birine ve en kötü hava kalitesine sahiptir. Örneğin Güney Kore, İtalya'dan daha hafif bir seyir izledi ve salgının zirvesini çoktan geçti. Güney Kore'de şimdiye kadar sadece pozitif test sonucu olan yaklaşık 70 ölüm bildirildi. İtalya'da olduğu gibi, etkilenenler çoğunlukla yüksek riskli hastalardı.

Şimdiye kadar birkaç düzine test pozitif İsviçre ölümü aynı zamanda kronik hastalığı olan, 80 yaşın üzerinde ortalama yaş ve tam ölüm nedeni olan en fazla 97 yaş olan yüksek riskli hastalardı; yani virüsten veya önceden var olan hastalıklarından henüz bilinmemektedir.

Ayrıca, ilk Çin çalışmasına göre, uluslararası olarak kullanılan virüs test kitleri bazı durumlarda yanlış pozitif sonuç verebilir. Bu durumlarda kişiler yeni koronavirüs ile kasıtsız olmuş olabilir, ancak muhtemelen yıllık (ve halen devam etmekte olan) soğuk algınlığı ve grip salgınlarının bir parçası olan mevcut birçok insan koronavirüsünden biri olabilir. Bu nedenle, hastalık tehlikesini değerlendirmek için en önemli gösterge, sıklıkla bildirilen pozitif test edilen kişi ve ölüm sayısı değil, pnömoniden fiilen ve beklenmedik şekilde gelişen veya ölmekte olan (aşırı ölüm) denilen kişi sayısıdır. Okul ve çalışma çağındaki sağlıklı genel nüfus için mevcut tüm verilere göre, Covid-19 hastalığının hafif ila orta derecede seyri beklenebilir. Yaşlılar ve mevcut kronik hastalıkları olan kişiler korunmalıdır. Tıbbi kapasiteler en uygun şekilde hazırlanmalıdır."  (63)

Dünya Sağlık Örgütü Covid-19'un bir salgın olduğu konusunda yalan söyledi mi?
11 Mart 2020'de Dünya Sağlık Örgütü (WHO) Covid19'u bir salgın ilan etti. Ne de olsa uluslararası halk sağlığı onların görevidir. Sorun şu ki, “Pandemi hafif veya dikkatsizce kullanılacak bir kelime değil” diye itiraf ettikten sonra, Genel Direktör Tedros Ghebreyesus, “Daha önce bir koronavirüsün ateşlediği bir salgın görmedik. Bu bir koronavirüsün neden olduğu ilk pandemidir. Ve daha önce aynı anda kontrol edilebilecek bir salgın görmedik. ” Bu kelimeler sadece açıklanamayan dikkatsiz ve hileli değil, aynı zamanda 11 Mart 2020'de DSÖ'nün kendi bilgeliğini yansıttığı ve tüm dünyayı bir salgın haline getirdiğinin en açık kanıtıdır. O tarihten bu yana DSÖ, sahte iddialarla Covid-19'a karşı küresel mücadeleye öncülük ediyor gibi görünüyor. Belki bir salgın ilan etmeye itildiler ya da ne yaptıklarını bilmiyorlardı. Ancak gerçek, 11 Mart 2020'de Covid-19'un bir salgın haline gelmediği gerçeğidir. Ghebreyesus, “114 ülkede küresel olarak bildirilen 118.000 vakanın, vakaların yüzde 90'ından fazlasının sadece dört ülkede olduğunu ve bu Çin ve Kore Cumhuriyeti'nden ikisinin salgınları önemli ölçüde azaldığını; 81 ülke herhangi bir vaka bildirmemiş ve 57 ülke 10 veya daha az vaka bildirmiştir ”.

Peki neden bir Pandemi ilan ettiniz? Ama asıl mesele bu değil. Ana nokta, WHO'nun kendi kabulü ile Covid19'u bir Covid19 salgını önlemek için bir "salgın" olarak ilan etmiş gibi görünmesidir. Bu mantıksız ve aldatmaca gibi görünüyor. Bir etkinliğin bitiş tarihi, başlangıç ??tarihinden önce olamaz. "Henüz" başlamamış bir salgın içinde olamazsınız ve sadece "henüz" gerçekleşmemiş bir krizi önleyebilirsiniz. Ama hem salgını hem de salgını önlemek için çaba gösteremezsiniz. Kuşkusuz Ghebreyesus’un “aynı anda” ifadesini kullanmasıyla ilgili bir bilmece vardır. Soruyorum: bir başlangıç ??tarihi bir başlangıç ??tarihinden ÖNCE nasıl gelebilir? Bir üretim tarihinin bir son kullanma tarihinden sonra gelmesi nasıl mümkün olabilir? Mevcut küresel koronavirüs krizi, DSÖ gibi küresel ajansların aslında onarılamaz zarara neden olabileceğini ve yaptığını kanıtlamaktadır. Belki de küresel rollerinin ciddi bir soru olarak adlandırılması gerekir. Suç oyununun mevcut küresel sağlık krizine kimin veya neyin neden olduğu konusunda başladığı bir zamanda, Çin'den ziyade DSÖ'nün pandemiye neden olduğu ve Covid-19 pandemisinin suçunun BM ajansının omuzlarında yatıyor olduğu görülmektedir." (71)

Yazı altında yapılan ilginç bir yorum
Mesaj için elçiyi (WHO) suçlayacak mısınız? DSÖ, sıklıkla gizli olan veya WHO'ya geç gönderilen farklı ülkeler tarafından sağlanan bilgilere göre hareket etmek ve yanıt vermek zorundadır. COVID-19'da aldığı bilgiye göre cevap verdi. Ayrıca, pek çok ülke DSÖ'nün dünya nüfusunun açlıktan ve özellikle yoksul ülkelerdeki hastalıklardan muzdarip olmasının üstesinden gelmek için mamut işinde fon sağlamamaktadır. DSÖ tarafından yapılan iyi iş, tüberküloz, sıtma, HIV-AIDS aşıları ve birçok yerel endemik hastalık için poliomyeliti ortadan kaldırmak için çiçek hastalığı eradikasyon çabalarıdır. Bu nedenle, DSÖ yoksul ülkelerden fakirlere yardım etmek için aldığı destek kadar iyidir. DSÖ'nü kapatırsanız, dünyanın ayrıcalıklı olmayan fakir ülkelerinde açlık, açlık ve bulaşıcı hastalıklarda üstel artış göreceğinizden eminim."  Muhammed Yusuf,Kral Abdülaziz Tıp Şehri (KAMC), Kral Suud bin Abdulaziz Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSAU-HS)" (71)

Sayılar yalan mı? Koronavirüs çağındaki veriler ve istatistikler.
Koronavirüs enfeksiyonu ve ölüm oranları ne kadar doğrudur? Ayrıca İtalyan gazeteciler COVID-19'u bildirme konusunda. Bu hafta Dinleme Postasında: Enfeksiyon ölüm oranları - haberler virüsle ilgili istatistiklerle dolu ama ne kadar doğrular? Ayrıca, İtalyan gazeteciler COVID-19'un raporlanması üzerine düşünüyorlar. Sayılar yalan mı? Koronavirüs çağındaki veriler ve istatistikler. COVID-19 sayıların yönlendirdiği bir haberdir. Veriler gazetecilerin salgının ölçeğini belirlemelerine yardımcı oluyor ve haber tüketicilerinin riski değerlendirmesine olanak tanıyor. Rakamlar ayrıca hükümetleri hangi önlemlerin alınması gerektiği konusunda bilgilendiriyor. Ancak istatistikçiler, koronavirüs verilerinin toplanma biçiminin yorumlanma ve raporlanma şeklinin doğasında kusurlu olduğunu söylüyorlar. Sorun yanlış bilgi değil, yeni bir virüsü ve yeni bir salgını anlamanın ilk aşamalarında bilimin sınırlamalarıdır." (72)

COVID-19 hiç olmadı: Gaslighting, halkı hayatın normale döndüğü konusunda nasıl ikna edecek?
* Gaslighting; kelimenin kendi akıl sağlığınızdan şüphe duymak için manipülasyon olarak tanımlandığını bilmiyorsanız; “Carl, Mary'yi açıkça aldatmasına rağmen deli olduğunu düşündürdü. Onu gaslit etti. ” (73)

COVID-19 bir virüs değildir, ancak SARS-CoV-2'dir.
Yaklaşık iki hafta boyunca “yeni koronavirüs” adı verilen hastalığa neden olan bir virüsle yaşadık, kullandık ve hakkında konuştuk. Bu isim her zaman, bir sonrakine ne denir gibi sorunlar yaratacaktı? Yeni koronavirüs adını verdikten sonra Dünya Sağlık Örgütü (WHO) virüs adını düzeltmeye karar verdi. 12 Ocak'tan itibaren, 2019 yeni koronavirüs, 2019-nCoV olarak adlandırmaya başladılar. 30 Ocak DSÖ'ye 2019-nCoV akut solunum yolu hastalığı veya 2019-nCoV-ARDS hastalığı adını verdi. Ancak daha sonra Şubat ayında bu hastalık adını 2019 koronavirüs hastalığı veya COVID-19 olarak değiştirdiler. Ve aslında virüs isimlendirmesi gereken çocuklar nihayet 2019-nCoV'a yeni bir isim verdi; şiddetli akut solunum sendromu koronavirüs 2: SARS-CoV-2 (HCoV-19'un kaçırdığı bir utançtır). Sonuç olarak, isimlerin anlaşılması artık her düzeyde tam ve tamamen yanlış anlaşılmış bir karmaşa. Buna dalalım ve günlük kullanımlarla karşılaşıp karşılaşamayacağımızı görelim." (74)

Coronavirus: Bilim adamları Covid-19 hakkında şu ana kadar ne biliyor?
Tıbbi araştırmacılar Covid-19 hakkında bildiğimiz her şeyi inceliyorlar. Ne öğrendiler ve salgını durdurmak için yeterli mi? Coronavirüsler uzun zamandır insanlık için sorunlara neden olmaktadır. Çeşitli versiyonların yaygın soğuk algınlığını tetiklediği bilinmektedir ve son zamanlarda iki tip ölümcül hastalık salgını başlatmıştır: şiddetli akut solunum sendromu (Sars) ve Orta Doğu solunum sendromu (Mers). Ancak, Covid-19 pandemisine neden olan koronavirüsün ortaya çıkardığı küresel yıkıma kıyasla etkileri hafif olmuştur. Sadece birkaç ay içinde onlarca ülkede kilitlenmeleri tetikledi ve 100.000'den fazla can aldı. Ve hastalık yayılmaya devam ediyor. Bu, lipit adı verilen yağlı kimyasallarla kaplanmış ve 80 milyar metre çapında bir sivri uçlu genetik malzeme topu için olağanüstü bir başarıdır. İnsanlık çok mütevazı bir saldırgan tarafından alçaltıldı. Öte yandan, Sarvid-CoV-2 hakkında Covid-19'a neden olan virüs hakkındaki bilgimiz de dikkat çekicidir. Bu beş ay önce bilim tarafından bilinmeyen bir organizmaydı. Bugün, daha önce benzeri görülmemiş bir ölçekte çalışma konusudur. Aşı projeleri, antiviral ilaç denemelerini çoğalttı ve yeni teşhis testleri ortaya çıktı. Bu nedenle sorular açıktır: son beş ay içinde neler öğrendik ve bu bilgi bu salgına nasıl son verebilir?" (75)

2.BÖLÜM

                                            Protest and Qanon pics(94.97.98)

Protestocular ve Qanon hareketi (ABD yönetimin baş belası ve politikacıların,yıldızların,işadamlarının korkulu rüyası) 🙂

Covid-19 diye bir virüsün olmadığına,bunun yalan olduğuna inanan ve virüs yüzünden kısıtlanan özgürlüklerini yeniden almaya çalışan protestocular ile siyasilerden sanat dünyasına kadar çok sayıda ünlünün işlemiş oldukları yolsuzluk,hırsızlık,çocuk tacizciliği vb gibi her türlü suçları ortaya çıkartan bir grup hareketi hakkında yazılıp-çizilenler yer alıyor..

Protesto başlıkları
----------------------
Freedom is essential (Özgürlük esastır)
Freedom of choice (Seçme özgürlüğü)
Freedom not fear (Korku değil özgürlük)
Freedom overfear america (Özgür Amerika korkusu)
Covid-19 a test run at socialism (Covid-19 Sosyalizmde Bir Test Çalışması)
Covid-19 is a lie (covid-19 bir yalandır)
No Covid-19 (Covid-19 yok)

PROTESTOCULAR

Coronavirus salgını: ABD'de yüzlerce COVID-19 kilitleme önlemini protesto ediyor.
Teksas'tan Washington'a, yüzlerce Amerikalı, koronavirüs salgını sırasında onları güvende tutmak amacıyla ülke çapında kilitleme önlemlerine karşı protestolara katılmak için tüm tıbbi tavsiyelere karşı çıktı. Protestoların çoğu, hükümetin zorbalığına karşı gelme çağrılarını Trump’ın yeniden seçilmesi çağrılarıyla harmanladı. Protestolar, evde kalma emirleri sırasında ekonomik yardım çağrısını karıştırdı ve daha sonra, virüsün yayılmasını önleme amaçlı halk sağlığı tavsiyelerini göz ardı ederken, sahte virüs komplo teorileri sık sık var. "Vitamin aldığım doğru yemeği yiyorum, doğru suyu içiyorum, D vitamini, C vitamini, zaten kanıtlanmış. Bu yüzden ihtiyacımız olan her şeye sahibiz - aşıya ihtiyacımız yok ", bir protestocu gazetecilere verdiği demeçte Washington'daki bir protestoda. Devlet sağlık yetkilileri, her zamanki gibi işe erken dönmenin yeni koronavirüs enfeksiyonlarında artışa neden olacağı konusunda uyardılar." (52),(52.1)

Karantinaya Karşı protestolar Covid-19 ile ilgili değil.
Evde kalma emirlerine karşı yapılan gösterilerin tonu tanıdık geliyorsa bunun nedeni budur. GRASSROOTS VEYA ASTROTURF, karantinaya karşı protestolar Amerikan karışıklığıdır. Geçtiğimiz hafta protestocular, hükümetlerin devam eden Covid-19 salgınını engellemek için yürürlüğe konan sosyal mesafeli yönergelere uymaları konusunda ısrar etmek için ABD'deki şehirlerde toplandılar. Bazıları uzun bir karantina dönemini kınamak anlamına gelen bir toplantıda beklediğiniz türden işaretleri taşıyor olsa da, “Korku Gerçek Virüstür”, “Bu 'Tedavi' Covid'ten Daha Geciktir” endişesi sosyal mesafenin ekonomik etkisi hakkında çok uzaktı sadece göstericilerin sorunudur. Ayrıca silah hakları, sosyalizm, göç, Anayasa, tıbbi özgürlük, kürtajla da ilgileniyorlar. Ve beyaz milliyetçiler her zaman öfkeli (beyaz) herhangi bir gruba kendilerini eklemeye hevesli olduklarından, devrimden bahseden birkaç Konfederasyon bayrağı da vardı." (53)

Uzmanlar, ABD'nin anti-kilitlenme mitinglerinin Covid-19 vakalarında dalgalanmaya neden olabileceği konusunda uyarıyorlar.
Epidemiyolog, ABD'deki protestocular sosyal uzaklaşma önlemlerini etkisiz hale getirirken “yeni salgın dalgalanması” nı öngörüyor. Colorado ve Pennsylvania'daki sağlık çalışanları ABD genelinde yayılmaya devam eden sağcı karantina karşıtı mitinglere karşı protesto gösterileri düzenledikçe, bazı uzmanlar bu mitingleri koronavirüs vakalarında artışa neden olabileceği konusunda uyardılar.

Birkaç hemşire Pazartesi günü Harrisburg, Pennsylvania'da toplanarak evde kalma emirlerine karşı bir protesto gerçekleştirildi. Hemşireler insanları eve gitmeye çağıran işaretler taşıyorlardı. SEIU Healthcare union, Denver'daki iki sağlık çalışanının çevrimiçi olarak viral hale gelen bir eylemde benzer bir protestoyu engellemesinden bir gün sonra birkaç hemşirenin katıldığını söyledi.

Kilitlenme önleme mitingleri Texas, Wisconsin, Ohio, California ve Minnesota gibi eyaletlerde de görülmüştür. Bazı epidemiyologlar bu tür protestoların Covid-19 vakalarında artışa neden olabileceğini tahmin ediyorlar. Harrisburg etkinliğinin videosu, birçok protestocunun sosyal mesafe önerilerine karşı çıktığını gösterdi." (51)
--------
Bu salgının “Çin'e git” in ön saflarında yer alan bir hemşirenin bu videosu, bu platformda bulunduğum 11 yıldır Twitter dot com'da gördüğüm en çılgınca şey olmalı. Eskiden DAEŞ'in hesaplarını geçimini bildirirdim." (51), (51.1)


                                                     Protestoyu protesto eden erkek hemşire (51.1)

Coronavirus: ABD kilitlenmeye karşı protestoları kim yönlendiriyor?
'Kilitlenme önleme' protestoları karantinalardan ibaret değil. Cas Mudde
Çay Partisi gibi gösteriler de taban ve 'Halı Saha' aktivizminin bir karışımı ve Trump'ın seçim umutlarının anahtarı. Bu hafta sonu binlerce sağcı Amerikalı, valileri tarafından çıkarılan koronavirüs “kilitlenmelerini” veya evde kalma kurallarını protesto etmek için çeşitli eyaletlerde sokaklara çıktı. Protestoların çoğu marjinal sayılsa da en iyi muhafazakar ve liberal medya kuruluşlarında düzinelerce insan sayıldı. Her ne kadar kilitlenmelerin ekonomik maliyetlerine ve özgürlüklerine tecavüz olarak gördüklerine karşı resmi olarak protesto göstermelerine rağmen, protestocular normal kan davası şikayetlerini ifade ediyorlardı. Her zaman olduğu gibi kürtaj ve göçmenlere karşı muhalefet ve Başkan Trump ve ikinci değişiklik için destek ön plandaydı." (76)

"İngiltere'de koronavirüsün 5G bağlantısı ile yayıldığına inanan gruplar baz istasyonlarını ateşe veriyor" (36)

Koronavirüs sırasında komplo teorisyenleri ve 5G karşıtları fazla mesai yapıyor
Bu içerik ilk kez Coda Story’de 20 Mart 2020 tarihinde yayımlanmış ve Teyit tarafından çevrilmiştir. Facebook koronavirüsle ilgili önemli ve tehlikeli olabilecek yanlış bilgi türleriyle mücadele etmeyi taahhüt ederken platformdaki komplo teorisyenleri de kollarını sıvadı. 19 Mart günü bir Facebook videosu hızla Londra’daki Covid-19 WhatsApp gruplarında yayıldı. Jason Nota adlı bir İngiliz, virüsün bir aldatmaca olduğunu iddia eden aşırı sağ komplo teorisi QAnon’daki teorileri anlatmadan önce kameraya, “Yeni bir dünya düzeni istediklerini biliyoruz,” diyordu. “Koronavirüs, kamuflajdan başka bir şey değil.”  (77)

Yeni Dünya Düzeni

"Yeni Dünya Düzeni, Soğuk Savaşın sona ermesinin ardından ABD Başkanı George W. Bush'un Körfez Savaşı sırasında 11 Eylül 1990'daki konuşmasında ifade ettiği uluslararası sistemi belirleyen iki kutuplu sistemin sona erdiğinin ve yerine ABD'nin egemen fakat tek güç olmadığı (ABD'ye rakip olarak Avrupa Birliği, Çin Halk Cumhuriyeti, Rusya Federasyonu ve Japonya'nın olduğu), çok kutuplu ve çok merkezli karmaşık bir sistemin ortaya çıkmasıdır." (78)

Yeni Dünya Düzeni (komplo teorisi)
Yeni Dünya Düzeni veya NWO'nun çeşitli komplo teorileriyle ortaya çıkan gizli bir totaliter dünya hükümeti olduğu iddia edilmektedir. Yeni Dünya Düzeni hakkındaki komplo teorilerindeki ortak tema, küreselist bir gündeme sahip gizli bir iktidar elitinin, nihayetinde dünyayı egemen ulus devletlerin yerini alacak otoriter bir dünya hükümeti aracılığıyla yönetmeye komplo kurmasıdır; ideolojisi tarihin ilerlemesinin doruk noktası olarak Yeni Dünya Düzeni'nin kurulmasını öven, her şeyi kapsayan bir propaganda. Bu nedenle, pek çok etkili tarihi ve çağdaş şahsiyetin, önemli siyasi örgütleri düzenlemek için birçok ön kuruluş aracılığıyla faaliyet gösteren bir kabinin parçası olduğu iddia edilmiştir; ve sistemik krizlere neden olmaktan, dünya hakimiyetine ulaşmak için süregelen bir planın adımları olarak hem ulusal hem de uluslararası düzeylerde tartışmalı politikalardan geçmeye kadar uzanan finansal olaylar.

1990'ların başından önce Yeni Dünya Düzeni komploları, başta Amerikan karşıtı hak ve ikincil olarak Hıristiyanlığın son zamanların ortaya çıkmasıyla ilgili köktendinci Hristiyanlığın bir kısmı olmak üzere iki Amerikan karşıtı ile sınırlıydı. Michael Barkun ve Chip Berlet gibi şüpheciler Yeni Dünya Düzeni ile ilgili sağcı popülist komplo teorilerinin sadece damgalanmış bilgi arayan pek çok kişi tarafından benimsenmediğini; ancak popüler kültürün içine girmiş ve böylece ABD'de insanların aktif olarak kıyametli bin yıllık senaryolara hazırlandığı bir dönem başlamıştı. Bu siyaset bilimciler, Yeni Dünya Düzeni komplo teorileri üzerindeki kitlesel histerinin, yalnız kurt terörizminin tırmanmasından otoriter aşırı milliyetçi demagogların gücüne yükselmesine kadar değişen, Amerikan siyasi hayatı üzerinde yıkıcı etkileri olabileceğinden endişe ediyorlar." (79)

Covid-19'un yeni bir dünya düzenini nasıl şekillendirebileceği.
COVID-19 salgını, dünya ekonomisi için büyük bir şoktur ve etkisi yaşamın tüm alanlarında geniş bir alana yayılacaktır. Bu sütun, hane halkı düzeyinden toplumların önceliklerine ve uluslararası ilişkilere kadar bazı potansiyel etkileri incelemektedir. COVID-19 salgını sadece dünya ekonomisinin tarihindeki en büyük şok değil, aynı zamanda her bakımdan bir felakettir. Ne teori ne de uygulamanın meydan okuyamayacağı sabitler olarak kabul ettiğimiz ve kabul ettiğimiz birçok fenomenin temellerini etkiliyor. İşte şimdi ağır bir şekilde sarsılan ve yeni bir norm haline dönüşmesi muhtemel bu temel ilkelerden bazıları." (80)

Trump’ın yeni dünya düzenini gerçekleştirmesi..
ABD dış politikasında gelen cumhurbaşkanı tarafından köklü bir değişiklik, üç süper güç arasında yeni ittifaklara ve eski inançların acımasızca düşürülmesine yol açabilir. Burada Olamaz. Faşist Berzelius “Buzz” Windrip'in başkan seçildiği ve aylar içinde ABD'yi bir Amerikan Reich'a dönüştüren Sinclair Lewis’in 1935 tarihli romanının adı buydu. Belki de burada oldu." (81)

QAnon hareketi

                                                     Qanon hareketi (99)

ABD yönetimin baş belası ve politikacıların,yıldızların,işadamlarının korkulu rüyası 😁

ABD'de komplo teorilerinde deyim yerindeyse seviye atlayan bir grup hareketi..Bu hareketin ortaya koyduğu sonuçlar ,gerçekten tüyler ürpertiyor..İddialara göre ABD'deki bu grup hareketi, "pek çok politikacı,sanatçı vb ünlülerin,siyasilerin yolsuzluklarını,kirli işlerini ortaya çıkarmış ve en buyuk cocuk tecavuz ve tacizci sebekesini gun yuzune cikarmis" bir grup olarak da biliniyor..Tüm bunlara rağmen bu grup hareketi, ABD yönetimi daha doğrusu iç istihbarat birimi FBI tarafından, "potansiyel bir yurtiçi terör tehdidi" olarak görülüyor..İşte ABD kamuoyunu yıllardır meşgul eden bu grup hareketi hakkında medyada çıkan bazı haberleri verelim..

QAnon
QAnon, ABD Başkanı Donald Trump ve destekçilerine karşı "derin devlet" iddiasıyla varsayılan gizli bir komployu detaylandıran aşırı sağcı bir komplo teorisidir. Teori, Ekim 2017'de, muhtemelen Amerikan kökenli bir kişi olan Q adını kullanan biri tarafından anonim görüntü panosu 4chan'da yayınlandı, ancak muhtemelen daha sonra Trump yönetimini ve ABD'deki rakiplerini içeren gizli bilgilere eriştiğini iddia eden bir grup insanla başladı.

Q, birçok liberal Hollywood aktörünü Demokrat politikacıları ve üst düzey yetkilileri uluslararası bir çocuk seks kaçakçılığı ringine katılmakla suçladı ve Donald Trump'ın, Robert Mueller'in kendisine katılımını sağlamak ve Barack Obama Hillary Clinton ve George Soros tarafından darbeyi önlemek için Ruslarla gizli anlaşma yaptığını iddia etti.

"Q", Enerji Bakanlığı tarafından kullanılan Q açıklığına bir atıftır. QAnon inananları sosyal medya yayınlarını genellikle "WWG1WGA" hashtag'i ile etiketliyorlar ve "nereye gidiyoruz, hepimiz gidiyoruz" sloganını belirtiyorlar.

Komplo teorisi, Başkan Trump'ın destekçileri tarafından Fırtına ve Büyük Uyanış "QAnon'un emirleri ve kelime dağarcılığı ve kıyametçilik dini kavramları ile yakından ilişkilidir "temelsiz", "sarsılmamış" ve "kanıtsız" olarak nitelendirilmiştir. Destekçilerine "dengesiz bir komplo kültü" ve "İnternetin en dıştaki Trump hayranlarından bazıları" deniyor.

QAnon fenomenini inceleyen ve bu konu hakkında Washington Post için kapsamlı bir şekilde yazan Travis View'a göre, komplo teorisinin özü, dünyayı esasen yöneten Şeytan'a ibadet eden pedofillerin dünya çapında bir kabilesinin olması ve her şeyi kontrol etmeleridir.
Politikacıları ve medyayı kontrol ediyorlar. Hollywood'u kontrol ediyorlar ve varlıklarını esasen örtüyorlar. Başkan Donald Trump'ın seçimi olmasaydı dünyayı yönetmeye devam ederlerdi.

Kim kabile bir son vermek için seçildi ve perde arkasındaki mücadeleler "Q" ile açığa çıkıyor. "Fırtına", kabalın binlerce insanının Guantanamo Körfezi hapishanesine gönderileceği veya askeri mahkemelere gönderileceği ve ABD ordusunun acımasızca ülkeyi ele geçireceği öngörülen bir olay. Sonuç, dünyadaki kurtuluş ve ütopya olacaktır. QAnon taraftarları, 2018 yazında Trump yeniden seçim kampanyası mitinglerinde görünmeye başladı. TV ve radyo kişiliği Teoriyi destekleyen Michael "Lionel" Lebron'a 24 Ağustos 2018'de Oval Ofisi'nde Başkan Trump ile fotoğraf fırsatı verildi. QAnon komplo teorisini tanıtan bir yayıncı olan Bill Mitchell, Temmuz 2019'da bir Beyaz Saray "sosyal medya zirvesine" katıldı.

Ağustos 2019'da yayınlanan bir rapordan saatler sonra FBI, QAnon'u potansiyel bir iç terörizm kaynağı olarak belirledi (ilk kez bir filo komplo teorisi ajans tarafından bu kadar derecelendirildi) Trump bir mitingde konuşmadan önce kalabalığı ısıtan bir adam, daha sonra bir QAnon referansı olduğunu reddeden "nereye gidersek gidelim" QAnon sloganını kullandı.

Pizzagate komplo teorisi

Medya kuruluşları QAnon'u geniş çapta itibardan düşmüş ve çürütülmüş Pizzagate komplo teorisinin "dalı" olarak nitelendirdi. 30 Ekim 2016'da bir Twitter hesabı; Beyaz üstünlükçü materyal gönderen ve kendisini New York avukatı tarafından yönetilen New York Şehri Polis Departmanının (NYPD), Anthony Weiner'ın e-postalarını ararken Demokrat Parti üyeleriyle bağlantılı bir pedofili halkası keşfettiğini iddia etti.

Ekim ve Kasım 2016 boyunca WikiLeaks, John Podesta'nın e-postalarını yayınladı. Teori savunucuları e-postaları okudular ve pedofili ve insan ticareti için kod sözcükleri içerdiklerini iddia ettiler. Taraftarlar ayrıca Ping Pong Kuyruklu Yıldızı'nın Şeytani ritüel istismarının bir buluşma alanı olduğunu iddia etti.

