4 Aralık 2020 Cuma

The Great Reset Started. The New World Order. Is it possible

                                               The Great Reset Started. Illustration:E.Y.

The Great Reset Started. The New World Order. Is it possible? Selected person will be protected..Commnunities will be reset..(Büyük Sıfırlama Başladı. Yeni Dünya Düzeni. Olabilir mi? Korunacak seçilmiş kişiler..Sıfırlanacak topluluklar..)

Geçenlerde TİME dergisinin bir kapağına rastgelmiştik. Sanmıyorsak Ekim ayına ait. Kapağının konusu "The Great Reset" yani "Büyük(/Harika) Sıfırlama" idi. Aslında bu "büyük sıfırlama"nın ana teması, zaten Dünya Ekonomik Forumu (WEF_weforum.org) tarafından yıllar önce belirlenmiş, hatta kendi sitelerinde bile bu halen bile işlenen bir tema olarak yer almaktadır.; " THE GREAT RESET " Hatta (greatreset.com/) diye bir internet sitesi dahi açmışlar.. Ana tema sanmıyorsak, Ekonomi ve Çevre ile ilgili.. Dünyadaki ekonomiyi canlandırma, çevreyi koruma vs gibi değerler ön plana çıkarılmış.. Ancak görüdğümüz kadarı ile sadece Ekonomi ve çevre ile ilgilenilmemiş, sağlık,siyaset,teknoloji gibi alanlara da el atmış ve bu nedenle "dünyada büyük bir sıfırlanmanın" olması gerektiğini izah etmeye çalışmışlar,tabii yanlış anlamadıysak durum bu..

TİME dergisi de işte bu temayı kapak yapıyor ve "THE GREAT RESET-BÜYÜK SIRIFLAMA" olarak okuyucularına sunuyor..Tabii, covid-19 virüsü ve aşısı ile ilgili kafa karışıklıklarının çokça bol olduğu bir dönemde bu haberin yapılması, "covid-19 virüsüne ve elde edilen aşıya" inanmayanları da harekete geçirmiş gibi görünüyor..Çünkü,TİME'in bu haberinin altında çok daha başka şeylerin yatabileceği vs gibi çok sayıda teoriler vardı ve bu kapak başlığı üzerine de çok sayıda tartışmalar yaşanmaya başlandı..Ne yalan söyelyelim bu tartışmların içerisine bizlerde girmiştik..

TİME dergisinin bu kapağını görünce, aklımızdan çok sayıda teoriler geçmeye başlamıştı.. İnternet ortamınndaki tartışma,haber vb gibi çok sayıda bilgileri de ele alınca, işte yukarıdaki tema aklımıza geldi.."Bir resim çok şey anlatır" denir ya,işte o kadar çok şeyi, tek bir resim içerisinde anlatamaya çalıştık..Komplo teorisi gibi gözüküyor ama belki hiç de öyle olmayabilir.. 

Çok yakın bir zamanda artık "aşı olmak istemeyenler ve hatta aşı karşıtları" sokak ortasında dahi devlet güçleri tarafından "virüsü yaydırmaya çalıştıkları" bahanesi ile  öldürülebilir duruma gelinebilir..Bazı ülkelerde "maske takmadığı" için öldürülen insanlar bulunuyordu mesela...

-------------------
Duterte koronavirüs tedbirlerine uymayanları vurun demişti, polis vurdu
https://www.haberturk.com/duterte-koronavirus-tedbirlerine-uymayanlari-vurun-demisti-polis-vurdu-haberler-2637649

Filipinler'de karantina kurallarına uymayan bir kişi vurularak öldürüldü
https://www.karar.com/filipinlerde-karantina-kurallarina-uymayan-bir-kisi-vurularak-olduruldu-1554735

Maske takmadığı için polis tarafından öldürüldü! Bir ülke daha karıştı
https://www.milligazete.com.tr/video/4805193/maske-takmadigi-icin-polis-tarafindan-olduruldu-bir-ulke-daha-karisti