Hikaye daha sonra, o yılın başlarında 4 kanallı bir gönderiyi gösteren Your News Wire'dan başlayarak sahte haber web sitelerinde yayınlandı.The Your News Wire makalesi daha sonra NYPD'nin Hillary Clinton'un mülküne baskın yaptığı iddiasını ekleyen SubjectPolitics.com da dahil olmak üzere Trump yanlısı web siteleri tarafından yayıldı. Muhafazakar Daily Post, Federal Soruşturma Bürosu'nun teoriyi doğruladığını iddia eden bir başlık yayınladı." (50)

Oprah hakkında bir qanon coronavirus komplosu nasıl viral hale geldi?
Sahte haber hikayesinin viral hale gelmesi için gereken tek şey, esir bir izleyici ve distopik bir romandan koparılmış kritik bir başlık kitlesiydi. Amerika’nın panik halindeki ulustaki milyonlarca insanın kendi karantinaya sürüklemesi, gelişmekte olan hikayenin her bir bükülmesine ayak uydurmak için kısmen sıfır insan etkileşiminin bıraktığı boşluğu doldurmak için sosyal medyaya her zamankinden daha fazla yapıştırılmıştır. Bu nedenle Oprah Winfrey’in adı, saat 23: 00’de Twitter’ın trend sayfasının en üstüne çıktığında. Salı günü birçoğu süper ünlüler Tom Hanks ve Kevin Durant gibi milyarder simgesinin koronavirüs için pozitif olduğunu test etti.

Neyse ki Oprah güvende; daha ziyade adı, aydınlık benzeri bir elit grubunun Donald Trump'ın sessizce yok etmek için çalıştığı uluslararası bir pedofil operasyonu yürüttüğünü iddia eden QAnon komplo teorisiyle ilgili olarak ortaya çıktı. QAnon takipçileri kılıcı Oprah'ın Florida'da katılımı nedeniyle tutuklandığı iddiasını savundu. Oprah, Çarşamba günü erken saatlerde söylentilere hitap etti. “İsmimin trend olduğunu belirten bir telefon aldım. Ve korkunç bir FAKE şeyi için trol ediliyor. DOĞRU DEĞİL ”diye tweetledi. “Baskın ya da tutuklanmadı. Sadece dünyanın geri kalanıyla sanitasyon ve kendini uzaklaştırma. Herkes güvende olsun. ”

Dezenformasyonun kaynağı, Washington Post'a göre, koronavirüsün gerçek bir virüs değil, başkan ve müttefikleri tarafından dünyanın en büyük isimlerinden bazılarını gizlice yok etmek için yarattığı kitle tuzağı çabası olduğunu iddia ederek bir Facebook postasına kadar uzanabilir.

Bu teoriler tipik olarak Facebook gruplarını veya daha fazla saçak mesaj panosunu (QAnon, Nazi'nin istila ettiği 4 kanal sayfalarından kaynaklanmıştır) sınırlamakla sınırlıdır, ancak bir dizi faktör (belki de can sıkıntısı, aşırı bilgi yüklemesi) binlerce kişiyi sahte “Oprah tutuklandı” ya yaymaya teşvik etti ilk Facebook gönderisinin ekran görüntülerinden sonra haber Twitter'a gitti. Gece yarısından önce hikaye sayısız viral tweet formatına dahil edildi. Birçok hesap, koronavirüs çevresinde dolaşan çirkin ama aslında gerçek manşetlerle ilgili popüler memlere, GIF'lere ve videolara “Oprah Seks Kaçakçılığı Skandalı” kelimelerini ekleyerek etkileşimleri hızlandırdı. Bu tepki tweetleri, teoriye meşruiyet havası verdi ve uzun süredir cahil kullanıcılar (ve hatta bazı doğrulanmış hesaplar), sahte Oprah haberleriyle ilgili 2020 haber döngüsünde başka bir alt alanmış gibi yorum değiştirmeden önce." (39)

QAnon, koronavirüs hakkında komplo teorisi gönderisi sosyal medyada yayılıyor
FBI tarafından zaten potansiyel bir yurtiçi terör tehdidi olarak nitelendirilen QAnon komplo teorisi artık halk sağlığı için de bir tehdit. QAnon komplo teorisinin merkezi figürü olan “Q” ile yeni koronavirüs hakkındaki komplocu bir yazı, virüsün halk sağlığı için meşru bir tehlike olduğunu gösterme çabalarına sosyal medyada zarar veriyor.

QAnon komplo teorisi, “Q” olarak bilinen anonim bir hesap etrafında dönüyor ve Başkan Donald Trump'ın cumhurbaşkanının algılanan düşmanlarını “derin devlet” ve pedofil halkaları devirmek için o zamanki özel avukat Robert Mueller ile birlikte çalıştığı iddiası üzerine kurulu. Komplo teorisine birçok taraftar, cinayetler ve adam kaçırma girişimi de dahil olmak üzere şiddet eylemlerine bağlandı ve bir FBI saha ofisi Mayıs 2019'da QAnon'u potansiyel bir yerel terörizm tehdidi olarak listeleyen bir not yayınladı.

Komplo teorisi aşırı sağ mesaj panosu sitesinde 4chan başladı ve daha sonra 8kun olarak yeniden başlatılan çok sağ mesaj panosu sitesine 8chan taşındı. 8chan / 8kun sahibi Jim Watkins, QAnon için destek gösterdi ve bir QAnon süper PAC oluşturulmasına yardımcı oldu. (QAnon komplo teorisi 8chan / 8kun'un ötesinde, El Paso Texas'ta Ağustos 2019 katliamı da dahil olmak üzere beyaz üstünlükçü terörizmin birçok örneğiyle bağlantılıydı.)

23 Mart akşamı 8kun’un “/ qresearch /” mesaj panosuna koronavirüs hakkında “Q” yazdı. Görev, hastalığa “Çin virüsü” olarak atıfta bulunan yarış-baiting dilini kullandı ve virüsün Trump’ın yeniden seçilme şansına zarar vermek için yaratılan bir biyo-silah olduğunu ima etti. (Bu sahte komplo teorisi sosyal medyada başka bir yere yayılmıştır.)

O zamandan bu yana görev Facebook grupları ve Twitter'da QAnon taraftarları arasında yayıldı ve burada binlerce virüs “virüs bir komplo silahı” ve “demokratların kuşkuyla sorumlu görünen” sahte kanıtı olarak kanıtlanmak üzere bir araya getirildi. “Q” yayını, Google Play Store'da (Google'ın sağladığı kâr) sunulan QAnon uygulamaları sayesinde de yayılabildi.

“Q” postunun yayılması komplo teorisinin taraftarları, virüsün “derin devlet” tarafından nüfus kontrolü için bir tür sahte bayrak olduğu ya da sözde seçkinleri hedef almak için bir “askeri operasyon” hakkında yanlışları yaymak için sosyal medya platformlarını kullandıklarında geliyor . Ayrıca, çamaşır suyu gibi hastalık için tehlikeli yanlış tedavileri teşvik ettiler." (41)

QAnon, koronavirüs pandemisi hakkındaki komplo teorileri bir halk sağlığı tehdididir.
Başkan Donald Trump için Pennsylvania'da düzenlenen 2018 mitinginde gösterilen QAnon hareketinin izleyicileri, komplo teorilerini yaymak için sosyal platformları kullanıyor. QAnon topluluğundan koronavirüs pandemisi hakkında yanlış bilgi bir halk sağlığı tehlikesidir. Önce pandemi vardı, sonra Dünya Sağlık Örgütü başkanının COVID-19 hakkında yanlış bilgilerin yayılması olarak tanımladığı “infodemik” bir terim geldi. Koronavirüs ile ilgili en tehlikeli komplo teorileri artık QAnon fenomeninin bir parçası. Aylardır QAnon'daki aktörler, krizin şiddetli tıbbi dezenformasyonun şiddetini küçümsediler ve aldatmacaların yaratıcısı oldular.

QAnon hareketi 2017'de, sadece Q olarak bilinen anonim bir hesap kullanan birinin, internet başkanı 4chan'da ABD Başkanı Donald Trump hakkında vahşi komplo teorileri yayınlamasının ardından başladı. QAnon komplo teorisyenleri, küresel elitlerin derin devlet kabilesinin dünyadaki tüm kötülüklerden sorumlu olduğuna inanıyor. Aynı seçkinlerin, dünyanın derin devleti yenmeyi umduğu tek Trump'ı düşürmeye çalıştıklarına da inanıyorlar. QAnon şimdi aynı komplo anlayışını koronavirüs krizine getirdi.
 QAnon gibi çevrimiçi hareketlerin bir araştırmacısı olarak, aşırılık yanlısı hareketlerin teknolojiyi nasıl kullandığını araştırmak için ideolojik nedenlere üye yetiştirmek için şiddet ve demokratik kurumlara ilham veren veri bilimi ve dijital etnografinin bir kombinasyonunu kullanıyorum.

Aşağıdan yukarıya yaklaşım

QAnon'un merkezi bir bileşeni anlatıların kitlesel olarak kaynaklanmasıdır. Bu aşağıdan yukarıya yaklaşım, akıcı ve sürekli değişen bir ideoloji sağlar. Twitter analizim Ocak-Mart ayları arasında QAnon topluluğu tarafından kullanılan hashtag'lerde yüzde 21 artış (toplam 7.683.414 gönderi) olduğunu gösteriyor. Bu, yaydıkları yanlış bilginin daha geniş bir kitleye ulaşma kapasitesine sahip olduğu anlamına gelir. Örneğin Twitter'daki QAnon topluluğu etkileyicileri, COVID-19'u önlemenin bir yolu olarak Mucize Mineral Takviyesini tanıttı.

Toksik ürün, Teksas merkezli Genesis II Sağlık ve Şifa Kilisesi tarafından 45 dolara satıldı. ABD Gıda ve İlaç İdaresi, takviyenin tehlikeli ve potansiyel olarak hayatı tehdit eden yan etkileri hakkında daha önce bir uyarı yapmıştı. Ocak ayında QAnon, Asyalıların koronavirüslere karşı daha duyarlı olduklarını ve beyaz insanların COVID-19'a karşı bağışık olduklarını gösteren yanlış bir teori hakkında 8kun (resmi olarak 8chan olarak bilinen internet forumu) Facebook ve Telegram'da (şifreli bir anlık mesaj plaformu) anlatıları güçlendiriyordu. Sadece bu dezenformasyonla ilişkili ırkçı alt tonlar değil, virüsün yarattığı tehdidi de en aza indirir.

Az gösterilen tehdit

Şubat ayından Mart ayının ikinci haftasına kadar QAnon, virüs tehdidini küçümseyerek ve ona bir aldatmaca olarak nitelendirirken Trump'ın liderliğini izledi. Virüsün, cumhurbaşkanının yeniden seçilme şansına zarar verecek derin bir devlet planı olduğuna inanıyorlardı. QAnon topluluğu, pandemi tehdidiyle ilgili uyarıların ABD iç politikasından uzaklaşmaya çalıştığını ve Trump mitinglerini durdurduğunu ve Trump başkanlığı sırasında meydana geldiği tüm ekonomik kazanımları ortadan kaldırdığını söyledi.

DSÖ COVID-19'u pandemik duruma yükselttikten ve ABD 30 gün boyunca Avrupa'dan çoğu insana sınırlarını kapattığını açıkladıktan sonra QAnon anlatıyı tekrar değiştirdi.
Aniden QAnon, salgının kutlanması gereken bir şey olduğunu düşündü çünkü Trump yönetiminin derin devlet ajanlarını tutuklamanın gizli planı için bir kapaktı. QAnon hareketi içindeki Evanjelikler, salgını, Tanrı'nın Krallığının Dünya'ya vaat edilen geleceği olarak gördüler. Praying Medic olarak bilinen ve 300.000 YouTube abonesi ile QAnon topluluğunda etkili olan David Hayes, 14 Mart'taki bir canlı akışta COVID-19 hakkında endişelenmek için bir neden olmadığını söyledi. Hayes, izleyicilerine hastalıktan etkilenmeyebileceklerine dair güvence verdi çünkü bu “manevi savaş” idi, sadece Tanrı tarafından seçilmemiş olanlar hastalıktan etkilenecektir." (43)

3.BÖLÜM

                                               Anti-corona avcıları ve gerçekleşen komlo teorileri pics (100,101,102)

Covid-19 anti-teorisyen avcıları ve Gerçekleşen "komplo Teorileri"..

Anti-teorisyen avcıları, covid-19 hakkında olumsuz olarak yazılıp-çizilen çoğu haber ve bilgiyi "komplo teorisi" olarak görenlere deniyor ve Covid-19 hakkında olumsuz yönde haber ve bilgi verenlerin "sahte" ve bunların birer "komplo teorisi" olduğunu iddia edenlerin yer aldığı bilgiler yer alıyor..

Bu bölümün son kısmında ise pek çok komplo teorisi olarak görülen bilgilerin (iddiaların) ise gerçekten de önceden gerçekleşmiş olduğu ortaya çıkan bilgiler ile aslında "komplo teorileri"nin "gerçek" olma olasılığının da bir matematiksel formülü olduğunu gösteren bir bilgi de yer alıyor..

----
Coronavirus sahte haber kabusları yaratıyor.
Kutuplaşmış bir çağın ilk gerçek salgını, tüm katılımcı komplo teorileriyle birlikte gelir ve neredeyse sosyal medyada virüsün kendisi kadar hızlı yayılır. Donald Trump Jr.’ın Cuma günü Fox & Friends’e yaptığı yorumlar, koronavirüs kadar hızlı yayılan yanlış bilgi türünün en saf örneği olabilir. “[Demokratlar] için bir pandemi almaya ve görünüşte buraya gelip milyonlarca insanı öldürmek umuduyla, Donald Trump'ın kazanma çizgisini sona erdirebilecekleri yeni bir hastalık seviyesi” dedi. “Bunun koronavirüs veya Trump düzensizlik sendromu olup olmadığını bilmediğimi biliyorsun, ancak bu insanlara kötü bir şekilde bulaşmış." Propaganda bir dereceye kadar kitle hastalığının yanında her zaman kırpıldı, örneğin tüm kara kediler ve bubonik veba olayı, ancak teknoloji geliştikçe ve bilgi katlanarak daha fazla insana ulaştıkça, yanlış bilginin yayılma potansiyeli de buna bağlı olarak hacimsel hale geldi."

Biyomedikal yatırımcı bana “Bu virüsün en korkutucu yanı, bunun korkunç bir virüs olduğuna inanmayan birçok insan olması” dedi. “Bu kötü bir şey ve insanların Trump'ı ofisten atmak için yapılmış bir aldatmaca olduğunu düşünüyorsun.”

HIV / AIDS ilk kez 1980'lerde ortaya çıktığında hastalık hakkındaki komplo teorileri her yerde yaygınlaştı. ABD söylentisinde kapı tokmağı veya yüzme havuzlarından yakalayabileceğiniz yayıldı. Bir söylenti büyük ölçüde AIDS'in Merkezi İstihbarat Teşkilatı tarafından Afrikalı Amerikalıları ve geyleri öldürmek için geliştirildiğine inanıyordu. Bu, 24 saatlik kablo haberleri çağında, hastalığın gerçekten yayılmaya başladığı ve televizyonun Amerika'nın arterlerine korku enjekte eden boş saatlerini doldurmasına yardımcı olan ilk küresel salgındı. Bunun üzerine akıllı telefonlar sosyal medya sahte haberleri Donald Trump ve en sağın spor etkinliklerinden kahvenizi içtiğiniz yere kadar giydiğiniz spor ayakkabı markalarına kadar her şeyi siyasallaştırması ve virüsün viral ve bir demet haline gelmesi için mükemmel bir düzene sahip olmanız komplo teorilerinin dünyaya yayılmadan önce, gerçek ayakkabı bağlarını bağlama zamanı vardır.

Coronavirus veya Covid-19, sadece korkunç bir kuluçka dönemi olan ciddi bir akut solunum yolu sendromu değildir; aynı zamanda kutuplaşmış, takılı bir çağın ilk gerçek salgınıdır. İnternet çağından beri başka hastalıklar da ortaya çıktı, ancak hiçbir dönem cumhurbaşkanı sosyal medyada doğmuş komplo teorileri ve CDC eşit ağırlık verdiğinde hiçbir zaman politikleştirilmedi. 2002 SARS salgını sırasında, Excite ve GeoCities gibi şeylerimiz varken, sosyal medya diye bir şey yoktu (Myspace bir yıl sonra sahneye geldi, ancak haber dağıtımı için asla bir merkez haline gelmedi). Kuş gribi 2013'te ortaya çıktığında, gerçek bir küresel salgın haline gelmek için yeterli insanı öldürmedi ve Trump hala komplo kurucu başkanı olmaktan ziyade bir komplo kurucu gerçeklik-TV yıldızı oldu. O zaman, Beyaz Saray, yüzeye çıkma veya yaratma yerine, hastalığın etrafındaki söylentileri ortadan kaldırmak için elinden geleni yaptı." (40)

Koronavirüsü çevreleyen sağcı medya reaksiyonları ve komplo teorileri için bir rehber.
Ölümcül koronavirüs salgını dünyaya yayılmaya devam ederken ve ABD hükümeti, ABD'nin sağcı medya organlarına ve çevrimiçi hesaplarına neredeyse kesinlikle yayılacağı konusunda uyarıyor ve ölümcül sonuçları olabilecek yanlış bilgi ve komplo teorileri yayıyor. COVID-19 olarak bilinen yeni koronavirüs suşu, Çin'in Wuhan şehrinde ilk olarak tespit edilen bir solunum hastalığıdır. Hızla yayıldı ve şimdi Amerika Birleşik Devletleri dahil 53 ülkede tespit edildi. The New York Times'a göre, salgın şimdiye kadar dünya çapında yaklaşık 3.000 ölüme ve 82.000'den fazla vakayla sonuçlandı.

Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri, mevcut salgının ardındaki hastalığı “deve, sığır, kedi ve yarasalar da dahil olmak üzere birçok farklı hayvan türünde yaygın olan büyük bir virüs ailesi” nin bir parçası olarak tanımlamaktadır. CDC, “nadiren hayvan koronavirüslerinin insanları enfekte edip daha sonra insanlar arasında yayılabileceğini” ekliyor. COVID-19 salgısındaki önceki hastaların deniz ürünleri ve hayvansal ürünlerle bir bağlantısı olduğu görülmüştür, ancak virüsün o zamandan bu yana insandan insana yayıldığı gösterilmiştir. 30 Ocak'ta Dünya Sağlık Örgütü'nün Uluslararası Sağlık Düzenlemeleri Acil Durum Komitesi, salgını “uluslararası endişe verici bir halk sağlığı acil durumu” ve 31 Ocak'ta Sağlık ve İnsan Hizmetleri Sekreteri Alex Azar ABD'de bir halk sağlığı acil durumu ilan etti.

Koronavirüsün etkisi bildirilmeye devam ettikçe, Asya kökenli insanlara yabancı düşmanlığı saldırısına neden olduğu endişeleri ortaya çıkmaya başladı. New York'ta bir erkek, ona “hastalıklı b ****” derken yüz maskesi takan bir kadına saldırdı. Los Angeles metrosunda bir adam “her hastalığın Çin'den geldiğini” ilan etti. Bir başka olayda, Washington eyaletindeki bir Costco çalışanı 8 yaşındaki bir çocuğa “Çin'den” olabileceğine inandığı için “kaçmasını” söyledi. Ülke genelinde Asyalı Amerikalılara yönelik fiziksel ve sözlü saldırılarda bir artış oldu.

Yabancı düşmanlık duygularına ek olarak, komplo teorileri ve gündeme dayalı anlatılar internette ve sağcı medyada zaten kaotik bir duruma daha fazla panik ve karışıklık ekleyerek ortaya çıkmaya başladı. Bu komplo teorileri Çin hükümetinin Wuhan'daki bir laboratuarda koronavirüs yarattığı iddialarını; ABD'nin virüsü Çin'e içeriden saldırmak ve onu zayıflatmak için kullandığını; ve bu koronavirüs daha önce eski Microsoft CEO'su Bill Gates tarafından yaratılmış ve patentlenmiştir.

Virüs aynı zamanda dünyanın sonu ile ilgili dini haklardan anti-Semitik duyguları, tıbbi ve bilimsel dezenformasyonu ve korkuyu tetikledi. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump ve sağcı medyadaki müttefikleri de saçma sapan bir şekilde Demokratların ve medyanın, kötü görünmesi ve borsaya tepki olarak düştüğü borsada paniğe neden olması için koronavirüsü siyasallaştırdığını savunuyorlar. potansiyel salgın.

Sağcı medyada dolaşan en önemli komplo teorilerinden biri, Çin hükümetinin Wuhan'daki bir laboratuarda ürettikten sonra koronavirüsün sızdığı ince kaynaklı saçak teorisine odaklanmıştır. Komplo teorisinin birçok destekçisi, Lancet tarafından yayınlanan ve bu hastalığa yakalanan ilk birkaç hastanın bazılarının Wuhan'daki bir deniz ürünleri pazarına maruz kalmadığını gösteren 24 Ocak tarihli bir araştırmaya atıfta bulunuyor.
Bu bulgu COVID-19'un yayılması hakkındaki ilk teori ile çelişmektedir. Ancak çalışma da alternatif bir açıklama sunmadı ve daha sonra Lancet halk sağlığı bilim adamlarından “COVID-19'un doğal bir kökene sahip olmadığını düşündüren komplo teorilerini” kınayan bir mektup yayınladı.

Komplo teorisinde kanıt bulunmamasına ve reddedilmesine rağmen sağcı komplo teorisyenleri onu güçlendirmeye devam ediyor. En korkunç örneklerden bazıları şunlardır:

* 23 Ocak'ta İngiltere merkezli ve muhafazakar eğilimli Daily Mail, “Bilim adamları 2017'de SARS benzeri bir virüsün o yıl Wuhan, Çin'de kurulan dünyadaki en tehlikeli patojenlerden bazılarını incelemek için bir laboratuvardan kaçabileceği konusunda uyardılar."

* 24 Ocak'ta Washington Times Bill Gertz, “Bir İsrail biyolojik savaş uzmanına göre, küresel olarak yayılan ölümcül hayvan virüsü salgını, Çin’in gizli biyolojik silah programına bağlı bir Wuhan laboratuvarından kaynaklanmış olabilir” başlıklı bir makale yazdı.

* Eski Breitbart Haber genel başkanı ve eski Beyaz Saray danışmanı Steve Bannon, Wuhan laboratuvar komplo teorisini tanıtan makalesini tartışmak için Gertz'e birkaç kez ev sahipliği yaptı. Bannon'un, coronavirüs hakkında yanlış komplo teorilerini iten bir sürgündeki Çinli milyarderle de bağları var.

* 26 Ocak'ta Gertz, 24 Ocak'ta “İsrail biyolojik savaş uzmanı” na atfettiği iddiasını tekrarladığı başka bir Washington Times makalesi yayınladı. Gertz ayrıca, Çin'in “saldırgan biyolojik silahlara sahip olduğunu reddetmesine rağmen… geçen yılki bir Dışişleri Bakanlığı raporunda gizli biyolojik savaş çalışması şüphelerini ortaya çıkardığını” iddia etti. Gertz’in makalesi, herkese açık ve özel Facebook yayınlarında 165.000'den fazla etkileşim (paylaşım, tepki ve yorum) kazandı. Özellikle Trump yanlısı Facebook sayfalarında ve ForAmerica ve Bannon’un resmi Facebook sayfası dahil gruplarda paylaşıldı.

* 29 Ocak'ta ZeroHedge aşırı sağ Trump yanlısı bir blog, Wuhan Viroloji Enstitüsü'nde Çinli bir bilim insanını COVID-19'un yaratıcısı olduklarını iddia ederek taklit etti. 31 Ocak'ta Twitter, ZeroHedge'i yanlış iddia için kalıcı olarak yasakladı ve Buzzfeed'e "platform manipülasyon politikamızı" ihlal ettiğini söyledi.

* 30 Ocak Senato Silahlı Hizmetler Komitesi toplantısında Sen.Tom Cotton (R-AR), COVID-19'un bir Çin “süper-laboratuvarında” yaratılabileceğini öne sürdü.

* Aynı gün Cotton, Çin'in Lancet araştırmasına atıfta bulunarak virüsün deniz ürünleri pazarından kaynaklandığı sonucuna varınca yanlış olduğunu tweetledi.

* Cotton, Çin'in koronavirüsün kökenlerini örtbas ettiği iddiasının 3,5 milyondan fazla insanın hayatını etkileyen bir nükleer reaktör erimesi “Çernobil'den daha kötü” olduğunu iddia etti.

* Müslüman karşıtı aşırılık yanlısı grup ACT for America'nın kurucusu Brigitte Gabriel, Cotton’un komite toplantısından yorumlarını 730.000'den fazla videoyu kazanan en az iki gönderide paylaştı.

* 1 Şubat'ta komplo teorisyeni ve Holokost inkârcı konuşması radyo sunucusu Hal Turner, web sitesinde COVID-19'un “Çin ordusu tarafından geliştirilen bir ASKERİ BİYO-WEAPON” olduğunu iddia eden korkutucu bir blog yayınladı. Bir virüs veri tabanının bağlam dışı fotoğraflarını yayınlamanın yanı sıra Turner’ın web sitesi, mevcut COVID-19 türünü oluşturmak için HIV'in bir şekilde bir laboratuvardaki "Yarasa-SARS Benzeri" koronavirüsüne eklendiğini ileri sürdü.

* Epoch Times, 7 Şubat'ta “Coronavirüs bir biyo-silah mı?”

* Muhafazakar anti-LGBTQ pundit Erick Erickson, 10 Şubat'taki teoronu Sen.Cotton'a bağlayan koronavirüs-biyo-silah iddiasını öne sürdü.

* O gece Fox News prime-time ev sahibi Tucker Carlson, konuklarına COVID-19'un “doğal olarak oluşan bir virüs değil” veya “bir şekilde Çin hükümeti tarafından yaratılmış” olup olmadığını soran biyokütle teorisi hakkında spekülasyon yaptı. Teorisi, acil bakım klinikleri zincirinin tıbbi direktörü konuk Dr. Janette Nesheiwat tarafından bozuldu.

* 12 Şubat'ta Trump Pro Amerika Haber Ağı “Coronavirus biyo-silah komplo teorisi ana akım haline geldi” başlıklı bir yayın yayınladı.

* 22 Şubat'ta New York Post, “Çin’in hikayesini satın alma: Koronavirüs bir laboratuvardan sızmış olabilir” başlıklı bir makale yayınladı. Makale kürtaj karşıtı aktivist Steven Mosher tarafından yazılmıştır ve Facebook'ta 490.000'den fazla etkileşim kazanmıştır. Cotton makaleyi 24 Şubat'ta Facebook sayfasında paylaştı.

* 23 Şubat'ta Ben Shapiro’nun The Daily Wire “Rapor, detayların Çin laboratuvarından gelen koronavirüsün olduğuna işaret ettiğini” belirtti.

* 25 Şubat'ta Fox Business sunucusu Lou Dobbs, “bunun mühendis bir virüs olup olmadığını henüz bilmiyoruz” dedi ve “bu salgının merkez üssünden 300 metre uzaklıkta bir araştırma laboratuvarı” olduğunu söyledi.

Komplo teorisi: Bill Gates daha önce koronavirüs yarattı ve patentledi.

Çevrimiçi dolaşan sahte bir söylenti, koronavirüs salgınının eski Microsoft CEO'su Bill Gates tarafından bir komplo olduğunu ve virüsün salınmasının planlandığını iddia ediyor.

BuzzFeed News'e göre, komplo teorisinin çekirdeği, Pirbright Enstitüsü tarafından “kuşlarda ve diğerlerinde solunum hastalıklarını önlemek için aşı olarak kullanılabilecek zayıflatılmış bir koronavirüs formunun gelişimini kapsayan 2018 patenti üzerine dayanıyor. hayvanlar.” BuzzFeed bunun aşı oluşturmak için standart olduğunu açıkladı ve bir şirket sözcüsü çıkışa “Patentli çalışma 2015 yılında tamamlandı ve Bill & Melinda Gates Vakfı tarafından finanse edilmedi” dedi. Ancak gerçek, teorinin çevrimiçi yayılmasını engellemedi:" (42)

"Fauci, abartılı ABD Covid-19 ölüm sayısının 'komplo teorisini' reddetti.
Üst düzey ABD'li yetkili, sağ kanatlı medya tarafından itilen koronavirüs fazla sayım iddialarının “kesinlikle hiçbir kanıtı yok” diyor. ABD'nin en büyük bulaşıcı hastalıklar uzmanı Anthony Fauci, Amerika'nın Covid-19'dan resmi ölüm sayısının abartıldığını iddia ettikten sonra, temelsiz “komplo teorileri” nin koronavirüs krizinin etrafında döndüğüne dair uyardı. 1984'ten bu yana Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü müdürü olan Fauci, asılsız varsayımın kendisini önceki krizlere bağladığını ve ABD'nin Covid-19 ölümünün çaldığı yüksek profilli rakamlar tarafından teşvik edilen ortaya çıkan fikri büyük ölçüde reddettiğini söyledi. ilgisiz tıbbi durumlarla şişiriliyor. Perşembe günü NBC'ye yaptığı açıklamada, “Durumun kesinlikle olduğuna dair hiçbir kanıt yok” dedi.

"Sanırım duyduğumuz bu komplo teorileri çok talihsiz bir şey kategorisine giriyor. Herhangi bir krizde her zaman bir komplo teorisi ortaya çıkıyor." Resmi Hastalık Kontrol Merkezleri (CDC) sayısına göre Çarşamba günü ABD'de Covid-19 virüsü nedeniyle enfekte olduğu doğrulanan toplam 395,011 kişiden 12.754 ölüm meydana geldi. Ölüm sayısı geçen hafta iki katından fazla arttı ve New York'un 4.000 ölümle birlikte tüm İspanya'dan daha fazla enfeksiyon yaşadıktan sonra krizin merkezinde olmaya devam etmesi.

Salı günü bir günlük rekor New York eyaletindeki koronavirüsten 779 kişi öldü. New Jersey ayrıca 275 ölümle bir günlük bir rekor kırdı, Louisiana o gün 70 ölüm daha ilan etti ve günlük en kötü ücretle eşleşti.

Halk sağlığı uzmanları, Trump yönetiminin ABD'nin küresel koronavirüs etkin noktası haline gelmesi için ciddi bir planlama eksikliğini eleştirerek, hastanelerin kaynak ventilatör maskeleri ve önlüklerine umutsuzca karışan testlere ve ekipmanlara sahip olmasına neden oldu.

Ancak cumhurbaşkanına sempati duyan birçok medya mensubu, insanların diğer nedenlerden ölen istatistiklere yer vererek siyasi amaçlar için çarpıtıldığını iddia ederek resmi ölüm sayısını sorgulamaya başladı.

Daha önce New York'un “ölüm sayılarının şişirildiğini” tweetleyen Fox News'tan Brit Hume, Tucker Carlson'ın Salı günü gece geç saatlerde yaptığı gösteride, virüsü olan herhangi bir kişinin “başka ne olursa olsun Covid-19 ölümü” olarak sayıldığını iddia etti. yanlış olmak".

Carlson, “İnsanların yanlış bir ölüm sayısı aramasının nedenleri olabilir” diyerek cevap verdi: “Gazeteciler sayılarla çalışırken bazen bir gündem var.”

Trump'tan cumhurbaşkanlığı özgürlük madalyasını alan sağcı radyo sunucusu Rush Limbaugh, daha önce Covid-19'u “soğuk algınlığına” benzeterek reddetti, ancak son zamanlarda şu iddiada bulunmak için değişti: “Kuşkusuz spekülasyon ama… ya da gerçekten koronavirüsle mücadele edilmemesi gereken koronavirüs ölümleri? ”

Trump, düzenli olarak Fox News'da benimsenen teorileri yansıtıyor ve 2017’deki Maria Kasırgası'nın ardından Porto Riko’da 3.000 kişinin resmi ölüm oranını reddetti. Ancak cumhurbaşkanı, Covid-19 rakamlarını gazetecilere devletlerin “ölüm sayısında oldukça doğru” olduğunu düşündüklerini söyleyerek henüz takip etmedi.

Deborah Birx'e göre, Beyaz Saray’ın koronavirüs görev gücünün yanıt koordinatörü, hastaneye giden bir kişinin Covid-19 için tedavi edilmesini ve sonunda ölmesine neden olan önceden mevcut bir duruma sahip bir kişinin Covid-19 ölümü olarak kabul edildi. Bu, Hume’un koronavirüse sahip olan herhangi bir nedenden ötürü ölen kişinin paralı olarak sayıldığı iddiasından biraz farklıdır.

CDC'ye göre, yakın zamanda koronavirüs ile hastaneye kaldırılan kişilerin yaklaşık% 90'ında altta yatan en az bir tıbbi durum vardı. Siyahlar ve yaşlılar, diyabet hipertansiyonu veya solunum problemleri gibi diğer hastalık oranlarının artması nedeniyle virüs nedeniyle orantısız bir şekilde hastaneye kaldırılmaktadır.

Aslında, koronavirüs ölüm oranının şişirilmektense resmi rakamların önerdiğinden çok daha yüksek olması muhtemeldir. CDC sayımının bir “hafife alma” olduğunu kabul etti, çünkü sadece Covid-19'un bir laboratuvar testinde doğrulandığı vakaları ifade ediyor.

Epidemiyologlar, ABD'de yaygın bir ilk test eksikliğinin, birçok insanın sayılmadan öldüğü anlamına gelirken, şimdi bile evde veya huzurevlerinde ölen bazı insanlar virüs için test edilmiyor.

New York'ta, şehir yetkililerine göre salgın sırasında her gün 200'den fazla kişi evde ölüyor. Bill de Blasio New York belediye başkanı, günde evde yaşayan yaklaşık 100 ila 200 kişinin resmi virüs ölüm sayısına dahil edilmediğini tahmin etti. Ancak federal hükümet genel rakamların büyük ölçüde doğru olduğu konusunda ısrar ediyor.

Fauci, NBC'ye “Gerçekten sayılmayan koronavirüs ölümleri olan bazılarını kaçırma şansı olduğunu düşünüyorum” dedi. “Ama bu sayının, gördüğümüz eğilimleri gerçekten önemli ölçüde değiştirecek kadar önemli olduğunu düşünmüyorum.” " (34)

Akıllı insanlar neden koronavirüs mitlerine inanır
Öğrencilerden politikacılara kadar, birçok akıllı insan yeni koronavirüs hakkında yayılan tehlikeli yalanlara düştü. Neden? Ve kendinizi yanlış bilgilendirmeden nasıl koruyabilirsiniz? Herhangi bir sağlık krizinin kendi yanlış bilgi salgınını doğuracağı üzücü bir gerçektir. 80'lerde, 90'larda ve 2000'lerde AIDS hakkında tehlikeli yalanların yayıldığını gördük - HIV virüsünün bir devlet laboratuvarı tarafından yaratıldığı inancından HIV testlerinin güvenilir olmadığı ve hatta tedavi edilebileceği muhteşem temelsiz teoriye kadar keçi sütü ile.
Bu iddialar riskli davranışı artırdı ve krizi şiddetlendirdi. Şimdi, sahte haberlerin yeni bir su altında kaldığını görüyoruz - bu sefer koronavirüs pandemisi etrafında. Facebook'tan WhatsApp'a sıkça paylaşılan yanlış bilgi, salgına neden olandan hastalanmayı nasıl önleyebileceğinize kadar her şeyi içerir.

BBC Future ile ilgili olarak, güneş ışığının, sıcak havanın ve içme suyunun koronavirüsü nasıl etkileyebileceği konusunda yanlış bilgiler de dahil olmak üzere çeşitli iddiaları reddettik. BBC’nin Reality Check ekibi de popüler koronavirüs iddialarını kontrol ediyor ve Dünya Sağlık Örgütü efsanevi bir sayfayı düzenli olarak güncel tutuyor. En kötüsü, fikirlerin kendileri zararlıdır - İran'daki bir eyaletten gelen son bir rapor, sizi virüsün kendisinden daha Covid-19'dan koruyabileceği iddialarına dayanarak, endüstriyel güçte alkol içmekten daha fazla insanın öldüğünü buldu. Ancak görünüşte zararsız fikirler bile sizi ve başkalarını, hükümet yönergelerine uymanızı ve sağlık görevlilerine ve kuruluşlarına olan güveni aşındırarak sizi caydıran sahte bir güvenlik hissine çekebilir.

Bu fikirlerin yapıştığına dair kanıtlar var. YouGov ve Ekonomist tarafından Mart 2020'de yapılan bir ankette, Amerikalıların% 13'ü Covid-19 krizinin bir aldatmaca olduğuna inandığı sırada, yüzde 49'unun salgının insan yapımı olabileceğine inandığını buldu. Ve daha büyük beyin gücü veya eğitimin kurgudan gerçeği söylememize yardımcı olacağını ümit edebilirsiniz, ancak bu yanlış bilgi için düşen birçok eğitimli insanın örneklerini bulmak kolaydır.

Yazar Kelly Brogan'ı tanınmış bir Covid-19 komplo teorisyeni olarak düşünün; Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nden mezun oldu ve Cornell Üniversitesi'nde psikiyatri okudu. Yine de, Çin ve İtalya gibi ülkelerde virüsün tehlikesine dair açık kanıtlardan kaçındı. Psödobilimsel fikirleri desteklerken, mikrop teorisinin temel ilkelerini sorgulamak için bile ileri gitti. Asılsız söylentiler söz konusu olduğunda daha fazla ayırt etmeyi ümit edebileceğiniz bazı dünya liderleri bile, salgının riski hakkında yanlış bilgi yaymaktan ve iyilikten daha fazla zarar verebilecek kanıtlanmamış çareleri teşvik etmekten suçludurlar. yayınlarını kaldırmak için eşi görülmemiş bir adım atın. Neyse ki, psikologlar zaten bu fenomeni inceliyorlar. Ve buldukları şey, kendimizi yalanlardan korumak ve bu yanlış bilgi ve aptal davranışların yayılmasına yardımcı olmak için yeni yollar önerebilir." (64)

Bunlar da coronavirüsle gelen çip iddialarıyla ilgili komplo olarak görülen haberlerle ilgili..

No MicroChip! Lie! 😁

“Demokratlar insanlara implante edilmiş bir mikroçip ve herkesin aşılanması için bastırıyorlar.”
Hayır, Demokratlar mikroçipleri koronavirüsle savaşmaya zorluyor.

• İmplante edilmiş mikroçiplerin koronavirüsle savaşmak için ciddi bir şekilde tasarlandığına dair bir kanıt yoktur. Bu görüş, hayırsever Bill Gates tarafından yapılan yorumların yanlış yorumlanmasından kaynaklanıyor gibi görünmektedir.

• Demokratlar zorunlu aşılar için “zorlamıyor” çünkü devlet hükümeti zaten aşılamayı zorlama gücüne sahip. 50 eyaletin hepsi izin verilen bazı muafiyetlerle yetkileri kullanmaktadır.

• Bazı Demokratlar ve bazı Cumhuriyetçiler, dini veya kişisel inançlara dayalı zorunlu aşılama muafiyetlerini sınırlama çabalarına karşı çıkıyorlar.

Koronavirüs pandemisi Amerikalıları mikroçip implantlarına zorlayacak mı? Zorunlu aşılar ne olacak? Bir Facebook yayını böyle söylüyor. "Demokratlar insanlara implante edilmiş bir mikroçip ve herkesin aşılanması için bastırıyorlar." düz bir arka plan üzerinde metin içeren bir Facebook yayını söylüyor. "Bunlar benim için savaş sözleri!"

Facebook’un Haber Akışı'nda yanlış haberler ve yanlış bilgilerle mücadele çabalarının bir parçası olarak işaretlendi. (Facebook ile ortaklığımız hakkında daha fazla bilgi edinin.)

Hak talebi desteklenmiyor.

Mikroçipler

Koronavirüse karşı implante edici mikroçipleri teşvik etmek için Demokratik veya başka türlü teklif veya mevzuat kanıtı bulmadık. Bunun koronavirüs için bir çözüm olarak anlamlı olacağı anlamına gelmez.

Maryland Üniversitesi Aşı Geliştirme ve Küresel Sağlık Merkezi'nde bulaşıcı bir hastalık bilimcisi olan Wilbur Chen daha önce PolitiFact'e verdiği demeçte, en küçük mikroçipler bile "hiçbiri aşı iğnesine sığmayacak kadar büyüktür, bunlar çok küçük delikli iğnelerdir".

Diğer olgu denetleyicileri, küresel sağlık konusundaki çabalarına odaklanan Microsoft kurucu ortağı ve hayırsever Bill Gates tarafından yapılan yorumların yanlış bir yorumlanması için Facebook yayınındaki iddiayı izledi. 18 Mart'ta Gates, Reddit hakkında "Sosyal mesafe sağlarken işletmelerin ekonomimizi sürdürmek için nasıl faaliyet gösterdiklerinde ne gibi değişiklikler yapmamız gerektiği" şeklinde bir forumda yer aldı." (15)

Yanlış iddia: Bill Gates, koronavirüsle savaşmak için mikroçip implantları kullanmayı planlıyor.
Sosyal medyadaki viral bir iddia, Bill Gates'in koronavirüsle savaşmak için mikroçip implantları kullanmayı planladığını söyledi. Mesajların çoğu, Gates'in “koronavirüs için kimin test edildiğini ve ona kimin aşılandığını gösterebilen“ dijital sertifikalara sahip ”insan tarafından implante edilebilir kapsüller başlatacağını söylüyor. Talep, 27 Mart 2020 itibariyle Facebook'ta en az 1.000 kez ve Twitter'da en az 3.600 kez paylaşıldı. Bu iddianın yinelemelerinin çoğu, 19 Mart'taki bir gönderiyle bağlantı kurar veya bilgilerini bir yayından alır." (16)

Obamacare altında RFID mikroçip implantları gerekli mi?
2009'dan bu yana, ABD hükümetinin vatandaşlardan Obamacare kapsamında bir mikroçip bulundurmalarını gerektiren bir söylentinin çeşitli versiyonları interneti (öncelikle yanlış yönlendirilmiş e-postalar yoluyla) daire içine aldı. Bu tamamen yanlıştı ve hala yanlış.

Söylenti örneği:
11 Şubat 2013 tarihinde Sherry F. tarafından yazılan e-posta:
--
Micro Chip Implant 23 Mart 2013'te geliyor
Yeni Sağlık Hizmetleri (Obama bakım) kanunu H.R. 3590 Ayrıca HR 4872 tüm ABD vatandaşlarının ... RIFD'nin implante edilmesini gerektirir
Bu kötü plan Amerika tarafından başlatılıyor. elinize enjekte bir mikro çip. tüm kişisel verilerinizi ve banka hesaplarınızı vb. içerecektir. sizi şüpheli bulurlarsa ya da hükümetlerine sadık kalmazlarsa veya onlara ya da sistemlerine karşı çıkarlarsa her zaman devre dışı bırakabilirler ve sahip olduğunuz her şeyi kaybedersiniz. yakında bu cihaz tıpkı kredi kartları gibi yaygın hale getirilecek ve kağıt parayı dijital paraya dönüştürecek. hiçbir şeyin fiziksel olarak elinizde olmadığı anlamına gelir. planlarına göre zamanla her vatandaş için bir zorunluluk haline getirilecek ve daha sonra Amerika'nın dışına yayılacak, böylece olabildiğince çok insanı izleyebilecek ve kontrol edebilecek ve dijital teknolojileri ile onları köle haline getirebilecekler. bu cihaz gelecek veya köleliktir Bu kötü cihaza dikkat edin. Eğer tartışmaya veya tartışmaya gelmeden önce kendi araştırmalarını yapmama inanmıyorsan. daha fazla insanın bu farkındalığı yaratması konusunda kendi başınıza daha fazla araştırma yapın ve kendinizi bu YENİ DEVILRY'den kurtarın.
--
Obamacare ve Mikroçip İmplantları
Hasta Koruma ve Uygun Bakım Yasası ("Obamacare") olarak bilinen şeyin erken taslağının, bunlarla sınırlı olmamak üzere, her türlü tıbbi cihazın güvenliğini ve etkinliğini izlemek için ulusal bir tıbbi cihaz kaydı oluşturduğu doğrudur. "implante edilebilir, yaşamı destekleyen veya yaşamı sürdüren" olanlar (kalp pili, stentler, nörostimülatörler, oftalmik cihazlar, ilaç verme sistemleri ve biyometrik monitörler gibi). Ancak, bu tür cihazların kullanılmasını zorunlu kılmadı. Tekrarlanmasına izin verin: Bu tür cihazların kullanımını zorunlu kılmadı.

Sağlık faturasının herhangi bir versiyonunda hiçbir yerde Amerikalıların mikroçiplere veya vücutlarında herhangi bir yere implante edilmiş başka cihazlara sahip olmaları gerektiği söylenmedi. Önerilen kayıt defterinin "izlemek" için tasarlandığı tek şey, tıbbi cihazların etkinliği ve güvenliği idi. Her halükarda, ulusal tıbbi cihaz kayıt defterini oluşturacak olan hüküm, Başkan Obama tarafından yasaya imzalanan nihai mevzuattan tamamen mahrum bırakılmıştır.

Yanlış Yorumlanmış ve Yanlış Sunulmuş
Bunun gibi tasarılardaki dil yoğun, teknik ve bazen deşifre edilmesi zor. Yanlış anlaşılması ve bu nedenle yanlış temsil edilmesi kolaydır. Örneğin, bir internet gönderisi, ulusal bir tıbbi cihaz sicili ve talepleri hakkındaki dar geçişin bir kısmını alıntılar; "tüm Amerikalıların Devletin zorunlu sağlık hizmetlerini almak için hayvanların tanımlanması ve kontrolünde kullanılana benzer bir mikroçip almaya zorlanabileceğini" belirtmektedir. Hasta Koruması ve Uygun Bakım Yasası'nın çıkarılan versiyonu, daha az implante edilebilir RFID çiplerinde implante edilebilir tıbbi cihazlardan bahsetmemektedir, tüm ABD vatandaşlarının sahip olmalarını gerektiren bir hüküm daha azdır." (17)

CNN: Obama borç anlaşmasında: Herkes içeri girmeli.
Başkan Obama, Senato'nun borç faturasını geçmesinden sonra, bunun sadece "ilk adım" olduğunu söyleyerek sözlerini açıklıyor." (22)

Dershowitz: Obama'nın George Soros'un isteği üzerine FBI soruşturmasını emrettiğine dair kanıtım var.
Harvard Hukuk Fakültesi emekli profesör Alan Dershowitz Pazar günü yaptığı bir röportajda eski Demokrat Cumhurbaşkanı Barack Obama'nın FBI'nın aşırı soldaki milyarder George Soros'un soruşturmadan sonra birisini soruşturmasını emrettiğini kanıtladığını açıkladı. Dershowitz’in eleştirmenleri, Adalet Bakanlığı ile ilgili konuları tweetledikleri için Başkan Donald Trump'a saldırdıktan sonra Başsavcı William Barr'ın cumhurbaşkanından geçen hafta kamuoyundan durmasını istedi.

“Kennedy yönetimi sırasında Adalet Departmanında çok sayıda Beyaz Saray kontrolü vardı ve bence pek çok liberal profesörün buna karşı çıktığını düşünmüyoruz.” Dershowitz Breitbart News'e anlattı. “Bir noktada bir davada açıklanacak olan Obama yönetimi hakkında da bazı bilgilerim var, ancak şimdi Başkan Obama'nın FBI'dan şahsen George Soros adına birini soruşturmasını nasıl istediğini açıklamaya hazır değilim. yakın müttefiki. ” (38)

Madem "komplo teorileri" ile ilgili bölüme girdik.. 

Bunlar da aslında "komplo teorileri"nin "gerçek" olabileceği üzerine yazılan bilgiler..

Gerçek olduğu sonradan ortaya çıkan bazı komplo teorileri ve Komplo teorilerinin aslında "gerçek" olabileceğini gösteren matematiksel bir formül..🤔😊

"Komplo teorileri,genellikle "saçma" olarak görülür..Çünkü,genelde komplo teorilerinde "kişileri,şirketleri,devletleri vb grupları karalama" üzerine kurulu olduğu savı olduğu düşünüldüğü için, genellikle bu teorilerin arkasında siyasi bir güç aranır ve bu nedenle bu gibi kurgusal teoremler "kötü" olarak algılanır ve bu gibi nedenlerle bunlara pek itibar da edilmez..

"Ancak "saçma" olarak görülen bir şeyin arkasında bir gerçek de olabilir.." Tabii bu bir varsayım.. "Saçma" olarak görülen bir şeyin, bir/birden fazla gerçeklerle bağlantılı olabilmesi için, o şeyin "kanıtlanabilir" olması gerekir ki kanıtlanamayan bir "saçma" şeyin, ilerde kanıtlanabilmesi de sözkonusu olabilir.. Örneğin "saçma" olarak görülen pekçok "komplo teorisi paradigmaların gelecekte doğrulanması/gerçekleşmesi" gibi durumlar da bunun kanıtıdır aslında..

Örneğin;

Gerçekleşen (gerçek olduğu sonradan ortaya çıkan) bazı komplo teorileri..

"2013 yılında Edward Snowden, ABD hükümetinin birçok vatandaşı yıllardır gözetlediğini öne sürdü. Snowden, ABD Ulusal Güvenlik Ajansı'nın PRISM adında gizli bir casusluk programı kullandığını ve bu program sayesinde çok sayıda ABD'li vatandaşın gözetlendiğini açıkladı. PRISM programı ile ABD hükümeti Google, Microsoft ve Apple gibi şirketlerden gizli kullanıcı verilerini çekebiliyordu. Bu durum kullanıcı gizliliğini ihlal ediyordu. Daha da ilginç olan Ulusal Güvenlik Ajansı'nın 2001 yılından beri çok sayıda telefon görüşmesini, mesajı, yabancı hükümetlerin ve dünya liderlerinin görüşmelerini gizlice dinliyor olmasıydı. Birbiri ardına patlayan casusluk skandalları sonucu, ABD halkının Ulusal Güvenlik Ajansı'na güveni kalmadı. Facebook tarafından yayınlanan şeffaflık raporuna göre de, dünya çapında hükümetler, 2017 yılının ilk yarısında 78 bin 890 kişinin bilgilerini almak için şirkete talepte bulundu." (65)

"Soğuk Savaş Dönemi sırasında ABD hükümeti, Sovyetler Birliği'nin gücü sebebiyle paranoyaklaşmıştı. ABD, Sovyetler'in psikolojik savaştaki gelişiminin gerisinde kalmak istemiyordu. 1977'de şahitler ve gizli belgeler, CIA'in bazı halüsinojenik ilaçları bilinçaltı kullanımı çalışmalarında etik olmayan biçimde kullandığını ortaya koydu. 1953 ve 1964 yılları arası bazı ilaçlar ABD vatandaşları üzerinde kullanılıyor ve sonuçları not alınıyordu. Fakat vatandaşların böyle bir deney için kullanıldıklarından haberleri yoktu. Üniversiteler, hapishaneler ve hastaneler test merkezleri haline geldi ve ölümcül kanseri olanlar, denek olarak kullanıldı. Bu deneylerin sonucunda en az iki kişinin yaşamını yitirdiği biliniyor. Ölenlerden biri olan asker bilimci Dr. Frank Olson'a paranoya ve şizofreni tanısı konulmuştu." (65)

"CIA'in Los Angeles'taki Uyuşturucu Şebekesi : Pulitzer Ödüllü gazeteci Gary Webb; San Jose Mercury news gazetesinde "Karanlık Müttefiklik" (Dark Alliance) başlıklı üç bölümlük seri haberini yayınladığında tarih 1996 yılının Ağustos ayı idi. Haberde, Nikaragualı uyuşturucu tacirlerinin Los Angeles'ta bir kokain satış şebekesi oluşturduklarını ve buradan sağladıkları gerlirle Nikaragua'da kontra-gerilla güçlerinin finanse edildiği belirtiliyordu. Webb; bütün bu operasyonun CIA'in bilgisi dahilinde yürüdüğünü ve sınırdan uyuşturucu geçişine izin verildiğini belgelemişti." (66)

"1950'li yıllarda insanlar sigaranın zararları hakkında bilgisizdi. Sigara üreten şirketler de bu bilgisizliğin devam etmesi için büyük çaba gösteriyordu. Şirketler büyük paralar kazanıyor ve bilim dünyası ilginç bir şekilde sigaranın zararları üzerine kafa yormuyordu. Şirketler durumu o kadar abarttı ki, sigaranın faydalı olduğu gibi asılsız iddiaları birbiri ardına sıralamaya başladı. 1964 yılında ABD Sağlık Bakanı, sigaranın ölüme yol açabileceğini açıkladı. Fakat zarar bilincinin oluşması 1990'lı yıllarda mümkün oldu. 2006 yılında ABD'li hakim Gladys E. Kessler, tütün şirketlerini yanlış bilgi vermeleri sebebiyle suçlu buldu." (65)

"CIA Suikastleri : "Komplo" tarihine hakim olmak isteyen birisinin okuması gereken en önemli kaynaklardan biri Church komitesi raporlarıdır. 1975 yılında Senatör Frank Church tarafından başkanlığı yapılan İstihbarat Faaliyetleri Kapsamında Hükümet İcraatlarının İncelenmesi Komitesi ; Watergate skandalı sonrasında CIA ve FBI'in icraatlarını mercek altına aldı ve bu istihbarat örgütlerinin istihbarat toplama faaliyetinin ötesine geçtiklerini tespit etti. Bu komitenin faaliyetleri sonucunda CIA'in kalp krizi yaratan silah dahil bir çok suikast yöntemine başvurduğu ortaya çıktı. Komite; CIA'in öldürme yöntemleri arasında kanser, araba kazaları, kayak kazaları, intihar, bot kazaları ve doğrudan silahla suikasti saydı. Bu komitenin çalışmaları kongre kayıtlarında ve zamanın medya haberlerinde aynen yeralsa dahi, asla ABD yakın tarihi ile ilgili ders müfredatına alınmadı ve insanlar hala suikast senaryolarını bu yüzden hala "komplo teorisi" olarak nitelendirebiliyor."(66)

"1980'li yıllarda ABD'nin Los Angeles kentinde uyuşturucu kullanımı tavan yapmıştı. Bunun en büyük sorumlusu, CIA'di. Gazeteci Gary Webb'in 1996 yılında yayınladığı rapora göre CIA, ABD'ye uyuşturucu madde ihraç edilmesi için Nikaragua'daki Contra isyancılarla beraber çalışıyordu. Bu sebeple Los Angeles'ın yoksul bölgelerinde uyuşturucu kullanımı artıyor ve hastalıklar baş gösteriyordu.CIA'in uyuşturucu ihracatı ya da kaçakçılığı vakasında rolünün ne olduğu bugün bile tam bilinmiyor. 1998 yılında CIA, uyuşturucu kaçakçılığı suçlamalarını reddetti fakat Nikaragualı Contra isyancılarının kaçakçılık yaptıklarından haberder olduğunu açıkladı. Gerçekleri ortaya çıkaran Webb, 2004 yılında intihar etti." (65)

Daha bunlar gibi sonradan gerçek olduğu ortaya çıkan çok sayıda "komplo teorisi" olarak görülen bilgiler bulunuyor sosyal medyada..

Komplo Teorilerinin gerçekliğinin bilimsel olarak hesplanması..😮

İlginç bir bilgi de,komplo terorilerinin, sonradan gerçek olduğunun ortaya çıkma ihtimalini de bilimsel yani matematiksel olarak hesaplayan bir araştırmanın olmasıydı..Buna göre;

--
"David Grimes tarafından geliştirilen ve Plos One dergisinde yayınlanan araştırmaya göre bir komployu gizli tutmak, eninde sonunda o komploya dahil olan birilerinin gerçekleri söyleyecek olmasından dolayı çok zor. Grimes'in geliştirdiği formüle göre de komploya dahil olanların sayısı arttıkça, o gerçeğin ortaya çıkma süresi kısalıyor. Bu sayı azaldıkça da ortaya çıkma süresi uzuyor. Dr. David Grimes, bu formülünü geliştirirken 3 faktör kullanmış: komploya dahil olanların sayısı, geçen zaman ve komplonun gerçek başarısız olma ihtimali.. Ardından bu formülü, dört önemli komplo teorisine uygulamış: Amerikalıların gerçekten Ay'a ayak basıp basmadığı, küresel ısınmanın bir aldatmaca olup olmadığı, aşıların otizme neden olup olmadığı ve ilaç şirketlerinin kanserin tedavisini gizleyip gizlemediği.

Grimes'in hesaplamalarına göre bu dört olay da doğru gözüküyor. Çünkü eğer bir komplo olsaydı, formüle göre şimdiye kadar çoktan ortaya çıkmış olmaları gerekirdi. Grimes'e göre Ay'a ayak basma komplosu sahte olsaydı bunun 3.7 yıl içinde, gerçekten küresel ısınma olmasaydı bu gerçeğin 3.7 ila 26.8 yıl içinde, aşıların otizme neden olduğu 3.2 ile 34.8 yıl içinde, kanserin tedavisinin bulunduğu ise 3.2 yıl içinde ortaya çıkmış olurdu. Dr. Grimes, kullandığı bu formülün, “radyoaktif fizik araştırmalarında kullandığı formüllerle çok benzediğini düşünüyor. Formülü oluştururken de işe Poisson Yasası (denklemi) ile başlamış. Bu formül, fizikte belli bir hadisenin belli bir zaman içinde meydana gelme olasılığını hesaplamakta kullanılıyor. Poisson Denklemi üzerine bazı varsayımlardan da yararlanarak Dr. Grimes, kullandığı bu formülü geliştirmiş." (67)

Aklımıza nedense şu geldi: "Eskiden bundan yaklaşık 200 yıl öncesine kadar"cep telefonu,televizyon" gibi sesli-görüntülü cihazlar yoktu. Çok uzağa gitmeye de gerek yok, o dönemler de bile etrafınızdakilere "gelecekte çok uzaktakilerle sesli ve görüntülü konuşabileceğinizi" söyleseydiniz, sözleriniz "komlo teorisi" olarak algılanabilir ve siz de bir şekilde "büyücü" diye aforoz edilebilirdiniz.. Bunlar da gözlerden kaçan bir detay aslında.." 🙄

4.BÖLÜM 

                                                  Yeni dünya düzeninde çiplenecek miyiz? pics(23,24,30)

COVİD-19'un bir proje olduğunu düşünenler ile yeni dünya düzenine inanan kesimler,aşı ve çiplemelerle ilgilenenler..