Ülkeyi ayağa kaldıran ölüm: Maske takmadığı için polis tarafından öldürüldü
https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/son-dakika-ulkeyi-ayaga-kaldiran-olum-maske-takmadigi-icin-polis-tarafindan-olduruldu-5856754/

Filipinler Devlet Başkanı Duterte: Coronavirus önlemlerini ihlal edenleri gerekirse vurun
https://ilkha.com/dunya/filipinler-devlet-baskani-duterte-coronavirus-onlemlerini-ihlal-edenleri-gerekirse-vurun-120023
---------------------------

Korunacak seçilmiş kişiler ve sıfırlanacak (resetlenecek) topluluklar..Olabilir mi?

Illistrasyon resmini çok dikkatlica bakın,aslında neler anlatıyor..İnternette yeni piyasaya sürülen covid-19 aşıları ile ilgili çok sayıda kafa karışıklıkları var.. Bunların bazılarını bir önceki yazımızda açıklamıtık..  "Yeni Covid-19 aşıları ne kadar güvenilir?" Şimdi ise akıllara gelmeyen başka birşey daha vardı,o da "SEÇİLMİŞ KİŞİLER"in olup-olmaması ile ilgili idi..

Acaba diyorduk,dünyayı yönetecek olan küresel sermayenin özel olarak "seçmiş olduğu kişiler" var mıydı? Varsa eğer bunlara gerçekten de covid-19 aşısı yapılır mı? Yapılırsa eğer bunu nasıl anlayacağız? Ya Covid aşısı diye başka örneğin grip aşısı falan yaptırıp - "İşte covid aşısı olduk!" diye milletler,toplluluklar kandırılır mı, dersiniz? Bunları söylüyoruz, çünkü dünyada öyle numaralar dönüyor olabiliyor ki aklınız hayaliniz şaşardı herhalde..

Şimdi virüs gerçekten de var mı yok mu,bilmiyoruz ve kimseye de "Sakın olmayın,çok tehlikeli!" yada "Evet olun bu aşı güvenlidir!" diye söylemlerde bulunmuyoruz..Çünkü gerçekten de neyin ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz.. "Hekimlere inanmaktan başka çaremiz yok" dicez ama onlarda küresel sermayenin oyuncağı haline gelmişler gibi bir durum var ortada sanki..Artık hekimlere de güvenmek çok zorlaştı..

Tek sorumlu DSÖ : Dünyanın en tehlikeli örgütü haline geldi sanki..

Tüm bunların tek sorumlusu aslında, çok sayıda insanın küresel sermayeye hizmet ettiğini düşündüğü ve dünyanın en tehlikeli örgütü haline gelen (öyleki eli kanlı terör örgütlerinden bile çok daha tehlikeli olabildiğini söyleyebilmek çok da mantıksız olmamalı herhalde), kısa adı DSÖ (WHO) olan Dünya Sağlık Örgütü'dür..NEDEN? Çünkü.. Bırakın terör örgütlerini, ABD,RUSYA ve ÇİN gibi süper güçlerin dahi yapamadığı hatta cesaret dahi edemediği birşeyi "dünyayı kilitlemeyi" kolaylıkla yapabilmiş, tüm dünyayı inanılmaz bir şekilde kaosa sürüklemiş ve küresel sermayenin istediği hedefe ulaşabilmesi için hizmet etmeye çalışmıştır.. Ve bunu yaparken de on/yüzbinlerce (ve hatta bu sayı milyonları dahi bulabilir ) insanın ölümüne de sebep olmuş bir örgüttten bahsediyoruz.. Ve yine bunu yaparken de insanlığın en güvendiği kişiler olan sağlık çalışanı doktorları kullanarak yapıyor ve onları, kendi küresel sermayenin hedefine ulaşabilmesi için kullanabiliyor..Öyle ki "insanlığın doktorları dinlediğini ve doktorların ne derlerse onu yapmak zorunda olduklarını" bildikleri için, hekimler, DSÖ tarafından bu şekilde kullanılabiliyor..Hiç bir güç,hiç bir devlet oteritesi DSÖ'ye karşı sesini dahi çıkaramamakta ve sesini çıkarsa bile cılız kalmakta, ve DSÖ'nün her istediğini yapmak zorunda kalabilmektedir.. İşte DSÖ,bu nedenle dünyanın en tehlikeli örgütü haline gelmiştir,diyebiliriz..