Bunlar genellikle "yeni dünya düzenine inanan kesim olarak biliniyor,bu düzende insanların "izleneceği,zorla aşılanacağı ve çipleneceği" yönünde görüş bildirenlerdir.. Bu görüşlerini özellikle de "aşılamalar" ve "çiplenmeler" konusunu, "bazı kişilerin kendilerini çiplemelerini" buna örnek göstererek, çeşitli araştırmalar,bilgiler ve videolarla ortaya koymaya çalışıyorlar..

İNSANLARIN ZORLA/GÖNÜLLÜ AŞILANMASI VE ÇİPLENMESİ

Önce,"MicroÇip İmplant" teknolojisi" nedir,buna bir bakalım..

Mikroçip implant (hayvan)
Bir mikroçip implant, bir hayvanın derisinin altına yerleştirilmiş tanımlayıcı bir entegre devredir. Büyük bir pirinç tanesinin büyüklüğündeki çip, pasif radyo frekansı tanımlama (RFID) teknolojisini kullanır ve aynı zamanda PIT (pasif entegre transponder) etiketi olarak da bilinir. Standart evcil hayvan mikroçipleri tipik olarak 11-13 mm uzunluğunda (yaklaşık 1 inch2 inç) ve 2 mm çapındadır.

RFID kulak küpeleri gibi harici olarak bağlı mikroçipler, atlar hariç çiftlik ve çiftlik hayvanlarını tanımlamak için yaygın olarak kullanılır. Bazı harici mikroçipler implante yongalarla kullanılan tarayıcıyla okunabilir. Hayvan barınakları hayvan kontrol memurları ve veterinerler, gıda, tıbbi bakım ve ötenazi için masraflardan kaçınarak, kayıp evcil hayvanları sahiplerine hızlı bir şekilde iade etmek için rutin olarak mikroçipler ararlar. Birçok sığınma evi, yerlerinden edilmiş tüm hayvanlara cips yerleştirir.

Mikroçipler ayrıca kulübeler, yetiştiriciler, brokerlar, eğitmenler, kayıtlar, kurtarma grupları, insancıl toplumlar, klinikler, çiftlikler, ahırlar, hayvan kulüpleri ve dernekleri, araştırmacılar ve evcil hayvan mağazaları tarafından kullanılır. Bazı evcil hayvan kapıları, sadece belirli hayvanların kapıyı kullanmasına izin veren belirli hayvanların mikroçipleri tarafından etkinleştirilecek şekilde programlanabilir.

Bazı ülkeler, aşı kayıtlarına uyması için ithal hayvanlarda mikroçiplere ihtiyaç duymaktadır. Bazı nesli tükenmekte olan hayvanlarda CITES tarafından düzenlenen uluslararası ticaret için mikroçip etiketlemesi de gerekebilir: örneğin Asya Arowana esir balıklara yapılan ithalatı sınırlamak için etiketlenir. Ayrıca, uluslararası sınırları evcil hayvan olarak veya ticaret için geçen bantlı olmayan kuşların mikroçiplenmesi gerekir, böylece her kuş benzersiz bir şekilde tanımlanabilir.

Şu anda, evcil hayvanların ve diğer hayvanların mikroçiplenmesi ABD'de, mikroçiplenmenin tehlikeli olduğu tespit edilen hayvanları tanımlamak için bir araç olarak zorunlu kılan bazı mevzuat dışında gönüllüdür. 1994 yılında Louisiana Tarım ve Orman Bakanlığı (LDAF), at enfeksiyöz anemisi için test edilen tüm atların kalıcı tanımlanmasını (marka dudak dövmesi veya elektronik tanımlama şeklinde) gerektiren bir düzenleme yayınladı. LDAF ve devlet veteriner hekimine göre bu gereklilik, 2005 sonbaharında Katrina Kasırgası sırasında yerlerinden edilen atların sahiplerinin belirlenmesine büyük katkı sağladı. Diğer ülkelerde durum böyle değil çünkü 6 Nisan 2016'dan itibaren İngiltere, İskoçya ve Galler'deki tüm köpeklerin mikroçiplenmesi gerekiyor.

Mikroçipler bir veteriner tarafından veya bir sığınakta implante edilebilir. Hayvanın zaten bir çipinin olmadığını kontrol ettikten sonra veteriner veya teknisyen çipi bir şırınga ile enjekte eder ve çipin benzersiz kimliğini kaydeder. Anestezik gerekmez, basit bir prosedürdür ve çok az rahatsızlığa neden olur: ağrı minimal ve kısa ömürlüdür. Atlar üzerinde yapılan çalışmalarda şişme ve artan hassasiyetin giderilmesi yaklaşık üç gün sürer.

İnsanlar implant zamanında skar dokusunun oluşması ve iki yıla kadar kaşıntı ve sıkışma hissi için şişlik ve morarma bildirir. Test taraması doğru çalışmayı sağlar. Bazı barınaklar ve veterinerler, yerleştirdikleri hayvanlarla ilgili olası sorunlar hakkında bilgi sahibi olmak için kendilerini birincil temas olarak tanımlar. Form, çip üreticisi dağıtıcısı veya evcil hayvan kurtarma hizmeti gibi bağımsız bir varlık olabilecek bir kayıt defterine gönderilir.

Bazı ülkeler tek bir resmi ulusal veri tabanına sahiptir. Bir ücret karşılığında kayıt defteri genellikle evcil hayvanın yaşamı için 24 saat ücretsiz telefon hizmeti vermektedir. Bazı veteriner hekimler, genellikle çevrimiçi olarak yapılan sahibine kayıt bırakır, ancak mevcut iletişim bilgileri olmayan bir çip aslında işe yaramaz. (....)

Gizlilik
Mikroçiplerin izinsiz okunması gizlilik açısından bir risk oluşturabilir ve potansiyel olarak tüketicileri, taşıyıcıları ve hatta farklı hayvan sahiplerini tanımlamak veya izlemek için bilgi sağlayabilir. RFID sinyal kesintisi ve mevzuat olasılığı da dahil olmak üzere yetkisiz okuma ile mücadele etmek için çeşitli prototip sistemleri geliştirilmektedir. 2002'den beri bu konuda yüzlerce bilimsel makale yayınlanmıştır. Farklı ülkeler bu konulara farklı tepki vermiştir.

1997'nin başlarında, bazı bilim adamları mikroçip implantasyonunun teknik olarak mümkün olduğuna inanıyorlardı, ancak kişisel gizliliğe potansiyel olarak büyük müdahaleleri önlemek için stratejileri düşünmenin zamanı geldiğini öne sürdüler. Yine de, hayvanlara implante edilen mikroçiplerin gizlilik sorunlarına veya ciddi sosyal sorunlara yol açabilecek bilgi ihlallerine yol açması mümkündür.

Mikroçip sahiplik sorusu
Mikroçip tanımlamanın yaygın olarak benimsenmesi, bazen mikroçip sahiplik bilgilerinin sahiplik yasalarına göre alakasız olması nedeniyle sahiplik anlaşmazlıklarının daha sık ortaya çıkmasına neden olabilir. Bu durum, sahibi mikroçip sahiplik bilgilerinin ait olduğu kişi değilse oluşabilir. Bu önemli bir sorundur, çünkü müşteri gizliliği kuralları genellikle veteriner hekimlerin müşterinin izni olmadan bir evcil hayvan hakkında bilgi vermesini yasaklar.

Ayrıca, hayvan ağır bir durumda olsa bile, veteriner hekimlerin mikroçipli bir spay üzerinde ameliyat yapmak için çipi kaydeden kişiden izin almaları gerekmektedir. Mikroçipli hayvanlar bilerek terk edilir veya başka biri tarafından çalınırsa sorun daha karmaşık olabilir.

Gizliliği koruma
Mikroçip gizliliğini korumanın ilk yöntemi bilgileri düzenli olarak güncellemektir. Yanlış mikroçip detaylarına sahip başıboş hayvanların geri kazanılma olasılığı daha düşüktür ve doğru mikroçip detaylarına sahip evcil hayvanlarla karşılaştırıldığında, evcil hayvanların alınması için geçen süre daha uzundur ve bazen yeniden birleşme imkansızdır. Bu olduğunda, sadece sahipler sevgili evcil hayvanlarını kaybetmekle kalmaz, aynı zamanda mikroçiplerde saklanan özel bilgileri bir tarayıcı kullanan herkes tarafından okunabilir. Bu nedenle, özellikle sahipler telefon numaralarını taşıdıklarında veya değiştirdiklerinde mikroçip bilgilerini düzenli olarak güncellemek akıllıca olacaktır.

Araştırmaya göre e-posta hatırlatıcıları evcil hayvan sahiplerinin mikroçip bilgilerini güncelleme sıklığını artırabilir. Evcil hayvan sahiplerinin evcil hayvanların verilerini güncelleme sıklığını artırarak, başıboş hayvanların geri kazanım yüzdeleri artacak ve böylece her yıl barınaklarda ötenazi edilen evcil hayvanların sayısı azalacaktır. Bu, sahiplerinin özel bilgilerinin sevgili evcil hayvanlarıyla tekrar bir araya geldiklerinde korunma olasılığı daha yüksektir.

Başka bir önleme yöntemi de kriptografi kullanmaktır. Dönme kodları ve sınama yanıtı kimlik doğrulaması (CRA), etiket ve okuyucu arasındaki mesajların tekrarlanmasını izlemek için yaygın olarak kullanılır; kaydedilen tüm mesajlar tekrar iletimi sırasında başarısız olur. Benzer şekilde, mikroçip sahiplik aktarımı için bazı yeni RFID kimlik doğrulama protokollerinin, güvenli mikroçip sahiplik aktarımı için üç temel gereksinimi karşılayan kullanıcıların gizliliğini korumak üzere uyarlanması mümkündür. Üç gereksinim şunları içerir: yeni sahip gizliliği (yalnızca yeni sahip mikrokipi tanımlamalı ve kontrol edebilmelidir) eski sahip gizliliği (mikroçip ile önceki sahibi arasındaki geçmiş etkileşimler yeni sahip tarafından izlenebilir olmamalıdır) ve yetkilendirme kurtarma (yeni sahip, bazı özel durumlarda yetkilendirme haklarını önceki sahibine aktarabilmelidir). Bu özellikler sahiplerinin gizliliğini bir ölçüde koruyabilir. (....)" (31)

Microchip implant (insan)
Bir insan mikroçip implantı, tipik olarak silikat camın içine yerleştirilmiş ve bir insanın vücuduna implante edilmiş tanımlayıcı bir entegre devre cihazı veya RFID transponderidir.

Bu tip subdermal (derialtı) implant genellikle kişisel tanımlama, kolluk kuvvetleri, tıbbi geçmiş, ilaçlar, alerjiler ve iletişim bilgileri gibi harici bir veritabanında bulunan bilgilere bağlanabilen benzersiz bir kimlik numarası içerir. Radyo frekansı tanımlama (RFID) implantı ile yapılan ilk deneyler 1998 yılında İngiliz bilim adamı Kevin Warwick tarafından gerçekleştirildi. İmplantı kapıları açmak, ışıkları açmak ve bir binada sözlü çıktıya neden olmak için kullanıldı. Dokuz gün sonra implant çıkarıldı ve o zamandan beri Londra'daki Bilim Müzesi'nde yapıldı.

Mart 2005'in başında hobisi Amal Graafstra, 125 khz EM4102 biyo cam kaplı RFID transponderini sol eline yerleştirdi. Ofisine girmek için bir erişim kontrol sistemi ile kullanıldı. Kısa süre sonra Haziran 2005'te daha gelişmiş bir HITAG S 2048 düşük frekanslı transponder implante etti. 2006 yılında RFID Toys Graafstra implantlarını evinin açık araba kapılarına erişmek ve bilgisayarında oturum açmak için kullandı. Halkın ilgisinin artmasıyla birlikte, 2013 yılında biohacking şirketi Dangerous Things'i başlattı ve 2014 yılında dünyanın ilk implante edilebilir NFC transponderini kitle olarak fonladı. Ayrıca TEDx dahil olmak üzere çeşitli etkinliklerde ve tanıtım konserlerinde konuştu ve sadece implantını okuduktan sonra ateş eden bir akıllı tabanca yaptı.

16 Mart 2009'da İngiliz bilim adamı Mark Gasson, sol eline cerrahi olarak yerleştirilen bir cam kapsül RFID cihazına sahipti. Nisan 2010'da Gasson'un ekibi bir bilgisayar virüsünün implantını kablosuz olarak nasıl enfekte edebileceğini ve daha sonra diğer sistemlere bulaşabileceğini gösterdi. Gasson, implante edilmiş teknoloji ile insan ve makine arasındaki ayrımın teorik olabileceğini, çünkü teknolojinin insan tarafından vücutlarının bir parçası olarak algılanabileceğini düşündü. Vücudumuzu ve sınırlarını neyin oluşturduğuna dair anlayışımızdaki bu gelişmeden dolayı, bir bilgisayar virüsüyle enfekte olan ilk insan olarak kabul edildi. İmplantını çıkarmak gibi bir planı yok.

hobiler
Bazı hobiler RFID mikroçip implantlarını ellerine yerleştirdiler veya başkaları tarafından yerleştirdiler.

Futura CEO'su Alejandro Hernandez, Orta Amerika'da Kasım 2017'de Federico Cortes tarafından sol elinde bir Tehlikeli Şeyler transponderi kuran ilk kişi olarak biliniyor.

Mikey Sklar sol eline bir çip yerleştirdi ve işlemi filme aldı.

Jonathan Oxer, bir veteriner implantasyon aracı kullanarak kendi koluna bir RFID çipi yerleştirdi.

Bitcoin ATM üreticisi General Bytes'in Hollanda pazarlama müdürü Martijn Wismeijer, Bitcoin özel anahtarlarını ve kartvizitini saklamak için RFID cipslerini iki eline yerleştirdi.

Patric Lanhed, elinde bulunan bir yonga kullanarak bir euro değerinde Bitcoin “biyo-ödeme” gönderdi.

Marcel Varallo, Bioglass 8625'te işaret parmağı ve başparmak arasında eline yerleştirilmiş bir NXP yongasına sahipti ve işyerinde güvenli asansörleri ve kapıları açmasını sağladı. NFC için etkin olan cep telefonlarına aktarım için dijital kartviziti evinde saklayabilir.

Biohacker Hannes Sjöblad 2015'ten beri yakın alan iletişimi (NFC) çip implantlarını deniyor.

Paris'teki Echappée Voléé 2016'daki konuşması sırasında Sjöblad, işaret parmağı ve başparmak arasında da kendini implante ettiğini ve kapıların kilidini açmak, ödeme yapmak ve telefonunun kilidini açmak için kullandığını açıkladı (aslında ceplerine koyabileceğin her şeyi değiştirerek). Buna ek olarak, Sjöblad ilgilenen kişilerin çip ile implante edilebileceği birkaç "implant partisine" ev sahipliği yaptı

Ticari implantlar

Dijital kimlik
VivoKey Technologies, 2018'de ilk kriptografik olarak güvenli insan implante edilebilir NFC transponderlerini geliştirdi. Spark, AES128 bit özellikli ISO / IEC 15693 2mm x 12mm biyo cam kaplamalı enjekte edilebilir cihazdır. Flex One, Bitcoin cüzdanları, PGP, OATH OTP, U2F, WebAuthn, vb.Dahil olmak üzere Java Kartı uygulamalarını (yazılım programları) çalıştırabilen implante edilebilir temassız güvenli bir öğedir. Düz, esnek 7mm x 34mm x 0.4mm yassı biyopolimer kabuk içinde kapsüllenmiştir. Uygulamalar, implantasyondan önce veya sonra Flex One'a yerleştirilebilir.

Tıbbi kayıtlar
Araştırmacılar, tıp alanındaki insanlarda mikroçip implantlarını incelediler ve cihazın tıbbi alana dahil edilmesinin potansiyel faydaları ve riskleri olduğunu gösteriyorlar. Örneğin, uyumlu olmayan hastalar için yararlı olabilir, ancak yine de cihazın potansiyel kötüye kullanımı için büyük riskler oluşturmaktadır.

Digital Angel'ın bir yan kuruluşu olan Destron Fearing, ilk olarak VeriChip için teknolojiyi geliştirdi. 2004 yılında, VeriChip implante edilmiş cihaz ve okuyucu Sınıf II: FDA tarafından özel kontrollere sahip genel kontroller; o yıl FDA, bu tür cihazları pazarlamak için gereken özel kontrolleri açıklayan bir taslak rehber yayınladı. Pirinç tanesinin büyüklüğü hakkında, cihaz tipik olarak bir bireyin sağ kolunun omuz ve dirsek bölgesi arasına yerleştirildi. Uygun frekansta tarandıktan sonra, çip, kimlik doğrulama tıbbi kayıt erişimi ve diğer kullanımlar için bir veritabanında tutulan kullanıcı hakkındaki bilgilerle ilişkilendirilebilen benzersiz bir 16 basamaklı sayı ile yanıt verdi. Ekleme prosedürü bir doktor ofisinde lokal anestezi altında yapıldı.

Gizlilik savunucuları, hükümetin zorunlu bir tanımlama programı olarak benimsenmesinin sivil özgürlüklerin aşınmasına ve cihazın saldırıya uğraması durumunda kimlik hırsızlığına yol açabileceğine dair bir uyarı ile çipin potansiyel kötüye kullanımıyla ilgili endişeleri dile getirdi.

Teknolojinin ortaya koyduğu bir diğer etik ikilem, demanslı kişilerin tıbbi kayıtlarını içeren implante edilmiş bir cihazdan en iyi şekilde yararlanabilmeleridir, ancak bilgilendirilmiş onam sorunları tam olarak bu kişilerde en zor olanıdır.

Haziran 2007'de Amerikan Tabipler Birliği "implante edilebilir radyo frekansı tanımlama (RFID) cihazlarının hastaları tanımlamaya yardımcı olabileceğini, böylece hasta bakımının güvenliğini ve verimliliğini artırabileceğini ve hasta klinik bilgilerine güvenli erişimi sağlamak için kullanılabileceğini" açıkladı; ancak aynı yıl laboratuvar cihazlarında benzer cihazları kansere bağlayan haberlerin şirketin hisse senedi fiyatı ve satışları üzerinde yıkıcı bir etkisi oldu.

2010 yılında, o zamandan beri PositiveID olarak adlandırılan şirket, zayıf satışlar nedeniyle ürünü piyasadan çekti. Ocak 2012'de PositiveID, yonga varlıklarını VeriTeQ adlı bir şirkete sattı. Bu şirket, Olumlu Kimlik eski CEO'su Scott Silverman'a aitti.

2016 yılında JAMM Technologies yonga varlıklarını VeriTeQ'dan satın aldı; JAMM'in iş planı, implante edilmiş tıbbi cihaz satan şirketlerle ortaklık kurmak ve cihazları izlemek ve tanımlamak için RfID etiketlerini kullanmaktı.

JAMM Technologies, Randiss K. Geissler ve Donald R. Brattain ile müdür olarak listelenen Geissler Corporation ile aynı Plymouth, Minnesota binasında birlikte konumlanmıştır. Web sitesi ayrıca Geissler'in PositiveID Corporation, Destron Fearing Corporation ve Digital Angel Corporation'ın CEO'su olduğunu iddia ediyor.

2018 yılında, BiChip adlı bir Danimarkalı firma, uzaktan okunabilir ve İnternet'e bağlanmayı amaçlayan yeni nesil bir mikroçip implantı piyasaya sürdü. Şirket, mikroçip implantının implante edilen mikroçip kullanılarak ödeme yapılmasına izin vermek için Ripple kripto para birimi ile ilişkilendirmesi için bir güncelleme yayınladı.

Bina erişimi ve güvenliği

Şubat 2006'da Cincinnati OH CityWatcher Inc., bina erişim kontrol ve güvenlik sistemlerinin bir parçası olarak çalışanlarına mikroçip yerleştiren ilk şirket oldu. Çalışanlar, USA Today'de belgelendiği gibi şirketin güvenli video kaset odasına erişmek için implantlara ihtiyaç duydu. Proje, Six Sigma Security, Inc. tarafından başlatılmış ve uygulanmıştır. VeriChip Corporation, implantı başlangıçta santraller gibi güvenli tesislere erişimi kısıtlamanın bir yolu olarak pazarlamıştır.

Bu tür sistemler için en büyük dezavantaj, bir çip implantında bulunan 16 haneli kimlik numarasının elde edilmesi ve elde tutulan bir cihaz kullanılarak güvenlik araştırmacısı Jonathan Westhues tarafından halka açık bir sorun olarak görülebilmesinin nispeten kolay olmasıdır; Wired dergisinin Mayıs 2006 sayısında diğer yerlerin arasında belgelenmiştir.

Hollanda Rotterdam'da bir gece kulübü olan Baja Beach Club, bir zamanlar VIP konukları tanımlamak için VeriChip implantlarını kullandı.

Stockholm İsveç'teki merkez üssü, çalışanların güvenlik kapılarını, fotokopi makinelerini işletmek ve öğle yemeği için ödeme yapmak için RFID implantlarını kullanıyor.

Gelecekteki olası uygulamalar

2017'de Dünya Olimpiyatçılar Derneği'nin genel müdürü Mike Miller, uyuşturucu alımından dolayı spordaki sorunları azaltmak için sporcularda bu tür implantların kullanılmasını önerdiği yaygın olarak bildirildi. Teorik olarak GPS özellikli bir çip, bir gün bireylerin fiziksel olarak enlem, boylam, yükseklik ve hız ile konumlandırılmasını mümkün kılabilir. Bu tür implante edilebilir GPS cihazları şu anda teknik olarak mümkün değildir. Bununla birlikte, gelecekteki bir noktada yaygın bir şekilde konuşlandırılırsa, implante edilebilir GPS cihazları yetkililerin kayıp kişileri ve / veya kaçakları ve bir suç mahallinden kaçan kişileri bulmasına izin verebilir.

Ancak eleştirmenler, hükümetin insan hakları aktivistlerini, işçi aktivistlerini, sivil muhalifleri ve siyasi muhalifleri izlemek ve zulmetmek için implantları kullanabileceği için teknolojinin politik baskıya yol açabileceğini iddia ediyor; suçlular ve yerli tacizciler onları kurbanlarını takip etmek ve taciz etmek için kullanabilirler; ve çocuk tacizcileri çocukları bulmak ve kaçırmak için kullanabilirler.

Endonezya Irian Jaya yasama organı tarafından 2008 yılında tartışılan bir izleme implantı için önerilen bir başka başvuru, HIV bulaşmış kişilerin diğer insanlara bulaşma şanslarını azaltmaya yönelik faaliyetlerini izlemek olacaktır. Ancak, mikroçip bölümü Aralık 2008'de yasama organı tarafından kabul edilen il HIV / AIDS Yönetimi tüzüğünün son versiyonuna dahil edilmemiştir.

Mevcut teknoloji ile piyasada GPS izleme özelliğine sahip implante edilebilir bir cihaz olmadığı için bu zaten işe yaramaz. Modern ödeme yöntemleri RFID / NFC'ye dayandığından, implante edilebilir mikroçiplerin kullanımda popüler olacaksa nakitsiz toplumun bir parçası olacağı düşünülmektedir.

Verichip implantları, Baja kulübü gibi gece kulüplerinde, müşterilerin implante edilebilir mikroçipleri ile içecek satın almalarına izin vermek için zaten kullanılmıştır.

Eleştiriler ve endişeler

Kanser riskleri
Kendi kendine yayınlanan bir raporda, RFID cihazlarına "casus cips" olarak atıfta bulunan anti-RFID savunucusu Katherine Albrecht, 1996'dan 2006'ya kadar yapılan laboratuvar kemirgenlerinin ilgisiz deneylerin tesadüfi bir parçası olarak bulunduğu veterinerlik ve toksikolojik çalışmalardan bahsediyor ve; tanımlama mikroçipleri ile implante edilen köpekler bazen bir insan implantasyon riskinin kanıtı olarak enjeksiyon bölgesinde (subkütan sarkomlar) kanserli tümörler geliştirdi. Bununla birlikte, laboratuvar hayvanlarında yabancı cisim tümör oluşumu ve insanlarda implantasyon arasındaki bağlantı, hatalı ve yanıltıcı olarak kamuoyuna çürütülmüş ve raporun yazarı, "bilimsel gerçeklere dayanmayan" kışkırtıcı "dil" kullanımı konusunda eleştirilmiştir.

Özellikle, belirtilen çalışmaların hiçbiri, implante mikroçiplerin kanser riskini araştırmak için özel olarak ortaya konmamıştır ve bu nedenle hiçbir çalışmada implante edilmeyen bir kontrol grubu hayvanı bulunmamıştır. Konunun daha fazla araştırmaya değer olduğu düşünülse de, "Tümörlerin saptanmasından insan sağlığı riskinin öngörülmesine kör sıçramalar" belirtildi.

Güvenlik riskleri
Amerikan Tabipler Birliği Etik ve Adli İşler Konseyi (CEJA) 2007 yılında RFID implante edilmiş yongaların gizliliği tehlikeye atabileceğini iddia eden bir rapor yayınladı; çünkü bir RFID aktarıcıda hiçbir bilgi depolanamasa da, çipte bulunan bilgilerin düzgün bir şekilde korunabileceğine dair bir güvence olmadığını iddia ederler.

mevzuat
Amerika Birleşik Devletleri
Wisconsin ve Kuzey Dakota'nın ardından, California 2007'de Senato Tasarısı 362'yi yayınladı; bu da bir kişiyi bir mikroçip implante etmeye ve tasarının ihlal eden kişilere karşı medeni cezaların değerlendirilmesini zorunlu kılmaya zorlar.

2008 yılında Oklahoma, insanlarda istemsiz mikroçip implantlarını yasaklayan 63 OK Stat § 63-1-1430 (2008 S.B. 47) 'i geçti.

5 Nisan 2010'da Gürcistan Senatosu, insanlarda zorla mikroçip implantları yasaklayan ve işverenler de dahil olmak üzere herkesin bunu istemesi için bir kabahat haline getiren Senato Bill 235'i geçti.

Tasarı, bir hekim tarafından yapıldığı ve Georgia Kompozit Tıp Kurulu tarafından düzenlendiği sürece gönüllü mikroçip implantlarına izin verecektir. Devletin Temsilciler Meclisi tedbiri almadı.

10 Şubat 2010'da Virginia Temsilciler Meclisi de şirketlerin çalışanlarını takip cihazlarına implante etmeye zorlamalarını yasaklayan bir yasa tasarısını kabul etti.

Washington State House Bill 1142-2009-10, seks suçlularını ve diğer föronları elektronik olarak izlemek için implante edilmiş radyo frekansı tanımlaması veya benzer bir teknoloji kullanan bir çalışma emri verdi.

popüler kültürde
Genel halk, evcil hayvanlarını izleme bağlamında mikroçiplere en aşinadır. ABD'de komplo teorisyeni Mark Dice de dahil olmak üzere bazı Hıristiyan aktivistler, Direniş Manifestosu adlı bir kitabın yazarı PositiveID ile canavarın İncil Markası, satın alma ve satış için gelecekteki bir gereklilik ve Vahiy Kitabının önemli bir unsuru olarak kehanette bulundu. Bu Son Gün Bakanlıklarının başkanı Gary Wohlscheid "VeriChip'in canavarı olma potansiyeli olan tüm teknolojilerden şu anda en iyi olasılığa sahip olduğunu" savundu. Arkangel'in kurgusal drama dizisi Black Mirror'ın bir bölümü, daha gelişmiş bir mikroçipin helikopter ebeveynliği potansiyelini düşündü." (32)

Beyin implantı
Genellikle nöral implantlar olarak adlandırılan beyin implantları, genellikle beynin yüzeyine yerleştirilen veya beynin korteksine bağlanan biyolojik bir öznenin beynine doğrudan bağlanan teknolojik cihazlardır.

Modern beyin implantlarının ortak bir amacı ve çok güncel araştırmaların odak noktası, beyinde inme veya diğer kafa yaralanmalarından sonra işlevsiz hale gelen alanları çevreleyen bir biyomedikal protez oluşturmaktır. Bu duyusal ikameyi, örn. görüşte. Diğer beyin implantları hayvan deneylerinde bilimsel nedenlerle beyin aktivitesini kaydetmek için kullanılır. Bazı beyin implantları, sinir sistemleri ve bilgisayar çipleri arasında arayüzler oluşturmayı içerir.

Bu çalışma, beyin-bilgisayar arayüzleri adı verilen daha geniş bir araştırma alanının parçasıdır. (Beyin-bilgisayar arayüz araştırması, zihin ve makine arasındaki arayüze izin veren, ancak bir cihazın doğrudan implantasyonu gerektirmeyen EEG dizileri gibi teknolojiyi de içerir.) Derin beyin stimülasyonu ve Vagus sinir stimülasyonu gibi nöral implantlar, sırasıyla Parkinson hastalığı ve klinik depresyonu olan hastalar için giderek daha rutin hale gelmektedir.

amaç
Beyin implantları, beyindeki tek nöronlardan veya nöron gruplarından (biyolojik sinir ağları) gelen sinyalleri veya blokları kaydeder veya uyarır (veya hem aynı anda kaydeder hem de uyarır). Bloke etme tekniğine karın içi vagal bloklama denir. Bu sadece bu nöronların fonksiyonel ilişkilerinin yaklaşık olarak bilindiği durumlarda yapılabilir. Nöral işlemenin karmaşıklığı ve nörogörüntüleme tekniklerini kullanarak aksiyon potansiyeliyle ilgili sinyallere erişim eksikliği nedeniyle beyin implantlarının uygulanması, nörofizyoloji ve bilgisayar işlem gücündeki son gelişmelere kadar ciddi şekilde sınırlandırılmıştır. Aktif bir implantın beyindeki tüm olumsuz etkilerini en aza indiren ve vücudun implantın işlevi üzerine sahip olabileceği tüm olumsuz etkileri en aza indiren ürünler tasarlamak için nöral implantların yüzey kimyası üzerinde de çok fazla araştırma yapılmaktadır.

Araştırmacılar ayrıca, bu implantları beyin ameliyatı olmadan uygulamak için damarları kullanma; kafatasını kapalı bırakarak hastalar nöral implantlarını, hepsi açık beyin cerrahisinin neden olabileceği nöbetler, felçler veya kalıcı nöral bozukluk riski olarak çalıştırmadan alabilirler.

Araştırma ve uygulamalar
Duyusal ikameyle ilgili araştırmalar 1970'ten bu yana önemli ilerleme kaydetmiştir. Özellikle görme sistemi göz implantlarının (genellikle bazı beyin implantlarını veya izlemesini içeren) çalıştığı bilgisine bağlı olarak görme başarısı ile uygulanmıştır. İşitme için doğrudan işitme sinirini uyarmak için koklear implantlar kullanılır. Vestibülokoklear sinir periferik sinir sisteminin bir parçasıdır, ancak arayüz gerçek beyin implantlarınınkine benzer. Birden fazla proje, hayvanların beyninden uzun süre kayıt yapmayı başarmıştır.

Edward Schmidt liderliğindeki NIH'deki 1976 araştırmacıları, 30 gün boyunca tek nöronlardan kayıt ve en iyi elektrotlardan üç yıldan fazla tutarlı kayıtlar dahil taşınmaz "hatpin" elektrotlar kullanarak al yanaklı maymun motor kortekslerinden gelen sinyallerin potansiyel potansiyel kayıtlarını yaptılar . "Hatpin" elektrotlar saf iridyumdan yapılmıştır ve şu anda Utah dizisinin Cyberkinetics uygulamasında kullanılan Parylene malzemeleri ile izole edilmiştir. Bu aynı elektrotlar veya aynı biyouyumlu elektrot malzemeleri kullanan türevleri, şu anda siberkinetik problar dışındaki öğrenme ve motor protez yaklaşımlarının nöral temelini inceleyen görsel protez laboratuvarları laboratuvarlarında kullanılmaktadır.

Diğer laboratuvar grupları, ticari ürünlerde bulunmayan benzersiz yetenekler sağlamak için kendi implantlarını üretmektedir. Atılımlar, sıçan beyinleri maymunlar tarafından robotik kollar üzerinde fiziksel cihazların duyusal bir ayrımcılık kontrolünün öğrenilmesi boyunca fonksiyonel beyin yeniden kablolama sürecinin, mekanik cihazların maymunlar ve insanlar tarafından uzaktan kumanda edilmesi, roachların hareketleri üzerinde uzaktan kontrol edilmesini içerir. insanda Utah Dizisinin çift yönlü sinyalleme için kullanımı. Halen bazı gruplar insanlarda ön motor protez implantları yapmaktadır. Bu çalışmalar günümüzde implantların ömrü ile birkaç ayla sınırlıdır. Dizi şimdi Braingate'in sensör bileşenini oluşturuyor.

Aktif bir implantın beyindeki tüm olumsuz etkilerini en aza indiren ve vücudun implantın işlevi üzerine sahip olabileceği tüm olumsuz etkileri en aza indiren ürünler tasarlamak için nöral implantların yüzey kimyası üzerinde de çok fazla araştırma yapılmaktadır. Denenmekte olan bir diğer nöral implant türü, insanların beyinlerinin uzun süreli anılar yaratmasına izin veren işlevsel nöronlar tarafından yapılan sinyal işlemeyi taklit eden Protez Nöronal Bellek Silikon Cipsleridir.

2016'da Urbana-Champaign'daki Illinois Üniversitesi'ndeki bilim adamları, postoperatif izleme için artık ihtiyaç duyulmadığında eriyen küçük beyin sensörlerinin geliştirildiğini duyurdular. 2016 yılında Melbourne Üniversitesi dışından bilim adamları Stentrode keşfi ile ilgili kavram kanıtı verileri yayınladılar; juguler ven yoluyla implante edilen bir cihaz, bir nöral kayıt cihazının bir stent üzerine tasarlanması ve açık beyin ameliyatına gerek kalmadan beyindeki bir kan damarına implante edilmesi potansiyelini göstermiştir. Teknoloji platformu, beyin aktivitesini çevirerek robotik uzuvlar bilgisayarlar ve dış iskeletler gibi harici cihazların kontrolünü kolaylaştırmak için felçli hastalar için geliştirilmektedir. Sonuçta epilepsi ve Parkinson hastalığı gibi bir dizi beyin patolojisini teşhis ve tedavi etmeye yardımcı olabilir." (33)

Şimdi de "aşı ve çipler" konusundaki bazı endişeleri ekleyelim..

ÖNCE AŞILAR

İlk önce aşılardan başlayalım..Aşılarla ilgili bir makale çok dikkat çekici..Burada özellikle de Afrika ve Asya gibi kıtalardaki fakir ülkelerde "zorla aşılama ve bilgisizce rıza nedeniyle çok sayıda ölüm ve yaralanmaların" olduğundan bahsediliyor.. İlk önce bunu yayınladık,dikkatlice okuyun deriz..

------------
Uluslararası STK'ların Hesap Verebilirliği: Gelişmekte olan ülkelerde sağlık hizmet sunumunda insan hakları ihlalleri ve mevcut tedbirlerin etkinliği.
Gates Vakfı dünya sağlığı ve nüfusu üzerine odaklanıyor ve maliyetleri düşürerek bilimsel keşfi hızlandırma stratejisini vurguluyor. 2000'lerin başından bu yana Gates Vakfı tarafından büyük ölçüde finanse edilen Aşılar ve Aşılar için Küresel İttifak (Gavi) Küresel Sağlık Yenilikçi Teknoloji Fonu ve PATH, Afrika ve Hindistan'daki savunmasız nüfusa aşı ve ilaç dağıtmaktadır. 2010 yılında Gates Vakfı Afrika genelinde deneysel sıtma ve menenjit aşı çalışmalarını ve Hindistan'daki HPV aşı programlarını finanse etti.

Tüm bu programlar, zorla aşılama ve bilgisiz rıza nedeniyle çok sayıda ölüm ve yaralanma ile sonuçlanmıştır. Nihayetinde, hayat kurtarıcı kisvesi altındaki bu sağlık kampanyaları, test edilmemiş veya onaylanmamış ilaçların büyük ölçekli klinik çalışmalarını, ilaç yönetiminin daha az düzenlenmiş ve daha ucuz olduğu gelişmekte olan pazarlara taşımıştır. Bu tür kötüye kullanımların açıklanmasıyla, STK'lar için mevcut hesap verebilirlik rejiminin eksiklikleri iki kritik alanda ele alınmalıdır: projeleri izleme ve bağışçılar ile STK'lar arasındaki potansiyel etkileri ve sömürüyü izleme.

Afrika ve Hindistan'daki son Gates tarafından finanse edilen sağlık kampanyalarının gözden geçirilmesi yoluyla bu makale, bu programlar sırasında yapılan insan hakları ihlallerini önlemek ve çözmek için mevcut hesap verebilirlik rejiminin başarısızlıklarına bakarak bu eksiklikleri vurgulamayı ve analiz etmeyi amaçlamaktadır. Bu makale, yerel yönetimlerin daha aktif bir rolü ve toplumun ulaşması ve geliştirilmesi yoluyla STK'ların hesap verebilirlik rejiminin güçlendirilmesine yönelik öneriler sunacaktır. Bu makaledeki bulguların sağlık sektöründe ve potansiyel olarak diğer sektörlerde çalışan tüm STK'lar üzerinde etkileri olacaktır.

“İzleyicileri kim izliyor?”: Latince “Quis custodiet ipsos custodies?” İfadesinin değişken bir İngilizce çevirisi; bugün güç pozisyonlarında bulunanların eylemlerinden ne kadar etkili sorumlu tutulduğunu sorgulamak için yaygın olarak kullanılmaktadır. Günümüzde uluslararası rol oynayan sivil toplum kuruluşları (STK'lar) için küresel rolünün genişleyen misyonları ve denetlenmeyen faaliyetleri göz önünde bulundurulduğunda uygun bir sorudur. Küreselleşme ve gelişmekte olan ülkelerde yoksulluk sağlığı ve yönetişimi konularındaki artan farkındalık ile uluslararası toplum, uluslararası STK'larda ve benzer kuruluşlarda (vakıflarda) yoksul ülkelerde hayat kurtarmaya söz verdi." (8)

Trumpists, Bill Gates'in beyin çiplerini implant etmek için koronavirüs kullandığına inanıyor.
(Soros üzerinde hareket et) Bu çılgınca şeyler. Ve potansiyel olarak felaket, çünkü bu insanların bir kısmı aşılanmayı bırakacak kadar korkmuş olabilir. Milyarder Bill Gates ve karısı Melinda, koronavirüs salgınıyla savaşmak için 100 milyon dolarlık kendi parasını taahhüt etti. Buna karşılık, Trump yanlısı internetin ateşli bir kesimi, çiftin insanlığın iyi bir bölümünü öldürmek ve ardından hayatta kalanlara canavar işareti tarzı izleme yongaları kurmak istediğine ikna oldu. Çarşamba günü Trump yanlısı kişilikler ve düzenli Trump Beyaz Saray'ın “elmas ve ipek” misafirleri Gates'in komplo teorilerini en son iten kişiler oldu, Microsoft kurucusunun “dünyaya aşılarla hükmetmek” için gizli bir “gündem” üzerinde çalıştığını ve Gates'in dahil olduğu herhangi bir koronavirüs aşısını almama sözü verdiler. Lynnette “elmas” Hardaway bir videoda “Siyah insanları burada bunun için kobay yapmayacaksınız” diye söyledi. Rochelle “ipek” Richardson ise “Biz sizin denemeniz ya da projeniz olmayacağız” diye ekledi.


                                               Bill Gates hakkında iddia - diamond and silk pics (103)

"Bill Gates & @WHO, Afrikalı ve Hintli kabile çocuklarını FDA onaylı olmayan ilaç aşılarını denemek için kullandı. Her iki ülke de bu denemelerin etik dışı doğası hakkında kırmızı bayraklar kaldırdı ve yok sayıldı. İşte herkesin okuması gereken akademik bir inceleme." (82)

Beyaz Saray'ı çeşitli vesilelerle ziyaret eden Elmas ve İpek (Diamond ve Silk), kampanya vekilleri olarak gösterildi ve Trump tarafından güçlendirildi. Newsmax Beyaz Saray muhabiri Emerald Robinson geçen hafta Gates'in “insanları izlemek için aşı” kullanmak istediğini iddia ederken, koronavirüsü tartışmak için Trump ile görüşen Fox News sunucusu Laura Ingraham “Gates'i tweetledi ve diğer “küreselistler” krizi insanları izlemek için kullanmak istiyor. Gates’in adı, Ohio’nun sosyal uzaklaşma düzenini eleştirmek amaçlı protesto işaretlerinde yer alırken, eski Trump danışmanı Roger Stone Gates'i “mikroçip” yapmakla suçladı.

Koronavirüs pandemisinin yol açtığı karışıklığın ortasında, Gates virüsün yayılmasının arkasındaki kötü adam olarak saçaklı çevrelerde ortaya çıktı. Gates uzun zamandır 2011 yılında aşılar hakkında bağlam dışı açıklamalar yapan ve küresel nüfusu azaltmak için aşı kullanmak istediğinin kanıtı olan aşı şüphecileri tarafından şüpheli bir şekilde görülüyor. Gerçekte Gates, çocuk ölümlerinin azaltılmasının ebeveynlerin ailelerini daha iyi planlamalarına yardımcı olacağı anlamına geliyordu. Bununla birlikte, koronavirüs döneminde Gates hakkındaki söylentiler ve komplo teorileri patladı. Sosyal medyada Gates, virüsün ölüm oranını kutlamak için coronavirus pandemisini önceden planlamaktan peluş hatıra coronavirus oyuncaklarını dağıtmaya kadar her şeyden yanlış bir şekilde suçlandı. Gates, gerçek kontrol sitesi Truth or Fiction'ın yönetici editörü Brooke Binkowski'ye göre, tipik olarak milyarder Demokratik bağışçı George Soros'a ayrılan sağcı komplo hayal gücünde beyni rolü üstlendi.

Binkowski, “Bunların hepsi yeniden dolaştırılmış, ısıtılmış hikayeler - sadece isimleri değiştiriyorlar” dedi. “George Soros, şu anda Bill Gates. Gates hakkındaki dezenformasyon kampanyası, QAnon komplo teorisyenleri ile COVID-19'un yayılmasında erken başladı ve Gates'in hastalığı kasıtlı olarak yaydığı anlamına gelen bir şekilde virüsü patentlediğini iddia etti. (.....)" (7)

Bill Gates hakkında şok iddia!
Dünya bilişim devi Microsoft‘un kurucusu olan Amerikalı Bill Gates‘in, Afrika‘ya sattığı aşılar binlerce çocuğu felç etti. Bill Gates ve eşi Melinda Gates‘in adını taşıyan Bill&Melinda Gates Vakfı‘nın yaptığı aşılar, Afrikalı ve Asyalı çocukların hayatını karartıyor. Bu aşılar nedeniyle sadece Afrika‘da bir köyde 50 çocuk felç oldu. Medyada çıkan haberlere sinirlenen Gates‘in, haberlerin önüne geçebilmek için medya kuruluşlarına sponsor olmaya başladığı ileri sürülüyor.

Binlerce Çocuk Felç Kaldı
On yıl önce girdiği aşı sektöründe dünyada milyonlarca çocuğa aşı yapan Bill Gates‘in asıl hedefi Afrikalı ve Asyalı çocuklar. Her çocuğun aşılanması için çalıştığını ifade eden Gates‘in sözde amacı, "kötü sağlık hizmetlerinin ve temiz suyun yetersizliği nedeniyle menenjit ve sıtma gibi hastalıkların sık görüldüğü Afrika‘yı korumak." Ancak aşılamada ortaya çıkan sonuçlar Gates‘i yalanlarken, bugüne kadar binlerce çocuğun felç olduğu ifade ediliyor.

Afrika‘da Bir Köyde 50 Çocuk Felç Oldu
Gazeteci Christina England tarafından yapılan habere göre, özellikle Afrika için geliştirilmiş menenjit aşısı "MenAfriVac", Kuzey Çad‘taki küçük Gouro köyünde en az 50 çocuğu felç etti. Menenjit hastalığı için önleyici tedavi olarak tanıtılan "MenAfriVac" aşısı küçük çocukların her birinin halüsinasyonlar görmesine, sarsıntı yaşamasına ve en son olarak da felç geçirmesine sebeb olduğu belirtiliyor." (68)

Bill Gates binlerce çocuğu felç etti!
Microsoft'un kurucusu Bill Gates ile eşi Melinda'nın adını taşıyan vakfın yaptığı aşıların, binlerce Afrika ve Asyalı çocuğu felç ettiği iddia edildi.
(....)
‘Gates Aşısı‘nın Çirkin Yüzü
Çad‘ın Gouro köyündeki yapılan aşılama sonrası çocuklarda ani baş ağrıları, şiddetli kusma, ağızdan gelen salya ve kontrol edilemeyen sarsıntılar görüldüğü haberleri gelirken, bölgede hastane ve sağlık görevlilerinin olmaması nedeniyle çocuklarını 300 km uzaklıktaki hastaneye götüremeyen Afrikalı vatandaşların yerel yöneticilerden istedikleri yardımların geri çevrildiği belirtiliyor. Aşı sonrası yaşanan rahatsızlıkları görmezden gelen Çad hükümetinin de, MenAfriVac aşısının satışını ve dağıtımını durdurmak yerine, mağdur ebeveynlerin susmaları için onlara para teklifinde bulunduğu ileri sürülüyor.

DSÖ de Yalan Söylemiş
Bill&Melinda Gates Vakfı‘nın yanı sıra, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ)‘nün de ‘MenAfriVac‘ aşıları ve sonuçları hakkında gerçek dışı bir söylem geliştirdiği görülüyor. Dünya Sağlık Örgütü ve Menenjit Aşısı Projesi (MVP)‘nin, tekrar tekrar Afrikalı ve Asyalı çocuklara yapılan ‘MenAfriVac‘ aşısının dondurulmadan taşınabileceğini iddia ederek, aşının güvenliği hakkında bariz bir şekilde yalan söylediği ifade ediliyor. Aşının prospektüsü ise açık bir şekilde aşının dondurularak saklanması ve ışıktan korunması gerektiğini vurguluyor.

Gates-Siyonist işbirliği
Bill Gates‘in, aşı skandalları üzerine hakkında çıkan haberlerin önüne geçebilmek için medya kuruluşlarına ve gazetecilere sponsor olmaya başladığı bildiriliyor. Ancak kimi kuruluşlar Gates‘in kirli işlerini ortaya çıkarmaya devam ederken; Gates‘in, David Rockefeller, Ted Turner, Michael Bloomberg, George Soros gibi "Siyonist kodamanlar" ile bir araya gelip dünyanın nüfus problemini(!) çözmeye çalıştığı kaydediliyor. Bu noktada, The Telegraph gazetesine verdiği röportajda Bill Gates‘in "Benim artık paraya ihtiyacım yok, ben Tanrı‘nın işini yapıyorum!" demesi anlamlı bulunuyor." (69)

Kim bu Bill Gates? Melek mi şeytan mı?
(...)
GATES’İN AŞI MERAKI
1993’te eşi Melinda ile nişanlıyken yaptığı bir Afrika gezisi, çifte ilham verdi. Servetlerini (ya da bir kısmını) yoksullar için harcamaya karar kıldılar. Melinda Gates’in TED konuşmalarından birinde söylediği şu sözler ana fikri anlatıyordu: “Afrika veya Hindistan’da kırsal kesimlere gittiğimde kadınlarla konuşurum ve hepsinin söylediği şey, çocukları ve kendilerinin aşı olmak istedikleriydi. Çocuklar için temel aşılar. Kadınlar için ise doğum kontrol aşıları istiyordu. Ama bulamıyorlardı.” Aşılarla çocukları, doğum kontrolüyle de aşırı nüfusa ulaşan dünyayı kurtarmayı kafaya koydular." (70)

Bill Gates,Virüs,Aşı ve Çip..

Bill Gates’in Corona virüsle bağlantısı ne?
Microsoft’un kurucusu Bill Gates, koronavirüs tehdidinin gelişini öngörmüş müydü? Gates, 2015 yaptığı bir TED konuşmasında, dünyayı bir sonraki büyük salgına karşı uyarmıştı. Ve “Önümüzdeki 10 yılda, bir şey 10 milyon insanı öldürürse, bu muhtemelen savaş değil, oldukça bulaşıcı bir virüs olacaktır” demişti. Son açıklamalara göre ilaçlarla ilgili Bill Gates vakfı sıkı bir çalışma yapıyor ve ilk olarak Gates aşı tarihi veren kişi olmuştu." (44)

Bill Gates’ten corona virüs açıklaması
Dünyanın en zengin ikinci insanı unvanını elinde bulunduran, Microsoft'un kurucusu Bill Gates, corona virüs salgını karşısında neler yapması gerektiğinden, sokağa çıkma yasağına kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu. Business Insider’da yer alan habere göre salgına karşı mücadele kapsamıda milyonlarca dolar bağış yapan Bill & Melinda Gates Vakfı Başkanı olan Gates "Ülkenin liderlerinin net olması lazım. Herhangi bir yerde izolasyon, her yerde izolasyon anlamına geliyor”" (45)

Bill Gates, ABD'nin koronavirüs kapanmasını önleme şansını kaçırdığını ve işletmelerin kapalı kalması gerektiğini söyledi.
* Microsoft kurucu ortağı Bill Gates, “TED Connects” programı sırasında COVID-19 hakkında soruları yanıtladı.
* Gates, ABD'nin pandemide yeterince hızlı hareket etmediği için evde kalma emirlerinden kaçınma şansını kaçırdığını söyledi.
* ABD'nin test yeteneklerini arttırması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Microsoft kurucu ortağı Bill Gates Salı günü yaptığı açıklamada, ABD'nin COVID-19 koronavirüs pandemisinde yeterince hızlı hareket etmediği için zorunlu kapatmaları önleme şansını kaçırdığını söyledi. Gates, TED Connects programında çevrimiçi yayın yaparken “ABD bu fırsatı (kapatmadan kontrol etme (COVID-19)” geçmiş ”dedi. “Kapatmayı önleyebilecek kadar hızlı hareket etmedik.”" (46)

Bill Gates, koronavirüs pandemisine 'kabus senaryosu' diyor, ancak Trump'tan daha düşük ölüm oranı öngörüyor.
* Microsoft kurucu ortağı Bill Gates, coronavirus pandemisini “kabus senaryosu” olarak nitelendirdi.
* Ancak, ABD'nin salgın kontrol altına alınmadan önce COVID-19'dan 100.000 ila 240.000'den az ölüm görebileceğini tahmin etti.
* Gates, insanların güvenli sosyal mesafe uygulamaya devam edip karantina vakalarında kalmaları durumunda bu ayın sonuna doğru dengelenmeye başlaması gerektiğini söyledi.

Koronavirüs pandemisi bir “kabus senaryosu"dur ancak hastalığa bağlı ölüm sayısı, Başkan Donald Trump da dahil bazılarının Microsoft kurucu ortağı Bill Gates'e göre tahmin ettiği kadar yüksek olmayabilir. Trump, geçen hafta ABD'nin salgın Beyaz Saray sağlık danışmanı Anthony Fauci'nin tahminlerini kontrol altına almadan önce COVID-19'dan 100.000 ila 240.000 ölüm görebileceğini tahmin etti.

“Sosyal mesafeyi doğru bir şekilde yaparsak, bundan çok kısa bir ölümle bundan kurtulabilmeliyiz.” Gates, Fox News Pazar günü Chris Wallace'a söyledi. İnsanların durumun ciddiyetini anlamaları için bu rakamların orada “çok önemli” olduğunu söyledi. Pazar günü itibariyle, ABD'de 8.500'den fazla ölüm de dahil olmak üzere en az 312.245 doğrulanmış vaka vardı. Dünya genelinde 1.2 milyondan fazla vaka ve en az 65.711 ölüm var. Hayırsever çabalarına odaklanmak için geçen ay Microsoft’un yönetim kurulundan istifa eden Gates, insanların güvenli sosyal mesafeyi uygulamaya devam edip karantina vakalarında kalmaya devam etmeleri durumunda bu ayın sonuna doğru dengelenmeye başlaması gerektiğini söyledi." (47)

"CNBC'nin Microsoft'un kurucu ortağı Bill Gates ile geçmişteki salgın uyarıları hakkındaki tam röportajını izleyin." (48)

Bill Gates, Coronavirüs benzeri bir salgının 'Her 20 Yılda Bir' Olası Olabileceği konusunda uyarıyor.
Milyarder Bill Gates, yıllardır salgın hastalık riski konusunda, koronavirüs gibi küresel bir sağlık krizinin bir yıldan az bir sürede 30 milyon insanı yok edebileceğini belirtti. Microsoft kurucu ortağı Bill Gates, bu koronavirüs pandemisinin "insanların yaşamları boyunca yaşayacağı en büyük olay" olduğunu ve viral bir salgının "her 20 yılda bir" gerçekleşeceği konusunda uyardı.

Gates, 2 Nisan'da Financial Times ile yeni coronavirüs ile küresel mücadeleyi Skype üzerinden tartıştı. FT, röportaj ve konuşma metnini 8 Nisan'da çevrimiçi olarak yayınladı. Dünya liderlerinin ve küresel politika yapıcıların "uygun şekilde hazır olsaydık, sahip olabileceğimizden çok trilyonlarca dolar daha fazla ödeme yaptığını" söyledi." (49)

ŞİMDİ DE ÇİPLE(N)MELER

Ve insanlara zorla/güzellikle çip takılması ile ilgili bilgi,haber ve makaleler ve ciddi endişeler....

ENDİŞELER

Snowden’dan koronavirüs uyarısı: Baskının mimarisi inşa ediliyor
Gizli istihbarat bilgilerini paylaşarak ABD tarihindeki en büyük sızıntılardan birine imza atan Snowden, hükümetlerin koronavirüs krizi sırasında baskı mekanizmasının temellerini oluşturduğunu söyledi. ABD Ulusal Güvenlik Ajansı (NSA) eski çalışanı Edward Snowden, Vice’a verdiği röportajda koronavirüse hazırlıksız yakalanılmaması gerektiğini söyledi:  "Kalabalık ve kirli şehirlerde birbirinin üstünde yaşayan insanların olduğu bir dünyada, pandemi kadar önceden görülebilir bir kamu sağlığı krizi yoktu. Bunu araştıran her akademisyen, her araştırmacı neyin geldiğini biliyordu. İhtiyaç duyduğumuz zaman, sistem bizi tamamen yüzüstü bıraktı. Bunu ilk ağızdan söyleyebilirim, istihbarat ajansları da biliyordu çünkü pandemi için hazırlanan raporları okurlardı."

Rusya’ya sığınan Snowden, “Bu tarz durumlarla otokrat rejimler daha mı iyi baş ediyor?” sorusunuysa şöyle yanıtladı: "Böyle düşünmüyorum. Birleşik Devletler’in yapamadığını Çin’in yaptığına dair bazı argümanlar var. Bu otokrat ülkelerin yaptıklarının daha etkin olduğunu göstermez." (...)" " (35)

Coronavirus COVID-19 Salgını: Gerçek Tehlike “Gündem ID2020”
Kötü şöhretli ID2020 nedir? ; BM kurumları ve sivil toplum da dahil olmak üzere kamu-özel sektör ortaklarının ittifakıdır. Genel aşılamayı dijital kimlik platformu olarak kullanan bir elektronik kimlik programıdır.

Coronavirüs'ün nedenleri hakkında ne kadar çok yazılırsa, yazılı analizler bir propaganda ve korku değiştirici hype tarafından o kadar fazla gölgelenir. Köklerin nereye bakılacağı ve virüsün nasıl yayılmış olabileceği ve bununla nasıl mücadele edileceğine dair gerçekler ve argümanlar için sorular ahlaksız kaosun gürültüsünde kaybolur. Fakat bu amaçlanan pandeminin arkasındaki “Kara Adamlar” ın insanın savunmasızlığına yol açan kaos, panik, umutsuzluk istediği, insanların manipülasyon için kolay av haline gelmesi değil mi?

Bugün DSÖ, bir salgının en ufak bir izi olmadığında koronavirüs COVID-19'u bir “salgın” olarak ilan etti. Bir pandemi, enfeksiyon oranına ölüm% 12'den fazla olduğunda durum olabilir. Avrupa'da ölüm oranı yaklaşık % 0.4 veya daha azdır. Ölüm oranının zirvesinin% 6 olduğu özel bir durum olan İtalya hariç (daha fazla analiz için aşağıya bakın). Ölüm oranının sadece birkaç hafta önce yaklaşık% 3'te zirve yaptığı Çin,% 0.7'ye geri döndü - ve hızla düşüyor, Çin, hastalığın tam kontrolünü ele geçirirken - ve söz konusu olmayan bir ilacın yardımıyla 39 yıl önce Küba tarafından geliştirilen “Interferon Alpha 2B (IFNrec)” virüs ve diğer hastalıklarla mücadelede çok etkili ancak dünyada bilinmemekte ve kullanılmamaktadır çünkü Küba'nın yasadışı ambargosu altındaki ABD, ilacın uluslararası pazarlanmasına izin vermemektedir. .

DSÖ, büyük olasılıkla Trump'ı yöneten kişilerden ve Avrupa Birliği'nin “liderlerinden” (sic) ve dünyayı Tek Dünya Düzeni'ni zorla kontrol etmeyi amaçlayan üye ülkelerden “yukarıdan” emir almıştır. Bu yıllardır çizim tahtasında. ŞİMDİ devam etmek için son karar, Ocak 2020'de Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'nda (WEF) - çok kapalı kapılar ardında alındı. Gates, GAVI (aşıyı teşvik eden ilaçların birliği), Rockefellers, Rothschilds ve diğerleri hepsi bu kararın arkasında - Gündem ID2020'nin uygulanması - aşağıya bakınız. Pandemi resmî olarak ilan edildikten sonra, bir sonraki adım - DSÖ veya tek tek ülkeler tarafından tavsiye üzerine, polis ve / veya askeri gözetim altında “zorla aşılama” olabilir. Reddetenler cezalandırılabilir (para cezaları ve / veya hapis - ve aynı şekilde zorla aşılanmış).