Peki, hekimlere güvenmeli miyiz?

Tabii ki güveneceğiz,gerçekten de başka çaremiz yok gibi gözüküyor..Onlar, ne derse artık onu yapacağız.. Ancak "covid-19 ve aşısı" konusunda olumsuz konuşan hekimler ve diğer uzmanlarda dinlenilmeli,onlarında söyleyecekleri olabilir,onlar susturulmamalı ve cezalandırılmamalıdır..Eğer öyle olursa, artık klimse bu virüse ve aşsına inanmaz ve bu aşıyı da vurulmak istemez..Zaten öyle de olduğu için kimse aşı falan olmak istemiyor..Bazıları istisna..Ölümden korkan kişiler, hekimlere güvendikleri için aşı olmak isteyebiliyorlar mesela..

Peki covid-19 aşısının testlerine katılan denekler,gerçekten de bu aşıyı vuruldular mı? Yoksa..

Şimdi internette dolaşırken, bazı videolara rastgelmiştik.."Aşı olunma /enjeksiyon(şırınga) hileleri" ile ilgili adeta milleti uyanıklığa getiren internette videolar vardı..Gerçekten insanların akıllarını karıştıran videolardı ama yabana atılacak cinsten gibi de gözükmüyorlardı..İşte bizde yukardaki temayı hazırlarken bu tür videolardan ilham alarak böyle bişi hazırlamıştık,neden  olmasın ki..Artık kimseye güvenilmez oldu..

Son söz olarak, tekrar ediyoruz ki, 

Size "Kesinlikle,aşı olmayın çok tehlikeli" diye olumsuz yada "Evet bu aşı çok güvenli olun!" diye olumlu birşey söylemiyoruz, çünkü gerçekten de neyin ne olduğunu bizlerde tam bilmiyoruz.. 

Yukarıdaki resim sizin kafanızı karıştırmasın ama aklınızda bulunsun diye verdik.. Aşı vurulup-vurulmama ile karar sizindir,kimse karışamaz..Dayatma zorlama (zorunlu) olmazsa, bizde olmayacağız..Zorunlu olursa, ne yapalım, boynumuz kıldan incedir, devlete ve sağlık çalışanlarına güvenmek zorundayız,onlara savaş açacak halimiz yok..Bence zorunlu yapmasalar daha iyi olur..

Neyse şimdi sizlere konuyla ilgili twitetrden ve youtubeden aldığımız bazı ilgili videoları vereceğiz..En sonda Levent Kırca var,o bile aşıya el atmış zamanında..😁 Hadi size iyi okuma ve seyirler..

ŞIRINGA OYUNLARI 🙂
----------------------------
"Queensland Başbakanı Annastacia Palaszczuk'un 'sahte' grip aşısı komplo teorilerini ateşledi

Queensland Başbakanı'nın grip aşısı yaptırma simülasyonu komplo teorisyenlerini, özellikle de anti-vaxx hareketini benimseyenleri çılgınlığa sürükledi. Ama Annastacia Palaszczuk gerçekten iğneyi almaktan kaçındı mı?" (1) Çeviri:Google


* Bu video da, Annastacia Palaszczuk,un twitterda dolaşan videonun aslı..Aslında insanları grip aşısına davet ediyor gibi bir durum var,iyi niyetten dolayı herhalde..Ama işte aşıyı vuran hemşire midir artık bilemicez,iğnenin koruyucu kılıfını çıkarmadan iğneyi yapıyor /yapıyor gibi görünüyor..İşte bu da "kendilerini aşı oluyormuş gibi gösterip hilelerle aşı olmuyorlar ama başkalarının aşı olması için uğraşıyorlar" vb gibi  düşüncelerin oluşmasına ve ortalığın karışmasına neden oluyor..