Gerçekten zorla aşılama olursa, Big Pharma insanlar için başka bir bonanza gerçekten aşıya ne tür bir kokteyl konacağını bilmiyor olabilir, belki sadece birkaç yıl içinde hareket eden yavaş bir katil ya da sadece bir sonrakine çarpan bir hastalık nesil - veya beyin zayıflatıcı bir ajan veya kadınları kısır yapan bir gen…. her şey mümkündür - her zaman tam nüfus kontrolü ve nüfusun azaltılması amacıyla. Birkaç yıl içinde hastalığın nereden geldiğini bilmiyor. Biyo-savaş laboratuvarlarımızın ulaştığı teknoloji seviyesi budur (ABD, İngiltere, İsrail, Kanada, Avustralya…).

Başka bir hipotez, bu noktada sadece bir hipotez ama gerçekçi olanı, aşılama ile birlikte - eğer bu ile değilse, daha sonra muhtemelen daha sonra bir aşı ile bilinmeyen bir nano çip enjekte edilebilir. Çip, banka hesapları da dahil olmak üzere tüm kişisel verilerinizle (dijital parayla) uzaktan ücretlendirilebilir. Evet, “onlar” ın hedeflediği dijital para, böylece sağlığınız ve diğer samimi verileriniz üzerinde değil, aynı zamanda kazançlarınız ve harcamalarınız üzerinde de artık kontrolünüz yok. Paranız engellenebilir ya da - akıntıya karşı yüzmenin yanlış davranışı için bir yaptırım olarak ”alınabilir. Sadece üstatların kölesi olabilirsiniz. Nispeten feodalizm parkta bir yürüyüş gibi görünebilir.

DSÖ Genel Müdürü Dr. Tedros'un birkaç gün önce dijital paraya doğru gitmemiz gerektiğini söylediği hiçbir şey için değil, çünkü fiziksel kağıt ve madeni para, hastalıkları özellikle koronavirüs gibi endemik hastalıkları yayabilir. Gelecek şeyler için bir öncü mü? Yoksa burada olan şeyler için mi? Birçok İskandinav ülkesinde nakit büyük ölçüde yasaklandı ve hatta bir çubuk çikolata bile sadece elektronik olarak ödenebilir. Dünyanın totaliter durumuna doğru ilerliyoruz. Bu, Gündem ID2020'nin bir parçasıdır - ve şu anda uygulanacak olan bu adımlar - WEF ve Bill ve Melinda Gates Vakfı'nın sponsorluğunda 18 Ekim 2019'da Baltimore'daki Johns Hopkins'teki koronavirüs bilgisayar simülasyonu da dahil olmak üzere uzun zamandır hazırlanmaktadır.

Özellikle Afrika'da herkes için aşıların baş savunucularından biri olan Bill Gates, nüfusun azaltılmasının büyük bir savunucusudur. Nüfusun azaltılması, WEF Rockefellers, Rothschilds, Morgens ve daha birçoğundaki seçkinlerin hedefleri arasındadır. Amaç: Dünya Ana'nın cömertçe sunduğu sınırlı ve sınırlı kaynaklarla daha az insan (küçük bir elit) daha uzun ve daha iyi yaşayabilir.

Bu, 1960'larda ve 70'lerde, Vietnam savaşının ortak mühendisi ve Kamboçya'nın milyonlarca silahsız Kamboçyalı sivilin soykırımından yarı gizli bombalanmasından sorumlu ana sekreter de Nixon İdaresi Dışişleri Bakanı Henry Kissinger tarafından açıkça yayılmıştı. Demokratik olarak seçilmiş Salvador Allende'yi öldüren ve askeri diktatör Pinochet'i iktidara getiren CIA-Kissinger mühendisliği 9/11, 1973'te Şili'de savaş suçları işledi. Bugün Rockefeller ve “Bilderberger Society” nin sözcüsü.

Maryland Baltimore'daki Johns Hopkins Tıp Merkezi'ndeki bilgisayar simülasyonundan iki hafta sonra 65 milyon ölüm (!) COVID-19 virüsü ilk defa Wuhan'da ortaya çıktı. Şimdiye kadar virüsün ABD'deki bir biyo-savaş laboratuvarından dışarıdan Wuhan'a getirildiği neredeyse kesin. Ayrıca şuna ve şuna bakın. Kötü şöhretli ID2020 nedir? BM ajansları ve sivil toplum da dahil olmak üzere kamu-özel sektör ortaklarının ittifakıdır. Genel aşılamayı dijital kimlik platformu olarak kullanan bir elektronik kimlik programıdır. Program, yeni doğmuş bebeklere taşınabilir ve kalıcı biyometrik bağlantılı dijital kimlik sağlamak için mevcut doğum kaydı ve aşılama işlemlerinden yararlanmaktadır. Aşılar ve Bağışıklama için Küresel İttifak GAVI, web sitesinde kendisini “herkes için aşılama” adanmış kamu ve özel sektör kuruluşlarının küresel bir sağlık ortaklığı olarak tanımlamaktadır. GAVI WH tarafından desteklenmektedir ve ana ortaklarının ve sponsorlarının ilaç endüstrisi olduğunu söylemeye gerek yoktur.

2019 Eylül'ünde New York'taki Eylül ayında “İyi Kimlik Mücadelesine Yükselme” başlıklı ID2020 İttifakı, 2020'de WEF tarafından Ocak 2020'de Davos'ta onaylanan bir karar vermeye karar verdi. Dijital kimlik programları Bangladeş hükümeti ile test edilecek. GAVI, Aşı İttifakı ve “akademi ve insani yardımdan sorumlu ortaklar” (dedikleri gibi) öncü partinin bir parçasıdır. ID2020'nin DSÖ'nün Pandemi olarak adlandırdığı şeyin başlangıcında ortaya çıkması sadece bir tesadüf mü? - Yoksa ID2020'nin birden fazla yıkıcı programını 'yaymak' için bir salgına mı ihtiyaç var?

Bangladeş hükümet programının Anir Chowdhury politika danışmanı şunları söylüyor:

“Dijital kimliğe, mevcut sistem ve programları oluştururken bireylere kendi kişisel bilgileri üzerinde kontrol sağlayan ileriye dönük bir yaklaşım uyguluyoruz. Bangladeş Hükümeti, dijital kimlik sistemleri tasarımının, bireylerin hizmetlere ve geçim kaynaklarına erişimleri için geniş kapsamlı etkileri olduğunu kabul ediyor ve bu yaklaşıma öncülük etmek istiyoruz. ”

Vaov! Bay Anir Chowdhury neye girdiğini biliyor mu?

Pandemi ve paniğe geri dönelim. Cenevre, WHO'nun merkezi de dahil olmak üzere Birleşmiş Milletler'in Avrupa koltuğu temelde vuruldu. Venedik'te başlayan ve daha sonra birkaç gün öncesine kadar kuzey İtalya'ya açılan kilitlenmenin aksine - ve şimdi kilitleme tüm İtalya'yı kapsıyor. Benzer kilitlenme yakında Fransa ve diğer Avrupa vassal devletleri tarafından Anglo-Siyonist imparatorluğa da uygulanabilir.

Cenevre'deki farklı BM ajanslarından benzer panik birleşme içeriğine sahip çok sayıda muhtıra dolaşıyor. Onların temel mesajı: Cenevre'deki tüm olayları iptal etmek, Palais, des Nations, Cenevre Katedrali diğer anıtlar ve müzeleri ziyaret etmek. En son direktifler birçok ajans, çalışanlarına toplu taşıma araçlarından kaynaklanan kontaminasyon riskini değil, evden çalışma talimatı vermektedir.

Bu panik ve korku ambiyansı - gerçek önemli olmadığında herhangi bir gerçeklik duygusunu geride bırakır. İnsanlar nedenleri ve arkasında ne olabileceği hakkında daha fazla düşünemezler. Hiç kimse size (artık) inanmıyor, Olay 201'e atıfta bulunursanız, koronavirüs simülasyonu Wuhan Askeri Oyunlarını 7 Ağustos'ta Fort Detrick Maryland'deki yüksek güvenlikli biyolojik savaş laboratuvarının kapanışı…. bir noktada bugün birçok insan için göz açıcı olabilecek şey, komplo teorisidir.

Propagandanın gücü. İstikrarsız bir güç - istikrarsızlaştırıcı ülkeler ve ekonomileri tahrip eden insanlar, genellikle işlerini en az karşılayabilecekleri işlerini kaybedebilecek insanlar için sıkıntı yaratırlar. Ayrıca, şu anda insanlara Çin'deki salgının Çin genomunu hedeflediğini hatırlatmak giderek daha önemli hale geliyor. Daha sonra Çin DNA'sının “sınırlarını” aşmak mutasyona uğradı mı? Bu olursa ne zaman oldu? Çünkü başlangıçta dünyanın diğer bölgelerindeki enfekte kurbanların bile Çin kökenli% 99.9 olduğu açıktı. Daha sonra virüs İtalya ve İran'a yayıldığında olan başka bir konudur ve bir dizi spekülasyona yol açar.
(....)
Avrupa'daki 2019/2020 sezonundaki yaygın grip, şimdiye kadar yaklaşık 16.000 kişiyi öldürdü (ABD'de, hangi CDC web sitesine baktığınıza bağlı olarak 14.000 ila 32.000 arasındaki CDC'ye göre). İtalyan koronavirüs ölümleri arasında, etkilenen mağdurlar çoğunlukla solunum ön koşulları olan yaşlılar olduğu için yaygın grip mağdurları da olabilir mi? Ayrıca semptomlar koronavirüs ve yaygın grip arasında çok benzerdir ve kimse resmi makamların anlatısını sorgulayıp kontrol etmez mi?

Belki de tüm koronavirüs suşları aynı laboratuvardan gelmez. Ukraynalı Berlinli bir gazeteci bana bu sabah Ukrayna'nın yüksek güvenlikli ABD biyo-savaş laboratuvarlarına ev sahipliği yaptığını söyledi. Nüfus üzerinde düzenli olarak yeni virüsleri test ediyorlar - ancak laboratuvarların çevresinde garip hastalıklar ortaya çıktığında kimsenin bu konuda konuşmasına izin verilmiyor.
Gürcistan'da daha da fazla Pentagon / CIA biyo-savaş laboratuarlarının olduğu ve yeni ve garip hastalıkların patladığı benzer bir şey oluyor.
(....)
Her şeyin arkasında ne var? - İnsanların “bize aşıların güvenliğimiz için polis ve askeri göstermesine yardımcı olun” diye bağırdığı noktaya kadar yapay olarak tetiklenen panik ile tam bir baskı - ya da kamu umutsuzluğu o kadar ileri gitmeseydi bile AB ve ABD için kolay olurdu yetkilileri, “halkın sağlığının korunması” için askeri bir kuşatma aşaması dayatmalı.

Aslında, CDC (Atlanta Hastalık Kontrol Merkezi) bir “sağlık acil durumu” için sert diktatörlük yönergeleri tasarlamıştır. Zorla aşılamanın yanı sıra, “mini hastalıklar” kokteyline neyin dahil edileceğini ve uzun vadeli etkilerinin ne olabileceğini bilen. Müşteriler, müşterimiz olmadan her türlü mikropun yerleştirilebileceği GDO'lara benzer, biliyor musunuz? Gerçekten de, PNAC olarak zorunlu aşılama popülasyonunun azaltılmasını ve herkesin tam dijital kontrolünü içeren ID2020'nin uygulanmasının başlangıcında olabiliriz - ve küresel finansal hegemonya - Tam Spektrum Egemenliği, Yeni bir Amerikan Yüzyılı) demeyi sever.

Çin için bir düşeş. Çin, hızla ilerleyen ekonomisi, şu anda A'nın ABD hegemonununkini geçecek bir ekonomi olması nedeniyle “ekonomik yıkım” hedeflendi; ve
Çin’in güçlü para birimi nedeniyle Yuan potansiyel olarak doların dünyadaki ana rezerv para birimi olarak geçmesine neden oldu. Her iki olay da ABD'nin dünya üzerindeki hakimiyetinin sona ermesi anlamına gelecektir. Şu anda 80'den fazla ülkede bulunan koronavirüs hastalığı, borsalarda son birkaç hafta içinde en az% 20'lik bir düşüşe neden oldu; ekonomik durgunluğun virüsten korkması, durgunluk olmazsa yaklaşık iki hafta içinde benzin fiyatlarını yarı yarıya düşürdü.

Bununla birlikte, Çin’in merkez bankası müdahalesi olmadan, Yuan’ın dolar karşısındaki değeri 7 Yuan’da dolara kadar sabit kalmıştır. Bu, COVID-19'a rağmen Çin ekonomisinin dünya çapında hala çok güven duyduğu anlamına geliyor. Çin'e Tavsiye - Beşinci veya daha fazla çöktüğü borsalardan mevcut ABD ve Avrupa şirket hisselerini mevcut en düşük fiyatlarla satın alın ve çok sayıda petrol vadeli işlem satın alın. Fiyatlar düzeldiğinde, sadece batıdan milyarlarca trilyonlarca para kazanmakla kalmadı, aynı zamanda en büyük ABD ve Avrupa şirketlerinin çoğunda önemli ve nüfuz yaratan miktarlara sahip olabilirsiniz veya sahip olabilirsiniz ve gelecek çabaları.

Bununla birlikte, ufukta kara bulutlarla dolu küçük bir gümüş astar var. Mucizevi bir şekilde, hepsine bir son verebilecek kritik bir kitlenin bilincinin uyanışı olabilir. Beynimizin gizli bir köşesinde bir yerlerde böyle bir mucizeden uzak gibi görünsek de hepimizin bir bilinç kıvılcımı kalmıştır. Batı neoliberal kapitalizminin felaket yolundan vazgeçme ve bunun yerine birbirimize ve toplumumuza karşı dayanışma şefkatini ve sevgisini benimseme manevi kapasiteye sahibiz. Batı egosentrik açgözlülüğünün kıvrımını ve kıyametini kırmanın tek yolu bu olabilir.

Peter Koenig iktisatçı ve jeopolitik bir analisttir. Aynı zamanda bir su kaynakları ve çevre uzmanıdır. 30 yılı aşkın bir süredir Dünya Bankası ve Filistin de dahil olmak üzere dünya çapında Çevre ve Su alanlarında Dünya Sağlık Örgütü ile çalıştı. ABD, Avrupa ve Güney Amerika'daki üniversitelerde ders vermektedir. Küresel Araştırma için düzenli olarak yazar; ICH; Oda sıcaklığı; Sputnik; PressTV; 21. Yüzyıl; Greanville Post; Demokrasi Basınını Savun, TeleSUR; Saker Blogu, Yeni Doğu Görünümü (NEO); ve diğer internet siteleri. Gerçeklere ve 30 yıllık Dünya Bankası deneyimine dayanan Implosion - Savaş, Çevresel Yıkım ve Kurumsal Açgözlülük hakkında Ekonomik Gerilim - kurgusunun yazarıdır. Aynı zamanda Dünya Düzeni ve Devrimi'nin ortak yazarıdır! - Direniş denemeler. Küreselleşme Araştırma Merkezi'nin Araştırma Görevlisidir." (54)

Koronavirüs sonrası halkı izleme
Koronavirüs tarafından başlatılan kuşatmanın ne zaman ve hatta bitip bitmeyeceğini söylemek için henüz çok erken, ancak birçok Amerikalı ve Avrupalı diğer tarafta ne tür ülkelerin ortaya çıkacağına dair spekülasyon yapıyor. Amerikan vatandaşlarına yasadışı casusluk yapan Ulusal Güvenlik Ajansı (NSA) bilgi uçurucusu Edward Snowden, kısa süre önce hastalığın yayılmasını izlemek için oluşturulan gözetim sistemlerinin “daha az liberal ve daha az özgür bir dünyaya kayması” olacağını öngördü. “Baskı mimarisi.” Hükümetler, tarihsel olarak güçlerini genişletmek için krizler kullandıklarına dair bir noktaya sahip olduğundan emin olmak için. Kriz sona erdikten sonra, insanların faaliyetlerini yönetmek için verilen acil durum korunma eğilimindedir.

Çoğu, şu anda virüsü içermek için neler yapıldığından çıkarılan derslere bağlıdır. Test ve “mesafenizi koruyun” hastalığın yayılmasını kontrol etmede ve bir zamanlar normal hayatın daha sert bir versiyonunun geri yüklenmesinde başarılı olmazsa ve daha kalıcı önlemler geçerli olabilir. Alexander Dugin “askeri-tıbbi” diktatörlüğün gelişmesini öngörüyor.

Virüsün hızla yayılması, bazı olağandışı komplo teorilerini de doğurdu. Biri, virüsün aslında ABD'de Çinli bilim adamları tarafından çalınan ve daha sonra ABD'deki ekonomiyi ve politik sistemi yok etmek için komünist bir komplonun bir parçası olarak dünyaya yayılmasına izin verilmeden önce Çin'de serbest bırakıldığını iddia ediyor. Bir diğeri, Bill Gates'i, küresel sağlık bakımını üstlenmeye yönelik hain bir planın parçası olarak virüsün görünümünde bir ele sahip olduğunu iddia ederek kötü adam olarak kullandı. Megalomaniacal Gates, servetini ve statüsünü, koronavirüs sonrası dünya için evrensel bir “sağlık” gözetim sistemini teşvik etmek için kullanmaktan kesinlikle sorumludur, ancak virüsün görünüşünün arkasında olabileceği kesinlikle bir gerginliktir. Yine diğer teoriler, koronavirüsün görünümünü 5G telekomünikasyon teknolojisine bağlar.

Halihazırda var olan ulusal güvenlik durumunun, sürekli bir acil tıbbi duruma bağlı olarak tutuşunu ne kadar sıkılaştırdığı gerçeği, virüsün kendisinin yaz sıcağına nasıl tepki verdiğine ve onu almak için alınan önlemlere bağlıdır. Bu arada, Amerika Birleşik Devletleri ve diğer ulusların hala yaygınlaşan ve bulaşıcı ve ölümcül bir hastalığa karşı mücadelede yüksek zemini ele geçirmek ve sürdürmek için neler yapabilecekleri konusunda kesin bazı aşırı öneriler var.

Virüsün yayılmasını durdurmanın anahtarı, çoğu otorite, neredeyse tüm halkı test etmek ve izlemek, gerekirse enfekte olmuş kişilerden uzaklığı korumak için onları zorlamaktır. Neredeyse herkesin test edilmesinden ve bulaşıcı veya özellikle savunmasız olduğu düşünülen bireylerin karantinaya veya bir tür daha fazla tecrite maruz kaldığı sonuçlarına dayanarak sağlık kimlik kartlarının verilmesinden, bunun nasıl yapılacağı konusunda birkaç teklif olmuştur. Üst düzey bir plan, hükümet tarayıcıları tarafından herkesin vücuduna kalıcı olarak gömülecek bir çipte kaydedilen ve güncellenen bireylerin sağlık durumunu yapar. Kabul edilebilecek en iyi plana sahip gibi görünen plan, Apple ve Google'ın Beyaz Saray desteğine sahip olduğu ortak bir girişimde tanıtılıyor. Bloomberg bunu bildirdi.

“Apple Inc. ve Google, akıllı telefon platformlarına, Covid-19'lu bir kişiyle iletişim kurmaları durumunda kullanıcıları uyaran teknoloji eklemek için nadir bir ortaklık ortaya koydu. İnsanlar sistemi seçmeli ama dünya nüfusunun yaklaşık üçte birini izleme potansiyeline sahip. ”

İzleme merkezi bilgisayarlar tarafından yapılacaktır ve telefonların manipüle edilebileceği ilkesi belirlendikten sonra, diğer görevlerin dahil edilebileceği teknik veya pratik sınırlar yoktur. Bu, kahraman Winston Smith tarafından George Orwell’in “1984” te yapılan gözlemin sonunda gerçekleştiği anlamına geliyor. Smith, televizyonunun önünde her gün zorunlu yarım saat egzersiz yapıyordu, ancak televizyon setinden bir ses çıkarmaya başladığında onu süsledi. Daha sonra, teoride, hükümetin aslında herkesi her zaman araştırabildiğini ve aslında bunu yapabileceğini kabul etti. George ve Winston nihayet 1984'te geldik.

Koronavirüs belirsizliğe düşse bile, hükümet bir sürveyans mekanizmasının devam etmesini ve hatta gelecekteki pandemilerin gelişmesini önlemek için genişletilmesini zorlamak için yarattığı korkuyu makul bir şekilde kullanabilir. “Bilim” in en azından bazı bilim adamlarına göre yapılacak doğru şey olduğunu söylediği şey budur, ancak Amerika Birleşik Devletleri Anayasası'nda İlk Haklar Değişikliği ile garanti edilen bireysel dernek özgürlüklerini göz ardı etmektedir.

ABD ve diğer hükümetler uzun zamandır, bireysel özgürlük söz konusu olduğunda, devletin devletçi tekdüzeliğe sahip olma yeteneği karşısında kural koyucuların her zaman kazanacağını gösterdiler. Örneğin 9/11, terör tehdidi o zaman abartılmış ve o zamandan beri önemli ölçüde gerilemiş olsa da, Amerika'da kişisel özgürlüğü önemli ölçüde kısaltan Vatansever ve Askeri Komisyon Kanunları'nı üretti. Yine de, Yurtseverlik Yasası, Kongre tarafından hayatta kalmayıp yenilenmeye devam ediyor.

Tahmin edilebilir belki de cumhurbaşkanlığı-damadı ve tüm esnafların krikosu Jared Kushner, Ortadoğu'ya barış getirememesinden taze, bir pandemi gözetim sisteminin nasıl ve ne zaman geliştirileceğini belirleyecek bir Beyaz Saray görev gücünden sorumlu tutuldu. ayrıca hastaları zorunlu tarama ve tedavi için hastane merkezlerine bağlayacaktır. Yapılan argüman, neredeyse herkesin izlenmesinin, şimdiye kadar imkansız olan gelecekteki virüslerin yayılmasını kontrol etmek için neredeyse gerçek zamanlı olarak hasta olanların tanımlanmasını ve karantinaya alınmasını sağlayacağıdır. Bilgilerin ulusal bir veri tabanında toplanacağı programın bir parçası gibi görünmektedir ve elbette hastanın yeri ve faaliyetleri hakkındaki bilgileri de içerecektir.

Sosyal medya halihazırda hükümet tarafından sitelere sahip olan ve işleten oligarklarla el ele çalışan ve kontrol edildiği için, devlet politikalarına karşı herhangi bir gerçek direncin gelişmesini önleyebilmek için halk üyelerini daha fazla izole etme yeteneği çok arzu edilir olarak görülmelidir. Gelişmekte olan bir polis devletine, herkesin herhangi bir zamanda nerede olduğunu bilmesi ve ne yapabileceklerini sezebilmesi bir hediye olacaktır. Gerçek baş belaları daha fazla tanımlanabilir ve özel ilgi için seçilebilir.

Ve her şeyden önce, temsili hükümet bir zamanlar olduğu gibi anlatıyı kontrol edemeyen temsili hükümet kuşatma altındayken, hem devrime hem de baskıya karşı büyük bir kırılganlık zamanında geldiğini belirtmek gerekir. Geçen Cuma tweet barajında ??Donald Trump, takipçilerine Michigan Minnesota ve Virginia'yı “özgürleştirmeye” çağırdı çünkü koronavirüs ve silah kontrolü politikalarının ilgili valileri tarafından tüm Demokratlar tarafından geliştirildiğini onaylamadı.

Eyalet hükümetlerinin devrilmesini istemek yasadışı bir ayaklanma çağrısıdır, ancak Trump görünüşe göre bir itiraz girişiminden kurtulduktan sonra artık dokunulmaz olduğuna inanmaktadır. Pek çok Amerikalı Trump’ın cesaretlerini tam anlamıyla almaya başlarsa, ABD'deki kuşkusuz distopya politik dengenin kontrolden çıkmak üzere olduğunun bir işareti olabilir.

Philip M. Giraldi, daha fazla menfaat temelli ABD dış politikası arayan 501 (c) 3 vergiden düşülebilir eğitim vakfı (Federal Kimlik Numarası # (*********)) Ulusal Çıkar Konseyi'nin İcra Direktörüdür. Orta Doğu'da. Web sitesi councilforthenationalinterest.org, adresi P.O. Kutu 2157, Purcellville VA 20134 ve e-postası inform@cnionline.org." (55)

Biyoterörde Yeni Savaş: Herkes şüpheli veya asemptomatik bir taşıyıcıdır
ABD Başkanı Donald Trump, ABD'nin gizli bir düşmana karşı savaşta olduğunu söyledi. Dünyadaki diğer hükümetler de aynısını söyledi. Terör Savaşı'ndan çıkıp Biyoterör Savaşı'na mı giriyoruz ?Yutturmaca koşullarında panik korkusu ve savaş rasyonalitesi ve normal insan hakları ortadan kalkar. Hükümet herkesi açmak üzere mi? Herkes suçlu olduğu kanıtlanana kadar suçlu bir "şüpheli" (yani şüpheli bir taşıyıcı) mı?

Yetkililer bu terimi tam olarak kullanmasalar da, hükümet yeni koronavirüs suşu COVID-19'a savaş ilan ettikten sonra şu anda hükümet olarak Biyoterörle Savaştayız. Bunlar gerçekten içinde yaşadığımız hayatı değiştiren zamanlardır. ABD Başkanı Trump “Çin virüsü” ne yeni bir savaş ilan etti. Ayrıca, Savunma Üretim Yasası'na, Yürütme Şubesinin “ulusal savunma için önemli” sayılan kıt malzemelerin üretimini ve dağıtımını kontrol etmesine ve yönlendirmesine izin veren eski bir Soğuk Savaş yasasını yürürlüğe koyduğu için şimdi “savaş zamanı başkanı” olduğunu iddia etti. Trump, 18 Mart 2020 tarihli bir yürütme emrinde kişisel koruyucu ekipmanı (muhtemelen yüz maskeleri) ve vantilatörleri bu hükümdeki kriterleri karşıladığını belirtmektedir. Tüm gezegen dünya çapında kilitlenmeye gidiyor. 9/11 sahte bayrak operasyonu Terörle Savaş'ı verdiyse, koronavirüs operasyonu yeni Biyoterör Savaşı'nı verecek mi?

Daha önce, Hükümet Terörle Mücadele etmek için Zulümle Kaçtı; Şimdi, Hükümetler Biyoterörle Mücadele Zulme Ulaşıyor

ABD ve İngiltere gibi Batı ülkelerindeki siyasi manzara 11 Eylül tarafından sonsuza dek değiştirildi. Aniden terörizm, yasallık anayasası veya ahlakına bakılmaksızın hemen hemen her türlü hükümet gücünü haklı çıkarmak veya aşırı erişim sağlamak için çağrılabilecek bir “şey” idi. USG, vatandaşlarına “insanları kötü adamlarla savaşıyoruz” ve “Bizimle ya da bize karşısınız” mesajlarını verdi.

Yabancıları şüpheli terörist olarak etiketlemek, USG'ye istedikleri kimseye karşı her türlü istismar ve işkence yapma imkanı verdi. Kanıtlanmış olsun ya da olmasın, “terörist” olarak etiketlenmiş olsaydınız, haklarınız yoktu. Yıllar sonra terör kavramı iç terörizm ve aşırıcılığa genişletildi, böylece sıradan vatandaşlar yerli terörist ve aşırılıkçı olarak çerçevelenebildi - böylece düşman haline getirildi ve haklarından çıkarıldı.

Görünüşe göre yeni görünmez düşman biyoterör olmasına rağmen, aynı şey tekrar tekrar oluyor gibi görünüyor. Terörle ilgili eski savaşta hükümet, eylemleriniz veya görüşleriniz için sizi bir terörist veya aşırılıkçı olarak çerçevelemek zorunda kaldı. Şimdi yeni biyo-terör savaşında herkes potansiyel bir şüpheli. Virüsler mikroskobik olarak çok küçük olduğundan, test edilmeden herhangi bir taşıyıcı olup olmadığını bilmenin bir yolu yoktur (ve o zaman bile PCR testinde bazı ciddi kusurlar vardır).

Hastalık belirtileri göstermeyen insanlar hala asemptomatik taşıyıcı olabilirler. bunun nereye gittiğini görüyor musun? Hükümetin sizi (halk sağlığı) düşmanı yapmasını ve taşıyıcı olduğunuz iddiasına dayanarak haklarınızı çıkarmasını engelleyecek nedir? Burada oyundaki psikolojik operasyon, karantinaya daha az özgürlüğü kabul etmenizi ve gömülü Bill Gates dijital ID2020 yongaları ile zorunlu bir aşı elde etmek için kol kılıfınızı yuvarlamanızı istiyor - hepsi bioterror ile yeni savaşta rolünüzü oynuyor.

Çin, İsrail, Güney Kore ve Daha Fazlası: Tüm Coğrafi Konum Verileriniz Sizi İzlemek İçin Kullanılabilir ve Kullanılacaktır

Her zamanki gibi Çin, insanları izlemek ve izlemek için coğrafi konum verilerini (vatandaşlarının telefonlarından yakalanan) kullanarak yeni bir teknokratik totaliterlik dünyasına öncülük ediyor. Newsweek raporları:

“Kafaları çeviren en son örnek, teknoloji devi Alibaba'nın kardeş şirketi tarafından inşa edilen ve vatandaşlara bir şehirde veya karantinaya girmekte serbest olup olmadıklarına otomatik olarak karar vermeleri için bir renk kodu atayan bir uygulama olan Alipay Sağlık Kodu idi. The New York Times tarafından analiz edildi ve kullanıcı bilgilerini polisle paylaştığı görüldü. Yakın tarihli bir başka vakada, COVID-19 enfeksiyonlarının bir haritasını gösteren “yakın temas dedektörü” bulunduğunu bildiren vatandaşlara bir mobil uygulama gönderiliyordu.

Global Times, bu hafta Chengdu şehri Sichuan Eyaletindeki yetkililerin, beş metrelik bir aralığa girdiklerinde yolcuların sıcaklıklarını ölçme yeteneğine sahip "akıllı kask" takmaya başladıklarını bildirdi. "Ateş algılanırsa alarm çalar. ”

Renk kodlama uygulaması, şimdi Susam Kredisi olarak bilinen sosyal kredi sistemini tanıtan ülkeden korkutucu ama öngörülebilir bir teknolojik gelişmedir. Bu arada, başka bir ulusta, Yeni Dünya Düzeni İsrail'in merkezi de, koronavirüsle mücadelede yardımcı olması için cep telefonu coğrafi konum verilerini kullanacağını açıkladı. İsrail’in iç güvenlik ajansı Shin Bet'in verileri COVID-19 için pozitif test eden ve karantina için başkalarını tanımlayan insanların hareketlerini izlemek için kullanmasına izin verilecek. Güney Kore'de hükümet karantinaya alınan vatandaşları izlemek için GPS özellikli bir uygulama kullanıyor ve yine Newsweek makalesinde “CNN'e göre virüs bulaşmış kullanıcı“ belirlenen konumdan ”ayrılırsa bir alarm çalar.”

Oradaki hükümet, enfekte insanların hareketlerini detaylandıran, insanları tahmin edip birbirlerini gıcırdatmaya ve açmaya ve sosyal paylaşımcılığı teşvik etmeye yönelik metinler gönderiyor. Ve evet USG, coğrafi konum verilerini kullanmaya nasıl başlayabileceklerini görmek için Big Tech (resmi olmayan herkes hakkında mutlu bir şekilde sansürleyen) ile görüşüyor.

Kilitleme Sırasında Yetkililer Gizlice Ne Yapıyor?

Bu yüzden virüs korkusu, Coronavirus Salgınına Eşlik Eden ve Coronavirus Krizi Yaratmak ve Sömürmek gibi 5+ NWO Gündemi gibi önceki makalelerde kapadığım gibi her türlü gündemin ileriye doğru itilmesine izin veriyor. Bu fenomen hızla değiştiği için artık dünya çapında kilitlenmeyi göz önünde bulunduracak yeni bir unsur var.

Soru şu: Yetkililer sokağa çıkma yasağı saatlerinde ne yapıyor?

Bazıları bu krizi kamusal alanlarda 5G altyapısı kurmak için bir fırsat olarak kullandıklarını öne sürdü (burada silahlı teknolojinin 5G artı koronavirüs-5G bağlantısı için kısa bir arka plan). okul öğretmeni tarafından kapatılan düdüğü, ilçesindeki okulların sınıflarda 5G kurmak için okul kapanmalarını kullandığını iddia ediyor!

Yeni Sahte Krize Girmek: Bioterror Savaşı

USG bir şeye savaş ilan ettiğinde hiçbir zaman iyi gitmez. Kansere karşı savaş, kanseri durdurmadı ve uyuşturucuya karşı savaş, daha fazla insanı (çoğu şiddet içermeyen suçlu olan veya zihinsel sağlık yardımına ihtiyaç duyan) parmaklıkların arkasına koydu. USG, “biyoterörle savaş” ifadesini tam olarak kullanmayabilir, ancak şimdi yeni bir dünyaya adım atmış gibi görünüyor. Vatanseverlik Yasası önceden iyi hazırlanmış ve aceleyle yasalara koşmuş gibi, acımasız yeni düzenlemelerle üzerimize yayılmak üzere yeni bir biyoterör eylemi var mı (gizlice önceden hazırlanmış)?

Hem Batı'da hem de dünyadaki kitle nüfusu, hükümetlerin haklarını çiğnemelerine izin vermek için yutturmaca, korku ve panikle mi alınacak?

Yetkililer, her bir kişinin potansiyel olarak şüpheli (yani şüpheli bir taşıyıcı) olduğunu iddia ettiğinde buna düşecek misiniz?

Makia Freeman alternatif medya / bağımsız haber sitesi Özgürlük Makaleleri editörü ve ToolsForFreedom.com'da kıdemli araştırmacı. Makia Steemit ve FB'de." (60)

Abdullah Çiftçi: “Virüs laboratuvar ortamında üretildi!”
Dört yıl önce “Biyolojik / virütik saldırı olacak” diyen Abdullah Çiftçi, Corona virüsü dünyanın önemli kuruluşlarının bildiğini ve buna göre hazırlık yaptığını söyledi. (4)

"HERKESE ÇİP TAKILACAK" GÖRÜŞÜNDEKİLER..

Herkese çip takılacak!
NBC’nin Amerikalılar için korkutucu mikroçip tahmini. Herkese çip takılacak!

(...) Geçen ay NBC, Başkan Obama’nın teşvikiyle bütün Amerika halkının 2017 tarihinden itibaren bu hayvanlar gibi çipleneceğini iddia etti. Tartışmaya açılan bu konuda çip takılmasını destekleyenler çok sayıda sebep sıralıyorlar. Bunlardan bazıları:

1. Kimlik taşımak zorunda kalınmayacak.
2. Kaybolan insanlar bulunabilecek.
3. Bir kaza anında çipte yazılı kan grubu gibi önemli sağlık bilgileriyle hayatlar kurtulabilecek.
4. Kazalarda hayatını kaybedenlerin kimlik tespiti yapılabilecek.
5. Suçlular kaçma girişiminde bulunamayacak.

Çip takılmasını desteklemeyenlerin gerekçeleri ise 3 sebep üzerinde yoğunlaşıyor:

1. Her adımımız takip edilebilecek, özel hayatımız kalmayacak.
2. İnsanlar mimlenebilecek ve insan ayrımı had safhaya ulaşacak.
3. Beyne yerleştirilecek mikroçipler siyanürle kaplanacak ve istenmeyen insanların mikroçipi aktive edilerek o insan yok edilebilecek.

Bu sansasyonel ve iddialı tartışmayı başlatan NBC, kaynak olarak devlet tarafından desteklenen ve devam etmekte olan bilimsel araştırmaları ve 2017 yılı için hazırlanan devlet sağlık planını gösteriyor " (9)

David Icke, tüm insanların 2030 yılına kadar mikroçipleneceğini söylüyor.
David Icke, 2030 yılına kadar tüm insanların mikroçipleneceğini söylüyor David, yakında aşılama programları yoluyla ve doğumda paramparça olacağımızı veya para yerine temassız bir mikroçip almaya zorlanacağımızı iddia ediyor. Dünya hükümetlerinin nakit paraya son vereceğini söylüyor, bu yüzden bir şey satın almanın tek yolu implante edilmiş bir çip ile daha sonra sizi tanımlamak ve izlemek için kullanılabilir." (18)

Yontulmuş olacaksınız - sonunda
Wisconsin firması çalışanlarına mikroçipler yerleştirdikten sonra sosyal medya bilmek istiyor - bir sonraki şirketim mi? #TalkingTech'te Jefferson Graham'ın cevabı var." (19)

Yontulmuş olacaksınız - sonunda
Senin yontulman an meselesi. Wisconsin firmasının geçen hafta çalışanlara şirket rozetleri ve kurumsal oturum açma işlemlerinden vazgeçmek için mikroçipler yerleştiren internet, tam kapsamlı bir tartışmaya girdi. Dini aktivistler öyle çok korkmuşlar ki, Google, Glassdoor ve sosyal medyada şirketin Three Square Market'in kötü 1 yıldızlı yorumlarını alıyorlar. Diğer taraftan herkesin bilmek istediği şey şu: Yakında işte gerçek hayat bu olacak mı? Ben parçalanacak mıyım?

Wisconsin-Milwaukee Üniversitesi'nde sosyoloji profesörü 49 yaşındaki Noelle Chesley “Herkesin başına gelecek” diyor. “Ama bu yıl değil, 2018'de değil. Belki benim kuşağım değil, kesinlikle çocuklarımın kuşağı.” Loup Ventures'ın yatırımcısı ve analisti Gene Munster, artırılmış gerçeklik sanal gerçekliğinin ve diğer yeni teknolojilerin savunucusudur.

İnsan bedenindeki gömülü yongaların 50 yıl uzakta olduğunu düşünüyor. “10 yıl içinde Facebook, Google, Apple ve Tesla çalışanlarını yontmayacak” diyor. “İleriye dönük bazı ileri teknoloji teknisyenlerini benimsiyor, ancak büyük şirketleri görmüyorsunuz.” Yontma fikri bugün çok “olumsuz çağrışım” yapmıştır, ancak 2067'de “sosyal damgalanma tarafından duyarsızlaştırılacağız” diyor Munster." (20)

Uzmanlar sonunda herkesin bir mikroçip implantı alacağını söylüyor.
Wisconsin'deki bir şirket, çalışanlarının her birine bir mikroçip yerleştirdikten ve kesinlikle sevdiklerini iddia ettikten sonra, birçok insan hiçbir zaman bir köpek gibi yontulmayacakları konusunda kararlıydı. Bazı insanlar dini itirazlar talep etti (Canavar'ın işareti), diğerleri ise gizliliklerinin internette “akıllı” teknoloji ve reklam çerezlerinin ortaya çıkmasıyla yeterince işgal edildiğini düşünüyor. Wisconsin-Milwaukee Üniversitesi'nden sosyoloji doçenti Noelle Chesley “Bu herkes olacak. Ama bu yıl değil ... Belki benim kuşağım değil, kesinlikle çocuklarımın kuşağı. ”

Profesör Chesley tahmininde yalnız değil. Loup Ventures'tan Gene Munster, herkesin bir mikroçip alma olasılığı hakkında söyleyecek çok şey vardı. Yaklaşık 50 yıl uzakta olduğuna inanıyor. “10 yıl içinde Facebook, Google, Apple ve Tesla çalışanlarını yontmayacak” diyor. “İleriye dönük bazı ileri teknoloji teknisyenlerini benimsiyor, ancak büyük şirketleri görmüyorsunuz.” Bugün yontma fikri çok fazla olumsuz çağrışım yapmıştır, ancak 2067'de “sosyal damgalanma tarafından duyarsızlaşacağız” diyor Munster. Makale, elinize gömülü bir mikroçip almanın “faydaları” hakkında coşuyor.

Bu, akıllı telefonunuzla ödeme yapmanın ötesine geçecektir. Bunun yerine, yontulmuş müşteriler Apple Pay ve diğer mobil ödeme sistemleri yerine ellerini sallayacaklardı. Faydaları burada bitmiyor. Gelecekte tüketiciler pasaport veya sürücü ehliyeti havaalanı tarayıcılarını geçebilirler; kapıları aç; araba başlatmak; ve ev otomasyon sistemlerini işletmek. Teknoloji basit bir el dalgasıyla ortaya çıkarsa hepsi. Cidden, insanlar ne kadar daha tembelleşecek?

Yine de duyarsızlaşma konusunda haklılar. Bugünlerde, milyonlarca yıl önce hiç iyi olmayacak şeyler var ve bunun nedeni popüler kültür, televizyon ve internetin A-OK ve mükemmel normal görünmesini sağlıyor. Onlar Kim Kuralı mikroçip tam kontrol sağlamak için en iyi yol olduğuna karar zaman tüm mikroçip sahip kolaylık ve sevinç gösteren tv şovları ve filmler ve ünlüler olacak bahis olabilir." (21)

SİZE ÇİP TAKILMASINA HAZIR MISINIZ? - BUNA MECBUR EDEBİLİRLER!
Gelecek planları yapılıyor ve bunlardan biri de insanların çip taktırması. Rfid çip taktıran insanlar aslında bir çok avantaj yakalıyor; para saklama, kapı açma, bilet alma gibi fakat bunun arkasında yatan bazı gerçekler olabilir! Rockefeller ve Aaron Russo arasında yapılan geçmişteki bir konuşma bu iddaaları doğruluyor mu?" (30)

ŞİMDİ DE "ELİNE/KOLUNA VE BEYNİNE ÇİP TAKILAN KİŞİLERLE" İLGİLİ BİLGİLER VERELİM..

Dünyada mikroçip taşıyanların sayısı artıyor - işte nedenleri
Almanya ve İsveç başta olmak üzere dünya genelinde yaygınlaşmaya başlayan mikroçip kullanımı önümüzdeki yıllarda hayatı hayli kolaylaştıracak gibi. Binlerce kişi gündelik hayatta kullanılan çeşitli kartlardaki güvenlik şifrelerini hatırlamalarına yardımcı olması sebebiyle vücutlarının değişik yerlerine mikroçip yerleştiriyor. İstatistiklere göre Almanya’da 3 bin 500 civarında mikroçip kullanıcısı var." (1)

İsveç'te deri altına enjekte edilen "çip kimlik" dönemi başladı
İsveçliler, deri altına enjekte edilen pirinç tanesi büyüklüğündeki çiplerle, kimlik kartı, tren bileti ya da anahtarını derilerinde taşıyacak. İsveç'te cepte kart taşıma, kimliği, bileti, anahtarı unutma ya da kaybetme dönemi, ilginç bir teknolojiyle sona eriyor. Deri altına enjekte edilen çipler, bu sorunları ortadan kaldırıyor. Şimdiden 3 binden fazla kişinin kullanmaya başladığı "çip kimlik" uygulaması, İsveç'te hayata geçti. (2)

Deri altına yerleştirilen çip ile her şeyi yönetiyorlar
İsveç'te deri altına takılan çipler yaygınlaşıyor. Derri altına yerleştirilen çipler sayesinde tüm anahtar, kredi kartı, personel kartı, tren bileti, hatta sosyal medya hesaplarının şifrelerini yönetmek mümkün.(3)

İnsan mikroçiplemesi neden İsveç'te bu kadar popüler? ITV Haberleri
Kredi kartlarını taşımak istiridye kartları - hatta ev anahtarlarınız veya kimliğiniz bile - biyo-bilgisayar korsanları yoluna çıkarsa geçmişte kaldı. İsveç'te yaklaşık 4.000 kişi zaten 'yontulmuş' ve bazı kuruluşlar implantların İngiltere'ye gidebileceğini söylüyor.

ITV On Assignment'dan Rebecca Barry, biyolojik saldırı meraklılarının bir araya geldiği bir implant partisine katılıyor ve taahhüt edilenler daha sonra en son yanıp sönen implant ile parçalanıyor. Bu, cipslerin bir gün sağlık sorunlarını teşhis edip öngöreceği parlak bir geleceğin başlangıcı mı? Yoksa insan hareketlerine daha yakından bakmanın bir yolu mu?" (11)

"Toplum çip taktıranlar ve taktırmayanlar diye ikiye ayrılacak" - DW Türkçe
İsveç'te çip taktıranların sayısı hızla artıyor. Çoğu insan, çipleri hem anahtar olarak kullanıyor hem de tren bileti almak için. Hatta çip firmalarına göre, insanlar 30 yıl içinde çip taktıran ve taktırmayanlar, doğal ve doğal olmayan vatandaşlar olarak ikiye ayrılacak. Öte yandan veri koruma yetkilileri, çip taktırmanın olası tehlikeleri konusunda uyarıyor." (12)



Türkiye'de mikroçiple doğan bebekler var.."Mikroçip bebekler" 😊

Türkiye'de 'mikroçip' ile 10 bin bebek doğdu
Kısırlık (infertilite) tedavisi için geliştirilen "mikroçip" teknolojisi ile çok sayıda bebeğin dünyaya geldiğini belirten Prof. Utkan Demirci, "Santrifüj denilen koskoca makinelerde yapılan sperm seçimi sistemini, ufacık bir çiple değiştirdik. Türkiye'de bu teknolojiyle doğmuş 10 bine yakın bebek var" dedi. " (10)

Chip teknolojisi cihazları insan vücudu parçalarına dönüştürür
Hızla gelişen çip teknolojisi sayesinde, birçok sıradan cihaz giderek daha güçlü ancak daha küçük çiplerin daha akıllı ve daha işlevsel hale gelmesiyle dönüştürülür. Aynı ilke, teknolojileri kendi içine yerleştirmek isteyenler için de geçerlidir." (13)

Mikroçip implantlar yaşamları iyileştirebilir, ancak mahremiyete mal olabilir.
İsveç'teki bazı işçiler ellerine mikroçip enjekte etmek için gönüllüler. Teknoloji bazı görevleri kolaylaştırabilir ve çalışanların taşıması gereken kişisel eşya miktarını azaltabilir, ancak tartışmalı eğilim gizliliğinizi riske atabilir. John Blackstone raporlar." (14)

Bu beyin implantı yaşamları değiştirebilir.
Bilim kurguya benziyor: felçli bir kişinin beynini bedenine yeniden bağlayabilen bir cihaz. Ancak deneysel NeuroLife sisteminin yaptığı da aynen bu. Battelle ve Ohio State Üniversitesi tarafından geliştirilen NeuroLife, felç hastalarına uzuvlarını kontrol etmelerini sağlamak için bir beyin implantı algoritması ve bir elektrot kılıfı kullanır. Ian Burkhart NeuroLife’ın ilk test konusu için bunun sonuçları hayat değiştirebilir." (24)

"Bu İnsanlık İçin Bir Trajedi Olabilir" | İlk Beyin Chip İmplantı (25)

Elon Musk, beyin implantı başlatma planlarını açıkladı.
Tesla CEO'su Elon Musk, Neuralink beyin implantları için planlarını açıkladı. Elon Musk'un beyin bilgisayarı başlangıcı teknoloji ve sağlık bakımını köprülemek istiyor. Musk, bluetooth teknolojisini hastaların beyinlerine yerleştirmeyi umuyor." (26)

Musk'ın insan beynine çip takma projesi ortaya çıktı - DW Türkçe
Sık sık uzaya dair zorlu hedefleriyle gündeme gelen Elon Musk, bu kez insan beynine el attı. Musk'ın Neuralink adlı firmasındaki bilim insanları, doktor ve bilgisayar uzmanlarının 3 yıldır ne üzerinde araştırma yaptıkları ortaya çıktı. Kulağa bilim kurgu filmi gibi gelse de Musk, bilgisayarla insan beynini birleştirmek istiyor. Konuşma yetisini yitirmiş olan felçli insanlara bu şekilde yardım edilebileceği söyleniyor. Protezi olan insanların da sadece düşünce gücüyle onları hareket ettirmesi hedefleniyor. Ancak Musk'ın daha çılgın planları da var.. " (23)

Başrolde Elon Musk ve Bill Gates var! İnsanlara çip takmak için işte bahane
Küresel şer odakları, insanları yönlendirmek için her oyunu denerken son planları da deşifre oldu. Laboratuvar ortamında geliştirildiği öne sürülen koronavirüsü bahane eden Bill Gates, ağzındaki baklayı çıkararak hastalığın tedavisi için çip takılabileceğini ifade etti. Salgından 6 ay önce ise Elon Musk, insanlara çip takılarak yapay zeka ile insan aklının birleştirilerek 'süper zeka insan' vaadinde bulunduğu ortaya çıktı. (5)

İnsanlara çip takılması ve yapay zekâ
George Orwell 1949 yılında yazdığı “1984” adlı romanını hangi ruh haliyle kaleme aldı bilemiyorum ama bugünleri görseydi herhalde hiç şaşırmazdı. Çünkü onun kitabının kısaca özeti demek olan “Büyük Birader Seni İzliyor” ifadesi, bugün hiç olmadık kadar gerçek ve hayal bile edilemeyecek ölçüde daha da çeşitlenerek son hız devam ediyor. (6)

BİR FİLM

                                                          BlackMirror (kara ayna) filminden bir bölüm,küçük kızın beynine çip takılırken (27; 28)

"Kara Ayna bölümü 'Arkangel'in büyük bir komplo deliği var - kimse nasıl fark etti?
Ve çok fazla güçlük çekebilirdi." (27)

Arkangel (Black Mirror-"Siyah Ayna")
"Arkangel" dördüncü antoloji dizisi Black Mirror'ın ikinci bölümü. Charlie Brooker tarafından yazıldı ve Jodie Foster tarafından yönetildi. Bölüm ilk olarak 29 Aralık 2017'de dördüncü dizinin geri kalanıyla Netflix'te yayınlandı. "Arkangel" bölümünde, bir ebeveynin çocuklarını izlemesine ve izlemesine ve onların üzülmesine neden olabilecek pikselli görüntüleri izlemesine olanak sağlayan implante edilmiş bir yonga teknolojisinin adıdır.

Yanlız anne Marie (Oyuncu Rosemarie DeWitt) genç kızı Sara'nın Arkangel ile implante edilmesini sağlar, bu da başlangıçta etkili olmakla birlikte tehlikeli bir engel olur ve Marie, Sara'nın Arkangel kullanmadan büyümesine izin verir. Sara bir gence olgunlaştıkça (Oyuncu Brenna Harding) Marie tekrar Arkangel'i kullanmaya cazip gelir. Bölüm, Siyah Ayna'nın bir kadın tarafından yönetilen ilkiydi. Aileye güçlü bir vurgu yapıyor. Bölüm karışık bir resepsiyonla karşılandı ve bir indie film ile karşılaştırıldı. Bazı eleştirmenler bölümün konseptini övdü, ancak helikopter ebeveynliğinin temasının potansiyel olarak daha ilginç yönler pahasına vurgulandığını düşündü.

Koruyucu bekar anne Marie Sambrell (Rosemarie DeWitt) bir oyun alanında kızı Sara'nın görüşünü kaybeder; olay olmadan kısa süre içinde iyileşir. Gelecekteki krizlerden korkan Marie, devrimci bir çocuk izleme sistemi olan Arkangel'in duruşmasına katılır. Bir Arkangel temsilcisi Sara'ya sinirsel bir implant uygular.

Marie, dahil edilen bir tablet bilgisayar aracılığıyla Sara'nın tıbbi durumunu izleyebilir, geçmişini ve şimdiki görüşünü, işitme ve sansür müstehcenliğini ve diğer stresli uyaranları görüntüleyebilir. Arkangel sistemi başlangıçta korkutucu bir mahalle köpeğini sansürleyerek başarılı oldu; ancak, sistemdeki kusurlar, Sara'nın büyükbabasının inmesine uygun bir şekilde tepki vermesini engelleyen müstehcenlik filtresi gibi kendilerini gösterir.

Yıllar sonra, Sara (Sarah Abbott) sosyal olarak dışlanmış ve duygusal olarak olgunlaşmamış hale geldi. Marie, tartışmalı ve yakında yasaklanacak Arkangel'in sorumlu olduğuna karar veren bir çocuk psikoloğu tarafından değerlendirildi. İmplantın kendisi çıkarılamasa da Marie'yi müstehcenlik filtresini devre dışı bırakmaya ve tableti kaldırmaya ikna eder. Sara ilk kez gözetimsiz okula gider, burada okul arkadaşı Trick (Nicky Torchia) onu gore ve pornografiye maruz bırakır.

On beş yaşında, Sara (Brenna Harding), şimdi daha iyi ayarlanmış Trick (Owen Teague) ile bir partiye gizlice katılıyor. Sara, telefon çağrılarına cevap veremediğinde ve okul arkadaşlarının ebeveynleri nerede olduğunu bilmedikten sonra Marie endişelenir. Arkangel tabletini sadece Sara ve Trick'in seks yaptığını keşfetmek için panik içinde yeniden etkinleştirir. Bir süre sonra Marie, kızına güvensizleştiğinde tekrar Arkangel tabletini kullanıyor ve Sara'nın Trick ile kokain kokladığını görüyor.

Ters görüntü aramasıyla Trick'i tanımlamak Marie, görüntüleri Sara'ya ayrılmak için şantaj yapmak için kullanır. Daha sonra, tablet Marie'ye hamile olduğunu bildirir ve kahvaltıda içeceğine acil kontraseptif bir hap sokar. Hap nedeniyle kusduktan ve Marie'nin yatak odasında yeniden etkinleştirilen tableti keşfettikten sonra Sara, Marie'nin neler yaptığını fark eder ve onunla yüzleşir. Tableti Marie'nin elinden müstehcenlik filtresini yanlışlıkla yeniden etkinleştirir ve kırılıncaya kadar Marie'yi bilinçsiz tabletle yener. Filtre daha sonra anları devre dışı bırakır ve Sara ne yaptığını görür. Şaşkın Marie yeniden uyanır ve yıkılan tableti kullanmaya çalıştıktan sonra evden çıkar ve çılgınca Sara'nın adını caddeden aşağı çağırır. Bu arada Sara evden kaçmak, yarı bir kamyona biner." (29)

BUNLARI DA OKUYABİLİR VEYA İZLEYEBİLİRSİNİZ..
----------------------------------------------
Abdullah Çiftçi | İnsanlara Çip Takacaklar
https://www.youtube.com/watch?v=990ZxUzIMK8
HERKESE NANO ÇİP TAKACAKLAR!
https://www.youtube.com/watch?v=y5hzEgQm8d0
Dikkat ! Herkese Çip Takabilirler. RFID Çipler Nano çip 
https://www.youtube.com/watch?v=eT2aCUh6KCQ
Deri Altı Çip ve Zihin Kontrolü Yeni Dünya Düzeni - Abdullah Çiftçi 
https://www.youtube.com/watch?v=jo6pV6hLA68
TÜM İNSANLARA CİP TAKACAKLAR! BİLL GATES DÜĞMEYE BASTI!
https://www.youtube.com/watch?v=wjRmsdzD2Rc
HERKESE MAAŞ MI VERİLECEK? - Abdullah Çiftçi 
https://www.youtube.com/watch?v=7NRexmEu1mk
DİJİTAL KİMLİK/AŞI - Abdullah Çiftçi
https://www.youtube.com/watch?v=a0qRgJv96Z8
ORGANLARIMIZA ÇİP TAKACAKLAR!!! - RAMAZAN KURTOĞLU I MURAT ZURNACI
https://www.youtube.com/watch?v=HRSylUfaGRI
Deccal Sistemi, Herkese İmplant Çip Takarak, 2023'te İlahlık İddiasında Bulunacak
https://www.youtube.com/watch?v=LWW6MbavX6Y
DERİ ALTI ÇİP
https://www.youtube.com/watch?v=Up1dpQEmZgI
Bu Çipi Üretip Dünyanın Efendisi Olacağız - Süleyman Soylu
https://www.youtube.com/watch?v=zqEF6GhiT-Q

YAPAY ZEKA İLE KAMERALARLA İZLENME

Artificial Intelligence - Attendance System
https://www.youtube.com/watch?v=Yl3WdlVk-HU
Person of Interest - Behind The Scenes: Facial Recognition
https://www.youtube.com/watch?v=nnqdmccw3AU
Person of Interest 2015 New York Comic-Con Sizzle Reel
https://www.youtube.com/watch?v=ibuwlwstd0c
Çin'de yüz tanıma sistemi ile '7 dakikada gözaltı' 
https://www.youtube.com/watch?v=png2Bq_0Jxc
Person of Interest: Backstage Interview #5 [facial recognition technology] 
https://www.youtube.com/watch?v=s_SwdmST6bw
Video on Face Recognition Solutions - NeoFace [NEC official] 
https://www.youtube.com/watch?v=K4u4Dpl6NKk
Çin'de milyonlar yüz tanıma teknolojisi ile izleniyor - BBC TÜRKÇE 
https://www.youtube.com/watch?v=Nc8pxAC6PbQ
Çin "dijital diktatörlüğe" ilk adımı attı - DW Türkçe
https://www.youtube.com/watch?v=1KQy41eu-EE
Pink Floyd - Welcome To The Machine (Person Of Interest) 
https://www.youtube.com/watch?v=ejJ04xE5UQ8
POI S5E02 SNAFU, p1 [Root]
https://www.youtube.com/watch?v=n4ocee-jbL0
Stable Multi-Target Tracking in Real-Time Surveillance Video (CVPR 2011) 
https://www.youtube.com/watch?v=InqV34BcheM
Gerçek olduğu sonradan ortaya çıkan 8 komplo teorisi
https://www.finansgundem.com/foto-galeri/8-komplo-teorisi-galeri/1385960

UYARI : Buradaki bilgiler, size sadece bilgi vermek amaçlıdır..Tıbbi olan/olmayan herhangi bir yönlendirme amacıyla yazılmamıştır..Burada verilen (ve medyada yeralan) konu ve virüs hakkındaki bazı bilgi,haber ve makalelerin ve tıbbi bilimsel çalışmaların doğru ve bilimsel geçerliliği olup-olmadığını da bilmiyoruz..Bizim yaptığımız sadece bilgi vermektir..Bu yorumlamalar,bilgi,haber ve makaleler, hiç bir şekilde tavsiye niteliğinde değildir,sadece bilgi amaçlıdır..Sağlık yönlendirmeleri konusunda devletinizin ve sağlık çalışanlarınızın talimatlarına uyun..Bu sizin ve sevdiklerinizin sağlığı ve iyiliği içindir..Buradaki genel uyarı kısmını da okuyunuz..