Annastacia Palaszczuk, Premier getting FLU SHOT!


* Bu bir video da enjeksiyon (şırınga) iğneleri ile ilgili başka bir hileyi gösteriyor..İlginçmiş..

Retractable Syringe Needle 


Covid-19 şüpheleri ile ilgili..
-------------------------
Pre-Filled COVID-19 Vaccine Syringes May Have RFID Chip
(Önceden Doldurulmuş COVID-19 Aşı Şırıngalarında RFID Çipi Olabilir)


Ama Neden Kovid-19 Ölüm Sayılarını FAZLA GÖSTERİP, İnsanları Durduk Yere KORKUTSUNLAR?


BÜYÜK SIFIRLAMA (RESET)
-----------------------------------------
Her şey önceden planlandı! 2016'da tatbikatı bile yapıldı!


Büyük Sıfırlamacılar Kim? Küresel Dünya Düzeni Değişiyor Mu? Başka Şeyler (21 Kasım 2020)


Beyza Hakan ile Kayıt Dışı | 2021 Yılı Kehanetleri - 28 11 2020


THE GREAT RESET DÜNYAYI SIFIRLAMA Abdullah Çiftçi


LEVENT KIRCA'NIN AŞI AÇIKLAMASI 😁
---------------------------------------------------
Koronavirüs aşısı yan etkisi (Levent Kırca - Aşı etkisi)??


NOT : Yukarıdaki tema (illustrasyon) resmi,tv,de ve sosyal medyada hem covid hem de aşı ile ilgili çok sayıdaki teorilerden, bilgilerden derlediğimiz bir temadır..Gerçeklerle bir ilgisi olmayabilir..Virüs hakkında devletinizin ve sağlık çalışanlarınızın talimatlarına uymanız hem sizin hem de çevrenizdekilerin iyiliği ve sağlığı içindir..Aşı olup-olmama hakkınız size aittir. Uyarı kısmınıda okuyabilirsiniz..Ayrıca Twitter ve Youtube'den aldığımız videoları paylaşan kişi/kurumlarla ilgili bir bağlantımız yoktur.Sadece konumuza uygun olan videolar nedeniyle, videolar burada paylaşılmıştır..

UYARI : Buradaki bilgiler, size sadece bilgi vermek amaçlıdır..Tıbbi olan/olmayan herhangi bir yönlendirme amacıyla yazılmamıştır..Burada verilen (ve medyada yeralan) konu ve virüs hakkındaki bazı bilgi,haber ve makalelerin ve tıbbi bilimsel çalışmaların doğru ve bilimsel geçerliliği olup-olmadığını da bilmiyoruz..Bizim yaptığımız sadece bilgi vermektir..Bu yorumlamalar,bilgi,haber ve makaleler, hiç bir şekilde tavsiye niteliğinde değildir,sadece bilgi amaçlıdır..Sağlık yönlendirmeleri konusunda devletinizin ve sağlık çalışanlarınızın talimatlarına uyun..Bu sizin ve sevdiklerinizin sağlığı ve iyiliği içindir..Buradaki genel uyarı kısmını da okuyunuz..