REFERENCES (Sources);
---------------------
(1) Dünyada mikroçip taşıyanların sayısı artıyor - işte nedenleri
https://tr.euronews.com/2018/06/06/dunyada-mikrocip-tas-yanlar-n-say-s-art-yor-iste-nedenleri
06/06/2018, ET:13.04.2020
(2) İsveç'te deri altına enjekte edilen "çip kimlik" dönemi başladı
https://www.trthaber.com/haber/bilim-teknoloji/isvecte-deri-altina-enjekte-edilen-cip-kimlik-donemi-basladi-365950.html
18 Mayıs 2018, ET:13.04.2020
(3) Deri altına yerleştirilen çip ile her şeyi yönetiyorlar
https://www.yenisafak.com/teknoloji/deri-altina-yerlestirilen-cip-ile-her-seyi-yonetiyorlar-3404491
25 Ekim 2018, ET:13.04.2020
(4) Abdullah Çiftçi: “Virüs laboratuvar ortamında üretildi!”
https://www.haber.com/abdullah-ciftci-virus-laboratuvar-ortaminda-uretildi-283148/
29 Mart 2020, ET:13.04.2020
(5) Başrolde Elon Musk ve Bill Gates var! İnsanlara çip takmak için işte bahane
https://www.yeniakit.com.tr/haber/basrolde-elon-musk-ve-bill-gates-var-insanlara-cip-takmak-icin-iste-bahane-1167084.html
2020-04-06, ET:13.04.2020
(6) İnsanlara çip takılması ve yapay zekâ
https://www.milligazete.com.tr/makale/4151607/mustafa-kaya/insanlara-cip-takilmasi-ve-yapay-zeka
12.04.2020, ET:13.04.2020
(7) Trumpists Believe Bill Gates Is Using Coronavirus to Implant Brain Chips
Will Sommer,Apr. 16, 2020
https://www.thedailybeast.com/trumpists-believe-bill-gates-is-using-coronavirus-to-implant-brain-chips
ET:02.05.2020
(8) Accountability of International NGOs: Human rights violations in healthcare provision in developing countries and the effectiveness of current measures
Sharmeen Ahmed,Golden Gate University School of Law,2017
https://digitalcommons.law.ggu.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1205&context=annlsurvey
ET:02.05.2020
(9) Herkese çip takılacak!
Neva ÇİFTÇİOĞLU BANES,10.11.2014,ET:21042020
https://www.haberturk.com/ekonomi/teknoloji/haber/1007826-herkese-cip-takilacak
(10) Türkiye'de 'mikroçip' ile 10 bin bebek doğdu
https://www.ntv.com.tr/saglik/turkiyede-mikrocip-ile-10-bin-bebek-dogdu,y89ri3h_1kytvcqwZYOdVA
23.04.2018,ET:21042020
(11) Why human microchipping is so popular in Sweden | ITV News
https://www.youtube.com/watch?v=qWVQR99bXt8
ET:02.05.2020
(12) "Toplum çip taktıranlar ve taktırmayanlar diye ikiye ayrılacak" - DW Türkçe
https://www.youtube.com/watch?v=qgDR45saSl0
ET:02.05.2020
(13) Chip technology turns devices into human body parts
https://www.youtube.com/watch?v=jtjqqTIDFHU
ET:02.05.2020
(14) Microchip implants could improve lives, but cost privacy.
https://www.youtube.com/watch?v=0Ixr4SzoVJA
ET:02.05.2020
(15) “The Democrats are pushing for an implanted microchip in humans, and everyone to be vaccinated.”
Louis Jacobson,April 23, 2020
https://www.politifact.com/factchecks/2020/apr/23/facebook-posts/no-democrats-arent-pushing-microchips-fight-corona/
ET:02.05.2020
(16) False claim: Bill Gates planning to use microchip implants to fight coronavirus
APRIL 1, 2020
https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-coronavirus-bill-gates-micr/false-claim-bill-gates-planning-to-use-microchip-implants-to-fight-coronavirus-idUSKBN21I3EC
ET:02.05.2020
(17) RFID Microchip Implants Required Under Obamacare?
David Emery,February 19, 2019
https://www.liveabout.com/rfid-microchip-implants-required-under-obamacare-3299615
ET:02.05.2020
(18) All Humans Will Be Microchipped By The Year 2030 Says David Icke.
https://www.youtube.com/watch?v=nd9szWteNhs
ET:02.05.2020
(19) You will get chipped - eventually
https://www.youtube.com/watch?v=WjTOkdHO7_4
ET:02.05.2020
(20) You will get chipped — eventually
Jefferson Graham,Aug 10 2017
https://www.usatoday.com/story/tech/2017/08/09/you-get-chipped-eventually/547336001/
ET:02.05.2020
(21) Experts Say Eventually Everyone Will Get A Microchip Implant
Tyler Durden,Fri, 08/24/201
https://www.zerohedge.com/news/2018-08-24/experts-say-eventually-everyone-will-get-microchip-implant
ET:02.05.2020
(22) CNN: Obama on debt deal: Everyone has to chip in
https://www.youtube.com/watch?v=ZhooqqHZtm4
ET:02.05.2020
(23) Musk'ın insan beynine çip takma projesi ortaya çıktı - DW Türkçe
https://www.youtube.com/watch?v=-pQW4FO5ap0
ET:02.05.2020
(24) This Brain Implant Could Change Lives
https://www.youtube.com/watch?v=_6oNoLWcDqw
ET:02.05.2020
(25) "This Could Be a Tragedy For Humanity" | The First Brain Chip Implant
https://www.youtube.com/watch?v=SI3RWFZQ_RE
ET:02.05.2020
(26) Elon Musk reveals plans for brain implant start up
https://www.youtube.com/watch?v=gS_2EEN-FlY
ET:02.05.2020
(27) Black Mirror episode 'Arkangel' has a massive plot hole – how did no-one notice?
ROSIE FLETCHER, 03/01/2018
https://www.digitalspy.com/tv/ustv/a846571/black-mirror-arkangel-archangel-plot-hole/
ET:02.05.2020
(28) Black Mirror - Arkangel | Official Trailer [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=yef_HfQoBd8
ET:02.05.2020
(29) Arkangel (Black Mirror)
https://en.wikipedia.org/wiki/Arkangel_(Black_Mirror)
ET:02.05.2020
(30) SİZE ÇİP TAKILMASINA HAZIR MISINIZ? - BUNA MECBUR EDEBİLİRLER!
https://www.youtube.com/watch?v=5xng0BM_G3c
ET:02.05.2020
(31) Microchip implant (animal)
https://en.wikipedia.org/wiki/Microchip_implant_(animal)
ET:02.05.2020
(32) Microchip implant (human)
https://en.wikipedia.org/wiki/Microchip_implant_(human)
ET:02.05.2020
(33) Brain implant
https://en.wikipedia.org/wiki/Brain_implant
ET:02.05.2020
(34) Fauci dismisses 'conspiracy theory' of overstated US Covid-19 death toll.
Oliver Milman in New York,9 Apr 2020 ET:11.04.2020
https://www.theguardian.com/world/2020/apr/09/coronavirus-conspiracy-theory-death-overcount-anthony-fauci
(35) Snowden’dan koronavirüs uyarısı: Baskının mimarisi inşa ediliyor
Independent Türkçe,Cumartesi 11 Nisan 2020 ET:11.04.2020
https://www.independentturkish.com/node/161801/dünya/snowden’dan-koronavirüs-uyarısı-baskının-mimarisi-inşa-ediliyor
(36) İngiltere'de koronavirüsün 5G bağlantısı ile yayıldığına inanan gruplar baz istasyonlarını ateşe veriyor
https://forum.donanimhaber.com/ingiltere-de-koronavirusun-5g-baglantisi-ile-yayildigina-inanan-gruplar-baz-istasyonlarini-atese-veriyor--142728917
ET:11.04.2020
(37) QANON YENI DUNYA DUZENI --CORONA VIRUS ( 1-10 nisan arasi global karartma)
https://forum.donanimhaber.com/qanon-yeni-dunya-duzeni-corona-virus-1-10-nisan-arasi-global-karartma--142631216
ET:11.04.2020
(38) Dershowitz: I have proof Obama ordered FBI investigation at request of George Soros.
https://qmap.pub/read/3869
https://twitter.com/RealSaavedra/status/1229510910739279873
https://www.dailywire.com/news/dershowitz-i-have-proof-obama-ordered-fbi-investigation-at-request-of-george-soros/
ET:11.04.2020
(39) How a qanon coronavirus conspiracy about oprah went viral
CALEB ECARMA,MARCH 18, 2020
https://www.vanityfair.com/news/2020/03/qanon-coronavirus-conspiracy-oprah-winfrey-arrested-viral
ET:12.04.2020
(40) CORONAVIRUS IS CREATING A FAKE-NEWS NIGHTMARESCAPE
NICK BILTON,MARCH 2, 2020
https://www.vanityfair.com/news/2020/03/coronavirus-is-creating-fake-news-nightmarescape-social-media?itm_content=more-great-stories
ET:12.04.2020
(41) QAnon, conspiracy theory post about the coronavirus is spreading on social media
ALEX KAPLAN, 03/24/20
https://www.mediamatters.org/coronavirus-covid-19/qanon-conspiracy-theory-post-about-coronavirus-spreading-social-media
ET:12.04.2020
(42) A guide to right-wing media reactions and conspiracy theories surrounding coronavirus
KAYLA GOGARTY & COURTNEY HAGLE,02/28/20
https://www.mediamatters.org/coronavirus-covid-19/guide-right-wing-media-coronavirus-reactions-and-conspiracy-theories
ET:12.04.2020
(43) QAnon conspiracy theories about the coronavirus pandemic are a public health threat
Marc-André Argentino,Doktora adayı Bireyselleştirilmiş Program, 2020-2021 Devlet Araştırmacısı, Concordia Üniversitesi, Editör Stephen Khan,
https://theconversation.com/qanon-conspiracy-theories-about-the-coronavirus-pandemic-are-a-public-health-threat-135515
ET:12.04.2020
(44) Bill Gates’in Corona virüsle bağlantısı ne?
Taner Sabuncu,27 Mart 2020
https://www.haber.com/bill-gatesin-corona-virusle-baglantisi-ne-282618/
ET:12.04.2020
(45) Bill Gates’ten corona virüs açıklaması
https://www.ntv.com.tr/galeri/teknoloji/bill-gatesten-corona-virus-aciklamasi,i1r6BfmkJUWrxQmvN_9kCQ
ET:12.04.2020
(46) Bill Gates says the US missed its chance to avoid coronavirus shutdown and businesses should stay closed
Jessica Bursztynsky,MAR 24 2020
https://www.cnbc.com/2020/03/24/bill-gates-us-missed-its-chance-to-avoid-coronavirus-shutdown.html
ET:12.04.2020
(47) Bill Gates calls coronavirus pandemic a ‘nightmare scenario,’ but predicts lower death toll than Trump
Michael Wayland,APR 5 2020
https://www.cnbc.com/2020/04/05/bill-gates-coronavirus-pandemic-a-nightmare-scenario.html
ET:12.04.2020
(48) Watch CNBC's full interview with Microsoft co-founder Bill Gates on past pandemic warnings
https://www.youtube.com/watch?v=PKg40HX6oUo
ET:12.04.2020
(49) Bill Gates Warns That a Coronavirus-like Outbreak Will Probably Happen 'Every 20 Years or So'.
Rosie Perper,April 10, 2020
https://www.entrepreneur.com/article/349074
ET:12.04.2020
(50) QAnon
https://en.wikipedia.org/wiki/QAnon
ET:12.04.2020
(51) US anti-lockdown rallies could cause surge in Covid-19 cases, experts warn
Adam Gabbatt,20 Apr 2020,
https://www.theguardian.com/us-news/2020/apr/20/us-protests-lockdown-coronavirus-cases-surge-warning
ET:30.04 - 02.05.2020
(51.1) https://twitter.com/MariManoogian/status/1252076188362817536?s=20
https://www.youtube.com/watch?&v=TKqymsBdllg
https://www.theguardian.com/us-news/commentisfree/2020/apr/21/anti-lockdown-protests-trump-right-wing
(52) Coronavirus outbreak: Hundreds protest COVID-19 lockdown measures across the US
https://globalnews.ca/news/6841743/coronavirus-protests-us-signs/
ET:30.04 - 02.05.2020
(52.1) https://www.youtube.com/watch?v=aQ-08S5BW2s
(53) The Anti-Quarantine protests aren't about Covid-19.
EMMA GREY ELLIS,04.27.2020
https://www.wired.com/story/anti-lockdown-protests-online/
ET:30.04 - 02.05.2020
(54) The Coronavirus COVID-19 Pandemic: The Real Danger is “Agenda ID2020”
Peter Koenig,April 26, 2020
https://www.globalresearch.ca/coronavirus-causes-effects-real-danger-agenda-id2020/5706153
ET:02.05.2020
(55) Monitoring the Public After Coronavirus
Philip Giraldi,April 23, 2020
https://www.globalresearch.ca/monitoring-public-after-coronavirus/5710551
ET:02.05.2020
(56) Goop expert says coronavirus doesn't exist: 'There is potentially no such thing'
Chelsea Ritschel,24 March 2020
https://www.independent.co.uk/life-style/goop-coronavirus-kelly-brogan-expert-contributor-md-deaths-covid-19-a9421476.html
ET:01.05.2020
(57) The Gwyneth Paltrow-Approved Doctor Pushing Wacky Coronavirus Conspiracies
Dean Sterling Jones,Mar. 24, 2020
https://www.thedailybeast.com/the-gwyneth-paltrow-approved-goop-doctor-pushing-wacky-coronavirus-conspiracies?ref=home
ET:01.05.2020
(58) Video: Respiratory Doctor Exposes the Fake Virus Pandemic
Makia Freeman,April 21, 2020
https://www.globalresearch.ca/respiratory-doctor-exposes-fake-virus-pandemic/5710274
*Bu makale ilk olarak Özgürlük Makaleleri'nde yayınlanmıştır."
https://thefreedomarticles.com/respiratory-therapist-exposes-fake-virus-pandemi
ET:02.05.2020
(59) COVID-19 Umbrella Term to Operate a Fake Pandemic: Not 1 Disease, Not 1 Cause
Makia Freeman,April 30, 2020
https://thefreedomarticles.com/covid-19-umbrella-term-fake-pandemic-not-1-disease-cause/
ET:02.05.2020
(60) The New War on Bioterror: Everyone is a Suspected or Asymptomatic Carrier
Makia Freeman,March 20, 2020
https://thefreedomarticles.com/new-war-on-bioterror-everyone-suspected-carrier/
ET:02.05.2020
(61) Coronavirus… Ya Olursa? (Coronavirus… What If?)
https://www.globalresearch.ca/letter-to-the-editor-what-if/5710574
ET:02.05.2020
(62) De-mystifying the Coronavirus Statistics. Read Carefully: The Risks Are Exceedingly Low!
Dr. Gary G. Kohls,Global Research, April 23, 2020
https://www.globalresearch.ca/de-mystifying-statistics-muddled-clear-headed-thinking-leaders-need-during-times-crisis/5710544
ET:02.05.2020
(63) A Swiss Doctor on Covid-19
Swiss Propaganda Research,Global Research, April 27, 2020
https://www.globalresearch.ca/swiss-doctor-covid-19/5707642
ET:02.05.2020
(64) Why smart people believe coronavirus myths
David Robson,7th April 2020
https://www.bbc.com/future/article/20200406-why-smart-people-believe-coronavirus-myths
ET:02.05.2020
(65) Gerçek olduğu sonradan ortaya çıkan 8 komplo teorisi
Mehmet Can Kömürcü,20.07.2018
https://www.milliyet.com.tr/gercek-oldugu-sonradan-ortaya-cikan-8-komplo-teorisi-molatik-8737/
https://www.finansgundem.com/foto-galeri/8-komplo-teorisi-galeri/1385960
ET:05.05.2020
(66) Komplo Teorileri / Açıklanamayan Olaylar / Efsaneler
https://www.facebook.com/131647246938156/photos/işte-size-gerçek-olduğu-ortaya-çıkan-komplo-teorilerinden-seçme-bir-demet1-dreyf/131665376936343/
ET:05.05.2020
(67) İki kişinin bildiği sır değil midir? Oxford’lu fizikçi açıkladı!
https://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/iki-kisinin-bildigi-sir-degil-midir-oxfordlu-fizikci-acikladi-1064293/
27 Ocak 2016,ET:05.05.2020
(68) Bill Gates hakkında şok iddia!
https://www.milligazete.com.tr/haber/1062637/bill-gates-hakkinda-sok-iddia
14 Mart 2013,ET:06.05.2020
(69) Bill Gates binlerce çocuğu felç etti!
http://www.afsam.org/?Syf=26&Syz=228490&/BİLL-GATES-BİNLERCE-ÇOCUĞU-FELÇ-ETTİ!
ET:06.05.2020
(70) Kim bu Bill Gates? Melek mi şeytan mı? (70)
https://www.rasthaber.com/tr/haber/yazar-haberleri/kim-bu-bill-gates-melek-mi-seytan-mi-76764
30.03.2020,ET:06.05.2020
(71) Did the World Health Organisation lie about Covid-19 being a pandemic?
Nyasha Mboti,25th Mar, 2020
https://www.researchgate.net/post/Did_the_World_Health_Organisation_lie_about_Covid-19_being_a_pandemic
ET:06.05.2020
(72) Do numbers lie? Data and statistics in the age of coronavirus.
https://www.aljazeera.com/programmes/listeningpost/2020/04/numbers-lie-data-statistics-age-coronavirus-200411095112009.html
11 Apr 2020 ,ET:06.05.2020
(73) COVID-19 NEVER HAPPENED: HOW GASLIGHTING WILL CONVINCE THE PUBLIC THAT LIFE HAS RETURNED TO NORMAL
Apr 20, 2020
http://www.milwaukeeindependent.com/syndicated/covid-19-never-happened-gaslighting-will-lie-public-life-returned-normal/
ET:06.05.2020
(74) COVID-19 is not a virus, but SARS-CoV-2 is.
Ian M Mackay,March 21, 2020
https://virologydownunder.com/covid-19-is-not-a-virus-but-sars-cov-2-is/
ET:06.05.2020
(75) Coronavirus: what do scientists know about Covid-19 so far?
Robin McKie,30 Apr 2020
https://www.theguardian.com/world/2020/apr/30/coronavirus-what-do-scientists-know-about-covid-19-so-far
ET:06.05.2020
(76) Coronavirus: who is driving the US protests against lockdown?
casmudde,21 Apr 2020-28 Apr 2020
https://www.theguardian.com/us-news/commentisfree/2020/apr/21/anti-lockdown-protests-trump-right-wing
ET:06.05.2020
(77) Koronavirüs sırasında komplo teorisyenleri ve 5G karşıtları fazla mesai yapıyor
https://teyit.org/koronavirus-sirasinda-komplo-teorisyenleri-ve-5g-karsitlari-fazla-mesai-yapiyor/
28/03/2020,ET:06.05.2020
(78) Yeni Dünya Düzeni
https://tr.wikipedia.org/wiki/Yeni_Dünya_Düzeni
ET:06.05.2020
(79) New World Order (conspiracy theory)
https://en.wikipedia.org/wiki/New_World_Order_(conspiracy_theory)
ET:06.05.2020
(80) HOW COVID-19 COULD SHAPE A NEW WORLD ORDER
Ahmed Farouk Ghoneim,Professor, Faculty of Economics & Political Science, Cairo University,MARCH 26, 2020
https://erf.org.eg/2020/03/26/how-covid-19-could-shape-a-new-world-order/
https://theforum.erf.org.eg/2020/03/26/covid-19-shape-new-world-order/
ET:06.05.2020
(81) Carving out Trump’s new world order
Niall Ferguson,November 20 2016,
https://www.thetimes.co.uk/article/carving-out-trumps-new-world-order-bq9t0gjvs
ET:06.05.2020
(82) Bill Gates & @WHO have used African & Indian tribal children to experiment w/ non-FDA approved drug vaccines.
https://twitter.com/RealCandaceO/status/1250474036234203136
https://digitalcommons.law.ggu.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1205&context=annlsurvey
Resim kaynaks
--------------
(83) boris johnson
https://www.heraldscotland.com/news/17908018.boris-johnson-tells-angela-merkel-uk-will-work-energy-determination-get-deal-ahead-brexit-oct-31/
(84) emmaunel macron
https://www.straitstimes.com/world/europe/french-president-emmanuel-macron-seeks-climate-action-after-us-withdrawal-from-paris
(85) mahmud ahmedinejad
https://www.dw.com/tr/nükleer-pokerde-iran-koz-bende-diyor/a-2519466
(86) trump
https://www.ksby.com/news/coronavirus/trump-federal-govt-shouldnt-rescue-states-and-cities-struggling-under-pandemic
(87) putin
https://www.meme-arsenal.com/en/create/template/64691
(88) şi jinping
https://www.cbsnews.com/news/trump-chinese-president-xi-jinping-to-meet-in-april/
(89) merkel
https://www.telegraph.co.uk/finance/comment/liamhalligan/9469038/Super-Mario-hopes-for-gold-from-Angela-Merkel.html
(90) Virüs emoji
belirtme çizgisi balonu
http://pngwing.com
(91) omg emoji
belirtmecizgisi 7
https://pixabay.com/tr/illustrations/çizgi-noktalı-resim-konuşma-balonları-5102676/
(92) covid-19 virus
https://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:SARS-CoV-2_without_background.png
(93) eu symbol
https://www.hiclipart.com/free-transparent-background-png-clipart-fifnn
(94) NO COVİD-19 3
http://www.imagechef.com/tr/t/2b38/Gazete
(95) corona arastırma
https://pixabay.com/tr/illustrations/corona-doktor-araştırma-mücadele-4944680/
(96) covid-19 is a lie
twitter.com/JoshuaPotash/status/1251265910498787329
(27,28,30) beynine cip takilan kucuk kız
https://www.youtube.com/watch?v=yef_HfQoBd8
(98) corona arastırma
https://pixabay.com/tr/illustrations/corona-doktor-araştırma-mücadele-4944680/
(94) NO COVİD-19 3
http://www.imagechef.com/tr/t/2b38/Gazete
(97) Protes
https://www.youtube.com/watch?&v=TKqymsBdllg
https://www.theguardian.com/us-news/commentisfree/2020/apr/21/anti-lockdown-protests-trump-right-wing
(98) Qanon2
White House dodges 'QAnon' questions as conspiracy theory hits mainstream
https://abcnews.go.com/Politics/white-house-dodges-qanon-questions-conspiracy-theory-hits/story?id=56987934
(51.1) protest4
https://twitter.com/MariManoogian/status/1252076188362817536?s=20
https://www.youtube.com/watch?&v=TKqymsBdllg
https://www.theguardian.com/us-news/commentisfree/2020/apr/21/anti-lockdown-protests-trump-right-wing
(99) Qanon
What is Qanon? A guide to the conspiracy theory taking hold among Trump supporters
https://www.nbcnews.com/tech/tech-news/what-qanon-guide-conspiracy-theory-taking-hold-among-trump-supporters-n897271
(100) conspiracy theories
https://www.vox.com/2020/4/13/21205833/coronavirus-pandemic-conspiracy-theories
(101) dedektifyakalama
https://pixabay.com/tr/illustrations/denetim-rapor-doğrulama-büyüteç-4576720/
(102) detective
https://pixabay.com/vectors/inspector-man-detective-male-160143/
beynine cip takilan kucuk kız
(30) https://www.youtube.com/watch?v=5xng0BM_G3c
beyne takilan cip.png
(23) https://www.youtube.com/watch?v=-pQW4FO5ap0
beyin imlantı.png
(24) https://www.youtube.com/watch?v=_6oNoLWcDqw
beynine cip takilan kucuk kız 5.png
(27) https://www.digitalspy.com/tv/ustv/a846571/black-mirror-arkangel-archangel-plot-hole/
(103) diamond and silk
https://twitter.com/DiamondandSilk/status/1250487270605537289

✔Researchs and Reviews Author by Ertuğrul Yıldırım 🙂💓

15 yorum:

  1. I hope it ends soon with covid 19 :/

    YanıtlaSil
  2. blogunu hatırlamışsın :)

    YanıtlaSil
  3. Sebep ne olursa olsun Hz. Allah'ın iradesinde. Biz böyle inanıyoruz.
    Hakkımızda hayırlısı olsun.

    YanıtlaSil
  4. tabii her şeyi bilemeyiz. bir proje olamaz tabiside. covid de var tabisi. bunlar gerçekten de komplo teorileri. belki bilim adamları şaşkın olabilir, evet, ne yapcaklarını bilemiyor olabilirler, ama bu salgının altında başka amaçlar olamaz sanıyorum. benim aile akraba çevresinden test olanlar oldu bayağı. üç de sağlıkçı var bizim ailede. biri almanyada, ikisi amerikada. bayağı ciddi uğraşıyorlar. burda da bazı hastanelerde doktor aile dostlarımız var. onlar da bu virüs ile savaşıyorlar. yani bizlerden saklanan gerçekler olabilir tabii, ama komplo teorileri değil tabii, çip de olabilir belki böyle bir proje olabilir. ama avrupa birliği şimdi bu virüs ve ileridek olası virüsler için avrupa genelinde bir önleyici projeye başladı bakalım, hayırlısı, stamina projesi. bulunacak tabii çözümler belki bu yıl belki gelecek yıla :)

    YanıtlaSil
  5. Emeğinizi taktir ettim doğrusu. Ben yazıyı sonuna kadar okuyamadım beynim yandı siz arastırmış uğraşmışsınız yorum yapmadan geçmiyim dedim en kısa zamanda daha zinde bir şekilde okumayı umuyorum.

    YanıtlaSil
  6. Sonunda özeti olaydı iyiydi.Emeğinize sağlık. Salgının ilk korkusu geçince hertürlü düşünceler,teoriler,araştırmalar gündemi etkilemeye başladı yine.

    YanıtlaSil
  7. Değerli bir yazıydı.Teşekkürler. Ben hayır bunlara kesinlikle inanmıyorum diyemiyorum. Olabilir de, olmayabilir de. Umarım insanlara çok fazla zarar vermeden gerçekler çıkar ortaya bir an önce. Bunun ortaya çıkarılacağından bile emin değilim:)

    YanıtlaSil
  8. Bu konu benim de ilgimi çekiyor ve sonunun insanlara çip takmaya kadar gideceğine inananlardanım ben de.

    YanıtlaSil
  9. Çok kapsamlı bir yazı olmuş Ertuğrul Bey yazının tamamını okudum desem yalan olur bir göz gezdirdim Çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  10. Bu işin doğrusu belki yıllar sonra ortaya çıkacak.

    YanıtlaSil
  11. Maşallah, araştırmanız ve verdiğiniz kaynaklar icin teşekkür ederiz..
    Aynen Covid 19 bir virüs değildir düşüncesi ile protestolar giderek artıyor .Protestoları protesto eden erkek hemşire de çok ilgincmis😊
    Elon Musk 'un çip takma ile ilgili haberleri geçenlerde haberlere de cıktı siz de yazmışsınız detayli bir sekilde,hadi hayırlısı diyorum..
    Tüm bunlar ekonomiyi cok etkileyecek maalesef ve neyin komplo neyin gercek olduğunu zaman bize gosterecek umarım..
    Allah hepimizin yardımcısı olsun
    Bu arada diger blogta muzik dinledim guzeldi Ketty Pery falan😊ama yine yorum yapamazsın dedi olsun müzikler guzeldi😊

    YanıtlaSil
  12. bu konu çok derin gerçekten, kafamızda bir sürü soru var, elinize sağlık süper yazmışsınız yine..:)

    YanıtlaSil
  13. Valla helal olsun sabırla emekle bu yazıyı derlemiş bizimle paylaşmışsınız . Emeğinize sağlık.
    Artık sonumuz hayır olsun, kötülük düşünen kötülük bulsun...

    YanıtlaSil
  14. Çok komplo teorisi dönüyor ama bilemiyorum:(
    Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  15. Emeginize saglık sonuna kadar okudum

    YanıtlaSil

YORUM UYARISI : Yorumlara link ve telefon numarası bırakmak,küfür,hakaret vb gibi suç unsuru olabilecek ve herhangi bir sorunda yasal soruşturma sözkonusu olabilecek bir isim vermek vb gibi yazılar yazmak yasaktır.Özellikle de bunları Unknow olarak yayınlayan yorumlar dikkate alınmayacaktır.Tespit edilirse yayınlanmaz yada silinir..