KAYNAK;
----------
(1) Queensland premier Annastacia Palaszczuk’s ‘fake’ flu vaccination sparks conspiracy theories
https://7news.com.au/news/qld/queensland-premier-annastacia-palaszczuks-fake-flu-vaccination-sparks-conspiracy-theories-c-1007814
30 Nisan 2020,
ET:06.12.2020

✔Researchs and Reviews Author by Ertuğrul Yıldırım 🙂💓

14 yorum:

  1. konuyu iyi derlemişsiniz,emeğinize sağlık,bizde ne yapcağimizi şaşırdık, aşi olsak mı olmasak mı diye düşünüyoz ama zorunlu olursa mecbur olcaz artık napalim,dediğiniz gibi savaşcak halimiz yok..levent kırca komikmiş,aşıyı iyi anlatmış :)

    YanıtlaSil
  2. "54- Onlar hileye başvurdular, Allah da onların tuzağını boşa çıkardı. Allah hileleri boşa çıkaranların en hayırlısıdır." (Al-i İmran Suresi)

    Biz de Hz. Allah'a güveniyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun.

    YanıtlaSil
  3. Maske takmadığı için insanların öldürülmesi çok ilginç...

    YanıtlaSil
  4. New order? Interesting point of view..

    YanıtlaSil
  5. Ben de aşı karşıtlarındanım. Bir sürü bilinmeyen var bu aşılar hakkında. Komplo teorisi diye isimlendirilen çoğu şeye ben inanıyorum açıkçası.

    YanıtlaSil
  6. inanılmaz konular, benim de aklıma gelen sorular gerçekten, elinize sağlık Ertuğrul Bey, süperdi yine, merakla okudum...

    YanıtlaSil
  7. Komplo teorileri bir ihtimalin varlığına dayanabilir ama çok da şeyapmamak lazim bence:)
    Modern sonrası dunya dayanak noktasinı kaybetti. Buradan bakinca olan bir çok şey aslında basiretsizlik yüzünden...Ha, bu durum da bir komplodur diyebilinir:)

    YanıtlaSil
  8. Bu konu benim de çok kafamı kurcalayan bir konu..Videoların bir kısmını ben de izlemiştim YouTube ta falan araştırırken..2 farklı görüş var bakalım , hepimizin hakkında hayırlısı..

    YanıtlaSil
  9. Benim anlamadığım: Virüs yoksa ölenler neden ölüyor?

    YanıtlaSil
  10. amerika almanyada halk maske takmaya karşı. yani, özgürlüğümüzü elimizden alamazsınız, bedenimiz bize ait, istersek takarız diyolar, o yüzden eyaletler maske takma zorunluluğunu kaldırdı. senin bu reset dediğin de 2025 e dek sürcek diyolar komplo teorisyenleri, bill gates de işin içindeymiş ya. olabiler yani belki de temizlik olcak biraz, hastaları yaşlıları temizliycekler, işallah bizler korunacaklardan oluruz yani, aşı da bakalım başladı, bizlere gelmez daha, gelinceye dek de alman aşısı gelir onu olcaz artık parayla. salgınla aşıyla yapsınlar temizlik iyi olur, teröristleri, uyuşturucu ticaretini, fuhuşu, silah üretimcilerini filan temizlesinler, ingiltereyi israili toptan yok etsinler, suriyeyi, ırakı, arabistanı da :)

    YanıtlaSil
  11. Sizi mimledim😊geleneksel ağaç ev sohbetleri blog yazısına davetlisiniz.
    https://fatofotofan.blogspot.com/2020/12/geleneksel-agac-ev-sohbetleri-69.html

    YanıtlaSil
  12. O kaçınılmaz da buna yeni başlamadılar epey süredir parça parça yapıyorlar Allah sonumuzu hayırlı etsinler.

    YanıtlaSil

YORUM UYARISI : Yorumlara link ve telefon numarası bırakmak,küfür,hakaret vb gibi suç unsuru olabilecek ve herhangi bir sorunda yasal soruşturma sözkonusu olabilecek bir isim vermek vb gibi yazılar yazmak yasaktır.Özellikle de bunları Unknow olarak yayınlayan yorumlar dikkate alınmayacaktır.Tespit edilirse yayınlanmaz yada silinir..